without saying a word you can light up the dark

2008-05-05 12:43:16

Godmooooorgoooon!

Jag som tänkte kliva upp lite tidigare, för att försöka hinna med lite saker idag, men jag lyckades inte så bra. Vaknade för kanske 5 minuter sedan. Haha, aja... Idag är det sista dagen på ett "lov", eller vad man ska säga. Har varit ledig sen torsdagen och det har varit hur härligt som helst! Vill inte tillbaka till skolan. :c Men jag går bara som sagt 4 dagar, sen åker jag till turkiiiieeeet! Kommer bli as nice. Förlåt om ni tycker att jag tjatar om det, men det är bara för att jag längtar så otroligt mycket!

Haha, jag måste bara berätta det här. Igår gjorde jag en "Benitha" igen. Jag skulle tömma min papperskorg på datan, men lyckades ta bort hela papperskorgen. Alltså jag tänkte inte på vad jag gjorde. Jag tyckte det stod nå annorlunda, än vad det brukar stå när man tömmer papperskorgen, men jag tänkte "ey, what a hell..." liksom. Och så POFF! så försvann hela papperskorgen. Fick lite panik där ett tag, för jag visste ju inte hur jag skulle få tillbaka den. Eller panik och panik, äh.. ni förstår vad jag menar. Jag frågade dom jag prata med på msn om dom kunde hjälpa mig, men ingen svara. -.- Men tillslut så hjälpte Robin mig att få tillbaka den, tacktack! ^^


Wellwell, nu ska jag gå ner och käka frukost, sedan får
jag se vad jag hittar på. Skriver nå mer senare, ciao! :*


Btw,
jag hittade ett par skit snygga shorts igår som jag bara måste ha! Ska köpa dom efter jag har kommit hem från turkiet, vad tycker ni? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0