Nationella, suck...

2008-05-08 15:26:16

School
Idag började jag kl. 8.00 som jag ALDRIG annars brukar göra, det var tugnt. Men det var bara för att vi skulle ha nationella i matte b. Och provet, ja... det gick åt helvete, känns det som nu i alla fall. uäk... Visserligen, så gjorde jag både första & andra delen. Jag gjorde de jag kunde i alla fall och chansa på alla andra. Det är ju mycket bättre än att inte skriva någonting alls! anser jag då. Men om jag chansa rätt, det vette katten. Men de jag var "riktigt" säkra på, räknade jag ihop poängen på och om jag räknade rätt så fick jag 13p. Så man får hoppas att jag räknade rätt, eftersom 12p var G. Hoppas hoppas!
Jag blev klar ungeför kl. 10.00 och då gick jag & cicci och käka och efter det tog vi stadsbussen ner på stan.

På stan
Där träffade vi johanna en snabb sväng, alltså min granne. Hon skulle även komma hit sen & träffa mig en sista gång innan jag åker till turkiet, hähä.
Jag & C träffade även pelle på stan, så vi höll han sällskap tills hans buss skulle gå. Vi gick på stan och strosa runt och kika lite. Och till sist gick vi på skutan och käka glass. daimglass in my <3 även pelle var snäll som bjöd mig. Hihi. thx! (:

Back in school
När pelle hade dragit, tog jag & cicci stadsbussen upp till skolan igen. Då gick vi direkt till foton och för att bli klar snabbt, så vi kunde åka hem tidigare. Och det gjorde vi! Jag kopiera klart en bild och skrev lite på bildanalysen, duktigt duktigt.
Jag & C hann precis med kvart över två bussen hem, YES! (y) haha.

Home sweet home
Bytte om till mjukisbrallor & t-shirt nyss, sköööönt saru? Även att jag har fått skavsår idag, men det har jag smörjt in och plåstrat om nu. Jag har även satt igång en tvätt. Håller på att tvätta kläder, som jag ska ha med mig till turkiet baah.
Nu ska jag prata med papa om pengar och efter det ska jag packa. :) Uppdaterar er senare.

Bara 2 dagar kvar, yeeey.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0