A quick summary of my week

A quick summary of my week

2011-09-25 23:21:00

ONSDAG: Jag & Johan åkte till Hanning & Filippa och satt där och förkrökade med "Fia med hutt", vilket spårade litegrann, och drog sedan vidare på Bockarna och hade kul.

TORSDAG: Jag mådde som en påse skit dagen efter, men jag gjorde samma sak som igår - jag ryckte upp mig och gjorde mig i ordning. Jennie kom på besök och vi åkte på Frasses och käka. Efter det åkte vi vidare till Dubbel och kollade på film och snackade lite skit.

FREDAG: Jag & Johan åkte till Jennie på besök. Vi spelade Cluedo (jag vann båda gångerna, mohaha!) och så klippte Jennie mig. Sen när vi kom hem så hade jag myskväll med bästa killen. ♥

LÖRDAG: Det blev en lugn dag, var hängig och allmänt less. Men Johan lyckades muntra upp mig & vi hade ännu en myskväll. How I Met Your Mother-maraton, king!

SÖNDAG: Denna söndag blev en riktig deg-dag då jag mestadels satt framför datorn och spelade sims. Men jag var även duktig och tog några pauser ifrån mitt sims-spelande och kollade upp lite jobb & lägenheter, samt förberedde lite inför den kommande veckan.

Sådärja! En snabb och kortfattad sammanfattning av min vecka. Nu ska jag återgå till mitt sims. ;)


Bio och sällskapsspel

Bio och sällskapsspel

2011-09-20 23:20:00

Igår så kom familjen hit på besök och jag & Johan bjöd på middag. Sedan blev det bio och vi såg på Jägarna 2, som var riktigt bra! Idag klev jag upp tidigt och åkte iväg på ett jobbcoach möte, samt ett möte på CUL. Senare så kom Hanning & Filippa på besök och vi spelade cluedo och hade allmänt trevligt. :)



Eye exam

Eye exam

2011-09-19 11:22:18

Min vecka och måndagmorgon började med en synundersökning och det visade sig att jag behöver glasögon, inte på heltid utan deltid. Fick låna hem några par så nu gäller det att prova glasögon tills jag hittat några jag känner mig bekväm i. Detta ska bli spännande...

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

2011-09-17 19:39:00


I love you, Johan. ♥ 


WORDFEUD

WORDFEUD

2011-09-17 19:36:28

Igår när jag & Johan var hemma hos Hanning & Filippa och fikade så visade de oss spelet Wordfeud och sen har vi varit fast. Hela kvällen igår spelade vi det och nu gör vi också det. Det är verkligen beroende framkallande, men askul! :) Ladda ner det till eran mobil ni med vettja om ni inte redan har gjort det! :)


~

~

2011-09-17 19:00:22


weheartit


FRIDAY NIGHT

FRIDAY NIGHT

2011-09-17 18:23:00

Min fredag bestod av middag & fika med Hanning & Filippa, Wordfeud, Gretas, chaufför en sväng, skrattanfall på Statoil etc. Tack för en trevlig kväll allihopa! :)


Ett försök till att vända tillbaka dygnet

Ett försök till att vända tillbaka dygnet

2011-09-16 11:46:00

Att vara arbetssökande är inte alltid så roligt (det är aldrig roligt, men ändå). Det kan lätt bli så att man vänder på dygnet och det har vi gjort nu, totalt. Även fast jag mer än gärna skulle vilja fortsätta sova bara en liiiiten stund till, så bestämde jag mig för att kliva upp "tidigt" idag i hopp om att lyckas vända tillbaka dygnet. Men vad kliver man egentligen upp till? Allting kostar pengar nu mera och om man vill hitta på någonting roligt så kostar det pengar och de pengar man faktiskt har måste man spara, så det finns inte så mycket man kan göra. Känner någon igen sig? Wellwell, min älskling ligger fortfarande och sover, så jag kan inte börja städa än. Vad ska jag då hitta på?


Grave Encounters

Grave Encounters

2011-09-16 02:14:00


Den här filmen kollade jag & Johan ♥ på alldeles nyss och fy vad äcklig den är. Spårad film...


If you know another way, you can't look the other way

If you know another way, you can't look the other way

2011-09-14 23:17:00

I söndags var det migränanfall och igår så blev det förkylning, men jag överlever! Har bokat möte med CUL, bokat tid för synundersökning och beställt nytt hallgolv. Även Bea var här på besök en sväng, likaså Emma & Cicci, mycket trevligt! :) Resten av dagen har gått åt till att spela sims & lite planering med Stina, längtar!!! Fick även Ben & Jerry's glass av min älskling ♥ Caramel Chew Chew är min favorit!



Vilken är din Ben & Jerry's favorit?


HELGEN

HELGEN

2011-09-11 18:23:57

I fredags så kapade jag & Johan att gå på marknaden pga regnet, så istället satt vi hemma och drack lite öl & rosa pantern och spelade tv-spel. Kim tittade även förbi en sväng och umgicks lite, vilket var trevligt. :)

Igår så gjorde vi oss i ordning tidigt och gick iväg till Kim. Där satt vi och åt lite pizza, spela lite tv-spel och drack lite gott. Lite senare kom Cicci och hämtade upp oss och vi åkte mot marknaden. Där träffade vi Malin & Jennie, som hade stått och väntat på oss ett tag. Vi åkte lite karuseller; Virvelvinden, Extreme, Break Dance & Batman. Alla var helt okej förutom Batman! Jag fick en nära döden upplevelse helt klart, jag var så himla rädd! Men jag överlevde och sen gick vi iväg och köpte heliumballonger, väldigt underhållande! Hade en väldigt rolig kväll med mycket skratt! :)

Idag har jag & Johan gått på marknaden med lite folk och köpt lite godsaker; renkorv, bacon-chips & marknadsnougat. Så nu vet ni vad vi ska sitta & svulla ikväll, haha! :) Men nu däremot så tänker jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kanske spela lite sims & sen kolla på någon film. Precis som en söndag ska vara! ;)


Like the good old days

Like the good old days

2011-09-09 18:02:21

I helgen är det den årliga marknaden här i Hudiksvall och i år har vi bestämt oss för att köra en nostalgi helg med karusellåk, sockervadd, langos, heliumballonger etc, like the good old days. Ikväll ska jag gå med pojkvännen och hans kompisar och imorgon ska jag gå med brudarna. Så både ikväll och imorgon blir det nöje och på söndag kommer vi att gå och handla lite saker så som renkorv och annat gott man kan hitta där. Mycket trevlig & mysigt kommer det att bli! :) Hoppas ni andra också får en trevlig helg!
Denna karusell ska jag definitivt åka, haha!

Ny bloggdesign, nya tag

Ny bloggdesign, nya tag

2011-09-07 22:58:21

Det är tamejfan skandal hur dålig jag är på att uppdatera min blogg! Men det får jag ta och ändra på nu, speciellt när syrran har varit så snäll och hjälpt mig och fixat en ny bloggdesign. Tack världens bästa syster! ♥
Den senaste tiden har jag umgåtts med pojkvännen ♥ och vänner och festat etc samt att min dator har kraschat, så därför har det, som ni kanske har märkt, inte blivit så mycket bloggande. Men som sagt, det ska det bli ändring på! ;)

Pojkvännen åkte nyss iväg ner på Gretas för att umgås med lite folk och jag sitter här själv. Så nu har jag lite egen tid, så jag tänkte passa på att kolla på Svenska Hollywoodfruarna avsnittet som jag missade i måndags, sen får vi se vad jag hittar på. Synd att klockan är så mycket som den är, annars hade jag kunnat ta mig ett långt och härligt bad... Men det får bli en annan dag. :) Nu: Maria Montazami!

Autumn

Autumn

2011-09-02 18:51:00

Hösten börjar närma sig med stora steg nu. Kyla, regn & rusk. Fast samtidigt som jag mer än gärna skulle vilja ha sommar året runt, så kan jag inte låta bli att tycka att det är mysigt med hösten. Vintern däremot kan jag slippa helt och hållet, men hösten - det är någonting speciellt med den. Att tända lite ljus och mysa in sig i en filt samtidigt som man spelar lite spel, läser en bra bok eller kollar på en bra film. Och mysa med pojkvännen får man ju inte glömma bort! ;) Nä, det är någonting speciellt med hösten, en riktigt mysig årstid.


RSS 2.0