monday

2008-10-06 10:45:11

Hejdå helg, hej måndag. Godmorgon allihopa! Var det någon mer än jag som hade svårt att kliva upp imorse? Jag hade lätt kunnat legat kvar i sängen hela dagen, om jag fick. Idag har jag sovmorgon till tolv, vilket är ganska härligt, och har bara två lektioner (som vanligt). Dock är det bara tråkiga lektioner, som Samhällskunskap och Naturkunskap. Bleeh. :/ Det tycker vi inte om, nejnej.
Ge mig helg nu istället! Jag är så sjukt taggad tills på fredag, då det är g-fest med temat: GREASE! Kan det bli bättre? I don't think so. Jag tror även att det blir utgång på lördagen också, hmm.. tvådagars? Det får vi se.

Min buss går om typ 45min, så vad ska jag göra för att dryga ut tiden lite? Jo, jag kan ju påminna er om frågestunden som jag har. Det har kommit in några mail redan, vilket är jäkligt kul måste jag säga. För er som inte har skickat något, så har ni fortfarande chansen i 8 dagar till. Den 14 oktober avslutas frågestunden, så passa på att maila mig om du har några frågor, vettja! :) [email protected]

Idag var det verkligen a bad hair day, usch. Jag vill verkligen klippa mig och det NU. Men jag vet inte riktigt hur jag vill klippa mig. Jag ska försöka hitta några exempel inför nästa inlägg, så får ni säga vad ni tycker. :) Nu ska jag försöka hitta mitt busskort i denhär röran (also known as mitt rum). Jag uppdaterar er senare. Ciao!




all I need is half a chance, a second thought,
a second glance to prove, I got whatever it takes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0