GOSSIP GIRL IS BACK!

GOSSIP GIRL IS BACK!

2010-09-29 19:18:09

Äntligen har den fjärde säsongen av Gossip Girl startat och jag har fastnat igen. Hur kan man inte ha saknat alla personer, kläderna, den lyxiga miljön och framförallt all drama? I just love it! Längtar redan till nästa vecka!

Bilden är tagen härifrån.

Judit & Judit

Judit & Judit

2010-09-29 14:09:14


Hahaha! Den bästa reklamen jag sett på länge! :') Varför är inte alla reklamer såhär bra för?

WEDNESDAY

WEDNESDAY

2010-09-29 13:20:19

Efter en väldigt kort arbetsdag, så är jag nu hemma och har precis ätit lunch med syrran. Va skönt det är att vara hemma tidigt och ändå känna att man har hunnit göra någon nytta och inte bara sovit bort hela dagen. :)
Nu tänkte jag faktiskt vila en liten stund innan jag sätter igång med allvaret. Har sovit väldigt dåligt inatt också; vakna, somna, vakna, somna, vakna, somna etc. Så det är kanske inte så konstigt att jag är trött just nu? Så först lite vila och sen sätta igång med dagens planer.

DAGENS INKÖP

DAGENS INKÖP

2010-09-28 21:26:31

Justia, det blev ju lite shopping idag också. Oops! Har blivit lite mycket på sistone så jag kanske får ta och lugna ner mig lite nu, eller? Detta fick följa med mig hem idag i alla fall:

Rynkad tröja (eller vad man nu säger) H&M

Bustier H&M

SMINKKURS

SMINKKURS

2010-09-28 21:06:46

Ikväll har jag varit på Mary-Kay sminkkurs hos Jänni. Där visade Hanna oss hur vi skulle sminka oss och vi, eller i alla fall jag, lärde mig jättemycket. Tack för alla tips! :)
Jag hoppas att det här verkligen håller i sig, att vårat gamla gäng kommer att hålla ihop och få samma kontakt som vi hade förut. Det kändes riktigt bra! Har saknat er brudar något enormt! ♥


En bild på mig efter sminkningen, dock hade jag lite väl urringat på kortet därav den svarta grejen.


Life ain't fair

Life ain't fair

2010-09-28 15:52:32

Har haft en väldigt rolig arbetsdag idag, dock fick slutet på dagen en oväntad vändning. Livet är bra orättvist ibland, mer för vissa än för andra, men det kommer att bli bra! I'll be there for you ♥ Nu tänkte jag lägga mig en stund och sova, innan jag ska åka iväg på sminkkurs hos Jänni. (:

GODMORGON!

GODMORGON!

2010-09-28 06:57:22

Har ni alla sovit bra? Hoppas det! Själv har jag sovit riktigt skitdåligt inatt och det gjorde inte saken bättre att jag vaknar 05.45, när jag ska kliva upp kl. 06.00. Hatar när man vaknar alldeles strax innan, blä!

Hur skönt är det inte när man vaknar mitt i natten och inser att det är flera timmar kvar tills man ska kliva upp? Det tycker jag är alldeles underbart! Jag tycker att det nästan är värt att ställa ett alarm mitt i natten och se att man får som sagt sova flera timmar till, då mår jag bra!
Men hur surt är det inte när man vaknar ungefär 5-30 min innan man ska kliva upp? Det kan ju förstöra ens dag, i alla fall min. För oavsett hur mycket jag har sovit innan det spelar ingen roll, för jag vaknade 15min innan den rätta tiden och då kändes det som att jag bara hade sovit den där kvarten och går runt som en zombie mestadels av dagen. Håller ni med?


Aja, nu måste jag åka iväg och jobba. CIAO! :*


TEVE

TEVE

2010-09-27 19:55:46

Det blev varken någon lönepapper skrivning eller rensning idag. Efter att jag åt resterna av min kycklingrulle från igår så blev jag hur trött och seg som helst, så jag orkade helt enkelt inte. Det får bli imorgon istället. Nu ska jag titta på Idol och sen ska jag kolla om Svenska New York-fruar är någonting att titta på, sen blir det nog läggdags.


Har någon av er läsare tittat på det? :)


IPHONESKAL

IPHONESKAL

2010-09-27 18:46:08


Kom ju på att jag har glömt att visa er mitt iphoneskal, såhär ser det ut i alla fall. :)

MONDAY

MONDAY

2010-09-27 17:53:04

Min dag började inte alls bra, det bara krånglade. Bilen vägrade starta imorse, så jag kunde inte ta mig iväg på jobbet. Som tur var så fick mamma lunch precis då, så hon kom och hämtade mig och skjutsade mig på jobbet. Du är bäst, mamma!
Dagen blev tack och lov bättre och bättre under dagen. :) Vi jobbade och målade med en helvetesfärg som vägrade gå bort. Var alldeles rosa om händerna, tills vi hittade supertvålen. Det mesta har gått bort nu, men det är fortfarande lite kvar. Skön jobb-dag! :) Kom hem från jobbet för ett tag sedan och nu så ska jag sätta mig och skriva lönepapper och fortsätta rensa i mitt rum. Tråkigt, men det måste göras! :)


LÖRDAGSMYS HOS MALIN

LÖRDAGSMYS HOS MALIN

2010-09-27 17:46:18

På lördagkvällen vid sex tiden åkte jag till Malin. Var den första där och sen droppade både Jänni & Cicci in så småningom. Under kvällens gång åt vi trerättersmiddag (som var extremt god!), spelade kortspelet Tecken (som det inte gick så bra för mig och Jänni), spelade tv-spelet Tekken (like old times, haha!) etc. När klockan närmade sig tolv, gick Jänni och Cicci för att hämta Tim och tog även med sig en tequilaflaska. Det var kanske inte den bästa idén, men det var roligt! :') Tack för lördagen, brudar! ♥ Det måste verkligen göras om! :)


 


DAGEN EFTER

DAGEN EFTER

2010-09-26 20:09:32

Hade det riktigt trevligt igår och det har jag fått sota för idag, ohmy. Bloggar mer om gårdagen när jag mår bättre.

Det här var jag imorse i alla fall, usch...

TJEJKVÄLL

TJEJKVÄLL

2010-09-25 17:10:34

Om en liten stund ska jag åka iväg på tjejkväll hos Malin, där vi ska ha en liten reunion. Jag, Malin, Jänni & Cicci, like old times. Tror detta kommer att bli en kanonkväll! :) Här får ni en bild på kvällens outfit.


Byxor Bikbok Linne & Armband H&M Ring Ginatricot Pumps Skopunkten


FRIDAY

FRIDAY

2010-09-24 22:15:21

Denna vecka har gått sjukt fort! Har inte alls hunnit med allt jag tänkt göra, men lite åtminstone. Efter jobbet idag så åkte jag först och bytte bil med pappa och sen åkte jag iväg till Maxi och där träffade jag upp Cicci, Jänni & Malin en sväng. Där handlade vi lite godsaker tills imorgon. Ser verkligen fram emot morgondagen, tror det kommer att bli riktigt kul! :) Efter det gick jag på stan en sväng och där köpte jag ett skärp och ett iphoneskal, riktigt nice.

När jag kom hem efter en riktigt lång dag så skickade jag i mig lite mat och tog sen en powernap på någon timme. Ikväll blev det en hemmakväll med familjen, riktigt mys. Vi sitter och tittar på "Se upp för dårarna!" på TV4 och nu så ska jag gå ner och fortsätta titta på det. Visar senare bilder på mina inköp! :)


FIX & TRIX

FIX & TRIX

2010-09-22 15:57:05

Nu har jag fixat och trixat med mitt "nya" skrivbord och tagit in min stationära dator igen. Nu håller jag på att installera alla The Sims spel jag har; Orginalet, Världen Runt och Drömjobb (NY!). Nördstämpel? Det skiter jag fullständigt i, det är sjukt roligt! :)
Det som återstår att fixas vid skrivbordet nu är anslagstavlan, lampan, ljusen, blomman (måste hitta min kruka som är spårlöst försvunnen) och pennburken (ska snyggas till). Som ni kanske ser så har jag lite att stå i, så det är bäst jag återgår till det nu. Skriver mer senare, CIAO! :*

GÅRDAGENS INKÖP

GÅRDAGENS INKÖP

2010-09-21 18:45:52


Byxor Bikbok Tröja med puffärm Cubus Trosor GinatricotMusmatta & whiteboardpennor IKEA Puder, bronzing powder & hårspray H&M

Anslagstavla IKEA


THE PAST FEW DAYS

THE PAST FEW DAYS

2010-09-21 18:35:36

LÖRDAG: Jobbade på Vattrångsgården, i baren med syrran, på Jokerkvällen. Riktigt rolig kväll! Efter att jag hade jobbat klart, så kom baby ♥ och hämtade upp mig och vi for hem till honom och sov.
SÖNDAG: När jag kom hem någon gång på eftermiddagen, så åkte jag iväg och röstade, samt kollade på det nya Gossip Girl-avsnittet som har kommit ut (!)
MÅNDAG: Jobb och Sundsvall, det blev en del shopping. Bilder på mina inköp kommer senare!

Jag i baren i lördags. :)


DAGENS

DAGENS

2010-09-18 16:58:04

Kom hem från baby ♥ för ett litet tag sedan och nu har jag precis gjort mig klar för att åka iväg och jobba. Bartendern Benitha, det kan bli farligt (haha!). Hoppas ni får en bra lördagkväll, gott folk! :*

Lackleggings, skjorta, ring Ginatricot Linne, armband H&M

GOOD MUSIC

GOOD MUSIC

2010-09-16 21:50:41


Far East Movement - Like A G6. Ny partylåt? Yes, indeed! Klicka på bilden för att lyssna!

RUMFIX

RUMFIX

2010-09-16 21:49:44

Dagen började med lite jobb. När jag kom hem så mådde jag inte alltför bra, kände mig väldigt hängig och så, så jag la mig för att vila en stund. Det dröjde inte länge förrän André ringde och var pratsjuk. Efter att jag hade pratat klart med honom mådde jag mycket bättre och då började jag städa & dona på i mitt rum istället.

Ikväll har jag flyttat min byrå till andra änden av rummet och rensat & kastat en massa onödigt skit som bara har legat och skräpat och tagit upp plats. Imorgon ska jag rensa färdigt och fixa med mitt "nya" skrivbord (det är mitt gamla, som mamma har haft, men nu ska jag ta tillbaka det men göra om det lite). Ska bli spännande! Har även hela morgondagen på mig, eftersom jag är ledig. :) De é nice. Nu är jag helt slut och det är läggdags för min del. :*

GOOD MUSIC

GOOD MUSIC

2010-09-15 23:14:37


Cee-Lo Green - Fuck you. Skönaste låten just nu, helt klart! Klicka på bilden för att lyssna!

~

~

2010-09-14 23:35:15

I can't understand what just happened
i don't know what to do

you've shown a different side that I've never seen before
you scare me

HEJ HÖST...

HEJ HÖST...

2010-09-14 19:07:14

Dramatisk dag. Drama både hit och dit, tröttsamt. Det otroligt tråkiga vädret gör inte saken bättre. Vårat regniga, gråa och trista väder, deprimerande. Lägger mig och vilar en stund nu i hopp om att få piggna på mig lite åtminstone.

BACK TO BASICS

BACK TO BASICS

2010-09-13 19:16:31

Efter en riktigt bra helg, så är man back to basics. Det blev en lite sisådär jobb-dag idag. Lite jobbigt och så till en början, men blev bättre och bättre under dagens gång. Jag kom hem för ett litet tag sedan och har precis fått i mig lite middag. Nu tänker jag faktiskt slänga omkull mig och dega resten av kvällen.

Blev frukost på donken idag, det satt inte helt fel!

GOOD MUSIC

GOOD MUSIC

2010-09-12 21:57:21

Låtar som kommer att påminna mig om gårdagen är dessa:

RIHANNA TOVE HEYBABY FUCKYOU
Klicka på länkarna ovanför för att lyssna!

GÅRDAGENS BRAVADER

GÅRDAGENS BRAVADER

2010-09-12 21:53:53

Sammanfattning av gårdagen: bankomatkort avmagnetiseras, skvaller/uppdates, galna confessions, (mycket!) sång & dans på stolar, många härliga skratt, sänghoppande, poliser, august osv. Vilken kväll, säger jag bara! Tack för igår, brudar & grabbar! :)




Bilderna är tagna av Emma Sund.

VAD HÄNDE IGÅR?

VAD HÄNDE IGÅR?

2010-09-12 15:23:12


DERMOSIL

DERMOSIL

2010-09-09 21:42:47


Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska prova mitt nya schampoo och balsam för färgat hår, som jag blev tipsad om av Lena! :) Efter det blir det hårinpackning och ansiktsmask, medans jag planerar inför morgondagen och kollar på Vänner.

IDOL AUDITION 2010

IDOL AUDITION 2010

2010-09-09 21:36:10

Har precis kollat klart på Idol och jag har några favoriter redan nu! Detta är en utav dom.


I've got a cold again

I've got a cold again

2010-09-09 15:37:56

Började dagen med att kliva upp tidigt och åka iväg och arbeta. Det gick jättebra att arbeta och jag fick mig några goda skratt. Jag kan nog säga att jag aldrig har tråkigt på mitt jobb! :)
Dock har jag gått och blivit förkyld – JA, igen… Precis när jag skulle till att sluta, så kände jag hur täppt i näsan jag hade blivit och att jag blev lite groggy. Nu när jag är hemma känner jag mig alldeles varm & yr. Jag har precis blivit frisk från min förra förkylning och nu kommer en ny?! Inte okej. Mitt immunförsvar suger… Nu tänkte jag tröstäta lite gifflar (<3) och kolla på Vänner, och förhoppningsvis må lite bättre.


FRIENDS

FRIENDS

2010-09-08 22:51:34

För mindre än en vecka sedan hade jag en tv som levde sitt egna lilla liv (stängde av sig bara så där osv), nu när jag väl har fått en ny tv så har min digitalbox fuckat ur. Varför funkar ingenting som det ska för? Sjukt irriterande! Tack och lov för att datorn funkar, än... Nu ska jag slå igång första säsongen av Vänner och somna det. Godnatt!


Hur många ggr jag än har kollat om på Vänner säsongerna, så kan jag aldrig tröttna!


DAGENS INKÖP

DAGENS INKÖP

2010-09-08 19:32:30


Parfym 99kr Lindex Hårinpackning 195kr Trudes

En rolig grej. Jag stod och luktade på den här parfymen och tyckte att den luktade gott, sen måste man ju spraya lite på sig själv för att känna om den funkar ihop sin egen doft liksom. Då började den lukta Twister, ni vet glassen? Då måsta jag ju bara köpa den! :)

I'm the world's greatest

I'm the world's greatest

2010-09-07 21:04:29


R.Kelly - The world's greatest, så skön låt! Klicka på bilden för att lyssna!

TUESDAY

TUESDAY

2010-09-07 17:03:54

Har haft en väldigt aktiv arbetsdag, vilket var riktigt kul. :) Kom precis hem ifrån jobbet och nu har jag huvudvärk och extremt ont i magen, not funny. Jag som hade planer på att dona med mitt rum, eftersom det inte blev av igår, men förhoppningsvis så piggnar jag på mig senare. Vill att mamma ska komma hem nu, så att hon kan laga mat åt mig. Haha, det lät ynkligt, men jag mår verkligen inte bra just nu, blä! Nu blir det vila (inte sova, utan bara vila!).


WEREWOLF

WEREWOLF

2010-09-06 23:50:04


Cocorosie - Werewolf. Inte alls i min musiksmak, men har fastnat för den totalt. Skön att lyssna på.
Klicka på bilden för att lyssna!

DAGENS

DAGENS

2010-09-06 22:51:29

Det var längesen jag la upp en outfitbild nu, så jag kände att det var dags för en sån nu. :)

Polotröja H&M Strumpbyxor H&M Skärp Ginatricot

MONDAY

MONDAY

2010-09-06 22:36:05

Som ni kanske såg i inlägget innan, så hade jag lite grejer att göra idag. Först blev det jobb och göra lite ärenden på stan. Sedan blev det en snabblunch på donken och möte på Arbetsförmedlingen, vilket gick jättebra. Efter det hämtade jag upp syrran på skolan och vi gjorde lite fler ärenden innan jag åkte och provkörde en bil, hihi.

Var helt utmattad när jag kom hem, så la mig och vilade en stund. Den stunden var ca två, tre timmar. Jag kan inte ta korta powernaps. Har precis fått i mig lite ”middag”, om man nu kan kalla det den här tiden på dygnet? Nu ligger jag och kikar på tv och ska alldeles strax gå och lägga mig igen. Skönt att jag fortfarande är trött, jag har ju några timmars sömn att ta igen efter helgen, haha! ^^ Nu ska jag återgå till att titta på Holly’s World.


Bild tagen härifrån.


TEXT

TEXT

2010-09-06 22:08:43

"Can't you see that he's a fake thing
Can't you see that he will break things
For a start he will break your heart
And after that he'll never pick up the parts

But I'm not a guy with muscles, I'm a guy with brains
If you come to me you'll never feel pain
My everlasting charm won't cause you no harm"

MONDAY MORNING

MONDAY MORNING

2010-09-06 09:35:59


Som ni ser har jag lite att göra idag. Now I'm off to work!

THIS GIRL

THIS GIRL

2010-09-05 23:17:02


Laza Morgan - This Girl, en riktigt skön låt. Klicka på bilden för att lyssna!

NY DESIGN TACK?!

NY DESIGN TACK?!

2010-09-05 23:14:38


Jag vill ha en ny design nu om inte fortare. Har tröttnat på den här nu och texten om mig till höger är typ flera år gammal, har dock ändrat så att det står 20 år iaf. Nä, nu är det dags för lite nya bilder och en ny design. Syrran, jag hoppas du läser detta! ;)

There’s a safe around my heart and I don’t know how to let you in

There’s a safe around my heart and I don’t know how to let you in

2010-09-05 20:02:10


Travie McCoy - Need you. Klicka på låten för att lyssna!

SUNDAY

SUNDAY

2010-09-05 19:59:08

Söndag… alltid lika rolig. Dock har jag haft den bästa helgen på länge, så jag tänker absolut inte klaga. :) Idag hade jag mycket som jag ville göra, men än så länge har jag bara hunnit åka till André en sväng och hämtat hem våran nya tv. Nu ska jag återgå till att planera lite och förbereda inför morgondagen.


SATURDAY

SATURDAY

2010-09-04 19:14:21

Jag vaknade till vid nio tiden och var lite panikslagen för att jag trodde att jag skulle upp och jobba och att jag har försovit mig, men insåg att det var lördag och då somnade jag om istället och vaknade halv två av att syrran kommer in och frågar om jag vill äta frukost med henne. Vi båda två hade kommit hem väldigt sent igår, så vi hade sovit lika länge. Gårdagen kan jag inte direkt klaga på, den var riktigt bra! :) Har inte bestämt mig för vad jag ska hitta på ikväll, utan jag tar det som det kommer. Hoppas ni får en bra lördagkväll!


Sometimes I wish I could act like a boy

Sometimes I wish I could act like a boy

2010-09-03 18:33:56


Ciara - Like a boy. Klicka på bilden för att lyssna!

FRIDAY

FRIDAY

2010-09-03 17:27:12

Det blev en lite kortare sovmorgon än vad det var tänkt ifrån början, men det gjorde ingenting. Var jättesnäll och skjutsade in syrran till skolan och sen åkte jag iväg och jobbade. Fick lite grejer gjorda idag också, vilket känns bra. Nu tänkte jag åka ner på ICA och hämta mina H&M grejer som jag beställde för ett litet tag sedan och efter det så blir det förhoppningsvis middag, är ashungrig. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. :)


Dessa två klädesplagg ska jag åka ner och hämta på ICA nu :)


SO TRUE

SO TRUE

2010-09-02 22:14:24


I won't hesitate no more

I won't hesitate no more

2010-09-02 21:51:23

När jag kom hem ifrån jobbet så slocknade jag nästintill direkt i fåtöljen och sov en sisådär tre timmar. Efter min ”lilla” powernap så var jag duktig och städade undan lite i mitt rum, som skulle ha gjorts för flera veckor sedan iofs, men det hör inte hit... Jag har städat och varit duktig punkt slut. Nu är myskläderna på och jag har precis varit ner och ätit. Kom på att jag inte hade ätit någon middag idag, så det var inte undra på varför jag var lite hungrig. Knepigt ändå, eftersom jag brukar bli rätt så grinig när jag inte har fått i mig någon mat (haha!). Nu tänkte jag gå ner och tvätta bort sminket och göra mig redo för att gå och lägga mig, blir en tidig kväll ikväll. Nattinatti! :*

Hihi, jag just nu. Myskläder och uppsatt hår är bland det härligaste jag vet!

RSS 2.0