Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

2009-12-31 15:28:14

Nu börjar detta år att närma sig sitt slut. Detta år har bjudit på både skratt och tårar, men nu är det dags att lägga allt som har hänt, både bra och dåliga saker, bakom sig och blicka framåt. Ett nytt år, nya mål och en ny start.

En förjävla bra sista dag på året ser jag fram emot ikväll och den ska tillbringas tillsammans med mina brudar. ♥ Jag är redo för ett nytt år. Nu tänkte jag avsluta detta inlägg med att önska er alla en trevlig kväll och ett gott nytt år. See ya next year!


En bild på Emma, mig och Ida på nyår för två år sedan.

Jag önskar er alla en riktigt god jul!

Jag önskar er alla en riktigt god jul!

2009-12-24 00:16:57



En bild på mig, syrran och våra kusiner tagen för två år sedan.

Danföredopparedan

Danföredopparedan

2009-12-23 23:06:40

Nu är det bara en dag kvar. Tänk; imorgon är det julafton! Idag har vi pyntat julgranen, jag har färgat håret (som ni kan se i inlägget nedanför) och så har jag äntligen fått ätit julskinkemackor, mmmmums!



My new hair colour, steg 4

My new hair colour, steg 4

2009-12-23 16:41:11

Nu har jag gjort det jag inte har vågat göra de två senaste dagarna. För er som trodde att jag skulle färga håret, hade rätt! Jag har nu mörkbrunt/rött hår. Det var meningen att jag skulle ha mycket mer rött i det, så jag är inte nöjd med resultatet. Men som tur är, är det bara toning, så jag kan färga det rödare så fort den här färgen har försvunnit. Men såhär blev resultatet iaf, vad tycks?


Det var såhär jag ville att det skulle se ut, men det är blixten som gör det ljusare än vad det egentligen är. För nu är det väldigt mörkt... Efter några tvättar kanske det ser ut som på bilden.

Tjugoandra december

Tjugoandra december

2009-12-22 20:19:16

Snart börjar denna tisdag att närma sig sitt slut och det är bara två dagar kvar till julafton. Konstigt nog så har min julkänsla försvunnit, men jag tror det beror på att vi inte har klätt julgranen än. När vi väl gör det, så kommer det definitivt att kännas att det snart är jul, förhoppningsvis.

Idag stod det ingenting på schemat, så jag har bara tagit det lugnt. Jag och syrran har varit ensam hemma  nästan hela dagen, eftersom mamma och pappa har varit i Birsta och handlat julklappar, så jag och syrran spenderade dagen åt att nörda lite vid datorerna och spelat spel osv, skojskoj!

Det som jag skulle göra igår, väntar jag med tills imorgon. Jag gruvar mig... Nu ska jag iaf fortsätta kika på "Ugly Betty" och sen "Välkommen till familjen". Ska ni också titta på det?

Dagens

Dagens

2009-12-21 22:47:07


Stickad tröja Ginatricot Tunika H&M Leggings Twilfit Uggs Skopunkten (syns dock inte på bild)

Kort och gott

Kort och gott

2009-12-21 20:40:56

Två av tre saker gjorda. Den tredje saken tror jag nog att jag väntar med tills imorgon eller på onsdag för att göra. Är lite nervös inför att göra det faktiskt. Vad tror ni att jag ska göra? Wellwell, nu ska jag återgå till mitt tv-tittande. :)



Tjugoförsta december

Tjugoförsta december

2009-12-21 12:35:21

De senaste dagarna har jag sovit väldigt länge, men idag så vaknade jag relativt tidigt och det är jag glad över. Men orsaken till att jag vaknade tidigare, var för att jag drömde en jäkla mardröm, vilket jag var mindre glad över. De senaste nätterna har jag haft sjuuukt många mardrömmar och det har varit extremt irriterande. Det har ju resulterat i att jag inte har haft en god natts sömn flera nätter i rad och det tär på en och gör så att man kanske inte är på speciellt bra humör när man vaknar.

Men jag ska försöka göra det bästa av situationen och försöka tänka positivt i alla fall. Idag har jag lite saker att göra, så som maila arbetsförmedlingen angående jobbgarantin, skjutsa in grannen till tåget i stan och sen får vi se om jag vågar göra den tredje saken jag har planerat. Wellwell, see ya later! :)

S U N D A Y

S U N D A Y

2009-12-21 00:27:49

Ikväll har jag kollat på Anna Ankas Jul och Coyote Ugly, väldigt underhållande. Nu ska jag och syrran lägga oss och kolla på film och förhoppningsvis somna till den. Imorgon händer det grejer, men det får ni läsa om imorgon. Nu blir det film!

Fjärde advent

Fjärde advent

2009-12-20 21:31:28



Idag är det fjärde advent och det är bara fyra dagar kvar till julafton. Idag har det bakats julgodis, spelats kort och yatzy, samt plockat fram tomtar och spelat julmusik. Som ni kanske märker så har jag haft en väldigt mysig dag med familjen. Det som jag längtar till att få göra nu är att klä julgranen någon gång! Men vi kommer inte att göra det förrän dagen innan. När brukar ni klä eran julgran? Eller har ni redan gjort det? :) Skulle vara kul att veta.

En kväll med Stina

En kväll med Stina

2009-12-20 21:28:50

Igårkväll så kom Stina hit och då åt vi först god mat och fick oss några skratt vid matbordet. Efter det kollade vi lite på Robinson och Stardust till och från, hade girl-talk, pratade en massa minnen och hade det mysigt. :) Vid halv ett tiden så kom Marcus och hämtade henne. Har inte träffat han på nästan ett halvår heller, så det var väldigt kul att träffa honom också. :)

Nu längtar jag ännu mer till juldagen. Jag och Stina gjorde även ett evenemang på facebook om förfesten hos Stina på juldagen och vi kikade ivrigt vilka som tänker komma och inte. Vi blev lite irriterade när nästan alla svarade att de "kanske kommer" hela tiden. Make a decision liksom? Haha! Men innan den 22:a måste de svara om de ska komma eller inte (inga kanske-svar!). Åh, va kul det kommer att bli!


S A T U R D A Y

S A T U R D A Y

2009-12-19 16:49:46

Dagen började rätt så segt, men sen så kom jag igång med min städning och nu är det äntligen klart! Det gick mycket bättre denna gång, för denna gång slog jag inte tån i dammsugaren och gav upp. Är även stolt över att säga att jag inte ska gå ut ikväll. För några veckor sedan bestämde jag mig för att vara nykter fram till juldagen och det har jag hållt också. DUKTIG TJEJ!



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vid klockan sex så kommer Stina hit och umgås. Det är första gången hon ska hem till mig, vilket är ganska sjukt med tanke på att vi har varit bästa kompisar ett bra tag nu. Det ska i alla fall bli kul! :) Det var även meningen att Emma skulle komma och umgås, men hon mådde tyvärr inge vidare. :( Du får krya på dig, babe. ♥ Nu: duuuusch!

This time baby, i'll be bulletproof

This time baby, i'll be bulletproof

2009-12-18 21:46:09


La Roux - Bulletproof. Jag tyckte inte alls om denhär låten först,
men nu är det annat. Den är faktiskt riktigt skön att lyssna på.

F R I D A Y

F R I D A Y

2009-12-18 18:23:04

Om sex dagar är det julafton, gott folk! Can you believe it? Jag har sagt det förut, men jag säger det igen; jag längtaaaar! Och juldagen, den ser jag verkligen fram emot. Då ska jag, Emma och Stina göra oss i ordning tillsammans och mysa innan och sen är det p-p-parteeey på hög nivå.

Men åter till idag. Imorse när jag gick nerför trappen, så ser jag att min kusin Linda, som nu bor i Umeå, sitta i soffan i tv-rummet. Hon kom inatt/imorse och sov här. Så min dag började med att vi satt och lyssnade på musik och snackade. Är så glad över att hon är hemma igen, men hon kommer tyvärr att åka hem igen innan julafton. :(

Ikväll blir jag bara hemma och försöker kurera mig, så att jag kan vara med mina brudar imorgon. Om det blir så att de kommer hit imorgon, så är det nog bäst att jag städar mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag som vanligt tyvärr.

Beslutsångest

Beslutsångest

2009-12-17 14:06:53

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt hår längre. Ska jag fortsätta ha det som jag har nu? Ska jag fixa det ljusare? Eller ska jag göra det som jag har tänkt göra från början; färga det rött? Jag har verkligen beslutsångest nu.

Vad tycker ni?

Ska jag ha det som jag har nu eller ska jag göra det ljusare eller färga det rött?

Nu räcker det!

Nu räcker det!

2009-12-17 13:56:08

Visst, jag ville ha snö till julafton, men nu har det snöat tre dagar i rad konstant nästan och nu tycker jag faktiskt att det räcker. Snart kommer vi inte ut ur huset utan att se ut som snögubbar. Inte för att jag har några planer på att gå utanför huset idag, men i alla fall. Nu räcker det!


För två dagar sedan. Lagomt med snö.


Idag. Mycket mer snö...

Onsdagsmys

Onsdagsmys

2009-12-16 16:53:27



Nu ska jag ha en stund för mig själv. Ha lite onsdagsmys tillsammans med min nya Cosmopolitan, min vita choklad, tända lite doftljus och bara ha det mysigt. Tänkte även lägga mig och kolla på Sex and the City filmen senare, var längesen jag såg den nu. Ha en trevlig onsdagkväll, gott folk!

Dagens

Dagens

2009-12-16 16:27:51


Jeans Only Tröja Ginatricot Kavaj Ginatricot Skor Skopunkten Klocka Köpt i Bulgarien

Baby, it's cold outside

Baby, it's cold outside

2009-12-16 14:33:33

BRRRR! Det är inte lite det snöar idag heller OCH blåser, what's up with that?! Jag har precis kommit innanför dörren och nu sitter jag invirad i täcket och bara skakar för att jag är så frussen. Har varit på möte på Arbetsförmedlingen idag och det gick faktiskt bra. Har lite att fundera på nu tills imorgon, hmm... Nu får jag se vad jag hittar på härnäst. Även att Emma opererar sig idag, stackarn. Jag hoppas att allt går bra! ♥

T U E S D A Y

T U E S D A Y

2009-12-15 19:46:45

Har precis kommit ut ur duschen och nu väntar en helkväll framför tv:n. Jag längtar så fruktansvärt mycket till nästa vecka; julafton och juldagen - det kommer bli sååå nice! Det enda negativa med juldagen är att då är det två år sedan min farmor (♥) gick bort. :/ Menmen, nu ska jag inte bli sentimental och börja prata om det. Nu ska jag istället måla naglarna och vänta på att Ugly Betty och Bridget Jones ska börja. Någon mer som ska titta på det ikväll?



Let it snow, let it snow, let it snow!

Let it snow, let it snow, let it snow!

2009-12-15 14:32:51

SNÖÖÖ! Det började igårkväll och det snöar fortfarande. Vi kommer att få en vit jul i alla fall. Jag tvivlade faktiskt lite på det, men är faktiskt glad över att vi har snö nu. För jag menar; vad är en jul utan snö? BOOOORING! Nu tänkte jag faktiskt gå ner och slå in lite julklappar. See ya later!


Utanför mitt fönster just nu.

MY WEEKEND

MY WEEKEND

2009-12-15 14:24:21

Sorry för en väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna, men det har varit mycket på gång och så har jag gått och blivit förkyld. Men jag tänkte berätta lite kortfattat om min helg.

FREDAG
- Hela dagen gick åt till att baka åt min mormor och morfar. Jag bakade bl.a. bullar, drömmar och sockerkakor.
- På kvällen blev det fredagsmys med familjen. ♥

LÖRDAG
- Åkte till Birsta med syrran och mamma för att julhandla (alla julklappar är inhandlade nu, yeey!)
- Åkte in till stan och kollade på cup och DTP med Emma och Stina. ♥ Gick på Amanda's sen där Emma åt pizza och sen vidare till Stinas place för att mysa och snacka lite skit. (:

SÖNDAG
- Såg varken någon Lucia eller stjärngosse på hela dagen, lite tråkigt faktiskt. :/
- Jag, syrran och pappa gjorde pepparkakshus, medan mamma gjorde julgodis. I år hade vi, eller rättare sagt jag, bestämt att vi inte skulle ha ett vanligt pepparkakshus. Vi skulle ha ett torn, ett garage och ett utedass (haha!), men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men det var mysigt och roligt! :')


Såhär ser vårat pepparkakshus ut för i år, hihi. Inget garage, ett fyrkantigt torn och ett utedass som inte är gjort i skala med huset.

Helt insane

Helt insane

2009-12-14 18:27:25


Detta är riktigt fränt. Kolla vettja!


Sorry Boo, Strike Two

Sorry Boo, Strike Two

2009-12-11 10:42:04

Det var meningen att jag skulle kliva upp tidigare än dehär, men så blev det inte. Har sovit så fruktansvärt dåligt inatt och jag vet inte riktigt vad anledningen var. Fruktansvärt irriterande. Alla mina vänner vet att jag vanligtvis brukar sova som en stock annars, men inte inatt. Fastän jag somnade tidigt, så vaknade jag flera ggr under natten och det resulterar i att jag nu sitter här som en jäkla zombie.

En av de saker jag ska göra idag är att vara snäll och baka åt min mormor och morfar. ♥ Ska baka lite allt möjligt; sockerkaka, drömmar etc. Men först så ska jag kolla på ett nytt The Hills avsnitt och det kan även ni titta på HÄR!


Bild tagen härifrån.

Läsa , läsa , läsa ...

Läsa , läsa , läsa ...

2009-12-10 22:57:23

Jag sitter här nu och fryser. Har kurat ner mig under täcket nu och ska fortsätta läsa boken som jag knappt kan lägga ifrån mig och förhoppningsvis inte somna alltför sent. Imorgon ska jag kliva upp tidigt och det jag ska göra får ni veta imorgon! Goodnight sweethearts! :*

Dagens

Dagens

2009-12-10 22:55:26

Jag fick ett önskemål om att visa mer outfits, både inne och ytterkläder, så detta är dagens outfit. Väldigt casual, men det trivs jag i. Ska försöka att visa outfits oftare, I promise! :) Btw, på bilden nedan så ser ni kanske att jag har mittbena. De senaste åren har jag haft snelugg och jag kände för att prova någonting nytt. Vad tycks?



Tröja H&M Jeans Only Jacka Hollywood Halsduk Jag vet inte

When I get sad I stop being sad and be awesome again

When I get sad I stop being sad and be awesome again

2009-12-10 19:08:19

Aloha! Har precis kommit hem, vilket påminner mig om att dagens outfit får ni alldeles snart. Ikväll har jag, syrran och mamma åkt och hälsat på en vän till mamma. Sjukt rolig brud dedära! Hennes kommentarer, de är inte att leka med. Man kan inte annat än älska henne och hennes übersööööta hundar.


E
n gammal bild på mig från när vi var hos Karin sist.

Nu sitter jag här, alldeles proppmätt efter alla goda kakor jag åt hos Karin, och väntar på att klockan ska bli 20.00. Det är säsongsavslutning på "Mammas pojkar" ikväll och det måste jag bara kolla på. Bobbys mamma Naima är tamejfan helt otrolig. Jag håller helt klart på Jane och hoppas att Bobby väljer henne, bara för att hon är så jäkla klockren och för att trycka upp det i Naimas ansikte, hähää! Vad tycker ni?


Bobby och hans mamma Naima längst till höger. Bild tagen härifrån.

T H U R S D A Y

T H U R S D A Y

2009-12-10 12:50:29

Det är redan torsdag och imorgon är det redan helg. Tiden går så fort, tycker ni inte? I alla fall... Hade lite svårt att sova inatt. Dels pga att jag skulle somna till filmer "17 again", men kunde inte slita mig ifrån filmen utan tittade klart på hela istället, och dels pga att två kusin ringde som tokar vid halv fyra/fyra tiden. I vilket fall så måste jag skynda mig att göra mig i ordning nu för att sedan åka in till stan. Berättar senare vad jag gjort där! :)


"17 again" var faktiskt en bra och rolig film. Rekommenderas verkligen!

W E D N E S D A Y

W E D N E S D A Y

2009-12-09 19:50:55

Min städning blev inställd pga att jag lessnade på det när jag slog tån i dammsugaren. Det blir ingen utgång ikväll för att jag har inga pengar. Nästa utgång för mig blir på juldagen! Har nu haft en liten "ta hand om mig själv"-kväll och sitter här nu med nymålade naglar och hårinpackning i håret. Jag insåg även nu att det inte är något Grey's avsnitt ikväll, kul! Vad ska man nu se fram emot på onsdagarna? DoH. Nu tänker jag fortsätta läsa några kapitel ur "Att älska som en porrstjärna" (jag kan tamejfan inte lägga ifrån mig boken!) och sen lägga mig och kolla på "17 again". Men först: skölja ur hårinpackningen!


Midnight Passion NAIL POLISH by H&M

Nitton år och chokladkalendrar

Nitton år och chokladkalendrar

2009-12-09 13:49:36

Lite sent att säga godmorgon nu kanske, men jag säger det i alla fall. GODMORGON! Är allt bra med er? I hope so. Imorse vaknade jag kl. 07.00 och då gick jag ner för att kika på julkalendern och äta mina två chokladbitar. Ja, jag är 19 år och har två chokladkalendrar. Heeelt normalt! (haha!) Det är ju gott! Efter julkalendern blev det frukost och sen gick jag upp och la mig igen.

Nu är jag vaken igen och nu så tänkte jag gå ner och göra i ordning lite lunch åt mig själv. Nu låter det som att det enda jag gör är att äta, sova, äta och sova... Men efter det så ska jag faktiskt städa och tvätta kläder. Bäst jag sätter igång nu innan jag fastnar här vid datorn istället. See ya later!



Att älska som en porrstjärna

Att älska som en porrstjärna

2009-12-08 23:56:27

Nu tänkte jag faktiskt lägga mig och läsa en bok. Ja, ni läste rätt! (haha!) Det var väldigt länge sedan jag läste en bok frivilligt och med det menar jag att det inte är en skoluppgift. Syrran har läst och berättat om en bra bok och den tänkte jag börja läsa nu om kvällarna. Att läsa en bok kanske får mig att  slappna av framåt kvällen, släppa alla bekymmer och kanske till och med bli trött och somna innan det blir en ny dag. Boken jag tänkte börja läsa är "Att älska som en porrstjärna" skriven av Jenna Jameson och Neil Strauss. Har någon av er läst den?



Discussion

Discussion

2009-12-08 22:33:52

Just nu håller jag på att dö av nyfikenhet efter att ha sett det säsongens sista Desperate Housewives avsnitt. Sjuuukt spännande och bra avsnitt. Men nästa avsnitt får man inte se förrän till våren och vem orkar vänta så länge?! Jag hatar verkligen "breaks". Det är väl på loven dom BORDE visa serier, eller? Jag tänker inte berätta i inlägget om vad som hände i kvällens avsnitt, eftersom några av mina läsare kanske inte såg det, men för er som såg på kvällens avsnitt kanske vill ha en liten diskussion?


Desperate Housewives

Desperate Housewives

2009-12-08 19:33:23

Ikväll så ska jag som vanligt kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives. Och jag bara längtar tills klockan blir 21.00, för det kommer att bli ett mycket spännande avsnitt ikväll. Jag läste precis info om kvällens program och det stod såhär; "Gabrielles och Lynettes vänskap håller på att braka ihop totalt. Bree och Orson kommer fram till en överenskommelse om sitt äktenskap. Susan iscensätter en plan för att hjälpa den galna Katherine. Dannys misstag kan komma att kosta Angie hennes frihet. Julmyset får ett abrupt slut när ett flygplan kraschar på Wisteria Lane." Och med det sagt, vem längtar inte tills klockan blir 21.00?

Någon mer än jag som tänker titta på DH ikväll?

Bild tagen härifrån.


I've got to have faith in you

I've got to have faith in you

2009-12-08 12:25:37

Godmorgon! Sovit gott inatt? Det har i alla fall jag gjort. Jag fick inte 15 timmars sömn som igår, men jag har sovit som en stock i alla fall. Nu har jag precis ätit frukost och nu så ska jag lägga mig och kolla på det nya Gossip Girl avsnittet. Har inga speciellt planer för dagen, så jag får se vad som händer.

The terminal

The terminal

2009-12-07 23:17:40

Ikväll har jag inte gjort någon nytta alls utan har bara suttit vid tv:n och kikat på en massa serier. Och nu så tänkte jag faktiskt lägga mig och kolla på "The Terminal". Någon av er som har sett den? Sist jag såg den var för flera år sedan, så det ska bli kul att se om den är lika bra som jag minns. Godnatt!


Is there anyone out there, cause it's getting harder and harder to breathe

Is there anyone out there, cause it's getting harder and harder to breathe

2009-12-07 17:48:26

Efter 15 timmars sömn inatt, så har jag varit väldigt utvilad och har varit det hela dagen. Just nu så sitter jag och funderar litegrann och börjar faktiskt få lite panik över julklapparna jag inte har köpt och nyårsklänningen jag inte har hittat ännu.

På lördag så ska jag åka till Birsta och då kommer nog stressen angående julklappana att försvinna lite, men min nyårsklänning är fortfarande ett stort frågetecken. Jag får nog göra så som jag gjorde förra året - göra en egen design på hur jag vill att min nyårsklänning ska se ut, köpa tyg och sen be världens snällaste mamma göra den. Nu måste jag återgå till mitt planerande!

Andra advent

Andra advent

2009-12-07 11:12:48

Igår var det andra advent och då bestämde jag och syrran oss för att baka pepparkakor. Vi gjorde pepparkakor samtidigt som vi lyssnade på en massa julmusik, myyys. Det fick en att bara längta till julafton ännu mer! Pepparkakorna blev väldigt goda och det var väldigt gott att äta pepparkaksdegen också, haha. ;)





Lördagens bravader

Lördagens bravader

2009-12-07 11:02:59

Kvällen började med att jag åkte till A och där hade vi en liten för-förfest och satt och körde ölspelet och snackade lite skit. Senare åkte vi in till stan på förfest hos Lil Wayne. Det var väldigt trevligt och jag fick bestämma musiken för en gångs skull (haha!).

Vid tolv tiden gick vi mot Stadt och där var det mycket folk. Smalare än Thord spelade och de var grymma. Det blev många diskussioner under kvällen, men det var bara roligt och det blev många skratt under kvällen. Tack för en rolig kväll och tack A för att du bjöd mig. :)

I can change your life, make it so new, make you never want to go back to the old you

I can change your life, make it so new, make you never want to go back to the old you

2009-12-05 12:04:40

Jag vaknade först kl. 06.00 av mig själv och var pigg (!) Hur fan gick det till liksom? Men inte en kotte var ju vaken vid den tiden, så bestämde mig för att somna om och efter mycket om och men så lyckades jag med det och vaknade nu istället.

Kvällen igår var helt okej. Det krånglade lite med filmen, så vi satte oss och kollade på Idol medans jag kirrade problemet. Och min fråga till er svenska folket är vem fan vill ha Calle i finalen?! Ursäkta språket, men jag blev bara så jäkla chockad. Jag menar, jag har alltid trott OCH velat att det skulle vara Erik och Tove i finalen, för då skulle det verkligen bli en tävling. Men nu när Calle gick vidare, så är det enligt mig redan avgjort och klart - Erik kommer att vinna Idol med hästlängder.

Nog snackat om Idol nu. Jag har lite beslutsångest för ikväll. Blir det utgång ikväll eller inte? Jag har inga pengar till det egentligen, men om jag nu väljer att gå ut så blir jag isf bjuden av världens bästaste A. Men jag vet inte. Är jag taggad? Är det mycket folk som ska ut? I don't know. Jag får tänka på det under dagen. Nu: frukost!

The truth be told I miss you... and truth be told I'm lying

The truth be told I miss you... and truth be told I'm lying

2009-12-04 19:03:54

Inatt somnade jag som en stock framför tv:n och sov fram till kl. 12 idag. Inte nå vidare bra kanske, men skönt! Idag har jag inte gjort så mycket, förutom att kolla på The Hills och spelat Tekken. Jag har fått låna A's tv-spel och nu har jag suttit och nött Tekken så mycket att jag har blåsor på alla fingrar, typ. SWEEEEET! Not. Men kul som fan!

Har precis ätit middag och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Efter det blir det till att kolla på "Flickan som lekte med elden" och svulla i mig min vita choklad, mmmmums!

Anledningen till varför jag inte uppdaterar lika mycket som jag har gjort tidigare, är för att jag ingen vidare lust att blogga. Har ingen blogginspiration, så därför yrar jag bara på om vad jag har gjort under dagen och inte ger er några tips eller någonting liknande. Men jag hoppas jag piggnar på mig snart och börjar blogga som tidigare. Nu: dusch! Hoppas ni har en bra fredagkväll, sötnosar! :)

Jag kände dina ögon den natten, dom följde varje steg

Jag kände dina ögon den natten, dom följde varje steg

2009-12-03 19:40:37

Det blev som planerat igår i alla fall. A kom hit och tv-spelsturneringen började nästintill direkt. Och om ni frågar mig så vann jag med hästlängder, men om ni frågar A så får ni nog inte samma svar (haha!), men roligt hade vi i alla fall. Efter det kollade vi på Grey's och Beck och efter det så kollade vi på "The Recruit", som var jäkligt bra enligt mig.

Idag har jag först varit hos tandläkaren och det gick väl bra. Efter det på komvux och banken och sen har jag bara varit hemma. Har även bokat ett möte med arbetsförmedlingen, så dit ska jag nästa vecka!

Ohmy, nu händer det mycket känner jag. Nu är jag så satans trött, så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart. Jag skulle lätt kunna lägga mig och sova nu, men jag är rädd att jag vaknar vid elva eller tolv och är pigg (min vanliga tur, liksom), så då står jag hellre ut med min trötthet i någon timme till.

Wish me luck!

Wish me luck!

2009-12-03 08:30:45

Godmorgon! Allt bra med er idag? Med mig är det lite sådär. Jag ska till tandläkaren om ca en halvtimme och det gruvar jag mig lite för. Tycker inte om tandläkare nå vidare mycket. Men hittills så har jag inte haft några hål (peppar, peppar!), så då hoppas jag att jag inte har det nu heller. Ni kan väl hålla tummarna för mig? Jag berättar om gårdagen när jag kommer hem. CIAO! :*


Wish me luck! Bild tagen härifrån.

A sweet dream or a beautiful nightmare

A sweet dream or a beautiful nightmare

2009-12-02 18:06:59

Det blir varken tv-spelsturnering eller utgång som det ser ut nu och jag är grinig. Allting var planerat, vi skulle bara välja vad vi skulle göra, men så gick allt åt pipsvängen. Irriterande. Vad ska man göra ikväll då? Jag vill inte vara hemma och ha tråkigt. Är tacksam för förslag om vad jag kan göra ikväll. :)

Andra december

Andra december

2009-12-02 10:05:16

Det är andra dagen i rad nu som jag vaknar kl. 06.45 PRICK av mig själv och inte kan somna om. Det är som att min kropp har ställt in ett alarm eller något. Inte så roligt direkt, men det var lite roligt ändå pga att jag och A slog vad igår. Han trodde inte att jag skulle kunna vakna tidigt en dag till, men tji fick han!

Dock har jag försökt somna om igen de senaste timmarna, så att jag inte gör samma misstag som igår och sova bort hela dagen, men det går inge vidare. Ikväll blir det antingen tv-spelsturnering eller utgång som gäller. Har inte bestämt mig än för vad jag vill göra, utan det får jag se senare.

HAPPY BIRTHDAY!

HAPPY BIRTHDAY!

2009-12-01 08:37:06

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Cicci's födelsedag.
HURRA, HURRA, HURRA! Äntligen fyller du 18 år, gumman.
GRATTIS! ♥ Jag hoppas du får en underbar dag!


Världens bästa Cicci :)

Första december

Första december

2009-12-01 08:13:07

Godmorgon, godmorgon! Nu undrar ni säkert vad jag gör vaken den här tiden och det gör faktiskt jag också. Men jag vaknade faktiskt av mig själv 06.45 och kunde inte somna om, så jag bestämde mig för att gå ner och överraska mamma som satt nere och åt frukost. Alla blir så chockade så fort jag är vaken tidigt och jag förstår dom faktiskt, haha!

Men i alla fall, var det någon som tittade på julkalendern "Superhjältejul" imorse tro? Isf, vad tyckte ni? Jag kollade på den och jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka. Varför görs det inga julkalendrar i klass med "Mysteriet på Greveholm" och "Sunes Jul" längre?! Det förstår inte jag riktigt. Riktigt dåligt SVT, riktigt dåligt...


Årets julkalender: Superhjältejul

RSS 2.0