Valborg

Valborg

2008-04-30 19:25:19

Nu är det bestämt. Det blir iggesund som gäller ikväll. Som det ser ut nu, ska vi först till midell och sen till pesik. Men det hinner säkert ändra sig. ^^


Ha en bra valborg, gott folk!
för det ska jag ha. ;>

I miss you more than I should

I miss you more than I should

2008-04-30 12:42:06

När jag kom till skolan, visade det sig att vi inte hade någon lärare på matten, utan att vi skulle få jobba själva. -.- lite drygt. Det blev att jag gick och va med Stina, Emma & Johanna istället. :)
Efter det var det samhällskunskap och det var lika booooooring as always. Så jag gick och fråga Kjell vad jag fick på mediakunskapsprovet och jag fick VG! :D Är fett glad över det.
Nu har jag text och håller på att fundera ut på vad jag ska skriva om till nästa zappa. Har någon nått förslag, kanske? Sen efter texten, tänkte jag dra hem. Aja, jag skriver väl nått senare, om jag hinner vill säga. Annars skriver jag imorgon och berättar om vad som hände ikväll. :)


är så jävla besviken nu alltså, fyfan.


10 dagar kvar till turkiet!
FYFAN VA JAG LÄNGTAR!
bort från alla dryga jävlar, skolan och all jävla skit.
ska bli så gryyymt härligt.



hold it, don't drop it!

hold it, don't drop it!

2008-04-29 23:07:10

En kort liten sammanfattning av jag har gjort sen jag kom hem:
- läst Vecko Revyn
- sovit någon timme
- snackat lite skit med johanna <3
- missade ugly betty (min vanliga tur, liksom)
- house med papi, as usual.


Dagens frisyr:  en toffs
Dagens smink: the usual.
Dagens klädsel: vit lång t-shirt & linne, svarta leggings, guld halsband, gula pumps & brun skinnjacka
Dagens händelse: när jag & linnéa gick från öb, då linnéa fick nått ryck och hoppa till & skrek. jag trodde det var någon insekt hon hoppa till för, att den flugit in i henne eller nått. men hon hade kollat ner i backen och sett en skugga av en fågel eller nått, så hon trodde den skulle flyga in i henne, haha! så jävla roligt! :')
Dagens planer: just nu, tv & sova.
Dagens vill ha: en massa saker det! är otroligt shoppingsugen nu, det bara kliar i mina fingrar!
Dagens saknad: jaadu...
Dagens drog: vänner <3
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens finaste: hm, det har jag ingen aning om faktiskt. mina gula pumps, maybe? är fett nöjd med dom alltså.
Dagens måste: ingenting just nu, som sagt. bara tv & sova som gäller nu.
Dagens dricka: mjölk & vatten
Dagens köp: nada
Dagens mat: på skolan; veg pyttipanna, hemma; spagetti & köttfärssås
Dagens kärlek: till Linnéa, bara för att vi är bäst? eller nått. haha! i don't know..
Dagens mående: glad, trött, smått irriterad, osvosvosv.


Jag har inte haft någon ork att göra någon "nytta", eller vad man ska säga. Är så sjuuukt skolless nu, så det finns inte. oO Har hur mycket som helst i skolan nu och för lite dagar kvar. GE MIG TURKIET NU, så jag slipper tänka på sånt där skit.


i'll be the yoyo on a string, goin' down and comin' back to your hands


FEST IMORGON DÅ! jag vet inte riktigt vart jag ska vara än, men det löser väl sig. Kul att man slutar typ halv fem imorgon då (som är = inte bra!). Men vad kan man göra, liksom? :/ Wellwell, nu ska jag dona lite till, sen blir det läggdags.


Joshua Radin - The fear you won't fall
Underbart fin låt, den gillas väldigt mycket.
"and I know it's easy to say but it's harder to feel this way
and I miss you more than I should, than I thought I could
can't get my mind off of you
"


jag vill gå hem med dig

jag vill gå hem med dig

2008-04-29 17:52:22

Så trött som jag var imorse, har jag inte varit på bra länge. Fastän jag hade sovit typ 6timmar, så kändes det som om jag hade sovit i max 10min alltså. Helt galet. Det gillades verkligen inte. :/

Skola
Först hade jag ledarskap och efter det hade vi ingen historia, så jag & Linnéa gick & käka och gick runt i skolan och chilla lite. På mediakunskapen hade vi ingenting att göra, eftersom vi skulle ha vårat möte med Restaurang 49 lite senare. Då gick jag & Linnéa till våran idrottslärare och sa att vi skulle ut och springa då, istället för att vänta på den riktiga idrottslektionen som skulle börja om nån timme. Så nej, tack. Vi var ute och "sprang" runt lillfjärden istället.
Runt halv ett sluta vi, eller jag och linnéa i alla fall. Hähä! ;> Då drog vi hem till Linnéa och där kollade vi på vänner och sov.
Vi åkte sedan på mötet på Restaurang 49 och det gick jättebra, tkr jag. Förutom att våran kamera dog. -.-' men annars gick det helt okej. Hon som vi fick prata med var hur trevlig som helst. Även att hon och hennes jobbarkompis var hur flumm som helst, härliga som fan. Haha! :D
Vi blev klar typ kl. 16.00 och då åkte Linnéa hem och jag gick på stan en sväng och kika, medans jag väntade på att mamma & bea skulle komma och hämta upp mig. Blev lite depp då, hittar ju som sagt hur mycket grejer som helst som jag vill köpa nu.

Home sweet home
Nu är jag hemma i alla fall, käka nyss spagetti & köttfärssås, gött! Nu blir det att läsa veckorevyn, som jag fick idag, och ansiktsmask som gäller. Kanske ska ta och sova en stund också, känner att jag är väldigt trött nu alltså. Funderar även på att ta ett bad, guuud vad skönt. Mys också för den delen, men inte utan dig. ;> Det är ju även Ugly Betty ikväll, det gillas!

image109Även att det blev att vi inte ska ha prov imorgon, skönt men ändå drygt. Det blev istället att vi skulle dit nästa onsdag och då blir det kl. 15.00 i aulan. Men då har jag & Linnéa trafikkunskap, så jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det där. Det skulle ju vara skönt att ha det gjort som sagt, menmen... that's life.


ciara ft. ludacris - oh
ouh, me like! skön låt.
har fastnat för den totalt.

hej hopp!

hej hopp!

2008-04-28 21:14:35

Jag slutade lite tidigare idag, eller ja... jag & Linnéa skulle på ett möte med Restaurang 49. Vi hade pratat med läraren och allt om att vi skulle dit, sen när vi ringer så blev mötet imorgon istället och då var det bara lite kvar av lektionen, så vi drog hem istället. Hähä! ;>
När jag kommer till busshållsplatsen stod Jänni där och då åkte vi ner på stan tillsammans och gick och mötte Malin. Sedan följde vi med henne på um. Medans vi sitter och väntar på att det var Malins tur, tog Malin upp en gambeoy som hon hade fått från en brud som hon har pratat med på Internet ett bra tag nu, som hon inte ens har träffat. Hur sjukt som helst! oO Vem får det, liksom? Sen när det var hennes tur, satt jag och spela Mario Cart på den medans. Haha, det var fett kul, men jag kände mig lite mobbad. ^^ men who cares?
När klockan var typ halv fyra kom mor min och hämtade upp mig, så åkte vi hemåt.

Nu har jag varit hemma ett tag, som sagt. Jag & Bea är ensam hemma nu, för tillfället. Mor och far har dragit iväg på någonting i Hudik, vet inte riktigt när dom kommer hem. Har inte gjort så värst mycket sen jag kom hem, har solat solarium har jag gjort i alla fall och kollat på vänner. Älskar verkligen den serien!
Nu tänkte jag städa mitt rum lite snabbt, sen måste jag maila Andreas angående om jag & Linnéa kan göra samhällskunskapsprovet på onsdag. Han är typ aldrig på skolan, så det är lika bra att maila han. Efter det tänkte jag göra ansiktsmask och måla naglarna. :) Är det inge bra på tv:n ikväll? Aja, det lär väl visa sig.

Vad händer på sista april, gott folk?


Åååh, jag hittade den här gamla låten på en av
mina gamla skivor igår. Den är ju så sjukt bra, älskar den.
Jennifer Lopez - I'm glad
http://youtube.com/watch?v=iyZr0xBUR_E&feature=related




Även att jag har kollat på Gina Tricots hemsida nu och det finns så sjuuuukt mycket jag vill köpa nu. Men som jag inte kan. :c Inte just nu i alla fall. Men efter att jag har kommit hem från Turkiet, då jävlar! ;> Men det värsta är väl vara när man vill köpa en massa saker och man har pengar, men som man inte får göra av med. Är galet shoppingsugen nu, det bara kliar i mina fingrar.

image107

Uäk, hatar nationella.

Uäk, hatar nationella.

2008-04-28 13:06:14

Usch, hade engelska nationella imorse. Bleeeeh, vad det gick dåligt. :c Det var inget roligt ämne att skriva om i alla fall, och då blir det ju svårt att komma på någonting också. Uäk, hatar nationella.

Och nu har jag mediakunskap och jag & Linnéa har ingenting att göra. För de vi ska göra reklam för, har lunch fram till kl. 14.00. Så, ja.. har inget annat att göra, än att sitta vid datorn och dega. Eller jo, vi ska lägga ut Zappa lite överallt på skolan, sen måste jag prata med Andreas om när jag ska göra samhällskunskapsprovet, eftersom jag inte var här i onsdags då jag skulle ha gjort det egentligen. Och så ska jag & Linnéa ringa Restaurang 49 (dom vi ska göra reklam för), när deras lunch är slut.

Men just nu känner jag bara för att åka hem, är så otroligt trött, har liksom ingen ork. När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se det då. Men en sak är säkert i alla fall och det är att jag ska sova! Aja, jag skriver väl nått mer senare, tjarråå!

söndag

söndag

2008-04-28 00:06:59

image106

Vid ungefär tio, halv elva vaknar jag av att danne kommer in i rummet och klappar och skriker godmorgon. Det var inte direkt det bästa väcknings-sättet jag har varit med om, men det funka i alla fall. Jag och Erik klev upp och gick ner och käka frukost. Efter det gick vi alla upp och la oss i dannes säng och kolla på "myggan" (?) helt cp, var den i alla fall. :P
Vid halv tolv kom mamma & pappa och hämta mig. Direkt när jag kom hem var det bara att göra sig iordning och sen åkte vi till Bergsjö och bytte bil. Sedan åkte jag, mamma, bea, karro & eva vidare till Sundsvall. När vi kom till Birsta blev det donken dirr, gött. Efter det skiljdes vi åt, jag & mamma - bea, karro & eva. Jag & mamma gick och kika runt lite, jag hjläpte mamma att hitta kläder och skor, osv. Och jag lyckades, hon köpte två tunikor, två par leggings, skor osvosvosv.
Även JAG gjorde ett jävligt bra fynd idag. Jag köpte ett par gula pumps (<3) för 100:- Det var så sjukt, jag har letat sånna där skor HUR LÄNGE SOM HELST och då hittar jag dom och så kostar dom så lite liksom. Det var bara att köpa. Jag vet att jag ska spara, men man fåååår! :å Jag fick även ett par leggings av mami, tack! <3


image104
Mina nya pumps, ouh me like! <3<3<3<3



När jag kom hem var jag helt slut. + att jag hade en så fruktansvärd huvudvärk och ont i magen, som jag fortfarande har. Det gillas inte! :c
Så, sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. har för det mesta bara legat och kikat lite på tv. Kollade på reprisen på Top model 9, Parlamentet, Score och Benknäckargänget.
Jag har även kollat igenom papprena vi fått av våran engelska lärare, som vi kan få lite hjälp av inför Nationella prov - SOM VI HAR IMORGON. Bleeh, jag vill inte! :c Varför ska allt hända på samma gång?! Ha lite medlidande, tack?!
Nu är jag nyduschad och nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film eller nått, så jag somnar. Godnatt! :*



Vad har hänt med dig? Du är inte den personen du var förut.
Du har förändrats och det stort. Det känns som om jag inte känner dig längre.

Jag saknar inte den du är, jag saknar den du var. Jag vill inte att det ska vara såhär.


lördag

lördag

2008-04-27 23:39:24

image105


Jag blev väckt klockan tio imorse, så jag var typ en zombie. Jag somnade ju inte förrän fyra, halv fem igår. Vilket var dryyyyyygt.
Det blev till att käka frukost lite snabbt, duscha och åka till bergsjö, till mormor & morfar. <3 Där bakade jag och bea bullar, gött! MJÖLKRIG, ftw! ^^ Haha! Bea fick psyk på mig. (a) men det var lätt värt det! ;>
Sen kom även min moster dit och då fick jag 500:- (alltså pengar till utlandsresan). Jag har världens bästaste moster! <3
Även att jag övningskörde idag. Det var sjuuukt längesen sist, typ i somras. ;P Men det gick überbra och det var inge gnäll på mamma (vilket det jämt annars brukar vara, bara för att hon är så jävla rädd för typ ALLT). Vilket var bra. :)

Sen när jag kom hem, käka vi grillat, klyftpotatis, bea & sallad - gött som faen. Efter det gjorde jag mig iordning och tog bussen till hudik. Där hämtade Gurk och Erik upp mig på busstation och sedan åkte vi vidare till iggesund, till midell. Där var vi hela kvällen, de grilla, vi spela kort, lyssna på musik, chilla och var allmänt social. De va nice. (y) Alla drack, förutom jag. Jag var inte så sugen, men det var helt okej faktiskt. :)

Sedan drog vi hem till danne - jag, Erik & Danne då ofc. Sedan kom även Johanna. :) Så där sov vi inatt.

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!



ÄVEN ATT DENNA SNYGGA BRUD HAR GJORT DREADS IDAG




Före & efter

Jag tycker det blev fett snüggt!
Håller ni inte med mig?!
<3


 


STOCKHOLM i mitt hjärta

STOCKHOLM i mitt hjärta

2008-04-27 20:32:00

Nu tänkte jag berätta lite om min klassresa och även lägga in lite bilder så ni får se. :) Så var beredda på ett lååååångt inlägg.

Torsdag
Dagen började med att jag fick kliva upp 05.45 för att hinna duscha, göra mig iordning och packa det sista. Sedan kl. 07.20 skjutsade min mor mig in till hudik. Där på skolan stod redan bussen och väntade. När alla var samlade var det dags att åka. Alla var sjuuuukt taggade inför STOCKHOLM alltså, helt galet.
Påvägen dit så kollade vi på film och spelade maffia, sjukt kul.

När vi väl var framme på skeppsholmen, på chapman (?), la vi in våra grejer i ett rum och gick sedan och åt lunch.
Efter det drog vi på DN/Expressen - lite segt, men ändå kul faktiskt.

Och efter det gick vi på stan tills vi skulle gå på dramaten. Där gick vi runt runt och kollade på en massa olika grejer och vi gick även och käka middag på kungshallen, gött saru?! Jag köpte även puder, men det var det enda jag köpte på hela resan. Snåla som faen. oO

Efter det var det bara att gå mot dramaten, vi skulle nämligen kolla på "hamlet". Och ja, vad kan säga? Den sög så inåt helvete. Även att jag lyckades somna, för att det var så tråkigt. Vi satt och kolla på "hamlet" i 3timmar, gaaaanska ovärt.

Och efter att den var slut, var det dags att gå hem. Alla var helt slut efter denna dag. Vi gick och hämtade våra grejer och var påväg upp till vårat 17rum och så kommer vi på att "SHIT! Anna har ju nyckeln" och hon var på stan och yra. Så vi ringde henne och sa att hon måsta komma dit med nyckeln och medans satt vi i trappen/golvet och flumma på, i alla fall jag. :')
Efter att vi har packat upp i vårat rum, gick vi alla ut och satte oss vid en massa bänkar och röka vattenpipa - kallt, men myyyys. Men sen blev det så kallt, så vi gick in och gick och la oss.



Fredag
Alla hade ställt klockorna på 07.00-07.30 för att hinna duscha, göra sig iordning, packa ihop allt, städa och äta frukost och vara klara till 09.00.
Då var det dags att åka till naturhistoriska/cosmonova. På vägen dit var carl våran "guide" och blandade svenska och engelska, sjukt roligt var det! Haha! När vi väl var framme, fick vi stå och vänta ett tag för att det inte hade öppnat än. Fick sitta utanför och sola ett tag, skööönt. Vi har haft sån otrolig tur med vädret alltså!
Ja, för att sammanfatta Naturhistoriska/Cosmonova, så var det inte alls så tråkigt som jag trodde det skulle vara. Vi fick dock göra en frågesportsgrej, vilket sög. Men jag tyckte det var helt okej faktiskt!
Sen sa vi hejdå till Linnéa, för hon skulle åka till hamra, tänndalen, för att se sin bror åka sin sista tävling.
Efter naturhistoriska åkte vi till ett universitet och käkade där, det var huuuur gott som helst! mmmmums!
Efter det fick vi gå på stan och där träffa jag & cicci - tom & mumpiz. :) Vi gick tillsammans på stan och kika, och jag var hur sur som helst för att jag inte fick köpa nått. :c (bara för att jag håller på att spara pengar tills jag åker till turkiet, som ni vet). Men jag gick och köpte en klänning åt Linnéa, som hon hade lagt undan. Så nu får hon dyrka mig! ;> hähä! Sedan blev det glass-time! MMMMMUMS! Sen gick vi vidare på stan, älska stockholm! <3

Sedan var det dags att säga hejdå till stockholm! :c Cicci stanna kvar i sthlm, hon ska ju göra dreads - som jag tror kommer bli fett snyggt! Så det var lite tråkigt på bussen, utan både linnéa & cicci, men jag överlevde. På bussen hem spelade vi maffia (ofc?!). Vi blev helt beroende av det, ffs. Sjukt roligt kortspel :')
Vi stannade även till på donken och köpte lite mat, gött. Bara en massa svull, haha! (a)


hej hudiksvall!
När klockan var halv nio, kom vi till hudik. Då kom gurk och hämtade upp mig på busstation och sedan drog vi vidare hem till jonas. Där kollade vi bara på en film. Hostel 2, vafan är det för film egentligen? Psykofilm, helt sjukt.... oO
Sen efter att både jag och Gurk hade slocknat typ 2ggr var, bestämde vi oss vid typ kl. 01.00 att det var dags att åka hem. Så Gurk var snäll och skjutsade hem mig, tacktack! :)

Men när jag kom hem så blev jag pigg istället och det var sjuuuuuukt jobbigt. Hade ingenting att göra heller, alla låg och sov. Så fuckin' irriterande. Lyckades inte somna förrän klockan var fyra, halv fem. :/ menmen, that's life.




På bussen påväg dit:


Stockholm på torsdagen:


Stockholm på fredagen:



Påväg hem:







SAMMANFATTNING:
Tack, för en otroligt lyckad stockholms-resa
MK06 är bara såååå bäst!

Även tack till Gurk & Jonas för en rolig kväll. :)

är sommaren redan här?

är sommaren redan här?

2008-04-23 19:27:24

Jag blev hemma idag. Hade så fruktansvärt ont i magen imorse, att jag knappt kunde kliva upp ur sängen. Kramper i magen och grejer. :/ Ont gjorde det i alla fall, så det blev ingen skola för mig idag. Så, det var bara att gå och lägga sig igen. Jag vaknade runt 10 - 11 tiden och då kändes det lite bättre i alla fall. Kolla på vänner tills pappa kom hem.
När pappa kom hem gick vi båda ut och la oss i solen och chilla, sköööönt (y)
Även Alix var ute och myste, sötnosen min! :) Och det var ju så sjuuukt varmt ute: 30,9 grader, ffs.



Det é nice.


Nä, nu ska jag packa tills imorgon.
Jag drar ju till sthlm imorrn ba ;>
Skriver nå mer sen, CIAO!

man lever bara en gång

man lever bara en gång

2008-04-22 17:04:46

Skolan idag har varit väldigt tråkig, men ändå skön.
Tog 14.15 bussen hem, så otroligt skönt att komma hem tidigt.

Käka nyss pannkakor, sylt och keso, mmmmmmums. Men nu har jag så fruktansvärt ont i magen, igen. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. :c Det måste vara stress eller nått, har ju så sjuuuukt mycket i skolan just nu. Känns inte som om jag kommer hinna med allt.
Men nu måste jag sätta mig och försöka plugga samhällskunskap, det gillas inte.
Sen ikväll är det "Ugly Betty" och "House" som gäller.

image29Ugly Betty är ju så bra.


Saker att se fram emot:
2 dagar kvar till Stockholm
8 dagar kvar till sista april
11 dagar kvar till 18årsfest
18 dagar kvar till Turkiet
52 dagar kvar till SOMMARLOV! <3



Nä, nu måste jag plugga. :/ Ciao, sålänge! :*



jag skulle aldrig skriva nått sånt om dig, ALDRIG.
du fick mig att känna mig som en idiot
och du får andra att tro att jag är dum i huvve
du har sårat mig och vänner gör inte så...

i don't care what they say, i'm in love with you

i don't care what they say, i'm in love with you

2008-04-21 17:07:12

image28


School
Först på foto, så gick jag & Linnéa ut och knäppte "skärpedjup"-bilden, som vi även hann framkalla. (y) Och nu så har inte vi foto förrän om 2½ vecka, för det går bort hur många dagar som helst för oss nu. Så jag hoppas verkligen att bilderna blev bra, för jag har typ inte tid att knäppa nya. Men det såg bra ut i alla fall.
Och på mediakunskapen så pratade vi mest om sthlm, men gjorde även en projektplan.
Sen hade vi inte några fler lektioner, så jag tog 14.15 bussen hem, sköööönt att komma hem tidigt.


Åååååh, på torsdag åker jag till STOCKHOLM med klassen.
Vi ska;
 - på studiebesök på DN/Expressen
- se "Hamlet" på Dramaten
- på studiebesök på Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova
- och såklart gå på stan & shoppa

Vi ska även sova över där på ett vandrarhem på Skeppsholmen, så jag kommer hem imorgon! Ciao! :*
det kommer bli bäst.


Vilket påminner mig om att jag måste göra en packningslista eller nått, så jag vet vad jag ska packa. Annars kommer jag att glömma bort en massa saker. Jag har "bra minne, men kort", som mamma brukar säga. xD


Nä, nu är jag ashungrig, tror jag måste gå ner och ta någonting att käka. Efter det blir det plugg (SUCK!), men jag måste. Har samhällskunskapsprov på onsdag. Men jag tänkte även lägga mig och sola lite solarium en sväng, man fååår! ;>


söndag

söndag

2008-04-20 23:52:24

Jag vaknade runt tio tiden, med världens kramper i magen. Dubbelt så ont i magen som jag hade haft kvällen innan, helt galet. Mamma hämtade mig i stan runt elva tiden och då blev det hem, tvinga i mig frukost och sedan vidare till gnarp på möte om sommarjobb. Så NU HAR JAG SOMMARJOBB! wiho! Füfan vilken lättnad, kan jag lova! :D På vägen hem kom mamma på idén att vi skulle köpa glass, för att "fira". Haha! Och det var gött som faen. :)

image26När jag kom hem la jag mig och kolla på tv & sov en stund. Man fååååår! :å
Runt sju tiden följde jag även med mamma in till hudik, för att hämta pappa på tågstation. Nu kommer jag inte ihåg stället han har varit på, men han har i alla fall varit borta hela helgen och spelat golf - den g33ken. ;>

Sen när vi kom hem blev det fika & parlamentet som gällde. Efter det blev det bråk om vad vi skulle kolla på. Jag ville se "Pretty woman" och pappa ville se "The bourne identity" och för mamma spela det ingen roll. -.-' Drygt som faen, men det slutade med att vi kollade på "The bourne identity". Den var väl okej, men väldigt weird. oO




image25Även GRATTIS till min Ida!

GRATTIS ÄLSKLING
<3



Nä, nu börjar jag bli riktigt trött, så nu blir det läggdags.
Skola imorgon, bleeeh. GE MIG SOMMARLOV?! Fast det är inte många dagar kvar tills det nu.
Men det är dock färre dagar kvar tills jag åker till turkiet, nämligen 20 dagar kvar. Ååååh, längtar fett mycket!


lördag

lördag

2008-04-20 23:33:32

Först vaknade jag runt elva tiden och då tog vi det bara lugnt fram till klockan halv två. Då drog jag ner på stan och gick runt där med Stina. Jag skulle hjälpa henne att hitta kläder, som hon skulle ha sen på kvällen.

När jag kommer ner på stan för att möta Stina, såg jag att det var helt galet mycket folk på stan. Det var helt sjukt alltså! Det var någon special-dag och det gick runt läskiga figurer (som är = en kyckling och en smurf). Blev lite rädd där faktiskt! ^^

Efter vi hittat kläder och all stress, drog vi hem till eriks lägenhet igen och chilla där.
Och efter att Stina hade dragit, satte vi (jag, erik & adus) oss på balkongen och hade det mysigt.
Sol, öl och spagetti. De é nice! ;> Hähä.

Vid sex tiden drog Adus och Erik gick och la sig och sov en stund. Då gjorde jag mig iordning och städa lägenheten tills kvällen. Och runt halv åtta, åtta tiden kom folket. Vi hade nämligen en liten fest hos erik. Det var meningen att alla skulle dra på g-festen, men det blev inte så. Vid elva, halv tolv tiden fick jag så sjuuuukt ont i magen, så jag klarade inte av att gå. Så jag låg i sängen och tog det lugnt ett tag.
Jag piggnade sedan till och snacka lite skit med erik & adus. Vi hade även kuddkrig, det var fett kul. XD

En mycket rolig, trevlig och händelserik dag&kväll. :)


fredag

fredag

2008-04-20 23:22:58


image27Dagens outfit.
(
bilden till höger)

Skola
Hade svenska i max 40min
Hade fyra timmars hål, då jag & cicci;
- käka lunch
- beskärde min reklambild
- framkalla ciccis fönsterbild
- renskrev samhällskunskapen

- gick runt runt
- spela även kort, med dans otroligt "snygga" kortlek (or not!), haha!
(för er som vill veta, liksom)

och tillsist hade jag ledarskap. Vi fick i uppgift att skriva 100 ord om en viss person, och vi var fyra st, så det gjorde vi på max en kvart, så efter det fick vi sluta.
Det kändes så fruktansvärt ovärt att åka till skolan. Nästa gång mamma tvingar mig att gå till skolan sådär igen, så kommer jag vägra alltså. Aldrig mer!


Åkte upp på öster, för att åka med mamma hem. Hon hade "lite" ärrenden att göra först, innan vi åkte hem.
Jag kom hem typ kvart över fem och min buss gick halv sex. Stressad?  ehm, JA! Men jag kunde omöjligt hinna käka, duscha och göra mig iordning på en kvart. Så det sket sig. Jag missade även nästa buss som gick halv sju, som är = att jag missade linnéas dansuppvisningen. Blev skapligt less då. :c Ingenvet hur jag lyckas ibland...


Kvällen
Men jag hann med 19.20 bussen i alla fall och då åkte jag in för att vara med Stina & Marcus. Så, jag åkte till Stinas nya hus och där inne satt dom och skruva ihop en garderob, haha. Efter det åkte vi hem till Stinas gamla (?) hus och satt där och chilla ett tag. Efter det blev det att åka runt, runt (as usual).
Vi drog även på donken en sväng och där hade jag & Stina en romantisk middag ;> hähä!
Runt tolv tiden börade Stina & Marcus bli lite pömsiga, så vi åkte och hämta upp erik på kristineberg och så for jag hem till han. Där låg vi och kolla på tv och hade det mysigt. :)

Det trodde jag inte, men det blev ett bra slut på denna dag ändå. :)


torsdag

torsdag

2008-04-17 23:30:26

Skolan idag var ganska värdelös, om jag säger så. Vi hade bara tre-timmars-lektioner.
På text gjorde vi ingenting och på foto... ja, då gjorde jag väl någonting. Jag kopiera reklambilden, som blev kanon! (y) Sen när jag var klar, så jag såklart missat kvart över två bussen hem (min vanliga tur, liksom...).
Så jag, Linnéa & Adus åkte med Bengn ner på stan. Gick på jambo och chilla. Adus & Linnéa käka, medans jag räkna tuggorna typ. Hade inte råd att äta jag eh. :c
Efter det gick vi på stan en sväng och sedan gick jag till bussen.

När jag kom hem blev det fika & tv, as usual. Sedan slockna jag i soffan (för ovanlighetens skull, menar jag). Och jag sov inte en liten stund heller, utan jag sov i tre timmar. Vaknade klockan åtta och fatta ingenting typ. Någon kommer inte kunna sova inatt i alla fall, och jag tror att den någon är Benitha Hägglund!


Ikväll har jag kollat på medium & äntligen färgat ögonbrynen. Men när jag hade ögonbrynsfärgen i, så skratta pappa åt mig och sa att jag såg ut som Lasse Åberg. :c Pappa är dum... -.-

Ohmygod! Min syster är världens bästa syster alltså! (fast det visste jag redan, men ändå!) Men eftersom jag har lite pengar nu, eftersom jag håller på att spara till fickpengar till turkiet. Och det är ganska svårt att få ihop det, liksom. + att jag måste ha pengar till bl.a sista april och en 18årsfest. Så fick jag lite pengar av henne, så jag skulle klara mig. Du är bäst, sis. <3

Nu kollar jag på navy cis, sen efter det blire 2½ män och how i met your mother. Det har blivit lite av en tradition, eller vad man ska säga. Kollar alltid på det innan jag går och lägger mig. Men det är ju så sjukt bra! :)



Skola imorgon? Det är fan frågan om det alltså.
Imorgon kommer jag bara att ha två lektioner, den första lektionen och sista. De andra två mittimellan har vi inte, för lärarna är borta. Så jag kommer ha 4 timmars hål imorgon. Ovärt som fan att åka till skolan, men jag får inte vara borta från skolan nå mer nu. Har så mycket frånbaro, för att jag har varit sjuk. Jag vill inte till skolan imorgon, men jag får inte vara hemma för mami heller, så.. >< (this really sucks!) Fett less jag blir nu alltså! Men jag får väl försöka hitta någonting att göra då.... Tyck synd om mig! :c





you think you know me . . .


godmorgon godmorgon

godmorgon godmorgon

2008-04-17 07:09:09

Denna dag kommer bli en kanon-dag, det känner jag på mig.
Jag är pigg, för ovanlighetens skull, och det är fint väder ute.
Ska man kanske ha ballerina skor idag? Hm.. Det får vi se sen.
Jag klev nyss upp och har duschat en snabb sväng. Nu är det
1,5 timme kvar tills jag ska åka. Får skjuts med mamma idag. (y)
Lite drygt att det är så lång tid, men wtf. Nu kan jag göra mig iordning
och käka frukost, utan att behöva stressa. Sköööönt!
En kanon-dag, säger jag bara!


vi är som bitar i ett pussel
inte lätt att hitta rätt.

det blir aldrig som man har tänkt sig

det blir aldrig som man har tänkt sig

2008-04-16 22:49:27

Det blev inte direkt som jag hade tänkt mig, idag heller... Det blev inge bull-bak, som jag var helt inställd på att det skulle bli. Så det får bli i helgen istället. Har inte färgat ögonbrynen heller, men jag har solat solarium i alla fall. Jag råka dock somna en liten sväng - inte bra. Menmen...

Åååh, nu ligger jag och kollar på 'sex and the city'. Är typ überglad för att det har börjat igen. Det är ju så sjuuukt bra. Men jag har även så fruktansvärt ont i magen, vet inte vad som är fel. :c Hade det igårmorse också, men då gick det över i alla fall. Och nu har jag haft det hela kvällen och har det fortfarande. :/

Wellwell, nu ska jag fortsätta kolla på 'sex and the city' och efter det är det läggdags.

image24


VÅÅÅÅÅÅR

VÅÅÅÅÅÅR

2008-04-16 12:27:44

Ååååååh, vad jag känner mig glad idag. Det är ju så sjuuukt fint väder ute, äntligen SOL liksom! Jag hoppas att det här håller i sig nu, så det får bli vår på riktigt någon gång. Tänk när man kan sätta sig på möljen och mysa, gud vad härligt!

Nu sitter jag på skolan och har text, och det är ganska kul, för ovanlighetens skull. Vi håller på att lägga artiklarna i den ordning den ska vara i tidningen och alla har olika åsikter. + att ALLA springer runt, runt i datasalen, som yra höns. Ganska underhållande, faktiskt. Haha!
Efter det har jag trafikkunskap, känns inte direkt som att jag orkar det faktiskt. Men jag måste väl gå, kan inte missa någonting nu innan jag åker till turkiet. Då blir det inte bra, såååå...
Jag kommer att komma hem runt fem tiden och då är det plugga samhällskunskap (bara om jag orkar, vill säga), bull-bak, ögonbrynsfärgning och sola solarium som gäller.

GE MIG SOMMARLOV!
bara 8 veckor kvar nu.


wrap him round your finger, like you're playing with gum

wrap him round your finger, like you're playing with gum

2008-04-15 22:50:30

image22

Har målat naglarna nu i alla fall. Det får bli bull-bakande, ögonbrynsfärgning
och sola solarium imorgon istället. Ska göra matte uppgifter nu, egentligen
så är jag för trött för att göra det, men jag måste lämna in dom imorgon, så...
Men jag ska kolla på film medans jag gör det, "Prinsen & jag". Det blir brare!


jennifer lopez - hold it don't drop it
gryyyyym låt.

you don't know what you're doin'
what you doin' to me
try to stop me, can't stop me
cos you know what I need
you got me all open and now you tryin to leave
hold it, don't drop it
don't drop it
stop it, can't stop it
won't stop it


/ B.

A trophy wife, oh how cute

A trophy wife, oh how cute

2008-04-15 20:44:20

Första lektionen var ledarskap, men jag kommer inte ihåg vad läraren pratade om, eftersom jag satt och plugga inför mediakunskapen.
Precis innan kände jag nästan att det inte ens var någon idé att jag skrev provet, för jag skulle fått IG i vilket fall, men efter provet kändes det så jävla skönt. det gick sjuuuuukt mycket bättre än jag hade tänkt mig. Jag är bara glad om jag får G alltså, men det skulle bara vara ett plus om jag fick högre betyg. (Men så är det väl alltid?)

I alla fall, efter provet hade vi rast i lite mer än en timme, fett drygt. Men tillsist hade vi idrott, men jag var inte med. Jag var så stressad imorse + att jag mådde inte alls nå bra, så jag gick en promenad runt lillfjärn istället.
Hann sedan med kvart över två bussen hem, så jag kom hem tidigt, fett skönt! (y)

När jag kom hem blev det tv & fika med sis. Vi kollade på
reprisen av top model 6 & och caridee vann, så jävla rätt!




Har även sovit en stund nu, sköööönt! Det behövdes verkligen, för jag hade så fruktansvärt ont i huvve innan. Nu hade jag tänkt färga ögonbrynen, måla naglarna & göra matteuppgifter. Det blev inge bull-bakande idag, tyvärr. Det får bli imorgon eller på torsdag istället.




Jag & Stina, innan festen i lördags.
Bara 25 dagar kvar tills vi drar nu!


hejdå helg, hej måndag.

hejdå helg, hej måndag.

2008-04-14 15:24:16

Ny vecka. Ja, den började väl skapligt.

School
Foto - framkalla reklambilderna, dom såg riktigt bra ut! :)
Matte - gick igenom en massa skit, som jag inte förstod någonting av.
Mediakunskap - fick plugga till (FETASTE)provet vi ska ha imorgon
Engelska - vi hade vikarie, så jag & linnéa drog hem efter hon hade tagit närvaron, hähä.

Nu är jag hemma och trött som ett as är jag också. Ska gå ner och ta en alvedon och fika litegrann, sen blir det plugg som gäller resten av dagen/kvällen. Det gillas inte! Men jag måste. :c


Emma Sjölin, jag tänker på dig gumman. <3
Jag hoppas verkligen att det gick bra med operationen.
Damn, i miss you girl.

säg inte att du är ledsen, för det är du inte.

säg inte att du är ledsen, för det är du inte.

2008-04-13 23:18:12

Min helg:

Fredag
Jag drog in till hudik för att vara med Marcus & Stina. :)

På bussen in träffade jag Jannina <3 det var fett kul. Har saknat henne sjuuuukt mycket!
Vi hoppade i alla fall av på busstation tillsammans, men då kom typ Marcus och hämta mig dirr.
Vi åkte och hämta upp Stina och åkte sedan hem till Marcus och kika på film. Den hette "Flood" och den var booooring! Stinas val. -.-' haha! ;)

När vi hade bestämt oss för att skippa filmen, åkte vi hem till stina en sväng & kolla på parlamentet. :')
Efter det åkte vi in till själva Staden och hämta upp Jimmy. :) Väl där inne, så bestämde vi oss för att åka på donken & svulla lite, mmmmums.
Efter det så hade vi inte så mycket att göra, förutom att dunka muuuusic (som är = flo-rida ft. t-pain - get low <3) men tillslut så kom vi på att vi kunde köra bilbingo;
- alltså man skulle välja en siffra och det var den sista siffran på registreringsskylten man skulle kolla på och fick man 3 rätta siffror, så fick man bingo. Rätt kul, faktiskt. Haha! :D

Även att Marcus & Jimmy åkte ifrån oss när vi stod på statoil, så vi hoppade in i en annan Markus bil istället. Så då lekte vi lite kurragömma med Marcus#1 & Jimmy, för dom visste ju inte att vi satt i Markus#2 bil direkt. Det var fett kul. Haha. Dom skickade sms till oss och frågade vart vi var någonstans och jag & Stina svarade varannan gång, så vi lyckades psyka sönder dom totalt. HAHA! Men så var Stina lite klantig och råkade avslöja oss. :c
Vi åkte även på Maln för att visa Jimmy i vart Stina vurpa förra helgen. HAHA! Så sjuukt festligt. :')


Jag & Stina kom hem till henne runt halv fyra tiden. Då la vi oss och kolla på vänner och snacka lite skit, as usual. ;> Men vi somnade kanske inte förrän fem, halv sex på morgonen.

Tack för en trevlig kväll! :)



Lördag

På lördagen kom Mamma & Bea kom och hämta mig hos Stina, men stanna där ett tag för att prata om turkiet-resan. Hähä! ;> bara 27 dagar kvar nu!

Åkte hem, gjorde mig iordning och sen var det bara att åka in till hudik igen.
Åkte hem till Stina och där satt vi och drack lite, innan vi åkte på fest hos jens.

Där hos jens var det mycket trevliga folk!
Blev även lite kaos där en sväng, men wtf.
Jag hade fett kul i alla fall.


Sov även hos Stina denna natt med. Vi kom hem runt fyra tiden och la oss och kolla på vänner (as usual), men vi slockna typ direkt.

Tack än en gång, för en trevlig kväll! :)



Söndag

Mamma kom och hämta mig idag också, kom hem runt 13-14.00 tiden. Skönt att komma hem tidigt ändå, tänkte att jag skulle hinna med mycket, men det blev inte så, tyvärr.


Var rätt så sliten sen gårdagen, så jag har bara legat och kollat på tv, för det mesta.
Har även pluggat lite idag, till mediakunskapsprovet jag ska ha på tisdag. Usch, jag vill inte! :c
Dom proven är så sjukt stora och... näe, blä!

Ja, ni får ursäkta att detta blev så långt. Men det har varit en händelserik helg.
Nu ska jag lägga mig & kolla på film och somna till den. Godnatt! :*



min spegelbild är krossad och min skugga hatar mig


i don't know what to do anymore

i don't know what to do anymore

2008-04-10 22:56:45

Har äntligen gjort reklambilden nu. Blev as snyggt! Håller ni inte med mig?!

image19
Linnéa & Adus var mina modeller.

Blev fett nöjd med den. Tack för hjälpen, bitches. ;) <3


Jag tog 15.25 bussen hem och där på bussen satt jag och frös som en jävla tok. Så när jag kom hem var det bara att lägga sig i soffan och värma mig under filten. Det var helt galet, hur mycket jag frös alltså. När jag låg där i soffan så låg jag och kollade på en massa olika program, bland annat; vänner, the hills och medium. Bra grejer det! ;> Jag plugga även lite matte, men det gick väl som det gick. Hatar matte b... ><

Nä, nu blire läggdags, känner jag. Jag vet inte vad det är med mig? Nu dom senaste dagarna har jag blivit übertrött jätte tidigt, i alla fall om man jämför med vilken tid jag annars brukar gå och lägga mig på vardagarna liksom. Förr kunde jag lätt vara vaken till kl. 1-2 åtminstone. Men jag antar väl att det är bra, att jag går och lägger mig tidigt, eller? ^^ Wellwell... Godnatt folket! :*




neverstore - so much of not enough
sjuuukt bra låt. <3

"i've never felt like this before.
a bad feeling i've been trying to ignore.
so this is it? we won´t give it another chance do you say.
no explanation only silence and it's tearing me apart.


so tell me, so tell me what i've done
i wonder, i wonder how it got so wrong
it hurts so bad all those things you said.
i feel so cheap, used and untidy"


OH FUCK?

OH FUCK?

2008-04-09 23:02:23

Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem idag. Har mest bara tittat på tv och chillat. Men man fååååår! :å Och jag har för engångsskull inte sovit "middag" idag. ;o Så jag kanske går och lägger mig tidigt inatt, känner mig redan ganska trött faktiskt.

Även att det inte var LOST ikväll. :c Är uppehåll till maj nångång. Drygt! Men istället så kollade jag på en annan (ny!) serie med mamma & pappa. " Torn " hette den, verkar ganska bra faktiskt. Den gick på fyran, kl. 21.00. Någon mer som tittade på den?

Åååååh, puss på mamma nu. Fick 300kr påfyllning till mobilen av henne. Det behövdes verkligen. Thx, du är bäst! <3

Även att jag har världens träningsvärk sen idrotten igår.
Min mage alltså... Damn. :/ tyck synd om mig. :c
Nä, nu är jag trött, så nu blire läggdags. Goodnight!




it's only you
has always been
and will always be
only you
<3

finally!

finally!

2008-04-09 13:48:18

Nu har jag äntligen redigerat klart mina artiklar! Såhär blev dom:


image17
min g-fest artikel.


image18

och min artikel om malin.


Jag tycker dom blev bra. Tycker inte ni det?
Jag är i alla fall fett nöjd med dom.


onsdag

onsdag

2008-04-09 13:43:07

Första lektionen var matte, så jag pratade med lärarn och vet ni vad? JAG SLAPP GÖRA OMPROV! Så jävla nice. Vi gick igenom mitt prov lite och sen gav han mig några uppgifter, som jag ska göra och lämna in till han nästa vecka, så då får jag G. Är så jävla glad nu alltså! :D

Efter det hade vi samhälle, som var lika booooring, as usual. Bleeeh.
På lunchen gick vi och kolla på film i aulan, som mk hade gjort. Brare! :)

Nu har jag text och jag ska redigera klart artiklarna. Måste verkligen bli klar idag, för imorgon på texten måste jag prata med PO (fotoläraren). Han fråga mig idag om jag var i studion i måndags och jag sa att jag inte va det, för jag behövde ha hans hjälp med reklambilden. Så jag fråga han om han kunde hjälpa mig imorgon då, men då ska han till Göteborg kl. 13.00. Min vanliga tur, liksom.... Det är så jävla typiskt! >< Men han skulle hjälpa mig då imorgon på förmiddagen, så jag får väl se hur det blir.

Jag är übertrött nu, vill bara åka hem. Men jag ska ha
trafikkunskap kl. 15.00. Men jag orkar inte. :c




Håll mig hårt eller släpp mig helt.

Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?

Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?

2008-04-08 23:29:06

Idag har det varit en mittimellan-dag. Lite dryg då
och då, men ändå, en helt okej dag, faktiskt

En kort sammanfattning av min dag;

  • Var på björkberg för sista gången, sköööönt (y) hähä.
  • Historia direkt när man kom tillbaks till skolan - seeeeegt som faen.
  • Mdk - vi började planera inför våra s.k "projektarbeten"
  • Idrott - styrka, i bara en halvtimme bara, för våran lärare skulle bort (y) de é nice.
  • Hann precis med 14.15 bussen hem, blev skapligt glad då. Det är ju så sjukt skönt att komma hem tidigt!
  • Hemma - dusch, fika, sova och plugga matte.
  • Att plugga matte gick dock inte så bra, tyvärr. Men jag förstår verkligen inte, vad kommer vi ha för användning av x- och y-axeln och y = 2x + 7, liksom? GAH. Har omprov på det imorgon och jag är gaaaanska så körd. oO Måste försöka prata med lärarn imorgon, wish me luck! :c


Jag längtar verkligen tills jag & Stina drar iväg till turkiet,
till sol, bad, osv. och bort från all skit. Det kommer bli fett nice! (y)
33 dagar kvar!

Nu ska jag lägga mig och kolla på 2½ män &
how i met your mother (as usual). Goodnight! :*




somebody wants you, somebody needs you
somebody dreams about you every single night
somebody can't breath without you, it's lonely
somebody hopes that someday you will see (?)
that somebody's me


 


INTE MIN DAG IDAG!

INTE MIN DAG IDAG!

2008-04-07 23:39:51

Idag måste det ha varit den mest värdelösaste dag, på länge!


När jag vaknade imorse och såg att det regna, blev jag på så sjukt depp-humör. Även att det snöade igår kväll, så när man gick ut imorse så var det alldeles blaskigt och slaskigt. Jag blev dyngsur så fort jag klev ut utanför dörren. >< Redan visste jag att detta skulle bli en dåligt dag!


Hade mycket packning med mig, när jag åkte hemifrån imorse. Eftersom jag skulle (äntligen!) knäppa min reklambild idag, så därför måsta jag ha en massa grejer med mig. Drygt som faen. :c


När jag kom till skolan, så hade vi foto direkt. Men då visade det sig att PO, våran lärare, inte skulle vara där! Och utan hans hjälp kunde ju inte jag göra min reklambild. >< så då hade jag ingenting att göra den lektionen.
Efter det hade vi matte och då gick läraren igenom en sak på max 5min, sen fick vi sluta. Efter det skulle vi ha mediakunskap, men då gav kjell oss ett häfte och sen fick vi sluta. Och tillsist skulle vi ha engelska, men då skulle vi hålla på med våra engelska uppsatser och den var jag redan klar med.

Så, jag har inte haft en enda riktig lektion på hela dagen. Füfan va ovärt att åka till skolan idag alltså. >< Usch, va less jag var då.


Tog 12.50 bussen hem, fast då åkte jag 30:an så jag tog mig bara till harmånger, och pappa kunde inte hämta mig där. Men som tur var så fick jag skjuts av mickelssons hem, och det var jag väldigt tacksam över, kan jag lova. :)

När jag kom hem, försökte jag lura pappa att jag hade gått ifrån harmånger, så han skulle få lite dåligt samvete. ;) Men han trodde inte på mig. :c Haha! Men efter det så fick jag världens jävla huvudvärk (BLÄ!). I alla fall, så tog jag en alvedon och la mig i soffan för att sova en stund, men gick det att somna? icke. Hade sån huvudvärk, så jag kunde inte. Inte förrän klockan var 18.00 kunde jag lägga mig och sova en timme i alla fall.

När jag vakna, kom bea och gav mig fika. Cola & kakor, det gillades! Haha! :D  thx, sis. <3
Senare på kvällen kollade jag på film med mami & papi <3 vi kollade på 'Desperate hours' - sjukt bra (men cp) film.


Har även försökt plugga lite matte, men det går inte så bra. :/ Ska göra omprov på onsdag. YEEEEEES! (känn ironin) wish me luck!


Nu ska jag lägga mig och kolla på 'navy cis' och sen blir det läggdags.


i miss you

i miss you

2008-04-06 18:05:05

if i could hold you close, like you were never gone
if i could hear your voice, you'd tell me to be strong

if i could get to you, i'd be there in a minute
my world don't make no sense, not without you in it

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nu har jag gjort klart både historia instuderingsfrågor OCH engelska uppsatsen.
ÅÅÅÅÅÅH, va duktig jag har varit idag. Haha! Så otroligt skönt att ha det gjort.

Har även städat mitt rum. Såhär fint ser det ut nu. :)

image14
En gammal bild, dock.

Nu funderar jag på att ta mig ett skönt bad, är helt slut.
Sen ikväll blir det parlamentet och "Dukes of Hazzard" som gäller.


Petter ft. Säkert! - Logiskt
har fastnat totalt för den låten
sjuuuukt bra.

why you confuse my mind

why you confuse my mind

2008-04-06 11:52:31

Kvällen igår va nog den tråkigaste lördagen på länge Jag gjorde ingenting, förutom att sitta vid datorn och nöta gossip girl. Det var väl kul, i och för sig, men jag gjorde inte direkt någonting nyttigt eller vad man ska säga.

Idag blir det städa & plugga som gäller. Wish me luck!

Btw, grattis emil abrahamsson som fyller 18 år idag! :D
Hoppas du får en bra dag, vännen! :)



ta mig inte förgivet.

gossip girl

gossip girl

2008-04-06 00:19:03

Haha, jag har varken städat eller pluggat. Det blev gossip girl hela kvällen, men det förstod jag nästan direkt att det skulle bli. För när man väl kollar på det, så fastnar man, och vill bara kolla mer. Ska kolla på sista avsnittet nu, buhu. :c Vill inte att det ska vara slut nu. Och det har inte kommit ut nån säsong 2 heller, eller?

image12

Btw, är det någon mer som håller med mig och tycker att denna serie är sjukt bra?

lördag

lördag

2008-04-05 19:25:29

Sovit 10 timmar inatt, skööönt. (y)

Idag har det varit en slapp-dag. Har suttit vid datorn och spelat sims en sväng. Har även kollat runt lite på sidor om turkiet - alanya. Ohmygod, va jag längtar tills vi åker alltså!

Har nyss käkat pizza med bea, karro & eva, gött. (y) Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir nog hemma ikväll och kikar på nån film eller nått. Finns ju inge annat att göra, liksom. oO Så fuckin' booooring! Vill ha dig här nu. :/

Nä, nu har jag bestämt mig för att städa mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag i mitt rum, kläder överallt. Illa. Och sen plugga lite kanske? Om jag orkar vill säga. Har fett mycket att göra i skolan nu. Är så less. GE MIG SOMMARLOV! Men först ska jag kolla på ett gossip girl avsnitt. (y)



det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

you and me are like one heartbeat

you and me are like one heartbeat

2008-04-05 19:24:21

Fredagskvällen tillbringades med Marcus, Stina, Thomas, Jimmy, Sebbe m.m. Väldigt trevligt, måste jag säga. :)


Det började med att Marcus kom och hämta upp mig. Sedan åkte vi in till hudik och hämtade upp stina och drog sedan vidare på amandas. Där käka Marcus medans jag och Stina satt och räknade tuggorna (haha, i just kidding). Nä, men vi satt där ett tag och chilla, snacka skit osv. Alltid lika kul. :) Jag säger bara gangstah skola, stina. Helt sjukt, haha! xD

Vi åkte sedan till iggesund och "hämta" jimmy och sebbe. Efter det drog vi till forsa, till thomas, och satt där och chilla ett tag. Sedan drog vi alla in till hudik igen och åkte runt.

Drog på donken först och käka. Sen när vi åkte runt, runt i stan så blev vi stoppade av polisen. För att Marcus hade glömt att häva på lyset igen, efter att ha gömt sig för Jimmy. Haha, lite roligt var det.
Sen såg vi två brandbilar åka förbi oss, så vi henka på dom för att se vart dom skulle. Och vart stanna dom då? Jo, på östra skolan (ofcourse? haha!).

Efter det fick Marcus nå ryck och ville åka upp till högliden, på lite spökjakt, så det gjorde vi. Och där uppe var det fan läskigt att vara ju. Alldeles kolsvart och vi skulle gå upp till dedär tornet (eller vad man ska säga), och då måste man gå genom en liten stig i skogen och sen uppför en brant jävla trapp. Ohmygod, jag trodde jag skulle dö och Marcus och Stina bara skratta åt mig. :c Sen så åkte vi vidare på maln en sväng och kände på vattnet och där var det kallt så inåt helvete. Även Stinas vurpa, påväg till bilen, var fan bäst! Haha! <3

Tack för en trevlig kväll! :)

dålig dag

dålig dag

2008-04-04 16:09:49

Svenskaprovet, ehm.. ja, det gick åt helvete! Våran lärare är helt störd i huvve. På provet så var det fullt av massa saker som ingen i klassen kände igen typ. Han hade tagit med saker som han kanske har gått igenom snabbt EN GÅNG och aldrig mer, vem tänker på att skriva upp det då liksom? + att det inte har stått någonstans på några papper heller. Det känns verkligen som han bara gjorde sådär för att sätta dig oss, bara för att jävlas liksom. Våran lärare är helt fucked up! idiot...


Efter provet var jag bara så trött, less och arg + att jag fick huvudvärk!
och så har det varit hela dagen. Har varit på så otroligt dåligt humör.


Skulle behöva en alvedon just nu och lite sömn, så skulle nog allt bli bra igen. Men jag är även überhungrig, så jag kommer säkert inte kunna somna bara därför. Allt på en gång, jag vet... Usch, hata denna dag.


Vad händer ikväll egentligen? Denhär veckan har gått så sjukt snabbt, så för mig känns det inte som fredag i alla fall, möjligen onsdag eller nått. Så jag har inte planerat ett dugg. Wellwell...


Hitta värsta sköna låten igår, haha. Den är värsta dålig egentligen,
men ändå bra. Jag tycker om den iaf. Skön att lyssna på.
Organism 12 - På din grinn

http://www.youtube.com/watch?v=-9ysOY-XJns


nobody likes being played

nobody likes being played

2008-04-03 22:24:17

Shit, vad jag har känt mig duktig idag! :O Har typ redigerat klart båda artiklarna idag! (y)

Efter det hade jag foto och då gjorde jag en planering inför reklambilden jag ska göra på måndag, med Adus & Linnéa som modeller. Kommer bli kanon! När planeringen var klar, tog jag 14.15 bussen hem (y) Väldigt skönt, måste jag säga! Annars hade jag fått stanna kvar till fyra, för då slutar den här lektionen egentligen.

När jag kom hem blev det fika och sen plugg resten av dagen. Fick reda på idag att svenska provet vi ska ha imorgon i språkhistoria kommer vara på minst 6 sidor. Nice! eheh , NOT! Jag är körd.



Helt galet...


I used to be so strong

I used to be so strong

2008-04-03 09:12:43

Nu sitter jag på skolan och har text, igen. Ganska boooooring! Har liksom ingenting att göra. :/ Känns ganska ovärt att åka till skolan idag. För efter texten har jag foto och då kommer jag bara få "planera" inför min reklambild. Men då kommer jag bara att prata med PO en snabb sväng, sen kommer jag ändå att åka hem.

När jag kommer hem måste jag plugga svenska. >< Plugga lite igår kväll, men det var inte länge. Känner mig ganska stressad inför det nu. Eftersom jag har det imorgon och jag har inte pluggat någonting typ. Usch...

Vill till turkiet NUUUUUUUUU! Vill bara komma
bort ett tag, bort från skolan och all jävla skit. :/


image10



Vad händer i helgen, gott folk?
Någon som har lust att hitta på nått?



" forever and ever, babe "

" forever and ever, babe "

2008-04-02 22:35:08

' nu ska jag ändra på mig, på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv
och vända andra kinden dagen ska jag sänka blicken
'
snook ft. organism 12 - lejonhjärta



Nu ska det bli ändring! Det kan jag lova. Det jag ska börja med är att sluta snusa, for real this time! Jag har även bestämt mig för att försöka göra läxorna direkt när jag får dom, så slipper jag ligga efter så som jag gör nu ( som är = jävligt illa! ) Det finns även fler saker, men pallar inte skriva nå mer nu.

Jag hann i alla fall bli klar med artiklarna och skicka in dom till kjell. (y) Har även kollat på LOST ikväll ( ofcourse? ) och nu är verkligen JAG lost ( haha? ). Men seriöst, allt blir bara mer och mer förvirrande, så nu fattar jag ingenting. :S mysko program... Nä, nu ska jag plugga till svenska provet och kolla på ncis, 2½män och how i met your mother. Efter det är det läggdags.


mitt hjärta slår för dig.

mitt hjärta slår för dig.

2008-04-02 18:54:08

Skola
Matte - plugga vägmärken istället, får jobba ikapp matten en annan gång
Samhälle - prata lite, fick sedan gå lite tidigare för att kolla på en konsert
Konserten var helt galen, haha! rolig, men blev dryg där mot slutet, så vi gick och käka istället.
Text - skrev nästan klart artiklarna, ska skriva klart dom nu istället och skicka in till läraren.

Efter det hade vi hål i en timme, så jag och Linnéa satte
oss i caféterian och plugga trafikkunskap istället.
Trafikkunskap - prov, det gick väl sådär. Håll tummarna för mig!
Nä, nu är det nog pratat om skolan!

Efter att jag gjort provet, gick jag till stadsbussen och där stod även cicci och hennes fransyska (?), som jag även satt och yra med på hela bussresan ner på stan, haha. Jag tycker det är så jävla kul att lyssna på när dom pratar på franska. Dom pratar ju så sjukt snabbt och det fula är ju att man inte förstår ett ord av vad dom säger, i alla fall inte jag.
Sedan när vi klev av bussen och jag sa hejdå till dom och skulle gå till nästa stadsbussen mot öster, så blev det lite ändrade planer. Det blev att jag följde med erik hem en sväng istället. Vi satt och kolla på tv och käka godis ur hans påskägg, haha.


Home sweet home
Men nu så sitter jag här hemma, mätt och belåten. Käka pyttipanna när jag kom hem, mmmmums. och nu måste jag skriva klart artiklarna och skicka in dom till kjell så fort som möjligt, annars blir det ett jävla liv. och efter det blir det att plugga till svenska provet jag ska ha på fredag, som handlar om språkhistoria (låter kul, eller hur? not!). Är så otroligt less skolan nu, så blä! Jag får aldrig ta det lugnt, det är bara plugg plugg plugg (and it really sucks!)


Fick även papper om stockholmsresan vi ska göra med klassen, 24-25 april. det kommer bli fett kul, men det skulle ju ha varit roligare om man hade lite pengar att shoppa för också, som jag inte har pga att jag ska till turkiet. men det är det lätt värt!


you make me shine brighter than the sun
<3


confused

confused

2008-04-02 12:15:54

Nu sitter jag på skolan och har text. Måste ta och skriva klart min artikel, som ska in idag!
Men jag har fått hjärnsläpp, det står helt still! Illa...

+ att jag har vägmärkes prov om typ tre timmar.
bleeeeh, wish me luck!


Är så otroligt förvirrad just nu.
Why are you doing this? :(

håll min hand och säg att allt blir bra.

håll min hand och säg att allt blir bra.

2008-04-01 23:32:03

Medans bloggen har varit helt fucked up, så har det hänt lite allt möjligt.

Lördag:
Var hemma hela dagen och nötte gossip girl, sjuuukt bra serie!
Ladda ner hela säsong 1 och har bara 3-4 avsnitt kvar. :(

På kvällen blev det att kolla på film med syrran.
Vi kollade på 'ghost ship' och beck, trevligt trevligt!
Du är bäst, sis. <3

Även att mumpiz (santhic.blogg.se)
har hjälpt mig att göra om min bloggdesign, man tackar! <3
Jag tycker den blev sjuuuuuuukt snygg! Tycker inte ni det?


Söndag:

Det var bara plugg, plugg och åter plugg, som gällde denna dag. Usch, füfan va jag hatar söndagar! Men jag får ta och skylla mig själv, när jag alltid sparar läxorna till sista dagen (and it sucks!). Men jag har varken tid eller lust att plugga på lovet! Vem har det, liksom?

wellwell...

På kvällen blev det att kolla på 'wallander - täckmanteln' (tror den hette så?)
med familjen, as usual. <3 trevligt trevligt.

Sen var det bara att säga
hejdå lov, hej skola.


Måndag:
Första dagen i skolan, efter lovet, är ALLTID lika drygt! Från att kliva upp typ kl. 13.00 varje dag på lovet, till 06.15. Det är illa! Vad som en zombie hela dagen på skolan, ffs. Var as trött och alldeles borta liksom.

Sen när jag kom hem, så slocknade jag i soffan framför tv:n, as usual. Men det var inte bra! För jag vaknade bara några minuter innan sex och jag måsta höra av mig till stina, angående om jag skulle med till turkiet eller inte, INNAN klockan sex. Så jag fick lite panik då! För jag hade inte kollat upp ledighet eller pengar. Men som tur var så pratade jag med stina och hon sa att jag hade till halv åtta på mig, så då var det bara att sätta igång!

En trekvart senare var allting klart! Och... DET BLIR AV! Jag ska följa med stina till turkiet, yeeey! + 30 pers till som ska med. SHIT VA GLAD JAG ÄR NU! Füfan va kul det kommer bli, ohmygod.

Turkiet med stina
10maj - 17maj

Jag längtar så sjuuuuukt mycket!


Tisdag (idag):
Idag har det inte varit min dag i alla fall! Drygaste dagen på länge! Usch...

  • Först blev jag väckt kl. 6 imorse av min katt, blev inte glad då kan jag lova.
  • Åkte sedan på björkberg och hade fyrorna SJÄLV, för Linnéa skulle till hälsocentralen då.
  • Sen höll jag på att missa bussen därifrån, fick springa som en tok.
  • På skolan så somnade jag till på både historian och mediakunskapen
  • På idrotten så halka jag till och tog emot mig på knät, så nu har jag as ont där. AJ!
  • När jag kom hem och slockna framför tv:n (som jag hade bestämt mig för att INTE göra!)
    eftersom jag har både en deadline OCH vägmärkesprov imorgon! Så det var bara att plugga direkt när man vakna. Jippie! -.-' wish me luck!


ETT FETT TRÅKIGT MINUS
är att jag har inte blivit lurad av någon idag! :O
eller jo, av kjell. han sa att vi skulle ha skrivning idag,
men det fatta vi direkt att det var bara bullshit.
men sen inge mer, liksom. tråkigt som faen!


Nä, nu ska jag fortsätta kolla på ncis och plugga lite till på vägmärkena!
Godnatt folket! :*



i really miss you. <3


RSS 2.0