THOR

THOR

2011-08-29 22:55:33

Denna film vill jag verkligen tipsa till er som inte har sett den. Sjuuukt bra film! En av de bästa filmerna jag har sett på länge, så den är verkligen sevärd! :) Fick bara fem timmars sömn pga denna film inatt, men det var det värt! ;)

What goes around comes around

What goes around comes around

2011-08-29 22:22:34

Min dag började med att jag åkte på försäkringskassan och fixa med lite papper och efter det så träffade jag på syrran, så hon henkade med mig hem och umgicks lite innan hon skulle åka hem, mycket trevligt. :) ♥

Lite senare åkte jag iväg på ett jobbcoach möte, som gick jättebra, och sen gick jag på stan en sväng. Först blev det jambo mys med Emma & Cicci ♥ och sen blev det storhandling på maxi.

När vi kom hem så ställde jag mig och diska, möblera om i kylskåpet & städa undan lite medan Johan & Kim satt och spelade på Johans nya X-box. Jämnt fördelat? Haha, nja. Men sen blev det tacos, sååå efterlängtat! ;)

En riktigt aktiv och trevlig måndag har jag haft, så det har varit en väldigt bra start denna vecka. Hoppas nu bara att det håller i sig hela veckan. :) Imorgon väntar en storstädning av lägenheten, vi får se hur det går...

Bakis & bio - söndag

Bakis & bio - söndag

2011-08-28 23:19:00

Min söndag gick åt till att vara bakis, inte kul. När jag hade piggnat på mig så var jag & Johan faktiskt duktiga och gick ner på stan för att hämta bilen hos Cicci & Björn. Vi åkte på donken och käka och sen gick vi på bio med Holten & Emelie. Vi såg Captain America, en mycket bra film men ännu bättre sällskap. :)

Jag har haft det bättre...

Jag har haft det bättre...

2011-08-24 15:51:57

Är det någonting jag är less på att vara, så är det att vara sjuk. Nu börjar jag bli sjuk, igen. Ont i halsen, ögonen och öronen. Det enda som fattas nu är febern, suck... Men det dröjer nog inte så lång tid innan den kommer också, för så fort jag får ont i öronen men framförallt ögonen så vet jag att det inte är så lång tid kvar tills jag har feber.

Jag pallar inte bli sjuk, speciellt inte nu när jag inte har fått jobba någonting den här månaden men ska få jobba i helgen. Men det är väl så typiskt att man ska bli det då? Blääääääääää!

Och så har jag ingen bloggmotivation heller, därav de dåliga uppdateringarna den senaste tiden. Men så fort jag blir frisk så ska jag ta tag i det och en ny design ska fixas! Nu tänker jag bara lägga mig i soffan i fosterställning. Ciao sålänge! :*

TJEJKVÄLL

TJEJKVÄLL

2011-08-20 01:53:58

Min fredag började med att jag fick min nya bilstereo fixad av Jonny, tack för det! :) Sen åkte jag vidare till kontoret och hämtade lite papper och sen hem till stan igen. Åkte och handlade med Cicci inför kvällen och sen gick vi på stan en snabbis och köpte lite andra nödvändigheter.

På kvällen åkte jag till Cicci och hade tjejkväll där med henne, Malin & Jennie. Först hade vi en Mary Kay visning och efter den var klar så åt vi en superb middag. Sen var det dags för cluedo och lite tjejsnack. Lite senare, efter mycket skratt, så kom J och joinade oss en sväng innan han skjutsade hem oss.

Tack för en jättemysig kväll, brudar! ♥ Nu väntar jag på att J ska komma hem hit så att jag kan sova. :)


Så här mysigt hade vi det ikväll ute på Cicci's uteplats. :)

MY BIRTHDAY

MY BIRTHDAY

2011-08-18 17:51:00

Hade en helt underbar födelsedag igår, den bästa på länge! :) Fina presenter, fint sällskap & för att inte tala om en extremt fin tårta (haha! jag och syrran gjorde smörgåstårta och det blev lite kaos). Tack för alla gratulationer och tack till alla som var med och fira min födelsedag tillsammans med mig. :) ♥

CONGRATULATIONS TO ME!

CONGRATULATIONS TO ME!

2011-08-17 00:01:00

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Hurra, hurra, hurrraaa!
Min 21 års dag kommer att firas tillsammans med mina nära & kära hemma hos mor & far.

A very good day

A very good day

2011-08-16 19:01:56

Har tvättat, diskat, bokat ett möte med min jobbcoach & kollat på How I Met Your Mother. Så har min dag sett ut idag. Ikväll ska vi fira att J har tagit körkort idag (grattis än en gång! ♥) med lite thai-mat och en myskväll. ;)


You make me smile, please stay for a while

You make me smile, please stay for a while

2011-08-11 12:17:00

Det var längesen jag mådde så här bra som jag gör nu
... och allt är tack vare dig, J! ♥

ONSDAGSBUS

ONSDAGSBUS

2011-08-11 11:55:00

Igår drog jag och J iväg till Härnösand på Mitt Sverige Banan med ett helt galet gäng. Har aldrig varit på någonting sådant innan, men det var riktigt kul! :)

Köksrenovering, tacos & filmmys

Köksrenovering, tacos & filmmys

2011-08-05 20:46:00

Idag har jag äntligen fått min köksrenovering, så nu har jag nytt kylskåp, plattor och diskho. Efter det så åkte jag & J ner på skutan och fikade lite och sen vidare till Cicci & Björn där vi blev bjuden på tacos, mycket trevligt! :) Vi kom precis hem och nu ligger J i badet medans jag sitter här och bloggar. Snart blir det filmmys.


Nytt & fräscht kök, nästa projekt är kaklet i köket & golvet i köket/hallen. I can't wait!

FÖRSTA AUGUSTI

FÖRSTA AUGUSTI

2011-08-01 17:40:00

Jag kunde inte somna om imorse efter att J hade åkt, så jag la mig och kollade på en film tills min tfn ringde. Sen har det varit full fart hela dagen.

Åkt ner på stan och bytt skor åt mormor, pantat burkar, tvättat, åkt på jobbet och skrivit lönepapper, åkt till mormor & morfar samt min kusin och hälsat på, åkt på banken och fixat nytt bankomatkort, hem till mamma & pappa och fixat med lite papper samt ätit middag där. Sen när jag kom hem till lägenheten var det storstädning som gällde.

Kom nyss ut ur duschen och nu ska jag lägga mig i soffan och mysa framför en film. Har fått vääääldigt mycket gjort idag! ;o Så jag kommer nog att somna gott OCH tidigt ikväll. :)

RSS 2.0