Don't mess with me today!

Don't mess with me today!

2011-05-30 09:57:31

Jag tycker rubriken säger det mesta på vilket humör jag är på idag. Hade jättesvårt att somna inatt och sen när jag väl lyckats somna, så vaknar jag flera ggr under natten (närmare bestämt varje timme). Var nära på att kliva upp vid 5 för att jag var så less, men jag somnade om och vaknade vid 6 och samma vid 7, 8 och vid 9 klev jag upp. Är tröttare än tröttast och jag känner mig inte direkt taggad på att åka iväg och jobba. Trött och less = don't mess with me today!

Sovmorgon, IKEA & filmkväll

Sovmorgon, IKEA & filmkväll

2011-05-29 18:12:00

Hade inget alarm ställt idag, vilket resulterade i att både jag & Sofia sov till halv tolv typ. Haha, bra där! Vi bestämde oss för att åka till IKEA och där var vi i tre timmar, helt sjukt. När vi kom hem så gjorde vi matlåda tills imorgon och snart så kommer Lotta och hämtar oss och vi ska åka och käka någonstans. Sen blir det förmodligen filmkväll här igen, den här gången blir det filmen "The Switch" som vi inte orkade titta på igår. :)

MOVIE NIGHT

MOVIE NIGHT

2011-05-28 23:58:00

Jag & Sofia hade lite beslutsångest över vad vi skulle göra ikväll, men tillslut så bestämde vi oss för att ha en mysig hemmakväll. Vid halv tio tiden gick vi och hyrde två filmer och köpte lite godis och vi började titta på Änglagård 3 (riktigt bra film!). Efter den filmen var vi trötta så vi sa godnatt istället, får fortsätta filmkvällen imorgon.



En shoppingtur i Stockholm

En shoppingtur i Stockholm

2011-05-28 18:28:53

Åkte in vid tolv tiden till stan och mötte upp Tom och vi har gått i affärer hela dagen. Jag trodde att jag skulle hitta mycket mer än jag gjorde, vilket var lite tråkigt, men några fynd gjorde jag. Träffade även på några personer jag kände, vilket jag har hört inte är så vanligt att göra här i Stockholm på stan, haha. :) En väldigt rolig dag! :)


Väska, hoodtröja, klänning & ballerinaskor för typ 400kr.


It's friday friday

It's friday friday

2011-05-27 23:53:00

Idag så blev jag glatt överraskad då Jonas helt plötsligt bara dök upp från ingenstans på jobbet. Först blev jag helt chockad, men sen flög jag bara på honom och kramade honom stenhårt (haha!). Efter jobbet så kom Jonas till jobbet igen och vi gick och käkade. Efter maten så gick vi vidare till gamla stan och tog en bira på After, snackade lite skit & hade det mysigt. Alen kom sedan och joinade oss, vilket var jättekul! :)




Vid tio tiden var det dags för mig att åka hem till Lotta & packa ihop alla mina grejer och flytta till Sofia. Så nu sitter jag här hemma hos Sofia & kommer att bo här tills jag ska åka hem på tisdag. Imorgon blir det stan med Tom & kanske sen gå ut med Jonas & Alen igen. Nä, nu ska jag återgå till att vara social med Sofia innan vi går och lägger oss.

Hektisk dag, minst sagt

Hektisk dag, minst sagt

2011-05-26 23:44:00

Vad var det jag sa? Det blev en väldigt hektisk dag idag. Åkte iväg och jobbade och där var det kaos pga. bokreleasepartyt de skulle ha senare. Sen skulle jag ta mig från Tjallamalla till Tekniska Högskolan, vilket resulterade i lite åkande & byten av tunnelbanor, men jag hittade rätt! Där mötte jag upp Lottas mamma margareta och sen åkte vi vidare till Maria & Erik.

När vi kom dit så var det full fart där också med mat & andra godsaker. Det tog inte lång tid innan det bestämdes att jag skulle köra hem senare, så för mig blev det alkoholfri öl medans de andra drack rosé. Vi åt jättegod mat & en jättegod mango-cheesecake som Lotta hade gjort.

Sen körde jag från Närbypark och genom staden, släppte av Sofia i Högdalen och sen nu är vi hemma i Huddinge. Så det blev en jäkla första körning i Stockholm, men det gick jättebra & det var sjukt kul! :) En väldigt trevlig & spännande dag. :)

It's been a loooong day

It's been a loooong day

2011-05-25 19:40:00

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan, det blev en "långdag" idag, haha! Nu håller jag på att tina köttfärsen i väntan på att Lotta ska komma hem så att vi kan laga mat, jag hör verkligen hur magen kurrar.

Efter middagen blir det nog mest bara chill, kolla på Grey's Anatomy och förbereda lite inför imorgon och så. Morgondagen kommer att bli en väldigt hektisk dag. Först ska jag göra lite ärenden på stan, sen jobba och lite senare kommer det att vara ett bokreleaseparty på Tjallamalla, som jag hinner vara med på ett tag, sen ska jag vidare på födelsedagsmiddag för Lotta som fyller år imorgon. Ohmy, kommer att vara helt slut imorgonkväll. Wellwell, nu kom Lotta hem och nu blir det mat!

WEDNESDAY

WEDNESDAY

2011-05-25 10:38:14

Efter att ha blivit väckt 10min innan mitt alarm skulle gå igång, är jag på ett förvånandsvärt bra humör. Nu ska jag bara göra mig i ordning det sista, sen drar jag iväg till pendeln och jobbet. Ciao!

Här jobbar jag. :)

HAPPY BIRTHDAY!

HAPPY BIRTHDAY!

2011-05-23 09:58:31

Idag fyller världens bästa syster år! Tyvärr så kan jag inte vara hemma och fira henne, men jag önskar henne ett stort grattis och jag hoppas att hon får världens bästa dag fastän hennes grymma syster inte kan vara där hos henne, he-he. ;) Jag firar dig när du kommit hem ifrån Turkiet, sis! :* LOVE YOU!

Grattis på 19 års-dagen! ♥


RIGHT NOW

RIGHT NOW

2011-05-22 21:38:00

Just nu så sitter jag och tittar på Big Brother Live och jag såg precis min vän Jimmy sitta där i publiken, roligt roligt! :) För övrigt så är jag ensam här i Lottas lägenhet och då kan man ju inte låta bli att tänka alldeles för mycket. Visst, jag trivs jättebra här i Stockholm, men såklart så saknar jag ju min kära familj och mina underbara vänner där hemma så otroligt mycket! ♥ Samtidigt som jag vill vara här i Stockholm, så kan jag bara inte sluta längta tills jag kommer hem. Dessutom så fyller min syster år imorgon och jag vill så gärna vara hemma då och fira henne. Ja, det är väldigt blandade känslor just nu och trött är jag också, så jag funderar på om jag ska gå och lägga mig nu.

SATURDAY & SUNDAY

SATURDAY & SUNDAY

2011-05-22 17:35:00

Min gårdag bestod av en lugn och skön hemmakväll för mig själv. Det behöver man ibland! Lite egentid. Kollade på filmen "Life as we know it", vilket jag tyckte var en sjukt bra film, och sen la jag mig och kollade på Laguna Beach och somnade till det.

Idag har jag varit lite duktig, om man bortser ifrån att jag sov till kl. 12.00. Sen jag vaknade har jag ätit frukost/lunch, vikt tvätt, gått/sprungit 5km typ och nu lagar jag mat, ugnspannkaka. :) Ikväll ska jag också bara ta det lugnt och förbereda lite inför morgondagen.

FRIDAY & SATURDAY

FRIDAY & SATURDAY

2011-05-21 14:27:00

Gårdagen började med att jag bara satt hemma i mjukisbrallor, osminkad och håret uppsatt i en toffs mitt på huvudet och tänkte att det skulle bli en lugn kväll. Helt plötsligt så ringde Emma & fråga om inte jag ville följa med på bio med henne & Jennifer och självklart ville jag det!
Till en början tog jag det lugnt tills jag insåg att jag hade 10min på att göra mig i ordning och ta mig till pendeltåget. Stressade som en tok till pendeltåget och när jag kom fram till centralen fick jag typ panik för att jag fattade ingenting där. Till slut så hittade jag Emma & Jennifer och vi gick på bio och såg nya Pirates, asnice. Efter det henka jag med Emma hem och sov hos henne.

Imorse var jag lite nervös över hur jag skulle ta mig hem från Sundbyberg till Huddinge med alla byten och att hitta rätt, för T-centralen är en rena rama mardrömmen enligt mig! Men jag överlevde och nu sitter jag hemma hos Lotta. :)

Trevlig torsdagkväll

Trevlig torsdagkväll

2011-05-19 23:53:25

Efter jobbet idag så ringde Sofia & frågade om inte vi kunde träffas, så jag mötte upp henne och vi åkte hem till henne. Vi åt supergod mat, snacka lite om allt mellan himmel och jord, fick skrattattacker (rulltrappan ♥ ska ses live, så är det bara!!!) osv. Har verkligen haft en supertrevlig kväll! :) Åkte bussen hem själv, va lite nervöst men jag överlevde & nu så är jag hemma hos Lotta igen. Tänkte slå igång The Hills och somna till det nu. Godnatt! :*

TRUE

TRUE

2011-05-17 17:24:02


MONDAY

MONDAY

2011-05-16 23:28:00

Ny vecka, nya tag. Dagen började med jobb och det var en asnice dag om man bortser ifrån regnet. Blev dock bjuden på glass och det satt ju inte helt fel!

När både jag & Lotta kom hem så var vi inte kvar här hemma så länge till, för att vi blev erbjuden att käka och umgås med två av Lottas arbetskollegor, så vi åkte dit. Efter maten började vi pyssla och helt plötsligt så börja de sjunga "Är du kär i mig ännu Klas-Göran" och då började jag fundera över vart jag hade hamnat någonstans, haha! Riktigt rolig kväll! Nu ska jag somna till Pirates of the Carrabien.

Det regnar i Stockholm

Det regnar i Stockholm

2011-05-15 13:09:26

Jag sitter nu hemma i Lottas föräldrars tomma lägenhet helt själv och utanför fönstret så regnar det för fullt, skit väder! Tänkte slå igång en film nu för att dryga ut tiden tills dom kommer hem från landet ungefär vid fyra. Feel free to call me!

Om sanningen ska fram

Om sanningen ska fram

2011-05-15 12:34:47

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram


Ännu en söndag

Ännu en söndag

2011-05-15 12:33:00

Ännu en söndag och även denna söndag håller vi på att röja i Lottas lägenhet fast för lägenhetsfotografering denna gång. Snart så kommer Lotta att skjutsa mig till hennes föräldrar och så ska jag få chilla där hela dagen för att inte stöka till här hemma typ, haha! Nu ska vi åka, uppdaterar mer senare!

Konichiwa Bitches

Konichiwa Bitches

2011-05-15 12:32:15

Robyn - Konichiwa Bitches


Fredagen den trettonde

Fredagen den trettonde

2011-05-13 10:41:15

Idag är det fredagen den trettonde och jag ska alldeles strax åka iväg till jobbet. De senaste dagarna har också bestått av jobb och direkt när jag kommer hem så däckar jag i soffan typ, så därför har det inte blivit så mycket bloggande.

I onsdags så åkte Lotta iväg till Norge och jag har fått klara mig själv här i Stockholm sen dess, vilket har varit spännande men det har gått bra! Jag lyckades ta mig till och från jobbet i alla fall, haha!
Min förkylning sitter fortfarande i och självklart är det inte nog med det, det är nå vajsing med ryggen nu också. Varför blir man alltid sjuk när man inte får bli sjuk? Men jag tänker inte låta det hindra mig, jag é i Stockholm ffs! Nu ska jag gå iväg till pendeln, hoppas bara inte att det börjar regna. Ciao! :*

Min första dag på Tjallamalla

Min första dag på Tjallamalla

2011-05-09 23:46:29

Min första arbetsdag gick väldigt bra och det var otroligt kul. Trevlig personal, asnice affär & tre hudikbrudar på ett och samma ställe, det kan bara inte bli bättre. Av en ren slump så kommer det att vara tre hudikbrudar i en och samma affär. Jag, en till tjej som praktiserar där och en tjej som ska visa upp sin klädkollektion typ? Helt sick vad världen är liten!

Efter jobbet gick jag till Lottas jobb (dit jag hittar helt själv nu utan gps, stolt tjej!) och så åkte vi hem. Sofia kom även förbi och käkade med oss och umgicks, vilket var väldigt trevligt!

Just nu känner jag att det inte skulle sitta helt fel med ett fotbad. Har jätteont i mina fötter, så jag måste införskaffa mig ett par nya skor som jag kan jobba i. Oops! Ännu ett par till min lilla samling, he he... Nu orkar jag inte berätta mer om min dag, så nu tänker jag lägga mig och sova.

Segling, myshörna & praktik

Segling, myshörna & praktik

2011-05-09 09:09:14

Igår var vi ute hela dagen och seglade, eller ja.. seglade och seglade, det var typ ingen vind så vi åkte rättare sagt segelbåt. Det var jag, Lotta, Maria, Erik, lilla Eleonora och så var det Eriks pappa Anders. Det var riktigt trevligt. :)

Vi stannade och fikade hos Eriks föräldrar och sen åkte vi och köpte med oss thaimat hem till Maria & Erik. Vi kom hem rätt så sent, men då var det bara att plocka undan i Lottas lägenhet inför fönsterrenoveringen idag och sen så åkte vi till Lottas föräldrar och sov där.

Åkte ju tyvärr på en dunderförkylning igår, så nu sitter jag här och snorar för fullt. Inte så roligt, ska jag informera er om. Så typiskt att man går och blir sjuk när det väl händer någonting, så som min praktik till exempel. Nu sitter jag i myshörnan på Lottas jobb i väntan på att min praktik ska börja. Är lite nervös, så önska mig lycka till! :)

Första dagen i Stockholm

Första dagen i Stockholm

2011-05-07 23:11:00

Idag har jag gått på sightseeing i Stockholm med Lotta och det var väldigt roligt. :) Först fick jag lära mig hur jag skulle ta mig till och från jobbet ifrån Lotta och så gick jag in och hälsade på personalen på min praktikplats, vilket var väldigt pirrigt men ändå skönt att träffa dom innan måndagen.

Efter det gick vi runt och kikade. Vi tittade på utsikten över Stockholm vid Katarinahissen, vilket var väldigt häftigt. Efter det köpte vi glass i Gamla Stan och satte oss vid vattnet vid slussen och njöt av det sköna vädret innan vi gick vidare mot city. Vi kom till plattan och sen gick vi vidare mot pendeltåget och åkte hem.

När vi kom hem så gjorde vi hamburgare till middag, som blev asgoda, och sen kikade vi på film och åt godis & drack lite cider/öl resten av kvällen. Imorgon ska vi kliva upp tidigt och åka iväg till Lottas syster Maria och segla med henne och hennes familj, vilket kommer att bli väldigt mysigt. :)

BYE BYE HUDIKSVALL & HELLO STOCKHOLM

BYE BYE HUDIKSVALL & HELLO STOCKHOLM

2011-05-06 15:46:51


Nu åker jag till Stockholm och kommer att vara där maj ut, sen får vi se vad som händer. Kommer att bo hos min släkting Lotta i hennes lilla etta, så det kommer att bli spännande. Uppdaterar er när jag kommer fram. BYE!

Time to pack

Time to pack

2011-05-05 16:10:00

Mamma & pappa kom nyss hit med en fet resväska och jag pratade nyss med en kompis, så nu har jag skjuts ner till Stockholm också. AWESOME! Nu är det bäst att jag börjar packa, för imorgon åker jag! :D Men innan jag börjar packa så måste jag få i mig lite middag. Det kommer att ta tid att packa...

Dreams do come true

Dreams do come true

2011-05-03 15:45:00

Dagen började med att jag åkte ner på stan för att umgås med Jennie. Vi gick runt och kikade lite innan vi träffa Cicci och vi gick och luncha på Jambo. Efter att vi sagt hejdå till Cicci så åkte vi vidare till A&H. När jag stod där i kassan fick jag ett samtal från min jobbcoach, som berättade att jag har fått en praktikplats i en klädaffär i Stockholm.


Så nu håller jag på att kolla upp lite grejer inför det, så sjuuukt kul! Lite sjukt att en rolig idé från igår kunde bli verklighet idag, är fortfarande i chock. Nu ska jag åka hem till mamma & pappa och äta tillsammans med dom och sen ska jag åka vidare till André och ha filmkväll med honom. :)

I miss our late night talks

I miss our late night talks

2011-05-01 01:47:21

Kvällen började med att jag, brudarna & Abbe skulle grilla. Grillningen misslyckades pga att köttbitarna smakade tändvätska, så då fick vi steka på de köttbitar som var kvar inne istället, men det blev asgott ändå! :)

Efter det tog vi golfen och åkte runt, runt och kikade. Vi gled runt på stan, köpmanberget, högliden, maln etc. Vi tog en liten paus och åkte på donken och käka glass/drack fanta + en liten kisspaus hos Cicci, sen åkte vi runt igen. Ett av bland det roligaste under kvällen var ju det förbaskade idiottestet & RAR förstås (internt, haha!).

Men nu så är jag hemma igen och det är väldigt skönt att vara nykter, må jag säga. Nu blir det Vänner & sova! Hoppas ni haft en rolig Valborgsmässoafton! :)

RSS 2.0