Jag har varit där förut o jag är inte rädd

Jag har varit där förut o jag är inte rädd

2009-10-30 12:49:38

Jag har alldeles nyligen klivit upp och ätit frukost. Nu måste jag skynda mig för att göra mig i ordning för att sedan åka in till stan. Har lite ärenden att göra där och sen ska vi åka och hälsa på en vän till mamma. :) Så det är väl bäst jag skyndar mig nurå, see ya later! :*

Scones

Scones

2009-10-29 22:05:49


Tidigare ikväll så bestämde jag mig för att baka. Det jag bakade var scones och de blev hur goda som helst. Jag använde mig av receptet på recept.nu. Ni borde prova det ni med! :)

En kortfattad sammanfattning om gårdagens oplanerade utgång

En kortfattad sammanfattning om gårdagens oplanerade utgång

2009-10-29 18:01:54

Nu tänkte jag berätta lite kortfattat om gårdagens oplanerade utgång;
  • Jag åkte till Lil Wayne och satt och drack lite där med grabbarna, senare gick jag vidare...
  • Kön till bockarna var helt galen, några randombrudar stod och skrek och kastade fimpar och grejer.
  • Efter att ha stått i kön till bockarna i en halvtimme, så lyckades vi komma in.
  • Jag träffade en massa trevligt folk, som det var längesen jag träffade sist.
  • Jag träffade även flera personer som berättade att de läste min blogg och att de tyckte den var jättebra. Vilket jag blev väldigt glad över att höra, tack sötnosar! :*
  • Jag fick reda på ett och annat under kvällen, vissa saker mer chockerade än andra.
  • Men i överlag så tyckte jag att det var en väldigt rolig kväll. :)

Det första jag gjorde imorse när jag vaknade, var att dricka en stort glas vatten och ta en alvedon. Det fick huvudvärken att försvinna nästintill direkt, så idag har jag faktiskt mått bra. Om man bortser ifrån att jag har varit seg då.

Dagens planer var att ligga i sängen, bara... och hittills är det accomplished! Det känns definitivt inte som en torsdag, utan mer som en söndag. Wellwell... Nu ska jag ner och äta middag och efter det så kanske jag ska äta lite daimglass, som jag köpte igår, till efterrätt?

We could be a beautiful miracle, unbelievable, instead of just invisible...

We could be a beautiful miracle, unbelievable, instead of just invisible...

2009-10-29 03:09:49


I just wanna open your eyes and make you realize...

Teardrops on my guitar...

Teardrops on my guitar...

2009-10-29 03:00:18


Lill-lördag

Lill-lördag

2009-10-28 19:50:14

Det första inlägget på hela dagen och här sitter jag och smuttar på lite öl, samtidigt som jag skriver. Har precis kommit hem ifrån min morbror som jag har varit och gratulerat, och nu håller jag på att göra mig i ordning, för en oplanerad utgång. Ska åka in till stan om ett tag och så ska jag försöka få med mig min söta och snälla vän André ut. ;) Så som jag har uppfattat det så ska vi inte dricka, utan bara dit för att kika och träffa folk. Men vad gör en öl eller två eller tre...? Det är ju lill-lördag. ;) Ha en trevlig onsdag kväll, gott folk! :)


Cirkus Möller - Lilla Parlamentet

Cirkus Möller - Lilla Parlamentet

2009-10-27 23:31:40


Hahaha, det sjukaste jag har sett på länge! "Sixten" är helt klart bäst, om inte annat sötast!

Mina nya favoritskor

Mina nya favoritskor

2009-10-27 22:50:12

Det som var i paketet jag fick igår var; mina nya favoritskor! Man kan aldrig ha för många skor!



Piece by piece, kiss by kiss...

Piece by piece, kiss by kiss...

2009-10-27 22:34:14


Kate Melua - Piece by piece.

Dum som jag var...

Dum som jag var...

2009-10-27 16:30:59

Inatt när jag hade svårt att sova, av flera anledningar, så la jag mig och zappade på tv:n i hopp om att hitta någonting bra att titta på/somna till. Och så helt plötsligt så kom jag på att det är "skräck-vecka" på tv400 och då låg jag och kollade på det, dum som jag var... Jag såg flera skräckfilmer och en utav dem (som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på) skrämde verkligen skiten ur mig. Vilket resulterade i att jag inte kunde somna förrän väääldigt sent och kliva upp väääldigt sent. Varför kollar man på skräckfilmer, fastän man vet att man kommer bli hur rädd som helst?


Roadtrip

Roadtrip

2009-10-27 15:07:09

Igårkväll tog jag och mamma och gjorde en liten roadtrip, och jag övningskörde hela tiden. Sweeeet! Först åkte vi till Jättendal och Gnarp för att göra lite ärenden. När vi var klara för att åka hemåt, kom vi på att vi hade ingenting speciellt att åka hem till eftersom både pappa och Bea inte var hemma. Så då åkte vi till Bergsjö och hälsade på min moster först och sen åkte vi vidare till min mormor och morfar och överraskade dem. Vi satt och snicksnackade 1,5 timme och sen åkte vi hem. En trevlig kväll, måste jag säga! :)



Ge mig gärna tips!

Ge mig gärna tips!

2009-10-26 17:38:22

Nu sitter jag och tänker på helgen. Blir det halloweenfest eller inte? Och om det blir så att jag väljer att åka dit, vad ska jag då klä ut mig till?! Ge mig gärna tips HÄR! eller i dehär inlägget. Jag vore väldigt tacksam för det! :)




Amerikanska pannkakor

Amerikanska pannkakor

2009-10-26 17:33:07

Jag var den som stod för middagen i det här huset idag! Jag har länge varit sugen på att testa amerikanska pannkakor, för att jag tycker att de ser så goda ut, så det var vad jag gjorde. Jag gjorde dem efter receptet på recept.nu och det blev hur gott som helst. Kan verkligen rekommenderas!


Vad kan den vara?

Vad kan den vara?

2009-10-26 16:06:05



Idag fick jag ett paket, vad tror ni att det kan vara?

Glamour och M&M's

Glamour och M&M's

2009-10-26 15:55:47



Detta införskaffade jag mig när jag var på ICA; tidningen GLAMOUR och M&M's. Nu står det mys på schemat resten av dagen, sweeeeeet!

Tråkigt väder och inga planer

Tråkigt väder och inga planer

2009-10-26 15:38:33

Idag är det måndag, vilket betyder en ny dag och en ny vecka. Tiden går så himla fort, håller ni inte med? Det är sjuuukt tråkigt väder ute och jag har inga planer alls för dagen, vilket känns skönt. Ska bara åka ner på ICA en sväng nu och införskaffa mig lite grejer. Sen ska jag bara ligga i sängen och mysa.


Gårdagens bravader

Gårdagens bravader

2009-10-25 22:12:15

Usch, det märks verkligen att man var ut igår. Idag har jag verkligen mått skit, men det var det värt! Hade gaaaaalet roligt igår. Kvällen började med förkrök hos Linnéa och det var jag, Linnéa, Emma, Jenkan, Thomas och Chrille. Det var helt insane! Vi spelade ölspelet, "våghals" och så dansade vi och allmänt fula oss. En grymmmmm förfest! Var längesen jag hade sådär roligt :')


En bild från den galna förfesten

Sen var Mattsson snäll och skjutsade ner oss på stan, tack för det gubben! När vi kom in på Stadt så var det knappt nå folk där, men sen på bara några minuter så var det fullproppat med folk där inne. Det värsta av allt är att jag har svårt att minnas vad som hände senare och vad som sas, usch. Tror det var dendär förbaskade tequilan som gjorde det... Men jag hade sjuuuukt roligt igår och det tackar jag mina underbara vänner för! You're the best!

HAPPY BIRTHDAY!

HAPPY BIRTHDAY!

2009-10-24 13:31:27

GRATTIS STINA!
Jag hoppas att du har en superduperaskalaskul dag
och att du blev glad för våran present! ♥ Love you!


Another day, another drama

Another day, another drama

2009-10-24 12:27:06

Ohmy, vilket drama det var inatt alltså. Jag tänker inte gå in på vad det var, för att jag inte orkar och för att det är personligt, men jag kan säga att jag blev fruktansvärt skakis och panikslagen. När klockan var tre var jag fortfarande alldeles för uppspelt för att kunna sova, så det tog ett tag för mig att somna.

Jag har precis vaknat nu i alla fall och ska gå och kolla om syrran är vaken, samt äta frukost. Sen ska jag ta reda på lite grejer tills ikväll. Vart ska vi förfesta? Vad ska jag ha för kläder? Hur tar jag mig dit och hem från stan? Som sagt, jag har lite att klura ut. Nu: frukost!

Det är dags för fredagsmyyyyyyyyys!

Det är dags för fredagsmyyyyyyyyys!

2009-10-23 20:32:36

Det blir en lugn hemmakväll för mig ikväll, bara jag, pappa och sis hemma. Vi har redan ätit pizza (vilket var hur längesen som helst jag åt sist), men orkade dock bara äta halva som ni kanske ser. Jag gör alltid det, kan aldrig äta upp allt på tallriken typ. Weird... I vilket fall, nu ska jag gå ner och joina dem nere i soffan och så ska vi kolla på film. De é nice. Hoppas ni har en trevlig fredagkväll! :)


I've had my ups, my downs

I've had my ups, my downs

2009-10-23 20:18:40


Pitbull ft. Jason Derulo - My life.

Det blev en lite väl lång sovmorgon

Det blev en lite väl lång sovmorgon

2009-10-23 13:22:05

Det blev en lite väl lång sovmorgon för mig idag, men det var välbehövligt. Speciellt med tanke på att jag inte fick en så godnattssömn natten innan. Idag är det i alla fall fredag, som ni nog alla vet, vilket betyder att det äntligen är helg. Är sjukt taggad tills imorgon! Imorgon blir det till att krypa in på stadt. Eller njaaa, så långt ska det väl inte gå, men nästan (haha!). Nu ska jag gå ner och få i mig någonting ätbart. Känns lite för sent att äta frukost, så det blir lunch istället.

Vad har ni för planer för denna fredag?

HALLOWEENPARTY

HALLOWEENPARTY

2009-10-22 23:13:52

Jag har blivit bjuden på en halloweenfest som är nästa helg, vilket jag blev väldigt glad över. Det jag tycker är roligt är att man får klä ut sig, fastän man har blivit äldre, och att det är någonting annorlunda om man jämför med alla andra helger. Annars så brukar det ju vara krogen som gäller eller en vanlig hemmafest. Men nu så ska man klä ut sig och grejer, vilket jag tycker är väldigt roligt. Jag funderar på att gå, varför skulle jag inte gå för? I alla fall så tänkte jag be er om råd. Så, vad tycker ni? VAD SKA JAG KLÄ UT MIG TILL? Är tacksam för lite tips! :)


Bilderna är tagna härifrån.

Sovmask

Sovmask

2009-10-22 22:24:07

För någon dag sen så låg jag och pratade med A i tfn och då pratade vi bl.a. om att jag använder sovmask när jag ligger och sover. Han började skratta och tycka att det var töntigt. Men varför då egentligen? Det är ju väldigt många som använder det.


Använder ni sovmask när ni ligger och sover?

Lärare förskingrade flera tusen

Lärare förskingrade flera tusen

2009-10-22 22:16:04

Jag fick höra en sak igår och läste om det sen i HT. Jag blev verkligen chockad! En lärare på min gamla skola har tydligen förskingrat flera tusen ur Café HP kassan. Alltså tagit pengarna som eleverna på handelsprogrammet jobbat och samlat ihop till en Italien resa. Det var ju bra att han erkände i alla fall, men ändå... Jag kan inte förstå att det är sant. Han var definitivt den sista personen man skulle misstänka för någonting sånt. Man har en bild av en människa och sen på några få sekunder så ändras det. Jag är fortfarande chockad...


Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

2009-10-22 19:25:10

Det har inte blivit mycket gjort idag inte. Tror jag börjar bli förkyld... Jag har ont i öronen nu, vilket jag alltid brukar få innan jag blir förkyld, och så är jag lite täppt i näsan. Hoppas verkligen att det försvinner tills på lördag.  På lördag blir det en efterlängtad utgång med brudarna, vilket jag längtar till! Btw, vad tror ni att vi åt till middag? Vi åt hamburgare, like I said! Men ja' ä inte bitter för det. Nu ska jag lägga mig och kolla på det nya gossip girl avsnittet!

Bild tagen härifrån.


Hur ska det gå?

Hur ska det gå?

2009-10-22 11:31:41

Inatt har jag verkligen sovit dåligt. Jag var trött, men konstigt nog så hade jag svårt att somna. När jag väl lyckades somna, så vaknade jag till vid två, fyra, sex, åtta och tio. And I'm not kidding! Jag är så trött nu att jag skulle kunna somna sittandes.

Nu får jag rycka upp mig och gå ner och umgås med min kära mamma de få timmar hon är kvar hemma. Sen åker hon iväg till Gävle och kommer inte hem förrän på söndag. Bara jag, syrran och pappa hemma i fyra dagar. Hur ska det gå? Vi kommer att få äta hamburgare varje dag...

Godnatt och tack för idag!

Godnatt och tack för idag!

2009-10-21 23:29:38

Det blev ingen utgång ikväll. Vi var inte lika taggade som vi var för några dagar sedan, när vi kom på själva idén med att vi skulle gå ut ikväll, så det blev en hemmakväll. Vilket var väldigt skönt, eftersom mina fötter fortfarande värker.

Jag har precis kollat klart på Grey's Anatomy och det var lika bra som det alltid är. Jag missade ju förra veckans, så ikväll har jag kollat på både förra veckans och dagens avsnitt. En sjukt bra serie är vad det är! Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen fortsätta kolla på satc, men är så trött att jag kommer nog inte hinna se så mycket innan jag somnar. I vilket fall så säger jag godnatt och tack för idag! Goodnight! :*

En dag på stan med Jenkan

En dag på stan med Jenkan

2009-10-21 17:38:47

Nu har jag intagit sängläge, eftersom mina fötter värker och jag är helt slut i hela kroppen. Har haft en rolig dag på stan med Jenkan i alla fall. Många skratt, två chocker och en varsin jambomacka.


Våra goda jambomackor

Jag som hade hoppats på att hitta en outfit tills på lördag, men misslyckades med den uppgiften. Jag köpte bara lite nödvändigheter så som hårspray och concealer. Åker kanske in till stan någonting mer innan helgen och kikar en gång till.


Dagens inköp

Nu tänkte jag lägga mig och kolla på satc, i väntan på middagen. Har börjat kolla om på den serien nu, igen. Jag har ingen aning om hur många ggr jag har sett de avsnitten, men jag skämtar inte om jag har gjort det 20 ggr och ändå tröttnar jag aldrig på de brudarna. Så grymma! Men tack för en rolig dag på stan, babe! ♥

Dagen idag

Dagen idag

2009-10-21 09:50:01


Vintern närmar sig, brrr!

Vintern närmar sig, brrr!

2009-10-21 09:49:52

Idag kan jag faktiskt säga godmorgon! Nu undrar ni säkert vad jag gör vaken den här tiden och det gör faktiskt jag också, för att jag är så himla trött. När jag tittade ut genom fönstret idag så var det frost ute. Vintern närmar sig, brrr! Känner att jag kommer att få klä på mig varmt idag.



Magen kurrar

Magen kurrar

2009-10-20 18:31:00

Nu kände jag att magen började kurra, så det kanske är dags att gå ner och göra i ordning någonting att äta? Efter middagen så ska jag hoppa in i duschen och efter det måla fransk manikyr, samt kolla på Ugly Betty och DH.


Någon mer än jag som tänker titta på Ugly Betty eller Desperate Housewives ikväll?

Frans- och ögonbrynsfärgning

Frans- och ögonbrynsfärgning

2009-10-20 18:12:22

Nu har jag färgat både ögonfransarna och ögonbrynen och jag blev nöjd med resultatet. Jag använder mig utav Depend Frans & Ögonbrynsfärg Brunsvart och då blir alltid bra resultat, i alla fall för mig.


Hårinpackning

Hårinpackning

2009-10-20 18:03:16



Now I'm that bitch

Now I'm that bitch

2009-10-20 12:47:16


Livvi Franc ft. Pitbull - Now I'm that bitch.

Bloggtorka

Bloggtorka

2009-10-20 12:42:04

Lite dumt att säga godmorgon den här tiden kanske? Får säga goddag istället då, fastän det låter dorky. Har lite bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har tyvärr ingenting speciellt att berätta heller. Tråkigt, men sant. Saker som jag vill göra idag är i alla fall att färga ögonfransarna och ögonbrynen, samt måla fransk manikyr och göra en hårinpackning. Sen får jag se vad som händer.

Jag ville bara tacka!

Jag ville bara tacka!

2009-10-18 23:41:54


Mys söndag

Mys söndag

2009-10-18 19:38:21

Det har verkligen varit en mys söndag idag. Det har varit tråkigt väder ute hela dagen, så man kan inte göra någonting annat än att kura in sig i en filt och bara mysa? Det är i alla fall vad jag har gjort. Nu sitter jag här, inlindad i en filt, med tjocksockar på mig och äter vindruvor, samt kollar på "Top Model 12".


Och innan "Kourtney & Khloé Take Miami" och "Keeping Up With The Kardashians" börjar kl. 22.00, så tänkte jag ta mig ett fotbad, göra lite fransk manikyr och färga ögonbrynen. Låter som en bra söndagkväll, eller?

My new hair colour, steg 2

My new hair colour, steg 2

2009-10-18 15:06:31

Jag vet att det blev lite försening, men nu tänkte jag i alla fall visa er vad jag gjorde i fredags. Det jag gjorde var att göra slingor, denna gång blonda slingor, och jag blev superduper nöjd! :)


Här är resultatet, vad tycks?

Stay alive

Stay alive

2009-10-18 12:56:53

Gårdagen blev en lugn och härlig kväll istället för en galen utgång (fast det hade inte varit helt fel det heller?!). Kvällen spenderades med A och det var riktigt trevligt! Vi såg bl.a. "Stay Alive" och jag tvingade A att hålla sig vaken, så att jag inte skulle bli FÖR rädd.

Alltså, varför kollar man på en film som man vet att man kommer bli rädd för? Den frågan ställer jag mig alltid när jag sitter och "kollar" på en skräckfilm med händerna för ögonen. Jag hatar skräckfilmer, samtidigt som jag älskar dom. Har ni sett "Stay Alive" förresten? Enligt mig är den filmen faktiskt bra! Tack för en kul kväll! :*


Vad tycker ni om skräckfilmer?


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

2009-10-17 21:03:27

Jag hade hoppats på en utgång ikväll, men det blev lite krångel och så verkade det inte vara mycket folk som skulle ut, så vi kapade. Vi taggar inför nästa helg istället! Det kommer att bli bättre då, eftersom det är löning och allt då också.

Men ikväll så blev jag hemma. Har ätit en god middag och nu tänkte jag gå ner och hämta lite godis som jag har införskaffat mig. Sen tänkte jag kura in mig i täcket och bara mysa. Har lite filmer som jag tänkte titta på, någon som vill joina mig?

Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig eller om jag vill bli av med dig

Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig eller om jag vill bli av med dig

2009-10-17 13:36:40

Godmorgon gott folk! Har precis vaknat och just satt mig upp ur sängen. En väldigt seg morgon idag, måste jag säga. Men jag måste rycka upp mig ganska fort, eftersom vi kommer att ha främmande hela dagen. Nu först så kommer min mormor, morfar och morbror hit och sen lite senare så skulle några vänner ifrån Sundsvall komma hit och hälsa på. Så det kommer att vara fullt hus här idag.

Jag har ingen aning om hur min kväll kommer att se ut än, men det visar väl sig...
Vad har ni för planer ikväll då?

The proposal

The proposal

2009-10-16 21:13:01

Hej alla söta läsare! Det blev en lite sen uppdatering sådär, men bättre sent än aldrig right? Nu sitter jag här hos A och vi ska lägga oss och kika på "The proposal" nu. Det jag har gjort idag, får ni se imorgon istället! Det är inte lika roligt att berätta vad man har gjort utan bildbevis. :) Jag hoppas i alla fall att ni har en rolig fredagkväll. :) Ciao! :*


Friday

Friday

2009-10-16 12:08:14

Nu är klockan tolv och jag är påklädd, sminkad och klar för att åka iväg. Jag måste verkligen rusa iväg nu, så jag berättar senare vad jag har gjort.


I'll be a bitch because I can

I'll be a bitch because I can

2009-10-15 22:48:05

Nu ska jag lägga mig och kolla på "The Hills" och försöka sova. Ska upp en lämplig tid imorgon, så jag hinner göra mig i ordning innan jag ska åka iväg. Gruvar mig lite inför imorgon, men det ska nog gå bra, eller?! Ja, det är läggdags för mig nu i alla fall. Berättar imorgon vad jag ska göra. :) Goodnight sweethearts! :*


Kollar ni också på The Hills?

Storstädning

Storstädning

2009-10-15 20:59:10

Puuuueh, nu är jag trött! Är helt slut efter min storstädning. Dock har jag min vägghylla och lite smågrejer kvar, men det ska jag ta efter min lilla paus. Så här ser det ut nu i alla fall, nöjd brud!



Klicka på bilderna för att se dem större!

Autumn in New York

Autumn in New York

2009-10-15 13:51:41

Inatt, när jag var pigg och nyvaken, så la jag mig och kolla på "Autumn in New York". Har ni sett den filmen? Om inte, så tycker jag verkligen att ni ska se den. Jag tycker att den är riktigt, riktigt bra! Jag somnade runt kl. 3, men vaknade igen vid fyra och det tog ett tag att somna om då. Vilket resulterade i att jag sov ganska länge idag.


Det var inte bra, eftersom jag hade planerat att storstäda mitt rum idag. Jag kommer i och för sig att göra det ändå, men det hade varit bra om jag hade vaknat tidigare och haft mer tid på mig innan det är läggdags igen. Mitt rum behöver verkligen en storstädning. Ska plocka undan, damma, dammsuga, torka golv, EVERYTHING! Ohmy, det är väl bäst att jag sätter igång nu då.

Oh, this sucks!

Oh, this sucks!

2009-10-15 00:21:35

This really sucks! Jag råkade somna vid åtta och vaknade elva och var aspigg. Jag missade grey's och kommer förmodligen inte att kunna somna förrän om någon timme. Roligt att vara pigg den här tiden liksom, när ingen annan är vaken. Så... vad ska jag göra nu?

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Ibland blir det inte som man tänkt sig

2009-10-14 16:36:29

Jag beställde skor ifrån nelly för några dagar sedan och idag fick jag dem. Såklart var de för små, så nu måste jag skicka tillbaka dem och beställa nya. Nackdelen med att beställa från internet. Hatar sådant krångel... men det är det värt! Skorna var mycket finare än jag trodde de skulle vara, m-m!


D-E-L-I-C-I-O-U-S

D-E-L-I-C-I-O-U-S

2009-10-14 13:27:47



Syrran kom precis hem med en Chicken/Curry macka från Jambo, som jag absolut älskar, till mig.
Vem har världens bästa syster? JAG, JAG, JAG!

Du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig

Du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig

2009-10-14 10:59:43

Sorry för att jag inte har varit så aktiv de senaste dagarna, men det är bara för att jag inte har mått nå vidare. Har känt mig hängig och inte alls på blogghumör. Så de senaste dagarna har jag tagit hand om mig själv och gjort saker bara för mig. Fotbad, skrubbat fötterna, målat naglarna, avslappnande bad, noppat och färgat ögonbrynen and so on...

Idag vaknade jag upp, gjorde 300 sit-ups rakt upp och ner och gick sedan ner och åt frukost, som bestod av ett glas juice, två mackor och ett äpple. Idag mår jag mycket bättre!

Ni missar väl inte detta?

Ni missar väl inte detta?

2009-10-12 20:04:24



Ni missar väl inte detta? Ikväll kl. 21.00 på tv3 så visas ett extrainsatt specialavsnitt med det bästa från Svenska Hollywoodfruar + helt nytt material som aldrig visats tidigare. Jag ska definitivt titta, ska ni?

Har beställt lite grejer

Har beställt lite grejer

2009-10-12 19:36:53


Nu har jag beställt lite grejer, vad tycks?

Hål i väggen

Hål i väggen

2009-10-11 21:26:41

Jag och mamma höll nästan på att skratta ihjäl oss åt de här klippet igår.
Om ni vill ha er ett gott skratt, så titta på detta! Spola fram till 19:00.



Dagens mat

Dagens mat

2009-10-11 18:59:58


Biff med bambuskott och ris, mmmums!

I thought I knew you

I thought I knew you

2009-10-11 18:59:02

Nu är jag hemma igen och tänkte berätta lite kortfattat hur min dag har varit. Vi åkte ju till Sundsvall idag ju och vi släppte av syrran i en park mitt i Sundsvall, där hon hade en privat fotokurs med Emelie Ohlsson. Under tiden hon var där så åkte jag och resten av familjen till Birsta och kikade. Jag lyckades hitta några helt okej snowboardkängor till ett bra pris. Jag vill åka snowboard nununuuuu! Nu är det bäst att du införskaffar dig grejer du med, A!!!



Nu ska jag beställa lite grejer ifrån nelly och kika på Top Model 12. Någon mer än jag som ska kika?

Det är ju definitivt roligare än att bara sitta hemma i alla fall

Det är ju definitivt roligare än att bara sitta hemma i alla fall

2009-10-11 11:06:06

Godmorgon! Allt bra med er idag? Det är väl lite sisådär med mig. Känner mig fortfarande hängig och så, men sent igårkväll blev allting värre. Det började typ krampa i magen på mig, så jag fick lägga mig i fosterställning för att det skulle kännas lite bättre i alla fall. Jag lyckades somna nere i soffan,  men vaknade upp i min säng. Jag vet inte om någon har burit upp mig eller om jag har gått hit upp själv, med tanke på att jag var helt lost. Jaja, mår mycket bättre nu i alla fall.

Nu ska jag ner och äta frukost och göra mig i ordning. Syrran ska åka iväg på en privat fotokurs idag med Emelie Ohlsson (vilket jag tycker är jäkligt fränt!) och då ska jag henka med mamma och pappa som ska skjutsa in henne. Vi ska hitta på någonting där i Sundsvall under tiden hon är på kursen. Jag menar, det är ju definitivt roligare än att bara sitta hemma i alla fall. See ya later! :)

Jag håller på att bli sjuk...

Jag håller på att bli sjuk...

2009-10-10 18:19:12

Sorry för en dålig uppdatering idag, men jag har verkligen inte mått nå vidare idag. Har spenderat den mesta tiden av dagen i min säng. Det var egentligen meningen att jag skulle gå ut ikväll också, men jag känner verkligen att jag inte orkar. Jag håller på att bli sjuk... Känner mig riktigt hängig och groggy, samt har ont i hela kroppen. BLÄ! Jag vill verkligen inte vara sjuk! :( Så ikväll blir jag hemma och försöka krya på mig till nästa helg istället. Får se om jag uppdaterar någonting mer ikväll, annars så blir det imorgon. Jag hoppas ni har en bra lördagkväll, sweethearts! :*

Fredagsmyyyyyyyys

Fredagsmyyyyyyyys

2009-10-10 17:58:35

Gårdagen var verkligen fredagsmys. Kvällen började med att jag och familjen åt kina mat och det var verkligen efterlängtat. Jag vet inte hur länge jag har tjatat om det?! Det var i vilket fall hur gott som helst.


Gårdagens goda kina mat, mmmums!

Efter middagen kollade vi på film; "Johan Falk - National target" och "Johan Falk - Leo Gaut". De var verkligen sjukt bra'a filmer. Det var verkligen en bra fredagkväll och jag hoppas att ni också hade en bra fredagkväll! :)

Tack alla söta läsare!

Tack alla söta läsare!

2009-10-09 15:15:11

För varje dag som går, så får jag fler och fler läsare här på bloggen. Och varje dag får jag alltid så gulliga kommentarer av er läsare och det gör mig så fruktansvärt glad. Det får en motiverad till att fortsätta blogga. :) Skriv gärna vad ni tycker om bloggen nu och om det finns någonting som ni vill att jag ska göra för att förbättra den. :) Men jag vill i alla fall tacka er söta läsare för alla snälla och gulliga kommentarer. :)



Jobbet gick jättebra!

Jobbet gick jättebra!

2009-10-09 15:03:09

Nu är jag hemma igen och jobbet gick jättebra! Jag åkte och visade upp mig på dagis, och så fick jag lära känna barnen lite och så. Så nu har man jobb också (y)

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska åka och hämta maten, för att jag är jättehungrig. Vi ska nämligen äta kina mat idag och sen ska vi ha en myskväll här hemma, bara familjen. ♥ Jag hoppas den nya "Johan Falk"-filmen har kommit ut, så att vi kan titta på den ikväll.



Jag ska iväg och visa upp mig på ett jobb

Jag ska iväg och visa upp mig på ett jobb

2009-10-09 08:48:13

Godmorgon gott folk! Är ni pigga och glada idag? :) Det är i alla fall jag. Nu sitter jag här nyduschad, med morgonrock och en turban på huvudet. Ska börja sminka mig och göra mig i ordning nu, sen ska jag iväg och visa upp mig på ett jobb 9.30-12.00 ungefär. Håll tummarna för mig nu då! :D Vi hörs senare, ciao! :*

Runaway bride

Runaway bride

2009-10-08 23:14:26

Jag lyckades hitta någonting bra på tv:n ikväll och det var "Min bästa väns bröllop" på tv1000 family. Någon mer än jag som tittade på den? I alla fall... Julia Roberts kan vara en av de bästa skådespelerskorna någonsin, i love her! I varje film jag har sett med henne, har hon varit bäst. Som i "Pretty Woman" eller "Erin Brockovich" eller "Runaway Bride". Ååh, den vill jag se nu ("Runaway Bride" alltså), var sjukt längesen jag såg den. Den ska jag lägga mig och kolla på nu, tills jag somnar. Goodnight sweethearts! :*

Bild tagen härifrån.


Pueh, nu är allting klart!

Pueh, nu är allting klart!

2009-10-08 18:39:42

Nu har jag svarat på alla frågor från min frågestund och det tog mer tid än vad jag trodde det skulle göra. Men det var kul! Jag hoppas det blir fler frågestunder framöver. Jag hoppas att ni anser era frågor bra besvarade i alla fall. :)

Svar från frågestund 2

Svar från frågestund 2

2009-10-08 18:28:25



FRIDA
Vilken kändis tjej OCH kille tycker du har/är:
a: Finast ansikte? (kroppen räknas inte)
b: Finast kropp? (ansiktet räknas inte)
c: Finast stil?
d: Bra som person och varför?
Svar:
a: Adriana Patridge och Pete Wentz
b: Heidi Klum och Channing Tatum (i She's the man)
c: Blake Lively och Adam Brody
d: Julia roberts, för att hon verkar vara en härlig, glad och jordnära tjej, och Patrick Dempsey, för att han är helt underbar i Grey's. ;)

Vad är dina tre bästa tips för att få ett förhållande att fungera bra? När det känns som det börjar gå utför hur ska man få det på rätt spår igen?
Svar: Jadu, det var en bra fråga. Men du kan ta en titt HÄR angående svar på frågor om relationer. :)

Vad är ditt favoritplagg?
Svar: Just nu är det min svarta skinnjacka som jag vann på apieceofsisters bloppis budgivning. Jag är helt förälskad i den. Den passar till praktiskt taget allt! :)

Använder du torrschampo? Om du gör det, vad tycker du isåfall om det och vilket använder du?
Svar: Jag använder inte torrschampoo. :)

Vill du ha barn, isåfall hur många och ungefär hur gammal vill du va när du skaffar?
Svar: Jag vill antingen ha två eller tre barn och jag vet faktiskt inte hur gammal jag vill vara när jag skaffar. Det enda jag vet är att jag vill ha ett fast jobb och en fast ekonomi innan jag skaffar. :)

Vad lyssnar du på för sorts musik?
Svar: Jag lyssnar på en massa olika sorters musik, men det jag nog lyssnar mest på är nog r'n'b, tror jag. :)

Är du ytlig av dig? När det gäller kompisar, pojkvän, och dig själv?
Svar: Jag vet inte riktigt vad du menar med ytlig i det här sammanhanget, men om det är ytlig som i YTLIG så är jag verkligen inte det.

Har du några fördommar berätta isåfall? Mot ett visst utseende, folkgrupp, åsikt tex. eller nått annat?
Svar: Nej, jag tror inte det :)

Tränar du nånting? Hur håller du dig i form?
Svar: Jag tränar ingenting faktiskt och gör ingenting speciellt för att hålla mig i form. Jag har bra gener, så har aldrig direkt behövt träna för att hålla mig i form. Skulle dock vilja börja träna för hälsans skull, men har svårt att ta tag i det och börja.

Vad är ditt favoritsnacks?
Svar: Just nu är mina favoriter hjärtanchips och center.

Röker/snusar du?
Svar: Jag snusar, tyvärr. BÖRJA INTE!

Har du nångång provat på droger?
Svar: Nej, det har jag inte. :)

Vad gillar du för slags inredning i hemmet? Lägg gärna upp bilder nångång på hur du skulle vilja ha när du flyttar hemifrån :)
Svar: Jag gillar ganska moderna basmöbler, helst vita för att jag tycker det känns nytt och fräscht (som ni kan se HÄR!). Sen göra det mer färggladare genom att använda dekorationer så som kuddar, ljus, lampor osv i färgglada färger. Det är lite svårt att förklara i ord, men att lägga upp bilder på hur jag skulle vilja ha det när jag flyttar hemifrån kan jag jättegärna göra! :) Vilken rolig idé. :) Det blir nog lättare för mig att förklara då också. :)

Hur är du som person?
Svar: Öppen, social, ärlig, nyfiken, envis och omtänksam, bl.a.

Är du svartsjuk av dig i ett förhållande?
Svar: Det beror alldeles på.

När tycker du att pojkvännen har gått över gränsen, med sin kontakt med andra tjejer?
Svar: Det beror helt på vad min pojkvän hade för kontakt med dessa tjejer. Alltså hur väl de känner varandra, vad de gör, om han beter sig annorlunda mot mig runt dessa tjejer osv. Det beror, som sagt, alldeles på.

Vad gillar du för färger?
Svar: Jag tycker om de flesta färgerna, men favoriter är: röd, lila, guld, silver, svart, grå och vit.

Vad kommer du satsa på för kläder i vinter? Jacka, skor tex mm?
Svar: Jag tycker att man ska satsa på kappor, pälsjacka och stora varma vinterjackor, samt overknee-stövlar, boots och uggs. Jag minns när man var yngre och envisades med att använda tennisskor mitt i vintern - det är ett BIG NONO! Riktiga skor är det som är inne och som pricken över i:et - en stor varm halsduk!

Hiss och diss

Hiss och diss

2009-10-08 17:47:18



ο Färgen lila
Jag har verkligen fastnat för lila grejer nu. Hela shoppingrundan igår så kollade jag efter lila kläder, så som stickade tröjor och tunikor och just nu har jag lila nagellack på mig. Tycker att den färgen är riktigt snygg och därför hissar jag den! :)

ο Svenska Hollywoodfruar
Visst, brudarna är väldigt blåsta och det mesta som Anna Anka säger kan göra en riktigt irriterad och förbannad, men det är ett väldigt underhållande program. Genom att Anna Anka gör som hon gör, lockar ju bara fler tv-tittare. Och tänk att leva ett sån't lyxliv som dom gör, vem skulle tacka nej till det liksom? Jag tycker i alla fall att det är ett väldigt underhållande program och följer det varje måndag på TV3 kl. 21.00. Dessutom så får ni ju bara inte missa - Måndagen, den 12 oktober, kl. 21.00 visas ett extra avsnitt med alla borttagna scener och andra smaskigheter på Hollywoodfruarna. Det får man ju bara inte missa!



ο Kyla
Jag har aldrig varit ett fan av vintern och dess kyla, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Just nu sitter jag inlindad i en filt, med sockar på fötterna och en tjock stickad tröja. Visst, det är mysigt när man får klä på sig en massa varma och mysiga kläder, men jag skulle hellre vilja ha sommar året om och kunna ligga på stranden och sola i den härliga värmen.

ο Tv-programmen på torsdagkvällarna
Det är verkligen ingenting bra på tv:n på torsdagarna. Alla andra dagar i veckan är det bra tv-program på tv:n, men varför inte på torsdagarna? Jag får väl ta och titta på "Mammas pojkar" som börjar kl. 20.00 ikväll då, fastän jag tycker att det verkar vara ett ganska fejkat och dåligt program.

Fashionista

Fashionista

2009-10-08 16:11:06


Fashionista NAIL POLISH by H&M

Veckans horoskop

Veckans horoskop

2009-10-08 12:31:44



Ta reda på vad ditt horoskop säger den här veckan HÄR!

I wish I could lay down beside you, when the day is done

I wish I could lay down beside you, when the day is done

2009-10-08 11:55:42


Brandi Carlile - Hiding my heart away.

when I was flat broke, you made me feel like a million bucks

when I was flat broke, you made me feel like a million bucks

2009-10-08 11:40:56

Godmorgon! Är ni vakna? Va dum jag är... de flesta är nog vakna nu, eftersom klockan snart är tolv. Själv så vaknade jag för ungefär en timme sedan. Ingenvet hur utmattad jag måste ha varit igår, eftersom jag somnade vid tolv och sov till elva liksom. Men skönt, för nu är man utvilad åtminstone. Har inga planer för dagen, men har massa saker som ska göras, så jag får se vad som händer. ;)

Har jag gjort ett misstag?

Har jag gjort ett misstag?

2009-10-07 19:00:07

OKEJ, nu så skulle jag vilja rådfråga er läsare om någonting. Jag har kollat på dessa jeans ett bra tag nu och viljat köpa dem, men har varit osäker. Nu när jag var i Sundsvall så såg jag dem och kunde inte låta att prova dem och de satt såklart perfekt. Det fick mig att vilja ha dem ännu mer, men blev istället osäker på hur länge jag skulle kunna ha dem innan de blir s.k. "omoderna". Vad tycker ni - gjorde jag ett misstag som inte köpte dem eller var det bra att jag lät bli?


Vad tycker ni - gjorde jag ett misstag som inte köpte dem eller var det bra att jag lät bli?

Det blev inte lika mycket shopping som jag trodde

Det blev inte lika mycket shopping som jag trodde

2009-10-07 18:53:16

Det blev ett lite hastigt inlägg imorse, men jag åkte som sagt till Sundsvall idag med Linda i hopp om att komma hem med någonting snyggt plagg eller så.

MEN det blev tyvärr inte lika mycket shopping som jag hade hoppats och trodde det skulle bli. Det var absolut ingen bra shopping-dag för mig, så nu är jag lite smågrinig. Allting som jag hade sett ut var antingen i fel storlek eller så fanns det inte överhuvudtaget.

Jag kom hem med bara två saker och det var galgar och bodylotion. Inte så roliga saker direkt, men nödvändiga. Nu kan jag få det fint i min stora garderob och lukta gott, samt vara len som en babystjärt at the same time! Men fastän det inte blev lika mycket shopping som jag trodde det skulle bli, så var det en rolig dag. Thank you very much, kusin vitamin!


Jag och Linda


Vi åt mat på IKEA, billigt och bra!


LdB Bodylotion (H&M) och klädgalgar (IKEA)

Sundsvall, here we come!

Sundsvall, here we come!

2009-10-07 10:39:56

Jag blev väckt för ca en timme sedan och nu ska vi åka. Jag och Linda ska nämligen åka till Sundsvall och shoppa lite. :) Måste skynda mig nu, hörs sen! CIAO! :*


Sjätte oktober

Sjätte oktober

2009-10-06 21:50:06

Det har inte blivit mycket bloggande idag, som ni kanske har märkt? Har känt mig hängig, så jag har inte orkat göra någonting i princip. Imorgon ska jag verkligen ta tag i saker och ting. Tidigare ikväll kom min kusin Linda hit och joinade oss. Hon är i och för sig fortfarande kvar här och ska sova över här. :) Vi har snackat lite skit, uppdaterat varandra, lyssnat på musik och kollat på Gossip Girl. Och nu så sitter vi och kollar på Desperate Housewives och efter det blir det nog kvällsfika. Det blir mer bloggande imorgon, i promise! :*

Underhållande måndagkväll

Underhållande måndagkväll

2009-10-05 21:18:58

Har precis kollat klart på "Sveriges fulaste hem", vilket alltid är roligt att titta på. Speciellt eftersom jag själv vill bli inredare och vem älskar inte Simon och Thomas liksom?! Nu sitter jag och tittar på "Svenska Hollywoodfruar" och det är alltid lika underhållande, haha!


Tittar ni också på "Svenska Hollywoodfruar"?

I´m taking back my love

I´m taking back my love

2009-10-05 17:40:25


Enrique Iglesias ft. Ciara - Takin' Back My Love.

I might just sweep you off your feet

I might just sweep you off your feet

2009-10-05 17:23:12


Jeremiah - Birthday sex.

Get ready for action

Get ready for action

2009-10-05 17:19:38

Måndag idag, vilket betyder en ny dag och en ny vecka. Idag klev jag upp kl. 10.00 (frivilligt!) och det tyckte jag var väldigt duktigt gjort av mig. Annars så brukar jag ju sova bort hela dagarna, men nu den senaste tiden har jag klivit upp tidigt och varit pigg för ovanlighetens skull. Jag hoppas verkligen att detta håller i sig.


Idag har det inte blivit mycket gjort, kan jag ju berätta. Har nämligen spelat "The Sims 3" mestadels av dagen och kul var det! Spelar någon av mina läsare "The Sims 3" kanske? Nu har jag precis ätit middag, som bestod av hemmagjord pizza med ost, skinka och champinjoner, så nu är jag mätt och belåten. Jag tänkte ringa Linda nu och fråga om hon vill komma hit och umgås lite. See ya later! :*

The Bourne - Ultimatum

The Bourne - Ultimatum

2009-10-04 21:51:36



Nu ska jag lägga mig och kolla på "The Bourne - Ultimatum", som visas på TV3 just nu. Tycker de filmerna är riktigt bra! Någon av er som har sett de filmerna?

VIP-rummet och dansgolvet was the shiet!

VIP-rummet och dansgolvet was the shiet!

2009-10-04 21:33:39

Sorry för en dålig uppdatering, men har mått lite sisådär idag. Nu har jag äntligen tagit mig orken till att berätta för er om gårdagens bravader.

Efter en jäkla massa stress och krångel, så hamnade jag tillslut hos Thomas. Där drack vi drinkar, spelade ölspel, snackade allmänt skitsnack osvosv. Det blev lite för mycket av det goda ett tag, så jag måsta ta en "taktik-vila", men den varade bara i fem minuter max, sen var man igång igen.

Vid elva tiden åkte vi till Stadt. Det första som hände när vi kom innanför Stadt's dörrar var att jag och Chrille blev inbjudna till VIP-rummet, ofc liksom! Det var mycket folk ute; några kända och några randoms, men kul var det! Emma Sund kom och joinade mig senare, vilket var grymt kul!

Den mesta tiden spenderades på dansgolvet. Dansgolvet was the shiet! Jag dansade verkligen hur mycket som helst och det kändes verkligen idag, kan jag ju säga. Men tack för en väldigt rolig kväll, sweethearts! :*

Bilder ifrån kvällen


Minusgrader, BRRR!

Minusgrader, BRRR!

2009-10-03 09:40:25

Goodmornin' sweethearts! Allt bra mer er idag? Med mig är allting bra, förutom att jag är lite trött bara. Vet ni då? När jag klev utanför huset imorse, så höll jag helt seriöst på att frysa ihjäl. Minusgrader, BRRR!

Nu sitter jag på jobbet och är helt chockad! Det är fullbokat under hela min arbetstid, hur kommer detta sig? Alltså, det är minusgrader och frost på banan. Hur kan folk vilja spela golf en dag som denna egentligen? Det här kommer jag nog aldrig att förstå mig på, golfare.. (haha!)

Idag jobbar jag bara fyra timmar, sköööönt! När jag kommer hem så blir det nog till att sova en timme eller två. Sen börja göra mig i ordning inför kvällen, då det blir PAAAARTEEEEEY!

Dagens planer

Dagens planer

2009-10-03 09:31:09



Friday night

Friday night

2009-10-02 19:04:26

Jag har precis ätit en superb fredags middag och nu väntar en kväll med film och mys med familjen. Vi ska se "Johan Falk - Vapenbröder" och jag har väldigt höga förväntningar på den filmen, eftersom förra filmen var riktigt gryyymm! We'll see... Svaren på resten av frågorna från min frågestund får ni lite senare. :) Nu: vapenbröder!


Bilden är tagen härifrån.

Svar från frågestund

Svar från frågestund

2009-10-02 15:45:13



LINA
1: Har du löshår? Vad använder du för produkter till ditt hår och hur ofta tvättar och klipper du det? Tycker du har fint hår! :)
Svar: Nämen tack så mycket! :) Nej, jag har inte löshår, it's the real deal! Jag använder inga speciella produkter i mitt hår, förutom det vanliga; schampoo och balsam (och då använder jag Sunsilk schampo och balsam). Fast nu har jag köpt värmeskydd också och det jag använder finner du HÄR! Jag tvättar håret kanske varannan dag, ibland var tredje, och det är väldigt olika hur ofta jag klipper mig. Senast jag klippte mig riktigt var i juli (tror jag det var?), men så har jag klippt topparna lite då och då så att det inte ska vara slitet. :)

2: Jag har mest gått runt i mjukisbrallor och sånt, och ska nu köpa nya kl'äder, med lite mer stil. Har du några bra tips på skor och kläder jag kan börja med att köpa? Så man har åtminstone en dags outfit ;) haha!
Svar: Okej :) Hmm.. ja, det beror nog på från person till person, hur man ser ut osv. Det är väldigt svårt för mig att säga vad du skulle passa i, när jag inte vet hur du set ut. :/ Men om du vill så får du gärna skicka en helbild på dig till mig, så jag får se hur du ser ut och så kan jag lättare säga vad du skulle passa skitsnyggt i! :)

3: Vad tycker du om blondinbella, kissie, och kenza?
Svar: Blondinbella - Framgångsrik brud som verkligen har lyckats! Tycker dock att hon har blivit lite tråkig på senare dagar.
Kissie - Väldigt utseendefixerad och kaxig brud, men det är roligt att läsa hennes blogg. :)
Kenza - Verkar vara en härlig och jättesnäll brud! :)

4: Hur många besökare har du per dag?
Svar: Just nu har jag ungefär 100 unika besökare på min blogg, men det går uppåt :) Vilket känns jättekul! :)

5: Läser din familj din blogg?
Svar: Ja, min mamma och min syster läser min blogg :) Och pappa brukar väl kika in på den lite ibland, tror jag. :)



SANDRA
Vad tycker du om läpp/bröst förstoring? Funderar på att göra det...iallafall läpparna.:) Tror du killar, tänker mest på pojkvänner nu, har nått emot det? Skulle du själv kunna tänka dig göra nått ingrepp? :)
Svar: Jag tycker att det är väldigt negativt faktiskt. Visst, du får göra det om du vill, men var försiktig bara! Jag vet faktiskt inte om killar har någonting emot det. Vissa killar tycker säkert om det, vissa killar tycker säkert inte om det. Det är ju olika från killar till killar liksom. Jag skulle inte kunna göra något ingrepp faktiskt. Jag är nöjd med hur jag ser ut. :) Vi alla är födda unika och det, anser jag, är en skönhet för sig.



EMMA
Har du någon pojkvän?
Svar: Nej, det har jag inte :)

Skulle du kunna tatuera eller pierca dig?
Svar: Tatuera mig? JA! Pierca mig? Jag har redan hål i öronen och i naveln. :) Men skulle inte vilja pierca mig nå mer, tror jag?

Vad tycker du om Rihanna och Britney spears, både om deras utseende och musik osv, du ska vara helt ärlig både om negativ och positivt :)
Svar: Rihanna:
Positivt - Hennes stil, hennes frisyr och hennes låtar.
Negativt - Chris Brown dramat.
Britney Spears:
Positivt - Hennes comeback och hennes nyare låtar.
Negativt - Hennes klädval och Kevin Federline dramat.

Kan inte du börja göra videoinlägg också? Skulle vara roligt!
Svar: Jag ska tänka på saken! :)

Är du svartsjuk av dig i förhållanden?
Svar: Lite kanske, men jag försöker att låta bli.

Om din pojkvän, ofta säger att andra tjejer är fina, väldigt ofta, hur reagerar du då? Vilket sätt tror du är det bästa att man reagerar?
Svar: Det beror ju alldeles på hur OFTA han säger det och HUR han säger det. Men om jag själv säger att andra killar är fina, så kan jag ju inte bli sur för att han säger samma sak om tjejer. Men om man känner sig obekväm när han säger det och det ofta, så ska man ju självklart prata med pojkvännen om det så fort som möjligt, helst lugnt och sansat.

Skulle du kunna tänka dig att blondera dig?
Svar: Jag har nyligen gjort slingor i mitt hår och kommer att göra många, många fler, så att jag blir tillräckligt ljus så att jag kan färga det till den färg jag verkligen vill ha. Men att bli helblond, det tror jag faktiskt inte att jag skulle kunna bli.

Vad hette din första riktiga kärlek och hur gammal var du då?
Svar: Min första RIKTIGA kärlek var nog i Anton och då var jag 15 år gammal.

Hur länge tycker du man kan ha skinnjacka innan man ska gå över till vinterjacka?
Svar: Jag vet faktiskt inte. Det beror ju alldeles på vad man själv tycker. Men jag personligen kommer nog att använda skinnjackan in i det sista, men sen när det börjar bli många minusgrader så kommer jag att använda min mysiga och varma vinterjacka ifrån Monki istället.

Vad tycker du om kissie, kenza och blondinbella?
Svar: Se svaret ovan! :)

Möte på arbetsförmedlingen och en sväng på stan

Möte på arbetsförmedlingen och en sväng på stan

2009-10-02 12:34:20

Har precis kommit hem ifrån mitt möte på arbetsförmedlingen. Jag träffade även min vän Johanna där och hon skulle också på ett möte med samma person, som jag skulle träffa, kl. 10.00. Det blev ett litet misstag, men det var roligt att träffa henne! :)

Mötet gick i alla fall jättebra. Efter mötet så hann jag gå en sväng på stan och kika, innan mamma kom och hämtade mig. Jag hann införskaffa mig en ring, som jag har velat ha hur länge som helst nu. Det var nämligen så att jag hade sett ut den och när jag väl skulle till att köpa den dagen efter så var den slut. Nu hade den kommit tillbaka igen, så då köpte jag den direkt. Vad tycks? Själv så älskar jag stora ringar. :)


Ring - Ginatricot


Dagens

Dagens

2009-10-02 12:16:34



Jacka - Från apieceofsisters bloppis budgivning
Halsduk - Mamma har gjort den
Väska - H&M
Tröja - Ginatricot
Jeans - JC
Overknee stövlar - Knapps

Thank god it's friday!

Thank god it's friday!

2009-10-02 07:57:15

Godmorgon! Jag hinner inte skriva så mycket mer än det. Jag måste skynda mig att duscha, göra mig i ordning och käka frukost. Sen åker jag in till stan med 9.20 bussen. Vi hörs senare! Här är mina planer för dagen i alla fall. :)


Ljusparty

Ljusparty

2009-10-01 22:03:51

Det var väldigt trevligt och mysigt på ljuspartyt. En tjej gick igenom alltihop och sen fick vi skriva upp vad vi ville beställa och sen bjöds det på fika. Tack L för att jag blev bjuden! :) ♥



Snöbollsljusen och doftljuset "Kanel och Lagerbär" var favoriterna ikväll, helt klart. Det fick en att längta till julafton. Jag beställde ingenting själv, utan mamma gjorde det istället så jag kan få några av henne. Annars så har vi ett skåp proppfullt med olika doftljus, som jag kan välja och vraka mellan. Tycker det är jättemysigt nu, fram mot hösten, när det blir mörkare och mörkare. Då kan man tända några ljus och bara mysa.

Jag har tyvärr en fruktansvärd huvudvärk just nu, tror det beror på alla olika doftljus jag luktade på. Har tagit en alvedon nu och så tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Svaren på frågorna från frågestunden får vänta tills imorgon och då lovar jag att de är färdiga och klara! :) Godnatt sötnosar!

Dagens

Dagens

2009-10-01 21:56:46




Linne - Ginatricot
Tröja - En kompis design
Jeans - H&M
Klocka - Köpt i Bulgarien

Dags att göra sig i ordning?

Dags att göra sig i ordning?

2009-10-01 16:25:40

Nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning efter det, så att jag slipper stressa senare. Ikväll ska jag på ljusparty hos en av mina bästa vänner L. Jag tycker verkligen om ljuspartyn! Umgås, hitta några nya doftljus eller fina ljusbehållare. Får se om jag beställer någonting eller inte, men jag har en känsla av att jag kommer att beställa mina favoritdoftljus; papegojblomma, smultronland och vita snöbär. See ya later! :*


Partylite´s doftljus smultronland, luktar gudomligt!



Jag är grym på att baka sockerkaka

Jag är grym på att baka sockerkaka

2009-10-01 15:33:45

I tisdags så var jag snäll och bakade två sockerkakor till mamma. Hon skulle ha ett möte och det var hennes tur att bjuda på fika, så jag hjälpte henne lite på traven.

Och igår så berättade hon att hon hade blivit tillsagd att hälsa, ifrån praktiskt taget alla på mötet, att de tyckte att sockerkakorna var jättegoda och att jag hade varit duktig. Vilket gjorde mig glad! :) Men det som gjorde mig mest glad var att en av kvinnorna, som var på mötet, hälsade att jag var riktigt duktigt Hon kommer från en bagarfamilj, alltså är hon van vid kakor och bröd av bra kvalitet, så det gjorde mig riktigt glad faktiskt! Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag är gryyyymmm på att baka sockerkaka! :D



Dagen idag

Dagen idag

2009-10-01 10:57:27


Detta är verkligen framsteg!

Detta är verkligen framsteg!

2009-10-01 10:57:10

Jag vaknade kl. 10.00 och klev upp, frivilligt! "Kors i taket!", I know. Detta är verkligen framsteg. Annars brukar jag sova till kl. 12.00-13.00 någon gång. Detta är tredje dagen i rad nu som jag kliver upp tidigt. I tisdags klev jag upp kl. 8.00 och igår och idag klev jag upp kl. 10.00. Jag är riktigt stolt över mig själv, haha! Vuxenpoäng? JA!

Det är dock inte det enda jag har gjort de senaste dagarna. Jag har drömt så knasiga drömmar på sistone, riktigt galna. Jag har drömt och sen vaknat, flera ggr under en natt. Varför? Hmm... Wellwell, nu ska jag gå ner och äta min efterlängtade frukost. Ciao! :*


Första oktober

Första oktober

2009-10-01 10:47:46

Första oktober. En ny månad. Nu är hösten verkligen här! Om två månader är det december. Snart är det även ett nytt år, igen. Tiden går så fort! Nästa år fyller jag tjugo år liksom?! Det känns helt overkligt.


Nu är hösten verkligen här!


RSS 2.0