Stockholm

2011-10-09 23:54:00

På fredagen så klev jag & Johan upp tidigt och packade. Vi åkte sedan vidare till Hanning, där vi drack lite kaffe innan vi gav oss iväg. På väg till Stockholm så svängde vi in i Uppsala för att hämta upp Filippa & få i oss lite mat. Vi åkte vidare till Stockholm och Barkaby Centrum för att fördriva tiden lite tills Micke slutade jobba. Vi åkte hem till Micke och tog det lite lugnt & snackade lite strunt innan vi åkte på lite sightseeing. Senare åkte vi till Kista Gallerian och åt middag där och sen tillbaka till lägenheten och drack lite öl & spelade lite kort och fick ett x antal skratt attacker, haha! ;)

På lördagen så klev vi upp tidigt igen och åkte iväg till Barkaby Centrum igen och gick på Stockholm Quality Outlet. Där hittade jag ett par skor som fick följa med mig hem och sen åkte vi vidare till Kista Gallerian igen och hittade lite saker där också som fick följa med hem.
Efter några timmars shopping så var vi trötta & hungriga så vi åkte hem till lägenheten och åt tacos. Efter maten så gjorde vi oss i ordning och åkte iväg på bilträffen. Till en början var det inte så kul, för det var iskallt ute, men sen när racet satte igång så blev det genast mycket roligare. När det tog slut så åkte vi in till Stockholm City och käka och åkte runt och kikade.

På söndagen
så tog vi en liten sovmorgon, vi kom ju hem ganska så sent inatt eller tidigt imorse beroende på hur man ser det så vi tyckte att vi förtjänade en liten sovmorgon. Denna dag åkte vi in till Stockholm City igen, för shoppingens skull denna gång. Men vi hittade ingenting! :o Blev ganska så besviken då faktiskt. Efter någon timme så åkte vi hem, käka, packa ihop det sista & åkte hemåt. 2½ timme senare var vi hemma och då packade jag & Johan upp våra grejer och sen blev det te, mackor & Vampire Diaries. Mys! ♥

Tack
för en riktigt grym helg, till alla er som var med! Det måste definitivt göras om. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0