VILA I FRID

VILA I FRID

2010-03-28 22:49:20

Det är så ofattbart att du är borta, det känns så tomt. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket! Men jag hoppas att du har det bra där uppe i katthimlen tillsammans med Elvis och Fritz. Vila i frid, min älskade Lily. ♥ :'( I will always love you.


Vila i frid, hjärtat. ♥
† 28/3


Ett gott skratt förlänger livet

Ett gott skratt förlänger livet

2010-03-25 14:07:16

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, well... idag förlängde jag mitt liv med några år. För nån dag sen bakade jag en sockerkaka och igår så klagade jag på pappa för att han inte hade provsmakat den. Så idag så tog jag och pappa en varsin sockerkaksbit och efter det så löd våran konversation såhär:



Jag började gapskratta direkt och när jag hade lugnat mig relativt bra, så berättade jag för pappa va jag egentligen sa och sen vek vi oss båda två av skratt. Har tamejfan aldrig tråkigt med min pappa, hahaha!

DAGENS

DAGENS

2010-03-23 20:03:09


Stickad tröja, linne och väska Ginatricot Jeans NELLY

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

2010-03-23 20:02:50

Jag som gick och la mig tidigt igår, vaknade ungefär vid klockan sex imorse (men jag skulle inte kliva upp förrän halv åtta, så då somnade jag om). Sen när jag blev väckt så ville jag inte kliva upp ur sängen för att det kändes som jag bara fått några minuters sömn. Varför blir det så? När det blir så där så känns det ju som att de andra timmarna var som bortkastat.

Menmen, så kan det gå. Idag började jag dagen med en körlektion och det gick jättebra! På vägen hem hade jag en trevlig pratstund med både Cicci och Jänni som var med bussen, kulkul. :) När jag kom hem så var jag verkligen "slö, slapp och likgiltig", som man brukar säga. Men istället för att lägga mig och sova (som jag vanligtvis skulle ha gjort) så började jag plugga, duktig jag känner mig! :) Nu ska jag plugga lite till och sen är det DH och Cougartown som gäller.



Inte en vanlig söndag

Inte en vanlig söndag

2010-03-21 22:20:39

Denna dag började segt, men efter ett tag så kom man igång. Har varit duktig och bakat två sockerkakor till mammas Mary-Kay visning. Visningen var jättebra och så fick man en gratis ansiktsbehandling, det var ju inte fy skam. Kvällen har gått åt till att plugga, samt spenderats framför tv:n. Någon mer än jag som tittar på "Kärleken checkar in" nu på TV3?



NAMNSDAG

NAMNSDAG

2010-03-21 22:20:33

Idag har jag egentligen namnsdag, men för några år sedan så tog de bort mitt namn ur almanackan. De gjorde antagligen det pga att mitt namn inte är så speciellt vanligt, men jag tycker att det är väldigt dålig stil. Men oavsett om mitt namn är med i almanackan eller inte så har detta varit min namnsdag och kommer att vara det framöver också, så grattis till mig! (:



PARTY-OUTFIT

PARTY-OUTFIT

2010-03-21 11:57:00


Tubklänning á la Berith Lackleggings Ginatricot Pumps Skopunkten Ring & Armband Glitter

Wednesday to friday

Wednesday to friday

2010-03-21 11:34:03

Det har inte blivit så mycket bloggande nu för tiden, men det blir det snart ändring på. Som vanligt får ni en snabb sammanfattning.

ONSDAG: Det enda som stod på schemat var halkbanan och nu är den avklarad! Jag, som gruvade mig så mycket inför det, hade ingenting att vara orolig över. Det var så sjuuukt roligt och trevligt folk hade jag med mig dit också. :) Vill jag göra det igen? JA!

TORSDAG: Jag började dagen med att åka till trafikskolan och göra lite tester, samt ha körlektion. Efter det lunchade jag med Thomas på Nojs, där vi åt god buffé och till efterrätt blev det friterad banan och glass, SÅ GOTT! Efter det gick jag på ett möte och det kan ha varit ett av bland det tråkigaste möten jag har varit på.

FREDAG: Nästintill hela dagen spenderades i sängen pga. magont och huvudvärk, inte kul. På kvällen hade jag en traditionell hemmakväll tillsammans med familjen. Jag och syrran kollade även på en skräckfilm "The Unborn", har ni sett den? Jag satt i alla fall och hade händerna för ögonen med jämna mellanrum (haha!). Men jag vet ändå inte vad jag tyckte om den, men en sak är säker och det är att jag hatade specialeffekterna - de blev alldeles på tok för mycket och det förstörde praktiskt taget hela filmen. Om de hade hållt det enkelt, så hade det blivit mera trovärdigt om ni förstår hur jag menar? I vilket fall.. ni som har sett filmen, vad tyckte ni?

VARFÖR GÖRS DET INGA BRA SKRÄCKFILMER LÄNGRE?!


Smågrejer från H&M

Smågrejer från H&M

2010-03-16 17:47:40

Idag har jag hunnit med ganska mycket; körlektion, hållt mamma sällskap en stund på hennes jobb, lunchat med Cicci på jambo, gått på stan och köpt lite smågrejer på H&M och varit på ett möte på Miroi. Nu är jag hemma och har precis bytt om till mjukisbrallor, satt upp håret i en toffs och nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen.

SYOSS Heat-Protect-Styling-Spray . NAIL POLISH U Must Have This . Pilotglasögon


SATURDAY

SATURDAY

2010-03-16 17:24:51

Kvällen började med förkrök hos Simon, där vi spelade ölspelet och hade det trevligt. Vid elva tiden gick vi mot Stadt, där det var en massa trevligt folk! Hoffmaestro var även där och uppträdde och de var gryyymmmm!

På förfesten: Micke, Pär, Emma, Johan, Jag, Simon


FRIDAY

FRIDAY

2010-03-16 17:24:34

Fredagen spenderades i Sundsvall med familjen. ♥  Dagens inköp: Klädställning IKEA Pärlörhängen Ginatricot Stor väska Ginatricot Liten väska VÄSKAN Mascara H&M Necessär H&M Converse Skopunkten Pumps Skopunkten


SÅ GOTT!

SÅ GOTT!

2010-03-10 22:02:03


Ikväll har jag och familjen haft lite mysigt framför tv:n med lite gotta så som kex och créme bonjour i olika smaker osv. SÅ GOTT! Nu väntar lite plugg och massa Glamourama avsnitt.

Spring Clothes

Spring Clothes

2010-03-10 21:06:08

När klockan ringde kvart över sex imorse, så ville jag verkligen inte kliva upp. Dålig sömn, sovit konstigt och magont, ingen vidare hit direkt! Men jag tog mig i kragen och tvingade mig upp. Åkte in till stan och hade två körlektioner, som gick jättebra! Efter det gick jag på stan en sväng och kikade och upptäckte att det kommit in lite vårkläder nu, färgglatt och härligt! Kul kul! :)

Jag längtar tills jag kan köpa en massa sån't nu. Visst, jag kan ju köpa det nu om jag vill, men ni måste erkänna att det känns rätt så surt att inte få möjlighet att använda det nu direkt med tanke på att det fortfarande är snö kvar och det blåser kallt. Därför kommer jag nog att vänta med detta ett litet tag, men jag känner bara hur det kliar i fingrarna på mig.



DAGENS

DAGENS

2010-03-09 00:37:36


Tröja Ginatricot Linne Ginatricot Jeans Vila

Våren är varmt välkommen!

Våren är varmt välkommen!

2010-03-09 00:22:13

Idag började jag dagen med två körlektioner och efter knappt halva tiden på min första körlektion blev både jag och min trafiklärare glatt överraskade - SOOOL! Solen kom fram och värmde hela dagen, det gillas! Jag kan ju säga att våren är varmt välkommen! :) Resten av dagen har jag även hunnit med ett snabbt möte på Miroi, åkt till Bergsjö fram och tillbaks och gjort lite ärenden, pluggat, kollat på Svenska Hollywoodfruar och åkt och hämtat syrran som varit på bio. Det har varit en väldigt aktiv dag för mig och jag känner mig helt slut, så nu är det sängen nästa. Är även helt ledig imorgon, som är = inget alarm ställt!

HELGEN

HELGEN

2010-03-09 00:12:52

FREDAG: Det blev en hemmakväll för min del. Mamma hade åkt iväg till Gävle och för att pappa inte skulle känna sig ensam, så stannade jag hemma och umgicks med honom och Bea. Fredagens middag bestod utav hamburgare och strips (en klassiker när pappa är ensam hemma) och in't va ja bitter för hä. Under kvällens gång blev det även UNO spel, samt tittande på Let's Dance, Solsidan och Dödligt Vapen 4. En väldigt lugn och välbehövlig fredagkväll.

LÖRDAG: Dagen började jag med att göra distanstester och klarade faserna, bra jobbat tycker jag då! Efter det var det dags att göra sig i ordning för att åka in till staden. Kvällen började med förkrök hos Emma Sund och senare drog vi vidare till Stadt. Ordet som beskriver denna kväll bäst är tamejfan "urspårat". Den var urspårad på alla sätt och vis och sjukt roligt hade jag! :)

SÖNDAG: Jag mådde förvånandsvärt bra dagen efter och det tackade och bockade jag för. Var lite småseg sådär på morgonkvisten, men blev snabbt pigg och rask igen (haha!). Jag gjorde inte så speciellt mycket i och för sig, utan det enda jag gjorde som var anmärkningsvärt var väl att jag åkte och gratulera min kära moster som fyllde år, vilket var mycket trevligt!

What doesn't kill you makes you stronger

What doesn't kill you makes you stronger

2010-03-03 23:40:50

Det var meningen att jag och brudarna skulle gå ut ikväll, men vi bestämde oss för att kapa. Istället blev det en trevlig hemmakväll med familjen. Först blev det att vi kollade på Luftslottet som sprängdes och efter det blev det Grey's, och lite cashewnötter på det. SWEET! Nu är det sängen som gäller, godnatt och sov gott!


Satt och kollade igenom mina bilder och hittade denna härliga bild på mig och brudarna. ♥ Det var en mycket rolig kväll. :)

T U E S D A Y

T U E S D A Y

2010-03-02 20:49:58

Idag har jag hunnit med både ett och annat; risk ettan 8-12 , (jag har världens bästa syster ♥) , träffat folk som det var längesen jag träffade sist , fikat med Stina & Cicci , CHICKEN/CURRY MACKA , pluggat , desperate housewives & cougartown. Nu: läggdags!


Dagens låt

Dagens låt

2010-03-01 21:12:20


Lenka - Trouble is a friend, sååå bra!

Usel uppdatering, I know

Usel uppdatering, I know

2010-03-01 21:06:51

Det var väldigt längesen jag uppdaterade nu, nästan en vecka sen sist, dåligt dåligt. Men har haft fullt upp med både det ena och det andra de senaste dagarna, men en "liten" sammanfattning får det bli.

Torsdag
Jag hade egentligen planer på att åka till Sundsvall på fredagen, men eftersom min syster skulle åka in i torsdags och ville ha sällskap, så henkade jag med henne. Vi åkte halv nio bussen in (vilket var = jag sov på bussen in) och när vi väl kom fram så gick vi i affärer och kikade runt. Det jag var ute efter var att hitta en klänning som jag kunde ha på lördagen (alltså i lördags), men jag hittade tyvärr ingen. Runt tolv tiden åkte vi upp till Granloholm, där min syster gjorde en intervju med en munmålare (som verkligen var hur trevlig som helst!). När intervjun var klar så åkte vi ner på stan igen och åt på donken. Jag hann även ringa och möta Amanda innan jag skulle åka hem, vilket var trevligt! :)

Fredag
I fredags så kände jag mig helt slut i både kropp och sinne, så för det mesta så tog jag det lugnt och vilade upp mig inför lördagen. På kvällen hade vi en traditionell familjekväll med god mat, spel och film.

Lördag
I lördags hade jag ingen lugn stund alls. Dagen började med att jag fick åka in på hälsocentralen, för att kolla upp mitt födelsemärke. Min katt hade nämligen klöst sönder det, så jag fick lite småpanik, men som tur var så tyckte sjuksköterskan att det såg okej ut och jag fick åka hem. När jag kom hem var det bara att göra sig i ordning och packa, för att sedan åka till Stina. Där var det förfest och senare gick vi vidare på Stadt. Förfesten var riktigt kul, men Stadt däremot... var en riktig besvikelse. Var där en stund iaf, men sen gick vi hem till Stina istället och fikade och sov, såå skönt! En sak till som gjorde mig besviken och irriterad var att mina favoritörhängen försvann :(

Söndag
Jag hade en klassisk "dagen efter"-dag. Eftersom jag sov hos Stina, så fick jag åka buss hem (som för övrigt kan vara ett av bland det jobbigaste man kan göra dagen efter?! jag hatar att åka buss). Sen resten av dagen spenderades i antingen soffan eller i sängen kollandes på film, förutom när jag åt den klassiska "dagen efter"-maten; pizza, mmmums!

Måndag
Idag började jag dagen med att ha två körlektioner. Efter det så gick jag på stan och kikade en sväng, tills bussen skulle gå, och då träffade jag på Emma. :) Hade ingen aning om att hon skulle vara i stan, så jag blev glatt överraskad. Sen var det raka vägen hem och i säng, haha. Blev en liten powernap innan jag satte igång med pluggandet. Nu ska jag kura ner mig i sängen igen och kolla på "Tomorrow Never Dies" som går på tv3 nu. :)

RSS 2.0