Bulgarien, here I come!

Bulgarien, here I come!

2009-05-30 16:58:39


Nu kommer ni inte att få höra av mig på ett tag, för jag drar nämligen till E nu och sen vidare till Bulgarien i en vecka. Jag kommer alltså hem den 7 juni och då kan ni räkna med att det kommer bli en sjujäkla uppdatering. Ni får ha det så bra , för det ska jag. Sol, bad och party!

BULGARIEN, HERE I COME!

COME ON!

COME ON!

2009-05-30 00:30:04


Följ min blogg med bloglovin!
Kom igen, varför inte? :D

byebye school!

byebye school!

2009-05-29 21:05:55

Nu är skolan slut, finito. Jag kan fortfarande inte förstå det och jag kommer förmodligen inte att förstå det heller förrän i augusti, då alla börjar skolan igen - förutom jag. Men jag måste säga att det är fruktansvärt skönt! Nu väntar bara bulgarien, studenten och balen. Allting är så overkligt.



Imorgonkväll åker vi till Arlanda och flyget till Bulgarien går 06.00 på söndag morgon. Vädret ser väl ganska lovande ut, right? När jag kikade tidigare i veckan så stod det att det skulle regna tre dagar, men nu ser det ut såhär. Så ja, jag tycker i alla fall att det ser ganska skapligt ut. :) Jag längtar så jag snart tuppar av. Utomlands med E och mina brudar Emma, Linnéa & Cicci. Det kan bara inte bli bättre. ♥ Nu måste jag fortsätta packa, CIAO! :*


Auld Lang Syne

Auld Lang Syne

2009-05-29 20:56:39



En väldigt skönt låt att lyssna på, den är lite romantisk och mysig enligt mig.
Om ni inte känner igen låten, eller känner igen låten men kan inte placera den
så spelas låten även på nyårafton i Sex and the City filmen.
Har letat låten rätt så länge nu och nu har jag äntligen hittat den.

student kostnaden

student kostnaden

2009-05-29 00:48:52

Idag kom jag och brudarna verkligen till insikt om hur sjukt mycket pengar studenten kostar. Det var ett riktigt wake-up-call. Förut när man hörde folk berätta att studenten kostar så mycket, blablabla, så tänkte man liksom "Jaja... det kan väl inte kosta så mycket ändå.." Men nu idag så räknade vi ut att studenten kommer att gå på drygt 13000kr. Då är studentresan, studenten, balen och alla små grejer inräknade. DET ÄR HELT SJUKT! Tänk vad mycket man kunde ha gjort för de pengarna?! Det är nästan så att jag får dåligt samvete för mamma och pappa som måste betala allt. Men jag har bestämt mig för att jag ska ge dom någonting riktigt speciellt, efter att jag har jobbat och tjänat pengar i sommar. Några tips?!



mösspåtagning

mösspåtagning

2009-05-29 00:43:09

Idag hade vi inga riktiga lektioner heller, utan mest betygsnack. Kommer att få G i naturkunskap och VG i svenska (y) Jag blev riktigt glad när jag fick reda på att jag fått VG på nationella proven.

Kl. 13.00 samlades alla blivande studenter i aulan för mösspåtagning. Där stod vi allesammans, med mössorna på, och sjöng studentsången. Det var inget märkvärdigt, men ändå lite mys. (:

När jag kom hem var det meningen att jag bara skulle lägga mig och läsa VeckoRevyn och bara ta det lugnt ett litet tag. Istället somnade jag med tidningen i knät och sov i fyra timmar. Var kom det ifrån liksom?! Var inte ett dugg trött innan...

Nu ikväll har jag pluggar gärnet och nu är jag trött, så nu är det läggdags!

studentfotografering

studentfotografering

2009-05-28 20:24:35

Idag hade vi inga lektioner, utan bara studentfotografering. Vanligtvis brukar jag få sitta, eftersom jag är så kort, men inte nu - jag fick stå (!!!) Detta var lycka för mig, haha! Jag hade gärna velat visa er ett kort, så ni kunde få se hur fina vi var, men C vet inte vart hon har sladden till mobilen. Det kommer isf bilder senare!
Men det var en riktigt mysig känsla i alla fall och så fort man satte på sig kläderna och mössan, fick man bara lust att skrika: "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAAAAN VA VI ÄR BRAAAAAAAA!". Efter våran studentfotografering gick vi runt i skolan och där fick vi se andra blivande studenter springa runt och yra. En riktigt rolig dag har det varit. :)

När allting var fixat och klart gick jag vidare till E. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att lägga mig i soffan och sova en liten stund. Senare blev det lite sims spel och mys framför tv:n.

två skoldagar kvar!

två skoldagar kvar!

2009-05-27 00:17:59

Måndagen bestod utav betygsnack, film, religionkunskapsprov, mentorsamtal och plugg resten av kvällen. Provet gick bra, hoppas jag (håll tummarna för mig!), och mentorsamtalet gick också bra.

Idag är det tisdag och jag har varit ledig, vilket har varit hur skönt som helst. Dock så har jag pluggat i stort sett hela dagen. Hur ska jag hinna? Ingenvet. Jag tror jag kommer att få mitt första IG, tyvärr... Även att jag insåg idag att jag bara går två dagar till i skolan, sen är det slut, finito. Så overkligt, men så skönt!

Nu är det läggdags och imorgon är det studentfotografering som gäller!

måndagens outfit

måndagens outfit

2009-05-27 00:11:55


Jeansleggings - Ginatricot
Linne - Ginatricot
Jacka - Gina tricot
Sjal - Köpt i turkiet
Tygskor - H&M

en väldigt händelserik lördag

en väldigt händelserik lördag

2009-05-27 00:01:51

Denna lördag var en väldigt händelserik dag.
Så var beredda på en bildbomb, gott folk!


Dagen började med att familjen, samt E och Linda,
klev upp för att gratulera min kära syster som fyllde 17år.
GRATTIS SIS!



Det bjöds på en massa gott fika, mmmmums!



Jag åkte sedan in till stan för att kolla på Karnevalen.
Detta är i väntan på karnevalen.


Sedan åkte jag in och kollade på Karnevalen.
Detta är då min härliga klass (♥)
Det var egentligen meningen att jag också
skulle varit med, men så blev inte fallet.


Paraden innan flaken kom.


Detta är min härliga och oförglömliga klass. ♥


En annan klass som var med på karnevalen.



Senare på kvällen blev utgång. Två förfester och senare blev det Stadt.
Minglade runt lite, dansade lite. En av de roligaste kvällarna på länge!

gävle

gävle

2009-05-26 11:47:22

I fredags åkte jag till Gävle med mamma och syrran. Bilresan dit bestod av enbart allsång och flumm. Vi stannade även till i Söderhamn för att köpa "lite" resegodis och vindruvor, göttans! När vi väl kom till Gävle var det helt omöjligt för oss att hitta, eftersom vi är van vid att åka tåg. Vi åkte lite vilse sisådär, men JAG hittade den rätta vägen. Är ganska stolt över det, ja! Efter fyra timmar hade vi hittat allt vi behövde och åkte hemåt.

Mina inköp för dagen

Väska till balen - Glitter


Örhängen - Accent


Tygskor - H&M

När vi kom hem, kom min kusin Linda på besök. Det var meningen att jag skulle klippa och färga håret på henne, men gav över den uppgiften till sis eftersom E kom hit. Kvällen bestod utav: Middag, The sims 3, "Trolltyg i Tomteskogen", film och kvällsfika.

utspark + bockarna

utspark + bockarna

2009-05-26 11:17:42

Utspark: Brännboll, Ramsor, Lekar, Uppdrag

Det roligaste på hela kvällen: När Stina skrämde killen
som målade på Stadts uteservering.

Utgång på bockarna: Urspårat och sjukt mycket folk

"we are the crew, in team two, jabbadabbadooow y0 h0e"
HAHAHAHA!

Bilder från kvällen



MK06 är bäst!

lite frånvarande

lite frånvarande

2009-05-26 11:08:54

Vilken dålig bloggerska jag har varit dom här senaste dagarna! Ber så hemskt mycket om ursäkt för det, men jag har verkligen haft fullt upp. Men nu ska det bli ändring på det, I promise! Det kommer en sjujäkla uppdatering lite senare.

090521

090521

2009-05-21 23:36:57

Var helt slut när jag kom hem idag i alla fall. Tog av mig skorna, slängde iväg väskan på golvet och sen la jag mig i soffan och sov ett antal timmar. Kvällen har spenderats åt att plugga lite, chilla lite och kollat på "Bonde söker fru".

Någon mer än jag som tittade på "Bonde söker fru" ikväll?
Bild tagen från: www.aftonkuriren.se


TYVÄRR så har jag inte fått några bilder från gårdagens bravader ännu, men förhoppningsvis så får jag det imorgon. Blir som sagt mycket roligare att berätta med bilder. Nu ska måste jag faktiskt gå och lägga mig, om jag ska orka med morgondagen. Ska åka iväg till Gävle tidigt imorgonbitti tillsammans med mamma och sis. Lite shopping osv, kommer bli kul. :) Godnatt!

hard work work

hard work work

2009-05-21 11:00:40

Nu sitter jag här på jobbet och är trött som en gnuuuu. Beror nog på utgången igår samt att jag bara fick fyra timmars sömn inatt, men det kan jag bara skylla mig själv för. Som tur är det inte ett så ansträngande jobb, vilket både är bra och dåligt anser jag. Bra för att det är ganska chill och när jag inte har några kunder, så kan jag sitta och nörda litegrann. Dåligt för att det är rätt så tråkigt när jag inte har några kunder och det får tiden att gå huuuur seeeegt som heeeelst. Men jag kan som sagt inte klaga. :)

När jag kommer hem, så blir det en riktig powernap som gäller i alla fall. Och innan jag börjar plugga, så ska jag berätta för er om gårdagens bravader. Bara jag får alla bilder från igår. Det blir väl runt 18.00, kanske lite senare. Den som lever får se.

i love you, but i love me more

i love you, but i love me more

2009-05-21 10:00:27

Det blev mycket gjort denna onsdag. Blev klar med både notiserna och projektarbetet, eller ja... vi gjorde projektarbetet i en pdf-fil, så det är bara att skicka iväg det på tryckning på måndag. Efter det blev det lite krångel och yr både hit och dit, men nu är balbiljetten fixad i alla fall. 420kr puts väck!

Även att jag träffade Emma, den negen som kom hem ifrån Italien inatt, alldeles precis innan jag skulle åka iväg. Gissa om jag blev glad då. Har saknat dig som tusan, babe!

Bilresan ner från skolan till stan, vad kan man säga? En vettskrämd brud, en misslyckad U-sväng och Jimmy skrek som en tjej. Hahaha! Lite roligt var det faktiskt.. Hade nog varit roligare om man hade varit med. Menmen... ikväll blir det utspark & utgång och jag hoppas på en väldigt lyckad kväll. Nu: MAT! Ses i dimman, gott folk!

update from school

update from school

2009-05-20 12:19:34

Imorse var det väldigt stressigt hemma. Tog en sovmorgon och glömde bort tiden - inte så lyckat, men jag hann till lektionen i alla fall. Nu har jag precis skrivit klart alla notiserna, så jag ska bara skicka iväg dem. Sen är jag helt klar med Text B kursen, skööönt! Nu ska jag och Cicci göra klart vårat projektarbete.

Sen blir det till att åka hem, göra sig i ordning, käka och sen åka in till stan igen. Vi treor har utspark, vilket betyder att vi kommer att leka en massa i borgarparken och sen funderar jag faktiskt på att köra en utgång. Dock så jobbar jag imorgon 8-15, men jag har ju inte ett så ansträngande jobb direkt och jag kan faktiskt ta det lugnt. Så det lutar mot en utgång ikväll faktiskt.


Någon mer som ska ut ikväll?

boktips?

boktips?

2009-05-20 10:42:05

Förut läste jag böcker all the time och jag har alltid funnit det väldigt rogivande. Nu de senaste åren har jag inte haft så mycket tid att läsa pga. alla läxor. På stranden på somrarna brukar jag alltid ha någonting läsbart med mig, men det är bara då. Jag vill kunna ha möjlighet att läsa nu! Jag vill kunna ha möjlighet och tid att läsa NU, utan att det ska vara en skoluppgift. Snart så får jag den möjligheten - efter studenten - och då skulle jag gärna vilja ha lite boktips?


Har du läst en bra bok på sistone
som du kan rekommendera till mig?

Vad hände?

Vad hände?

2009-05-20 10:35:24

Ni var så mycket bättre på att kommentera förut.
Det gjorde det mycket roligare att blogga också.
Kom igen, gott folk - kommentera! :)

Ni kanske kan berätta någonting om er själva?
Vilket skulle vara väldigt roligt för mig att läsa.
Eller jag kanske ska sätta igång en frågestund igen?
Fick många roliga frågor att besvara då. :)

Vad tycker ni?

dress

dress

2009-05-19 20:48:56

Satt och kikade runt på nelly.com och hittade denna klänning. Jag tycker den är sjuuukt snygg, så snygg så jag nästan tuppar av. Funderar starkt på att köpa den. Vad tycker ni?


en trevlig överraskning ur brevlådan

en trevlig överraskning ur brevlådan

2009-05-19 20:43:58

Idag när syrran kom hem, hade hon plockat upp en trevlig överraskning till mig ur brevlådan, som hon glatt visade upp för mig när jag öppnade dörren. Jag trodde inte jag skulle få den förrän om 2-3 dagar, så jag blev glatt överraskad. Jag provade den och den satt perfekt. Det kan ju vara lite svårt när man beställer ifrån internet, då man inte kan prova utan måste nästan gissa - och jag hade gissat alldeles rätt! (y)


Vad tycks?

xoxo, gossip girl

xoxo, gossip girl

2009-05-19 20:35:48



Idag kollade jag på det nya gossip girl avsnittet och det var så sjukt bra!
Det var även det sista avsnittet på säsong 2 och det var ett perfekt slut.
Nu längtar jag tills säsong 3 börjar, någon som vet när det börjar?

mooooondaaaay

mooooondaaaay

2009-05-18 20:47:52

Imorse vaknade jag av att E sprang runt och yrade i lägenheten, med sina studentkläder och sin studentmössa på. Han och hans klass hade studentfotografering idag och E var väldigt stilig. :) Efter att han hade åkt iväg, fortsatte jag att sova. Vaknade en timme senare av att tripp, trapp, trull kom innanför dörren (alltså E, Daniel och Sebbe), samtidigt som de förde ett väldans liv. "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten!" knäppgökar.


De stannade ett tag och efter att de hade åkt joinade E mig i sängen och vi både slocknade direkt. När jag sedan vaknade av mitt alarm, kände jag att jag verkligen inte orkade gå till skolan. Var hur trött som helst och hade en förjäkla huvudvärk därefter, som var = jag blev hemma. Fortsatte att sova framtills mamma kom och hämtade mig runt halv fyra-tiden. Helt sjukt hur mycket jag har sovit, men utvilad är jag i alla fall. Blev inte alltför mycket sömn i helgen, så jag antar att jag tog igen det idag.

När jag kom hem käkade vi lite snabbt och sen kom L & hennes mamma hit. Vi donade lite med L's balklänning och snackade om lite allt möjligt. Nu har de åkt och jag sitter här och ska precis till att börja plugga. Har så fruktansvärt mycket att göra nu innan vi slutar och jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt. Som tur är så är jag ledig imorgon och kan göra undan en jäkla massa saker imorgon. (y) Bäst att sätta igång då... Tänk - om 13 dagar ligger jag och steker i Bulgarien, det gillas!

grilla och chilla i iggesund

grilla och chilla i iggesund

2009-05-18 19:15:35

Ungefär två timmar efter att jag kommit hem från jobbet igår, åkte jag in till stan för att vara med E. Det tog inte lång stund innan Pesik hämtade upp oss och vi for vidare till Iggesund. Där grillade vi hos Pesik och gott var det. Jag som inte alls var så hungrig innan, käkade ganska mycket ändå. Vem tackar nej till grillat, klyftpotatis och bea-sås liksom? Inte jag i alla fall. Efter det chillade vi lite och kollade på något skit-program på tv:n, haha!

MästergrillarN E, haha.

Dennis, Marre, Pesik och Jimmy.

Sedan åkte vi vidare till Jimmys place och satt där och degade en stund. Jag kom inte ihåg hur mycket klockan var när jag & E åkte hem, men sent var det i alla fall. Men jag måste säga att det var en riktigt trevlig och mysig söndagkväll. :)

tre timmars jobb kvar

tre timmars jobb kvar

2009-05-17 12:18:28

Nu sitter jag här på jobbet, där jag har suttit sedan kl. 8.00 imorse. Det är tre timmar kvar tills jag slutar och jag längtar verkligen tills dess. Sitter och fryser nå fruktansvärt här inne i shopen. Jag fryser om mina fingrar så pass mycket att det till och med gör ont att skriva här på tangentbordet. Huga ligen... När jag kommer hem ska jag ta en lång och varm dusch, tills jag ska åka iväg igen. Nu kommer det kunder som jag måste ta hand om. Nästa uppdatering kommer imorgon!

Jag hoppas att ni har haft en bra helg!

detta inträffar inte ofta

detta inträffar inte ofta

2009-05-17 12:13:12

Gårdagen blev en hemmakväll för mig, vilket inte inträffar ofta - jag, hemma på en lördagkväll, alltså. Var trött efter dagens arbete, så min kväll spenderades framför både tv:n och datorn.



Kikade en snabb sväng på Eurovision Song Contest med familjen. Norge vann med stora marginaler, med deras låt "Fairytale" som var helt okej faktiskt. För mig spelade det absolut ingen roll vem som vann, tyckte dock att det var skamm att Sverige nästan kom sist. Våran låt var helt okej den med.

Vad tycker ni - vann rätt låt?

Efter Eurovision satte jag igång med pluggandet. Satt och skrev och skrev och skrev tills det började svida i ögonen på mig. Då kollade jag på klockan som stod på 01.30. Då var det dags för mig att gå och lägga mig, speciellt med tanke på att jag skulle jobba 8-15 nästa dag.


Ni kanske förstår varför det började svida i ögonen på mig?

viktiga datum

viktiga datum

2009-05-16 22:57:10

16 maj - jag börjar jobba, som är = kaching!
23 maj - karnevalen, samt syrrans födelsedag
27 maj - studentfotografering
29 maj - sista skoldagen (!)
31 maj - bulgarien, here we come!
12 juni - studenten
13 juni - balen

Som ni kanske ser så kommer det att hända väldigt mycket inom de närmsta veckorna. Bara bra'a saker dessutom, vilket glädjer mig väldigt mycket och gör så att jag längtar ännu mer.

bikini beställd

bikini beställd

2009-05-16 22:45:51

Alldeles nyss beställde jag denna bikini från nelly.com. Det var egentligen meningen att jag skulle köpa en annan, men den var tyvärr slut. Som tur var hittade jag denna skönhet, som blir min om 2-3 dagar.


I love foooooood

I love foooooood

2009-05-16 22:42:57

När jag kom hem idag stod denna übergoda middag framdukad på bordet. Fastän jag var proppmätt efter hamburgaren pappa bjöd mig på, så kunde jag bara inte tacka nej till detta. Tog en liten portion i alla fall och det var sjukt gott. I love foooooood.


Kyckling och potatissallad, med tzatziki.


Efterrätten bestod av chokladmousse, jordgubbar och grädde.

work [update]

work [update]

2009-05-16 22:37:12

Idag har jag jobbat 8-15 och det gick hur bra som helst. Det är tredje året i rad nu som jag jobbar här, fast under dessa tre år har jag jobbat inom olika områden och haft andra uppgifter. Detta är första gången jag jobbar i shopen.

Såhär ser det ut där jag jobbar.

Figo var även där och höll mig sällskap, när jag inte hade några kunder.

Både pappa och Figo var där och höll mig sällskap hela dagen. Pappa lärde mig allt jag behövde veta och göra med kassan, betalning osv, samt hjälpte till när det blev lite för mycket (eftersom han själv jobbar där). Kändes väldigt tryggt att ha honom där, i alla fall första dagen. Imorgon får jag klara mig själv (y) men det ska jag nog klara av. I slutet av arbetsdagen bjöd han mig på en hamburgare, göttans!

min fredag i bilder

min fredag i bilder

2009-05-16 22:18:01

Jag tänkte sammanfatta min fredag lite smått och gott med lite bilder.


Dagen började med att jag tog en promenad med Figo,
vilket jag även gjorde tre ggr till den dagen.


Det blev ingen klassfest eller utgång för min del den kvällen.
Var inte så direkt pepp med tanke på vad som hänt i torsdags
och så ska jag jobba båda lördag och söndag 8-15 - kaching!


Då kom min underbara kusin Linda, som var hemma ifrån
Umeå, och hälsade på. Fick sällskap av henne hela kvällen.


Även Niklas, grannen, kom på besök och vi satt och tittade på Talang tsm.
Bla. mina klasskompisar var med och de gick vidare, WOHOOO! Grattis! (y)
Har inte vetat om det tidigare, eftersom de inte har fått avslöja någonting.


Här kan ni checka in dem. ;)

Sedan begav jag och Linda oss upp till mitt rum. Nördade lite, spelade lite nostalgi-musik, snackade lite skit & kollade på både mina MK-filmer och Gossip girl, som vi även somnade till. Chill fredagkväll!

work

work

2009-05-16 07:21:43

Godmorgon! Är ni vakna? Själv är man vaken med tuppen... *gäsp* Jag undrar hur detta ska gå jag. Ska åka om en halvtimme och jobba 8-15, samt övningsköra dit. Är nog hemma runt halv fyra tiden, så då blir det en uppdatering både från gårdagen och idag. Nu är det bäst jag börjar göra mig i ordning. Wish me luck!

nasty girl

nasty girl

2009-05-15 12:51:21

Hittade en riktigt skön låt igår, som jag har kört på repeat sedan dess.
Lyssna på den, vettja!


Nitty - Nasty Girl
Uploaded by Nitty - Clip, interview et concert.

freeeeedag

freeeeedag

2009-05-15 11:13:47

Denna fredag är jag ledig, as usual. Hade ställt alarmet på kl. 9.00 och jag har faktiskt varit vaken sedan dess. Jag käkade nyligen frukost och nu tänkte jag gå ut, i det härliga vädret, på promenad med Figo. Får vi se vad som händer sen... Ciao!


Världens sötaste Figo. :)

VARFÖR?!

VARFÖR?!

2009-05-14 22:22:29

Jag trodde aldrig detta, det fanns inte ens i min fantasti. Varför händer det bara hemska och sorgliga saker nu för tiden? Jag vaknade imorse och fick höra den mest chockerande och fruktansvärda nyheten. En nära och väldigt kär vän till mig fick åka in på akuten inatt/imorse, eftersom hon inte kunde andas. Hon ligger i respirator just nu och är nerkyld. Jag kan bara inte förstå det...

Hon är en väldigt stark person och har en riktig kämparglöd. Hon är inte en sådan person som ger upp i första taget, utan hon kämpar. Jag vet att hon kommer att klara det! Men det är bara det att det kom så plötsligt alltihop. Hela dagen idag har jag varit i chock, jag har inte insett vad som faktiskt har hänt. Nu har jag börjat insett det och jag kan bara inte förstå - VARFÖR?! Varför händer detta sådana fina och älskvärda personer. Jag kan bara inte förstå...

Jag hoppas för guds skull att hon klarar sig. ♥
Hon bara måste! Jag tänker på dig, min älskade vän.

jobb och slit

jobb och slit

2009-05-13 20:34:43

Som jag har slitit och krånglat och haft mig idag, suck...! På onsdagarna brukar jag vanligtvis åka hem och jobba efter naturkunskapen, men idag hade jag bestämt mig för att sitta kvar och bli klar med en massa uppgifter. Först gick jag igenom tre texter med min lärare, efter det var det dags att göra alla ändringarna (det var där det krånglade och tog mest på krafterna, att få allting att se bra ut) och till sist, men inte minst, skriva ut dem.

Det var egentligen meningen att jag skulle hinna skriva klart notiserna också, men pga. att vårat klassråd tog ca en timme av lektionstid, så blev det inte av. Nu har jag bara notiserna kvar att skriva, sen är kursen avklarad. Känns så skönt att en efter en avslutas kurserna, men ändå så konstigt. Allting känns så overkligt på något vis. Jag kan fortfarande inte förstå att jag tar studenten snart. Wellwell... nu ska jag återgå till mitt pluggande - har naturkunskapsprov imorgon i genetik och genteknik. Wish me luck! :)

Bl.a. detta ska jag förstå mig på tills imorgon.

det är prick en månad kvar

det är prick en månad kvar

2009-05-12 22:21:55

Pluggandet idag har gått great. Även att min balklänning snart är klar! Tidigare ikväll provade jag den och den satt som en smäck. Mamma ska bara sy fast fodret inuti och sen är den klar. Det är prick en månad kvar tills den stora dagen - studenten, och det är en månad och en dag kvar tills den andra stora dagen - balen. I can't wait!

Nu känner jag dock hur huvudvärken kommer och smyger sig på, så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. Imorgon får jag skjuts in till stan av min kära mamma, så då får jag en liten sovmorgon - awesome! Godnatt.

bikini situation

bikini situation

2009-05-12 18:50:33




Som ni kanske vet har jag letat efter en bikini hur länge som helst, men inte hittat någon som jag verkligen vill ha. Nu har jag hittat tre favoriternelly.com, så nu återstår frågan - vilken ska jag köpa? Jag skulle bli väldigt tacksam om ni kunde hjälpa mig.

tolfte maj

tolfte maj

2009-05-12 15:55:20

Idag är jag hemma och är ledig. Hade planer på att kliva upp tidigt och få lite saker gjorda, men så blev inte fallet. Slog av alarmet kl. 9.00 och sov till kl. 12.00 istället. Hittills har jag kollat på det nya gossip girl avsnittet och pluggat litegrann. Snart kommer pappa hem och då ska jag göra i ordning lite sallad med vitlökssås (mmmums!) och sedan ska jag fortsätta med pluggandet.



Även att mina brudar - Emma & Jenkan - sitter på ett plan till Italien just nu och kommer vara borta en vecka. Det kommer att kännas väldigt tomt utan dem. I'm gonna miss you bigtime! ♥ Är riktigt avis, men som tur är så är det inte långt kvar tills jag åker till Bulgarien - 19 dagar kvar, för att vara exakt. (y)

happy birthday

happy birthday

2009-05-12 14:48:32

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Malins födelsedag.
Hurra, hurra, hurraaaa! Min älskade vän Malin fyller 19år idag.
GRATTIS HONEY!



Nick Pitera

Nick Pitera

2009-05-11 23:09:50

Vad kan man säga? Han är bäst, helt enkelt.


Detta var det första klippet jag såg med Nick Pitera


Detta är en utav mina favoritlåtar dessutom, så sjukt fin. 1.55 där dog jag lite.


Riktigt skön duett med Nick Pitera och AHMIR.

happy birthday

happy birthday

2009-05-11 19:40:54

Jag tänkte även passa på att gratulera denna brud ännu en gång. :)
Min älskade vän Linnéa fyller nämligen 19år idag. GRATTIS BABE!




elfte maj

elfte maj

2009-05-11 19:05:02

Jag tänkte börja med att be om ursäkt för en väldigt usel uppdatering för denna helg, men jag har haft fullt upp. Fick en väldigt oväntad överraskning i fredags, vilket ledde till att helgen spenderades åt någonting helt annat än vad jag hade planer på, men inte mår jag dåligt för det. Jag har haft en riktigt bra helg och det hoppas jag att ni också har haft!


Denna måndag började med att jag snoozade i en timme, eftersom jag var så hiskeligt trött. Jag trodde att jag (som den tidsoptimist som jag är) faktiskt skulle hinna duscha, käka frukost och göra mig i ordning på en trekvart/timme, men det slutade bara i kaos. Hade en riktigt dålig kläd-dag - jag bytte säkert kläder en sisådär 6-7 ggr tills jag kunde bestämma mig. Sen var det bara att ta på sig skorna och springa iväg till bussen. Vilka bekymmer vi tjejer kan ha ibland, haha!

Skolan har varit helt okej idag, om man bortser från den snuskiga filmen vi fick se på naturkunskapen och den sista lektionen. Efter skolan åkte jag & mamma och köpte glass, innan vi åkte hemåt. Nu blir det SatC och plugg resten av kvällen, i alla fall fram tills 21.55. Då ska jag kolla på "Ballar av stål" på Kanal 5 och det får man ju bara inte missa!

i’m not ready to make nice

i’m not ready to make nice

2009-05-08 11:46:35



i’m not ready to make nice, i’m not ready to back down
i’m still mad as hell and i don’t have time to go round and round and round
it’s too late to make it right, i probably wouldn’t if I could
cause I’m mad as hell, can’t bring myself to do what it is you think I should

moments

moments

2009-05-08 11:42:58

HAHAHAHA! Jag och A har våra stunder ibland.

#1

Jag: Vilken buss åker du till skolan imorgon då?

A: Jag åker 7-bussen

Jag: Jaha, när går den då?



#2
Jag: Har du tittat på "Söndagsparty med Filip och Fredrik" nå?

A: Näe, det har jag inte. Vilka dagar är det då?

kladdkaka

kladdkaka

2009-05-08 11:38:20

Gårdagens nybakade kladdkaka.

Ingredienser:
100g margarin
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
3-4 msk kakao
2 ägg
1½ dl vetemjöl

Garnering:
Florsocker


Gör så här:
1. Sätt ugnen på 150º

2. Blanda ägg och socker i en bunke väl. Smält margarinet i en kastrull, som du sedan häller i bunken. Rör ner resten av övriga ingredienser så att allt blir väl blandat.

3. Häll smeten i en smord form och grädda långt ner i ugnen i ca 30-35min.

4. När kladdkakan är klar, låter du den kallna en stund. Pudra sedan över lite florsocker och sedan är den dags för servering. Den kan serveras med grädde eller glass och frukt.

humlesnurr & langballe

humlesnurr & langballe

2009-05-08 11:24:15

Idag är det torsdag och jag är även hemma idag, med huvudvärk, magknip, halsont - detta gillas inte! Så imorse var det bara till att gå och lägga sig igen och sova några timmar till. När jag vaknade var det bara att försöka rycka upp sig och skriva klart de förbaskade religion instuderingsfrågorna. Senare på kvällen blev jag riktigt sugen på någonting att äta och bestämde mig för att baka en kladdkaka (MMMUMS!). Den åt jag på, samtidigt som jag kollade på "Harry Potter - Den flammande bägaren" med norsk (?) text. Det var riktigt underhållande, måste jag säga. Dumbledore hette istället 'Humlesnurr' & Longbottom hette istället 'Langballe'. Jag trodde jag skulle dö av skratt.


Nu tänkte jag säga godnatt genom att visa ett youtube-klipp för er, som jag är riktigt fascinerad utav. Jag tittade på dehär tidigt imorse och jag är fortfarade lika stöss. Hur fan lyckas dem göra det?!

a woman's right to shoes

a woman's right to shoes

2009-05-07 16:16:19



Jag älskar skor och nu har jag fastnat för gladiator-stilen. Dock har jag lite beslutsångest, så nu tänkte jag be er hjälpa mig. Frågan är - Gladiatorskor med eller utan klack? Jag kommer att köpa både och, inom en snar framtid, men har tyvärr bara råd att köpa ett par denna månad. Vilka ska jag köpa först? I need your advice.

1. Gladiatorskor utan klack
2. Gladiatorskor med klack
3. Gladiatorskor med klack

veckorevyn

veckorevyn

2009-05-06 20:57:59


Idag när pappa kom hem ifrån jobbet hade han köpt med sig kexchoklad och en Veckorevyn till mig. Då blev jag glad! Ett stort (+) var att med Veckorevyn fick jag även solpuder. (y) Har tänkt köpa det så fort jag har haft tid, men nu behöver jag ju inte göra det.

Under dagen har jag löst deras korsord, så nu ska jag skicka iväg det och ett prenumerations svarskort. Om jag vinner på korsordet kommer jag att få en parfym (som jag inte riktigt kommer ihåg vad den heter) och genom att jag skickar in detta prenumerations svarskortet kommer jag att få 5 nr av Veckorevyn + mascara och blush från Face Stockholm för 98kr. Det gillar vi!


Mascara och Blush från Face Stockholm

varierande dag

varierande dag

2009-05-06 20:35:28

Nu sitter jag här, smaskar i mig en kexchoklad samtidigt som jag räknar minuterna tills Grey's Anatomy börjar. Mitt illamående har gått upp och ner under hela dagen. Ena stunden mår jag relativt bra, men sen den andra stunden mår jag riktigt crappy.


Likadant med vädret idag - det har också gått upp och ner under dagen. Ena stunden var det soligt och fint och den andra stunden så spöregnade det och åskade. Det till och med regnade när solen fortfarande sken och det var klarblå himmel, hur går det till? Wellwell... Nu idag var jag verkligen livrädd, eftersom hela huset skakade. Jag har aldrig varit ett fan av åska och för att vara helt ärlig så hatar jag det - always have, always will. När jag var liten sprang jag till och med ut och satte mig i bilen, för att där var jag trygg. Det finns ju vissa som anser att det är mysigt med åska osv.

Hur känner du inför åska?
Tycker du att den är mysig eller är du livrädd för den som jag?

sick wednesday

sick wednesday

2009-05-06 10:59:21

Jag mådde inte alltför bra när jag vaknade imorse, så jag blev hemma idag. Som tur är så missar jag ändå ingenting i skolan, eftersom naturkunskapen är inställd och det vi ska arbeta med idag på texten, gjorde jag redan i måndags.

Nu ska jag återgå till att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Kolla på SatC och äta min  goda frukost som består utav; fil med flingor och rostade mackor med ishavsröra.



why you confuse my mind

why you confuse my mind

2009-05-05 15:22:12


TISDAAAAG

TISDAAAAG

2009-05-05 15:19:26

Idag var jag egentligen ledig, men det blev inte riktigt så. Jag klev upp tidigt, gjorde mig i ordning och åkte in till skolan. Mådde absolut inte bra idag, men jag hade lovat C att åka på skolan, så jag ville inte svika henne. Vi skulle nämligen träffa en tjej och göra en intervju med henne till vårat projektarbete och då vill man ju inte göra det själv precis.

När jag kom till skolan, gled vi runt lite och sen gick jag och käkade med Halta-Lotta (Emma hoppar på kryckor, stackarn). Efter det gjorde vi en intervjun, som gick väldigt bra, och sen åkte jag hem direkt efter det. Nu är jag hemma och ska till att kolla på det nya gossip girl avsnittet. Efter det blir det plugg, jippie...

Någon mer som följer Gossip Girl?

stress måndag

stress måndag

2009-05-05 15:06:20

Stress, stress, stress - men vi lyckades. Var lite orolig över att vi inte skulle hinna bli klar med powerpointen och hinna öva innan - men som sagt, vi lyckades! Samhällsredovisningen gick jättebra och efteråt pustade man verkligen ut. På naturkunskapen gjorde vi någonting, som vi aldrig har gjort förut - vi sjöng studentsånger. Riktigt roligt var det.

Studentsången

Efter det hade vi religion och efter förra lektionen, då vi hade tagit dit rektorn, var vi lite oroliga över hur han skulle vara mot oss, men det var lugnt. Läraren pratade på och sen fick vi jobba själva. Runt 16.00 tiden åkte jag hemåt och när jag kom hem käkade jag en skink/ost sallad. Sen var det meningen att jag skulle plugga resten av kvällen, men jag orkade inte. Var för trött och alldeles groggy - jag börjar bli förkyld, crap.

Min extremt delikata sallad, mmmmums.

lite sömn och tidig morgon

lite sömn och tidig morgon

2009-05-04 09:50:32

Inatt har jag verkligen sovit dåligt och anledningen till det är nog för att jag börjar bli förkyld. Jag lyckades somna vid kl. 1, men vaknade kl. 3 och hade jättesvårt för att somna om, och så klev jag upp kl. 7. Vilket betyder att jag inte har fått många timmar sömn inatt.

Detta är vad jag gör nu.

Nu så sitter jag på skolan och redigerar, fram tills L & C kommer hit. Då ska vi förbereda våran samhälls redovisning vi ska ha senare idag. Känns lite surt att sitta här på skolan redan nu, med tanke på att vi börjar kl. 12.00, men sån't är livet. Nu längtar jag bara tills jag får åka hem.

nattens bravader / dagen efter

nattens bravader / dagen efter

2009-05-03 22:15:27

Nattens bravader
Jag ska fatta mig kort och låta bilderna tala för sig. Förkrök hos Nisse med Jenkan & Bettan. Sedan vidare till Stadt och sen urspårning.





Dagen efter
Jag har väl inte mått alltför bra idag efter gårdagens bravader, men jag antar att jag får skylla mig själv. Är huvudet dumt, får kroppen lida. Klev upp, stekte lite med grabbarna, åkte till Bergsjö och hälsa på mormor & morfar en sväng, sov en stund, mat, sov en till stund och nu sitter jag här och pluggar. Är galet trött nu och vill gå och lägga mig, men har dock lite saker jag måste göra innan. Men jag får ta och säga godnatt nu då i alla fall.

gårdagens outfit

gårdagens outfit

2009-05-03 22:10:19


Klänning - H&M
Skärp - Gina tricot
Pumps - Knapps

utgång

utgång

2009-05-02 18:03:34

Efter mycket om och men, så blir det utgång ikväll med Bettan och Jenkan ♥ :) Ska först förkröka hos Nisse och sen så ska jag träffa mina grabbar på Stadt, det gillas!

Vi ses i dimman, gott folk!
Någon mer som ska ut ikväll?

2 maj

2 maj

2009-05-02 16:52:19

Nu sitter jag här, nästan nyvaken och mätt efter frukosten. Idag kommer det hända grejer minsann. Först ska jag byta navelpiercing eftersom den jag har nu, har gått sönder. (får se hur det går, med tanke på att jag höll på att svimma sist) och sen ska jag bege mig ut på altanen och steka lite, samtidigt som jag ska plugga. (y) duktig brud!

Ska byta till denna navelpiercing, som jag fått av sis.

1 maj

1 maj

2009-05-02 11:46:43

Direkt när jag vaknade, gick jag ut och var ute i stort sett hela dagen. Var ju ett förjäkla härligt väder, men råkade dock bränna ryggen lite. Ajaj... Sedan grillade vi och maten bestod utav: grillat kött (ofc?), potatisgrattäng, kroketter med tillbehör så som ädelostsås, grillad majs, grekisk sallad och vitlöksbröd. MMMUMS!


Efter att man blivit mätt och belåten, förflyttade vi oss in till vardagsrummet och tittade på "Så ska det låta" och "Humorgalan". Det var i stort sett vad jag gjorde hela dagen.

Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton

2009-05-02 11:11:49

Min valborgsmässoafton var helt okej, fast det kändes inte direkt som att det var Valborg. Det kan nog bero på att jag inte såg någon majbrasa, eftersom det var eldförbud i hela Nordanstigs- och Hudiksvalls kommun. Men jag hade roligt i alla fall (inte för att det är roligt att titta på majbrasa, men i vilket fall). Det var helt klart bättre än förra årets i alla fall. Förra årets valborgsmässoafton spåra ju ur totalt (den kan ni läsa om här!).

Några bilder från kvällen:



Årets valborgsmässoafton började med förkrök hos Adus. Efter det var jag lite överallt - hedestugan, Bockarna & Stadt. Inte en "WOHOOOOO, VILKEN KVÄLL!"-kväll, utan en mer "helt okej"-kväll. Roligt hade jag i alla fall!


Hur var eran valborgsmässoafton?

RSS 2.0