Doftljus & Gossip Girl

Doftljus & Gossip Girl

2010-11-30 20:33:32

Efter allt doftljussniffande ikväll har jag sjukt ont i huvet. Men man kan ju inte låta bli för dom luktar ju så himla gott, i alla fall dom flesta. Jag beställde några åtminstone, så jag får väl se när de kommer. Efter det blev det lite fika & skitsnack och jag fick höra den bästa historien för i år.

En gubbe stod i kön på Maxi och lastade upp varor i kassan, medan han hade en tant och en kvinna med sin son bakom sig. Sonen stod och knuffade deras vagn på tanten framför och första gången vände hon sig om och log lite smått åt honom. Sen när det hände flera gånger så förväntade sig tanten att mamman skulle säga åt honom att sluta, men det gjorde hon inte, så då bad tanten mamman att säga åt sin son att sluta för det gjorde faktiskt ont. Då sa mamman "Näe! Jag tror på fri barnuppfostran!" och tanten blev chockad. Då kommer gubben, han som stod och betalade i kassan, och tar upp sin fil som han hade handlat, öppnar den och går fram till mamman och häller den över henne och säger "De trodde på fri barnuppfostran på min tid också!".
TRUE STORY! Det hände tydligen här i stan på Maxi, klockrent!



Nu tänkte jag lägga mig och kolla på tv, men DH & Cougartown visas ju inte ikväll av någon anledning så det är ju ingenting bra på tv:n. Tråkigt, tråkigt. Jag får väl lägga mig och kolla på det nya Gossip Girl avsnittet och så får det kanske bli en tidig kväll ikväll? Hmm, tål att funderas på.

GOOD MUSIC

GOOD MUSIC

2010-11-30 17:19:15


Petter ft. Veronica Maggio - Längesen. Klicka på bilden för att lyssna!

TUESDAY

TUESDAY

2010-11-30 17:09:01

Idag har jag, som vanligt, jobbat men på lunchen åkte jag ner på stan en snabb sväng och gjorde lite ärenden. Fick även med mig ett par örhängen hem, blingbling! Har precis kommit hem och funderar på att sova en stund innan allt folk kommer. Ljusparty at our place tonight!

Köpt på Ur & Penn.

MONDAY

MONDAY

2010-11-29 16:16:17

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och jag bytte direkt om till min mysdress och satte upp håret, så skönt. Nu tänkte jag gå ner och hjälpa till med middagen och sen blir det nog sims fram tills Top Model & Svenska Hollywoodfruar. Degig måndag, tummen upp!

So much better than cleaning

So much better than cleaning

2010-11-27 13:58:27

Idag är det städdag här hemma hos oss och jag har inte lyft ett finger. Jag orkar verkligen inte, i alla fall inte just nu. Istället ligger jag och kollar på The Hills maraton på MTV, so much better! Men jag antar att jag måste börja städa snart. Det är mycket roligare att städa när man är på städhumör än när man måste, håller ni inte med?

No work today

No work today

2010-11-26 10:40:45

Pga snöstormen och kaoset på E4 blev jag hemma ifrån jobbet idag. Visst önskar jag att jag kunde ha fått sova lite längre, men det är ändå skönt att kliva upp tidigt och få lite saker gjorda. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog att sova en stund under dagens gång (haha!).

Det snöar lite idag, om ni inte har märkt det.

CINEMA

CINEMA

2010-11-25 22:35:04


Har precis kommit hem ifrån stan, där jag har varit på bio med familjen & Jonny. Vi såg Harry Potter och dödsrelikerna och den var riktigt bra. Nu längtar jag tills jag får se nästa film i maj! :)

COMPLICATED

COMPLICATED

2010-11-24 21:56:48


Rihanna - Complicated. Sååå bra! Kan hon göra dåliga låtar? Klicka på bilden för att lyssna!

I was the one you always dreamed of, you were the one I tried to draw

I was the one you always dreamed of, you were the one I tried to draw

2010-11-24 20:09:30

Är såååå trött nu. Vill egentligen lägga mig och sova nu, men tänker hålla mig vaken och kolla på Grey's först! Fram tills dess får jag underhålla mig med att kolla på lite grejer till lägenheten (Nej, jag kommer aldrig att tröttna på det!) och lyssna på snöstormen utanför mitt fönster. Vissa gånger känns det som att huset ska blåsa bort, helt sick!


Är det några av mina läsare som också kommer att sitta
fastklistrad framför Grey's ikväll bara för att titta på McDreamy?


DONA & TONA

DONA & TONA

2010-11-23 17:23:59

Har precis kommit hem ifrån stan och jag kunde tyvärr inte bestämma tapeter just idag utan någon dag framöver ska jag göra det. Nu ska jag dona på med både det ena och det andra och lite senare ska jag tona håret på mamma, exciting! :)

In the city

In the city

2010-11-23 14:24:17

Det blev så att jag fick sluta lite tidigare ifrån jobbet idag, men jag är fortfarande i stan. Har hunnit med att  bjuda mamma på lunch (thai-mat, SÅ gott!) och åka till våran frisör Madde och titta på när hon fixade till håret på mamma. Glömde dock att boka in en tid för att fixa till mitt s.k. hår, men som tur är så kan jag göra det senare idag när hon kommer och hälsar på. :)
Vi åkte sedan tillbaka till jobbet och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska sluta. Sen ska vi åka på syrrans utvecklingssamtal och efter det ska jag fixa med tapeter och golv etc. till min lägenhet, samt tona håret på mamma. Mycket att göra idag, but I like it, för då kommer jag att kunna somna tidigt ikväll, haha! :)


Beslutsångest

Beslutsångest

2010-11-22 19:56:12

Innan jag kan flytta in i min lägenhet så ska den ju renoveras; tapeter, golv, köksluckor etc. och imorgon ska jag dit och bestämma det. Men det var svårare än jag trodde att välja tapeter! Jag vet vad jag vill ha i det stora rummet, men i hallen & kokvrån har jag lite svårt att bestämma mig. Som det ser ut nu blir det dom här:

Vad tycker ni?

Tapeten i hallen och kokvrån.

Tapeten i det stora rummet.

BAKIS SÖNDAG

BAKIS SÖNDAG

2010-11-21 21:11:20

"I'm getting too old for this shit!", så känns det verkligen nu. Bakis som bara den är jag och så som det känns nu så ska jag aldrig mer dricka alkohol (men vi alla vet ju att det inte kommer att hållas, men ändå). Gårdagen började med förkrök hos Sunkan och senare drog vi vidare till August. Det var lite segt till en början, men sedan droppade folket in och det blev lite fart. Och vi var riktigt duktiga på att hålla ihop igår, brudar! Annars brukar vi ju tappa bort varandra 2min efter att vi kommit in på krogen (haha!). Tack Emma, Emma & Cicci m.fl. för en rolig kväll! :)

BILDER KOMMER SENARE!

RUBRIK

RUBRIK

2010-11-19 17:50:09

Var helt slut igårkväll så jag orkade inte blogga någonting. Igår jobbade jag och efter jobbet åkte jag in till stan och gick där och kikade lite. Fick mig några goda skratt under vistelsen där, haha! Humledräkten. ♥ När vi kom hem så åt vi smörgåstårta, som ett litet efterskottsfirande för att jag har fått lägenhet! :) Efter det kom några vänner på besök och vi satt och snackade lite skit samtidigt som vi hade det trevligt med fika & grejer. Var jättetrött efter det, så gick och la mig rätt så tidigt.

Hade sovmorgon idag, vilket var väldigt uppskattat. Åkte iväg och jobbade, samt blev bjuden på lunch på Hot Chili, tack för det! :) Kom hem för en liten stund sedan och så som det ser ut nu blir det en lugn hemmakväll för min del. Filmmys med familjen en fredag låter inte helt fel, tycker jag, och så får jag ju vila upp mig inför imorgon då det blir utgång med brudarna. ;) Nu ska jag gå ner och vara lite social med familjen. Ha en bra fredagkväll, gott folk! :)

This is a VERY good day!

This is a VERY good day!

2010-11-17 22:29:29

Det blev jobb idag och det gick bra, förutom att vi båda var lite trötta efter två dagars ledighet. Förutom det har det väl inte hänt så mycket mer förutom att JAG HAR FÅTT LÄGENHET! :D Den ska renoveras först, sen kan jag flytta in och när det blir får jag väl se. Men i vilket fall.. Lycklig tjej? JARRÅÅÅÅÅ! Sitter och tittar på tapeter nu! :)

A good day

A good day

2010-11-16 17:12:14

Det blev inge jobb idag heller. Men jag klev upp tidigt ändå, bara för att titta på Mattias på "Nyhetsmorgon". Grattis till vinsten! :) Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, tittat på tv & spelat lite sims osv. Nu väntar jag på att middagen ska bli klar. Vi ska äta pannkakor m. jordgubbssylt & keso, mmmums! Efter det kommer min kusin Linda hit, så då ska jag väl umgås lite med henne. :) Nu: mat!

HÄR kan man se Mattias på "Nyhetsmorgon".

Ingen bra start på veckan

Ingen bra start på veckan

2010-11-15 18:10:26

Efter två timmars sömn vaknade jag upp och mitt huvud kändes som att det skulle kunna explodera vilken sekund som helst. Det resulterade i att jag blev hemma ifrån jobbet idag. Huvudvärken sitter fortfarande i och jag mår verkligen skit, blä! Nu ska jag lägga mig under täcket igen och kolla på "The Big Bang Theory".

Lite underhållning, i den här skiten, sitter inte helt fel.

FARS DAG

FARS DAG

2010-11-14 19:25:23

Ännu en söndag är kommen. Veckorna går ju så fort nu för tiden, helt sick. Men idag är det ju inte vilken dag som helst, för idag är det ju fars dag. Pappa fick sina presenter direkt efter jag & syrran hade vaknat och han blev faktiskt glad över dom, hihi. Grattis på fars dag än en gång, pappa! :) ♥

Av mig & syrran fick han en mugg som det stod pappa på, med en fin text inuti, och en "BAD HAIR DAY" mössa. Han har tjatat om en ett bra tag nu, fastän det är nästintill omöjligt för honom att ha en dålig hår dag, men jag måste faktiskt erkänna att han var rätt söt med mössan på (haha!).

Jag ser det snöar...

Jag ser det snöar...

2010-11-14 19:18:38


Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Det var väl roligt, hurra. NOT! Det får räcka nu, för ett tag...

Filmkväll hos Mumpiz

Filmkväll hos Mumpiz

2010-11-14 13:06:29

Igårkväll åkte ju jag på filmkväll hos Malin och det var riktigt kul. Vi började med att lyssna på gamla skivor från den gamla goda tiden, som jag hade tagit med mig. Helt sjukt att vi kunde sjunga med eftersom det var så många år sen sist vi lyssnade på dom, haha!
Efter mycket skratt och sång så satte vi oss och kollade på film. Det var meningen att vi skulle titta på alla fyra, men vi orkade bara titta på två och det var "Mall Cop" och "Paranormal Entity". Den ena satt vi och skrattade hysteriskt åt och det andra satt vi med jämna mellanrum och höll händerna för ögonen. Tack för en mycket bra och rolig kväll, Malin! ♥ Det måste verkligen göras om! :)


FILMKVÄLL

FILMKVÄLL

2010-11-13 17:41:36

Jag känner på lukten att middagen är alldeles strax klar. Vi ska äta fläskfilé med potatisgrattäng och någon god sås till, yummie! Efter det ska jag åka iväg till Malin ♥ och kika på film. Nu ropar dom nerifrån och det var som jag trodde - nu är maten klar! Hoppas ni får en trevlig lördagkväll ni också! :)


En bild från sist jag var hos Malin, hihi.


DAGENS UNDERHÅLLNING

DAGENS UNDERHÅLLNING

2010-11-13 13:29:35


Hahahaha! Det roligaste jag sett på länge. XD

... and WHAAAT? Haha, helt sick.


THANK GOD IT'S FRIDAY!

THANK GOD IT'S FRIDAY!

2010-11-12 18:37:53

Det var helt underbart med sovmorgon imorse. Jag gjorde mig sen i ordning och åkte in till stan och gjorde lite ärenden; gick på arbetsförmedlingen, handlade lite och åt middag med familjen. Var även på en lägenhetsvisning, så nu gäller det bara att hålla tummarna! :D Har precis kommit hem och nu ska jag kolla på det nya Vampire Diaries avsnittet. Vad ska ni göra ikväll? :)


Damon från Vampire Diaries, åh yummie. Bilden är tagen härifrån.


HEJ MITT VINTERLAND!

HEJ MITT VINTERLAND!

2010-11-10 22:27:11

Efter en extremt lång men rolig arbetsdag, en efterlängtad middag, en liten liten powernap och ett annorlunda grey's anatomy avsnitt känner jag att det är dags för mig att säga godnatt!

Justja, det har ju snöat lite till idag också... Hej mitt vinterland!

TIRED

TIRED

2010-11-09 20:39:11

Har precis haft en långt och härligt samtal med Emma. ♥ Längtar sjuuukt mycket tills den bruden kommer hem! Nu måste jag kämpa med att hålla ögonen öppna, så att jag kan kolla på Desperate Housewives & Cougartown, men sen är det fan läggdags för mig! Sjukt trött brud nu alltså.


Bland de första bilderna på mig & Emma, haha! :D ♥


Det behövdes inga ord, för den blicken sa allt

Det behövdes inga ord, för den blicken sa allt

2010-11-09 18:33:16



SNOW

SNOW

2010-11-09 12:46:08

Min dag började inte så bra, pga. väldigt dålig sömn inatt och jag måsta kliva upp jättetidigt. Men det blev successivt bättre och bättre under dagen. Dagen har hittills bestått av musik, möte och brandövning. Det har även kommit lite snö idag, vilket är mysigt... men drygt. Drygt pga att det börjar bli riktigt kallt och halt om inte annat. Men det är som sagt mysigt också, för det innebär även att det är julafton snart - vilket jag verkligen längtar till! :D Men nu ska jag titta på det nya Gossip Girl avsnittet! Uppdaterar nå mer senare! :*

Här hemma syns det knappt att det kommit någon snö, men i stan syndes det mycket väl.

SICK?

SICK?

2010-11-08 19:49:51

Är lite täppt i näsan, yr, fryser, mår illa och har ont i huvudet - en jävla mix dehär. Börjar jag bli sjuk? I hope not. Har inte tid att vara sjuk, så jag hoppas att det bara är någonting tillfälligt. Funderar nu på att gå ner och leta någonting att äta, innan mitt tv-schema börjar. Vad ska jag äta? Åh, jag har godis! Lite kuckelimuckmedicin sitter aldrig fel! :)

Du om någon borde förstå

Du om någon borde förstå

2010-11-08 19:37:15


Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss.
Du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig.

MONDAY

MONDAY

2010-11-08 17:02:28

Idag var det första arbetsdagen efter lovet och den var riktigt bra. Jag fick mig några goda skratt, vilket verkligen behövdes. Nu ska jag skriva lönepapper och sen städa undan lite i mitt rum. Senare ikväll blir det Top Model & Svenska Hollywoodfruar, as usual. Känner även att ett skönt fotbad skulle sitta väldigt fint, speciellt efter alla jä*la trappor jag gått i idag (haha!).

- Håll en tumme för mig nu! :)

FRIDAY!

FRIDAY!

2010-11-06 00:46:24

Dagen började med att vi åkte till Bergsjö och firade att min mormor & morfar har varit gifta i 50 år. Grattis än en gång! :) ♥ Åt supergod smörgåstårta och träffade lite trevligt folk. Efter någon timme så åkte jag & syrran in till stan och bowlade med Malin & hennes kompis Angelica, vilket var extremt kul! Vi spelade i lag och jag & syrran vann, woho! Och om man går efter poängställningen, som man brukar göra, så kom Bea etta och jag tvåa. De va nice! ;)
Sen vi kom hem har jag umgåtts lite med min kusin Linda, ätit lite middag, sovit en sväng, kollat på The Bourne Ultimatum osv. Nu tänker jag slå igång en till film och somna till den. Får se vad morgondagen har att erbjuda! Hoppas ni har haft en bra fredagkväll! :)

Detta måste verkligen göras om, så kul att bowla! :D

TRANSFORMERS

TRANSFORMERS

2010-11-04 14:36:31

Blev tipsad av Stina att titta på Transformers filmerna och nu har jag tittat klart på första. Ingen vet varför jag inte har tittat på den tidigare? Den var ju sjuuukt bra! Måste titta på den andra filmen nu, haha! Tack för tipset, babe! ;)

Ni som har sett Transformers - Vad tycker ni?

Keeping my fingers crossed

Keeping my fingers crossed

2010-11-03 16:54:47

Jag hoppas verkligen att det här går vägen nu. Dock får jag inte hoppas för mycket, men jag kan inte låta bli. Håller verkligen tummarna just nu! :D

GOOD MUSIC

GOOD MUSIC

2010-11-03 16:38:03


PON DE FLOOR. En låt som kommer påminna mig om Luleå är självklart denna.
Klicka på bilden för att lyssna!

LULEÅ

LULEÅ

2010-11-03 16:21:16

TORSDAG
Klev upp supertidigt, tog bussen till Sundsvall och sen en buss från Sundsvall till Luleå som gick kl. 08.00. Bussresan dit var helt sick. Först dedär med bussbiljetterna (hahahaha!), sen var jag & Jenkan så trött så att vi blev pigg istället och började skratta hysteriskt för minsta lilla. Vi kom fram till Luleå kl. 16.25 och då hämtade Stina oss på busstationen. Vi åkte hem till henne och åt tacos, drack lite vin och sedan gick vi ut på äventyr i natten.


FREDAG

Dagen började med att vi åkte till stan och shoppade lite. Efter det åkte vi hem, gjorde oss i ordning och sen åkte vi iväg på förfest hos Daniel. Det kan ha varit den galnaste förfesten på länge! Strippshow x5 säger jag bara, haha! Senare gick vi ut på Allstar och innan vi åkte hem åt vi på Max, som kan ha varit den godaste nattmaten som jag någonsin ätit. Vi skaffade även en privat taxichafför, vilket var väldigt nice!

Våran lilla shopping på systemet, haha! ;)

Jimmys strippning var det absolut roligaste & klockrenaste på förfesten.

LÖRDAG
Vi vaknade och efter mycket om och men så gjorde vi oss i ordning för ännu en utekväll. Vi förfestade hos Marcus med en massa folk och sedan gick vi ut på STUK. Efter det gick vi hem till Stina och efterfestade där till 7 på morgonen. Sedan slocknade vi alla 6 i hennes lilla lilla lägenhet och det mest minnesvärda var megaskeden, haha!

Jag & Jenkan håller på att öppna en av våra champagne flaskor, det gick väl sisådär (haha!)

Lite av folket som var på förfesten

Jag & Munters, haha! ^^

Jag & Daniel, stiligt! ^^

MEGASKEDEEEEN!

SÖNDAG
Denna dag var en helvetes dag. Vi var superbakis och supertrötta! Vi åkte på Max och käka och gick en kort promenad, sen låg vi bara hemma och dega.

MÅNDAG
Vi vaknade, käka frukost och packade i det sista. Sen skjutsade Stina oss till busstationen där vi alla tre sa hejdå till varandra. Stina skulle åka iväg till skolan, Jenkan skulle åka till Älvsbyn och jag skulle åka en 8 timmars bussresa hem själv. Bussen hem var sjukt tråkig utan Jenkan! Men när jag väl kom fram till Sundsvall stod hela familjen och väntade på mig där. Vi åkte iväg och käka och sen var det raka vägen hem. Home sweet home! ♥

I'M HOME!

I'M HOME!

2010-11-01 22:46:58


Nu är jag hemma igen, så skönt. "Borta bra, men hemma bäst!" stämmer verkligen in. Bloggar mer imorgon och berättar om min Luleå-resa. :D Nu: Film & sova!

RSS 2.0