i don't miss ya at all

i don't miss ya at all

2009-01-30 17:22:11

Som ni kanske vet så har jag inte kunnat sova riktigt de senaste dagarna, men inatt sov jag som en gud. (haha!). Det bästa var att jag hade sovmorgon idag också, så jag sov ungefär 10 timmar inatt, det gillas!

Första lektionen idag var Psykologi och när vi kom till lektionen upptäckte vi att vi fått en ny lärare. Vi gick igenom provet som vi gjorde för två veckor sedan och jag fick MVG (!) Jag blev riktigt chockad. Mitt första MVG sen jag började trean, woho! På engelska lektionen idag fick vi prata med en gubbe från England via en webcam typ, lite weird och drygt sådär.

Ett stort (+) var ju att vi fick sluta tidigare, så jag åkte ner på stan med Emilia. När jag hade hoppat på bussen hem och åkt kanske en sisådär två minuter , så ringer E (♥) och säger att han ska åka hem och jag fick åka med han. Så jag hoppade av vid den kommande busshållsplatsen och åkte med han. Haha, lite fult, men what a hell...

En bild från glysis-cup förra året.

Vad händer i helgen gott folk?
Själv så ska jag på glysiscup med brudarna och sen får jag se om jag sover hos E eller hos Emma inatt, det beror på när E kommer hem. Sen får vi väl se om vi drar på glysiscup imorgon också (är inte bestämt ännu), men utgång imorgon blir det i alla fall. Förkrök hos Stina, as usual. Det har blivit lite av en tradition nu (haha!) Det kommer i vilket fall bli asnice. Är det några fler som ska ut imorgon?

grattis!

grattis!

2009-01-29 17:54:14



E fick körkort idag, grattis älskling! (♥)
Nu längtar jag till jag också får körkort.

världens värsta torsdag

världens värsta torsdag

2009-01-29 17:52:17

unbelievable, why am I not surprised?

Imorse åkte jag till skolan lite tidigare (fråga mig inte varför) och det var ett riktigt dåligt val. Det visade sig att 3 av våra 4 lektioner vi skulle ha idag, var inställda. VARFÖR kan inte lärarna ta tummen ur arslet och höra av sig till någon i klassen och berätta det och sedan be den föra meddelandet vidare eller någonting.
Det är så fruktansvärt dåligt utav dom. Riktigt jäkla uselt. Man kommer dit och upptäcker att man inte börjar förrän 5½ timme senare, jippie! Som tur var hade vi Högskoleinformation i hörsalen 9.00-10.00. Sen var det meningen att vi skulle ha hål i ca. 3½ timme, ehee... NEJ! Jag var på riktigt dåligt humör, så jag bestämde mig för att åka hem.


Enda sen jag kom hem har jag städat, för att göra plats åt min garderob. Jag är inte klar än, men snart så. Det är bäst att jag fortsätter med städandet nu när jag väl har fått ett städ-ryck. See ya later!


Klicka här!



en förstörd studiedag? JA!

en förstörd studiedag? JA!

2009-01-28 23:05:05

När alarmet stod på kl. 8 imorse var det verkligen pest och pina att kliva upp, speciellt när man kunde ha varit ledig hela dagen och klivit upp runt klockan tolv ungefär. Efter mycket om och men, lyckades jag ta mig upp ur sängen och göra mig i ordning, för att sedan åka 9.20 bussen in till stan med Cicci.
När vi kom in till stan och upptäckte att det inte fanns någonting att göra där, åkte vi hem till Ciccis pappa. Där käkade vi mat och pladdrade på, för att dryga ut tiden. Efter det åkte vi in till stan igen (alltså vi åkte buss för tredje gången) och det roliga var att varje gång vi åkte buss, var det samma busschafför och han påpekade det också "haha, ni igen?" typ. (haha!)

När vi väl kom till stan gick vi runt och kikade lite, eftersom det var rea på ginatricot. Jag hittade jättemycket fina kläder. En jättefin svart polotröja, både blåa och gråa jeans-leggings och dessa gråa chinos (de ser gröna ut på bilden, men de är gråa). Vad tycker ni? Jag längtar till sommaren, då man kan köpa en massa nya sommaroutfits till bl.a. Bulgarien.


Efter vårat fönstershoppande gick vi på det "viktiga" mötet på kommunen kl. 11.30 och var där i två timmar. Det kan seriöst ha varit det tråkigaste jag har gjort på länge. Jag höll på att somna när kvinnan, som tog emot oss, pratade om våran kommunfullmäktige osv. En förstörd studiedag? JA!
Efter mötet åkte jag hem och jag har inte varit så lycklig av att komma hem till min säng, som jag var idag. Efter några timmars sömn var det dags för mat och under middagen satt vi och pratade om jobb för mig efter studenten. Det blir kanske ett eget företag, men det kommer jag att gå in mer på när jag vet mer.

Imorgon är det torsdag och det är den jobbigaste skoldagen på hela veckan. Vi har samhällskunskap, svenska, naturkunskap och religion på en och samma dag. Ganska frustrerande faktiskt, så för att jag ska kunna orka med morgondagen är det läggdags som gäller för mig nu. Godnatt!

sån't är livet

sån't är livet

2009-01-27 22:45:06

Idag var jag ovanligt trött, måste jag säga. Jag höll på att somna på både engelskan och ledarskapen, ett antal ggr. Det kändes som att jag liknade kalle anka på julafton, ni vet när han just vaknat och sätter sig upp i sängen och nickar till - that was me! (haha!).
Efter skolan åkte jag ner på stan med Johanna och vi gick runt och kikade lite, innan jag gick till bussen. Det finns mycket som jag vill köpa nu, men inte kan för att jag måste spara pengar till Bulgarien, surt...


Jag har äntligen fått min nya garderob!

När jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade direkt. Som vanligt tog jag inte en powernap, utan jag sov en sisådär 3-4 timmar. När jag sedan vaknade började jag dona lite i mitt rum och städa undan lite grejer, eftersom jag har (äntligen!) fått min nya garderob nu som jag måste göra plats åt. Jag trodde att jag skulle få den mycket tidigare, så jag rensade för flera veckor sedan och nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag (och jag skämtar inte!). Även fast jag har städat och donat idag, så ser mitt rum fortfarande ut som en katastrof. Jag hoppas jag får nått ryck nu framöver och gör klart allt, så mitt rum kan bli fint och fräscht igen.

Nu tänkte jag dona ett litet tag till och sen blir det läggdags för mig. Konstigt nog så är jag trött, fastän jag har sovit 3-4 timmar idag mitt på dagen. Jag brukar aldrig vara det annars vid denhär tiden. Brabra!

Imorgon har vi egentligen studiedag, men inte för mig och alla andra i min klass som har text. Våran lärare var riktigt klantig och bokade in ett "viktigt" möte på kommunen imorgon, som vi måste gå på (alltså = vi är inte lediga, som alla andra). Vi börjar kl. 11.30 och jag har ingen aning om när vi slutar, så jäkla surt. Ett (+) är att vi får en liten sovmorgon i alla fall, men ett stort (-) är dedär jäkla mötet. Om vi våran lärare hade varit så klantig, så hade vi varit lediga imorgon, suck... Wellwell, sån't är livet.


Klicka här!

vart har motivationen tagit vägen?

vart har motivationen tagit vägen?

2009-01-26 23:15:09

Efter en helg är det nästintill omöjligt att kunna kliva upp i tid. Imorse snoozade jag en timme, fastän jag hade sovit nästan nio timmar. Innan jag ens hade lämnat huset, kände jag verkligen att jag längtade tills jag kom hem, så jag kunde fortsätta sova igen (haha!)

Jag hade som sagt sovmorgon till tolv idag och min första lektion skulle egenligen vara samhällskunskap, men då visade det sig att den lektionen var inställd, så jag började egentligen kl. 13.20. Jag hatar verkligen när sån't händer, för det är verkligen inte första gången heller. Varför kan de bara inte höra av sig på ett eller annat sätt och berätta det, så kunde man åka till skolan senare? Som tur var ingen av de andra lektionerna inställda, vilket var ett plus. Ett minus var att vi slutade kl. 16.00.

När jag kom hem idag hade jag bestämt mig för att både sova en stund och sen sätta igång med pluggandet, men mina planer sprack helt och hållet! Istället har jag bara degat hela dagen och haft en sprängande huvudvärk. Jag hade verkligen ingen ork till att plugga, helt enkelt. Så fort jag tänkte börja plugga, så kände jag ingen motivation överhuvudtaget. Har jag gått och blivit för lat? Det är ju nu sista året man ska kämpa, det är slutspurten liksom, men vart har motivationen tagit vägen? Jag är helt slut efter alla skolår och jag vill bara ta studenten någon jäkla gång! Studenten är en solklar grej som verkligen kan motivera en, men vart är kämparglöden? Det är bäst att jag hittar den fort, för annars ligger jag rätt så risigt till...

26 januari
jag älskar dig fortfarande lika mycket, som jag gjorde
när vi blev tillsammans för fyra år sedan idag. (♥)

~

~

2009-01-25 19:06:47

o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado

=

kyssar tillhör det förflutna, jag vill se kärleken och älska hett

jag antar att man alltid sårar den man älskar

jag antar att man alltid sårar den man älskar

2009-01-25 18:29:28

Imorse när jag, Emma och C vaknade var jag verkligen hur trött som helst och hade ont i hela kroppen. Jag ville bara ligga kvar i sängen hela dagen, för att jag orkade inte röra på mig, men jag var för hungrig för att göra det.

Efter att C hade dragit, drog jag & Emma på donken. När vi kommer utanför dörren, ser vi att det är världens snöstorm ute, och vi har bara tygskor på oss, inte så lyckat precis. Det var verkligen en pina att gå ute i dendär snöstormen, speciellt när man inte mådde sådär bra dagen efter liksom, och när vi bara hade några meter kvar till donken säger Emma "jag ser skylten!" typ som "jag ser ljuuuseeet!" (haha!) och när vi väl var framme såg vi ut som snögubbar båda två.


När vi precis hade käkat klart, kommer min kära mamma och hämtar oss. Vi skjutsar hem Emma (♥) och sen var det raka vägen hem. Nästan precis när jag kommer innanför dörren, så kommer Stina och hälsar på. Vi satt och snackade lite skit och kollade på gossip girl. Efter att hon hade dragit, gick jag ner och kollade på film och käkade lite tårta-rester, gött! Nu tänkte jag faktiskt vara duktig och plugga lite, vi får väl se hur det går (haha!). Jag kanske uppdaterar er någonting senare, eller så får det bli imorgon. We'll see.


Klicka här!

utgång = helt insane!

utgång = helt insane!

2009-01-25 18:20:39

Min lördagkväll började riktigt bra. Det började med att jag åkte buss in till stan och när jag kom till Stina var redan Jenkan där. Medans vi väntade på att resten skulle komma, satt vi och snackade lite skit och bara myste. Runt åtta, halv nio tiden dök brudarna upp (Emma, Johanna, Stina & Sara). Vi spelade "Buzz" och jag & Emma var riiiiktigt gryyym på det, eftersom vi vann! Efter det spelade vi ölspelet, men vi tröttnade ganska snabbt på det, och bestämde oss bara för att sitta i soffan och bara snacka.

Bilder från förfesten:


Vid halv elva tiden började vi dra oss mot Stadt och när vi kommer dit, drar vi alla in på dansgolvet och shakar. I början, där inne på Stadt, var det riktigt roligt, men det ändrades ganska fort.

Det var fyra brudar som trakasserade Emma hela kvällen och det jag menar med att de trakasserade henne är t.ex: de skrek "hora!" efter henne, drog henne i håret, spotta henne i ansiktet, klöste henne och slog henne. Jag tycker det är riktigt fegt när två går på en, men när fyra går på en liksom? Det är helt insane. Och sakerna de gjorde, det är så löjligt. De är 18 år, men beter sig som 5.
I början skrattade man bara åt dom, för det var ju så löjligt. De fortsatte skrika "hora!" efter oss och vi fortsatte skratta åt dom, för vi brydde oss inte. Men de klarade tydligen inte av det, utan måsta ta till våld. Tänk er min bästa vän Emma, en ganska liten tjej (förlåt emma, men du är det) och fyra ganska kraftiga brudar går på henne helt utan anledning. Det är så fruktansvärt fegt, speciellt när de gick på henne så fort jag antingen kollade bort eller hon var en bit ifrån mig, som var = hon var praktiskt taget själv. Det enda jag kan säga är att det är tamejfan tragiskt. Världen är full av idioter, suck...

Sammanfattning
Förfesten var grym som vanligt! Tack brudar! (♥)
Där inne på Stadt var allt insane.

mammas födelsedag + utgång

mammas födelsedag + utgång

2009-01-25 13:43:48

Idag är det ingen vanlig idag, för idag är det mammas födelsedag.
Hurra, hurra, hurraaaa!



Imorse vaknade jag av att mamma kom och väckte mig. Det borde väl vara tvärtom? Haha, men i alla fall... Då gick jag först ner och käkade frukost och sen gav vi henne hennes presenter, hon blev jätteglad. :) Efter det kom allt främmande och det blev såklart fika och tårta. Mamma gör världens godaste tårtor, helt sjukt. Denna var en marräng tårta, med blåbär och hallon (mmmumsfillibabba!).
Efter fikade började jag & brudarna kolla på Pirates of the Caribbean och efter det började vi spela "Tecken" igen (haha!). När det började närma sig kvällen, började jag göra mig i ordning inför kvällen och sen var det egentligen meningen att vi skulle äta go'mat, men det blev pizza istället eftersom jag skulle ut. Jag är jättedåligt på att äta ibland, jag åt bara en halv barnpizza. Jag tror jag hade käkat för mycket tårta under dagen, (haha!).

Nu ska jag fixa i ordning det sista och sen åker jag in till stan för en utgång med Emma, Jenkan, Stina, Stina, Sara och Johanna. Kommer bli gryyymt! Jag uppdaterar er imorgon!


Klicka här!

fredag

fredag

2009-01-25 13:33:48

En sammanfattning av min fredag

Skola
- Sovmorgon till 12.00
- Ingen lärare på psykologin, men jag, Linnéa & Johanna var duktiga och gjorde alla instuderingsfrågor vi fick. Bra jobbat, brudar! (Y)
- På engelskan fick vi kolla på en riktigt dålig film i två timmar, istället för att vi fick åka hem och skriva på våran essay (som ska vara inne på fredag denna vecka som kommer).
- Vi fick sluta kl. 16.00 istället för ungefär 14.00, inte kul.

Stan
- Köpte mammas födelsedagspresent (eftersom hon fyller år imorgon)
- Jag blev riktigt hungrig (eftersom jag bara hade käkat frukost), så jag gick till Jambo och köpta en chicken/curry macka. Efteråt luktade hela jag curry och kommer förmodligen att göra det nu ett bra tag framöver, om jag inte duschar en sisådär... hundra ggr? men det var det värt, för de mackorna är så jääääkla goda.


Hemmakväll
- Vi kollade på "Let's dance" och jag blev riktigt chockad när BlondinBella åkte ut. Jag trodde verkligen att hon skulle vara kvar hur länge som helst, eftersom jag trodde att alla hennes läsare på bloggen skulle typ rösta på henne, men icke. Lite synd faktiskt, för jag trodde att hon skulle gå långt.
- Jag & brudarna spelade "tecken" med brudarna. det var helt klart det roligaste vi gjorde på hela kvällen. Jag skrek som en galning, vilket slutade med att jag fick knyta en sjal för min mun (eftersom mamma låg och sov och vi ville inte väcka henne). Haha, det måste ha sett riktigt roligt ut. Jag & Carro var helt klart bäst! "FOKUSERA, TVEKA INTE, KÖÖÖÖÖÖÖÖR!" (haha!)
- Kvällen slutade med ett riktigt långt tjejsnack. Det var riktigt skönt att få prata av sig lite och det tror jag nog att vi alla fyra kan hålla med om.

Tack för en grym kväll, brudar! :)
(Jag har tyvärr inga bilder ifrån kvällen)

it is finally clear to me

it is finally clear to me

2009-01-23 09:58:46

Godmorgon gott folk! Allt bra med er idag? Med mig är allt kanon. Jag sitter här nyduschad med frukosten bredvid mig, gött. Det är äntligen fredag, hörreni! Så som jag har längtat till helgen, ohmy. Äntligen kan man få vila ut ordentligt.

Min frukost, mmums.

Dagens planer:
- Sovmorgon till kl. 12.00 (det gillas!)
- Skola ungefär 12.00-14.15
- Träffa L som jag inte har träffat på flera dagar. (♥)
- Köpa present till min kära mamma (♥) som fyller år imorgon.
- Kvällen? Jag har ingen aning än.

Hur ser eran helg ut?




give me something to believe

give me something to believe

2009-01-22 23:52:01

Idag har jag pluggat för fulla muggar och jag har inte sovit en blund idag. Nu börjar jag få lite panik över min essay, läraren har inte gått igenom den första delen med mig än. Hon har gjort det med alla andra typ och sagt till dom att ändra en massa saker, för att det inte var nå bra osv. Jag blir tamejfan rädd. Jag vägrar sitta och skriva som en galning hela nästa vecka, fast det kommer ju att sluta så i vilket fall, crap... Men jag måste bara få påpeka - hur smart är det av henne som lärare, att gå igenom en riktigt stooooor uppsats och säga att man måste göra en massa ändringar, EN VECKA INNAN DEN SKA IN? Hon slutar aldrig förvåna mig alltså, usch...


Jag blev väldigt trött efter allt pluggande, så jag slog på tv:n och tittade på "Little Black Book" med Brittany Murphy, på trean. Så bra film! Jag började nästan grina i slutet (haha!). Vad det någon mer som tittade på den?

give me something to believe, cause I am living just to breathe
and I need something more, to keep on breathing for
so give me something to believe.

something has to change

something has to change

2009-01-22 15:40:06

Hej allihopa! Allt bra med er idag? Jag hoppas det. Med mig är det väldigt bra, förutom att min hosta har kommit tillbaka - vilket resulterade att jag bara sovit tre timmar inatt. Mina ögon var alldeles rödsprängda när jag satt nere vid frukostbordet imorse.

Skolan idag har varit ganska upp-och ner, både bra och dåliga saker har hänt. Bra saker = lunchen med Cicci, Emma och Jenkan (skratt-attacker!), jag fick sluta tidigare än vissa andra i min klass (för att jag inte har foto). Dåliga saker = både min svenska- och samhällskunskapsuppsats, som jag skickade in för länge sedan, har inte mina lärarna fått. Weird som fan! Så jag ska skicka dom igen nu, i hopp om att det går fram denna gång. Min mail är knas och jag kan inte ta med det till skolan heller och skriva ut, eftersom jag har tappat bort min usb. (DOH!)

Jag slutade ungefär 14.10, så jag fick typ springa till bussen. Jag hann precis med bussen, som tur var, så nu är jag hemma. Nu ska jag försöka att inte sova, utan plugga istället. Wish me luck!

partylite

partylite

2009-01-21 23:34:29

Efter att jag kollade på alla Top Model 11 avsnitt och det nyaste avsnittet av 90210, kände jag mig väldigt trött och la mig i sängen för en stund. Men som vanligt råkade jag somna och gjorde samma sak som jag gjorde igår - jag sov fyra timmar.

Vid kl. 18.15 blir jag väckt av att de ropar på mig nerifrån och säger att middagen är klar. När jag kom ner för trappen, så ser jag att vi har främmande. Jag förstod inte varför det det stod så många människor i vårat kök. Det var inte förrän jag såg PartyLite-katalogen, som jag kom ihåg att min kära mamma skulle ju ha ljusparty idag. Jag hade glömt bort det helt och hållet och jag kunde inte direkt tänka klart heller, eftersom jag var nyvaken.

 

Jag älskar verkligen deras doftljus och tillbehör till dem. Men det roligaste ikväll var att trycka upp de mest äckligaste och fruktansvärda dofterna i näsan på syrran. Jag sa någonting liknande som "Åh, denhär lukter gott!" (fast den egentligen inte gjorde det) och då vill hon såklart också lukta, och ja.. ni förstår resten. Det roliga är att hon går på det varje gång också, hur många gånger jag än har gjort det. Riktigt underhållande faktiskt (haha!).

Men eftersom jag inte har några pengar att handla för, så gick jag in till köket för att göra i ordning fika åt folket som var här. När folket hade beställt klart, gick de in till köket och joinade. Jag satt och pratade med de om studenten, studentresan och min balklänning osv. Det fick mig att längta ännu mer till studenten. Jag är så fruktansvärt taggad inför studentresan, ohmygod.

Hur kan man inte längta till att åka hit?
Är det någon mer som ska åka till Sunny Beach 31 maj- 7 juni?

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Navy CIS och vänta på att E (♥) ska ringa. Goodnight!



stick i fingret

stick i fingret

2009-01-21 11:03:15

Jag sov bara tre timmar inatt, vilket märktes på mig när jag klev upp imorse. Jag var som en levande zombie. Men jag får skylla mig själv, när jag sov 4 timmar igår när jag kom hem från skolan, så det var bara att peta i sig lite frukost, göra sig i ordning och åka in till stan med mamma.
Jag och mamma gjorde en deal, att om jag hjälpte henne på jobbet innan jag började skolan, så kunde hon skjutsa hem mig sen. Jag hade nämligen bara en lektion idag, som började kl. 9 och sluta kl. 10, och den första och enda lektionen var Naturkunskap.

Idag skulle vi nämligen ta stick i fingret, för att kolla vilken blodgrupp vi var. Innan var jag inte så speciellt nervös, men sen när läraren började berätta att vi antingen skulle få ta det på oss själva eller låta någon klasskompis göra det (det vägrade jag, för både jag och cicci skakade som fan). Jag vet, ett stick i fingret är ju ingenting, men ibland får jag panik vid sån't där. Jag gör en för stor grej utav det hela, helt enkelt. Det slutade i alla fall med att läraren fick göra det på mig och precis när han skulle sticka så skrek jag "NEJ NEJ NEJ!" och ryckte bort fingret. Han försökte lugna ner mig och sa till mig att andas djupa andetag, men jag flåsade som om jag skulle föda barn typ. Haha, ni kanske kan föreställa er?

Skillnaden mellan min och Ciccis, helt insane.

Men tillslut så lyckades han sticka mig i fingret och det var då jag insåg att det var ju ingenting. Men sen när jag skulle trycka ut blodet, var det helt omöjligt. Fastän alla i klassen hade stått och slängt med armen runt-runt för att få igång blodcirkulationen, fick jag bara ut två ynga droppar. Vi skulle få ut tre egentligen, för att se om vi var + eller -, men fail. Jag antar att jag får ta reda på det någon annan gång istället.
Det kändes verkligen onödigt att åka till skolan bara för dedär, men jag slapp få frånvaro i alla fall. Men jag har redan så det räcker, så jag ville inte riskera att få ännu mer (jag känner mig så duktig, haha). Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model 11 och 90210, ciao! :*

så ovärt

så ovärt

2009-01-21 00:21:00

Ovärt, ovärt, ovärt. Så fruktansvärt ovärt och onödigt att börja kl. 8 idag. Första lektionen var såklart Engelska C, mitt "favorit" ämne - NOT. Vi hade inte fått veta vad vi skulle göra på lektionen, så vi gick dit som vanligt. Läraren sa inte så mycket, förutom att hon skulle prata med fyra st, resten kunde gå. Vi hade 20 minuters lektion, sen fick vi sluta. Jag hade ingenting att jobba med, för att mitt arbete är hemma, så det var inte så speciellt roligt att dryga på skolan i två timmar och inte ha någonting att göra.
Varför kunde inte läraren ha sagt förra lektionen att just de fyra behövde komma och resten kunde vara hemma och jobba. Jag tror i och för sig inte att jag skulle ha jobbat hemma då på morgonen, utan tagit en sovmorgon, men ni förstår hur jag menar? Det är själva metoden hon använder sig utav. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag gjorde ett stort misstag genom att välja Engelska C, våran lärare är värdelös!

Andra lektionen var, som tur var, Ledarskap och då skulle vi starta en låtsas organisation och det var ganska roligt faktiskt. Vi slutade så pass att jag inte hann käka lunch, för då skulle jag missa bussen, så jag åkte hem och var hemma runt ett-tiden.


När jag kom hem fikade jag lite smått, samtidigt som jag kollade på det nya gossip girl-avsnittet, och efter det la jag mig och sov en stund, närmare bestämt fyra timmar. Det var inte alls meningen att sova så länge, men skönt var det iaf.
Efter att jag lyckats kliva upp ur sängen, efter mycket om och men, pluggade jag lite och sen hade jag ett litet "top model 11"-maraton. Det var egentligen meningen att jag bara skulle kolla på dagens avsnitt, men jag blev helt inne i det, så jag kunde inte sluta titta. Vilket resulterade att jag ligger nu ungefär 5 avsnitt före de som går på tv:n.

Nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket, smörja in ansiktet, borsta tänderna och sen tänkte jag gå och lägga mig. Nattinatti!

goodmornin'

goodmornin'

2009-01-20 07:48:44

Det var verkligen hur jobbigt som helst att kliva upp imorse. Jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare alltså. Efter att jag hade snoozat i en halvtimme, orkade jag ta mig upp ur sängen, och gå ner för trappen. Där hade min söta mamma dukat fram frukosten och jag käkade en rejäl frukost, i alla fall om man jämför med annars. Fil med flingor, två mackor och ett glas mjölk, så nu är jag väldigt mätt och belåten.


Nu sitter jag på skolan och jag börjar om en kvart. Är inte ett dugg peppad inför engelskan, usch och fy. Vi får väl se vad vi får göra denna lektion. Jag slutar ungefär tolv och kommer hem runt ett-tiden, så jag uppdaterar kanske er en snabb sväng då.

Ha en bra dag!

måndagkväll

måndagkväll

2009-01-20 07:41:53

Efter maten blev jag väldigt trött, men jag kunde dessvärre inte sova (konstigt nog). Jag låg istället och kollade på Smekmånaden på TV4, riktigt rolig film. (haha!) Det kan ju inte bli någonting annat än roligt, när Ashton Kutscher är med.



Nu är det läggdags som gäller, jag började ju trots allt kl. 8.00 imorgonbitti, jippie...

schema-ändring

schema-ändring

2009-01-20 01:00:58

Jag var helt inställd på att denna skoldag bara skulle vara två timmar, men det blev istället fyra timmar. Ingenting att gnälla på egentligen, men när man väl är inställd på någonting så blir man väldigt besviken när det inte blir som man vill.

Efter samhällskunskapen och naturkunskapen var jag helt inställd på att åka hem, som vi vanligtvis alltid gör, men jag hade såklart missat våran schema-ändring totalt. Våran religion började nämligen idag och vi trodde att det skulle ta ungefär en halvtimme bara, eftersom vi trodde att läraren bara skulle presentera sig själv och vi skulle presentera oss och sen var det klart, MEN ICKE! Efter att hon hade plockat in våra presentationer och gått igenom kriterierna, var det bara en halvtimme kvar av våran första lektion med henne, så vi trodde att vi skulle få sluta. Men fick vi göra det? Nej. Istället fick vi sitta och kolla på en film om olika människor, men olika religioner, som hade typ en debatt - jag höll på att tuppa av.


När klockan blev fyra fick vi äntligen sluta och som tur var så var mamma fortfarande inne i stan, så hon hämtade upp mig och vi åkte hemåt. Nu är jag äntligen hemma och jag håller på att hungra ihjäl, så jag tänkte gå ner och hjälpa till lite med maten så den blir klar snabbare. Jag tycker jag känner lukten av wok och nudlar, mmums! See ya later! :*

måndag morgon

måndag morgon

2009-01-20 00:33:29

Imorse när jag vaknade var jag sjuuukt trött, för att jag kunde nämligen inte somna inatt. Hur mycket jag än vred och vände mig, så kunde jag verkligen inte somna. Jag lyckades tillslut somna, men det var inte förrän vid 05.00. Som tur var så hade jag sovmorgon idag till tolv.


Jag klev upp runt halv tio tiden och hoppade direkt in i duschen, så jag skulle vakna till. Men jag höll nästan på att stanna kvar hemma idag och stå i duschen hela dagen. Det är ju så fruktansvärt skönt att duscha, speciellt på morarna, och det är verkligen pest och pina att kliva ut ur duschen och mötas av den fruktansvärda kylan, brr...

Det är verkligen depp-väder idag. Nu när jag kollar ut ur mitt fönster, ser man en grå och tråkig himmel och ett vitt snötäcke på marken, som är = kyla, kyla, kyla. Det kommer verkligen inte att bli roligt att stå och vänta på bussen i det här vädret, känner jag. Men det är definitivt bättre än förra fredagen då det var -17 grader, huga ligen. Nä, nu är det bäst att jag fortsätter göra mig i ordning, för att sedan gå till bussen. Uppdaterar er senare när jag kommit hem från skolan, ciao! :*

söndag

söndag

2009-01-20 00:22:14

Jag bestämde ju mig för att ta igen allt igår, som jag missa i fredags och det gjorde jag också. Så jag mår som jag förtjänar. Under hela dagen gjorde jag ingen som helst nytta. Jag sov, i hopp om att må bättre sedan när jag vaknade, men icke - jag blev bara ännu segare. Jag hade egentligen tänkt plugga idag, men jag pallade verkligen inte. Usch, nu tänker jag lägga mig i sängen och kolla på 'Mamma Mia - The Movie', godnatt!


lördag = utgång

lördag = utgång

2009-01-20 00:18:11

Ikväll blev det utgång som sagt och kvällen var riktigt rolig. Kvällen började med att vi satt hos Stina, bara jag, Stina, Broz och Marcus och förkrökade. Det var riktigt trevligt, fastän vi var så några tycker jag. Vi satt och kollade på Americas Funniest Home Videos, samtidigt som vi satt och pimplade i oss lite alkohol och fick skratt-attacker.

 


Stina gör reklam för hennes projektarbete,
medans Broz är osocial och Marcus ger mig "evil-eye"


Vid tio tiden började vi gå mot Stadt och där var det riktigt nice. Stina, Johanna & Sara gjorde min kväll, helt klart! (♥) För att jag inte skulle tänka på en massa tråkigheter och deppa ner mig totalt, så motiverade dom mig och fick mig att dansa och ha roligt istället. Puss på dom! :*

Jag hade en väldigt rolig kväll, som tyvärr slutade riktigt dåligt. Jag tänker inte ens gå in på det, för det gör mig bara förbannad. Det enda jag kan säga är att: världen är full av idioter (och det är ingen nyhet direkt!).


fredag = g-fest

fredag = g-fest

2009-01-20 00:16:28

Innan jag åkte in till stan, kom mamma på den briljanta idén att vi skulle käka kina-mat och det tackar man ju inte nej till? Det var verkligen det godaste jag ätit på väldigt, väldigt länge. Och det godaste var nog efterrätten som bestod av friterad banan och glass (mumsfilibabba!) Jag fick dock kasta i mig maten, hoppa i mig kläderna och rusa till bussen in till stan.

 

FÖRFESTEN
Förfesten var riktigt nice, måste helt klart göras om!


När jag kom till Stina, var förfesten redan i full fart.


Värdinnan för kvällen (♥)


Grabbarna posar för fullt


Emma (♥)var på riktigt goshumör.


Den snyggaste bilden från hela kvällen (haha!)


Grabbarna bestämde sig för att vara dj:s


Även jag bestämde mig för att vara med på en bild.


Det var dock lite tråkigt att vara nykter, men som tur var så hade
jag Cicci som sällskap, my sweetie (♥)

 

Vid tio tiden började vi dra oss mot Stadt, där det var g-fest. Och det sög verkligen, hur tråkigt som helst. Ett tag lacka jag även ur, för någon kastade ett glas vatten på mig och min kompis. Jag blev dyngsur på hela ryggen och i håret. Innan vi hann se vem det var, så hade hon/han försvunnit. Jag blev helt galen, för sån't är verkligen oacceptabelt för mig. Visst, hon/han kanske råkade göra det, men då tycker jag att man åtminstone kan stå för det istället för att springa iväg som en omogen liten unge. Vid det laget var jag redan less, men såklart skulle något sån't där också hända, som grädden på moset liksom. Men som tur var lugnade jag ner mig efter ett tag.

Sammanfattning
Förfesten var riktigt gryyym!
G-festen sög riktigt hårt!

 


pink - mean

pink - mean

2009-01-18 23:29:50

En av de bästa låtarna jag hört på länge.

mamma mia: the movie - lay all your love on me

mamma mia: the movie - lay all your love on me

2009-01-18 23:06:33



I wasn't jealous before we met, now every man that I see is a potential threat
and I'm possessive, it isn't nice.
you've heard me saying that smoking was my only vice
but now it isn't true, now everything is new
and all I've learned has overturned, I beg of you

don't go wasting your emotion, lay all your love on me

it was like shooting a sitting duck,
a little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
a grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear, when I don't have you near
unsatisfied, I skip my pride, I beg you dear

don't go wasting your emotion, lay all your love on me

äntligen helg!

äntligen helg!

2009-01-16 16:05:32

Idag var det min andra skoldag, efter lovet och denna dag har varit riktigt bra.

På bussen in träffade jag Madde, en barndomskompis som jag inte har träffat på evigheter. Så vi satt och pratade om både det ena och det andra hela vägen in till stan, trevligt trevligt.
Nästan direkt när jag kom till skolan var det dags att gå till psykologin. När jag var hemma kunde jag allt, men när jag kom till skolan så blev jag faktiskt nervös. Men provet gick relativt bra, tycker jag, men håll tummarna för mig ändå (haha!). Efter provet gled jag runt lite med Emma (♥) och efter det var det dags för engelska. Vi skulle gå igenom våran essay med engelska läraren, men bara vissa som hon skrev upp på tavlar och eftersom jag inte stod med, så kunde jag åka hem, som var = great!
Mamma kom och hämtade upp mig på skolan och sen åkte vi ner på stan och gjorde lite ärenden. Där på stan träffade jag en massa folk som jag inte träffat på ett bra tag, eftersom det har varit lov och jag har varit sjuk osv, så det var riktigt kul.

En bild på mig och Emma från förra g-festen. (♥)
G-fest ikväll eller inte, det är frågan.

Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Stina, Emma & Jenkan vill ha med mig på g-festen, men jag har inte bestämt någonting än. För att det beror på hur jag mår lite senare ikväll och så, men jag ska göra mig i ordning utifall.
Men just nu så känner jag att jag mår mycket bättre och jag känner mig även mycket piggare än förut, MYCKET piggare. Jag skulle ju inte gå på g-festen, om jag inte kände att jag skulle orka med det. Men om det blir att går ut ikväll, så kommer jag ta det lugnt och vara nykter. Den största anledningen till varför jag vill dit är för att jag vill umgås med mina brudar (♥) och träffa lite folk, eftersom jag har känt mig så osocial och mobbad de senaste veckorna pga. att jag har varit sjuk. Menmen, jag får väl se hur det blir. Nu ska jag gå och börja göra mig i ordning, utifall. Uppdaterar er senare! :)

it's all your fault

it's all your fault

2009-01-16 10:26:32


Min outfit for today
Jeans @ kommer inte ihåg vart jag köpt dom
Svart linne @ gina tricot
Rosa jacka med svart spets @ gina tricot

Igårkväll pluggade jag verkligen järnet, men jag lyckades inte få in allting i skallen. Så jag var duktig nog att kliva upp lite tidigare idag för att plugga in det sista och nu sitter det mesta i alla fall. Jag har nämligen psykologi-prov idag, so... wish me luck!
Jag mår mycket bättre idag, tack och lov. Så ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på, men en sak är säkert att jag SKA hitta på nått. Massa folk håller på att tjata på mig och försöker få med mig på g-festen, men jag får se vad som händer och sker. Jag uppdaterar er sen när jag kommer hem och glöm inte bort att hålla tummarna för mig nurå, inför provet! :)

i don't know what to say...
jag trodde aldrig detta, detta fanns inte ens i min fatansi.
du skrämmer mig.

jonatha brooke - eye in the sky

jonatha brooke - eye in the sky

2009-01-15 14:05:49


boys make girls cry

boys make girls cry

2009-01-15 14:03:24

Blev hemma idag från skolan. Jag kände att jag stannar hemma tills jag mår bättre (vilket jag inte gjorde igår och åkte till skolan i onödan). Jag mår faktiskt lite bättre idag, är bara lite trött och hängig och sådär, so far - ingen überhosta (Y) Men det kan ändras, det har det gjort förut...

Dagens planer är att plugga, plugga och åter plugga. Jag har psykologiprov imorgon, som jag verkligen inte tänker missa. Så, det är väl dags att sätta igång då, I guess.

Uppdaterar er senare!

wednesday

wednesday

2009-01-15 00:22:11

Efter att jag skrivit mitt förra inlägg, la jag mig och kollade på det nya Gossip Girl avsnittet (så bra, as always!) och efter jag hade kollat på det la jag mig och sov..
Två timmar senare vaknar jag av att de ropade på mig nerifrån att maten var klar och det var inte vilken mat som helst heller. Den bestod av: min pappas fasters hemmagjorda köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt (mumsfillibabba!). Det kan vara en av mina favoritmaträtter, helt klart!

Jag berättade ju för er i mitt förra inlägg att jag gjorde illa min fot påvägen hem idag, well... nu är den riktigt svullen och det gör riktigt ont - jag kan knappt stå på den. Gah, jag ska väl lyckas med tamejfan allt också...
Ikväll har jag pluggat både text och psykologi och nu är jag helt slut i kroppen. Det kändes verkligen som att jag höll på att plugga ihjäl mig, så jag tog en liten paus från pluggandet och kollade på Top Model 11 med sis och Carro.

Någon mer som ser denna säsong?
Isf, vilken är eran favorit?

Nu ska jag somna till antingen 90210 eller The Hills, har inte riktigt bestämt mig än. Men först ska jag gå ner och borsta tänderna och ta min "favorit" medicin (pencillin och hostmedicin, uäk!). Godnatt!


you change your mind, like a girl changes clothes

you change your mind, like a girl changes clothes

2009-01-14 15:58:26



I find it hard to trust, not only me, but everyone around me.
because of you, I am afraid.

första skoldagen

första skoldagen

2009-01-14 15:54:54

Min outfit for today:
Over-size tröja @ Hollywood
Halsduk @ mamma har stickat den
Leggings @ Twilfit
Boots @ Skokompaniet

Idag var det min första skoldag efter jullovet och denhär dagen har verkligen inte varit bra. Först hade vi naturkunskap och då gick vi bara igenom en massa saker, som är = booring. Efter det i väntan på lunchen så satt vi mediabrudar och snackade, men alla förutom jag, silje & cicci (stackarn, som försov sig) pratade om fjällen. Några av brudarna ska nämligen åka till fjällen på student skiweek i Vemdalen nu på lördag och kommer inte hem förrän på torsdag. Roligt för dom, men inte så roligt för mig eftersom jag inte ska dit. Det var faktiskt lite roligt att sitta och lyssna på också till och från (haha!).

Efter lunchen hade vi text och anledningen till varför jag åkte till skolan var för att vi skulle ha "läxförhör" idag, eller en så kallad diskussion och om man inte är med på dom, så får man göra en skrivning istället - vilket jag vägrar. Så jag åkte till skolan, fastän jag fortfarande inte var frisk. Men tror ni att jag fick göra dedär läxförhöret? Nej. Istället fick vi sitta och analysera tre artiklar (skriftligt, inte muntligt), som skulle vara klara den lektionen.
Jag åkte egentligen bara till skolan för att få göra den där diskussionen och sen åka hem, men jag bestämde mig ändå för att stanna kvar. Fastän jag egentligen inte hade någon ork, så gjorde jag mitt bästa i alla fall. Jag hann bara göra en riktigt klar, de andra två fick jag verkligen kämpa med. Det var riktigt svåra uppgifter.
I slutet av lektionen kände jag att det var helt omöjligt för att jag skulle bli klar med alla tre innan lektionen var slut, så jag gick till läraren och sa som det var. Jag tycker faktiskt att lärare borde ha lite överseende och förståelse, med tanke på att man är dunderförkyld, vilket Kjell hade och sa "okej" och att jag skulle lämna in dom så fort som möjligt.

Vid två åkte jag hem och påvägen hem lyckades jag såklart göra illa foten, så halva vägen hem så haltade jag. Det har verkligen inte varit min dag idag, usch. Det enda bra'a idag var att jag fick träffa mina älsklingar; Linnéa, Emma & Cicci (♥) dock så fick jag inte träffa Jenkan och Stina, så dom saknar jag fortfarande.

Min förkylning har verkligen inte blivit bättre och jag känner mig hängigare än tidigare, så nu tänkte jag kura mig ner i sängen och sova en stund, i hopp om att bli bättre i min förkylning. För ikväll så måste jag verkligen plugga. Usch, jag hatar verkligen skolan just nu. Ge mig studenten och det NU! Wellwell, jag uppdaterar er kanske någonting senare.


jag är riktigt rädd för dig.

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

2009-01-14 15:50:12

Denna tisdag har varit en väldigt seg och dryg. Jag skulle försöka kliva upp tidigare idag, men lyckades inte så bra, utan jag sov till elva i alla fall. Jag mådde väldigt bra när jag vaknade, var inte täppt i näsan och hade ingen hosta, men det ändrades dock väldigt snabbt. Jag tar hostmedicin och pencillin varje dag, men det blir ingen skillnad. När jag var hos doktorn, så sa han att 50% av dom som kommer dit har en vanlig förkylning och det går över snabbt och resten av dom som kommer dit, har något virus och det går inte över lika snabbt. Antingen så har jag ett virus eller en dunderförkylning, great!

På kvällen så satt jag och pluggade lite. Jag skrev lite på min essay, som ska vara på 4000 ord och det går väl rätt så okej. Den ska in om 17 dagar, så jag hoppas jag blir klar med den tills dess. Det kanske är bäst att jag fortsätter skriva på den nu, see ya later! :*

BTW! Jag har fastnat totalt för denhär låten, så bra! Den stämmer verkligen in på mig just nu.

gör mig frisk!

gör mig frisk!

2009-01-12 19:45:18

Jäääklar vad det blåser mycket utanför mitt fönster, helt insane. Inatt kunde jag knappt sova, för att det lät som om det vore en tornado utanför, ganska läskigt måste jag säga. Så jag hade väldigt svårt att sova inatt, men när jag väl lyckades somna, så sov jag som en gud.


Det resulterade att jag klev upp ganska sent idag, närmare bestämt klockan två. Hela dagen var borta, kändes det som. Nu när jag har varit hemma och varit sjuk, så har jag blivit helt beroende av att kolla på Sex and the City. Jag sitter även och kollar på det nu, fastän jag egentligen borde plugga. Men jag har som sagt ingen ork, jag är fortfarande en levande zombie. Snart halsar jag den där jäkla hostmedicin-flaskan, som Joel sa till mig att göra, för jag är så fruktansvärt less på denhär förkylningen. Jag vill bli frisk, jag vill träffa folk, jag saknar E och mina vänner. GÖR MIG FRISK!


lita mer på ögonen, än på öronen

lita mer på ögonen, än på öronen

2009-01-11 23:39:29

Nu sitter jag här, trött och less på min jäkla förkylning som vägrar ge med sig, och tänker berätta för er kära läsare om min dag.
Idag har jag donat lite i mitt rum. Eftersom jag nu ska få en ny stor garderob, måste jag göra undan en massa plats så allting får plats i mitt lilla rum. Men jag har inte gjort så mycket, eftersom jag har varit hängig hela dagen, så jag har bara bytt min tv-bänk till en byra, eftersom jag behöver mycket förvaring eftersom mycket kommer att försvinna.
Kände mig så yr efter jag donat med rummet, så jag måsta vila mig en stund. Och tro på fan, jag hade feber igen. Febern går som en berg-och-dalbana, inte kul.

Sis, i nyfärgat hår.

Sen på kvällen så var det egentligen meningen att jag skulle färga håret på både mamma och sis, men lyckades bara hinna med att färga håret på sis. Hann dock inte ta några före- och efter bilder, men hon blev väldigt nöjd i alla fall. Och imorgon har jag lovat att färga håret på mamma, hoppas hon blir lika nöjd. Jag brukar inte färga håret på folk så ofta.

Det blir inte heller någon skola för mig imorgon. Så när jag är hemma imorgon, så måste jag plugga. Jag måste även kolla hur mycket jag har missat när jag varit borta. Detta är inte kul, usch. Nu ska jag gå ner och ta min äckliga medicin och sen ska jag gå och lägga mig och somna till Sex and the City. Godnatt folket! :)

why am I not surprised?

HJÄLP!

HJÄLP!

2009-01-11 16:51:48



Så här kommer min balklänning att se ut och min mamma ska sy den. Hon har ju sytt en massa andra klänningar åt mig förut, som ni kanske vet (om ni har läst min blogg innan). Jag designar klänningen och mamma syr den, ganska behändigt måste jag säga. (haha!). Så det var en självklarhet att hon skulle sy min balklänning. Hon har sytt balklänningar i 3-4 år nu och hon är riktigt duktig. It will be fabulous!

But that's not the problem! Jag vet hur klänningen ska se ut, men jag vet inte vilken färg jag ska ha på tyget. Det är riktigt frustrerande att vi inte har börjat på klänningen än, bara för att jag har sådan beslutsångest. Vi har tänkt åka till en tjej, som är specialist på sånt, och fråga henne vilken färg hon tror kommer passa bäst på mig - för jag har verkligen ingen aning.

Men jag vill höra eran åsikt!

Vad tycker ni om klänningen?
Vad tror ni att jag skulle passa i för färg?

söndag

söndag

2009-01-11 13:33:13

varenda jävel är likadan...

Godmorgon gott folk, allt bra med er idag? I hope so. Själv så är jag fortfarande förkyld. Jag förstår inte hur en förkylning kan hålla i sig så länge, har ju varit sjuk sedan julafton. Jag får se om jag åker till skolan imorgon eller inte. Det beror på hur jag mår senare ikväll. Jag skulle verkligen behöva åka till skolan, eftersom jag har missat så mycket redan.

Idag har jag inte så mycket planerat. Det enda som är bestämt är att jag ska färga håret på mamma & sis. Ni kommer att få se bilder senare. Sen måste jag plugga (så jag inte ligger efter när jag kommer tillbaks till skolan) och städa undan lite i mitt rum, tills min nya stora garderob kommer. Uppdaterar er senare!



Även att min kära vän Amanda fyller 19 år idag.

Grattis babe! <3

you make my days

you make my days

2009-01-11 01:40:36

Idag har det verkligen varit en chill-dag för mig. Har känt mig helt groggy hela dagen, är det medicinen som börjar värka eller vad är det? Hmm...


Jag klev upp klockan två idag och så fort jag hade klätt på mig och käkat frukost, så började jag att spela yatzy med sis & carro, igen. Vi tröttnar aldrig, haha! Sen efter att Carro hade åkt hem, så började hela familjen att spela både kort och yatzy. Det blev riktigt mycket skratt när jag och sis försökte lära mamma och pappa att spela kortspelet "New York".
Efter det förflyttade vi oss in till tv-rummet och jag slocknade i fåtöljen direkt och sov som en stock. Under de timmarna jag sov, så hostade jag inte en enda gång. Jag har inte gjort det på evigheter, känns det som, så det var väldigt skönt att sova.
Jag vaknade kl. 00.00, när filmen var slut, och var klar-vaken. Just nu tittar jag på Sex and the City, men det gör mig bara piggare, så jag har ingen aning om vad jag kan göra för att bli trött igen. Menmen, jag får väl försöka. Godnatt!


you're fucking unbelievable.

~

~

2009-01-10 18:09:56

Du ger och jag tar allt jag kan få.
Du ger det du vill ge, men inte det jag vill ha.
Jag får det du ger, för dig är det en gren och för mig är det en skog.
Jag tar det jag får, men vill ha mer ändå.
För dig är det du ger en gren, för mig är det en skog.


i have a crush

i have a crush

2009-01-10 15:58:57


Igårkväll blev jag, sis och Karolina väldigt uttråkade och kom inte på någonting vi kunde göra för att fördriva våran tid på en fredagkväll. Men då kom jag på att jag hade filmen "Twilight" på datorn, så vi bestämde oss för att kolla på den. Och nu - I have a crush, helt klart! Det kan vara en av de bästa filmerna jag har sett.

Under hela filmen satt vi och sa liknande saker som: "naaw" (när det var gulligt), "WAAAAAH!" (när det blev för spännande), "meeeeeen" och "NEEEEEJ!" (när det inte blev som vi ville). Medan vi alla tre satt fastklistrade framför datorn, kan ni föreställa er? (haha!) Jag har absolut ingen aning om hur han är irl, men så som han är i filmen - grauuuwr!

För er som har sett filmen nu då - vad tycker ni om den?
Och framförallt, vad tycker ni om Robert Pattinson?


friday night

friday night

2009-01-09 23:16:16

Jag känner mig väldigt duktig och förståndig, eftersom jag har bestämt mig för att vara hemma hela helgen och kurera mig, så jag blir frisk någon gång.

Så vad har jag gjort ikväll? Well... Jag har spelat både kort och yatzy med sis och Karolina, det var väldigt roligt. Jag tror min medicin började värka då (haha, näerå) - skämtosido, men vi skrattade i princip åt allt.
Efter det åt vi en väääldigt god mat och efter det satt vi alla kvar vid matbordet ett tag och pratade om allt från himmel och jord. Mer än så tänker jag inte säga (haha!), men jag kan säga att det blev väldigt mycket skratt då.

George Scott, mammas gamla klasskompis.
Bild tagen från Aftonbladet.

Efter det förflyttade vi oss in till tv-rummet och kollade på "Let's Dance". Alla i familjen hejar förstås på George Scott, eftersom det är mammas gamla klasskompis. Men det är inte bara därför, utan vi tyckte han var väldigt bra också! Jag hejar även på Morgan Alling (han var riktigt gryyym ikväll och han fick även flest poäng ikväll) och BlondinBella då såklart. Vilken hejar ni på? Nu tänkte jag gå och kolla på en film med brudarna. Ha en fortsatt trevlig fredagkväll, folket!

doktor-besök

doktor-besök

2009-01-09 14:22:20

Nu har jag varit hos doktorn och det gick väl helt okej, fastän jag har lite svårt för doktorer. Sist jag var där, var jag där med en vän till mig och hon hade en väldigt sliskig och elak doktor. Men som tur var så fick jag träffa en väldigt lättsam och snäll doktor.

Det slutade med att jag fick lite drugs; hostmedicin och pencillin. Ska ta dessa i en vecka, kul... Även att det stod på förpackningen att det kunde orsaka trötthet och hallucinationer. För det första - så är jag redan hur trött som helst, hur blir jag om jag tar dehär då? En levande zombie är jag redan. Och för det andra, hallucinationer? Benta goes hiiiigh! (kul liv, not). -.-

Den som vill får gärna komma och underhålla mig. Jag behöver som sagt bli lite ompysslad nu. Nu tänkte jag kura ner mig i sängen och kolla på Sex and the City och tycka synd om mig själv. Uppdaterar er senare!

visa ditt intresse eller förlora mitt.

visa ditt intresse eller förlora mitt.

2009-01-09 11:48:28

Hej allihopa! Allt bra med er idag? Jag hoppas det. Jag mår faktiskt lite bättre idag, än vad jag har gjort alla dom andra dagarna, konstigt nog. Igårkväll kändes det som att jag skulle dö av min feber, men tack och lov har den försvunnit nu.

Jag klev upp för ca en kvart sedan, så jag är nyvaken och väldigt, väldigt trött. Ska åka till doktorn om två timmar, så ni får hålla en tumme för mig att det ska gå bra (!) Jag uppdaterar er sen när jag kommer hem.


allting känns så hopplöst.
I wish you could feel as bad as I do

torsdag

torsdag

2009-01-08 22:20:31

Jag blev hemma även idag och jag kommer vara det tills jag blir helt frisk, det blir bäst så. Annars kommer det att bli så att jag går runt och är halv-sjuk hela tiden, om ni förstår hur jag menar? Jobbigt värre i alla fall.

Så idag har både jag & sis varit hemma. Jag har råkat smitta henne, oops... (A)
En kort liten sammanfattning av dagen:
- kolla på det nya gossip girl-avsnittet
- provat på mammas förkylnings-medicin (som vägrar fungera!)
- pappa har varit snäll och köpt glass, cosmopolitan och kärnfria vindruvor till oss
- kollat på filmer, som bl.a. "13 ghosts" och "Arn"

Eftersom min förkylning blir sämre och sämre (täppt i näsan, hostan är förfärlig och feber!), så ska jag kanske åka till doktorn imorgon och kolla upp det (om jag får en tid, vill säga). Men vi får se hur det blir, som sagt. Blä, kul liv. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på "The Hills", godnatt!


E, i love you <3

i hate this!

i hate this!

2009-01-07 17:51:07

När jag klev upp imorse, så kände jag direkt att det inte var någon idé att gå till skolan, jag lät förjävligt. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och kurera mig, så jag blir frisk någon gång.



Jag har legat i sängen i stort sett hela dagen och kollade på både 90210 och The Hills, bra skit dedär! Jag har även sovit några timmar och när jag vaknade upp var jag helt groggy typ. Jag hatar verkligen att vara sjuk! Eftersom jag har jättedåligt immunförsvar, så blir jag lätt sjuk. (and I hate it!).

Nu ska jag gå ner och käka lite mat; pannkakor, jordgubbssylt och keso - hur gott som helst, synd bara att man inte har någon smak, suck... Efter det ska jag försöka tvinga i mig lite te (jag är inte ett big fan av det, men jag ska försöka lära mig) och kura ner mig i sängen igen och kolla på tv eller nått.


you and me (♥)

i want you and nobody else

i want you and nobody else

2009-01-06 23:40:29

Är nyss hemkommen från E (♥) efter en mysig kväll och dag. Eller ja, nyss och nyss.. det var några timmar sedan, men det kändes som nyss. En kort liten sammanfattning av igårkväll:

Chill, film och mys. Vi kollade på bl.a. "Wall-E", så söt film. Jag & E skrattade sjukt mycket, i alla fall jag. (Någon mer som har sett den?). Vi kollade även på "You, me and Dupree", eftersom jag har velat sett den ett bra tag nu. Helt galen film.

Wall-e och Eva, från filmen Wall-e. Så söt, haha!



När jag vaknade imorse, kunde jag knappt andas. Jag har blivit mycket värre i min förkyldning nu, not good. Precis i tid då skolan börjar (jag har alltid "bäst" tajming, not). Denna dag kan beskrivas med orden; dryg (pga. min förbannade förkyldning), mys, film och bus Vi käkade middag och sen efter det åkte jag hem. E övningskörde och han var så duktig så. (:

Ikväll har jag varit duktig och pluggat lite, samtidigt som jag har kollat på säsongspremiären av Top Model 11. Det ska bli väldigt skönt att börja kl. 11 imorgon, men lite drygt att åka 9.20 bussen bara. Fast jag är dock inte så säker på om jag ska åka till skolan imorgon eller inte. Jag kommer defintivt inte åka till skolan om jag mår såhär i alla fall. Täppt i näsan och hostar förskräckligt. Jag har bestämt mig för att jag ska ge den där förkyldnings-medicinen, som mamma köpte till mig igår, en till chans.

Nej, nu är det läggdags, känner jag. Får se om jag kommer kunna sova inatt nurå, eftersom jag har haft väldigt svårt att göra det nu under den senaste tiden. Men när jag sov hos E igår/inatt - så skönt som jag sov då, har jag inte sovit på länge. Kommer även att kännas lite tomt att sova utan honom, men jag ska försöka göra det i alla fall. Goodnight!

monday night

monday night

2009-01-05 18:14:36

Den där förbaskade förkyldnings-medicinen som mamma köpte var riktigt dålig, blä. Jag har fortfarande inte märkt någon skillnad. Skitgrejer dedär! >< Wellwell, nu ska jag gå ner och käka go' mat och sen ska jag åka till E. (♥)


please, don't leave me

please, don't leave me

2009-01-05 14:40:54

Det var meningen att jag skulle kliva upp tidigare idag, närmare bestämt klockan tio. Men eftersom jag låg vaken hela natten och hostade, så klev jag upp klockan tolv istället. Det kommer bli problem att få upp mig på onsdag, kan jag lova.


Mamma har (äntligen!) köpt något åt min hosta nu. Hon pratade med någon sjuksköterska, som gav henne tips på vad hon kunde köpa. Och nu har hon köpt något slags medel som heter Oleum Basileum och luktar mint. Det ska hällas i hett vatten och sen ska jag andas in den s.k. ångan genom både munnen och näsan för att rensa luftvägarna. Jag provade på det nyss, men jag märker ingen skillnad. Någon som har provat det och vet om det funkar?

Jag tycker det känns mer som en lördag idag, än en måndag. Detta räknar jag som den sista lov-dagen, för då kan man hitta på någonting ikväll och sen när man vaknar imorgon, så har man ändå en dag kvar (som kommer kännas som en söndag, innan vi börjar skolan igen). Så, vad händer ikväll? Kom gärna med förslag?

Sammanfattning av 2008

Sammanfattning av 2008

2009-01-05 00:02:12

Nu tänkte jag göra lite som alla andra och göra en egen sammanfattning av 2008.

Början på år 2008 var helt underbart, jag trodde jag inte kunde må bättre
än som jag gjorde då. Detta är en bild på mig och E, från nyår 07-08

JANUARI

Vi hade en liten överraskningsfest för Amanda, som fyllde 18.
Hon blev riktigt förvånad när vi stod där allihopa i hennes kök, verkligen "SURPRISE!"


Efter det var det dags för min Farmors begravning.
En väldigt jobbig tid för mig och min familj.
Vila i frid. ♥


Sen var det dags för Glysis-cup och där var jag
med om det läskigaste jag har varit med om.


FEBRUARI

Det var dags för våran första klassfest.
En riktigt rolig kväll, måste verkligen göras om!


MARS

Det var fest i Hassela och detta var deras motto, haha! En riktigt rolig kväll!


Jag och mitt "band" fick för oss att åka och repa,
eftersom det var sålänge sen sist.
Vilket var riktigt roligt. Jag saknar de tiderna med er, "OLA!"


Jag började umgås mer med min vän Stina (♥)
Jag kommer aldrig glömma den kvällen med pappersrullen
och gubben i lägenheten ovanför med basebollträt.


Jag började kolla på serien Gossip Girl och fastnade totalt för den, xoxo.


Adus, Andrén och Nisses 20års fest
Jag, Linnéa och Cicci gjorde inbjudningskorten och
skrev allt förutom platsen festen skulle vara på, haha!
En riktigt rolig kväll, förutom att min kväll slutade ganska tidigt, om man säger så.


Jag skapade min blogg för ganska längesedan,
men började skriva mer och mer i den från och med Mars -08


Stina frågade mig om jag ville följa med henne till Turkiet,
vilket även bestämdes att jag skulle göra det.


APRIL

Jag fixade sommarjobb i sista sekunden, på Gnarpsbades Golfklubb,
i deras "Halv-tio"-kiosk. Riktigt roligt faktiskt.


Jag åkte på klassresa till Stockholm.
DN, shopping, dramaten, skeppsholmen, naturhistoriska, shopping.
En riktigt rolig klassresa!


MAJ

Jag hittade min älsklingstelefon (iPhone) och sa till mig själv att:
"Den SKA jag bara ha!"


Jag åkte till Turkiet ,10-18 maj, vilken upplevelse! Det var en resa jag sent kommer glömma.
"What happens in Turkey, stays in Turkey"
Ett sjukhusbesök, Turkiskt bad, James Dean och Skummparty (helt galet!)
Shopping, båt tur, Strandbesök, Bamses restaurang (dålig mat = 6 spyor)
Minst 20 ciggpaket, Dansande på bardiskar, Bläckfisk-ätande
En juckande dans mot en blomma/palm liknande sak, 2 födelsedagar
Ballemys (balkongmys), Dansande på gatan, Turkdansen (aka "runka-låten")


När jag kom tillbaka till Sverige igen, kom även min syster
hem från Spanien, lagomt till hennes födelsedag.


Efter hennes födelsedag åkte jag in till stan,
för att gå med mina brudar på en gymnasie-fest med temat "Beach-party".


JUNI

Min syster slutade 9:an och jag hjälpte henne att göra
sig i ordning för hennes bal, senare på kvällen.


Efter det var det dags för min egna skolavslutning,
som firades i borgarparken med en massa folk
(eftersom jag inte hade fyllt 18 än och inte kom in på krogen).


Men först på dagen så firade vi att min kära kusin Micke
hade tagit studenten, vilket jag också längtar till just nu.
Jag tar studenten om ett halvår, YES!


Jag, sis och hennes kompis Karro gick på bio för att se
Sex and the City- filmen, vilket är en av de bästa filmerna jag har sett.


JULI

Det var dags på Gatu-festen. Jag hade tänkt gå bara en dag,
men det slutade med att jag gick två i alla fall. Två riktigt roliga kvällar,
som slutade med besök av farbror blå varje kväll.


Jag, inte kanske i mina nyktraste och bästa dagar, på hudikcrousing i Hudiksvall.
Detta kan ha varit den värsta kvällen i hela mitt liv...


Den kvällen skadade jag bl.a. min fot,
så jag inte kunde gå riktigt på den på två veckor...


Jag gick på bio igen, men denna gång med Svensken, André och Sören.
Riktigt bra film, måste jag säga. Efter det åkte vi hem till Svensken och sov,
eftersom ingen av oss kunde ta oss hem, eftersom det var så sent bion slutade.
Dagen efter gick vi och käkade i Delsbo och grabbarna badade, riktigt roligt faktiskt.


Jag var på Hudikkalaset och det kan ha varit en av
de roligaste kvällarna jag har varit med om.


AUGUSTI

Jag åkte på Nordanstigskalaset, och det kan istället ha
varit en av de värsta kvällarna jag har varit med om.


Mina vänner betydde väldigt mycket under denna månad.


Dom fick mig på bra humör


Det shoppades väldigt mycket under denna månad, eftersom jag fick min lön då.


Jag åkte på Cityfesten med Linnéa (♥) och det var helt insane!


Jag var i sommarstugan med familjen en helg.


Jag köpte min svarta skinnjacka, som jag bara älskar!


Jag var väldigt nöjd över min solbränna, eftersom jag har väldigt svårt att bli brun.


Min och Chrilles födelsedags-förfest innan vi alla skulle dra på krogen.
En heeeeelt galen kväll!


Jag fyllde äntligen 18 år och jag låg bakis hela dagen i fåtöljen, i alla fall nästan.
Och jag fick äntligen min kära iPhone, i födelsedagspresent av mami och papi (♥)


Jag var på teater i Mellanfjärden. Teatern hette " Man är bara ung, två gånger"
och i den var bl.a. Johan Wahlström och Figge Norling med i. Riktigt rolig teater.
Fick biljetten gratis av jobbet + en fin middag på Sjömärket.
Efter det åkte jag in på krogen.


Efter det började jag skolan igen, sista året (finally!)
och jag älskade mitt schema.


SEPTEMBER

Det blev många utgångar denna måndag. Bl.a. Enmans kapell.


Sen fyllde Sunkan 18år (äntligen), vi hade en liten födelsedagsfest/förfest
hemma hos henne, innan vi gick vidare på Stadt för att se Snook.


OKTOBER

Det blev även många utgångar denna månad.
Även Stina fyllde 18år denna månad (finally) så det måsta ju firas.


NOVEMBER

Även några utgångar här med och Jenkan (♥) hakade alltid på, haha! :D


Även mycket student-fixande blev det. Jag fixande äntligen studentmössan
och jag bokade även studentresan (Bulgarien - Sunny Beach - Continental 3-4)
JAG LÄNGTAR TILL STUDENTEN!


DECEMBER

Vi fick äntligen våran skolkatalog (i färg) och detta är världens bästa klass, MK06


Mina brudar (♥)


Våran traditionella Media-dag hade vi som vanligt dagen innan jullovet.
Riktigt rolig dag.


The ladies in red. Här var det dags för utgång.


Jag, sis och Stina bestämde oss för att åka lite bob och pulka en kväll.
Riktigt roligt och en riktigt rolig och ful bild på mig, haha!


Sen var det helt plötsligt julafton (tiden gick så fort) och detta är mina julklappar.


25 december var det ett år sedan min farmor dog. (♥) Vila i frid.


Juldagen = utgång. En mycket rolig, men överskattad kväll enligt mig.


Nyår firades lite överallt, i stan.
Först var vi hos Stina, sedan gick vi vidare till Thomas på förkrök, sedan åkte
vi vidare till Idenor på fest. När klockan började närma sig tolv bestämde jag
och ett gäng för att åka in till stan igen. Där gick vi på Åhlénsparkeringen och
firade att det nya året hade börjat med en sjujäkla massa folk och sen gick
vi vidare till Stadt. En rolig kväll, förutom att jag saknade min E.
Det var första gången på flera år, som vi inte firade nyår tillsammans,
så det var lite tråkigt. Men jag lyckades ha väldigt roligt ändå,
tack vare mina kära vänner. (♥)




-

-

2009-01-04 18:32:10


I never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me.
You're gone and I'm haunted, and I bet you are just fine.
Did I make it that easy to walk right in and out of my life?





innebandy-cup

innebandy-cup

2009-01-04 17:58:51

Runt två tiden skrev Stina (♥) till mig på msn och frågade om jag hade lust att följa med henne på Innebandy-cup på Håstaholmen. Jag hade ju inte direkt så mycket annat för mig och tyckte det skulle vara kul att hitta på någonting, så jag gjorde mig i ordning lite snabbt och åkte sedan in till stan.


När vi kom till Håstaholmen, så mötte vi Patrik där. Han hade spelat och var påväg hem, men när vi kom dit så bestämde han sig för att hålla oss sällskap. Det var riktigt roligt att vara där och träffa lite folk, eftersom jag har suttit hemma ända sen nyår. Och det var riktigt spännande att kolla på när Stinas pojkvän, Marcus, stod i mål för sitt lag när de skulle skjuta straffar. "HÅLL EN TUMMEEEE!" (haha!). Men det bästa var nog när Patrik frågade Stina vad hon gjorde på nyår, det var nog DAGENS! (eftersom dom firade nyår tillsammans, men Patrik var nog för full för att komma ihåg det).

Även att jag kände nästan direkt när jag kom dit att jag var hungrig och min mage kurrade. Det blev inte bättre precis, då ett par brudar kom dit med donken-mat och satte sig precis framför oss. Jag och Stina höll på att dö av hunger, haha.
När Innebandy-cupen helt plötsligt tog slut, mycket tidigare än vi trodde, så åkte vi på Donken och köpte mat, som jag sedan käkade i bilen påväg hem. Så nu är jag mätt och belåten.

Jag får se vad som händer ikväll, just nu känner jag mig så trött och hängig, så jag tänker lägga mig i sängen och fortsätta kolla på 90210. Riktigt bra faktiskt, mycket bättre än jag trodde det skulle vara. Lite OC känsla över det. Någon mer som kollar på det? Wellwell, see ya later!

söndag

söndag

2009-01-04 13:12:13

Goodmornin', allt bra med er idag? Jag hoppas det. Idag lyckades jag kliva upp kl. 12.00 och inte 15.00, vad duktig jag känner mig (haha!). Min hosta håller även på att försvinna, tack&lov. Dock är jag lite täppt i näsan fortfarande och jag har även fått ont i käken, på ena sidan. Jag vet inte varför jag har ont där, men svinont gör det. Det känns som om jag har fått en smäll där eller någonting. Om det inte blir bättre under dagen, så ska vi åka och kolla upp det imorgon. Jag hoppas det bara är pga. förkylningen eller någonting. Wellwell, nu ska jag kolla på 'The Hills' och '90210'. Vad händer ikväll? I have no idea.



so you're gone and i'm haunted and i bet you are just fine
did i make it that easy to walk right in and out of my life?

A Fine Frenzy - Almost Lover

A Fine Frenzy - Almost Lover

2009-01-04 02:22:36



my name is like a dick, always in bitches mouths

my name is like a dick, always in bitches mouths

2009-01-04 02:02:28

Denna lördag började med att jag klev upp ungefär 14.30. Ännu en dag som jag kliver upp sent, vilket inte var så bra. Jag har ingen aning om hur jag ska lyckas kliva upp klockan sju, sen när skolan börjar igen. Hmm..
Som ni kanske läste i mitt inlägg igår, så skulle jag egentligen ha fått min nya garderob idag, men så blev det icke. När min kära mamma åkte in till stan för att köpa den, så hade dom den inte tyvärr på lagret, så hon fick beställa den istället. Så jag kommer förmodligen att få den om en vecka ungefär, goodie!

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den blev helt okej i alla fall. Först så kollade jag på tv med mina föräldrar. Vi kollade bl.a. på Wallander, samtidigt som vi satt och pratade om lite framtidsplaner. Efter det bestämde jag mig för att ta ett varmt och härligt bad, i hopp om att min förkyldning kanske skulle bli lite bättre och för att lugna ner mig litegrann. Lite doftljus, musik och veckorevyn-läsande, såklart.


Efter badet blev jag väldigt trött, så jag tänkte försöka lägga mig och sova nu faktiskt. Jag tänkte lägga mig och somna till Sex and the City, det gillas. Har blivit helt beroende av att kolla på det nu, eftersom jag fick SatC-boxen med alla säsonger i julklapp.
Jag ska försöka kliva upp tidigare imorgon, så jag kanske hinner få någonting gjort på dagarna. Det är inte direkt så kul att gå och lägga sig när det är mörkt och sen vakna upp då det är mörkt. Jag har inga planer för imorgon, så jag får väl se vad som händer. Wellwell, godnatt.

det är så logiskt, alla fattar utom du

det är så logiskt, alla fattar utom du

2009-01-03 03:33:15

Ingenvet vad jag gör vaken nu egentligen, men jag kan verkligen inte sova. Min hosta blir bara värre och värre. Ett härligt bad, kuckelimuck-medicin och lite fotmassage skulle sitta fint just nu. Kan inte någon bara komma hit och ta hand om mig? Jag behöver bli lite ompysslad nu.


Jag tittar även på en film på TV4 nu, "Out of towners" heter den. Haha, helt sjuk film! Ska fortsätta titta på den nu och försöka sova. Godnatt folket!

"REKLAM!"

"REKLAM!"

2009-01-02 23:58:42


Läsa
re, hör upp! Jag har blivit tillsagd att göra lite "reklam" för min kära väns Stinas blogg. Hon och en kompis till henne har startat en tävling mellan dem och den som lyckas få flest läsare och kommentarer vinner. Priset är en dyr flaska skumpa.

En rolig grej, enligt mig. Och bara för att jag är så snäll, så tänker jag hjälpa henne lite genom att göra lite "reklam" för henne. Så gå in och läs hennes blogg HÄR! och gör så att hon vinner, okej?

ny garderob

ny garderob

2009-01-02 23:50:07

Denna fredag blev en hemmakväll för mig och hela kvällen har gått åt att rensa min garderob. Och det låter lika roligt som det låter...

Mitt i allt så kom mamma in och berättade att hon och pappa tänkte åka in till stan imorgon och köpa en ny garderob åt mig. Eftersom jag har så mycket kläder och dom inte får plats i garderoben jag har nu, så blir det perfekt.
Ni har säkert varit med om att när ni öppnar garderobsdörren, så rasar en massa kläder ut. Ja, så händer det för mig nästan hela tiden. Även fast jag rensar och rensar, så blir det så i alla fall.

Både mamma och pappa vill helst ge mig en "walking-closet", hur nice vore inte det? Men det har vi inte plats för, tyvärr. Så dom tänker ge mig denna istället. Mina kläder, väskor och skor kommer lätt att få plats där. Vad tycker ni? Visst är den fräsch?


andra januari

andra januari

2009-01-02 16:22:42

I would never wish bad things, but I don't wish you well.

Klockan är nu 16.20 och jag är nyvaken, inte bra. Jag kunde inte sova inatt heller, eftersom jag har vänt på dygnet totalt och min hosta vägrar försvinna. I hate it! Hela dagen har gått och jag har inte ätit frukost än. Det är ingen idé att göra det heller, eftersom vi ska käka middag nu snart.

Jag har inga planer för idag, så jag får se vad jag hittar på ikväll. Några förslag? Wellwell, nu ska jag fortsätta kolla på Snoop Dogg Father Hood, "only on E!".


goodbye!

goodbye!

2009-01-02 01:19:47

Vi har gått igenom mycket i våra dagar.
Jag öppnade mig upp för dig.
Jag kunde verkligen vara mig själv med dig.
Jag kunde prata med dig om allting.
Du betydde väldigt mycket för mig.
Du kände mig bäst av alla och jag kände dig, trodde jag...

Vi var bästa vänner, verkligen BÄSTA vänner.
Och sen går du och gör någonting sån't där mot mig.
Så gör inte riktiga vänner.

Du säger att du ångrar ingenting.
Men jag lovar dig,
du kommer att få ångra allt.

Du sårade mig riktigt djupt.
Du äcklar mig, verkligen.
Jag hoppas du mår bra nu.
Jag hoppas du tycker det var värt det.
Jag behöver inte dig.

Detta går inte att lösa.
Du har förstört precis allt.
Du har förlorat mig föralltid.
Aldrig, aldrig, ALDRIG MER.
Jag hatar dig!

Du är historia.
Du är död för mig.
Du är luft.
Du är ingen del av mig längre.

första januari tvåtusennio

första januari tvåtusennio

2009-01-01 23:46:58

Nyår 2008

Min nyårsafton började sådär, som sedan gick över till att bli gryyym och slutade i en katastrof.

Först var vi hos Stina och sedan gick vi vidare till Thomas på förkrök. Efter det åkte vi till Idenor, där det var packat med folk och jag hade fruktansvärt roligt. (tack för att man fick komma!). Senare på kvällen bestämde vi oss för att åka in till stan. Vi gick på Åhlénsparkeringen och där var det sjuuuukt mycket folk och fyrverkerier. Vi stannade där och firade att det nya året hade börjat. Efter det gick vi vidare till Stadt och dansade in det nya året.



Som ni kan läsa så hade ingen katastrof inträffat ännu, utan den katastrofen inträffade när jag kom hem. Man tror att man känner en person, men sen visar det sig att den personen går och hugger en i hjärtat och bryr sig inte om det heller. Personer som hade en väldigt, väldigt stor del i mitt hjärta, sårade mig fruktansvärt djupt. Jag tror inte jag har varit såhär besviken, förtvivlad, arg, sårad och ledsen på en och samma gång, någonsin.
Jag tänker inte nämna några namn, för de är inte värda att nämnas. Men när jag skriver detta här och nu, så förstår jag inte egentligen varför jag sitter här och skriver om dom i min blogg. Det får dom att känna sig speciella och det var dom (!), men inte nu längre. Utan jag måste bara få skriva av mig lite, så jag kan lämna detta bakom mig sen.
Anledningen till varför jag skriver detta nu är för att personerna i fråga kan inte stå för det dom har gjort. Och enligt mig är det bara fega (ursäkta språket!) jävlar, som inte vågar stå för det dom säger eller gör och det kan vara vad jag hatar mest. Jag hatar er. "Hata" är ett väldigt starkt ord, jag vet, men det är så jag känner just nu. Jag behöver inte er. Jag behöver inga falska så kallade "vänner". Jag har redan dom bästa vännerna man kan ha och dom vet vilka dom är. (♥)
Jag vill aldrig mer må såhär dåligt som jag gör nu, aldrig mer. Jag klarar inte det, inte efter det här. Detta må vara den värsta dagen i mitt liv, men det är som en av mina bästa vänner sa till mig: "this can only make you stronger" - och det kommer det att göra. Jag tänker inte ta nå mer skit! Detta är början på mitt nya liv.

Jag hoppas verkligen att ni har haft en bättre början på året än mig.

RSS 2.0