party or no party?

party or no party?

2009-04-30 14:48:22

Blev hemma från skolan idag, pga. min förjävliga huvudvärk som har hållt i sig sen igår. Jag kände mig även lite hängig och hade lite halsont. Har sovit några timmar nu och det känns lite bättre i alla fall, men inte riktigt 100.

Sitter nu och funderar över hur jag gör ikväll. Om det blir hedestugan eller om jag blir hemma. Låter inte direkt så kul att vara hemma på sista april, men vad ska man göra då? Jag vill inte riskera att bli ännu sämre, speciellt inte nu när jag har så mycket som måste göras innan jag slutar. Ska ta en alvedon nu och lägga mig och vila en stund nu, så får jag se hur jag gör senare. Ciao! :*

Last Goodbye

Last Goodbye

2009-04-29 23:29:35

Det är verkligen sjukt hur en låt kan stämma in så bra ibland. Ni har nog varit med om det själva - då ni lyssnar på en låt och det känns som att låten handlar om just dig. Hittade två sådana låtar nu, som stämde in så sjukt bra.

Lady M - Last Goodbye

James Morrison - The Last Goodbye

fritid, vad är det?

fritid, vad är det?

2009-04-29 18:42:02

Detta är vad jag gjorde på text lektionen idag. Jag kunde inte koncentrera mig på att skriva, så det blev till att jag började redigera istället. Vad tycks?


Efter text lektionen var jag och kollade på en modevisning i entrén, vilket var roligt att titta på. När det var slut så bestämde jag mig för att åka hem ändå, eftersom min huvudvärk vägrade ge med sig. När jag kom hem, bytte jag om till bikini fort som attan, gick ut och la mig på altan. Råkade somna ute och vaknade nyss, så jag har stekt hela dagen - hääärligt!


Nu har jag skjutit upp dehär tillräckligt för idag, men nu så blir det plugg resten av kvällen. Fritid, vad är det? Som tur är så får jag en liten break ifrån pluggandet kl. 21.00 till 22.00 då det är Grey's Anatomy, mm-mm!

O-O-Onsdag

O-O-Onsdag

2009-04-29 11:59:33

Denna dag började med att jag sov över litegrann, så jag fick stressa som en tok imorse. Sen när jag kom till skolan och hade första lektionen - naturkunskap - så skulle vi räkna majskorn på majskolvar. Vad är det för lektion egentligen? Det var ju inte direkt roligt heller...


Och nu så sitter jag här och småsurar, därför att artiklarna som jag höll på att skriva igår som en galning - behövde inte alls vara redigerade, rättade och klara tills på söndag. Artiklarna behövde bara vara skrivna och inskickade innan dess. Stressade helt i onödan. Men får försöka se det positivt - jag har mer tid att skriva och redigera snyggt!

Är lite trött och har huvudvärk nu, så jag får se hur jag gör efter skolan - om jag åker hem, sover en stund och sen pluggar eller om jag åker ner på stan och käkar mjukglass med thomas och steka på möljen. Det lutar mer åt det sistnämnda alternativet.

~

~

2009-04-29 11:17:37


I've gotta turn and walk away
I don't have anything left to say
I haven't already said before
I've grown tired of being used
and I'm sick and tired of being accused
now, I'm walking away from you
and I'm not coming back

Jag är trött och mina ögon svider

Jag är trött och mina ögon svider

2009-04-28 23:43:57

Jag brukar vanligtvis ha väldigt mycket framförhållning, men hade idag en liten missbedömning. Har ett reportage som ska vara klart tills imorgon, eller på söndag egentligen och då ska allting vara rättat, redigerat och klart. Det är sista lektionen imorgon innan det ska in, så imorgon måste jag redigera eftersom jag inte har programmet hemma.

Och dum som jag är, eller en tidsoptimist som jag är, har inte börjat skriva på det förrän idag. Trodde jag skulle hinna i alla fall. Men som tur är så lyckades jag nästan skriva klart artiklarna ikväll. Jag jobbar, konstigt nog, bättre under press/stress. Hmm..


Behöver jag säga mer? Jag är trött och mina ögon svider. Får fortsätta skriva imorgon på skolan. Nu: borsta tänderna och somna till Navy CIS. Godnatt!

en rolig dag i staden

en rolig dag i staden

2009-04-28 17:24:30

Idag var man ledig och jag bestämde mig för att åka in till stan och  göra några ärenden. Så jag tog 11.20 bussen in till stan och drog med mig Jänni. (♥) När vi hade hoppat av bussen, var det bara att hoppa på nästa buss upp till öster. Där åkte vi runt hela stormyra, för att ta med oss Malin, för att sedan åka till Östra skolan. Där tog vi kort på mamma, till mitt reportage, och lekte lite själva med kameran.


Efter att det vart klart, så åkte vi ner mot staden. Vi sprang fram och tillbaka mellan busshållsplatserna och lyckades ändå missa bussen. Men när vi väl klev på bussen och hade satt oss till ro, så knäppte vi lite bilder. Vi hade riktigt roligt, haha! Här är några av de normalaste bilderna på oss:

Jänni & Malin


Jag & Jänni

När vi kom till staden gick vi runt, runt i alla affärer och jag gjorde verkligen ett kap. Jag hittade en snygg klänning på Gina Tricot som var på rea. Även att när jag skulle betala, så fick jag en komplimang för min jacka av kassörskan. Det var kul att höra! :)

Såhär ser klänningen ut.

Efter att vi hade snurrat runt i staden ett tag, så blev vi hungriga. Då kom Malin på att vi kunde gå och käka på Jambo och det var vi alla på. Jag köpte som vanligt en Chicken/Curry macka (godaste mackan, helt klart!), så nu stinker jag curry (haha!). Men det vare värt!

Chicken/Curry mackan tog slut väldigt snabbt, haha.

Efter att vi hade käkat gick vi en till sväng på stan, innan vi åkte hem. Tack för en väldigt rolig dag! ♥ Nu är jag hemma och jag ska sätta igång med pluggandet direkt. Har ett reportage som ska vara klart tills imorgon, så vi får väl se hur det går. Vilka roliga dagar jag har nu då - NOT. Bara plugg, plugg, plugg. Skönt att jag slutar snart - om 31 dagar för att vara exakt. (y)

dagens

dagens

2009-04-28 16:51:47



Skinnjacka - Vero Moda
Tröja - H&M
Jeans - vet ej

ett hopplöst fall?

ett hopplöst fall?

2009-04-27 18:46:24

Denna dag började riktigt bra, med en sovmorgon till kl. 12.00. Vem gillar inte det liksom? Sedan när man kom till skolan så hade vi samhällskunskap och naturkunskap, vilket var a piece of cake. Men sista lektionen som var religion var skandal. Våran nya lärare är helt hopplös. Han har sagt, de tre senaste lektionerna, att vi ska få jobba med våra instuderingsfrågor som ska vara inlämnade nästa vecka, men det har inte blivit av. Istället har han pratat om det mest oviktigaste faktan som finns. Även att han på denna lektionen skällde han typ ut L, bara för att hon frågade om han hade skrivit ett "u" eller ett "n". Ett hopplöst fall? Men som tur är så har vi fixat så att rektorn ska sitta med på nästa lektion, men då kommer han säkert att smöra på - jag menar, det är inte direkt första gången det händer. Min klass har haft världens otur med lärare, så detta har vi gått igenom ett antal ggr.

Runt 17.00 var jag hemma och då var vi inte så speciellt hungriga, så middagen bestod av en baguette med ishavsröra, sallad och en massa annat gott. Nu blir det plugg fram tills kl. 21.00, för så ska jag kolla på Spårlöst och en massa annat bra. Sen ska jag försöka se till så att jag går och lägger mig i lämplig tid. Men vi får väl se hur det går. Nu: plugg!

dagens

dagens

2009-04-27 17:33:21


Jeansleggings - Hollywood
Långärmad tröja - GinaTricot
Linne - GinaTricot
Smycken - H&M


m å n d a g

m å n d a g

2009-04-27 10:12:08

Måndagmorgon, känns väldigt drygt (as usual). Idag har jag bara tråkiga lektioner, så som: samhälle, naturkunskap och religion. Ni hör hur det låter? Uäk.. Tur att jag har L & C som gör skoldagarna mycket roligare. Jag hoppas att C mår mycket bättre idag, så hon kommer på skolan. I miss her! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför skolan. Kommer hem runt 17.00 någonting, så då blir det en uppdatering. Ha en bra dag! :)

MIN HELG

MIN HELG

2009-04-26 22:27:12

Sorry för en väldigt dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp hela helgen och inte haft tid eller ork att sitta vid datorn. Men nu så har jag det, så jag tänkte sammanfatta min helg lite snabbt.

FREDAG

Fredagen var verkligen inte min dag. Dagen började med att jag klev upp kl. 8 på min lediga dag och gjorde mig i ordning för att åka in till Hudiksvall. Anledningen till varför jag åkte dit var för att jag skulle göra två flugor i en smäll – ta kort på mamma på hennes jobb och shoppa. Men lyckades inte göra någonting utav det.

Vid kl. 13.00 var jag hemma och efter att jag hade varit det en liten stund gjorde jag en impulsgrej och drog med sis till Sundsvall, för att se om jag hade bättre tur med shoppingen där – vilket jag inte hade. Men ett litet (+) var att vi hann käka på donken innan vi åkte hemåt, tomhänta...


 

Det blev en hemmakväll för mig med sis eftersom vi var ensam hemma. Vi tittade på ”Ocean’s Eleven”, käkade en massa godis, snackade lite skit and so on



LÖRDAG
Denna dag vaknade jag ovanligt tidigt för att vara helg, som var = 10.00, vilket var väldigt skönt. Vi begav oss ner och käkade lite frukost, innan vi gick ut och la oss på altan och stekte hela dagen. Det var helt underbart väder, don’t you think? Sedan runt 15.30 började jag göra mig i ordning för att åka iväg till Jenkan för att fira henne. Hon fyllde nämligen 19år idag, grattis baby! <3

@ Jenkans place
Jag anlände till Jenkans place runt 6 tiden och där var det redan en massa brudar. Först gjorde vi pizza och sen blev det parteeeey! Lärde känna lite nytt folk, vilket var väldigt trevligt. Jenkan fick även skumpa av mig i födelsedagspresent och hon var en riktig höjdare på att öppna den (haha!) = det smällde och sedan var halva flaskan på backen, typ. Det var en riktigt rolig förfest!

Några festliga bilder från förfesten


Vid 22.00 tiden fick vi skjuts av både Anna och Linas pappa in till staden, på Stadt. Jag hade väl kul lite till och från, med tanke på att det spåra ur lite då och då, men i det stora hela så tycker jag att det var en riktigt rolig kväll!



SÖNDAG

Idag är det söndag, som även är kallad för ”dagen efter”-dagen. Har mått relativt bra hela dagen, tack och lov, men har dock varit lite seg. Dagen har gått åt till att chilla, kolla på film och pluggat nu de senaste timmarna. Nu är jag väldigt trött och funderar på att gå och lägga mig.

how can you be so dr. evil?

how can you be so dr. evil?

2009-04-23 23:17:58

Dagens pluggande har gått skit och jag har huvudvärk utan dess like. Ingenting är bra just nu, blä! Imorgon är jag som tur är ledig, men jag ska åka in till stan ändå och göra lite ärenden. Jag har kommit i en period nu, då jag behöver hålla mig så sysselsatt som möjligt. Jag vet dock inte hur det blir imorgonkväll, så jag måste kolla upp det. Har planerat en galen kväll med mina underbara vänner (♥), men det tycks bara krångla, så jag får se hur det blir... Jag får kolla upp det imorgon, för nu ska jag lägga mig och sova. Godnatt mina vänner!


Jag minns när du skickade denna till mig. Det känns så fruktansvärt tungt..

i'm gonna make it work!

i'm gonna make it work!

2009-04-23 16:06:41

Det har varit en väldigt, väldigt dryg dag idag, med bara en massa dryga lektioner. Men jag måste faktiskt säga - sista lektionen tog fan priset! Vi har fått en nya lärare och ehm, jaa... vad kan man säga egentligen? Det finns ingenting att säga helt enkelt, förutom det att han var värre än jag trodde (jag missade första lektionen med honom i måndags). Han kan seriöst prata ihjäl en gråsten - och jag skämtar inte heller.

Men jag måste faktiskt säga att detta har varit en väldigt skön skolvecka ändå. Var hemma i måndags, ledig i tisdags, skola igår, skola idag och ledig imorgon. Kan det bli bättre? I don't think sooooooo. Är dock lite besviken på mig själv just nu. Det var meningen att jag skulle shoppa idag efter skolan och köpa lite nödvändigheter, men det blev tyvärr inte av pga. att jag var alldeles på tok för trött. Men det finns ju en dag imorgon också, så vi får väl se. :)

Wellwell, nu ska jag vara duktig och göra en produktionsplan till mitt TextC-arbete och sen ska jag skriva på min samhällsrapport resten av dagen/kvällen/natten. I'm gonna make it work!

klump i magen

klump i magen

2009-04-22 23:01:47


Gott kvällsfika det här, sådär på kvällskvisten. Håller ni inte med? Göttans... Nu har jag världens klump i magen och det beror inte på kvällsfikat, utan det beror på skolan. Morgondagen kommer att gå helt åt till att plugga stenhårt, så jag spendera min helg åt mina planerade nöjen. Har så fruktansvärt mycket i skolan just nu, så jag spyr snart. Det är ju trots allt bara några få skoldagar kvar, som är = stress, stress, stress. GAAH! Ska försöka lugna ner mig och lägga mig i sängen och kolla på Sex and the City och somna till det. Godnatt!

the show must go on

the show must go on

2009-04-22 22:01:32

Det var tungt att kliva upp imorse, men jag fick som tur var en liten sovmorgon i alla fall. Åkte med mamma in till stan (y) Så skönt att slippa åka buss, mhm-mhm.

Första lektionen var naturkunskap, vilket jag tyckte var en ganska rolig lektion, med tanke på hur det annars brukar vara. Vi håller nämligen på med genetik, så vi kollade våra arvsanlag och grejer. Kul, kul. Efter det var det dags för klassråd och vi bestämde oss för hur vi ska se ut på karnevalen, som är den 23 maj. Kommer bli riktigt kul, tror jag.

På texten hade jag ingenting att jobba med, så jag & L åkte ner på stan, och sen tog jag 12.15 bussen hem. Så skönt att komma hem tidigt. Resten av dagen/kvällen har gått åt till att dega och plugga. WAAAAAAAAA! Jag längtar till helgen! Den kommer bli kanon!

a trophy wife, oh how cute

a trophy wife, oh how cute

2009-04-22 14:23:51


if she really knows the truth, she deserves you.
a trophy wife, oh how cute
she may believe you, but I never will
never again...

dagens

dagens

2009-04-22 14:08:31


Linne - Gina tricot
3/4 ärmad tröja - Only
Jeansleggings - Gina tricot

you're a coward!

you're a coward!

2009-04-21 23:25:08

Denna dag har gått åt till att plugga och kolla på "gossip girl" & "the hills". Imorgon blir det skolan som gäller, för första gången efter lovet, och det känns väl sisådär. Det negativa är väl alla lektioner (är så skolless), men det positiva är att jag får träffa mina brudar. Inte C dock, pga. att hon opererade sig förra veckan, så henne kommer jag nog inte att få träffa på hela veckan. :/ Krya på dig, babe!

Nu är det läggdags som gäller för min del och vi får väl se om jag lyckas somna relativt tidigt inatt, men man får väl hoppas. Och jag måste tacka min älskade vän Linnéa (♥) vad skulle jag göra utan dig? (you know what I mean). På lördag, då jävlar!

t-t-t-isdag

t-t-t-isdag

2009-04-21 11:01:49

Godmorgon, gott folk! Allt bra med er, sovit gott? Jag hoppas det. Själv fick jag inte många timmar sömn inatt. Nu den senaste veckan har jag inte kunnat sova som jag ska. Jag har haft riktiga sömnproblem - somnar sent, runt kl. 4 nått tag, och efter det vaknar jag typ varje timme tills jag ska kliva upp. Vad är det för fel? Vet någon vad man kan göra för att det ska hjälpa och bli bättre? Tips?!


Idag har jag en "jobba-själv-hemma"-dag och jag har en massa saker som ska göras. Men innan jag sätter igång, så ska jag kolla klart på filmen jag började kolla på igår - dirty dancing - och käka en piggelin. Mm-mm-mm. Den filmen är också en utav mina favoriter.

Vilken är din favoritfilm(er)?

~

~

2009-04-21 00:19:37

Det finns ingen annan på denna jord, som jag saknar mer än dig just nu.
Jag önskar att allting kunde bli som förut, då det var du & jag mot världen.
Jag vet inte om det går, men vi måste försöka! I love you and I miss you.

ghost

ghost

2009-04-20 21:40:18


Jag kollade nyss på filmen "Ghost", med Patrick Swayze och Demi Moore, och det kan vara en utav de bästa filmerna som har gjorts. Den filmen är så fruktansvärt bra och när man kollar på den, så kan man inte låta bli att gråta en tår... eller två. Eller göra som jag - gråta floder. Så ni som inte har sett filmen - jag rekommenderar den verkligen!

INTE MIN DAG

INTE MIN DAG

2009-04-20 20:28:50

Vad är det för fel på den här dagen egentligen? Allting blir ju bara fel, fel, fel... Detta är verkligen inte min dag, helt enkelt. Som ni kanske har läst i mitt tidigare inlägg, så började inte denna dag så speciellt bra. Well... den har inte blivit ett dugg bättre. Igår hittade jag en riktigt snygg bikini på nelly som jag tänkte beställa nu, men vad händer? Jo, den finns inte längre. Vad less jag blir. Varför blir det aldrig som man vill för? Och får jag fråga - varför de tar bort alla snygga bikinis nu när det snart är sommar (?!) gaaah. Det är så typiskt när man väl hittar någonting man vill ha.

Finns det någon annan eller är det bara
jag som har haft en riktigt crappy dag?

sverigetrotters

sverigetrotters

2009-04-20 13:01:27

BRAAAA SKIT!

Ida 18år

Ida 18år

2009-04-20 12:32:49


Idag fyller denna brud äntligen (!!!!!) 18 år.
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA IDA
Jag hoppas du får en superduperaskalasbra dag!


klantarsel!

klantarsel!

2009-04-20 12:27:27


Ibland så vet jag inte hur jag lyckas. Nu undrar ni säkert hur jag lyckades med dehär? Ja, då ska jag berätta för er. Jag var i ordning gjord och klar och skulle precis till att gå till bussen. Men så kände jag att jag blev törstig och skulle skynda mig för att dricka ett glas vatten innan jag skulle gå vidare till bussen - men vad händer? Jo...

När jag tar ut glaset ur skåpet, så tappar jag det. Och inte på vad som helst, utan på flera andra glas som stod på diskbänken. Vilket resulterade i att de åker ner i golvet och kraschar mitt framför mina fötter. Som var = att det var fullt med glas överallt och jag kunde inte ta mig förbi. Jag försökte, men då fick jag en glasbit i foten. Som i sin tur var = att jag missade bussen och blev hemma idag (eftersom nästa buss går kl. 15.23)

Tillslut så lyckades jag ta mig till matbordet och stolarna, som jag klättrade över (det måste ha sett väldigt roligt ut). När jag insåg att jag missat bussen, så skulle jag sopa ihop skiten så inte både katten och jag skulle kliva på det. Men så hittade jag inte sopen efter ett bra tag och så, ja... efter att jag hade hittat sopen, sopat undan allt glassplitter, så satte jag mig i fåtöljen och surade.

Ett klantarsel är vad jag är, suck... Bra början på skolveckan, ehee.. NOT. Pratade nyss med Linnéa (♥) och hon bara skrattade när jag berättade för henne, vilket jag förstår - jag skulle själv ha skrattat om det hänt någon annan. Skadeglädjen är den bästa glädjen.

Det värsta är att jag inte är förvånad, för det är inte direkt första gången jag lyckas med någonting riktigt klantigt, som till exempel; fastnat med en fot bakom ett element, sprungit in i ett element (det hände dock när jag var liten) och så har jag tappat en pära i ett mjölglas (hur jag nu lyckades med det är ännu olöst) and so on, and so on... Ni förstår vad jag menar? Nu är ni nog inte förvånade längre.

Som tur är så missar jag nog inte så mycket idag, för på samhällen och religionen är det eget arbete och på naturkunskapen kommer vi att anteckna, men det är bara att jag kopierar det av någon sen. Wellwell, kanske dags att fortsätta med gårdagens pluggande. Uppdaterar er någonting senare!

plugg och cheeseballs

plugg och cheeseballs

2009-04-19 22:46:40


Nu sitter jag och pluggar - not funny at all, men måste göras. Såhär kan det se ut när jag pluggar, kul va? Men jag har lessnat på cheeseballs nu, så jag ska gå ner och göra i ordning lite kvällsfika innan jag går och lägger mig. Skola imorgon hörreni, taggad? Inte för fem öre. Men det är som sagt bara 6 veckor kvar nu, så det är bara att stå ut. Godnatt!

my baby shot me down

my baby shot me down

2009-04-19 19:31:17


now he's gone, I don't know why. until this day, sometimes I cry
he didn't even say goodbye, he didn't take the time to lie.

detta kallar jag underhållning

detta kallar jag underhållning

2009-04-19 15:08:00

Enjoy!

sista dagen på mitt sista lov

sista dagen på mitt sista lov

2009-04-19 14:43:43

Denna söndag är tråkigare än alla söndagar hittills. Det är den sista dagen på mitt sista lov och sen ska man tillbaka till skolan, suck... Som tur är det bara 40 skoldagar kvar! Det roligaste på lovet var att: jag skaffade mig två jobb till sommarn/hösten, tagit hål i öronen, köpt balklänningstyg, shoppade och utgångarna med mina brudar. ♥ ni är bäst!


Här kan ni följa sis, Carros, Oskars och Davids liv som simmar.
Also known as: Familjen Mediahora (hahahaha!)

Just nu sitter jag och läser Oskars blogg och jag håller på att skratta så tårarna sprutar. Om ni går in här, kan ni följa sis, Carros, Oskars och Davids liv som simmar. Det är riktigt roligt och underhållande, hahaha! Nä, nu ska jag kika på de nya 90210 avsnitten och sen ska jag ta tummen ur arslet och plugga undan en massa saker, som jag dumt nog inte har gjort under lovet.

denna lördag

denna lördag

2009-04-19 00:50:03


Jag, hemma en lördagkväll, är någonting som inte inträffar ofta. Var sugen på att dra ut ikväll, men kapa. Mådde inge vidare närmare kvällen, så jag blev hemma. Tråkigt, men skönt. Beställde hem en kebabtallrik, som jag smaskade i mig snabbt som tusan och har kollat på både ""Phone Booth" och "Kill Bill 2". Tyvärr så blir det inte roligare än såhär och nu är det läggdags. Godnatt!

vila i frid

vila i frid

2009-04-19 00:35:45

Imorse när jag vaknade, var jag helt omedveten om vad som hade hänt under nattens gång. Det var inte förrän mitt på dagen, när jag satte mig vid datorn, som jag insåg att någonting hemskt hade hänt och fick höra den hemska nyheten - att en tjej på gymnasiet hade dött. Jag kände inte Sandra personligen, men jag tänker på er alla som gjorde det, och det får mig att vilja gråta själv. Det är så fruktansvärt hemskt och tragiskt när sådant inträffar, så mina tankar går till hennes familj och vänner, vila i frid.

Och med detta sagt så vill jag berätta för min familj och mina vänner nu hur mycket de verkligen betyder för mig, hur förstörd jag skulle bli om någon av er försvann ur mitt liv, och hur mycket jag älskar er.

Här är några bilder på min familj och några av mina älskade vänner.

 


(+ en massa fler underbara personer, så tro för guds skull inte att jag glömt någon!)
Jag är så otroligt tacksam för att ni är en del av mitt liv. Jag älskar er!

kill bill

kill bill

2009-04-18 00:41:43


Blev en hemmakväll för min del och kvällen bestod mest utav tv-tittande. Först tittade vi på "Grillad", efter det "Berg flyttar in" och som avslutning för denna kväll så kollade jag & pappa på "Kill Bill". Var längesen jag tittade på de filmerna nu, så nu när jag har sett första filmen, så blev jag sugen på att se den andra också. Men det får bli en annan gång, för nu är det läggdags. Godnatt!

we were so perfect, so happy

we were so perfect, so happy

2009-04-17 18:34:39


kärlek . förtvivlan . besviken . hopp . förödmjukad . tårar
ilska . lesshet . förlåtelse . hat . rädsla . tomhet . sorg . död

minnen från turkiet

minnen från turkiet

2009-04-17 18:24:38


En härlig bild på Thore och en turk på Panderosa.


Alla tankar som kretsar kring Bulgarien fick mig att tänka tillbaka på tiden i Turkiet. Varenda gång jag hör denna låt, tänker jag automatiskt på Turkiet. Det vi fick uppleva då, medans vi hörde denna låt, går inte att beskriva. Jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv och jag tror att personerna som var med mig då, skulle nog hålla med om samma sak. Det tog ett tag för mig att hitta låten, eftersom den har sedan dess hetat "runka-låten" för oss, men nu så har jag äntligen hittat den. Enjoy!

bulgarien, here we come!

bulgarien, here we come!

2009-04-17 18:06:49


Sådärja! Nu är allting äntligen fixat och klart. Alldeles nyss betalade jag & Emma in resten av Bulgarien pengarna, så nu är allting fixat. Det är så obeskrivligt skönt att ha det gjort och det är helt sjukt hur fort tiden går. Det är bara 44 dagar kvar tills vi åker! Det kommer spåra, men det struntar jag i, för kul kommer det bli i alla fall! Ohmygoooood, vad jag längtar!

urspårat

urspårat

2009-04-16 23:22:37

Gårdagens utgång började med förkrök hos Sunkan, med henne, Jon, Emma & Fredrik. Det var en helt okej förfest! Lite tråkigt dock, pga. att jag var den enda som drack, men det var kul ändå. Litet fail var ju att jag hade tagit med mig min kamera, utan några batterier som fungerade. Så det blev tyvärr inga roliga förkröks bilder.

På bockarna hade jag riktigt kul! Jag dansade hur mycket som helst och drack shotar och tequila hit och dit, vilket resulterade i att det tillslut spårade ur. Mådde inte alltför bra när jag kom hem och när jag vaknade, men som tur var så hade jag världens bästa mamma och världens bästa syster som tog hand om mig. ♥

we're gonna fix this
. <3

gårdagens outfit

gårdagens outfit

2009-04-16 23:22:10

Tubtröja - Mamma har gjort den
Shorts med högmidja - Ginatricot

my life would suck without you

my life would suck without you

2009-04-16 20:58:09


guess this means you're sorry, you're standing at my door
guess this means you take back, all you said before
like how much you wanted, anyone but me
said you'd never come back, but here you are again

'cause we belong together now, yeah
forever united here somehow, yeah
you got a piece of me and honestly,
my life would suck without you

maybe I was stupid for telling you goodbye
maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues, but you're pretty messed up too
either way, I found out I'm nothing without you

being with you is so disfunctional
I really shouldn't miss you, but I can’t let you go

'cause we belong together now, yeah
forever united here somehow, yeah
you got a piece of me and honestly,
my life would suck without you

~

~

2009-04-16 20:49:23

i don't know why you're so far away
but i know that this much is true, we'll make it through
and i hope you're the one i share my life with
and i wish that you can be the one i die with
and im prayin' you're the one that i build my home with
i hope i love you all my life

parteeeeeey!

parteeeeeey!

2009-04-15 17:29:32

Nu sitter jag här, sminkad och nästan klar, och taggar inför kvällens festligheter. "At-at-at-night!" (8) Blir utgång med brudarna. ♥ Jag har ingen aning om vart vi kommer förfesta än, men det löser sig. Senare ikväll kommer ni att hitta oss på dansgolvet, på Bockarna. Vi ses i dimman, gott folk!

Någon mer som ska ut ikväll?

onsdaaaaag

onsdaaaaag

2009-04-15 14:39:12

Känner mig bara helt tom och allmänt less. Hoppas det blir utgång ikväll med brudarna, så jag får rycka upp mig lite. Har inget vettigt att skriva...

P.S. I love you.

unloved

unloved

2009-04-15 14:34:40



if i could turn back time, if i could press rewind
i would go back to the days when you were mine

I'm giving you the space you want

I'm giving you the space you want

2009-04-14 23:28:32

Idag har jag verkligen fått mycket gjort och det känns så sjuuuuuuukt skönt. En enorm tyngd har släppts ifrån mina axlar, verkligen! Är en väldigt glad tjej just nu, hihihi. Dock är det någonting som saknas... Wellwell, nu ska jag gå och göra töntarna sällskap en liten stund. Efter det blir det sängen för min del, är väääääldigt trött efter denna dag, pueh... Imorgon får jag äntligen en sovmorgon!




kärlek är ett brev skickat tusen gånger

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

2009-04-14 19:51:20


vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu är att från samma säng, lyssna till samma regn
vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut
vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu är att du då ser det,
hur smutsigt livet blivit

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt

vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig
vad jag bryr om är att se dig gråta, för jag har gråtit
och du ringde aldrig

vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti, så som jag gjorde det

vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om nu är att höra dig andas, veta att du är nära
förlåt nu slutar jag
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
säg nånting, säg nånting
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig

effektiva tisdag #3

effektiva tisdag #3

2009-04-14 16:46:14

Om ni läste min blogg igår, så läste ni nog att jag hade tänkt ta hål i öronen igår när jag var i Sundsvall, men det blev inte av. Well.. idag bestämde jag och mamma oss för att åka in till stan, så nu är det gjort. Nu har jag hål i öronen!

Jag kan ju säga att jag var inte lite nervös heller. Jag var så nervös så jag skakade. Kunde lika gärna ha svimmat på den där förbaskade pallen som jag fick sitta på, usch. Men det är otroligt skönt att ha det gjort nu i alla fall och jag är riktigt nöjd. Mina öron känns dock fortfarande stora som elefantöron och dunkar nå fruktansvärt, men det går väl över snart. Nu slipper jag höra allt tjat om att jag ska ta hål i örat någon jäkla gång, som jag har fått höra i flera års tid av mamma & sis, vilket känns skönt (haha!) Jag är som sagt väldigt nöjd. :)

Resultatet

effektiva tisdag #2

effektiva tisdag #2

2009-04-14 16:39:45

Efter att jag hade fixat båda jobbintervjuerna, så åkte jag vidare till Wahlmans och med dit hade jag massvis med folk med mig. Mamma, sis, Carro & Maja hjälpte till och gav mig smakråd. Det var verkligen deras förtjänst att jag köpte mitt balklänningstyg. Om jag inte hade haft med mig dem, så hade jag kunnat velat på i flera månader till. Tack för all hjälp! Och det bästa med dedär tyget var att det fanns tillräckligt med tyg utav det, så jag kan få min klänning som jag hade sett ut från början i alla fall, som är = LYCKA! Och som ni ser på bilden har jag även köpt balhandskar också. Nu är det inte lång tid kvar...


Tyget är mörkgrönt och handskarna är crémevita.

effektiva tisdag #1

effektiva tisdag #1

2009-04-14 16:32:31


Idag har jag varit på två jobbintervjuer, eller vad man nu kan kalla det. Så nu har jag två jobb fixade tills i sommar/höst. Känns riktigt bra, måste jag säga. På bilden kan ni se mig skriva in i ett schema när jag kan jobba och när jag kom till augusti/september, fick det mig att verkligen inse att jag inte kommer att komma tillbaka till skolan någonting mer. Skrämmande, fast en förjäkla bra känsla!

håll tummarna för mig, OKEJ?

håll tummarna för mig, OKEJ?

2009-04-14 09:42:03

Goodmorning Sunshines! Två dagar i rad nu har jag klivit upp tidigt. Har jag ens lov? Det känns inte som det i alla fall. Men nu ska jag dra iväg på två jobbintervjuer, wish me luck!

godnatt!

godnatt!

2009-04-14 01:21:04

Nu sitter jag här, trött som en jäkla gnu, och har precis pratat klart med Thomas i telefon. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, bland annat minnen från i somras. Vi har haft många roliga stunder tillsammans, fastän vi knappt har känt varandra i ett år. Det är helt sjukt om man egentligen tänker efter, som bl.a. cityfesten kommer jag aldrig att glömma och våran studsmatta-mani på alla fester (haha!) Ohmygod.

En stilig bild på mig och Thomas från Stinas 18årsfest. Den bjur vi på!

Nä, nu är det dags för mig att gå till sängs. Det kommer att bli en väldigt jobbig, fast effektiv dag imorgon. Först ska jag typ på två jobb-intervjuer, efter det ska jag köpa balklänningstyg, sen ska jag ta hål i öronen och till sist, men inte minst, så hade jag tänkt att jag och Emma ska betala vår bulgarien-resa. Det är mycket att göra på en och samma dag, men det ska jag fixa! Vi får väl som sagt se hur allting kommer att gå, men håll tummarna för att allting kommer att gå bra, okej? Uppdaterar er imorgon, goodnight!

word.

word.

2009-04-13 23:11:41


never give up on someone
you can't go a day without thinking about.


sundsvall

sundsvall

2009-04-13 18:50:14


Tripp, trapp, trull... som är = jag, mamma & sis.

Imorse klev jag upp tidigt och åkte iväg med mamma & sis till Sundsvall. Vi började med att gå på IKEA och där köpte vi lite nödvändigheter, smått och gott helt enkelt, och efter det fick vi vidare till Birsta City. Vi bestämde oss för att käka innan vi satte igång med all shopping, så det blev en McFeast på donken (mmmums!). Efter det blev det shopping för heeeela slanten! Vi var in i nästan varenda affär, flera ggr om, och vi gick omkring med en miljard påsar kändes det som. Det måste ha sett lite roligt ut och det var det också. Det var även lite roligt att jag träffade på både Stina & Cicci där inne, my babes! ♥ Väldigt kul faktiskt!

Efter att vi hade gjort Birsta City, åkte vi in till staden. Det var egentligen meningen att jag skulle ta hål i öronen (jag vet, kors i taket!), men det blev inte av. Inte för att jag inte vågade, utan för att de skulle precis till att stänga, så det får bli imorgon istället när vi åker in till hudik. För jag har gett mig fan på att jag ska ha hål i öronen på balen och då ska det bli så också!

Dagens inköp:

Axelbandslös-bh & två par trosor


Orange nagellack


En rullgardin


Studentskor


Balskor

I don't wanna be without you babe!

I don't wanna be without you babe!

2009-04-12 23:53:11

though there are times when I hate you, cause I can’t erase
the times that you hurt me and put tears on my face
and even now while I hate you, it pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

something that I feel I need to say, but up to
now I’ve always been afraid

that you would never come around and
still I want to put this out

you say you’ve got the most respect for me
but sometimes I feel you’re not deserving me
and still you’re in my heart, but you’re the only one
there are times when I hate you, but I don’t complain
cause I’ve been afraid that you would've walk away




påskägg-hunting

påskägg-hunting

2009-04-12 23:50:13


Ja, ni ser rätt! Fick ett påskägg idag, mumma! Jag & sis gick på påskägg-hunting tidigt denna kväll och vi lyckades hitta ett varsitt proppfullt med godis. Jag är visserligen snart 19 år, men jag tycker att det fortfarande är lika kul, sådetså!

Resten av kvällen bestod av kortspel, star wars, killning/massage och allmänt mys med familjen. ♥ Nu blir det läggdags som gäller för min del. Ska upp tidigt imorgon och åka iväg till Sundsvall och shoppa. Även att jag förmodligen kommer att övningsköra hela vägen, vilket kommer att bli spännande. :)

ny favorit!

ny favorit!

2009-04-12 23:49:25


Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it, I like to party
It's genetic! It's electrifying!
Wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you

en kanon kväll!

en kanon kväll!

2009-04-12 15:36:42

Gårdagens utgång började med förkrök hos Sunkan och sen drog vi vidare till Stinas kusiner. Den kvällen bjöd på många festligheter och härliga skratt, gott tilltugg, lite skitsnack, gitarr-spel och jag lärde känna en massa nytt trevligt folk.



Bilderna är tagna ifrån EmmaSundsBlogg.

Väl där inne på Stadt dansade jag så mycket att mina ben gör ont idag (träningsvärk? haha!). Såklart så spårade det ur lite, as usual, men det var ändå en kanon kväll. Tack för det! PUSS!

Bilresan hem var förjävla rolig. Anna var lite för full, haha! Bland annat så öppnade hon bilfönstret påvägen hem och vi andra i bilen frågade om hon mådde bra. Då svarar hon "Det är skönt med lite frisk luft på pannbenet" och "Jag har ingen känsel i benen, men det e luuuuugnt!". Haha! Ni kanske inte tycker det var så roligt, men om ni hade varit med så skulle ni förstå hur roligt det egentligen var och såg ut.

Nu idag mår jag inte alltför bra, men det hinner jag inte tänka på just nu. Jag måste ta och skynda mig att göra mig iordning, för jag ska på påskmiddag hos mormor & morfar, cya! :*

beyoncé - brokenhearted girl

beyoncé - brokenhearted girl

2009-04-10 20:55:14




t o r s d a g k v ä l l

t o r s d a g k v ä l l

2009-04-10 01:18:31

Efter denna värdelösa skoldag kände jag att jag var i stort behov av en tupplur. Den blev dock inte långvarig, utan det blev att jag satte mig vid datorn och nördade lite tills middagen var klar. Middagen bestod av grillat kött, med potatisklyftor/strips och lite annat gott tillbehör. ÅRETS FÖRSTA GRILLNING, GOTT FOLK! och gott var det (mmmumsfillibabba!)

Efter middagen valde vi mellan att spela "yatzy" eller "med andra ord". Såklart så ville mamma och pappa spela varsitt spel (envisa jävlar), så de fick i sin tur spela "sten, sax, påse" om det och mamma vann, vilket betydde att vi spelade "med andra ord". Kvällens roligaste var ju när sis skrek ut "ARSELBIFF!" (som var med andra ord för "rumpstek", haha!).


Efter två förluster begav vi oss till tv:n och kollade på Star Wars. Detta är i stort sett hur min  torsdagkväll har sett ut. Nu är det läggdags som gäller för mig, så jag orkar med morgondagen. Imorgon händer det grejer, ojoj...


I could care less what you think, I need no permission
did I mention - dont pay him any attention
cuz you had your turn, but now you gonna learn
what it really feels like to miss me

mind your own business!

mind your own business!

2009-04-09 23:37:15

Det som irriterar mig och gör mig fruktansvärt förbannad är när folk lägger sig i andra människors liv och försöker förstöra. Jag syftar på en viss särskild person, men som jag inte tänker nämna vid namn, för det är obetydligt. Den personen jag syftar på har alldeles på tok för mycket fritid i sitt liv och har ingenting annat för sig än att förstöra andras, genom att sprida ut en massa bullshit som inte ens är sant. En person man trodde var ens vän, men som visade sig vara motsatsen. Vad vinner han på det liksom? Sanningen kommer alltid fram i slutändan och vem är det som kommer att ha långnäsa då? Jo, han. Jag förstår verkligen inte varför folk inte har bättre för sig än detta. Vart är världen på väg egentligen? Det är helt sjukt... Jag säger bara så här - mind your own business!

media-dag

media-dag

2009-04-09 14:47:13

Nu sitter jag här hemma i datastolen, inkurad i en filt och fryser, och surar. Jag lovade ju er igår att jag skulle visa er hur en Media-dag egentligen går till. Ehm, denna Media-dag... Vad kan man säga egentligen? Det var den värdelösaste dagen ever - och då är jag snäll.

Vanligtvis så brukar vi leka lekar och ha skitkul, men idag så fick vi först lyssna på en föreläsning och sen skulle vi göra research om afrikas kultur, språk osv. Låter det kul i era öron? Det gjorde det definitivt inte för oss. Och jag lovade er som sagt bilder och grejer från idag, men jag tog seriöst inga bilder. Om jag ska vara helt ärlig så var det inget att ta kort på, för det skulle bara bli tråkiga bilder i vilket fall. Blä, för den här dagen! Även att detta var våran sista media-dag, sämst sämst sämst.


Det enda bra'a är att jag har PÅSKLOV nu! Jag har även lånat hem en systemkamera från skolan, för att jag ska ta bilder till mitt reportage som jag ska göra. Men jag kommer säkert att använda den till mer under lovet - de é nice. Så se fram emot att min blogg kommer att innehålla en massa bilder framöver! :)

dagens

dagens

2009-04-09 14:39:26


Jeans - minns ej
3/4-ärmad tröja - H&M
Armband - H&M

goodnight sweethearts!

goodnight sweethearts!

2009-04-08 23:41:44

Star Wars är lika förvirrande varje gång att kolla på, men jag börjar förstå det lite bättre nu, I think? Haha, jag låter som värsta nörden. But I don't give a shit. Kul var det att titta på i alla fall. Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och somna till en film.

Imorgon är det Media-dag och vi får väl se hur det går, med tanke på att det (för första gången) är lärarna som har arrangerat den. Ohmy, det är bara att hålla tummarna. Jag har även fått min kamera att fungera (thank god!), så imorgon kommer jag att ta med den och ta lite bilder - så ni får se hur en Media-dag går till, höhö. Goodnight sweethearts! :*


Bjuder på en bild från förra media-dagen.
En bild från skumtomte-tävlingen - vem kan få in flest skumtomtar i munnen.

jag är i stort behov av en ny dator

jag är i stort behov av en ny dator

2009-04-08 23:13:10

Min nuvarande dator är det allvarligt nå fel på. Den gör vad den vill, när den vill. Den lever sitt eget liv ibland, helt enkelt. Vilket gör att jag är i stort behov av en ny dator och jag har hittat denna skönhet som ska bli min, så äre bah! Den är behändig att ta med sig vart som helst, så om man vill så kan man bl.a. slänga med den i handväskan om man vill. De é nice.


Vad tycker ni om den?

star wars

star wars

2009-04-08 19:23:41

Det blev en tupplur mellan 15.00-17.00, men sen dess har jag pluggat och det kommer bli plugg fram tills kl. 20.00 Då ska jag & papi titta på Star Wars som går på TV400. Haha, kan ni se mig som en Star Wars-brud? Det kan verkligen inte jag! Tidigare har jag typ suckat när folk har pratat om det, för jag har inte tyckt att det har varit så bra. Men så för några helger sedan kollade jag på det och fastnade direkt. Yoda är helt klart bäst! "find him you must".

Har du sett någon Star Wars film?

at-at-at-at-night!

at-at-at-at-night!

2009-04-08 13:48:05


Har hittat en skön remix nu som jag kör på repeat. Taggar lite inför lördagen kanske?
Då blir det förmodligen utgång med mina brudar då ♥ det gillas!

Någon mer som har tänkt gå ut på påskafton?

"ja, må dom leva!"

"ja, må dom leva!"

2009-04-08 13:26:05

Dagens första lektion var naturkunskap och då fick vi tillbaka proven. Jag fick G och var bara nån poäng ifrån VG. Vilket kändes väldigt bra, med tanke på att det kändes som att jag skulle få IG dagen innan då jag pluggade.


Efter det skulle vi egentligen ha text, men vi hade knappt någon lektion - utan istället hade vi ett litet kalas. Haha, vi på Media är lite speciella - in a good way! We have this thing att när någon fyller år, så bjuder hon/han på fika, och nu idag var det Klaras, Stinas och Vickans tur. De bjöd på allt möjligt smått och gott, så som tårta, kladdkaka och saft. Det hade brudarna gjort bra, för gott var det! MMMUMS!

Efter det fixade jag lite grejer och sen bestämde jag mig för att åka hem. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med igår - samhällsrapporten, cya!

a little reminder!

a little reminder!

2009-04-07 18:10:31


Vad vill du se mer av här på bloggen?
Gå in på länken och svara!

wish me luck!

wish me luck!

2009-04-07 16:20:13



Nu sitter jag här och pluggar för fulla muggar. Kul är det inte, men det måste göras!
Har bestämt mig för att bli klar med rapporten innan fredag, annars är jag körd.
Wish me luck!


purple

purple

2009-04-07 15:23:23


Face Of Beauty (FOB) no. 92

coloran

coloran

2009-04-07 15:18:32

Idag kände jag att det var dags att färga mina ögonbryn igen och jag använder mig av den här sorten och jag tycker den fungerar utmärkt!

Coloran Svart, permanentfärg för ögonbryn och ögonfransar.


SÅ HÄR GÅR DET TILL:

Steg 1: Först ska man se till att ögonfrasar och ögonbryn är torra och fria från fett, créme och mascara.


Steg 2: Man blandar ihop blandningen och sen lägger man på färgen på ögonfransarna eller ögonbrynen, vad man nu än väljer att färga, och låter det verka. Efter 5-20 minuter tvättar man bort färgen med en svag tvållösning. Ju längre tid desto mörkare nyans


Steg 3: Till sist, men inte minst, resultatet. Svårare än så är det inte.

wake-up call

wake-up call

2009-04-07 12:05:09

Godmorgon gott folk! Allt bra med er? I hope so. Själv så sitter man här alldeles nyvaken. Pappa ringde och väckte mig nyss och ett riktigt wake-up call var vad det var. Jag flög verkligen upp ur sängen, men nu sitter jag här trött som Kalle Anka på julafton. Men varför förstår jag inte, med tanke på att jag har sovit ca. 10-11 timmar. Ingenvet. Jag är förmodligen ingen morgonmänniska. På schemat idag är det plugg som gäller, men först blir det frukost och det nya 90210 avsnittet.

Någon mer som följer den nya versionen av 90210?


värd att läsas!

värd att läsas!

2009-04-06 23:55:16

HAHAHA! Jag måste bara dela med mig av detta inlägg jag läste nyss. Det handlar om min shoppingrunda (med mamma, sis & David) som vi hade idag och den är skriven av David. Jag sitter här och skrattar för mig själv och det känns lite mobbat, så därför kände jag att jag måste dela med mig av denna:

"Hej då!"
"Va? Men häng med!"
"Jag? In på HM?"
"Jaa! Kom nu!"
"Men din mamma och din syster är ju där. Varför ska-"
"Kom nu! Du känner ju dom!"

Och vips var jag indragen i en shoppingrunda med tre frunthimmer. Bea, hennes mamma Berith, hennes syster Benitha - och jag. Det var rätt konstigt. Vad gjorde jag där? Jag frågade den frågan lite försiktig när vi var på väg mot en affär.

"Kom med, eller gör som du vill," sade Bea samtidigt som hennes syster byrskt sade:
"Kom med bara!"

Sen sprang Bea iväg för att testa nått klädesplagg, och lämnade mig ENSAM med Berith och Benitha. Den pinsamma tystnaden uppkom. Jag kände att någonting borde sägas, men vad?

"Fint väder idag..."

Jag insåg på en gång hur dålig jag var som sagt det, men turen var med mig, det verkade inte som att de hörde mig. Lite halvt diskret började jag verka upptagen med att kolla på kläder, för det var ju bättre än att bara stå och uggla. Snabbt insåg jag att jag stod på tjejavdelningen, och ryckte genast bort handen från blusen jag hade i handen. Jag tror att Berith ville rädda mig när hon förkungjorde att vi skulle gå och se hur den vita skjortan passade Bea. Detta lät bra till en början tills jag insåg att det var kritik som önskades.

Och så var vi där, vid provrummen. Jag stod där och såg allmänt villsen ut, medan de andra tre diskuterade skjortan. Tillslut tog jag mig mod för att få någonting sagt, och tänkte påpekade att jag tyckte det såg bra ut, innan Benitha utbrast:

"Men nej, Bea! Det där kan du inte ha!"

Jag sänkte dystert min hand och suckade uppgivet. Jag är helt enkelt inte gjord för att shoppa. Jag har ingen som helst klädsmak, så mitt omdöme ska ni aldrig lyssna på. Tur var det i alla fall att ingen av dem upptäckte detta. (Sen kan man ju diskutera om hur dumt det är av mig att skriva detta.) Vart ingen mer shopping idag. Tack för det! Sjukt krävande.

en gammal goding

en gammal goding

2009-04-06 18:33:48

Kommer ni ihåg denna gamla goding? Haha! Nu när jag lyssnar på den,
så blir jag väldigt sugen på att kolla på Eva & Adam, eller vad säger ni?



Oh Romeo, where do you have your Juliet?

roller coaster

roller coaster

2009-04-06 18:18:15

this is a fucking roller coaster and I want to get off this ride.

LYCKA!

LYCKA!

2009-04-06 18:10:44

Är nyss hemkommen från skolan och det har faktiskt varit en bra dag idag. Dagen började med att jag fick kuvert ifrån Kjell, som innehåll mitt engelska c betyg, och jag blev godkänd! LYCKA! Jag fick även tillbaka religionkunskapsprovet och inlämningsuppgiften som jag var så orolig över och det fick jag G och VG på. På onsdag tänkte jag leta upp läraren och prata omdöme med henne innan hon går vidare på mamma-ledighet, för att få lite mer info över vad jag kommer att få i betyg.
Vi hade även sån tur att vi fick sluta tidigare från religionen, så jag hann gå på stan en snabb sväng med brudarna, samt mamma, sis & David. Jag köpte lite nödvändigheter så som:

Compact Powder - H&M
Isadora Hydralight - H&M

Tänk vad härligt det kommer bli sen i sommar när man inte behöver använda sig av det och man istället har en härlig solbränna. Det längtar vi till! Nu blir det mat, ciao! :*

you had me at hello

you had me at hello

2009-04-06 10:05:44

Godmorgon gott folk! Nu är helgen slut och det är dags för skolan igen. Peppad? Nja, lite kanske. Men det beror nog på att denna vecka går jag bara två skoldagar (måndag & onsdag). Imorgon är jag ledig, på torsdag är det media-dag och på fredagen är det långfredagen, så då är jag också ledig. Efter det börjar mitt efterlängtade påsklov, som även kommer vara mitt sista lov innan studenten. It's sad. Wellwell, nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig i ordning för att sedan springa iväg till bussen. Det blir kanske en till uppdatering lite senare, för att jag kommer förmodligen hem en snabbsväng innan jag åker iväg igen. Aja, ciao! :*

Glöm inte att svara på min undersökning
som finns i mitt tidigare inlägg! :)


tråkiga söndagar

tråkiga söndagar

2009-04-05 23:28:02

Varför är söndagar så förbaskat tråkiga för? Idag har det varit en sjukt tråkig dag med tråkigt väder. "Det är vad man gör det till"... Ja, det kanske ligger någonting i det. Mina söndagar går vanligtvis åt till att plugga och inte bröt jag det mönstret idag heller. Jag trodde dock inte att det skulle ta sån tid som det tog (lite av en tidsoptimist? mjaa), så det blev tyvärr inte så att jag träffa E ikväll. Men inte gnäller jag för det. Jag fick, det jag skulle göra, gjort och imorgon åker jag förmodligen till E direkt efter skolan och sen kommer jag att vara där hela tisdagen också. Puss på det! Jag längtar som en tok. Så nu några dagar framöver kanske det inte blir så många uppdateringar, men den som lever får se.

Glöm inte att svara på min undersökning
som finns i mitt tidigare inlägg! :)


undersökning - vad vill du se mer av?

undersökning - vad vill du se mer av?

2009-04-05 14:23:56


Vad vill du se mer av här på bloggen?
Gå in på länken och svara!

Ni kan rösta en gång/dygn.

fix you

fix you

2009-04-05 13:39:07


when you try your best, but you don't succeed
when you get what you want, but not what you need

nästa idol!

nästa idol!

2009-04-05 13:29:40

Igår var denna brud i Gävle på idolaudition och på måndag ska hon tillbaka till samma ställe och möta juryn. Emma Sund är verkligen huuuuuur gryyyyyymmmmmm som helst på att sjunga, det är helt sjukt. Jag hoppas verkligen att hon kommer med - jag håller tummarna för dig, babe! :D


white chicks

white chicks

2009-04-05 01:06:51

De sista timmarna nu av denna lördagkväll har gått åt till att fika och spelat lite kortspel. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "White Chicks" som går nu på TV3, med sis och somna till den. Det låter som ett bra avslut på denna lördagkväll, enligt mig i alla fall. Godnatt!


Saturday

Saturday

2009-04-04 23:09:03

Skönt med helg, mhm! Jag vaknade ganska tidigt, men orkade inte kliva upp förrän klockan var tolv. Det gjorde inte så mycket, med tanke på att det är helg. Under hela dagen har det varit sjukt fint väder. 28º hade vi på altan idag, lite härligt! Är våren här för att stanna nu? I hope so.


Nu på kvällskvisten fick jag ett litet ryck och bestämde mig för att städa, samt möblera om lite. Nu är jag klar med det och mitt rum känns sååå mycket mysigare nu. Som ni kanske har märkt så blev det en hemmakväll för min del. Riktigt skönt måste jag säga, eftersom då går inte hela söndagen åt till att ligga i sängen, vara bakis och tycka synd om sig själv. Na-ah! Imorgon blir det plugg och sen drar jag iväg till E, som jag saknar som en tok. Wellwell, blir kanske någon till uppdatering innan jag går och lägger mig. LATER!

fredag - fullt hus!

fredag - fullt hus!

2009-04-04 19:40:13

Idag var man hemma från skolan och tog det lugnt. Det kan jag ju säga att det behövdes verkligen, efter denna förjävligt jobbiga vecka med prov hit och dit. Så hemma var jag och ensam fram till kl. 12.00, då kom pappa hem. En liten stund senare kom även farfar och hälsade på. Han stannade i stort sett hela dagen och käkade även middag tillsammans med oss, vilket var väldigt trevligt! Det kändes dock lite konstigt, med tanke på vad som hände förra veckan (RIP), men den känslan gick över. Det var riktigt roligt att han kom hit och jag hoppas att det blir lite oftare nu.


Justia! Det har varit fullt hus här hela dagen. Runt 14.30 kom mamma hem från jobbet och då hade hon med sig hela hudik hem (kändes det som i alla fall). Nä, men syrran hade några kompisar med sig hem, så då blev det fullt hus här hemma. Spelade lite wii tillsammans med dom och jag var helt klart grymmast på mario kart! (oavsett vad dom säger!).

unhappy

unhappy

2009-04-03 19:52:20

  
I never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me

goodbye, my almost lover - goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
, can't you just let me be?
so long my luckless romance, my back is turned on you
should've known you'd bring me heartache, almost lovers always do

you're gone and I'm haunted, and I bet you are just fine

did I make it that easy to walk right in and out of my life?

Godmorgon Sverige!

Godmorgon Sverige!

2009-04-03 09:48:57

Det är inte ett alltför fint väder idag och det ser ut som att det kommer att bli sämre, i alla fall enligt SMHI. Jag som hade hoppats på att solen skulle komma fram under dagen, så det skulle försvinna lite med snö och att man kanske kunde gå ut och sola en sväng? But that's not the case. Wellwell, nu ska jag gå ner och få i mig lite frukost. Uppdaterar er senare! :*


dagens

dagens

2009-04-02 15:39:08


Cardigan - Vero Moda
Linne - H&M
Jeansleggings - Hollywood
Armband - H&M

youtube-klipp

youtube-klipp

2009-04-02 15:28:22

Det är ganska många som har frågat mig nu hur jag lägger in youtube-klipp på min blogg, både med och utan videon. Jag funderade även över det själv ett bra tag innan jag fick reda på hur man egentligen gjorde. Så nu tänkte jag vara snäll och berätta för er hur man ska göra, så att ni också lär er. Det är ganska lätt...


Lägga in youtube-klipp, med video
Först går du in på youtube.com och letar upp det klipp du vill lägga upp på bloggen. Till höger om ditt klipp finns det en "embed"-kod eller "bädda in"-kod. Klicka på den och kopiera! Gå sedan tillbaka till din blogg och skapa ett nytt inlägg. Under rubrik-fliken kan man trycka på "HTML" gå in där och klista in koden där. Sedan förstorar du rutan och trycker på Uppdatera, sen har du ett youtube-klipp i ditt inlägg, med video.



Lägga in youtube-klipp, utan video
Nu vet du hur man lägger in ett youtube-klipp med video och då vet du också att det finns olika siffror med i koden. Där står det bl.a. 344 på två olika ställen, men istället byter du ut de och skriver 25 istället. Sedan förstorar du rutan och trycker på Uppdatera, sen har du ett youtube-klipp i ditt inlägg, utan video.


Jag hoppas ni är nöjda med svaren!

headache

headache

2009-04-02 15:26:30

Denna dag har varit helt okej. Fick träffa alla mina brudar idag, vilket gjorde mig väldigt glad. ♥ Dock har jag haft en huvudvärk utan dess like, som har hållt i sig sen i tisdags, men idag var det nästintill outhärdligt. Eller ska jag säga är..? Huvudvärken håller fortfarande i sig. Har någon något tips på vad man kan göra med en huvudvärk som vägrar försvinna?


Jag hade även naturkunskapsprov idag och det gick faktiskt bra! Förvånandsvärt nog... med tanke på att jag började typ plugga for real igårkväll. Skönt att denna vecka äntligen är över! Imorgon ska jag stanna hemma och ta det lugnt - det behöver jag efter denna hektiska vecka.

Det blir även en lugn helg för min del, som det ser ut än så länge. Har tänkt att göra undan lite rester som jag har liggandes, så jag en gång för alla kan komma i fas med allt skolarbete. E åkte till fjällen idag, så honom träffar jag inte förrän på söndag, så då tänkte jag vara lite duktig och passa på att göra undan lite saker tills dess. Sounds good to me!

Vad har ni för planer inför helgen?

inte en chans, blä!

inte en chans, blä!

2009-04-01 23:00:25

Ingenvet varför jag ens sitter här nu, när jag egentligen borde plugga. Jag har naturkunskapsprov imorgon och just nu känns det som att jag inte har en chans att fixa det. Det var meningen att jag skulle börja plugga direkt när jag kom hem och det gjorde jag också, men fick sån huvudvärk att jag måste ta en liten tupplur. Och ni kan ju gissa hur det gick? En liten tupplur blev en ganska lång tupplur och jag vaknade kl. 18.00 ungefär, som är = not good. Jag ska försöka att plugga lite till nu, innan E ringer och jag ska gå och lägga mig. Kan ni vara snälla och hålla en tumme för mig imorgon, okej? BRA! Godnatt.



en liten break från pluggandet

en liten break från pluggandet

2009-04-01 19:31:24


1. Vad heter du?  Benitha Hägglund
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag är redan nöjd med mitt namn.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Isabelle eller Belinda
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon
5. Vilken årgång är du? 1990
6. Vart bor du? I lilla byn Vattrång
7. Bott utomlands? Nixpix
8. Flyttat antal gånger? Har bara flyttat en gång i mitt liv.
9. Vart skulle du vilja bo? I stan, Stockholm, Göteborg eller New York

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
 1.62 cm
2. Hårfärg och frisyr?
Svart/mörkbrunt långt hår, uppklippt med snelugg
3. Ögonfärg?
Grön/bruna
4. Mest nöjd med?
Ögonen
5. Minst nöjd med?
Så ska man inte tänka höörrrnii!!
6. Skostorlek?
36/37
7. Glasögon?
Nixpix
8. Har du några piercingar/tatueringar?
Navelpiercing, men ska ta hål i öronen också

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka?
Min skinnjacka som jag köpte i somras är jag helt såld på!
2. Vad använder du just nu för skor?
Converce och mina adidas-skor
3. Favoritfärg på kläder?
Härliga pasteller, men även diskreta färger så som vit, grå och svart
4. Favoritmaterial på kläder?
Allt möjligt
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu?
Åhåå, det är en massa saker det. Vår/Sommar kläder ska införskaffas så snart som möjligt!
6. Favoritaffärer?
Gina tricot, H&M, Vero Moda, Bikbok, Monki
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
Inte så mkt nu, eftersom jag håller på att spara till Bulgarien-resan. Men annars så går det bara på några hundra, eftersom jag lever endast på studiebidraget. Jag längtar tills jag får ett jobb, som är = benta goes shopaholic.

BLANDAT

1. Vad heter din morfar?
Det är inte din business!
2. Var har du i din:

a) Jackficka just nu?
  Inget
b) Jobbväska just nu?
Ain’t got one
c) Handväska eller liknande just nu?
en kalender, en massa småmynt som ligger löst, en powerade och en penna.
3. Vad är du beroende av?
Kladdkaka med glass, snus, musik, kläder
4. Vilket land kommer du i från?
Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du?
Nivea
6. Vad tror du på?
Kärlek
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Nada
8. Vad köpte du senast?
Minns ej.
9. Har du nåt husdjur?
Alix, min kissekatt
10. Var bor du i?
En villa

Nu måste jag plugga vidare, CIAO! :*


en flygande katt

en flygande katt

2009-04-01 14:14:38

HAHAHAHA! Jag måste bara berätta för er om någonting roligt och helt cp som hände mig igår. Det var såhär... Jag låg i sängen och kollade på Vänner och min katt var på goshumör. Efter en stund så gick han och kurade ner sig vid mina ben, som han typ alltid gör, och somnade. Efter att det kanske hade gått en sisådär 15-20 minuter så helt från ingenstans så flyger min katt rakt upp i luften och sen sprang han och gömde sig (jag har ingen aning om varför). Han var kanske en halvmeter uppe i luften och jag skämtar inte heller! Först så blev jag rädd, för jag menar - hur ofta ser man en katt flyga en halvmeter upp i luften bara sådär utan anledning liksom? Men sen så skrattade jag bara åt det, för det såg jäkligt roligt ut.

Spola fram till 2.38, så såg det ut typ. Enjoy!



studentmössa

studentmössa

2009-04-01 13:42:48

Justia! Jag har glömt att berätta - jag fick min studentmössa idag. Hur kunde jag glömma det? Ingenvet. Jag har i alla fall äntligen (!) fått min efterlängtade studenmössa och lite andra fina grejer som jag ska ha med mig den 12 juni.




Det hela känns så overkligt. Om 72 dagar går jag genom Hudiksvalls gator med min klass, bärandes min studentmössa och mitt champangeglas, en snygg klänning och ett plakat, och skrika "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeeenteeeeeeeen! Fyfan va vi är bra!". Jag kan fortfarande inte förstå det, kan ni?

skriftliga delen avklarad

skriftliga delen avklarad

2009-04-01 13:23:46

Nu är äntligen den skriftliga delen av nationella provet avklarad! Imorse hade jag världens klump i magen för att jag var så nervös, men det försvann ganska fort. Uppsatsen gick helt okej att skriva, tycker jag. Jag tog dock lite för mycket tid på kladden, vilket resulterade i att jag knappt fick tid på mig att skriva ner allt på det riktiga pappret som man skulle lämna in, eftersom jag hade bestämt mig för att jag skulle bli klar innan lunchen som var kl. 12.00. Men det gick helt okej.

Hur gick det för dig på nationella idag?

APRIL, APRIL!

APRIL, APRIL!

2009-04-01 13:21:01

Idag är det första april och alla vet vad det innebär, right? Det är dags för april-skämt. Jag kan ju säga att jag verkligen är sämst på aprilskämt och det menar jag verkligen! Om jag kommer på ett skämt så är det antingen så överdrivet att det inte blir det minsta trovärdigt eller så börjar jag skratta åt mig själv. Det blir inte lyckat alls med andra ord. Jag är dock väldigt lättlurad och de vet de flesta om, fast än så länge så har jag inte blivit lurad och jag ska försöka se till så att det förblir så också. Tror ni att jag kommer att lyckas? Vi får väl se. Om jag nu skulle bli lurad, så lovar jag att lägga ut det här på bloggen.

Har ni blivit lurade idag och om vad isf?


RSS 2.0