onsdag

onsdag

2008-07-17 00:58:12

Jag som vanligtvis brukar bli surig när någon väcker mig, kunde inte det imorse. Jag vaknade kl. 13.00-14.00 av att Ida sa "godmorgon snygging" till mig - då kan man bara inte va sur, haha! Det var ju såklart jag som var seg(ast) som vanligt med att kliva upp. Alla hade klivit upp förutom jag.
Vi gick ner och käka frukost och efter det tog jag & Ida en varsin tårtbit, gött.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Vid tre-fyra tiden (tror jag?) åkte Ida hem, så då fick jag tråkigt. Det var synd att det blåste så mycket idag, annars hade man kunnat åkt till stranden och stekt lite. Menmen, that's life. Det kommer fler soliga dagar.

Ikväll så har jag kollat på film med mi familia (<3). Vi kollade på 'Solstorm'. Jag har hört två olika åsikter om den. Den ena var att den var skitbra och att det var en av de bästa filmerna de hade sett, medan den andra var precis tvärtimot.
Min åsikt om filmen var att den var väl okej, men psyko som fan. Lite knepig sådär. Ni som har sett filmen, vad tycker ni?


Solstorm - Izabella Scorupco och Mikael Persbrandt


Wellwell, imorgon kommer det hända lite grejer i alla fall. Först ska jag till tandläkaren kl. 13.00 och sen ska jag jobba från 15.00 till 19.00.

VAD HÄNDER I HELGEN?
Badrocken eller Hudikcrousing?
Jag vet inte hur jag ska göra.
Vad ska Du göra i helgen?


i've never felt like this before...
i miss you so fuckin' much.



xoxo
/ B

PAPPA 40år

PAPPA 40år

2008-07-16 20:04:04

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för idag är det pappas födelsedag. Hurra hurra hurra!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Min pappa fyller 40år idag.



En kort liten sammanfattning av dagen:
- på dagen kom släktingar och gratulerade honom
- smörgåstårta till frukost (a)
- filmtittning
- skolkatalogstittning
- på kvällen kom det ett helt gäng kompisar till pappa och gratulerade honom, vilket var väldigt roligt. eftersom pappa inte visste om någonting om nått folk som skulle komma. han ville nämligen inte ha någon fest, men det fick han ändå. muhaha! >:D
- mat, alkohol & allsång ~ det gillas! :D
- mac bengans (y)

Bilder:
fränaste gubben jag känner.

monday

monday

2008-07-16 17:01:43

Imorse vaknade jag av att mamma skrek åt mig & Bea att vi skulle åka. Jag hade helt glömt bort att vi hade lovat att henka med henne till stan, vilket vi gjorde en timme senare.
Jag hann tyvärr inte käka någon frukost, så när vi kom in till hudik var vi alla tre sugna på någonting. Så vi åkte på skutan och köpte glass, göttans!
Efter det gick jag & Bea en sväng på stan, medans mamma for till banken och skulle fixa nått. Vväl där på stan träffade vi lite folk som vi kände. I alla fall jag, haha. :) Jag träffade bl.a marre, som jag stod och yra med ett tag. Trevligt trevligt! :)
Efter att vi hade sagt hejdå fortsatte vi att åka runt och göra en massa ärenden. Även att jag gjorde en ganska pinsam grej. När jag & Bea satt ute i bilen utanför banken lyckades jag (SÅKLART!) sätta igång bil larmet. Haha, lite pinsamt! (a)
Efter bankbesöket blev det donken - eftersom både bea & jag var så hungriga, så vi hade ont i huvve & mådde illa. Vi käka på donken i alla fall och sen åkte vi hem.
Sen på kvällen så kom min Ida till mig. <3 Vi kollade på film, like old times. Sen runt nio-tio tiden åkte vi till mitt jobb en snabbsväng, för att jag måsta fixa en grej. Och efter det åkte vi till Gnarp och köpte godis och sen bar det hemåt. Sedan var det filmkväll som gällde för hela slanten. 

Och imorgon är det pappas födelsedag, så då kommer det en massa folk och gratulerar han. Trevligt trevligt. Wellwell, nu är det läggdags. Goodnight! :*


i wish you were here...

-

-

2008-07-16 16:53:30

it feels so crazy, cause i don't know what i did to you
if you're gonna hurt me, then do it quickly
cause i'm tired of crying
if you don't wanna stick around
then baby, forget about me.



fiesta!

fiesta!

2008-07-16 16:52:43


Kvällens outfit
(
till vänster)


Ja, i lördags var det fiesta som gällde! Med Sunkan & Adus.

Jag åkte till Hudik och vi hämta upp Sunkan påvägen till Johan. Där satt vi och chilla, tills allt folk kom. En mycket trevlig kväll. Synd bara att det skulle sluta som det gjorde.


Direkt när vi vaknade på söndagen kom Johan dit och vi åkte och käka dirr. Vi var skapligt hungriga, kan jag lova. Efter det åkte vi och hämta min väska och sen åkte jag med Dahlén och Loffe till Gnarp. Tack för skjutsen!

Haha, en rolig sak som hände btw! När jag vaknade ringde jag Loffe direkt, för att se om han hade åkt hem redan. Han skickade sms kvällen innan och skrev att han också skulle vara i stan på lördagen och om jag ville ha skjuts hem på söndagen, så kunde jag åka med han. Så jag ringde han och fråga om han var kvar i stan och det var han. Och så fråga jag honom vart han var någonstans och då sa han:
L - jag är hos Jonas
J - jaha, vart bor han då?
L - ungefär vid o sole mio
J - okej, men hör av dig när du åker hem då
L - jaadå :)

Sen ungefär 5-10 senare när stod utanför Adus och skulle precis hoppa in i bilen för att åka och käka, kommer Loffe ut från lägenheten bredvid. Och då var det DÄR dendär Jonas bodde. Lite paff jag blev då. Haha, helt sjukt! :')

Wellwell, det var min helg. Hoppas ni har haft en bra helg! :*

jag kan inte äta.

jag kan inte äta.

2008-07-12 14:30:48

Det blev inte att jag gick och la mig tidigt, efter jag hade kollat klart på 'dödligt vapen 3' började 'the ring 2' på trean som jag & sis tittade på.

Jag höll på att skita ner mig totalt. Jag var skiträdd, låg & höll för ögona & skrek osv, haha! På så vis skrämde jag upp Bea också. :') Är ganska bra på det.
Kul som fan var det, men läskigt på samma gång. Men jag måste faktiskt erkänna, att ettan är faktiskt bättre. Någon mer som tkr det?
Men som sagt, efter filmen kunde jag inte sova och på så sätt blev det att jag inte klev upp tidigt som jag hade tänkt göra.

Jag klev upp nyss (eller ja, för 20min sen). Var nyss nere och skulle käka frukost, men jag fick inte i mig nå. Jag kan inte äta, för ovanlighetens skull! Vissa kan ju inte äta frukost på morgonen, men jag måste alltid göra det - annars mår jag inte bra. Vilket jag inte gör nu... Usch.

Nä, nu har vi fått främmande, så nu ska jag gå ner & vara lite social. Kanske försöka få i mig nått att äta? Uppdaterar er senare! :*


BTW! Vad händer ikväll?

 

xoxo
/ B


i need you like a heart needs a beat.

känner mig tragisk

känner mig tragisk

2008-07-11 21:48:22

Det blev inte att Ida kommer hit, hon hade ingen skjuts, tyvärr. :/

Fyfan va jag känner mig tragisk som sitter hemma en fredagkväll alldeles själv, usch. Det brukar jag inte göra i vanliga fall, det vet ni som känner mig. Jag är visserligen trött, efter dagens jobb. Så jag går nog och lägger mig tidigt ikväll och kanske för en gångs skull kliver upp tidigt imorgon och gör lite nytta? Hm. Vi får se hur det blir med den saken. Jaja, nu ska jag gå ner och kolla på 'Dödligt vapen 3' med mami & papi. Ciao! :*



gaaad dämn!

gaaad dämn!

2008-07-11 21:14:52

Åååh, nu har dom äntligen (!) börjat sälja iphone i Sverige, gaaad dämn! Jag & en kompis satt och prata om det förra veckan och hon berättade att de snart skulle komma till Sverige, men jag fatta inte att det skulle vara snart.
När lönen kommer så ska jag köpa en iphone i alla fall, det är en sak som är säkert! Men det dåliga är att det bara går att köpa en med abonnemang, än så länge i alla fall? Hmmm...

Vet någon om det går att köpa en iphone, fast använda vanligt kontantkort?


fredag

fredag

2008-07-11 21:05:59

Hello mina kära läsare! Allt bra med er idag? Jag hoppas det iaf. Med mig är allt bara bra.
Jag jobbade idag och det gick kanon, fastän det blev att jag jobbade 11-18 istället för 11-16. Jobbade lite övertid, menmen... har tjänat lite cash idag då. :)
Nu snart kommer Ida hit, så då ska jag kolla på film & mysa med henne. Like old times. <3 Update you later! :*



jag vet inte vad jag ska ta mig till längre, fanfanfan. :(
jag vill inte ha det såhär. jag saknar dig, baby! <3



xoxo
/ B

finaste låten!

finaste låten!

2008-07-11 21:01:35

AEROSMITH - I don't wanna miss a thing




i could stay awake just to hear you breathing
watch you smile while you are sleeping
while youre far away dreaming
i could spend my life in this sweet surrender
could stay lost in this moment forever
every moment spent with you is a moment I treasure


don't want to close my eyes
i don't want to fall asleep
cause i'd miss you baby
and i don't want to miss a thing
cause even when i dream of you
the sweetest dream will never do
i'd still miss you baby
and i don't want to miss a thing


lying close to you feeling your heart beating
and i'm wondering what youre dreaming
wondering if its me youre seeing
then i kiss your eyes
and thank God were together
i just want to stay with you in this moment forever
forever and ever


don't want to close my eyes
i don't want to fall asleep
cause i'd miss you baby
and i don't want to miss a thing
cause even when i dream of you
the sweetest dream will never do
i'd still miss you baby
and i don't want to miss a thing


i don't want to miss one smile
i don't want to miss one kiss
i just want to be with you
right here with you, just like this
i just want to hold you close
feel your heart so close to mine
and just stay here in this moment
for all the rest of time


i don't want to miss a thing


jobba

jobba

2008-07-11 09:54:58

Nu ska jag iväg och jobba, 11-16, så jag kommer hem runt halv fem kanske? Wellwell, uppdaterar er senare! :*

BTW, vad händer ikväll? :O

xoxo
/ B

ingenvet

ingenvet

2008-07-11 02:11:40

Klockan är 02.15 - ingen vet vad jag gör vaken nu, egentligen. Ska upp tidigt imorgon och jobba, men jag är inte ett dugg trött. Hm... Jag måste verkligen försöka sova nu. Godnatt!


i can't stop thinking about you.


jag kunde fortfarande ha mina byxor, som jag hade när jag var 10 år

jag kunde fortfarande ha mina byxor, som jag hade när jag var 10 år

2008-07-10 21:09:55

Har legat ute och solat lite idag, i det härliga sommarvädret. Men efter ett tag så fick jag nått ryck och började städa istället. Det är ju bäst att passa på då, för man vet inte när man får det nästa gång. Haha! ;>
Så jag har rensat min garderob idag. Hey, a funny story! Längst in i garderoben hittade jag ett par byxor, som jag hade när jag gick i.... fyran, femman kanske? I alla fall. Jag provade dem och jag kunde fortfarande ha dom! Helt sjukt! xD Jag kunde fortfarande ha mina byxor, som jag hade när jag var 10-11 år. Haha. Men så här blev resultatet i alla fall:


Bilden till vänster är HALVA min garderob. Resultatet är till höger.

Btw, dalarna-resan blev iställd, tyvärr. Pga att Louise & Linnéa är sjuk, så... det får bli en annan helg istället.

Nu ska jag gå ner och kolla på design: simon & tomas. Ciao! :*



-

-

2008-07-10 13:58:13


every time you hold me, hold me like this is the last time
every time you kiss me, kiss me like you'll never see me again
every time you touch me, touch me like this is the last time
promise that you'll love me , love me like you'll never see me again

är less på att vakna & kliva upp sent!

är less på att vakna & kliva upp sent!

2008-07-10 13:26:28

Nu är jag ganska less på att vakna & kliva upp sent. För på så sätt så är hela dagen borta sen. Det dröjer ju inte länge tills man ska gå och lägga sig sen igen, blääh.
Nu har jag bestämt mig, imorgon ska jag kliva upp tidigt! Men justia, det måste jag ju. -.- Ska ju jobba imorgon, 11-15. Jobbar ganska sköna tider faktiskt, hähä. ;>

Senare idag blir det nog att jag börjar packa inför helgen. Sent på lördag eftermiddag ska jag & familjen åka till dalarna och hälsa på våra släktingar, som vi inte har träffat på 6år. Så det ska bli fett kul att träffa dom. Jag kommer hem på söndag. :)

Det är rätt så okej väder ute, så jag går nog ut och steker lite nu. Uppdaterar er sen! :*


missy elliott - ching a ling


xoxo
/ B

Tisdag & Onsdag

Tisdag & Onsdag

2008-07-09 13:25:12

Igår fick jag ganska mycket gjort. De saker jag hade planerat för dagen, blev faktiskt gjorda. Jag städade lite, gjorde äppelpaj (som var hur god som helst!) osvosvosv.


Detta är dock inte den äppelpaj jag gjorde, min såg mycket godare ut. ;>

På kvällen låg jag bara och dega. Jag läste ut min GossipGirl bok (som jag verkligen rekommenderar folk att läsa!), kollade på Morden i Midsummer OCH två Sex and the City-avsnitt (såklart?). Senare på kvällen kollade jag & Bea på film, "Noll tolerans" - jäkligt bra film!


Idag hade jag & sis planer för att åka till beachen. Mamma hade kollat på vädret och då hade de lovat att de skulle bli lika fint väder idag, som det var igår. Men det blev det ju tyvärr inte. Så idag blir det nog bara en inne-dag. Chilla & kolla på film, eller nått. Kan bli kul? Hm, det får vi se. Nu ska jag gå ner & ta mig en bit äppelpaj. Uppdaterar er senare! :*


 

xoxo
/ B


4 timmars sömn

4 timmars sömn

2008-07-08 11:03:12

Jag råkade somna nere i soffan igårkväll/ inatt (eller vad man ska säga) när jag kollade på film. Och sen vaknade jag av att mamma & pappa yrade runt nere kl. 7 på morgonen (y) Pappa har nu åkt iväg på en "roadtrip" som han så fint uttryckte sig. Han ska åka & spela golf med en polare och ska vara borta i några dagar. I'm gonna miss you, dude!

Men som sagt, jag har inte sovit så särskilt mycket inatt. Jag har fått 4 timmars sömn inatt, bra där... -.-' Efter att pappa hade åkt på sin roadtrip och mamma åkt och jobba, la jag mig i soffan igen och kollade på en film och försökte somna om - men gick det? nej.

Nu är jag pigg! :O Så nu ska jag städa lite, som jag har lovat mamma att göra. Annars blire ett jäkla liv. ;> Och efter det har jag tänkt göra en äppelpaj & ligga och steka ute i det fina vädret! Ha en bra dag! :) Uppdaterar er senare.


xoxo
/ B

skitsnygga skinnjackor!

skitsnygga skinnjackor!

2008-07-07 23:13:02

Jag har hittat två skitsnygga skinnjackor, som jag vill (OCH ska!) köpa när jag får min lön. Men jag vet inte vilken än. Är jäkligt sugen på båda, men jag har ju en brud redan, men denna var så jäkla snygg. Så jag vet inte, jag kanske till och med köper båda två. (a)

Vilken tycker du är snyggast? :)



kisses don't lie

kisses don't lie

2008-07-07 23:11:25

Idag har jag inte haft så mycket för mig. Jag hade tänkt göra en massa grejer, men det blev tyvärr inte av. För att min förkylning har blivit sämre, tyvärr. Så jag har varit helt slut i kroppen och inte orkat gjort någonting.
Det enda jag har gjort idag, förutom att ha suttit vid datorn och slöat är att jag har ätit. Jag gjorde lite pannkakor, som jag käkade med sylt & keso - göttans vare!



Just nu känner jag mig deprimerad, usch. Jag fattar verkligen inte, why do all good things come to an end? Alla gör slut och allt blir skit. Why? :/


Tur jag har dig, baby. <3 Du gör mig glad.

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. :) Goodnight! :*


Uppdatering:

Well, this sucks! Min dvd pajja nyss, suck. -.- Ingenvet hur jag lyckas ibland... Jahapp, då var det bara till att köpa en ny då. Jag håller på att kolla på en ny nu på Elgigantens hemsida och har hittat en nu. Tror ni denna är bra?


Min nya dvd?

Den ska i alla fall införskaffas så fort som möjligt. Imorgon kanske? Hm, får se...

Nu tänkte jag börja på EN av pappas presenter, som jag ska ge honom nästa vecka. Eftersom han fyller 40år då. Det är lite av en skämt-present, bara för att jävlas lite med han. Haha! Den kommer bli så bra. :) Ni ska få se den när den är klar! Uppdaterar er imorgon! Goodnight! :*



xoxo
/ B

bilder från gatufesten

bilder från gatufesten

2008-07-07 00:28:18

I lägenheten:
jag posaradusjag & baby <3ingenvet vad dom gör en adusbara min <3jag & baby <3jag & adus.  den bjuder jag på :å

sedan dog tyvärr min kamera :<


På gatufesten:
emma, linnéa & jag  <3mange schmidtjag, sara & emma  PÖÖÖÖÖÖÖSS <3ingenvet<3jag & jesper  KRAAAAAAAAMKALAS!jesper.  ahmen duuurååååååå?!


Gatufesten

Gatufesten

2008-07-06 19:02:12

FREDAG
Fredagen började med att jag vaknade runt elva tiden och gick ut och stekte med sis. Efter det var det bara att hoppa in i duschen, göra sig iordning och packa inför helgen.
När klockan var runt halv åtta någonting, så åkte jag till Ida. Efter det åkte vi vidare till Gnarp och hämta upp Desse och sedan bar det väg mot Sundsvall.

När vi kom till Mattias lägenhet, var det inte direkt städat. Så det var nog det första vi började göra = att städa - fast inte jag dock. Jag kände mig jättedum när jag lämnade dem, för att möta Emma, men jag skulle in på gatufesten och det skulle inte dom, så... Menmen, som sagt. Jag träffade Emma, Sara & Lodis utanför och vi gick in tillsammans. Väl där inne hade jag fett kul, en riktig kungkväll - om man bortser från det riktigt dåliga som hände i slutet av kvällen. Jag tänker inte gå in mer på det, utan jag tänker bara säga: Världen är full av idioter!

När jag kom hem till lägenheten runt 3-4 (?) tiden, låg Ida, Desse & Anton och kolla på tv. Sen började vi alla skratta åt mig, för att min hals hade blivit värre. Jag prata så sjukt roligt & fult, jag lät verkligen som en kråka - seriously! Jag låter väldigt roligt nu också, haha.



LÖRDAG
Jag, Ida & Desse vaknade runt tolv tiden ungefär och vi la oss och kollade på tv direkt. Efter ett tag kom Adus & Erik (<3) också, trevligt trevligt. Adus slocknade i soffan, medan resten kollade på tv och yra runt.
Efter att alla hade ätit, duschat och gjort sig i ordning, var det dags igen - PARTY! Lite senare kom även Anders och joina oss. Sedan drog vi ner en sväng och kollade på lite artister, men efter en stund så gick vi upp till lägenheten och körde ölspelet (eller någonting liknande i alla fall) och kul som fan vare! "åke åker bil, möppmöpp!" Och jag var typ sämst på det, fick straffklunkar hela tiden. :c

Efter ett litet tag gick vi ner till gatufesten igen och fortsatte kolla på en massa artister. Synd dock att det skulle bli en massa skit under den kvällen också. Jag hoppas verkligen att det löser sig för alla! :*
Vid två tiden kom mami & papi och hämtade mig, Erik, Bea & Karro. Och när vi kom hem blev det såklart fika (som är = tradition i min familj, efter fest). Sedan slocknade jag & Erik ganska snabbt, i alla fall Erik. :P



SÖNDAG
Det var ganska tungt att kliva upp imorse, kan jag ju säga. Min hals var typ förstörd och jag var trött som ett as. Blev avundsjuk på Erik som låg kvar där i sängen och sov, medans jag måsta kliva upp och göra mig iordning. Men det gjorde ingenting, för han var så söt när han låg där så. :)

Men jag åkte i alla fall iväg och jobba vid elva och jobbade fram till fyra. Det gick väldigt bra att jobba idag ändå, fastän min hals är helt mongo. (y) Tjänat lite cash idag också, det kan behövas. Har 23 kr kvar på kortet efter denhär helgen, vilket är inte bra.

Nu ska jag lägga mig och sova, blev inte så mycket sömn inatt, pga min jäkla hosta. :/ Wellwell, uppdaterar er senare! Och då får ni se bilder från helgen också. :) Tack för en kung helg! :*


xoxo
/ B


Härlig sommardag!

Härlig sommardag!

2008-07-04 16:52:56

Har legat ute och stekt med sis (nästan) hela dagen. Det var ju hur varmt som helst, nästan FÖR varmt. :O Det gick nästan inte att ligga ute i solen ett tag, helt sjukt. Vart kom denna härliga värme ifrån? Ja, jag klagar inte. Det ska vara lika fint väder imorgon också, nice nice (y)

Vid tre tiden åkte jag in till stan med familjen, en snabb sväng. Jag åkte på hum och fixa mina p-piller och efter det träffade jag även gurk en sväng, trevligt trevligt. Efter det åkte vi hem igen.

När jag kom hem tog jag det bara lugnt. Ja, detta var en kort liten sammanfattning av min dag. Hoppas ni har haft en bra dag ni också! :)

why you confuse my mind?



xoxo
/ B

Har det äntligen blivit sommar?

Har det äntligen blivit sommar?

2008-07-03 12:58:14

Det blev inget tandläkarbesök för mig idag heller, pga jag har hostat hela natten och kunde knappt prata när jag vaknade imorse. Så, det blev åter igen flyttat. Och för mig gjorde det inte direkt någonting. 8)

Nu ska jag ut och fortsätta steka i det härliga vädret!
Har det äntligen blivit sommar? Wellwell, update you later! :*

jag fattar inte hur ni orkar.


 

xoxo
/ B


finally!

finally!

2008-07-02 23:32:48

PUSS PÅ ANDRÉ
som fixade min msn

Den har varit helknas ända sen jag fick den, alltså sen i julas.
Men nu så fixade André det, yeey! :) Benta goes happy!


jobba jobba jobba

jobba jobba jobba

2008-07-02 18:38:04

Idag har man jobbat då, för första gången i sommar. Det var helt okej faktiskt, dock väldigt varmt. Så typiskt att det skulle vara fin väder när vi skulle jobba i kiosken, suck. Menmen, that's life. Har tjänat lite cash iaf. (y)

Nu är jag & sis ensam hemma. Det finns inte så mycket att göra precis, så det är ganska boooring.

Usch, nu kom jag på en sak! Imorgon ska jag till tandläkaren, bleeh. Jag som inte tkr om tandläkare! :c Eftersom det inte blev något av tandläkarbesöket förut, så blev det flyttat tills imorgon. Fast jag får se hur det blir med den saken. Om min hals fortsätter att vara så här cp, så blir det nog flyttat än en gång. Hur nice skulle det vara om tandläkaren satt och grävde i min mun och sen skulle jag få en hostattack och hosta personen i ansiktet - inte såå nice. Menmen, får se hur det blir. Jag börjar faktiskt bli bättre i halsen nu - om det är bra eller dåligt, det vette katten.

Nä, nu ska jag ringa Ida och prata med henne angående helgen. Update you later! :*



it doesn't surprise me at all...


xoxo
/ B


Trevlig dag

Trevlig dag

2008-07-01 23:45:38

Det blev ingen hemma dag idag inte. Jag henkade med sis & Karro till stan en sväng. Och jag shoppade inte (!), för en gångs skull. ;o Jag hittade en kläder åt Bea istället - två koftor & två snygga klänningar (SOM jag kommer att låna, that's 4-sure!).

När vi kom hem, väntade en fin middag på matbordet. Eftersom det är mammas & pappas bröllopsdag, grattis än en gång! :*



Efter maten kom Johanna & Figo upp och hälsade på. De kollade även på 'Allsång på Skansen' tillsammans med oss, trevligt trevligt. Även 'Morden i Midsummer'. Nu är det läggdags, ska upp & jobba imorgon och tjäna lite cash - det gillas! Godnatt! :*

BTW! Gatufesten...

Det är bestämt att jag ska gå på lördagen, men jag vill gå på fredagen också, men har beslutsångest.
Vilka dagar ska Du gå på gatufesten?


1 juli

1 juli

2008-07-01 13:37:25

Hello mina kära läsare!

Imorse (... imorse och imorse, typ nyss!) när jag vaknade, var min morbror, mormor & morfar här och hälsade på. :) Vilket var mycket trevligt. Dock när jag kom ner för trappen och skulle säga hej, fick jag inte fram ett ljud. Helt stum, liksom. Det fixade ju sig efter nån minut, men fortfarande så var det sjukt läskigt. Min hals mår inte bra. :c Usch...

Idag är det mammas & pappas bröllopsdag. De har varit gifta i 19år idag, grattis till dom! :*


Min "mogna" pappa & min söta mamma <3 Ni är bäst!


MÅNDAG

MÅNDAG

2008-07-01 13:26:14

Hello mina kära läsare, allt bra med er? Jag hoppas det i alla fall. Och jag hoppas verkligen inte att ni mår som jag idag, som är = skit. Min huvudvärk sitter fortfarande i, inte bra. Jag har tagit två alvedon nu, så jag hoppas det bli bättre snart!

OCH jag diggar inte det här vädret nu alltså. Vad hände med "Sommaren 2008 kommer bli den varmaste sommaren"? Jag är trött på det här nu, ge mig sol och värme!


SÖNDAG

SÖNDAG

2008-07-01 13:22:43

Jag hade det mysigaste uppvaknandet imorse iaf. <3
Jag tycker om dig! Benta goes lycklig, ja absolut! :)


Idag var det mat, deg, tv som gällde idag. Och för att inte tala om sömn! Jag åkte hemifrån Erik runt sex tiden och när jag kom hem slocknade jag i fåtöljen och sov i flera timmar, var helt död.
 

Bakis & Trött hela dagen. Jag tror aldrig att jag har varit såhär bakis någon gång, har varit helt groggy ffs. Uäk. PLUS att jag är sjuk - som jag inte har varit på hur länge som helst! *pepparpeppar*. Har ont i halsen, är snorig, har ont i öronen och det känns som att mitt huvud kommer att explodera vilken sekund som helst. Lite medlidande, tack?!


Gnarpscrousingen

Gnarpscrousingen

2008-07-01 13:15:45

På fredagen åkte jag först på förfest hos André, och när jag kom dit var det redan en massa folk där, trevligt trevligt. Vi var där till halv elva någon gång och sedan fick vi skjuts ner av papi.
Där på själva crousingen träffade jag jättemycket folk, vilket var jättetrevligt. Jag gick runt runt dä och yra tills klockan var två någonting, för då åkte jag hem & sov. Den kvällen slutade inte så bra, tyvärr. :/


På lördagen däremot, den kvällen var askalasbra HELA kvällen. Först åkte vi på förfest hos Dahlén, mycket trevligt. Senare på kvällen, runt 11 tiden, gick vi in på området - där erik (<3) fixade inte mig gratis, hihi. :) Där gick vi också runt runt och träffade jättemycket folk. Jag gick även in i öltältet en sväng, där det var mycket trevligt folk. Efter det åkte jag & Erik hem.
När vi kom hem tog vi oss ett varmt & mysigt bad och efter det slocknade vi ganska snabbt, haha. :')
Lördagen var helt klart den bästaste kvällen! Dock hände det lite dåliga saker också, tyvärr. För det första så regnade det, så det var mycket plask och geggigt - inte så smart att ha vita byxor då, ska jag säga. Men jag klarade mig rätt så bra i alla fall. Och för det andra var det någon idiot som gick på en kompis till mig, fuckin' retard! Men jag hoppas att du mår bra nu, Anton! :*
Förutom dessa saker, så var lördagen en helt kanon-kväll!

Tack till alla, som gjorde min helg bäst! :*


RSS 2.0