LULEÅ, HERE WE COME!

LULEÅ, HERE WE COME!

2010-10-28 11:00:00

Nu sitter jag & Jenkan på bussen till Luleå. Är så sjukt taggad! Kanske inte av att sitta på en buss i nästan nio timmar, men inför alla grejer vi ska göra. Vi ska få se skolan & lägenheterna hon har bott i, gå på stan och kika, träffa grabbarna, utgång på STUK etc. Men det bästa av allt ofc är ju att vi ska få träffa Stina. :) ♥ Så nu när du läser detta, Stina, så är vi på väg! :D LULEÅ, HERE WE COME!


Detta är ett tidsinställd inlägg. Bilden är tagen härifrån.


TOMORROW!

TOMORROW!

2010-10-27 20:54:45

Packat klart? CHECK! (eller ja, har lite som ska packas ner imorgonbitti)
Handlat inför resan? CHECK!
TAGGAD? CHECK!

Jag kan fortfarnde inte fatta att vi åker imorgon. Imorgon vid den här tiden kommer jag & Jenkan att vara i Luleå hos Stina. :D Helt ofattbart! Det enda jag tycker är tråkigt är att jag inte hann träffa baby ♥ innan jag åker, men sån't är livet. Jag får pussa på honom extra mycket när jag kommer hem istället. ;) Nu måste jag gå och lägga mig, eftersom jag ska kliva upp halv fem imorgonbitti - och hur jag ska lyckas med det får vi ju se, haha! Wish me luck! :)

Imorgon är vi tillsammans igen! :)

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig

2010-10-27 08:14:32

Som ni kan läsa i rubriken, så blir det inte riktigt som man har tänkt sig ibland. När jag var halvvägs till jobbet idag, så får jag ett sms av min elev där det står att hon är sjuk så att det inte blev någonting idag. Vad kan man göra liksom? Det var bara att vända och åka hem igen. Så då blev man helt plötsligt ledig idag! Men vad gör jag vaken den här tiden? Jag får se det på den positiva sidan - nu behöver jag i alla fall inte stressa med allt idag; jag har ju som sagt mycket tid på mig. :) Men först så ska jag sova bara en liten stund till. SEE YA LATER! :*

Inte lång tid kvar nu

Inte lång tid kvar nu

2010-10-26 18:34:55

Idag är det tisdag, imorgon kommer jag att ha det väldigt stressigt och tidigt på torsdag morgon åker jag. Jenkan började packa redan förra veckan och jag har inte packat en enda grej än?! Jag har tänkt göra det i flera dagar nu, men det har bara inte blivit av. ÅÅÅÅNGEEEST! Men jag tänker inte skylla på lathet utan att jag inte har fått min resväskan än, haha! Men jag har skrivit en packningslista & jag håller på att tvätta för fullt just nu, så det är på G i alla fall. Nu ska jag fortsätta med min tvättning & packning, och det är bäst att jag lägger på ett kål om jag ska hinna med allt som ska göras innan Desperate Housewives & Cougartown börjar!

STRESS

STRESS

2010-10-25 17:54:06

Vilken stressig dag jag har haft, pueh. Först imorse så krånglade min bil, så jag knappt tog mig iväg på jobbet. Sen blev det jobb & stan en sväng. Sen blev det stan igen och NU har jag äntligen kommit hem. Jag som tyckte att jag har fått mycket gjort idag, men jag har inte ens gjort hälften av vad som måste göras, suck... Kommer att ha det sjuuukt stressigt de kommande dagarna. Får väl varva ner och chilla på bussen till Luleå på torsdag, kommer ändå att vara fast på den i nästan 9 timmar. Men jag fick i alla fall ut någonting bra av dagen; jag kom hem med en ny mössa & nya vantar, det gillas!


Mössa Indiska & Vantar Åhléns.
Ser helt mupp ut på bilden, men mitt ansikte fastnade inte på bild idag.


Nu: tvättning & packning fram till kl. 19.30 för då börjar mitt tvschema; PH, Top Model & Svenska Hollywoodfruar (PREMIÄR IKVÄLL!)

SÖNDAGSNÖJE

SÖNDAGSNÖJE

2010-10-24 19:40:47

Kom hem från baby ♥ för några timmar sedan. Sedan dess har jag fixat och trixat lite inför den kommande veckan och det måste jag fortsätta med, men bara fram till kl. 21.00 för då ska jag titta på "Vid din sida" (Stepmom) som går på TV3 ikväll. Den filmen kan jag verkligen rekommendera för er som inte har sett den. Otroligt bra film! :)

Bilden är tagen härifrån.

SATURDAY

SATURDAY

2010-10-23 18:50:49

Det blev inte mycket gjort igår och det har inte blivit mycket gjort idag, men ibland får man ha det så. Det har varit skönt i alla fall. Dock kommer den kommande veckan att vara väldigt stressig, för då är det mycket som ska göras, så då jämnar det ut sig. ;) Nu så ska jag i alla fall åka till baby. ♥ Uppdaterar väl er när jag kommer hem igen. :*

MODELL

MODELL

2010-10-23 15:25:04

Justja! Det här har jag glömt att berätta för er. För några dagar sedan så blev jag tillfrågad av Amanda om jag kunde ställa upp som modell och såklart så tackade jag JA. Det blir styling, smink och fotografering. :) Ska även bli intervjuad till hennes PA, för hon ska trycka en bok om makeup/stil/hår tips osv. Men får mer information när det närmar sig, men det blir antingen någon gång v. 46 eller v.48, det ska bli så kul! :D

Bilden är tagen härifrån.

GOOD MUSIC

GOOD MUSIC

2010-10-23 14:59:31


Bruno Mars ft. B.o.B & Cee-Lo Green - The other side. Klicka på bilden för att lyssna!

Första tidsinställda inlägget

Första tidsinställda inlägget

2010-10-22 23:30:00

Nu har blogg.se tagit ett steg framåt och äntligen (!) fixat så att man kan skriva tidsinställda inlägg. Nu ska jag bara för kul göra ett test och tidsinställa detta inlägg på... ska vi säga 23.30? Bara för att se om det verkligen fungerar. :)

Updt: Det fungerade! :D


GOODNIGHT!

GOODNIGHT!

2010-10-21 23:42:51

Nu har jag lugnat ner mig efter kvällens incident. Som ni kanske även förstod så blev det inte så att jag åkte till baby ♥ ikväll, stackarn mådde inge bra. :/ Men förhoppningsvis så mår han bättre imorgon, så jag får träffa honom. :) Nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket och sen tänkte jag slå igång en film och somna till den. Nattinatti! :*


Jag just nu :)


CAT & RAT

CAT & RAT

2010-10-21 22:49:03

FYFAAAN! Jag höll seriöst på att svimma nyss! Tidigare idag så berättade Bea att Alix, våran katt, hade tagit in en mus i hallen. Jag tänkte ju inte mer på det, för jag visste ju att dom hade tagit ut den. Men det var inte det enda han hade tagit in...
Sen nu så har jag precis gjort mig i ordning för att gå och lägga mig, så ser jag att Alix kommer in i mitt rum och inte brydde jag mig om det eftersom han brukar sova här inne. Men så helt plötsligt så hör jag han hålla på med nått vid mitt fönster och så kikar jag, då är det en HALV råtta som ligger bakom min gardin. EN HALV JÄVLA RÅTTA. Kapad på mitten och allt... Jag skrek på pappa, som hade gått och lagt sig stackarn, så fick han ta reda på den.
Har jag nämnt att jag ska sova inne hos min syrra inatt och att jag kommer att städa hela mitt rum EXTREMT noga imorgon?! FÖR DET SKA JAG! Blä....

Mongo katt jag har, men jag älskar han ändå. ♥ Bara han inte tar in råttor (som desutom är halva) in i mitt rum, det lilla äcklet!

I will never say never, I will fight till forever!

I will never say never, I will fight till forever!

2010-10-21 20:03:12

Idag har jag haft en jobbig dag, inte pga. jobbet utan för att jag har varit så himla trött. Har inte fått någon riktig sömn på hela veckan, så jag har varit helt slut om dagarna. Men imorgon är jag ledig, så då får jag äntligen sova ut!
Men i vilket fall så gick jag och la mig en stund när jag kom hem från jobbet idag och då råkade jag sova lite för länge. Det resulterade i att jag stressar på för fullt just nu. Har tänkt åka till baby ♥ om ett litet tag, bara om jag får tag på muppen! ^^ Hoppas ni får en bra torsdagkväll! :)

Life's too short to make trouble out of small things

Life's too short to make trouble out of small things

2010-10-20 22:16:38

Har pratat med både Jenkan & Stina ang. Luleå resan ikväll and it's gonna be AWESOOOME! Har även kollat på Grey's ikväll, ofc? Nu ska jag ner och borsta tänderna och sen är det läggdags för min del. Blir väl så att jag somnar till Vänner, as usual. Har inte ni också någon speciell serie eller film som ni brukar somna till? Vore kul att veta. :) Wellwell, goodnight! :*


Bilden är tagen härifrån.


LETTER

LETTER

2010-10-20 19:14:53


Det är inte varje dag man får ett sån't här brev, haha! :D Tack "Miffo" ;) ♥

SUNDSVALL

SUNDSVALL

2010-10-20 19:04:02

Idag började dagen med jobb och sen blev det Sundsvall/Birsta. När vi kom dit så åt vi först lunch/middag på IKEA och jag åt inte lite direkt, så jag kommer väl att vara mätt i en sisådär... vecka? Det kändes som så efteråt och det gör det fortfarande. Sen gick vi och shoppade lite och för mig blev det en vinterjacka, dvd-lådor och lite små nödvändigheter. Tack för en bra dag, brudar! :) Här kommer bilder på dagens inköp:

Min nya vinterjacka var absolut det bästa köpet idag!

Dvd-lådor, nu kan jag ha lite ordning på mina filmer också. Brabra!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

2010-10-19 18:47:45

Har varit extremt trött hela dagen, men jag vet varför och jag tänker inte gnälla över det, för det var det värt! Sen jag kom hem från jobbet så har jag bara tagit det lugnt och kikat på serier. Snart så börjar mitt tv-schema för ikväll också; Paradise Hotel, Desperate Housewives & Cougartown. Börjar även på att bli lite sugen på nått, hmm... Jag ska kanske ta resterna från min thai-mat som jag åt till lunch? Det låter som en förjävla bra idé tycker jag, haha! Nu: maaat!

BFF's

BFF's

2010-10-19 14:31:47

Nu är André på väg till Australien och kommer att vara borta på obestämd tid. Det kan bli tre månader, ett år eller vad som helst. Samtidigt som jag är ledsen, så är jag även glad för hans skull. Jag önskar honom i alla fall all lycka och att han får det riktigt bra där borta, för det är ett jä*la äventyr han har gett sig ut på. Dock önskar jag att han inte blir borta så länge som ett år, för det kommer att bli så tråkigt utan honom här. Jag kommer att sakna honom väldigt mycket!

Han är verkligen en vän som finns där för mig i vått och torrt och får mig att skratta när jag helst bara vill gråta. En bättre vän än André kan man verkligen inte hitta! Vi har varit med om mycket i våra dagar, både bra och dåligt, och vi kommer att klara det här också. Det låter kanske på mig som att han kommer att han har försvunnit för alltid, men det kommer aldrig att inträffa. Våran vänskap kommer att hålla livet ut. ♥


Jag & André, BFF's ♥


A

A

2010-10-19 01:08:33

Detta var jobbigare än jag trodde det skulle bli. ♥ I'm gonna miss you.

DAGEN EFTER

DAGEN EFTER

2010-10-17 15:54:48

Det spårade definitivt igår! Jag och Loffe hade ett mål för kvällen och jag var den enda som lyckades uppnå det. Det kanske inte var ett bra mål, men jag hade kul. Lite synd bara att det slutade som det gjorde, men om man bortser ifrån det så hade jag det riktigt trevligt med grabbarna igår! :) Det är ingen söndag utan lite film och lite flötmat, så nu blir det kycklingrulle & Vampire Diaries!

Bilden är tagen härifrån.

BACK TO REALITY

BACK TO REALITY

2010-10-16 17:02:34

Nu är man tillbaka till verkligheten igen. Nu ska jag göra mig i ordning för att sen gå ut med världens bästa André och grabbarna. Fest på hög nivå! :) Ses på August eller vart vi nu än hamnar ikväll. ;)

Johnossi - Man must dance. Taggar inför ikväll till denna låt! Klicka på bilden för att lyssna!

Nu bär det av mot Stöde

Nu bär det av mot Stöde

2010-10-15 14:17:21

Har precis packat klart och nu bär det av mot Stöde med familjen. ♥ Ska bli skönt att komma bort ifrån allt och bara koppla av en stund. I'll see you when I get home!

FRIDAY

FRIDAY

2010-10-15 09:45:26

Har lyckats få i mig lite frukost och nu så ska jag åka iväg och jobba. Får se om jag hinner blogga lite innan jag åker till Stöde annars får det bli nått tag senare. Nu: jobb!

A GOOD DAY

A GOOD DAY

2010-10-14 19:41:09

Har haft en riktigt bra arbetsdag idag, jobb har blivit gjort och vi har fått många skratt under tiden. Kan det bli bättre? No, I don't think so! Mer jobb blir det imorgon, men nog om det. Har precis packat klart och nu så ska jag åka iväg till baby. ♥ :) Får se om jag hinner blogga någonting imorgon efter jobbet innan jag åker igen eller om det blir på lördag. Det återstår att se! Shiet, va denna vecka har gått fort ;o


Updt: Det var inte en så bra dag som jag trodde.

Nu är det bara att sätta igång!

Nu är det bara att sätta igång!

2010-10-13 14:59:17

Jag kom precis hem ifrån jobbet och blev glatt överaskad över att tapetseringen i mamma och pappas rum är klar! Nu är det bara att sätta igång med möbleringen och inredningen, wiho! :)

Som ni kan se är det en stor förändring i jämförelse med HÄR!

-

-

2010-10-12 20:31:32


It's gonna be legendary!

It's gonna be legendary!

2010-10-12 19:53:34

Luleå resan till Stina bokad? CHECK! Den 28:e bär det av! It's gonna be legen…wait for it…dary!

Jag och Jenkan kommer att vara hos Stina i ungefär 5 dagar, det kommer att spåra!

AUTUMN PICS

AUTUMN PICS

2010-10-12 14:54:35

Igår någon gång på eftermiddagen var jag och syrran ute och tog lite höstbilder och här är några utav dom. :)


DAGENS

DAGENS

2010-10-12 14:54:15


Hade lite bråttom imorse, därav den annorlunda outfitbilden. Det fick bli mina baggy jeans från Hollywood och min vita kortärmadtröja från H&M.

PARADISE HOTEL

PARADISE HOTEL

2010-10-11 23:21:36

Nu ska jag lägga mig och kolla på Paradise Hotel på TV6 (hade totalt missat att det var säsongspremiär ikväll kl. 19.30, så jag kollar på reprisen kl. 23.00 istället!) sen blir det läggdags för min del. :)

Om ni har missat något avsnitt, så kan man titta här på TV6 Play också.

SOVRUM MAKEOVER

SOVRUM MAKEOVER

2010-10-11 22:59:00


Nu har mamma och pappas sovrum-makeover börjat! Så här ser det ut just nu, men imorgon så börjar man förhoppningsvis med tapetseringen. Det ska bli så roligt sen att få inreda och fixa till! Men det som jag tycker är ännu roligare är att de gör det precis enligt min skiss.
För ett tag sedan så skissade jag bara för skojs skull hur jag tyckte att deras sovrum skulle se ut och både mamma och pappa praktiskt taget skrek ut "så vill jag ha det!" och så på den vägen är det. :) Kulkulkul!

NY BLOGGDESIGN

NY BLOGGDESIGN

2010-10-11 22:44:41

Som ni kanske ser så har min blogg fått en liten makeover. Den är inte riktigt klar än, utan det är ju några små detaljer kvar, men snart så. Men hittills, vad tycker ni? Jag är i alla fall extremt nöjd! Tack till syrran som har suttit och jobbat och slitit med att få det som jag vill Du är bäst!


GULA MARKERINGAR

GULA MARKERINGAR

2010-10-08 14:55:44


Jaha? Vad är nu detta? Haha, är det bara så för mig eller är det så för er andra också?

FRIDAY

FRIDAY

2010-10-08 14:55:09

Har precis kommit hem. Åkte till baby ♥ igårkväll och sov där, mys. :) Och nu idag så kom syrran och hämtade mig och vi åkte först på stan och gjorde lite ärenden och sen åkte vi iväg på sjukhuset och hälsade på en vän. :) Nu har jag som sagt precis kommit hem och nu så sitter jag och syrran och håller på att krångla med min dvd-spelare. Varför krånglar allt tekniskt för mig för? Haha. Jag antar att jag ska väl återgå till det nu och få det fixat så att vi kan titta på film. :)

SJUNDE OKTOBER

SJUNDE OKTOBER

2010-10-07 12:04:21

Åkte till André igår och umgicks. :) Vi kollade på Grey's och Knight & Day, riktigt bra! Efter det satt vi bara och pratade om att han ska åka till Australien och jag tror inte att jag har insett förrän NU att han verkligen ska åka. Samtidigt som jag vill att han ska åka, så vill jag inte det. Det kommer att bli för jobbigt... My best friend! :/

Jag har precis varit nere och ätit frukost och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på härnäst. Det som lockar mest just nu är ett långt och härligt bad, innan jag sätter igång med sakerna jag måste göra. Men först det nya gossip girl avsnittet!

Bilden är tagen härifrån.

SJÄTTE OKTOBER

SJÄTTE OKTOBER

2010-10-06 16:30:44

Allting är så fel idag. Jag har söndag idag liksom? Allt är knas, haha! Jag kom i alla fall hem ifrån baby ♥ för ett tag sedan och nu så ska jag bara hoppa in i duschen och få i mig någonting att äta och sen så ska jag åka iväg till André och umgås lite. :) CIAAAO! :*

SATURDAY NIGHT

SATURDAY NIGHT

2010-10-06 16:07:30


Jag, Emma & Cicci i lördags.

5 OKTOBER

5 OKTOBER

2010-10-05 13:10:52

Det var meningen att jag skulle vara ledig idag, men så blev inte fallet. Imorse fick jag ett samtal och då var det bara att åka iväg och jobba. Haha, är man snäll så är man. :) Men så som det ser ut nu så är jag förmodligen ledig resten av veckan. (y) Nu så tänkte jag läsa mina tidningar som jag köpte nyss och kanske kolla på filmen som jag fick på köpet?


MUSIC

MUSIC

2010-10-04 19:35:54


B.o.B ft. Rivers Cuomo - Magic. Klicka på bilden för att lyssna!

FJÄRDE OKTOBER

FJÄRDE OKTOBER

2010-10-04 19:32:37

Jag bara gäspar och gäspar. Det var längesen jag var trött den här tiden och kände att jag kunde gå och lägga mig redan nu. Men jag har haft dålig sömn inatt och en jobbig dag, så det är inte undra på.
Nu tänker jag gå och utforska mitt kylskåp lite grann och sen tänker jag spendera resten av min kväll i sängen framför teven. Först är det säsongspremiär av Top Model 14 och sen är det Svenska New York-Fruar. Fast jag får väl se om jag hinner se båda programmen, med tanke på att jag är sjukt trött just nu. Det blir en tidig kväll i vilket fall.

WHAT'S HAPPENING?!

WHAT'S HAPPENING?!

2010-10-04 19:19:31

Vad är det som händer egentligen? Det händer verkligen grejer hela tiden och det tar aldrig slut. En av mina bästa vänners lägenhet var nära på att börja brinna (hennes grannes lägenhet brann för fullt inatt) och en av mina gamla vänner har varit med i en trafikolycka.
Man tror inte att sån’t här kan hända, speciellt inte personer man känner. Men jag är glad att du mår bra & är oskadd, Linnéa. ♥ Och Markus, du klarar det här vännen! Jag vet att du är stark, så bara kämpa! ♥

Här kan man läsa om båda händelserna.
Linnéa - HÄR & HÄR.
Markus
- HÄR.

 


P-P-PARTEEEY!

P-P-PARTEEEY!

2010-10-02 17:26:06

Nu ska jag åka iväg till stan och gå ut med b-rudarna, Emma, Jenkan & Cicci. I've gotta feeling that tonight's gonna be a good good night! ;) Ses i dimman!

SKRÄCKFILM & MYS

SKRÄCKFILM & MYS

2010-10-02 16:56:59

I onsdags fick jag helg, så på torsdagen var jag hemma och donade på för fullt och sedan på kvällen åkte jag till baby ♥ och myste. Vi låg och kollade på skräckfilmer; "Shelter" och "A nightmare on elm street", så jag satt och höll för ögonen lite då och då (haha!). Jag förstår inte varför jag envisas med att titta på sådana filmer? Dom är ju bra och sådär, men jag blir ju så jäkla rädd. ^^ Kan i alla fall rekommendera båda filmerna! :)



RSS 2.0