svaren från frågestunden

2008-10-17 20:35:40

Jag har fått ett antal mail till min lilla frågestund som jag hade, och det tackar jag för. Haha, jag blev så fruktansvärt generad när jag läste alla mail. Jag visste verkligen inte att det ens var så många som läste min blogg och att det var så många som verkligen tyckte om att läsa den. Tack så hemskt mycket i alla fall och jag har även fått tips på hur min blogg kan bli bättre, så det tackar jag också för.


Här kommer i alla fall alla frågor som jag har
fått och svar på dem, så att ni alla kan se.


Hur lång är du?

Jaadu, det är väldigt olika. Sist jag mätte mig så var jag 162cm, men min lillasyrra är dock längre än mig (ja, jag vet. lite pinsamt!) men hon är 160cm, så jag har ingen aning. Men däromkring är jag nog.


Hur mycket väger du?

Jag väger bara ynka 50kg och det har jag gjort ända sen jag gick i 7:an typ. Jag har ingen aning om hur jag kan ha gjort det, för jag äter typ jämt, men så mycket väger jag i alla fall.


Vad går du för linje på gymnasiet?

Jag går Media- och kommunikation, tredje året, på Bromangymnasiet. Vi håller på med journalistik, foto, radio, tv och sen är det de gamla vanliga, samhälle och svenska osv. Det är riktigt kul faktiskt, jag känner verkligen att jag valde rätt.


Hur kom du på att du skulle börja skriva blogg?

Det var ganska längesen jag skaffade en blogg, men det blev bara inte av att jag skrev någonting då. Sedan skaffade en av mina bästa vänner en blogg och jag tyckte att det verkade vara som en kul grej och sedan dess har jag bara skrivit på.

Jag tycker ju väldigt mycket om att skriva och jag går ju som sagt Media- och kommunikation (en journalistlinje), så det är nog också en anledning tror jag.


Har du några speciella affärer du gillar?

Jag är väldigt förtjust i Gina Tricot, där handlar jag nästan jämt. Men det är inte så kul, för här i Hudiksvall så handlar nästan ALLA där och då går alla runt med likadana kläder och det är ju inte direkt så kul. Men jag tycker om deras kläder i alla fall. Och jag är även väldigt förtjust i Vero Moda, MONKi, Carlings, H&M och Hollywood.


Vad är din favoritmat?

Ohmy, jag har många favoriter jag, fast Kina-mat & grillat är nog mina största favoriter.


Vilka ställen brukar du festa på när du är ute?

Jag har ju inte varit 18 så speciellt länge, så jag har bara gått ut på krogarna här i Hudiksvall. Och här finns det inte så mycket att välja på. Vi har:

Bockarna - där man bara är på onsdagarna, annars är det rätt så tråkigt där.

August - där det bara är 40+ och sliskiga gubbar typ. Har varit där en gång och aldrig mer, säger jag bara.

Och min favorit Stadt - där alla ungdomar är, bra musik & trevligt folk.


Vad använder du för sminkprodukter? tycker du brukar vara så fint sminkad :)

Puder - Compact powder från H&M

Rouge - Jag vet faktiskt inte vart jag har köpt denna och det står ingenting på den heller.

Foundation - Isadora Hydralift från H&M

Ögonskugga - Giordani Gold Starlight Eye Shadow från Oriflame

Kajal - Eyeliner black från H&M

Mascara - Define-a-lash Volume Mascara från H&M

Läppglans - Den jag använder nu, fick jag ifrån VeckoRevyn eller Cosmopolitan (kommer inte ihåg riktigt). Men den heter i alla fall "Glossy".


Är du nöjd med ditt utseende?

Nöjd och nöjd. Ja, det kan man väl säga att jag är. Jag har ganska bra självförtroende eller vad man ska säga. Jag är ganska självsäker av mig, i lagom form. Alla ser annorlunda ut, alla är unika. Så jag tycker att man ska vara nöjd med sitt utseende!


Vad lyssnar du på för musik?

Det är väldigt olika. Det beror helt på vad jag är på för humör. Men för det mesta lyssnar jag på r&b och hiphop. I just love it! Ja, jag vet. Det kan man inte tro att jag gör och det har jag fått mycket kommentarer för, tro mig.


Snusar eller röker du?

Jag snusar. Mitt nyårslöfte två år i rad nu har varit att jag SKA sluta och jag har verkligen försökt att sluta. Jag var väldigt nära på att lyckas, men så dog min farmor och då gick det verkligen inte att snusa. Så nu är jag tillbaks till att vara beroende, tyvärr. Så jag råder er som inte är beroende av nikotin av något slag, börja inte!


Vad är din naturliga hårfärg?

Haha! Ehm, ja. Jag är egentligen a red-head, tro det eller ej. Jag är inte så förtjust i det själv, men flera har sagt att jag borde färga tillbaks till min naturliga hårfärg, eftersom den är så fin. But I don't think so, kanske om några år.


Vad använder du för värmeskyddande kräm innan du fönar/plattar/lockar?

Inget *skäms*. Men jag kollade senast idag efter det, men hittade tyvärr ingenting. Så jag tar gärna emot tips!


Tränar du ofta?

Haha, förlåt för att jag skrattar. Men faktum är att jag aldrig tränar och då menar jag aldrig. Sist jag tränade (om man bortser från idrotten i skolan) var då jag var 6-7 år och det var när jag spelade fotboll. Men jag funderar dock på att börja träna igen, fast på ett gym. Jag ska bara hitta orken.


Nämn 2 saker du ser fram emot just nu?

Jag ser fram emot nästa helg, för då vi ska fira en bästa kompis till mig, som fyller 18 och så ser jag verkligen fram emot höstlovet.


Vad är din favoritfärg?

Jag har så många favoritfärger, men några av mina favoritfärger just nu är: rött, grått, lila, vitt, svart osv.


Vad har du för kläd storlek?

Jag är ganska liten, så jag har mest storlek XS och ibland S. Och 34/36.


Vad har du för sko storlek?

Haha, som sagt. Jag är ganska liten, så min sko storlek är varierar mellan 35, 36, 37.


Hur ofta brukar du shoppa och för hur mycket?

Det varierar. Jag är lite av en shopoholic - så fort jag går in i en affär, så kommer jag jämt ut med någonting. Jag kan ibland inte hålla mig ifrån att köpa någonting. Men nu har jag faktiskt inte shoppat på ett bra tag. Men funderar på att åka och stor-shoppa någon dag och då kommer ni absolut att få se det i bloggen. Det varierar även på hur mycket jag shoppar för.


Vad vill du bli när du blir stor? Vad är ditt drömyrke?

Jag vet inte riktigt vad jag vill bli faktiskt. Ända sen jag valde Media, så har jag varit helt inställd på att jag vill bli en journalist, men nu så är jag inte så säker längre. Jag tycker även om att inreda också, så jag funderar på att jobba någonting inom homestyling. Men jag får se hur det blir. :)


Favorit godis?

Mitt favoritgodis, hmm... Det är mycket jag tycker är gott, men om jag måste välja så väljer jag vit choklad. Det är så sjuuuukt gott!


Är du en morgon- eller nattmänniska?

Jag är en nattmänniska, helt klart. En morgonmänniska är jag definitivt inte, haha!


Vilken är din favorit film?

Det finns ju många som är så bra, men min favorit just nu är Sex and the City filmen, helt klart. Ni som inte har sett den, måste bara se den!


Vilken är din favorit bok?

Hmm... Det är nog Gossip Girl böckerna, i alla fall just nu.


Hur många syskon har du?

Jag har bara ett syskon, en lillasyster.


Har du något husdjur?

Ja, jag har en helt galen liten katt, men som är världens sötaste. Men jag håller även på att tjata lite på mina föräldrar just nu om en hundvalp, haha! :) Så jag får se hur det blir med det.


Om du måste välja ett av dessa alternativ, vad skulle du då helst välja och varför? Att jämt ha på dig ett halsband med levande fiskar eller att jämt ha på dig ett par längdåkningsskidor?
Haha, jag vet faktiskt inte vad jag skulle välja.

Vad skulle du välja: En utekväll eller en romantisk hemmakväll?

En utekväll är ju jävligt kul och en romantisk hemmakväll sitter ju absolut inte helt fel. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle välja. Det beror ju helt på med vem, tycker jag då.




Jag hoppas ni är nöjda med svaren. :)


Kommentarer
Postat av: Lina.

det är vi =) . Tycker du borde ha en bloggfest

2008-10-19 @ 15:25:29
Postat av: SVAR

va bra :) en bloggfest?

2008-10-19 @ 15:52:10
Postat av: lina

Ja, att DU har en fest, du hyr en lokal, och har gästlisa, och sen får andra läsare/bloggare boka in sig på gästlistan, skulle vara jättekul! du kommer bli en stor bloggerska ska du veta!

2008-10-20 @ 21:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0