HAPPY NEW YEAR!

HAPPY NEW YEAR!

2010-12-31 15:31:07

Nu börjar detta år närma sig sitt slut. Detta år har bjudit på både det ena och det andra, men nu är det dags att lägga allt det bakom sig och blicka framåt. Ett nytt år, nya mål och en ny start.

Jag ser fram emot en sista kanon kväll det här året och den ska jag tillbringa med Stina och fler vänner. :) Äta och dricka lite gott och sen får vi se vad som händer. ;) Men nu så tänkte jag avsluta detta inlägg med att önska er alla en trevlig kväll och ett gott nytt år. See ya next year!

Bilden är tagen härifrån.

TREBOCKAR

TREBOCKAR

2010-12-30 14:42:22

Godmorgon! Det säger jag bara för att jag vaknade för ca en timme sen, bra där! Ett litet snack i lördags ledde till en utgång igår - vilket ledde oss till en mysig & trevlig förfest hos Perka - vilket ledde oss till Bockarna - vilket ledde till mer alkohol - vilket ledde till otroligt mycket dans - vilket ledde till överraskningar - vilket ledde till långa samtal mitt i natten. Tack för en grym kväll, Pär, Stina & Emma Suuund! ♥ Hur var eran onsdagkväll?

True

True

2010-12-27 21:49:00


weheartit

~

~

2010-12-27 02:56:09


weheartit

The best night in a looong time

The best night in a looong time

2010-12-26 03:00:00


Denna kväll var den absolut bästa & roligaste kvällen på länge! Tack pojkar & flickor! :)

PARTY ALL NIGHT LOOOONG!

PARTY ALL NIGHT LOOOONG!

2010-12-25 14:11:26

Festkläderna är på och humöret är på topp! Vi ses på både August & Gossip ikväll!


SISTERS

SISTERS

2010-12-25 12:03:30




Jag & syrran tog syskonkort som vi gav till mamma & pappa i julklapp. Visst blev dom fina?

SAKNAD

SAKNAD

2010-12-25 12:00:00


Jag tänker på dig, farmor. Vila i frid! ♥

JULAFTON

JULAFTON

2010-12-24 23:00:00

Dagen började med att vi åkte iväg till mormor & morfar och åt julbord tillsammans med släktingarna. Sedan åkte vi hem och kollade på Kalle Anka, Karl-Bertil Jonsson & Svensson Svensson och efter det var det julklappsöppning. Har haft en alldeles underbar julafton och fått jättemånga fina julklappar! ♥

GOD JUL!

GOD JUL!

2010-12-24 12:00:00


Bilden är tagen härifrån.

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

2010-12-24 01:06:40

Idag har det varit en mycket bra dag! Vi har klätt granen, slagit in julklappar, spelat spel & lyssnat på julmusik, väldigt mysigt må jag säga. Nu ska jag gå och lägga mig så att det blir jul snabbare och jag får öppna mina julklappar! :D Blir som ett litet barn igen på jul!

~

~

2010-12-23 21:09:54


Julavslutning, pulkåkning & spel

Julavslutning, pulkåkning & spel

2010-12-22 00:18:00

Det blev en ganska lång och händelserik dag idag. Först var det julavslutning på jobbet och sen när jag hade slutat så följde Stina med mig hem ifrån stan. Fast det tog sin lilla tid att åka hem i detta snöoväder vi har haft idag, helt sick!

När vi kom hem så joinade även Jimmy oss. Vi åt först och sen begav vi oss ut och åkte pulka & bob, såååå kul! Jobbigt att gå upp för våran helvetes backe flera ggr i rad bara, haha! Sen så gick vi in och värmde oss och efter att Stina hade åkt hem satte jag & Jimmy oss och spelade spel; uno, kort & yatzy, men det gick inte så bra för mig. :( Eftersom jag är en dålig förlorare och jag tröttna på att förlora, så gick vi och joinade mina föräldrar och tittade på tv med dom och hade det trevligt! (: Han åkte bara för en liten stund sedan och jag tänkte ta mig en liten fika nu innan jag går och lägger mig.

TJUGOFÖRSTA DECEMBER

TJUGOFÖRSTA DECEMBER

2010-12-21 19:24:59

Imorse klev jag upp kl. 05.00 (nej, det är inget skämt!) och anledningen till det var för att vi skulle åka till Gävle, men när vi kommit halvvägs typ så insåg vi att det inte var värt det. Det toksnöa och det var förseningar osv, så vi åkte hem istället.

När jag kom hem gick jag och la mig igen. Efter några timmars sömn så åkte jag in till stan med mamma och gjorde lite ärenden. Jag hittade kläder till både juldagen & nyår, samt träffade lite roligt folk på stan bl.a. Tollstedt & Cicci, mycket trevligt! :)

Efter rundturen på stan åkte vi på jobbet och hade personalavslutning och därefter julhandlade vi, sen var det bara raka vägen hem! Har varit hemma nu i någon timme och jag är fortfarande helt slut efter allt springande fram & tillbaka på stan idag, så jag vill egentligen bara ligga och ta det lugnt resten av kvällen men tyvärr så har jag flera saker som jag måste göra tills imorgon. Suck... Måste försöka fixa det nu innan det blir alldeles på tok för sent.

OJ! Insåg nu att jag åt frukost för ungefär tolv timmar sedan och har inte ätit någonting sen dess. Anledningen till det är för att jag inte har känt mig ett dugg hungrig, vilket jag alltid annars är - vad är det för fel på mig? Well, jag antar att det första jag ska göra nu är att försöka få i mig någonting att äta.

TJUGONDE DECEMBER

TJUGONDE DECEMBER

2010-12-20 22:28:37

Det var lite jobbigt att kliva upp imorse, men jag hann piggna på mig innan jag kom på jobbet. Efter jobbet gjorde jag lite småärenden innan vi åkte hemåt. Väl hemma fixade jag klart med alla julklappar, tog en liten tupplur och vaknade perfekt till Top Model & Svenska Hollywoodfruar. Nu måste jag verkligen sova, ska upp VÄLDIGT tidigt imorgonbitti. Ledtråd: ROADTRIP!

SUMMARY

SUMMARY

2010-12-19 17:27:02

Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, men jag tänkte därför ta tag i det nu igen genom att skriva en sammanfattning om vad jag har gjort de senaste dagarna och sen fortsätta med vanliga dagliga uppdateringar.

ONSDAG: Dagen började med jobb och efter det åkte jag och köpte förköpsbiljetter till Gossip & August åt mig, Emma & Stina (AWESOME!). När jag kom hem så sov jag någon timme, spelade spel med mamma, Bea & Jonny och kollade sedan på Maria Wern.


TORSDAG/FREDAG: Det blev inget jobb varken på torsdagen eller fredagen. På torsdagen var jag dock ledig, men på fredagen mådde jag vekligen skit. Låg hela dagen fram till middagen. Senare kom Karolina och joinade oss och vi tittade på en massa julfilmer, myyys.

LÖRDAG: Åkte till mormor & morfar och hjälpte till, samt kollade på lite möbler som jag ska piffa till och ha i lägenheten. Efter det hämtade vi upp Jonny, åkte hem och åt lite snabbt och direkt efter det åkte vi till Forsa och hämtade Bea. När vi kom hem kollade vi på Grinchen & spelade lite spel.


SÖNDAG: Det enda anmärkningsvärda jag har gjort idag är att jag har varit ute och åkt skoter med pappa ute i snöyran, vilket var helt galet kul! Det ska definitivt göras om nu någon dag. :)

Your hands are mine to hold

Your hands are mine to hold

2010-12-14 17:41:44

Brr... vad jag fryser. Sitter här i en tjock & mysig stickad tröja, sockar och hela köret - men ändå fryser jag. Skulle helst av allt bara vilja lägga mig under täcket, men risken då är att jag somnar. Är så trött att jag skulle lätt kunna lägga mig och sova nu, men med min vanliga tur så skulle jag väl vakna runt en elva/tolv och vara aspigg så jag ska försöka härda ut i någon timme till.
Insåg tidigare idag att det är 10 dagar kvar till julafton idag och bara 6 arbetsdagar kvar, sweet! Känner att jag längtar till lovet väldigt mycket just nu; alla festligheter, alla vänner som kommer hem, alla förberedelser inför flytten och att få sova ut. JA, jag vill ha lov nu! Wellwell, nu ska jag försöka hitta på någonting att göra fram tills kl. 21.00, men vad?

Goodnight!

Goodnight!

2010-12-13 23:14:36

Efter mycket planer, krångel och tankar hit och dit, går jag nu och lägger mig och sover och tack vare ett gulligt litet sms kommer jag nu att somna med ett leende på läpparna, hihi. :) Morgondagen kommer att bestå av jobb samt juldagen- och nyårsklänning fixande, vad jag vet än så länge vill säga. Men först ska jag sova!

LUCIA

LUCIA

2010-12-13 13:17:57

Är alldeles precis hemkommen från jobbet. Började arbetsdagen med att åka och titta på Lucia, mysigt. Dock höll jag på att skratta ihjäl mig när två st kom in med orangea overaller och började sjunga på en pistvakt låt, så klockrent! :') Nu får vi se vad jag hittar på resten av dagen.

Sanktaaaaaaaa Luciaaaaaaaaa

I AM LEGEND

I AM LEGEND

2010-12-12 20:50:31

Efter en dag full med bakning och planer inför jul, så tänker jag nu gå ner och joina folket nere i soffan och titta på "I am legend" som börjar om en liten stund.

Pepparkakshus

Pepparkakshus

2010-12-12 20:44:13

Idag har vi gjort ett pepparkakshus from scratch - och det var inte lätt ska jag säga er, men så här blev i alla fall resultatet och jag tycker faktiskt att det blev rätt så sött. :)

Har ni gjort pepparkakshus i år?

Lite försenade festbilder

Lite försenade festbilder

2010-12-12 17:24:01


NIONDE DECEMBER

NIONDE DECEMBER

2010-12-09 23:33:59

Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, men det är för att jag har haft fullt upp med  både jobb och hälsa. Ena dagen har jag haft ryggont, andra magont, nästa huvudvärk och tandvärk! Vad är det som händer?!

Men idag har jag mått mycket bättre och har haft en riktigt rolig arbetsdag. Vi gjorde pepparkakshus, eller ja delarna till den i alla fall, och det är faktiskt till ett skolarbete så det är inte bara nöje. :) Det blev några brända delar, men det bryr vi oss inte i - det ska synas att det är hemmagjort! ;) Vi ska sätta ihop pepparkakshuset imorgon och det ska bli riktigt spännande, haha!

Nu sitter jag här nyduschad med lite ansiktsmask i fejjan. Ska gå ner och tvätta bort det och sedan gå och lägga mig. Får en efterlängtad sovmorgon imorgon, det gillas! :)

DAGENS INKÖP

DAGENS INKÖP

2010-12-08 14:58:19


Väska Lindex

Volume Million Lashes Mascara H&M

FJÄRDE DECEMBER

FJÄRDE DECEMBER

2010-12-04 23:50:00


Shiet, va kallt det är ute nu. Brrrrr... Tur att jag inte behöver bege mig utanför dörren nå mer idag och istället kan krypa ner under täcket och sooooova.

Hjälp!

Hjälp!

2010-12-04 20:26:12

Min rygg har fuckat ur totalt, eller rättare sagt det högra skulderbladet. Jag kan inte andas in djupt och kan inte göra vissa rörelser utan att det gör ont. Jag har ingen aning om vad som har hänt eller vad jag kan göra för att det ska bli bättre, det enda jag vet är att jag har fruktansvärt ont. Har ni något tips?

Julklappar - CHECK!

Julklappar - CHECK!

2010-12-04 16:40:49

Nu är alla julklappar köpta och det känns så skönt att ha det gjort, så att man slipper den här sista minuten-stressen. Kunde dock inte låta bli att köpa någonting till mig själv, så dom här fick följa med mig hem.

Mina nya älsklingar ;)

Ingen sovmorgon här inte

Ingen sovmorgon här inte

2010-12-04 09:15:39

Jag som trodde att jag skulle få sova ut idag, men tji fick jag. Nu åker jag iväg till Birsta med familjen & Jonny och handlar julklappar. Kommer väl hem ikväll någon gång! :)

Bild tagen härifrån.

LOVE THE WAY YOU LIE (PART II)

LOVE THE WAY YOU LIE (PART II)

2010-12-03 19:20:24


Rihanna - Love the way you lie (Part 2) ft. Eminem.

TREDJE DECEMBER

TREDJE DECEMBER

2010-12-03 19:15:36

Snöstorm både på väg till och från jobbet idag, inte så kul. Men nu har jag äntligen fått helg, vilket betyder att jag äntligen får sova. Har varit så trött den här veckan och imorse var det helt sjukt, kunde somna ståendes om jag så ville. Men sen jag kom hem då så har jag blivit både äcklad och proppmätt. Äcklad för att Alix tog in ännu en äcklig råtta in i mitt rum och proppmätt efter det supergoda middagen mamma & pappa hade gjort. Nu sitter jag här istället och känner mig tråkig som sitter hemma en fredagkväll, men är alldeles för trött för att hitta på något. Blir nog lite film och gott godis att mumsa på ikväll. Tror faktiskt att det blir den här filmen, är den bra?


Vad ska ni göra ikväll?


ANDRA DECEMBER

ANDRA DECEMBER

2010-12-02 16:10:31

Dagen började med lite jobb och efter det åkte jag till Cicci och gratulerade henne. Efter mycket om och men, vill jag väl säga, hittade jag dit. Det var första gången jag var dit och hon hade det så fint & mysigt. Efter ett litet tag så kom Matilda och då åt vi marrängsvisch & knäck och snackade lite skit, mycket trevligt. :)

Efter det hämtade jag upp mamma på jobbet och vi åkte och gjorde lite ärenden, bl.a. åkte vi på bostäderna och bestämde tapeter. Så nu är det bestämt och jag är supernöjd, och dessutom är det sluttjatat om tapeter (haha!). Funderar nu på att sova en stund, för just nu sitter jag som en zombie och fattar ingenting. Ja, sova får det bli!

FÖRSTA DECEMBER

FÖRSTA DECEMBER

2010-12-01 18:13:17

Efter jobbet var jag så sjukt trött, så då krävdes det en liten sovstund för att komma på topp igen. Har lite grejer jag ska göra nu och sen ska jag titta på reprisen på Julkalendern. Får se om den går att titta på eller inte. Även fast jag är 20 år, så tycker jag ändå att det är mysigt att titta på julkalendrar. :)

Kollar ni på julkalendern?

Årets julkalender

JUST THE WAY YOU ARE

JUST THE WAY YOU ARE

2010-12-01 18:07:08


Bruno Mars - Just The Way You Are (Boyce Avenue Acoustic/Piano Cover)

Tapeter

Tapeter

2010-12-01 14:21:17

Kom precis hem ifrån jobbet och nu sitter jag och tittar på tapeter. Efter mycket om och men så tror jag att jag har bestämt mig nu; det blir en mellangrå tapet i hallen och en vit tapet i det stora rummet känner mig väldigt nöjd. Ska fylla i papprena nu, så att jag kan lämna in det imorgon.

Den mellangråa tapeten (den ser lite beige ut, men det är den inte).

Den vita tapeten, så snygg!

RSS 2.0