torsdag

2008-10-02 19:50:49

du ska veta att jag saknar en bit, och det är du.

Ja, vad kan man säga om gårdagen egentligen? Det började i alla fall med att jag åkte in till stan, till Linnéa. Där hos Linnéa, var även Haldor & Emma. Och medans på att Emma & Linnéa skulle bli klara, så satt jag & haldor och spela ett helt sjukt spel, haha!
Senare gick vi vidare till Bobo på förkrök, där det var riktigt trevligt. Efter vi hade varit där ett tag, så gick jag & emma med våra grejer hem till henne. Lite dyngsura vi blev då, jävlaregnäckelsfanskap! och sedan vidare till bockarna. Där var det gryyymt med folk. Jag hade riktigt kul, tills det spårade ur lite på slutet. Det blev lite för mycket, av allt... Så jag gick hem till Emma och sov.

Tack Jonas & Norder
ni är guld värd. <3



Dagen efter... ehm, jaa. Det var lite tungt att kliva upp imorse, kan jag ju säga. Jag vet inte hur länge jag låg och tröck på snooze-knappen. Jag ville verkligen inte kliva upp och gå till skolan, uäk. Just nu känns det som att jag aldrig mer ska gå ut. Men jag vet hur det kommer sluta i alla fall..
Direkt när jag kom hem från skolan, så la jag mig och sov och jag klev upp ungefär nyss. Så 4 timmar borta bara sådär. Och jag som skulle ha pluggat inför psykologi-provet jag ska ha imorgon. YES! Så jag måste verkligen börja plugga nu. Men det sjuka är att jag vet inte riktigt VAD vi ska plugga på egentligen, för läraren har varit eller ÄR rättare sagt jävligt flummig av sig. Jag undrar hur dehär ska gå ja... wish me luck!
Det kommer bli ett litet uppehåll ifrån pluggandet iaf, för jag ska kolla på Heroes. Sen blire nog plugg resten av kvällen/natten. Ohmy, va skönt att vi har sovmorgon i alla fall.

Vad händer i helgen, folket?
Utgång? Hm...

BTW! Jag vill ge er ett litet musik-tips. Jag har nämligen en ny favorit låt, som jag dunkar i mina högtalare just nu på högsta volym. Den är bara såå grym!

Pink - So What



i gave you life, i gave my all
you weren't there, you let me fall


Kommentarer
Postat av: P

Kan vara världens sämsta låt ;)

2008-10-03 @ 17:07:41
Postat av: SVAR

DEN ÄR JU GRYM!

2008-10-03 @ 17:35:10
URL: http://benta.blogg.se/
Postat av: Mr.P

NÄE =)

2008-10-03 @ 23:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0