Första advent

Första advent

2009-11-29 23:35:59

Eftersom det är första advent idag så hade jag och familjen planerat en riktig mys-dag, men det var bara en person i familjen som inte kunde fullborda våra planer för dagen och det var jag. Jag har varit sjukt seg hela dagen och inte orkat göra någonting. Familjen har hållt på att julstökat och donat på hela dagen, medan jag bara har tagit upp min adventsljusstake och sedan legat och kollat på "Ensam hemma" och sovit lite då och då. Jag får ta igen det imorgon med att sätta upp mina julgardiner och baka lite pepparkakor. :)

Vad har ni gjort idag på första advent?

Fin design tycker jag! Bilden är tagen härifrån.

Oplanerad utgång

Oplanerad utgång

2009-11-29 23:20:53

Igår hade jag faktiskt bestämt mig för att stanna hemma, men på något vis så lyckades André övertala mig till en utgång. Kvällen började med förkrök hos Björn (aka Lil Wayne som jag brukar kalla honom och det är för att jag tycker att de liknar varandra sjukt mycket utseendemässigt) och där var det bara jag och grabbarna. Då trivs jag, hahaha! Näerå, men det var trevligt. :) Vid tolv tiden så gick vi på Stadt och där var det faktiskt ovanligt lite folk. Men man kanske upplevde det som lite helgen efter Hoffmaestro, vad vet jag? Det spelade i alla fall ingen roll, för jag hade en rolig kväll ute med grabbarna i alla fall. Oplanerade utgångar brukar oftast bli mycket roligare, håller ni inte med?


Denna bild får tala för sig själv, men detta beskriver gårdagen väldigt bra - galet!
Man kan inte annat än älska dessa grabbar, hahaha! :D

Dagens

Dagens

2009-11-29 23:08:24


Jacka Ginatricot Jeans Nelly Linne Ginatricot Ring Ginatricot

New Moon

New Moon

2009-11-29 22:57:29

I fredags åkte jag och syrran in till staden och mötte upp Karolina där och gick sedan vidare på donken och åt där. Efter det gick vi på bio och såg "New Moon" och den var mycket (observera: MYCKET!) bättre än jag trodde den skulle vara. Den var obeskrivligt bra! Absolut sevärd film. Nu längtar jag tills nästa film kommer.



Ikväll ska vi på bio!

Ikväll ska vi på bio!

2009-11-27 15:36:14

Nu är jag klar för att åka iväg. Jag ska nämligen på bio ikväll med min syster Bea och min andra "syster" Karolina (hon räknas som en familjemedlem, hihi). Först så ska vi äta och handla lite godis och så. Sen så ska vi gå på bio och se New Moon. Biljetterna är redan bokad och klar, sweeeeeet!


En bild på mig, Karolina och syrran från min student.

"HEJ SPÖKE!"

"HEJ SPÖKE!"

2009-11-27 13:59:21

Jag har precis kommit ut ur duschen och när jag kommer upp för trappen så lyser det inne i min systers rum. Jamen va kul! "HEJ SPÖKE!" Jag har inte varit in i min systers rum på hela dagen och det var släckt i hennes rum när jag gick ut från mitt rum imorse när jag just hade vaknat. Va trevligt... Jag är trött på att det alltid ska hända saker när jag är ensam hemma, ALLTID. Jag menar, det är ju som sagt inte första gången det händer och det är inte kul längre...! Jag är den personen i familjen som är mest rädd för sån't här och såklart så ska det hända mig. Ni får tro vad ni vill, jag vet bara att jag tänker sitta här inne i mitt rum tills min syster kommer hem, så det så!

Städa, städa, varje fredag...?

Städa, städa, varje fredag...?

2009-11-27 13:39:43

Jag hann inte bli klar med min städning igår, så jag fortsatte min städning idag och det var verkligen välbehövligt. Bilden nedan är tagen för ca tre veckor sedan (då jag egentligen hade tänkt städa) och då såg man till och med lite av golvet också. Då kan ni ju tänka er hur det såg ut tre veckor senare utan städning? Det tänker jag inte ens visa er, haha! Usch, jag tycker inte alls om när det är stökigt. Men nu är det fint i mitt rum i alla fall! Nu: dusch!


Före


Efter

If you were to leave me now, I'd probably do nothing to stop it

If you were to leave me now, I'd probably do nothing to stop it

2009-11-26 23:32:13

Nu är jag hemma och det har jag i och för sig varit i några timmar, men ändå. Har varit till mormor och morfar och hjälpt de sätta upp lite gardiner och ljusstakar osv. Men nu sitter jag här i mitt rum och kikar på Beck och har det mysigt. Jag fick mina doftljus igår från Partylite och nu så luktar det Toskanska vingårdar i mitt rum. Åh, det luktar så gott! Inatt kommer jag att somna gott minsann. Nu längtar jag tills imorgon och på lördag, hihi. Även att min baby Stina ringde mig för ett litet tag sedan, blev så sjukt glad. ♥ Längtar tills hon kommer hem den 16onde, åhå då ska det firas! Så som jag saknar henne. Puss på henne! Och med det så säger jag godnatt mina söta läsare! :)


Orange: Halloween-natt Vit: Vita snöbär Lila: Toskanska vingårdar

So give me something to believe, cause I am living just to breathe

So give me something to believe, cause I am living just to breathe

2009-11-26 13:31:05

Imorse när jag vaknade så hade huvudvärken, som jag fick igår när jag skulle till att sova, fortfarande inte försvunnit. Men efter en alvedon så mår jag mycket bättre och nu är jag på toppen humör!

Dagens planer är få, men det som ska göras är att jag ska åka till mormor & morfar och hjälpa dom att julpynta lite och om jag lyckas få tummen ur arslet så ska jag städa mitt rum. Det har verkligen sett ut som ett bombnedslag här i nästan tre veckor nu, om inte mer?! Jag förstår inte hur jag har kunnat tillåta att det ser ut så här heller, eftersom jag verkligen hatar när det är stökigt. Det är väl bäst att jag sätter igång nu då om jag ska bli klar idag!


Vanilla cookies

Vanilla cookies

2009-11-25 22:34:03

Ikväll kände jag att jag var sugen på någonting gott, så jag bestämde mig för att baka. Jag vet inte riktigt vad de heter, men vi kallar dem vaniljkakor i alla fall och de är mina favoritkakor. SÅÅÅ goda och hur enkla som helst att göra.

Ingredienser:
200 g margarin
1½ dl floorsocker
4 msk vaniljsocker
4½ dl mjöl

Så här gör du:
Blanda ihop margarin, floorsocker och vaniljsocker i en bunke tills det blir pösigt, tillsätt sedan mjöl. Ta små degklumpar av degen och rulla ihop dem till små bollar (Se bild 1) och platta sedan till dem (Se bild 2). Låt de gräddas i ugnen (som ska stå på 175°) i ca 10 minuter, tills de fått lite brun färg på kanterna - då är de klara!


1


2


Resultatet

HELLO WEDNESDAY

HELLO WEDNESDAY

2009-11-25 11:51:41

Jag vaknade för ca en 1,5 timme sen av att min syster sitter på sängkanten och försöker väcka mig. Hon sa "Benitha, vill du äta frukost med mig?" med en jättegullig röst och vem kan säga nej till det? Så jag följde med henne ner och åt frukost med henne. Efter ett tag så slog det mig "Vad gör hon hemma egentligen?!", men då berättade hon att hon inte mådde så bra imorse och stannade hemma ifrån skolan därför. Stackarn... jag ska gå in till hennes rum och pyssla om henne sen. Men först: en dusch, så att jag vaknar riktigt. Jag kan knappt hålla mina ögon öppna i nuläget. Sedan får jag se vad dagen har att erbjuda.

En månad kvar till julafton

En månad kvar till julafton

2009-11-24 21:59:57

Idag är det bara en månad kvar till julafton, kan ni tänka er? Jag tror inte att jag har längtat så här mycket till julafton, som jag gör nu, någonsin (om man bortser ifrån när man var liten då). Jag längtar tills vi plockar fram alla julgrejer som ligger i jullådan inne i förrådet. Åh, va mysigt det kommer att bli. Adventljusstakar, småtomtar, julstjärnor och allt annat som hör därtill.

På julafton blir jag alltid som ett litet barn igen och jag bara väntar på att man ska få öppna julklapparna och när jag väl får göra det så sliter jag typ av allt presentpapper så fort som möjligt. På tal om julklappar, så har jag inte köpt några ännu, men jag vet exakt vad jag ska köpa, I think? Wellwell, på söndag är det i alla fall första advent och då ska det börjas pynta.


Längtar ni också till julen?


Ingen bra start på dagen

Ingen bra start på dagen

2009-11-24 17:42:03

Min dag började inte så bra. Först så sov jag till kl. 12, vilket var väldigt irriterade eftersom jag försöker vända tillbaka dygnet, och så drömde jag världens mardröm (flera saker, som verkligen skrämmer mig, inträffade och jag vaknade upp panikslagen). Sedan hittade jag inte det nya gossip girl avsnittet, vilket också var smått irriterande eftersom jag har sett fram emot det i en vecka nu (men det visade sig att det kommer inte ett nytt avsnitt förrän 30 november, för er som undrar). Lite senare än det så började min mage att krampa och jag fick ligga i fosterställning ett bra tag innan det gick över. Som sagt, min dag började inte bra.

En riktig tevekväll

En riktig tevekväll

2009-11-23 18:30:43

Som ni kanske ser så kommer jag att sitta bänkad framför tv:n ikväll. HÄR kan ni se vad mer som går på tv ikväll.


You could write a book on how to ruin someone's perfect day

You could write a book on how to ruin someone's perfect day

2009-11-23 18:08:09

Idag är det måndag och början på ännu en ny vecka. Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden. Jag har jättesvårt för att sova på nätterna och inatt var det bedrövligt. Ni kanske känner igen er? När man verkligen är hur trött som helst och vill ingenting annat än att sova, men så går det inte. Man vrider och vänder på sig flera ggr om och tillslut så vågar man inte kolla på klockan för att se hur sent det är. Riktigt bedrövligt var det i alla fall och det resulterade i att jag åt en väldigt sen frukost.

Och när jag inte har fått sovit bra och tillräckligt länge under en natt, så mår jag inge vidare dagen efter. Idag har jag haft ont i hela kroppen och en huvudvärk utan dess like. Detta är ingen vidare bra början på veckan, men jag hoppas att ni har haft en bra dag idag i alla fall :)

HOFFMAESTRO

HOFFMAESTRO

2009-11-23 13:47:56

Kvällen började med en extremt god middag med familjen och några vänner. Efter middagen så kom min chafför för kvällen Loffe och André och hämtade upp mig och vi åkte in mot staden. Där hämtade vi upp Emma och åkte sen vidare till Sunkan på förkrök.

Det började som en lugn förfest, men spårade lite senare mot kvällen. Vid elva tiden drog vi på Stadt och det spårade även där. Det var sjuuukt mycket folk ute, vissa var det mycket trevligare att träffa än andra. När Hoffmaestro gick upp på scenen så blev det helt insane på dansgolvet, det gick inte att stå där typ. Jag var nära på att gå ut ifrån massan, men så börja de spela min favoritlåt "So do you", så då måsta jag bara stanna kvar och lyssna. Det spelade ingen roll hur mycket man än flög fram och tillbaka, det var det värt! Efter att de spelat klart låten så gick vi därifån, för då var det helt omöjligt att stanna kvar.

En gryyyymmt lyckad kväll! Tack Sunkan för den grymma förfesten och tack mina underbara vänner som gjorde kvällen helt underbar!

BILDER FRÅN FÖRFESTEN




Lördagens outfit

Lördagens outfit

2009-11-23 13:32:32


Svart body Ginatricot Mörkgrön kjol Ginatricot Sandaletter (som inte syns på bilden) Knapps

Saturday

Saturday

2009-11-21 13:06:57

Godmorgon alla söta läsare! :) Allt bra med er idag? Jag mår extremt bra, om man bortser från min arm som krampar pga. dedär förbaskade vaccinet. Ikväll är det Hoffmaestro som gäller och jag är taggad till tusen! Men härnäst så ska jag först äta frukost och sen hoppa in i duschen.

Sången han sjöng va min egen, orden var tagna ur mitt liv

Sången han sjöng va min egen, orden var tagna ur mitt liv

2009-11-21 00:55:23

Idag har jag inte gjort någon nytta alls och har dessutom inte haft några som helst planer inför ikväll. Det var nära att jag henkade med André på fest, men jag kände mig inte så taggad på't utan stannade hemma och hade en trevlig hemmakväll med mamma och pappa istället. Dessutom så vill jag ju inte vara bakis och må dåligt imorgon när jag ska gå ut med mina brudar och se Hoffmaestro på Stadt. Det är jag däremot astaggad på!

Har precis kollat klart på Oceans Eleven och innan det kikade vi på Twilight, grymma filmer båda två. Hade gärnat vilja sett den andra Twilight filmen "New Moon" nu, men det får vänta i några dagar till. Nu när jag har kikat klart på filmerna, så hade jag tänkt leta fram kläder tills imorgon och vara så förberedd jag kan, så att jag slipper stressa (det är det värsta jag vet!). Senare vid kl. 2 så ska jag henka med pappa in till stan och hämta syrran som är på g-fest. Vill kika om det är något roligt folk ute och jag har ju inget annat för mig så?! Men nu vet ni i alla fall vad jag har gjort ikväll och vad jag ska göra. Hoppas att ni har haft en bra fredagkväll! :)

My new hair colour, steg 3

My new hair colour, steg 3

2009-11-20 20:51:41

I onsdags så åkte jag iväg till min "nya frisör" och hon gjorde slingor på mig.
Så här blev resultatet i alla fall och jag blev jättenöjd! Vad tycker ni?


Om man jämför med headern så ser man att det är en stor skillnad.

Jag saknar sommaren!

Jag saknar sommaren!

2009-11-20 15:28:06

Den enda nackdelen med hösten är detta regn som bara har öst ner nu i flera dagar i rad. Detta gråa och tråkiga väder gör en verkligen deprimerad. Jag saknar sommaren. Alla sommar-äventyr, sol, bad och framförallt; ge mig mina bruna ben tillbaka! Saknar inte ni också sommaren?


CHECK, CHECK!

CHECK, CHECK!

2009-11-19 15:46:39

Vaccinerat mig mot svininfluensan? CHECK! Varit på besök hos min "nya frisör" och fixat mitt hår? CHECK! Nu sitter jag här med en arm som jag inte kan röra (för det gör förjäkla ont) och ljusare hår. Efter att jag tog vaccinet igår, så åkte jag vidare till min "nya frisör" som är Karolinas mamma Ulla och så gjorde hon slingor på mig. Jag blev jättenöjd! :D Bilder kommer senare!

Tisdagens outfit

Tisdagens outfit

2009-11-19 13:09:28



Jeans - Nelly
Linne - Ginatricot
Cardigan - Ginatricot
Skor - Skopunkten
Klocka - Köpt i Bulgarien
Halsduk - Mamma har gjort den

Svininfluensa

Svininfluensa

2009-11-18 12:15:13

Jag läste detta igår på någons blogg, vilket jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, och jag kan inte låta bli att tycka att det ligger någonting i det där. Vad tycker ni?

”Nu har ju miljontals människor fått vaccinet. Vad är folk rädda för? De kan nyttja alkohol, narkotika, mediciner, nikotin osv. men ett vaccin mot vår generations kanske värsta smitta det är något man ska vara rebellisk och skita i för att man googlat lite. Om ni så dör av sprutan så har den gjort sitt jobb, att hindra spridning av smittan.”

Nu är jag förvisso i en riskgrupp efter meningiten men jag anser att man är skyldig för sig själv och för sina medmänniskors skull. Ingen vet vidden av denna influensan, blir det en pandemi är det skönt att vara vaccinerad. Sen folk som klagar på att det inte är testat, faktum är att vaccinet är bättre testat än tex Lätta smör som innehåller benzen som bevisligen lagras i kroppen och inte går att bli av med. Även light läsk är förmodligen farligare!"

I vilket fall så ska jag åka iväg alldeles strax och ta vaccinet och jag gruvar mig faktiskt. Jag hatar verkligen sprutor och det är det jag är rädd för. Wellwell, jag hoppas att det går bra i alla fall. See ya later! :*

Dagens planer

Dagens planer

2009-11-18 12:13:41


Kvällsfika, Ugly Betty och DH

Kvällsfika, Ugly Betty och DH

2009-11-17 19:52:06

Nu har jag precis gjort i ordning lite kvällsfika till mig själv och nu så ska jag inta sofflänge och kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives, like I always do every tuesday! Efter det så tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Känner mig väldigt trött och helt slut i kroppen redan. Jag kanske hinner somna innan också, vem vet? Wellwell, ha en bra tisdagkväll! :)


Förköpsbiljett till Hoffmaestro

Förköpsbiljett till Hoffmaestro

2009-11-17 15:46:07

Justia! Vi köpte även förköpsbiljetter till Hoffmaestro som är på Stadt på lördag. Vilka ska dit?


Hoffmaestro - So do you (Slimi Jimi Bubby Boy)
. Min favorit låt just nu!


En dag på stan med brudarna

En dag på stan med brudarna

2009-11-17 15:26:57

Är precis hemkommen efter en dag på stan med brudarna; Emma och Linnéa. ♥ De mötte upp mig vid bussen och sen gick vi på stan och gled. Träffade även några vänner på stan också, vilket var trevligt. :) Efter en stund så gick vi även och tog oss en fika på Jambo. Där snackade vi lite skit och hade det mysigt. :) Och eftersom jag åt en chicken/curry macka där, så stinker jag curry just nu = dusch x10 nu så jag får bort lukten, men det vare värt! Jag köpte bara en sak och den ska jag använda på lördag. Fick även höra att dehär är min färg, den liknar samma färg som jag hade på min balklänning. Wellwell, nöjd är jag iaf! :) Nu längtar jag bara tills på lördag! :D


Mörkgrön kjol Gina tricot

Dagens planer

Dagens planer

2009-11-17 10:08:49

Har sovit väldigt dåligt inatt, men lyckades ändå kliva upp i tid och vara pigg. Det beror nog på att jag aldrig lyckades hamna riktigt i djupsömn. Menmen... jag har precis duschat och ätit frukost och nu så ska jag börja göra mig i ordning. Såhär ser mina planer ut för dagen i alla fall.

If you want me to be real deep, I hook you up with some poetry.

If you want me to be real deep, I hook you up with some poetry.

2009-11-16 19:59:32



Om en timme börjar Helens små underverk på Kanal 9 som jag ska titta på, men först så
ska jag se Sveriges fulaste hem. Någon mer som tänker titta på de programmen?

Söndagsmys

Söndagsmys

2009-11-15 23:55:53

Ikväll har jag haft en liten "ta-hand-om-mig-själv"-kväll och det har varit väldigt skönt! Har precis sköljt ur hårinpackningen och nu ligger jag i sängen. Samtidigt som jag har tagit hand om mig själv och målat naglarna och så, så har jag gottat mig med min vita choklad och kollat på Paradise Hotel. OH MY GOD, vadå urspårat?! Vilka galna människor det finns. Wellwell, får se om man tänker följa det eller inte. För er som vill göra det så går det på TV6 mån-tors kl. 21.00 och kl. 22.00 på söndagar. Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på The Hills och somna till det. Godnatt, gott folk! :*

Någon mer än jag som tittade på Paradise Hotel ikväll?

Det är Tilde Fröling som leder Paradise Hotel och bilden är tagen härifrån.

Two can keep a secret, if one of them is dead

Two can keep a secret, if one of them is dead

2009-11-15 14:09:53

Den stora planen jag hade för dagen har redan spruckit. Det var egentligen meningen att jag, syrran och mamma skulle åka till Birsta och shoppa litegrann, men för det hade jag behövt kliva upp tidigare än halv ett och syrran hade behövt vara hemma. Menmen... det får bli till veckan istället. Tisdagen och onsdagen är redan uppbokade, så på torsdag kanske? Hmm, we'll see... Nu: frukost/lunch!

Die Hard

Die Hard

2009-11-15 01:36:53

Dåligt med uppdateringar, I know, men jag ska bättra mig! Har precis kollat klart på Die Hard 4.0 (som för övrigt är en sjukt bra film, alla Die Hard filmerna är det enligt mig) som gick på TV4... eller precis och precis, för ca en timme sedan. Under den senaste timmen har jag svarat på kommentarer OCH lyckats förstöra min video, jippie! Jag vet seriöst inte hur jag lyckas ibland... Menmen, det får jag ta och lösa imorgon för nu är det läggdags. Goodnight sweethearts! :*


Bild tagen härifrån.

Visa ditt intresse eller förlora mitt.

Visa ditt intresse eller förlora mitt.

2009-11-14 00:11:32

Jag och familjen har haft en riktig myskväll. Först en uttjatad, men extremt god middag och sen, tro det eller ej, så kollade vi på Mysteriet på Greveholm. Ni vet, julkalendern? Man fick en otrolig myskänsla av att kolla på den och många skratt blev det. Varför görs det inga bra julkalendrar nu för tiden?



Fredagen den 13:e, IGEN!

Fredagen den 13:e, IGEN!

2009-11-13 11:38:14

OH MY GOD! Jag hade totalt missat att det är fredagen den 13:e idag. Det är den tredje fredagen i år. Tre "fredagen den 13:e" på ett år, kan tamejfan inte vara bra. Jag känner på mig att någonting kommer att hända idag OCH JA, jag är vidskeplig.

Är du vidskeplig?



You're playin' with your life, this ain't no truth or dare

You're playin' with your life, this ain't no truth or dare

2009-11-13 11:11:13

Sorry för en dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har känt mig så fruktansvärt hängig så jag orkade verkligen inte göra någonting. De senaste veckorna har jag känt såhär, det har varit lite av en berg-och-dalbana. Men i förrgår gick förkyldningen ett steg till. Var täppt i näsan, ont i halsen, ont i hela kroppen, kände mig groggy och hade lite feber. Hela kittet, vill säga.

Det var längesen jag var förkyld nu. Förut blev jag förkyld så fort någon ens pratade om förkylning. Har/hade jättedåligt immunförsvar. Och mitt i allt så säger både mamma, pappa och André "tänk om du har fått svininfluensan?" - som om jag inte mådde dåligt nog... Fick lite panik då (är väldigt nojig av mig), men idag så mår jag mycket bättre. :)

Nu så ska jag städa huset, som jag lovade mamma att göra igår, visst är jag en snäll dotter? Ska ta ner min bärbara också, så jag kan lyssna på musik samtidigt. Låten som går på repeat i mina högtalare just nu är:


Fall Out Boy - Beat it

Min nya favorit hårprodukt

Min nya favorit hårprodukt

2009-11-10 22:21:06

Justia, jag glömde ju bort att jag skulle återkomma angående hårinpackningen jag köpte för några dagar sedan. Hårinpackningen var verkligen kanon på alla sätt och vis. Den luktar gott, den är billig och den är superbra! Mitt hår känns mycket lenare, mjukare, livfullare och inte alls lika slitet än förut. Jag kan verkligen rekommendera denna!



Snööööööööö

Snööööööööö

2009-11-10 18:02:54

Jag har haft problem med att lägga in bilder idag, så det är därför det inte har blivit några uppdateringar. Men i alla fall... När jag tittade ut ur fönstret imorse, så såg jag att marken var täckt av ett vitt snötäcke. Samtidigt som jag tycker det är fint och man får den här jul känslan så fort man ser snö, så är jag faktiskt inget fan av det. Det är kylan jag inte tycker är någon höjdare. Men om jag nu ska börja åka snowboard i vinter, så får jag kanske ta och ändra på den inställningen? ;)





Vad gör jag vaken nu egentligen?

Vad gör jag vaken nu egentligen?

2009-11-10 06:15:04

Vad gör jag vaken nu egentligen? Ja, det kan man ju undra... Gah, vad irriterad jag blir. När jag för en gångs skull lyckas somna tidigt, vad tror ni händer? Jo, jag vaknar kl. 04.00 och kan verkligen inte somna om. Och tro mig, jag har försökt - i två timmar! Det är omöjligt. Don't you just love when that happens? Känn ironin, gott folk, känn ironin... Jahapp, vad ska jag göra nu då?! Bra fråga.

Dålig sömn, förkylning och GTA

Dålig sömn, förkylning och GTA

2009-11-09 18:20:43

Jag sover så fruktansvärt dåligt nu om nätterna, helt sjukt. Jag vaknar, vrider och vänder mig minst 50 ggr och lyckas tillslut somna om. Sen upprepas dendär proceduren ett x antal ggr, vilket resulterar i att jag sover hur länge som helst.

Idag så vaknade jag ungefär halv ett av att syrran och Karro kommer innaför dörren och skriker någonting i liknande med "Johoooo, vi är hemmaaaa!". Jag har inte orkat klätt på mig än heller, utan jag sitter fortfarande med morgonrocken på mig (som jag tog på mig när jag gick ner och åt frukost). Jag mår absolut inge bra idag. Känner hur förkylningen börjar ta sig och jag har ont i hela kroppen.

Men gud, så jag gnäller. Nu får jag skärpa mig! Nu så ska jag ner och äta middag och sen blir det förmodligen så att jag fortsätter hjälpa pappa med uppdrag på GTA San Andreas. (Ja, min pappa sitter och spelar det, haha!). Grym han är! Men senare så tänker jag först kolla på "Sveriges fulaste hem", as usual, och sen tänkte jag faktiskt ha en liten "ta-hand-om-mig-själv"-kväll med bad och ansiktsmask och hela rubbet. Låter bra, va?



Fars dag

Fars dag

2009-11-08 23:44:53

Idag är det fars dag, om någon nu kanske har glömt det, och denna högtid firar barnen sina fäder och inträffar i Sverige den andra söndagen i november. Min pappa har alltid betytt och kommer alltid att betyda väldigt mycket för mig. Jag är verkligen pappas lilla flicka och det har han själv sagt att det kommer jag alltid att vara. En sak som skrämmer mig är att jag var nära på att förlora min pappa för nästan 13 år sedan (alltså när jag var 6 år) och det är med tårar i mina ögon som jag skriver detta; jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv!


För 13 år sedan…
Jag minns det som om det var igår. Jag sitter inne på lekis, då mamma kommer inspringandes och säger att vi måste åka hem. När vi kommer hem och går upp på bron så ser vi en stor blodfläck alldeles nedanför. När vi öppnar dörren så ser vi pappa ligga där på golvet nästintill medvetslös. Jag satt och skrek hela tiden "Pappa, pappa! Du får inte dö!" upprepande gånger.

Det var på den tiden då vi höll på att renovera vårat hus, bland annat mamma och pappas sovrum, som han var hemma och jobba med. Deras sovrum har en balkong NU, men den var inte på långa vägar klar DÅ. De hade fått dit en balkong dörr, men inte själva balkongen, och när pappa höll på att jobba där inne i deras sovrum med någonting, så fastnade han med foten på något vis och svimmade rakt ut genom balkongdörren som stod lite öppet (så att det inte skulle bli så varmt där inne). Han föll fyra meter ner och han hade tur som föll bredvid bron.

Han hade 50/50% chans till att bli förlamad från midjan och neråt, men hade en otrolig tur som bara fick ryggproblem. Det är inte bara och bara i och för sig, men till skillnad från vad som kunde ha hänt så var det väldigt bra! Han hade som sagt väldigt mycket tur som ramlade bredvid bron och inte på den, för då hade han inte levt idag.

Det är väldigt skrämmade för mig – jag höll på att förlora min pappa. Om det hade inträffat, så vet jag inte vad som hade hänt. Jag kan inte se mitt liv utan min pappa. Han är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Han finns alltid där för mig, vad som än händer, och jag har alltid så fruktansvärt roligt med honom. We’re a team! För mig är min pappa världens bästa pappa.

Jag älskar dig, pappa!Forever and ever!

 


Min pappa

Med ena foten utanför

Med ena foten utanför

2009-11-07 23:02:52

Jag och familjen har precis kollat klart på "Ice Age 3". Visst, jag har sett den förut, men jag skrattade lika mycket som första gången jag såg den. Det är absolut både min och syrrans humor rakt igenom. Nu tänkte vi lägga oss och kolla på en till film, sen sova. Ska ju upp lämpligt imorgon, så vi kan åka till mormor & morfar och gratulera morfar på farsdag. Sen ska vi hem och fira pappa med kanske någon present och förhoppningsvis en liten smörgåstårta. Wellwell, we'll see... BTW! Tack för alla kommentarer. Jag lovar att svara på alla kommentarer imorgon. :) Får ju så många åt gången, så man hinner ju inte med. I vilket fall... Goodnight sweethearts! :*

Jag ser faktiskt fram emot en lugn lördagkväll

Jag ser faktiskt fram emot en lugn lördagkväll

2009-11-07 20:29:41

Har precis ätit en superb middag med familjen och nu ligger jag i sängen proppmätt och kollar på film med syrran. Detta är första gången på länge som jag är hemma en lördagkväll och verkligen inte vill göra någonting annat. Det är några vänner som ska ut, men jag är inte ett dugg sugen på utgång ikväll (kors i taket, I know!). Men jag har varken lust eller ork. Tror jag håller på att bli förkyld... Känner mig både hängig och sjabbig, så usch. Men det ska det bli ändring på till veckan. Men just nu så ser jag faktiskt ram emot en lugn lördagkväll tillsammans med familjen och min vita choklad.


My perfect life

My perfect life

2009-11-07 13:53:06

Nu sitter jag och tittar på "Victoria Silvstedt - My perfect life" maraton on E! Det är riktigt underhållande faktiskt. Är det någon mer som tittar på det?


Jag blev utsedd till "Veckans blogg"!

Jag blev utsedd till "Veckans blogg"!

2009-11-07 11:21:30

Jag blev utsedd till "Veckans blogg" på Emelie's blogg. Tack så mycket för det! :) Tycker ni att jag borde införa "Veckans blogg" i min blogg?


Detta kallar jag fredagsmys!

Detta kallar jag fredagsmys!

2009-11-07 00:12:23

Detta kallar jag fredagsmys! Kina mat, de två senaste Johan Falk filmerna, vit choklad och julmust, kan det bli bättre? Jo, det hade det ju kunnat vara... om du hade varit här. :)


Detta skulle jag kunna äta hur mycket som helst utav. Älskar kina mat!


Jag fick äntligen min vita choklad, så som jag har letat. Love love love!

I just wanna let it go for the night

I just wanna let it go for the night

2009-11-06 13:30:01

Jag vaknade för ca 1½ timme sedan och jag är fortfarande trött. Har sovit väldigt dåligt inatt. Jag vaknade flera ggr under natten och har ingen aning om varför. Jobbigt har det varit i alla fall. Nu sitter jag och funderar över vad jag ska göra härnäst. Jag längtar redan till kvällen, då blir det verkligen fredagsmys!

Hårinpackning

Hårinpackning

2009-11-05 16:36:28



Nu har mamma varit snäll och köpt en hårinpackning till mig. Jag har ingen aning om den är bra eller inte, någon av er som vet? Jag ska i alla fall testa den senare och då återkommer jag! :)

Soetsören

Soetsören

2009-11-05 11:36:59


André skickade en youtube-länk till mig igår och det var den här. Jag trodde att jag skulle dö av skratt, för detta är nämligen min vän Sören som detta youtube-klipp handlar om. HAHAHAHA! Även att han ser hur seriös ut som helst. Jag har ingen aning om de gjorde denna bara för skoj/fula sig (skulle inte förvåna mig!) eller om det är något skolarbete. I vilket fall; Puss på Sören! :D Enjoy!

Jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har

Jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har

2009-11-05 11:24:47

I made it! Jag klev upp kl. 10.00, framsteeeeg! Har precis ätit frukost och nu sitter jag uppe vid min dator. Inga knepiga drömmar har jag drömt inatt heller, vilket var skönt! Inatt har jag dock sovit med en inbakad fläta, eftersom jag har läst någonstans att det inte sliter lika mycket på håret då. Mitt hår har ju blivit slitet pga att jag har gjort slingor... Och visst, det blev bättre än vad det brukar vara när jag är nyvaken, men det är fortfarande slitet. Så nu har jag bett mamma köpa en hårinpackning åt mig. Kommer dock att måste ringa och påminna henne om det!


Jag i en inbakad fläta.

It's getting late but I don't mind

It's getting late but I don't mind

2009-11-04 22:15:40


David Guetta ft. Kid Cudi - Memories. Nya partylåten!

Let there be light

Let there be light

2009-11-04 22:12:31

Pueh, nu har allt folk åkt. Inget dumt menat (!), men det har varit lite fullt hus här ikväll, eftersom mamma hade ljusparty. Det var jättetrevligt och det blev många, många skratt. Sedan bjöd vi även på kladdkaka med glass, som sis och Karro hade varit gulliga att göra, till våra gäster, vilket uppskattades! Även jag åt en bit... okej, tre... och det var verkligen hur gott som helst. Nu tänkte jag ta mig ett fotbad och göra en ansiktsmask, för att sedan gå och lägga mig. Jag ska banne mig kliva upp tidigt imorgon, annars jäklar...! Och jag hoppas verkligen att jag inte drömmer en sån där knepig dröm som jag drömde igår/inatt. Wellwell, goodnight sweethearts! :*


En del av våran Party-Lite ljus samling, haha!

Vad sjuka drömmar man kan ha ibland?!

Vad sjuka drömmar man kan ha ibland?!

2009-11-04 13:51:58

Vad sjuka drömmar man kan ha ibland?! Inatt drömde jag en hur knepig dröm som helst och det blev liksom bara värre och värre. Det började med att jag och några kompisar (vissa som jag inte alls umgås med) skulle åka på en roadtrip och sen när vi hade stannat till på en camping för att övernatta där, pelade allting ur. Helt plötsligt var vi i min morbrors hem, sen helt plötsligt dyker min katt upp, sen helt plötsligt så dyker en mördare upp och försöker döda mig och mina vänner (+ min katt?!) och sen helt plötsligt så drar mördaren fram ett "star wars"-svärd.

När sedan pappa försökte väcka mig kl. 10.00 (som jag hade bett han att göra), vilket inte gick nå vidare, så började han spela musik på sin dator som är alldeles utanför mitt rum. De låtarna han spelade, de kom med i drömmen. Tänk er en mördare som springer efter mig och mina vänner i takt med "Hey Mickey!"? Det var helt stört.

GIVE ME!

GIVE ME!

2009-11-03 15:56:42



Detta kommer att införskaffas snarast!

Imorse stod alarmet på 10.00

Imorse stod alarmet på 10.00

2009-11-03 11:42:37

Godmorgon, godmorgon! Allt bra mer er idag? Med mig är det kanon. Igår så bestämde jag mig för att det skulle bli en förändring, så imorse stod alarmet på 10.00 så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Nu hade jag tänkt svara på alla kommentarer som jag har fått de senaste dagarna och det kan ta sin lilla tid. Sen ska jag lägga mig och kolla på det nya Gossip Girl avsnittet och sen måste jag bara städa mitt rum. Uppdaterar er senare, okej? CIAO! :*

your words are like bullets and I'm the way your weapons aim

your words are like bullets and I'm the way your weapons aim

2009-11-02 23:04:47

Nu ska jag lägga mig och kolla på SatC och förhoppningsvis somna till det. Har en fruktansvärd huvudvärk... Jag tar tag i att svara på alla kommentarer imorgon. Godnatt!

I wanna do bad things with you

I wanna do bad things with you

2009-11-02 23:01:46


Denna låt är inte alls min typ av musik, men jag har fastnat för den totalt.

Min helg

Min helg

2009-11-02 22:49:12

Jag ursäktar för att det inte blivit så mycket bloggande i helgen, men jag har inte haft tid eller ork. Men nu så har jag det, så nu tänkte jag berätta för er om min helg.

FREDAG
Hela fredagen spenderades, i stort sett, i stan. Hela familjen åkte in till stan mitt på dagen och först så gjordes det lite ärenden. Senare så åkte vi och hälsade på några vänner, där vi fikade och gosade med deras söta hundar.



Efter det gick vi på stan en sväng och jag köpte lite nödvändigheter. Sen när alla ärenden var gjorda, så åkte vi och handlade mat till kvällen. När vi hade fått i oss lite mat, så kom det även tre st trick-or-treaters och dom var så sjuuukt söta... eller jag menar "läskiga". Sen blev det film resten av kvällen, det kallar jag fredagsmys!

LÖRDAG
Under hela dagen så mådde jag tyvärr inget vidare, vilket resulterade i att jag inte var ett dugg taggad till kvällens festligheter. Jag var helt inställd på att bara stanna hemma den kvällen, men så tänkte jag "What the hell... jag lever bara en gång, nu kör vi!" och så hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning snabbt som sjutton och sen åkte jag iväg.

Först så åkte jag på Halloweenfesten och där var det ganska mycket folk. Det var förvånandsvärt mycket folk som var utklädda, men inte jag tyvärr, men jag hade kul i alla fall. Jag visste i stort sett vilka alla på festen var, men jag kände bara några få. Så senare bestämde jag mig för att åka in på krogen. Där på Stadt så träffade jag en massa folk jag känner. Halva kvällen spenderades på halloweenfesten och halva kvällen spenderades på Stadt = En kanon kväll! :)


Några bilder från Halloweenfesten

SÖNDAG:
Det finns ingenting speciellt att berätta om denhär dagen, eftersom jag inte gjorde någonting speciellt. Men så här såg min helg ut i alla fall! Som ni kan se så hade jag en väldigt rolig helg och jag hoppas att även ni hade det! :)

when you start talking, I start walking

when you start talking, I start walking

2009-11-01 18:20:25



RSS 2.0