bara 8 skoldagar kvar!

bara 8 skoldagar kvar!

2008-05-30 22:18:24

ETT STORT TACK till min lillasyrra - som hjälpte mig igår med min bokrecension. Jag hade tamejfan inte blivit klar, om du inte hade hjälpt mig. "Vad hade jag gjort utan dig?" ;) (haha!)  you're the best. <3

På svenskan idag fick vi pyssla lite med vårat samhällskunskapsprojekt - vilket jag tycker är totalt värdelöst! Det går ut på att vi ska komma på idéer om hur man kan göra Hudiksvall bättre. Vi dela in oss i grupper och efter det fick vi välja ett ställe i Hudik som vi skulle göra om, eller vad man ska säga. Vi valde "fridens kulle". Ni häromkring vet ju vart det ligger, men för er som inte vet så ligger det väldigt centralt och nära till allt, MEN det är ett ålderdomshem. Våran grupp har tänk skicka ut gamilingarna och göra ett ungdomsboende där. Efter det så ska vi göra en liten modell utav det hela, som är = att vi ska klippa och klistra dit lite pappershus och pappersträd på ett pappersark.
 + att vi ska försöka vara så seriös som möjligt, men det är ju så sjukt värdelöst så jag fattar inte ens varför vi ska behöva göra det överhuvudtaget och varför jag ens lägger ner tid på det? Liksom, vad kommer jag ha för nytta av det sen i livet då? Jo, just det! INGENTING! -.-

Ge mig sommarlov nu, tack?! Är så fruktansvärt skolless nu, så usch... Men jag har bara 8 skoldagar kvar, så det är inte direkt långt kvar nu alltså! Sommaren -o8 ska bli den bästa sommaren ever!

Back to school.... efter det meningslösa pysslandet, åkte klassen till museet för att kolla Anne Frank utställningen - riktigt intressant faktiskt.
Efter det var det bara att åka tillbaks till skolan och ha bokredovisning & ledarskapsprov. Bokredovisningen gick väl sådär, men ledarskapsprovet gick hyfsat bra faktiskt eller jag hoppas på det i alla fall. :)

Det blev en hemmakväll för mig ikväll, med familjen. Det var längesen sist, måste jag säga. Och det känns som att jag behövde denhär kvällen för att bara ta det lugnt och vila upp mig inför imorgon. Imorgon är det ju Bergsjöcrousing - tradition att åka dit ju! + Att det kommer vara jättebra väder, som är = KANON! Jag längtar så fruktansvärt mycket. Bilarna, festandet och en massa folk. Det gillas!
Men det kommer att kännas annorlunda den här gången, eftersom inte Linnéa & Adus kommer vara där. Dom åkte till Ayia Napa idag. Assholes! ;) Jag ville också följa med! :( Men jag ska väl inte klaga, kom ju hem från Turkiet för mindre än två veckor sedan. Men ni får ha det bäst där borta, bitches! I miss you already! <3

Nej, nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film eller nått. Uppdaterar er senare (om jag inte har hunnit somna, vill säga) eller imorgon.



xoxo
/ B


GOOD MORNING

GOOD MORNING

2008-05-29 10:35:29

Idag ska jag tamejfan få saker gjort i alla fall. Jag har som sagt en engelsk bokrecension att göra och så måste jag plugga till ledarskapsprovet imorgon. Det sköna är att jag har hela dagen på mig att plugga, för att jag är LEDIG idag. Jag ringde PO nyss och jag fick stanna hemma och göra fönsterbilden. Det är nice!

Men innan jag börjar plugga, tänkte jag gå ut i det härliga sommarvädret och steka lite i solen. Gör det ni också, vettja! :)

xoxo
/ B

ljusparty

ljusparty

2008-05-28 23:49:20

Blev det nå pluggning idag eller? Nixpix. Så fort jag kom hem käka jag och direkt efter det började folket komma. Då var mammas ljusparty igång. Jag köpte 12st små ljus - som luktade smultron (mmmmums!) Och jag köpte även denhär lilla grejen:


Visst är den söt?

För er som inte ser, så är det en klacksko som är en ljusbehållare. Jag kunde bara inte låta bli att köpa den. Alla tyckte den passade mig, haha. Om jag ska ta det bra eller dåligt, det vet jag inte. But I liked it. :)

Imorgon börjar jag kl. 13.00, det är nice! (y) Fast om jag ringer och pratar med PO och säger att jag ändå hade tänkt göra fönsterbilden imorgon, så kanske jag får vara ledig hela dagen. Hoppas hoppas hoppas! Jag skulle verkligen behöva en dag ledig, för att hinna med mig. För att jag har en engelsk bokrecension att skriva och jag måste plugga till ledarskapsprovet. Allt det ska vara gjort tills på fredag. Wish me luck! Nu är det läggdags, gott folk. Dröm sött. ^^


xoxo
/ B

broschyren är (nästan) klar!

broschyren är (nästan) klar!

2008-05-28 14:36:27

Nu sitter jag och har text, men jag har ingenting att skriva ELLER redigera. Jag lyckades skriva klart min artikeln igår, men jag var inte direkt nöjd med den, som jag var med den första jag skrev. Så denna artikeln kommer inte vara med i zappa, tyvärr. Istället gjorde jag och Linnéa (nästan) klart våran broschyr.



Så här ser den ut, än så länge i alla fall. Det är väldigt dålig kvalité, jag vet. Men det kommer bättre bilder senare. Nej, nu måste jag skynda mig. Har trafikkunskap snart, ciao! :*


xoxo
/ B

Godmorgon

Godmorgon

2008-05-28 09:27:15

Nu sitter jag och Cicci vid varsin dator i datasalen. Ingen av oss pallar plugga matte. Jag är så fruktansvärt trött idag - men säg när jag inte är det liksom? Wellwell... Nu längtar jag bara till helgen. Då är det bergsjöcrousing som gäller! Yeey. Fast jag har ingen aning om hur jag ska ta mig dit eller hem än och jag har ingen aning om vart jag ska vara innan. Men det löser väl sig. :) Är det någon mer som ska dit?

Ikväll ska mami ha Ljusparty med spa-inriktning dessutom . Det kommer bli mys. Egentligen så måste jag plugga, men jag tror inte att det kommer bli så mycket gjort, om jag säger så. Det enda som kommer höras är ett enda stort kackel nerifrån, så det kommer typ att vara omöjligt att ens tänka. Så jag får se om jag köper några ljus eller inte. Jag gjorde ju det förut. Köpte några st som luktade mullbär (vad det nu ens är?), men gott luktade de i alla fall.

Wellwell, jag uppdaterar er sen när jag kommer hem. Fast det blir väl runt fem-sex tiden, eftersom jag slutar halv fem. Suck.... Aja, ciao!


xoxo
/ B

... and the award for the best liar goes to you

... and the award for the best liar goes to you

2008-05-27 23:53:59

Jag har fått lite gjort idag i alla fall. Har börjat på min bokrecension, som jag ska redovisa på fredag (både muntligt & skriftligt) och jag är snart klar. Duktigt duktigt.


Även att jag har kollat runt på lite hemsidor och hittat lite grejer som jag vill köpa. Jag har även skrivit dit vilken affär de går att köpa på, i fall att ni också vill köpa. :)



Skor, armband, smink, mascara och väska.

1.  Blåa, svarta eller gröna pumps? Har lite beslutsångest. Vilken tycker du är snyggast?
2. Armband (guld, silver och svart). Har även lite beslutsångest där också.
3. Smink - är det någon som har någon av dessa/har provat någon av dessa och tyckt att de var bra?
4. Mascara - är det någon som har den eller har provat den och tyckt att den var bra?
5. Brun skinnväska

Jag vill gärna veta vad ni tycker. :)

Nu ska jag lägga mig och fortsätta kolla på scrubs med sis. <3


xoxo
/ B

you don't know what you're doing.

you don't know what you're doing.

2008-05-27 18:01:44

Denna dag började inte bra i alla fall. På ledarskapen säger läraren att vi ska ha prov. Ett helt oförberett prov. Jag skulle egentligen ha allt på fredag, men så blev det icke! Blev skapligt sur då. Men vi skulle bara ha första delen av provet, så vi skulle ha mer tid åt den andra delen på fredag. Smart tänkt, men jag blev ändå sur. För det gick inte bra alls. :/
På mediakunskapen har jag och L verkligen kommit igång på riktigt nu. Vi la in bilderna i broschyren och skrev dit texterna, blev as nice! Ni kommer såklart att få se bilder när den är klar. :)
På idrotten hade vi orientering (jippie! ehe, not). Men som tur var så orienterade jag med Linnéa & Angelica. Vi var bäst. (haha!). ;>

Efter det gick jag på stan med Linnéa, Adus och Erik en sväng.
Vid fyra tiden åkte jag med mami hem. Eller jag övningskörde, mhaha! :D Vi åkte även ner på byn och köpte glass, mmmmums!

Jag kom hem för ett tag sedan och jag är typ tröttast i världen. Just nu vill jag bara sova, men det får jag definitivt inte! Måste plugga, suck... :/ Men jag har bara 11 skoldagar kvar, så det är bara att kämpa på!



BTW! Fulaste igår i alla fall. Jag kollade på min kompis bdb och han hade lagt upp en bild sen förfesten i fredags. När jag kollar lite längre ner på kommentarerna så läste jag att en kille hade kommenterat "bruden bredvid dig till höger, vem är det? (alltså jag), var det inte hon som hade sex med en kille i soffan på g-festen" and I was like, "WHAT?!" haha, helt sjukt. Så jag skrev till killen och berätta att det hade jag verkligen inte haft och han bad om ursäkt osv. Så om ni har läst eller hört det så tänkte jag bara upplysa er om att det är inte sant. :P haha aja, nu vet ni i alla fall.

Jag uppdaterar er senare!

xoxo
/ B




 

you don't know what you're doing.

monday

monday

2008-05-26 19:08:12

Jag hade fotoprov imorse och det gick sådär. Är inte alls nöjd. :/ Jag får hoppas att det gick bra i alla fall.
Efter det hade vi matte och då gjorde jag inte så värst mycket. Jag orkade inte helt enkelt. Jag hatar matte. När matte kursen är avslutad ska jag aldrig mer öppna en mattebok i hela mitt liv. Matte suger! I alla fall enligt mig...
På mediakunskapen var jag & Linnéa duktiga i alla fall. Vi la in alla bilder och redigerade dom. Det vi har kvar att göra nu är bara att lägga in dom i broschyren och skriva lite text, sen är vi klar! Det var även sista lektionen jag hade idag, för på engelskan hade dom bokredovisningar och det ska inte jag göra förrän på fredag.
Så jag & Cicci åkte 14.15 bussen hem. Det känns som om det var evigheter sedan jag åkte den bussen hem. Eftersom vi har så mycket i skolan nu, så har det jämt blivit att jag har kommit hem hur sent som helst. Men idag, för en gångs skull, kom jag hem tidigt. Och jag tänkte att "Gud, va skönt att jag kommer hem tidigt. Då kanske jag får någonting gjort idag också?" Jo, tjena! Direkt när jag kom hem slocknade jag i soffan och sov tills klockan var 17.00 ungefär. (y)

Men nu är det plugg som gäller för Benta. Jag kanske uppdaterar er någonting senare!

xoxo
/ B

Onsdag - Söndag

Onsdag - Söndag

2008-05-26 18:58:02

Hallå där! Det var ett tag sen jag skrev nu. Men det har varit så körigt de senaste dagarna, så jag har tyvärr inte haft tid att skriva. Men jag lovar, jag ska vara med aktiv nu!
För att uppdatera er litegrann:

Onsdag
Idag rensade jag ur min garderob litegrann och jag gjorde ett jäkla fynd i alla fall. Det gick till såhär: Jag har haft en massa kassar i min garderob, med en massa kläder som jag inte har velat ha (förut!) och som jag inte har orkat skicka iväg. Så bara för kul skull så kollade jag igenom dom, för att se vad det egentligen var för kläder där i. Jag hittade närmare bestämt 12 klädesplagg som jag ville ha. 12 stycken liksom? Flera av dessa klädesplagg har jag letat efter, som jag har velat köpa hur länge som helst, men som jag inte behöver göra nu. Yeey! Jag hittade till exempel detta:



och mycket mycket mer! Det roliga var att jag dagen innan gick på stan med Linnéa och vi gick en sväng på ginatricot. Där såg jag ett par gröna leggings och sa att jag bara måste köpa såna! Och så hade jag ett par i min garderob liksom? Helt galet. :)

På onsdagkväll kom sis hem från Spanien. Hon var otroligt efterlängtad, kan jag lova. Då hade inte vi setts på nästan två veckor och jag minns inte senaste gången hon & jag var ifrån varandra så länge. ;o Det är inte ofta, om jag säger så. Och det märker man på både mig & Bea. Jag saknade henne väldigt mycket i alla fall. Hon hade även köpt en present till mig, en jätte fin navelpiercing. Då blev jag glad.




Torsdag

Först var det skola som gällde, där hade jag text & foto - som jag inte hade någonting att göra på. Anledningen till det tänker jag inte gå in på det, för jag blir bara så fruktansvärt förbannad. Jag slutade i alla fall runt tolv tiden, men valde att stanna kvar för att gå och kolla på slutkonsert i aulan med Linnéa, Angelica och Erik.
 
Efter konserten åkte jag & Erik ner på stan och jag följde med han hem. Runt fyra tiden åkte jag med mami hem. Den dagen gjorde jag inte så värst mycket. Jag sola lite solarium, plugga, baka sockerkaka och städa inför imorgon.



Fredag

En väldigt dryg dag på skolan. Och jag tänker låta er slippa läsa mitt whine om det, utan jag säger bara säga lite kortfattat att jag kunde ha slutat ungefär 3 timmar tidigare. Nu kanske ni förstår varför jag tyckte det var en VÄLDIGT dryg dag..

När jag kom hem var det tårta som gällde! Eftersom sis (<3) fyllde 16 år. Grattis grattis grattis! :* Då hade vi en massa främmande, übergod tårta och en massa andra go'saker.

Efter det var det bara att duscha och göra sig iordning. Sedan blev det ett missförstånd, så vi åkte in till stan mycket senare än vi hade tänkt. Men det gjorde ingenting. Vi åkte till Emma på förfest.


jag, emma & ida


G-festen
Den var helt okej, tycker jag. Vissa saker var bra, andra inte. Men i stort sett så var det en lyckad kväll. :)


Lördag
Jag vaknade runt 11 tiden och mådde inte alltför bra, om jag säger så. Det första jag gjorde var att gå ner och käka frukost och det dröjde inte länge tills mormor&morfar, min moster och min morbror kom hem hit och gratulera Bea. Då blev det till att äta tårta än en gång, men inte mådde jag dåligt av det inte. ;) eller ja, efter den tårtbiten blev det sängen som gällde för mig resten av dagen. Från klockan ett till klockan sex sov jag som en stock.

På kvällen åkte jag in till Hudik och var med Erik, Adus & Linnéa. <3 Vi kollade på eurovision songcontest och kollade på film och hade det mysigt. Vi käkade även lite göttans som gurka- och morotsstavar, dip och godis (såklart?). En väldigt rolig kväll, måste jag säga.


Söndag
Jag vaknade runt tolv tiden och det dröjde inte lång tid innan Erik också vaknade. Då fick jag frukost på säng, mys. Resten av dagen gick åt att kolla på tv och bara ta det lugnt.

Jag åkte 17.15 bussen hem och jag lyckades även somna på bussen. (haha!) När jag kom hem åkte jag & mi familia direkt till Bergsjö. Även att jag övningskörde - börjar bli riktigt bra nu, om jag får säga det själv. hähä! ;>
Först åkte vi till min morbror och kollade på kattungar. Så otroligt söta. <3 Jag ville ta hem alla tre. Efter det åkte vi till mormor & morfar, där vi fikade & snackade lite skit som vanligt.

Vi kom hem runt halv tio tiden och då var det bara att plugga till fotoprovet imorgon.




Alltså ingen vet hur mycket jag har sovit denhär helgen. Om jag har räknat rätt så har jag sovit 28 timmar. Det låter ju helt sjukt?! Men jag behövde verkligen sova ut i alla fall. Jag måste ha vänt på dygnet totalt i Turkiet., eftersom jag annars har sovit hur dåligt som helst hela veckan, förutom helgen då. ^^ haha! Aja, uppdaterar er senare. Ciao! :*


life ain't fair sometimes

life ain't fair sometimes

2008-05-21 12:39:46

Jag är verkligen inte på bra humör nu alltså. Trött & less allt. Varför ska allting jämt fucka sig för mig? Jag förstår verkligen inte. :/ Allt jag gör tycks jämt bli fel. Nu känner jag verkligen att jag inte orkar mer...

Linnéa, Emma & André
tack för att ni finns där för mig.
ni är bäst!
<3

lessheten

lessheten

2008-05-21 09:58:49

Jag känner på mig att detta kommer att bli en seg dag. Just nu har jag matte, men jag har verkligen ingen ork att plugga. Även att vi ska ha prov i det snart igen, i geometri. I hate it! 
Resten av dagen kommer bara att bestå av dryga ämnen + att jag slutar kl. 16.30. Lite medlidande, tack?! Snälla, ge mig sommarlov nu! :/

Wellwell, jag måste dra nu. Har samhällskunskap (som är = booooring!). Update you later!


/ B



what am I suppose to do?

Hårfärgning

Hårfärgning

2008-05-20 22:58:15

Justia, jag har glömt att berätta. Jag har ju även färgat håret. :)
Såhär blev det. Bilden bjuder jag på. :å



Nå, vad tycks? ;>

How do you say goodbye to love, when it's in every beat of your heart?

How do you say goodbye to love, when it's in every beat of your heart?

2008-05-20 20:59:51

Jag skulle ju som sagt ha historia prov idag, men jag slapp göra det. SCORE! Jag pratade med läraren och berätta så som det var. Att jag fick mina papper igår och att jag inte hade hunnit plugga, osvosv. Så då ska jag få göra det senare, antingen muntligt eller skriftligt, men jag vet dock inte när än. Jag ska prata med läraren på fredag och då skulle vi komma överens om en tid. Men det var otroligt skönt att få slippa göra det idag i alla fall.
Även att jag fick G på både matte nationella och samhällskunskapsprovet! Stolt? Ja men bra nog ;> haha!

Efter lunchen åkte jag och Linnéa ner på stan och gick till Restaurang 49:an för att ta de sista bilderna, till vårat projektarbete. Vi åkte sedan upp på skolan igen, för att ha idrott. Coopertest runt lillfjärden, skapligt jobbigt. Men vi klara det! ;>

Efter det gick jag och L på stan en snabb sväng. Hon köpte pilotglasögon medans jag köpte ett rött nagellack, de é nice. ;>

Justia, igår var jag ju i Sundsvall. Och där köpte jag lite grejer som sagt.



@ ginatricot
Vit jacka 299:-
Grön kjol 74,50:-
Blått linne 99:-



@ ikea
garderobsförvaring 89:-
(så jag äntligen kan få lite ordning i min
garderob, eftersom det är ett enda stort kaos just nu
)


Nej, nu måste jag fortsätta plugga. Har hur mycket som helst att göra innan sommarlovet, som ni vet. :/ Well, jag uppdaterar er imorgon!



life ain't fair sometimes.

hm ,

hm ,

2008-05-19 13:29:49

Första dagen på skolan, efter turkiet resan.
Foto - ganska slappt, det enda jag gjorde var fotoanalysen
Matte - fick reda på resultaten på nationella. jag fick 1p
ifrån G så jag fick godkänt i alla fall. De é nice!

Just nu har jag MDK och då jobbar jag & Linnéa flitit med vårat
projekt (haha!). Våran broschyr kommer bli as nice! ;> Ni kommer
ju såklart att få se bilder sen när allting är klart! (:
Suck, om en timme och en kvart ska jag ha
engelska nationella muntliga, wish me luck!

Efter det ska jag till Erik i alla fall. Det är bra!
Och efter det blir det Sundsvall som gäller.
Uppdaterar er senare, när jag kommer hem. CIAO! :*



i'm worried  :/

Turkey

Turkey

2008-05-18 13:54:43

Nu är jag äntligen hemma från Turkiet. Ohmygod, vilken upplevelse det har varit. Helt galet!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. En kort liten sammanfattning kanske? Blir för långt annars. Ehm, jaa... :




Ett sjukhusbesök
Turkiskt bad
2 fyllor
James Dean & Skummparty - galet
Shopping
En båt tur
2 strandbesök
2 ggr på Bamses restaurang - dålig mat
6 spyor - inga namn nämnda (haha!)
Minst 20 ciggpaket
5 ggr dansande på bardisken
Jag & J käka bläckfisk - gött
En juckande dans mot en blomma/palm liknande sak
2 födelsedagar
Ballemys (balkongmys)
1 gång dansande på gatan
1 ny turkdans (runkalåten)

Det finns mycket mer att tillägga, men som jag inte orkar skriva upp. Och alla bilder, ja... dom kommer senare. Det är ju ett antal, så...

Men det var otroligt skönt att komma hem i alla fall. Har saknat mami & papi som bara den! <3 Även syrran, men hon är ju i Spanien nu och kommer inte hem förrän på onsdag. :/ <3 + att jag har saknat alla vänner!!! <3
Men direkt när jag kom hem kunde jag absolut inte sova, så det blev frukost och göra sig iordning sedan for vi till mormor & morfar i Bergsjö. Även att jag övningskörde både dit och hem. Jag är så bra, tralalala!

Nu blir det tyvärr plugg, suck... Jag har typ 3 prov nu i veckan eller nått. Uäk. Det var enda man inte saknade i turkiet i alla fall! Skola & läxor, dödödö. Men efter det ska jag i alla fall färga håret och ögonbrynen, yeey! De har blivit typ sönderblekt. Inte så stiligt, haha! :')

Imorgon blir det först skola, sen sundsvall som gäller. Shopping in my <3!
Yapp, det var allt för mig just nu i alla fall. Jag uppdaterar er senare, Ciao! :*



jag tänker inte slösa mer tid på dig.


hejdå sverige!

hejdå sverige!

2008-05-09 23:09:26

Nu har jag packat klart, eller ja. nästan i alla fall. Bara lite grejer som jag ska använda imorgon, som jag ska packa ner - SEN är det klart! :) Gud vad jag längtar alltså! :)

Nu kommer Erik, så jag ska vara med han nu. :)

Imorgon:
åker från hudik 11.30
flyget klockan 18.00

hejdå sverige!
pusssssss
<3

bara en dag kvar!

bara en dag kvar!

2008-05-09 12:09:16

Bra början på dagen då, NOT! Första lektionen var svenska och då fick vi reda på resultaten från språkhistoria-provet. Gick det bra för mig eller? Nej. IG så det bara ryker om det. Så jag ska göra om det muntligt också, någon dag är inte bestämd ännu. Det bara läggs på mer och mer grejer, som jag måste göra innan jag får sommarlov. Är fett stressad nu alltså.
JAG VILL ÅKA TILL TURKIET NUUUUU! bort från allt ett tag, som sagt. och bara ligga och sola & ta det chill hela dagarna. men det är ju inte direkt långt kvar, åker ju imorgon! ;D

Men just nu är jag fortfarande kvar i skolan som sagt, and it's boooooriiiing. Om en halvtimme ska jag ha engelska och
efter det har jag bara ledarskap, sen slutar jag! (tack&lov)

Då blir det att åka hem och packa ner det sista osvosvosv.
Sen vara med erik? <3 Det är inte riktigt bestämt än, men jag hoppas det i alla fall.



Wellwell, nu måste jag röra på mig. Kan inte sitta
still länge jag eh. Skriver nå mer senare, ciao! :*

i mean please?

i mean please?

2008-05-08 23:20:19

HELLOOOOOO!

Idag har jag börjat packa och jag håller fortfarande på. Och det är inte lätt, kan jag ju säga. Som till exempel; alla kläder som jag har lagt fram, som jag vill ha med mig. - Mamma kommer bara kolla på den högen och sen säga åt mig att jag måste ta bort hälften. Men tänk om jag vill ha alla de kläderna med mig då? Men troligtvis så kommer jag inte att använda alla kläder ändå, men vilka ska jag packa ner och inte då? Suck.... Beslutsångest.

Och nu är alla pengar fixade, dom ska bara in på mitt konto,
sen är det klart! Ni anar inte hur skönt det är alltså, omg.

Vi åkte även och köpte en ny bil idag, haha! Vi fick nå ryck bah. ^^
Har ingen bild på den än, men syrran har. Så jag snor den av
henne när hon lägger ut den på bdb, mjähä! ;> Nu är det läggdags, godnatt! 



i tried to be chill, but you're so hot that i melted


Nationella, suck...

Nationella, suck...

2008-05-08 15:26:16

School
Idag började jag kl. 8.00 som jag ALDRIG annars brukar göra, det var tugnt. Men det var bara för att vi skulle ha nationella i matte b. Och provet, ja... det gick åt helvete, känns det som nu i alla fall. uäk... Visserligen, så gjorde jag både första & andra delen. Jag gjorde de jag kunde i alla fall och chansa på alla andra. Det är ju mycket bättre än att inte skriva någonting alls! anser jag då. Men om jag chansa rätt, det vette katten. Men de jag var "riktigt" säkra på, räknade jag ihop poängen på och om jag räknade rätt så fick jag 13p. Så man får hoppas att jag räknade rätt, eftersom 12p var G. Hoppas hoppas!
Jag blev klar ungeför kl. 10.00 och då gick jag & cicci och käka och efter det tog vi stadsbussen ner på stan.

På stan
Där träffade vi johanna en snabb sväng, alltså min granne. Hon skulle även komma hit sen & träffa mig en sista gång innan jag åker till turkiet, hähä.
Jag & C träffade även pelle på stan, så vi höll han sällskap tills hans buss skulle gå. Vi gick på stan och strosa runt och kika lite. Och till sist gick vi på skutan och käka glass. daimglass in my <3 även pelle var snäll som bjöd mig. Hihi. thx! (:

Back in school
När pelle hade dragit, tog jag & cicci stadsbussen upp till skolan igen. Då gick vi direkt till foton och för att bli klar snabbt, så vi kunde åka hem tidigare. Och det gjorde vi! Jag kopiera klart en bild och skrev lite på bildanalysen, duktigt duktigt.
Jag & C hann precis med kvart över två bussen hem, YES! (y) haha.

Home sweet home
Bytte om till mjukisbrallor & t-shirt nyss, sköööönt saru? Även att jag har fått skavsår idag, men det har jag smörjt in och plåstrat om nu. Jag har även satt igång en tvätt. Håller på att tvätta kläder, som jag ska ha med mig till turkiet baah.
Nu ska jag prata med papa om pengar och efter det ska jag packa. :) Uppdaterar er senare.

Bara 2 dagar kvar, yeeey.




wish me luck . . .

wish me luck . . .

2008-05-07 23:57:12

Nu räcker det! Jag har försökt fattat nått av matten, men det går inte alls bra.
Och imorgon gäller det, wish me luck!
Nu är jag trött och tänker lägga mig och kolla på 
"Sex and the City" och somna till det. Goodnight! :*


ingen bra dag alls ,

crap ,

crap ,

2008-05-07 18:47:58

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag vill sova, men jag kan inte. Men jag är dock mycket piggare än vad jag var tidigare idag. Samhällskunskapsprovet, ehm ja... det gick inte så bra, tyvärr. Om jag har tur så får jag G i alla fall. :/  Snälla, ge mig sommarlov, nu tack?!
Men sån tur har jag ju inte. Jag kollade även i min kalender idag (JA, jag har en sån) och då såg jag hur mycket prov och läxor vi har kvar att göra, innan vi slutar. Alltså, jag fattar seriöst inte hur vi ska hinna med allt. Det är ju bara 36 dagar kvar tills vi får sommarlov. Helt sjukt, hur ska man hinna? Jag kommer att få plugga ihjäl mig. Alltså jag har ingen ork längre, ingen motivation alls. Bleeh... Lite medlidande, tack?!

Men man kan ju inte ha bra dagar varje dag heller, så...

Men för att göra ett lite mer positivare inlägg, så kan jag skriva upp lite roliga grejer som händer denna månad:
- turkiet 10-17maj
- linnéa, mumpiz & syrran fyller år. <3 congratz
- bergsjöcrousing 30 eller 31maj
det gillas!


Näe, nu kan jag inte sitta här längre. Måste plugga lite matte, har ju nationella imorgon. Jag måste även börja packa lite till turkiet, har ju inte gjort det än. oO Jag uppdaterar er senare.

/ B

onsdag

onsdag

2008-05-07 12:33:17

Nu är jag trött, uäk. Jag vill hem och sova! Men jag ska ha prov och trafikkunskap först. Suck...
Och nu sitter jag och har text, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Inte så kul, direkt. Jag skulle vara väldigt tacksam om någon hade nått förslag till vad jag kan skriva om i zappa?

Wellwell, jag uppdaterar er senare, när jag är lite piggare och så kan jag berätta hur det gick på provet. :)

/ B





hahaha! you're pathetic.
grow up ,


ditt namn och mitt brevid varann med ett hjärta i mitten

ditt namn och mitt brevid varann med ett hjärta i mitten

2008-05-06 23:00:05

Nu orkar jag inte plugga samhällskunskap nå mer, så nu räcker det. Blä! i hate this. Det måste vara ett av de tråkigaste ämnena och det är drygt, om inte annat. Det gillas inte. :c


DAMN, vad jag längtar till turkiet nu alltså.
JAPP, dit ska jag, gott folk.


Bli inte avundsjuka nu ;>


Nu är det dags för mig att lägga mig och kolla på "my name is earl"
och "how i met your mother" och efter det blir det läggdags. Goodnight! :*


you're one of a kind
<3

allting kommer lösas och bli bättre igen

allting kommer lösas och bli bättre igen

2008-05-06 16:05:48

Godmorgon, gott folk. eller man kanske ska säga goddag? men det låter ju så töntigt, haha. Care? Skitsamma. HEJ!

Jag hoppas eran dag började bättre än min i alla fall, för min dag började gaaaanska så dåligt. Jag kunde inte sova inatt. :/ Jag gick och la mig vid typ halv tolv, men kunde inte somna förrän klockan var två ungefär. Ganska illa, ja. Sedan vaknade jag 05.59 och det var en halvtimme kvar tills jag skulle kliva upp, men kunde jag somna om? nej. -.-' En jävla natt, hela enkelt.

När jag kom till skolan så var första lektionen ledarskap och vi skulle kolla på film. Men tror ni datorn funkade eller? Nej. Så det blev ingen film, alltså ingen lektion. Efter det hade vi historia och var läraren där? Nej. -.-' Bra början eller hur? Men sedan blev det bara bättre. På mediakunskapen skrev jag & Linnea loggbok och började sedan göra en skiss på broschyren som vi ska göra åt Restaurang 49. Den blev ganska bra faktiskt, men det är ju bara som sagt en skiss. Tyvärr så har jag ingen bild på den, men såklart kommer ni att få se den när den är klar. (: Och efter det hade vi idrott och då skulle vi jogga runt en slinga som var 3km, men vi "råka" svänga fel så vi jogga bara 2km (a) hähä, busigt. ;>

Efter det rusha vi till 13.57 bussen och så gick jag & L på stan. Alltså, jag hittar bara mer och mer grejer som jag vill köpa NU, men som jag inte kan. :c Jag blir så deprimerad. Men det här ska jag bland annat köpa när jag kommer hem från turkiet och det är en sak som är säkert i alla fall. men jag vet inte vilken? Jag har lite beslutsångest. Hjälp mig? De röda ser lite konstiga ut på bilden, men dom är fett fräscha. Lika så, de vita och hög midja har de bägge två, som ni kanske ser? Men vilken tycker du är snyggast? eller rättare sagt, vilken tycker du att jag ska köpa? (:





Nej, nu blir det en liten fika, typ dumle oboy & macka, mmmmmums. Efter det måste jag börja fixa lite inför turkiet (four days left) och efter det blir det plugg. Har samhällskunskapsprov imorgon, om kommunen och lite annat shit. (and it sucks!)
Wellwell, jag uppdaterar er lite senare. Ciao! :* 

/ B




Afasi & Filthy - Jobb
fett skön låt




 

allting kommer lösas och bli bättre igen
om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm
och vi tror vi strävar mot samma mål
men när man tittar på dig är det bara all you!


håll min hand & säg att allt blir bra.

håll min hand & säg att allt blir bra.

2008-05-05 22:27:28

Det har varit en ganska skön dag idag, faktiskt. Jag har tagit det ganska lugnt, tills jag fick något ryck och bestämde mig för att tvätta bilarna. eller ja, EN bil åtminstone. Och det var jobbigare än jag trodde det skulle vara, men nu är det gjort i alla fall. Nu är bilen renare än någonsin, haha. Bara en kvar nu, men den är på lagning, så vi får väl se när det blir dens tur. Har tjänat lite pengar idag också, de é nice. (y)

Skola imorgon, and it sucks! Jag är så otroligt skolless, så det finns inte alltså. BLÄ! :c Men ungefär så här kommer min dag att se ut imorgon; först ledarskap, historia, mediakunskap, (ute)idrott - som jag kom på att jag måste packa till, annars kommer jag att få stressa sönder imorgon.
Jag kanske till och med får mina grejer av erik imorgon? hm. det återstår att se. Och efter det blir det hem och plugga, eftersom jag ska ha två prov denhär veckan. Det ena är samhällskunskapsprovet och det andra är nationella - matte. i hate school... -.-

Nu har jag en fruktansvärd huvudvärk, som har gått upp och ner hela dagen. Usch. Så nu ska jag ta en alvedon, lite kvällsfika och efter det blir det 2½ män och läggdags som gäller. Godnatt folket! :*

5 dagar kvar!


Btw, GRATTIS KADDE! :)

without saying a word you can light up the dark

without saying a word you can light up the dark

2008-05-05 12:43:16

Godmooooorgoooon!

Jag som tänkte kliva upp lite tidigare, för att försöka hinna med lite saker idag, men jag lyckades inte så bra. Vaknade för kanske 5 minuter sedan. Haha, aja... Idag är det sista dagen på ett "lov", eller vad man ska säga. Har varit ledig sen torsdagen och det har varit hur härligt som helst! Vill inte tillbaka till skolan. :c Men jag går bara som sagt 4 dagar, sen åker jag till turkiiiieeeet! Kommer bli as nice. Förlåt om ni tycker att jag tjatar om det, men det är bara för att jag längtar så otroligt mycket!

Haha, jag måste bara berätta det här. Igår gjorde jag en "Benitha" igen. Jag skulle tömma min papperskorg på datan, men lyckades ta bort hela papperskorgen. Alltså jag tänkte inte på vad jag gjorde. Jag tyckte det stod nå annorlunda, än vad det brukar stå när man tömmer papperskorgen, men jag tänkte "ey, what a hell..." liksom. Och så POFF! så försvann hela papperskorgen. Fick lite panik där ett tag, för jag visste ju inte hur jag skulle få tillbaka den. Eller panik och panik, äh.. ni förstår vad jag menar. Jag frågade dom jag prata med på msn om dom kunde hjälpa mig, men ingen svara. -.- Men tillslut så hjälpte Robin mig att få tillbaka den, tacktack! ^^


Wellwell, nu ska jag gå ner och käka frukost, sedan får
jag se vad jag hittar på. Skriver nå mer senare, ciao! :*


Btw,
jag hittade ett par skit snygga shorts igår som jag bara måste ha! Ska köpa dom efter jag har kommit hem från turkiet, vad tycker ni? :)

that's the thing.

that's the thing.

2008-05-04 23:50:20

En kort liten sammanfattning av min dag;
- jag & Erik vaknade runt 12 tiden
- möggelmacka (haha!)
- nudlar
- film; the hills have eyes 2 (psyko film!)
-  cs & mys

det gillas! (:


Jag kom hem runt 5-6 tiden. Och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket direkt. Jag har varit så trött så jag inte har haft någon ork. Men nu är jag pigg istället, nu när det snart är dags att gå och lägga sig. Men det gör ingenting, eftersom jag är ledig imorgon! Härligt sa du?! ;> Har jävlats med mama, papa & Bea hela kvällen, eftersom dom inte är det. Mhaha! Så då kommer jag att bli ensam hemma imorgon, de é nice.


Har planerat lite, inför imorgon. Vad jag måste göra, osv. Jag ska;
- räkna ut hur mycket pengar jag har till turkiet (bara 6 dagar kvar!)
- plugga matte & samhällskunskap
och ta ett långt och härligt bad, haha! ;>

Men jag börjar faktiskt känna mig väldigt stressad nu, inför allt. Turkiet, skolan, ja... allt! Det är bara 40 dagar kvar tills vi får sommar lov. Skönt? JA! såklart det är. Men jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt. :/ uäk...




i don't wanna close my eyes, 
i don't wanna fall asleep,
cause i'd miss you babe,
and I don't wanna miss a thing,
cause even when i dream of you,
the sweetest dream would never do,
i'd still miss you babe,
and i don't wanna miss a thing.
<3


/ B.


jenny & kajsas 18årsfest

jenny & kajsas 18årsfest

2008-05-04 22:34:12

Det började med att jag åkte in till Hudik, till Stina runt sex-sju tiden. Ohmygod, då var jag stressad kan jag lova. Men jag lugnade ner mig ganska snabbt. Haha! :) Där satt jag & Stina i hennes nyhus och drack, det var mysigt. hähä! ;>
Sedan gick vi ner på busstation, för att åka med 20.15 bussen. Vi trodde att det skulle vara sjukt mycket folk på bussen, men det var det icke. Men det var ganska skönt det också.

När vi kom till festen var det lite folk där innan, vilket var skönt. Men ingen var ju utklädd, det var ju det som var tråkigt. Sedan strömmade det massa folk in. Smurfar, rödluvan osvosvosv. Haha, det var då festen drog igång på riktigt.
En kanon kväll, enligt mig i alla fall. Massa trevliga folk! :)

Runt två tiden kom Marcus & hämtade upp mig, Erik, Stina & Krukan. Han var även snäll och skjutsade hem mig & Erik, tack vännen! :)


Tack Jenny & Kajsa, för att man fick komma.
och tack till alla som gjorde min kväll KANON! :)


hur mycket jag än ger, så letar blåa ögon alltid efter mer

hur mycket jag än ger, så letar blåa ögon alltid efter mer

2008-05-03 14:47:42

Igår städade jag mitt rum, som sagt. Men jag glömde att knäppa före och efter bilder. Det är inget att anteckna precis, men bara för att se skillnaden liksom. Och skillnaden är stor, kan jag ju säga. ;P Har varit väldigt duktig, anser jag då.
Wellwell, jag gjorde inte så mycket igårkväll. Kolla lite på film och satt och nörda framför datorn, för det mesta. Och lyssna på musik gjorde jag också (en självklarhet!) Alltså Lars Winnerbäcks texter. <3 Förut tyckte jag inte alls om Lars Winnerbäck. Inte det minsta. Alla mina kompisar typ älskar honom, men inte jag. Så fort jag hörde hans namn var det bara usch och blä. Men nu, när jag har lyssnat riktigt på texterna, så älskar jag honom också. DAMN, va hans texter är bra. Ser du, Linnéa? Jag erkänner; han ÄR bra! Haha!

den som inte har något liv
lägger sig i andras



Idag vaknade jag runt tolv, någon gång. Och när jag gick ner för att käka frukost, kom Johanna (alltså min granne) upp och sa att hon skulle färga ögonbrynen & ögonfransarna på Bea. Så hon gjorde det på mig också & det blev jättebra, är fett nöjd. :)

Det är ju kanon väder ute! Så nu tänkte jag gå ut & sola en sväng, härligt härligt! Efter det blir det att duscha & göra sig i ordning, käka & sedan dra in till stan.

För ikväll ska jag bland annat festa med denna brud <3

det kommer bli nice. Är sjukt taggad!!!!!!

None

Bara en vecka kvar nu, yeeey! :D


there's hearts all over the world tonight

there's hearts all over the world tonight

2008-05-02 20:49:49

Det blev en hemmakväll för mig igår. Skulle egenligen ha åkt in till stan på mina klasskompisars 18årsfest, men jag hade verkligen ingen ork. Jag hoppas ni som var där hade kul i alla fall och grattis till Sara-Lena & Ida, än en gång.
Det blev en hemmakväll för mig, som sagt. Tråkigt dock, men skönt. Var verkligen trött efter en heldags städning. Men det var det värt. Tjäna pengar till turkiet i alla fall. ;>



Idag var det egentligen meningen att jag och mamma skulle åka in till stan, för att köpa lite grejer. Jag skulle även gå på stan med Stina en sväng och köpa lite presenter, men det blev tyvärr inte så. Hade så ont i magen, så jag pallade verkligen inte åka in. Men det är ju en dag imorgon också, som sagt. Så då fixar vi det då istället.
Har mest bara legat och tagit det lugnt idag. Senare på kvällen fick vi främmande (som fortfarande är kvar), en gammal kompis till pappa och hans flickvän. Vi käkade übergod mat; grillat, potatisgrattäng, kroketter, 3 olika såser och grekisksallad - mmmmmums! Och nu sitter dom nere och pratar en massa gamla minnen, medans jag & bea sitter framför varsin dator. Haha! ^^

Blev en hemmakväll ikväll också, som det ser ut nu. Men det är skönt det också, taggar inför imorgon jag. Jag ska nämligen på 18årsfest och det är maskerad som gäller, sagofigurer/hardcore. Så imorgon ska jag fixa kläder åt det. Mamma är snäll och ska hjälpa mig. <3 Jag tänker inte säga vad/vem jag ska vara. Ni som ska dit imorgon får veta då. För er andra kan jag lägga ut en bild antingen imorgon innan jag åker, eller på söndag. För att vara snäll, så kan jag ge er en liten ledtråd. Hon är liten, mer säger jag inte. (a) Haha, det kommer bli hur kul som helst. Tack Linn, för att du hjälpte mig att komma på vad/vem jag ska vara. :*

Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi åker till turkiet. Jag längtar så otroligt mycket. Sola hela dagarna, festa hela kvällarna. Det kommer bli så härligt! Du & jag, Stina. <3

image114Ohmygod, jag vill ha en iphone. Allt jag har hört om denhär mobilen är bara bra saker. Och den ser ju så jävla fräsch ut. Det krångliga är ju att man måste köpa den från USA och frakt  + att man måste låsa upp den och grejer. Men jag vill fortfarande ha en, GE MIG!

Nej, nu ska jag inte sitta här och nörda nå mer. Jag måste hitta på någonting. Städa mitt rum, kanske? Det behövs verkligen. Mitt rum ser verkligen ut som ett bombnedslag. Ni kan få före & efterbilder sen, så förstår ni vad jag menar. Haha! Efter det blir det nog film med sis, som gäller. <3 Skriver nå mer senare, ciao! :*


Why you confuse my mind?

1 maj

1 maj

2008-05-01 20:46:20

Att städa hela huset kommer ta flera dagar, känner jag nu. I alla fall i min takt, haha! Men det är bara för att jag är lite av en perfektionist (stavas? äh, ni förstår vad jag menar). Även att jag skulle tvätta bilarna, men det får nog bli en annan dag - helst då det är fint väder.

Som sommarjobb i sommar ska jag ju jobba på golfen i gnarp, som ni kanske vet? Men jag ska även sommarjobba hemma. Vi har ett litet rum innan man kommer till våran bastu och DÄR kommer vi att göra ett sk. "relax-rum" och det ska jag få måla/tapetsera och inreda. Det passar perfekt, eftersom jag älskar att inreda. Det är mitt lilla "projekt" i sommar, eller vad man ska säga. Haha! Det kommer bli fett nice. Jag har tänkt något i denhär stilen, vad tycks?

image111

Jag vet inte riktigt vilken det blir än. Jag tkr det skulle vara snyggast med 1:an,
men det tkr förstås inte mamma & pappa. Vilken tkr ni?

Världen är bra liten

Världen är bra liten

2008-05-01 13:51:44

Jag satt och skrev med lite folk på msn, som vanligt. Men när jag kollar på msn-listan så ser jag att en gammal kompis till mig hette "turkiet 10maj" and i was like "what?!". Så jag skrev till han och berätta att jag också skulle dit då. Även att vi ska till samma ställe, alanya. Haha! ^^ Det kommer bli nice som faen. Fett kul att det är några man känner som ska dit också, liksom! Dom ska åka dit och hem samma dag som vi. Haha, världen är bra liten.

Nu måste jag börja städa. Jag ska hjälpa mamma och pappa att fixa ute-möblerna, städa hela huset och tvätta bilarna. Japp, jag har nämligen en städ-dag idag. Tjäna lite pengar till turkiet, ska jag göra. ;>

Jag får se vad jag hittar på ikväll. Vill dra in till hudik, men får se hur jag gör. Det dåliga är ju att det går så dåligt med bussar idag, bara för att det är röd-dag. Om det inte hade varit det, hade jag lätt åkt in dirr. Men det ordnar väl sig, det gör det alltid. ;>


Du ser bara saker från ditt eget perspektiv, du kan inte tänka dig in i andras.


En mycket händelserik Valborg

En mycket händelserik Valborg

2008-05-01 13:42:09

Först blev det iggesund med; gurk, lindberg, sandra, midell, linn och eve.
Ankarmon - vi kollade på fyrverkerier och grejer, men vi kom precis fram när det sluta. :')
Midells place again - chilla där ett tag, även jimmy & oscar kom
Åkte taxi med jimmy & oscar till hög (alltiså mitt ute i ingenstans)

När jag kom dit blev jag så sjukt deprimerad. Vilket Linn märkte när hon ringde, haha. Jag var mitt ute i ingenstans, utan mottagning typ och dom enda jag kände var; pesik, bengn, dan, sjöbom, oscar, jimmy, sara & thina, av 50pers kanske.

Senare på kvällen kom det även fram en kille och fråga "är det du som är benitha?" och jag hatar verkligen när sånt händer. Men i alla fall, jag svarade i alla fall "ja" (ofcourse?) och det visade sig att han visst mycket väl vem jag var. han kände både erik & andré och visste både ett och annat. Hur ofta händer det, mitt ute i ingenstans, liksom? typ ALDRIG! helt galet.


Ännu senare på kvällen butta en kille jimmy, så att han slog skallen i en grill. Jag var inte med då det hände, men när jag mötte jimmy med en handduk på huvudet och handen full med blod, fick jag panik. Efter det blev det bråk, vilket inte var bra.

När klockan var två lyckades mamma hitta hit. Då åkte jag, mamma & jimmy till akuten med jimmy, där han fick sy. Jag tyckte så fruktansvärt synd om honom. "ingen spruta, jag vägrar ta en spruta i skallen alltså!"

Sen när vi åkte hemåt och när vi precis har åkt förbi mig och är bara några meter från statoil macken i harmånger kör vi på en grävling, så fuckin' typiskt! Då var det bara för pappa att ta bilen ner på byn. Vi skjutsa hem jimmy till sin pappa i jättendal, vi åkte sedan tillbaks till statoil macken och pappa fixa bilen (duktig-pappa) och vi kom hem runt fyra-fem tiden.


En mycket händelserik valborg, kan man ju säga.


RSS 2.0