Kendra, frågor och läggdags

Kendra, frågor och läggdags

2009-09-30 22:27:08

Nu ligger jag istället och kollar på "Kendra". Vad tycker ni om henne och hennes serie? Efter detta kommer jag nog att gå och lägga mig, är jättetrött. Får se vad morgondagen har att erbjuda. ;) Och jag ska göra så gott jag kan att svara klart på alla frågor från frågestunden tills imorgon, i promise! Till mitt försvar till varför jag är så "seg" är att det var väldigt många och svåra dessutom, men väldigt roliga frågor. :) Som sagt, jag ska göra så gott jag kan. Godnatt alla söta läsare! :*


Vad tycker ni om Kendra och hennes serie?

Grey's Anatomy och hjärtanchips

Grey's Anatomy och hjärtanchips

2009-09-30 22:24:46



Ikväll har jag och syrran legat och kollat på säsongspremiären på Grey's Anatomy. Ni missade väl inte det?! Jag tänker isf vara snäll och inte säga någonting om avsnittet, utifall några av mina läsare missade avsnittet eller kanske till och med inte har sett till det avsnittet (som en av mina bästa vänner Ida - babe, nöt serien nununu!). Men i alla fall... såklart hade jag införskaffat mig lite hjärtanchips som jag kunde sitta och mumsa på medan jag tittade på grey's. Yummie!

Middagen var mitt första mål på dagen

Middagen var mitt första mål på dagen

2009-09-30 18:54:14

Har precis ätit middag, så nu är jag mätt och belåten. Det var även mitt första mål på dagen. Imorse, när jag inte kunde äta några rostade mackor (som var det enda vi hade hemma), så drack jag bara ett glas kall oboy till frukost. Så middagen idag var verkligen efterlängtad.

Nu sitter jag och håller på att svara så gott jag kan på alla frågor från min frågesstund. Det är verkligen svårt (!) och det är ju sååå många, så jag kommer inte hinna bli klar tills ikväll tyvärr. Jag ska försöka bli klar tills imorgonkväll! :) Bäst jag fortsätter svara på frågorna nu! :*

Hur har eran dag varit idag? :)

Let's get krazy and meet me at the hotel room

Let's get krazy and meet me at the hotel room

2009-09-30 13:47:01

Två party-låtar som går på repeat i mina högtalare just nu, m-m! Är sjukt taggad tills på lördag.

Pitbull ft. Lil Jon - Krazy


Pitbull - Hotel Room Service



Jag har inte alla pommesen på tallriken idag

Jag har inte alla pommesen på tallriken idag

2009-09-30 13:26:03

Min dag började inte bra, kan jag ju säga. När jag vaknade imorse och satte mig vid datorn, dröjde det inte lång stund innan det blev strömavbrott. Vad ställd man blir när man får strömavbrott alltså, man tänker inte klart alla gånger.

Som tidigare idag, så tänkte jag "Aja, det finns ingenting jag kan göra. Det märks väl när strömmen kommer tillbaka!" och så började jag ta fram frukost. Bl.a. när jag stoppa ner franska i brödrosten och när det inte "ploppade" ner så blev jag liksom "men vafan då!" och envisades med att fortsätta försöka trycka ner dom. Sen kopplade det - vi har ju ingen ström... -.- Smart brud, yes indeed!

En liten stund senare gjorde jag samma sak. "Aja, undra vad jag ska hitta på nu då. Kika på film kanske?" och precis när jag skulle stoppa in filmen i videon, så kopplade det igen - vi har ingen ström.

Och ännu en liten stund senare gjorde jag samma sak igen, när jag satt och skrev detta inlägg och skulle precis till att publicera det. Jag trodde jag kunde publicera det här inlägget, men det kunde jag såklart inte! Jag hade ju inget internet, eftersom jag inte hade någon ström.

Haha, hissen går inte ända upp ibland, speciellt inte för mig. Jag har inte alla pommesen på tallriken idag, så är det bara. Jag hoppas ni har fått en bättre början på dagen än mig. :)

Frågestunden är nu avslutad!

Frågestunden är nu avslutad!

2009-09-29 23:00:36



Det har kommit in väldigt många frågor, så det kommer att ta lite tid för mig att svara på dessa. Men jag lovar att jag kommer att skynda mig så gott jag kan! :) Jag ska försöka bli klar tills imorgonkväll eller på torsdag. Jag vill bara tacka, de som mailat mig, för alla roliga frågor! :*

My new hair colour, steg 1

My new hair colour, steg 1

2009-09-29 19:09:16

Jag berättade tidigare om en stor förändring, well... here it is! Vad tycker ni? Om ni inte ser det så har jag slingat håret och nu har jag slingorna i samma färg som min utväxt. Detta är bara steg 1, ni kommer att få följa min förändring till den hårfärg jag verkligen vill ha. Hittills ser det ut såhär (se bilden nedanför), men det kommer att bli mer förändring nu framöver - antingen nu under veckan eller i början av nästa vecka.


Om man nu vill jämnföra, så kan man göra det med min header. Då ser man verkligen skillnad.



Det nya Gossip Girl avsnittet

Det nya Gossip Girl avsnittet

2009-09-29 15:22:59



Nu ska jag lägga mig och kolla på det nya Gossip Girl avsnittet. Kollar ni också på Gossip Girl?

Värmeskydd för håret

Värmeskydd för håret

2009-09-29 13:53:44


L´oréal tecni art hairmix supreme smooth

Utslätande creme med näring för torrt hår. Ger håret vård, kontroll och glans. Motverkar krusighet och gör håret lent och lättformat. Skyddar håret från skadlig verkan vid värmebehandling.

Vad tror ni att jag har gjort?

Vad tror ni att jag har gjort?

2009-09-29 13:48:03




Frågestunden avslutas kl. 23.00

Frågestunden avslutas kl. 23.00

2009-09-29 13:45:15



Glöm inte min frågestund! :) Ju fler frågor, desto roligare. Så fråga på bara! :)
Frågestunden avslutas kl. 23.00.

Jag är så nervös

Jag är så nervös

2009-09-29 08:00:32

Godmorgon! Jag hinner inte skriva så mycket just nu, utan jag måste sticka iväg direkt. Shit, jag har en klump i magen för att jag är så nervös. Det är en "hemlis" fram tills jag kommer hem, but I can tell you this: Det kommer att bli en stor förändring. Jag berättar mer när jag kommer hem. :) Ciao! :*



The Hills och sen läggdags

The Hills och sen läggdags

2009-09-28 22:04:14


Bild tagen härifrån.

Nu ska jag lägga mig och kolla på The Hills första avsnitt av 5:e säsongen HÄR på MTV:s hemsida, sen måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon! Godnatt.

SÅKLART!

SÅKLART!

2009-09-28 18:40:53

Så jäkla typiskt! "No signal is being received". Såklart har Viasat bestämt sig för att krångla just ikväll, på min teve-kväll och allt. Jag hoppas verkligen dom hinner fixa det till 20.00 åtminstone, annars kommer jag att bli riktigt irriterad. Är det bara jag eller är det fler som har samma problem?




Uppdatering kl. 20.25: Nu har pappa fixat problemet! You're the best!

Dagens planer blev framflyttade tills imorgon

Dagens planer blev framflyttade tills imorgon

2009-09-28 18:33:03

Dagens planer blev framflyttade tills imorgon. Idag har jag istället varit duktig och hjälpt pappa fixa och trixa med våran nya diskmaskin och så har jag påbörjat skriva på mitt CV och personliga brev. Jag trodde det skulle vara a piece of cake att skriva det, men det är verkligen svårt. Jag har verkligen lessnat på att skriva nu, dels för att det är så svårt och dels för att jag har skrivit allt i 'Anteckningar' (som suger!) för att pappa har slarvat bort Microsoft Office-skivan med 'Word' på.


Så jag tror att jag lägger ner detta för idag. Snart ska jag inta tv-soffan och sitta där praktiskt taget resten av kvällen. Ikväll är det massa bra på tv:n. Först är det "Samantha", sen blir det till att zappa mellan "Sveriges fulaste hem" och "Idol" och sist men inte minst "Svenska hollywoodfruar". Nu skulle det sitta fint med en mugg varm oboy, m-m! Skulle behöva det för att lugna ner mig. Shit, vad jag gruvar mig inför morgondagen...

Sex on fire

Sex on fire

2009-09-28 17:03:53

Den här låten har jag gått och sjungit på hela dagen, har ingen aning om varför, men den är bra!

Kings of Leon - Sex on fifre.

Min vecka

Min vecka

2009-09-28 11:48:26



Bara en dag kvar nu

Bara en dag kvar nu

2009-09-28 11:48:09



Glöm inte min frågestund! :) Ju fler frågor, desto roligare. Så fråga på bara! :)
Det är bara en dag kvar tills frågestunden avslutas nu.

Imorse ringde alla telefoner i huset

Imorse ringde alla telefoner i huset

2009-09-28 11:38:39

En ny dag och en ny vecka. Imorse ringde alla telefoner i huset, tror jag. Personer försökte ringa och väcka mig och det tog sin lilla tid (jag är inte lätt väckt, om jag säger så). Tillslut så vaknade jag och svarade på mobilen som låg bredvid mig - det var pappa. Han berättade att några killar ifrån elgiganten skulle komma hit och att jag måsta gå ner och låsa upp osv.


Våran diskmaskin pajade för några veckor sedan, så sedan dess har vi fått diskat för hand (vilket jag tycker är riktigt äckligt), men nu har vi köpt en ny fin och fräsch (äntligen!). Nu sitter jag och äter min frukost i lugn och ro; ett stort glas iskall oboy och två mackor. Snart så kommer ni att få se hur min vecka kommer att se ut. CIAO! :*

Hitch

Hitch

2009-09-27 20:43:09

Nu ska jag lägga mig och invänta filmen "Hitch" som börjar kl. 21.00 på TV3. Ska ni också titta på det ikväll? Efter det blir det nog läggdags för mig, för jag är helt slut körd. Jag kan ju inte direkt säga att jag har ett ansträngande jobb (med tanke på dessa bilder), men det tar på verkligen krafterna ändå att jobba. Menmen.. nu ska jag gå ner och hämta lite godis. Vi hörs mer imorgon, godnatt!


Top Model 12

Top Model 12

2009-09-27 20:10:56


Ikväll har jag tittat på "Top Model 12". Fo är min favorit hittills. Vilken är din favorit?

Face drop

Face drop

2009-09-27 18:04:57


Sean Kingston - Face drop. When I left you, I came out a winner.
En skön låt jag hittade nyss, lyssna vettja!

Vi tog oss en liten tur med golfbilen

Vi tog oss en liten tur med golfbilen

2009-09-27 17:55:12

I slutet av dagen, så var det knappt några folk på golfbanan. Alla personer som hade bokat in sig, hade gått ut, så varken jag eller Sonny hade någonting att göra. Då bestämde vi oss för att ta oss en liten tur med golfbilen och kika lite. Ingen utav oss har någonsin sett hur banan egentligen ser ut, så vi åkte runt och kikade lite som sagt. Ett bra slut på arbetsdagen. Här kommer några bilder från vår lilla tur, haha!


Jag körde golfbilen, såklart!


Blev lite irriterad på Sonny när han tog kort hela tiden, haha!


Vi hittade ett litet hus  mitt ute på golfbanan. Där ser man Sonny sticker ut huvudet också, haha! :')

Dagens

Dagens

2009-09-27 17:42:21



Tröja - H&M
Kofta - Ginatricot
Leggings - Twilfit
Halsduk - Mamma har gjort den
Uggs - Skopunkten
Klocka - Köpt i Bulgarien


Fråga på bara!

Fråga på bara!

2009-09-27 08:41:50



Glöm inte min frågestund! :) Ju fler frågor, desto roligare. Så fråga på bara! :)

Imorse höll jag på att blåsa bort

Imorse höll jag på att blåsa bort

2009-09-27 08:41:38

Nu sitter jag här på jobbet, för andra dagen i rad. Det blev tyvärr inte många timmars sömn inatt heller, menmen... Just nu så sitter jag och svarar på kommentarer, samt läser lite bloggar. BTW! Rösta på mig HÄR!

Imorse när jag öppnade dörren hemma, så höll jag på att blåsa bort. Det var en sjujäkla storm hemma, men här i Sörfjärden blåser det nästan ingenting - här är det dock mulet och tråkigt istället. Jag känner på mig att dagen kommer att gå väldigt långsamt idag, i alla fall inte lika fort som den gick igår, dels pga att jag är som en zombie just nu och dels för att det knappt är några bokningar.

Jag längtar tills imorgon, då det är en ny dag och en ny vecka. Nu till veckan så kommer det att hända rätt så mycket, my my... Men det får ni veta mer om imorgon! Nu kommer det kunder, så det är bäst jag tar hand om dom. See ya later! :*


Justja, läggdags var det ja?

Justja, läggdags var det ja?

2009-09-26 22:32:33

Nu är det läggdags för mig som gäller, eftersom jag ska jobba 8-15 imorgon också. Jag hoppas verkligen inte att jag ligger och vrider och vänder på mig till kl. 03.00 inatt igen - om jag gör det, så kommer jag att vara en zombie imorgon. Ååååh, vad jag längtar till nästa helg! Jag håller redan på att leta en outfit, lite väl tidigt kanske? Men what the hell... Jag hoppas jag får min lön innan lördagen, annars blir jag surig. Någon som vill shoppa med mig då? Justja, läggdags var det ja? Goodnight sweethearts! :*

Allt är ifrån H&M

Allt är ifrån H&M

2009-09-26 22:11:28




Detta är lite av en önskeoutfit för mig. Vad tycks? Det roliga är att allt är ifrån H&M.

Justja! Jag glömde berätta

Justja! Jag glömde berätta

2009-09-26 21:20:39

Justja! Jag glömde berätta att den stora nyheten för idag. Hur kunde jag glömma att berätta det? Ingenvet, men i alla fall. Imorse när jag satt där inne i shopen så kommer helt plötsligt Sonny in bärandes på sin snowboard. Han hörde mitt och pappas samtal när vi pratade om att jag ville börja åka snowboard. Pappa sa då att det kanske var bäst att jag lånade en först, så att jag skulle bli säker på att jag verkligen skulle börja. Jag menar, så att vi inte skulle köpa en och så åkte jag bara någon gång, så hade vi köpt en i onödan liksom.



Men i alla fall, min vän Sonny kom in i shopen idag med sin snowboard och sa att jag fick den, (!) eftersom han inte använde denna utan hade en ny. Det var så fruktansvärt snällt av han, tusen tusen tack! Nu ska jag bara köpa ett ski-pass och tillbehör, sen är det bara ut och åka. Nu har jag äntligen någonting att göra på vintern också! :D


Har ni läsare någon aning?

Har ni läsare någon aning?

2009-09-26 21:12:03



Har ni läsare någon aning om hur många grader man ska tvätta vita tygskor på? Som ni kanske ser på bilden, så är mina vita tygskor väldigt smutsiga nu, så jag skulle verkligen behöva er hjälp! :)

Rea!

Rea!

2009-09-26 20:56:40


Bilder tagna från: Stylebystars

Det är rea på Stylebystars. Man kan köpa riktigt fina klänningar till väldigt billiga priser, de kostar knappt någonting. Klänningarna ovanför är några exempel på vad som är på rea. Så passa på! :)

Blir hemma ikväll och tar det lugnt

Blir hemma ikväll och tar det lugnt

2009-09-26 20:29:47

Tiden gick fortare än jag trodde att jobba och det blev även så att jag fick jobba över en timme, men det gjorde ingenting - för det betyder mer cash till mig.

När jag kom hem så la jag mig i soffan en sväng och slocknade direkt. Jag sov två timmar, så skönt att sova! Men huvudvärken som jag fick någon gång mitt på dagen, gick tyvärr inte över förrän nu.

När jag vaknade så hade mamma kommit hem, har saknat henne. ♥ Hon åkte till Gävle väldigt tidigt igår morse, eftersom hon utbildar sig till bildlärare där. Wellwell... ikväll blir jag bara hemma och tar det lugnt. Har precis ätit en god middag som bestod av; Fläskkarré, kroketter, potatisgrattäng, rödvissås, gräddädelostsås och sallad, MMMUMS! Och nu så ska vi sätta oss och kolla på en film eller nått, eftersom det inte är någonting bra på tv ikväll. Det tycker jag är väldigt dåligt, med tanke på att det är en lördagkväll liksom. Någon som håller med mig? Ja, men i alla fall så är det bara jag, mamma och sis ikväll. ♥ Var längesen det bara var vi. Pappa kommer hem imorgon, så då är det full fart i huset igen.

Jag vill bara tacka!

Jag vill bara tacka!

2009-09-26 20:20:31

Nu på sistone har jag fått ganska många kommentarer och det vill jag bara tacka er söta läsare för. :) Så tack för att ni är så snälla och gulliga, det uppskattas verkligen! :)



Fler bekräftelser

Fler bekräftelser

2009-09-26 20:20:10

Haha, idag kom det bokstavligen fram en person till mig och sa en sak, som jag visserligen har hört flera ggr förut, men det bara så kul. För varje dag som går så får jag fler bekräftelser på att jag har rätt. Jag är inte den enda som tycker att du har bytt ner dig och det rejält också, and you know it! Sorry, my friend, but you are a silly boy. ;)


Eva Simons - Silly Boy

Dagens

Dagens

2009-09-26 20:19:30



Linne - Ginatricot
Jeans - Minns ej
Kofta - Ginatricot
Skor - H&M
Halsduk - Mamma har gjort den
Klocka - Köpt i Bulgarien

Ni glömmer väl inte?

Ni glömmer väl inte?

2009-09-26 12:04:11



Glöm inte min frågestund! :) Ju fler frågor, desto roligare. Så fråga på bara! :)

Sömnsvårigheter

Sömnsvårigheter

2009-09-26 08:42:23

Godmorgon, godmorgon! Allt bra med er idag? Själv mår jag fruktansvärt bra och är väldigt pigg för ovanlighetensskull. Jag hann kanske inte hamna i djupsömn innan det var dags att kliva upp igen. Hade riktigt svårt att somna inatt, usch. Jag låg säkert och vred och vända mig minst 20 ggr innan jag kunde somna.

Är det bara jag eller är det fler än jag som har väldigt svårt att sova, när jag verkligen måste sova och ska upp tidigt? Har alltid varit så för mig. När jag gick i skolan så kunde jag inte somna förrän kl. 01.00-02.00 och så skulle jag kliva upp kl. 07.00, det tärde ju på en som ni kanske förstår.

Men nu sitter jag här på jobbet och väntar på att alla tävlande ska anlända. Sen efter kl. 12.00 är det helt tomt på bokningar, så jag kommer att ha väldigt tråkigt att sitta här och vänta till kl. 15.00. Jag kan inte sluta tidigare heller, eftersom jag samåker med Kristina idag och hon är med i tävlingen. Har ni några förslag på vad jag kan göra under tiden, så säg gärna till. :)

Tjej-kväll

Tjej-kväll

2009-09-26 00:40:31

Denna kväll kan sammanfattas med ett ord: ROLIG! Vi åt middag (som var kycklingsallad från pizzerian, mhm!), kollade på idol, snackade lite skit och så spelade vi spel. Vi spelade yatzy, kortspel och "med andra ord".

Roligast var ändå när vi spelade "med andra ord".
Karolina: "Matläggare, vafan är det?!" (Det skulle vara mattläggare)
och:
Jag: "Det finns i hagen, här nedanför!" *pekar mot grannarna*
Karolina: "Ehm... gräs? Stängsel?" (Grannarna har hästar och det vet Karolina, haha!)

Det blev många skratt under kvällen, ojojoj.. Detta kommer att göras om igen inom en snar framtid. Det blev dock inte så många bilder tagna under kvällen, tyvärr. Vi hade så roligt och hade saker att göra hela tiden, så ingen utav oss tänkte på att ta kort typ. Det togs väl några få kort under kvällen, men det var bara ett bra - och det var på spelet "med andra ord" som jag och Karolina vann på (som ni kan se, hehe!)


Jag och Karolina vann, såklart?! Och längst upp till höger ser ni en av min och Karolinas nya vän, haha! Vi satt och tryckte på dem där så att det pep hela tiden under då Bea och Ida skulle försöka förklara för varandra, bara för att jävlar. (a) Det hela slutade med att vi alla fick huvudvärk, haha!

Nu är det läggdags, eftersom jag ska jobba 8-15 imorgon. Det är golftävling imorgon, så det kommer att vara full-rulle där på golfbanan. Vilket är bra, eftersom då går tiden fortare. :) Godnatt!

Kvällen kommer att spenderas med brudarna

Kvällen kommer att spenderas med brudarna

2009-09-25 16:43:55

Nu är allting ordnat och klart! Maten är beställd och snart kommer brudarna. Jag och syrran är nämligen ensam hemma ikväll och vi kände att vi ville hitta på någonting, så vi bjöd över brudarna. Så kvällen kommer att spenderas med dem. Det kommer att bli en riktig tjej-kväll, i love it!

Vad ska ni läsare göra för roligt ikväll?

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

2009-09-25 15:25:54


Ras Cricket - Skin. Vilka minnen man har med den här låten alltså...

En påminnelse

En påminnelse

2009-09-25 12:09:30



Glöm inte min frågestund! :) Ju fler frågor, desto roligare. Så fråga på bara! :)

Things-to-do-today!

Things-to-do-today!

2009-09-25 12:08:36

Godmorgon! Min arbetskollega ringde och väckte mig idag igen. Hon berättade om några saker som jag ska komma ihåg att göra imorgon osv. Jag har aldrig gruvat mig inför att jobba, men nu så gör jag det. Det är så mycket som jag ska komma ihåg, så det känns som att jag kommer att glömma typ hälften. Jag har bra minne, men kort. Men detta (nedanför) är vad jag ska göra idag, men först: frukost!


Ett långt och härligt bad var precis vad jag behövde

Ett långt och härligt bad var precis vad jag behövde

2009-09-24 23:19:57



Har precis klivit ur ett långt och härligt bad. Det var precis vad jag behövde, för det fick mig verkligen att slappna av. Nu blir det till att förbereda mig för att gå till sängs. Får se vad morgondagen har att erbjuda, godnatt!

Benitha hissar och dissar!

Benitha hissar och dissar!

2009-09-24 15:29:06


ο Bloppis
Om inte "Bloppis" hade uppfunnits, så hade ju jag aldrig fått min svarta skinnjacka, som jag absolut älskar redan nu! Det kanske är ett lite töntigt namn för det, men what the hell - MER BLOPPIS ÅT FOLKET!

ο Hösten
Hösten måste helt klart vara den vackraste, samt den mysigaste årstiden på hela året. Färgerna, kläderna, ja allt! + att när det är ruggigt ute, så får man inte dåligt samvete av att sitta inne och kura in sig i en varm film när man kollar på en film eller läser en bra bok.


ο Skatt
Man jobbar och sliter och borde tjäna rätt så mycket pengar egentligen, MEN tack vare den där förbaskade skatten så får man bara två tredjedelar av det man tjänar. Visst, det är bra att pengarna går till sjukvård och äldreomsorg och sånt, men det är fortfarande någonting jag stör mig på.

ο Drömmar
Ja, jag dissar drömmar. Jag dissar dom speciellt när man drömmer om någonting riktigt fruktansvärt, någonting man verkligen inte vill ska inträffa, någonting man riktigt föraktar, någonting man blir ledsen av. Sen när man vaknar så tror man att allt verkligen har hänt och man går och är sur, ledsen eller besviken på en eller kanske till och med flera personer hela dagen efteråt. Så jag dissar drömmar som påverkar en så starkt att man tror att det är sant, det är verkligen hemskt!

Vad vill ni se mer?

Vad vill ni se mer?

2009-09-24 15:03:09



Vad vill du se mer av här på bloggen?
Gå in på länken och svara!

Ni kan rösta en gång/dygn.

En reminder!

En reminder!

2009-09-24 13:41:27



Glöm inte min frågestund! :)

Mer jobb, tack och lov!

Mer jobb, tack och lov!

2009-09-24 13:41:10

Imorse vaknade jag av att en arbetskollega ringde. Egentligen så skulle den här helgen vara den sista jag skulle jobba, men då bad hon mig att jobba nästa helg också. Vilket jag blev väldigt glad över, eftersom jag behöver pengar. Så jag kommer att få jobba nästa lördag i alla fall, men sen så ska jag be syrran jobba söndagen, eftersom jag och Thomas har bestämt sedan länge att vi ska gå ut då.

Efter det samtalet så la jag mig igen och lyckades somna om. Jag vaknade för ca 1½ timme sedan, men åt inte frukost förrän nyss. Nu ska jag och pappa gå igenom lite grejer inför lördagens tävling, sen får vi se vad som händer.

Jag längtar, samtidigt som jag gruvar mig

Jag längtar, samtidigt som jag gruvar mig

2009-09-23 23:32:23



Ikväll har jag och syrran suttit och kollat på Grey's Anatomy. Kanal 5 visade en repris på de två senaste avsnitten och både jag och Bea grinade floder. Varför började jag kolla på den här serien för? Varför?! Jag grinar, helt seriöst, varje gång när jag kollar på ett Grey's Anatomy avsnitt - det går inte att låta bli. Jag kan grina en gång och jag kan grina flera ggr. Speciellt under dessa två avsnitt som vi såg nu, grinade jag floder.

Visst är det läskigt när man sätter sig in i en serie/film så mycket att när någon dör, så känns det som att det är någon man känner som dör? Så kändes det typ nu, helt sjukt. Har ni också upplevt det? Kollar du också på Grey's Anatomy?

Nu ska jag lägga mig och kolla på Heroes, samtidigt som jag ska ligga och tänka på den kommande tisdagen. Jag längtar, samtidigt som gruvar mig. Vad tror ni att jag ska göra då?

Jag fick ett paket idag

Jag fick ett paket idag

2009-09-23 16:42:24




Jag fick ett paket idag och gissa vad det var? Nä, jag kan inte hålla mig. Det var MIN SKINNJACKA! Den var till och med snyggare än vad jag trodde och den satt alldeles perfekt. Jag kan inte ha blivit nöjdare! Tack Bea och Veronica ännu en gång! :)



Min svarta skinnjacka

Shawty get loose

Shawty get loose

2009-09-23 14:30:23


Lil mama ft. Chris Brown och T-pain - Shawty get loose

Lyckligaste dagen i mitt liv

Lyckligaste dagen i mitt liv

2009-09-23 13:34:26

Studenten 2009


Jag skulle göra vad som helst för att göra om den dagen igen. Champagnefrukosten, skolan, studenttåget, studentmiddagen, förkröket hos Stina, Stadt - allting var helt perfekt! Roligast var studenttåget, ohja! Helt klart den lyckligaste dagen i mitt liv, än sålänge.

Glöm inte!

Glöm inte!

2009-09-23 13:16:15




Glöm inte min frågestund! :)




Onsdag

Onsdag

2009-09-23 13:08:48



Jag vaknade för ett tag sedan och möttes av denna sötnos som kom springandes emot mig och jalma. Man blir så glad när man ser henne, hon är ju så söt! Och innan jag hann kliva upp, så kurade hon ner sig alldeles bredvid mig och somnade. Men nu har jag klivit upp och till och med hunnit äta frukost. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer. CIAO! :*

Nu måste vi dra!

Nu måste vi dra!

2009-09-23 00:26:52


Ken Ring - Nu måste vi dra. En skön låt som går på repeat i mina högtalare just nu.

~

~

2009-09-22 23:16:37


You could be a sweet dream or a beautiful nightmare, either way I don't wanna wake up from you.

En trevlig överraskning

En trevlig överraskning

2009-09-22 21:49:49



Mamma kom nyss hem och hade en trevlig överraskning med sig till mig - en smörgåstårtbit. Den har jag smaskat i mig nu och den var D-E-L-I-C-I-O-U-S!

Varm oboy och Idol

Varm oboy och Idol

2009-09-22 20:09:40



Nu sitter jag här, med min varma oboy, och tittar på Idol. Syrran ska även fixa mina naglar, vilket verkligen behövs. Fila till dem och göra fransk manikyr, det gillas! Tittar ni också på Idol ikväll?

Mitt 1000:e inlägg

Mitt 1000:e inlägg

2009-09-22 18:07:07

Detta är mitt 1000:e inlägg, helt sjukt tycker jag. Jag tänkte fira detta genom att ha en liten frågestund. Jag blev nyligen tillfrågad av en läsare att ha en frågestund, så varför inte liksom? Tycker det är jätteroligt! :)



Välkomna alla nya läsare!

Välkomna alla nya läsare!

2009-09-22 17:42:48

Jag ville bara välkomna en massa nya läsare som har hittat hit. Det är alltid roligt med lite nytt folk och det är roligt att fler och fler kommenterar också. Allt detta gör det mycket roligare för mig att blogga också. Så med tanke på alla nya läsare, så tänkte jag därför dra igenom lite snabbt om vem jag är och så kanske ni vill berätta lite om er själva?



Benitha heter jag i alla fall och är 19 år, jag tänkte skriva 18 först men jag kom ihåg att jag fyllde ju år för ett litet tag sen, haha! Jag bor i alla fall med min familj i en villa, i hjärtat av Sverige (eller "bakom arslet på fan" som jag skulle uttrycka det), men jag trivs och det har jag alltid gjort. För tillfället jobbar jag i en shop på en golfbana, men blir arbetslös efter den kommande helgen. Så efter denna vecka kommer jag att ta tag i mitt liv på allvar; söka jobb, ta körkort etc. På fritiden umgås jag mest med vänner, festar och shoppar. Är lite av en shopaholic (i alla fall enligt min pappa). Men jag ser på det såhär - man kan aldrig ha för många skor, right? Inte för många klänningar heller för den delen, haha! Jag drömmer om ett jobb inom Homestyling och en stor fantastisk garderob. Jag skulle nog beskriva mig själv som; envis, godhjärtad, utåtriktad, omtänksam, öppen och ärlig.

Varför ska ni läsa min blogg? Hmm, ja... för att jag är mig själv. Always have, always will be. Jag försöker inte vara någon annan i bloggen än den jag är i verkligheten. I min blogg får ni följa mig i min vardag, allt ifrån mina underhållande vardagsbetraktelser till de mest ointressanta sakerna.

Jag önskar er nya läsare varmt välkommen i alla fall.
Skulle ni vilja berätta lite om vilka ni är? :)

Har ingenting planerat för dagen

Har ingenting planerat för dagen

2009-09-22 15:55:19

Lite försent för att säga godmorgon kanske? Jag klev upp för ungefär tre timmar sedan och kände mig tillräckligt utvilad. Har ingenting planerat för dagen, så jag får se vad som händer och sker. Just nu sitter jag och tittar på Heroes i väntan på Gossip Girl. Ser ut att bli en slapp-dag, vilket jag faktiskt ser fram emot. Jag kanske ska lägga mig och läsa en bok? Jag är inget fan av att läsa böcker, men syrran gav mig en bok för ett tag sen och tyckte att jag skulle läsa den; Champagneflickan, skriven av Caroline L Jensen. Wellwell, får se vad som händer...

Vad ska ni läsare göra idag?

Jag tror jag har blivit immun...

Jag tror jag har blivit immun...

2009-09-21 21:50:59

Jag har haft huvudvärk hela dagen, som vägrat gå över. Har tagit flera alvedon, men det hjälper inte. Tror jag har blivit immun mot skiten, crap... Håller på att hinka i mig vatten nu och känner att det har blivit lite bättre åtminstone. Nu blir det Heroes resten av kvällen. Ååååh, vad jag längtar tills nästa tisdag! Vad tror ni att jag ska göra då?

Min kväll är räddad

Min kväll är räddad

2009-09-21 19:42:56

Check, check, check! Nu är allting på min "things-to-do" lista gjorda. Vad ska jag göra resten av kvällen tro? Det är ju måndag, vilket betyder - tevekväll. Det är så många bra program som visas på måndagar, så måndagkvällar kommer att vara mina tv-kvällar nu framöver.

Min kväll är räddad!


Ska ni titta på några av dessa program ikväll?


Things-to-do-today

Things-to-do-today

2009-09-21 12:48:29


Jag hade det högsta budet!

Jag hade det högsta budet!

2009-09-20 23:35:15

Tidigare idag berättade jag att jag hade hittat en snygg skinnjacka på en blogg och lagt ett bud. Bloggen var Bea och Veronicas blogg, A piece of Sisters, och nu kan jag berätta för er att - JAG HADE DET HÖGSTA BUDET! Jag är så glad att jag nästan spricker!

Såhär ser skinnjackan ut, vad tycks?

Bild tagen från: A piece of Sisters

Dagens inköp

Dagens inköp

2009-09-20 23:27:43


Foundation (Kicks) och Svarta uggs (Skopunkten)

Dagens

Dagens

2009-09-20 23:14:50



Tröja - Ginatricot
Halsduk - Mamma har gjort den
Jeans - Bikbok
Skor - H&M

Shoppingrundan blir av ändå!

Shoppingrundan blir av ändå!

2009-09-20 13:06:05

Fick nyss ett samtal och denna gång med goda nyheter - shoppingrundan blir av ändå! Om en ca en timme så ska jag, mamma och syrran åka iväg till Sundsvall och shoppa. Det är massor som jag vill köpa, men plånboken tillåter inte det ännu. Längtar tills min lön kommer, mhm! Men kika in lite senare idag/ikväll, så får ni se vad jag har införskaffat mig. CIAO! :*


Hoppas, hoppas, hoppas!

Hoppas, hoppas, hoppas!

2009-09-20 11:36:34

Jag har verkligen letat som en tok efter en svart skinnjacka ett bra tag nu, men inte hittat någon som varit både snygg OCH äkta. Den jag hade tittat ut på Bikbok var snygg, men inte äkta - man vill ju helst ha äkta vara liksom? Nu så har jag hittat en snygg svart äkta skinnjacka på en blogg och budat på den. Så jag hoppas verkligen att jag får den! Budgivningen avslutas ikväll kl. 20.00, så ikväll får jag veta. Hoppas, hoppas, hoppas! Håll tummarna för mig!


Ingen shoppingrunda idag heller!

Ingen shoppingrunda idag heller!

2009-09-20 09:37:32

Fick nyss ett samtal och det var dåliga nyheter. Det blir tydligen ingen shoppingrunda idag heller, av en dålig anledning. Jag som verkligen hade sett fram emot det. Hatar när folk ger en falska förhoppningar... Är så irriterad på en viss person nu, så usch. Har ingenting att se fram emot dagen, bläää! Ge mig min säng NU!


Plikten kallar!

Plikten kallar!

2009-09-20 09:06:09

Jag är fan stolt över mig själv, för att jag stannade hemma igår. Nu är jag huuur trött som helst, men vad vore jag inte om jag hade gått ut igår liksom? Det verkar som att folk hade jättekul igår, men det kommer fler utgångar.

Väntar på att Sonny ska komma hit nu med min snusdosa. Upptäckte imorse att jag inte hade tre st kvar i. Men så ringde Sonny mig för några minuter sen och sa att han var påväg hit, och då han sa att han kunde svänga in till Statoil och köpa så blev jag överlycklig. Det är verkligen inte bra att vara beroende av sån't skit, men jag försöker sluta! Nu: plikten kallar!


Jobb, jobb och shoppa?

Jobb, jobb och shoppa?

2009-09-20 08:33:46

Godmorgon, godmorgon! Är ni vaken? Själv så var man uppe med tuppen, jobbar ju idag. Så nu sitter jag på jobbet och inväntar kunder som förväntas komma snart. Det är många inbokade nu på förmiddagen, så det ser ut som att dagen kommer att gå fort. Jag längtar tills jag slutar, så jag får åka och shoppa shoppa shoppa! :) Nu kommer det kunder också. Hörs senare! :*


Hemma ännu en lördagkväll

Hemma ännu en lördagkväll

2009-09-20 00:42:19

Ikväll har jag och familjen kollat på två filmer. Först "Wallander - Cellisten", som var helt okej, och sen "Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser" som var gryyymmmm! Har sett filmen den sistnämnda filmen förut, men resten av familjen hade inte gjort det. Och för mig skadade det inte att kolla på den ännu en gång - älskar Joel Kinnaman i den filmen, mhm!

Jobb imorgon igen, 8-15. Det ska jag väl klara av, tycker jag. Jobbar imorgon och nästa helg, sen är jag arbetslös. Illa. Men då ska jag istället ta itu med lite andra grejer, samt leta jobb förstås. Ni får veta mer om det till veckan.

Jag och resten av brudarna i den här familjen har även pratat om att vi ska ta våran shoppingrunda (som inte blev av i torsdags) imorgon, vilket jag blev väldigt glad över. Det jag kommer att sikta in mig på imorgon är den svarta skinnjackan, som jag visade i ett tidigare inlägg, en foundation och skor. Får se vad jag kommer hem med för roligt imorgon. Men som sagt, jobb först. Ska upp om sju timmar, så godnatt alla söta läsare! :*

Movie-taaaaaaajm!

Movie-taaaaaaajm!

2009-09-19 20:07:27

Nu ska jag ta med mitt täcke ner (jag fryser nå fruktansvärt!) och kura ner mig i fåtöljen med en skål godis, samtidigt som jag ska titta på "Wallander - Cellisten". Har någon av er läsare sett den och isf vad tyckte ni om den? :)

 

 

 

 



Jag får ta igen det en annan helg

Jag får ta igen det en annan helg

2009-09-19 19:36:24

Fan vad jag jag nästan ångrar att jag inte ska åka in på Stadt ikväll nu. Men eftersom Ken Ring är där, så kommer det att vara packat med folk där. Det är ju så fruktansvärt stort när en kändis kommer till stan här, haha! Visst, det hade varit väldigt kul att se, men folk blir som idioter på dansgolvet. Sist när jag och Emma stod längst fram på TBL så blev det nästan catfight, eller nästan och nästan.. det blev fan det. Random brudar som försökte ta våra platser längst fram, ehee.. na-ah! :)

Skulle vara väldigt kul att träffa folk också, men nej tack! Jag är helt slut i kroppen och jag jobbar imorgon. Så jag får ta igen det en annan helg istället, som till exempel nästa helg eller när Thomas kommer hem. Då blir det en "Välkommen-hem-Thomas"-fest (!) Om två veckor alltså.

Jag pratade med Thomas tidigare idag och jag blev så glad över att höra hans röst. I miss you, dude! ♥ Han är ju på bartenderutbildning i Göteborg, that bastard! Men jag får försöka se det positivt - han kommer att kunna blanda sjuhelsikes drinkar! Längtar tills han kommer hem, för då ska det jävlar anamma firas! Ska vi kanske köra en repris och köra samma slags firande som på min och Chrilles 18-årsfest kanske? Det tycker i alla fall jag låter som en bra idé! - Den där förbaskade baksmällan bara!

Det blev att jag jobbade över

Det blev att jag jobbade över

2009-09-19 17:33:59

Dagen har gått väldigt fort idag, eftersom det har varit mycket folk där. Blev på bättre humör under dagen, tack och lov! Fick även köra golfbil idag också, vilket jag tycker är så fruktansvärt kul.

Det blev dock att jag jobbade över, men det är bara positivt - jag menar, mer pengar till mig! Är hemma nu och väntar på att maten ska bli klar. Blir nog ingen utgång för mig ikväll. Mina fötter värker, mitt huvud sprängs snart och jag är trött = inte taggad alls för utgång. Dessutom så behöver jag min skönhetssömn, eftersom jag inte fick den inatt.

Såklart så glömde jag laddarn på jobbet, så jag har inga bilder som jag kan visa upp från dagen. Det får bli imorgon istället. Nu ropar de "Maten är klar!" nerifrån, så det är bäst att jag beger mig neråt. I'm starving!

Ska ni göra någonting roligt denna lördagkväll?

Blog Awards 2009

Blog Awards 2009

2009-09-19 10:50:07



Vem tror ni jag har röstat på?


Back to work!

Back to work!

2009-09-19 10:01:48



Idag är det jobb som gäller, 8-15, och det känns väldigt tungt. Det är tävling idag också, så det är mycket folk här på golfbanan. Tyvärr så känner jag inte för att vara trevlig idag, när jag är så här trött. Jag blir väldigt grinig när jag inte får sova så länge som jag vill, vem blir inte det liksom?

Nu har alla de tävlande gått ut och jag har ingenting att göra. Sitter här nu med en kaffe i min hand. Ja, ni läste rätt! Jag är inte mycket för kaffe egentligen, inte överhuvudtaget faktiskt, utan jag dricker det bara för att jag ska kunna hålla mig vaken. Som tur är har jag min nya Cosmopolitan som jag kan sitta och läsa.

Även att jag kanske måste jobba över idag också, med tanke på att det är tävling och vissa kan vara lite sega på att komma in. Typiskt när man är så här trött, men jag får försöka se det positivt - jag tjänar pengar. Dock vet jag inte riktigt om det blir utgång för mig ikväll. Jag vill, men jag vet faktiskt inte om jag kommer orka. Får väl se hur det blir senare. Nu: back to work!


Bio i Sundsvall

Bio i Sundsvall

2009-09-19 09:05:05

Gårdagen bjöd på många härliga skratt. Först var vi på bio i Sundsvall och såg "The Ugly Truth" och den var lika bra som jag har hört, om inte bättre. Jag fick till och med hålla för munnen, så att jag inte skulle skratta för högt, haha! Efter bion åkte vi hem till Christoffer och kollade på Ice Age 3. Ice Age-filmerna är exakt min humor! Det gick tamejfan inte en minut utan att jag skrattade, ojojoj. Tack för en rolig kväll! :)


Gårdagens

Gårdagens

2009-09-19 08:39:42


Kavaj - Ginatricot
Linne - Jack&Jones
Jeans - Vet inte
Skor - H&M
Kuvertväska - Åhléns


Har svårt att sova

Har svårt att sova

2009-09-19 02:01:07

Jag vet att jag borde sova nu, eftersom jag ska upp och jobba imorgon, men det är väldigt svårt efter en kväll som denna. Denna kväll har bjudit på många skratt. Berättar mer imorgon, eller rättare sagt; senare idag! Sov så gott! :*

Det är dags för fredagsmys!

Det är dags för fredagsmys!

2009-09-18 18:05:07

Nu sitter jag här hos Ida och väntar på att hon ska ska bli klar. Sen ska vi åka vidare till Gnarp och sen i sin tur åka vidare till Sundsvall. Vi ska nämligen gå på bio med C och Per, mysigt. :) Klockan 21.00 börjar bion och filmen vi ska se är "Ugly Truth". Har hört att den ska vara väldigt bra och rolig, så vi får väl se om jag håler med eller inte.

Hoppas ni får en bra fredagkväll, alla söta läsare. :*

you make me smile, please stay for a while

you make me smile, please stay for a while

2009-09-17 23:22:43

Med en kopp varm oboy i min hand och täcket virrat omkring mig, så ska jag sätta mig och kolla på "Ghost" nu och sen är det läggdags för mig som gäller. Egentligen så vill jag somna nu, så det blir imorgon snabbare. Men man kan inte alltid få som man vill här i livet, eller?

Svar till läsare

Svar till läsare

2009-09-17 21:48:46



Hej Lina!
Först så vill jag tacka, för att du tycker min blogg är bra, och sen så vill jag säga att jag tycker att det är extremt gulligt att du ber mig om råd.

Märkligt nog så har jag faktiskt varit i samma situation som dig. Exakt det där har jag också varit med om - att bli riktigt underskattad av sin egen kille. Allting var underbart och sen helt plötsligt ändrades han och blev som en helt annan person, åt det negativa hållet. Så det tog slut. Jag höll på att gå vidare, men precis innan jag lyckades kom han in i mitt liv igen och ville ha mig tillbaks och dum som jag var gick jag tillbaks. Så där höll det på i 3 år, fram och tillbaka. Han ville få mig tillbaks - jag gick tillbaks - vi bråkade - jag ville reda ut saker och ting, jag kämpade - han ville varken lyssna eller prata, han stängde ut mig - det tog slut - han ville få mig tillbaks - jag gick tillbaks - vi bråkade etc.

Nu har jag äntligen lyckats gått vidare och lämnat den skiten bakom mig och jag mår mycket bättre nu. Så av mina erfarenheter - en gång ett asshole, alltid ett asshole. Det behöver nödvändigtvis inte betyda att din kille och mitt ex är av samma slag, men de har likheter. Så mitt råd till dig, som jag själv borde ha lyssnat på, är; Strunta i honom! Han är inte värd dig om han ska bete sig så där illa. Det verkar som att han vill ha dig när det passar honom. Han vill äta kakan, men ändå ha den kvar. Du kan få så mycket bättre, någon som behandlar dig så mycket bättre och som inte tar dig för givet. Jag har lyckats, då kan du också!

Men om du verkligen vill få tillbaka honom, så låt honom komma till dig. Du ska inte försöka få erat förhållande att fungera alldeles själv. Det är inte bara du som ska kämpa för erat förhållande, utan det ska ni båda göra! Låt honom komma till dig. Låtsas som att du har gått vidare, like he's the last thing on your mind, eller det bästa av allt - verkligen försöka att gå vidare, så ska du se att han kommer krypandes.

Det är nog de enda tips jag kan ge, men jag hoppas att du anser din fråga besvarad i alla fall och önskar dig lycka till, Lina! :)

RIP Patrick Swayze

RIP Patrick Swayze

2009-09-17 21:14:16

Patrick Swayze, som var en fantastisk skådespelare, har kämpat mot cancern sedan mars förra året och i måndags natt dog han. Han blev bara 57 år gammal. Med tanke på vad som hänt, bestämde jag mig för att hedra honom genom att titta på två av hans bästa filmer, som dessutom är två av de bästa filmerna jag någonsin sett; "Ghost" och "Dirty Dancing".

Rest in peace Patrick Swayze! ♥

HÄR kan ni läsa artikeln om hans död.

Har rensat min garderob

Har rensat min garderob

2009-09-17 19:15:21

Eftersom det inte blev någon shoppingrunda, så bestämde jag mig för att rensa min garderob. Så det är vad jag har jobbat och slitit med det hela dagen. Har fyllt en hel kasse med kläder jag inte använder, så nu får det plats med fler skönheter här inne.


Före


Efter

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig

2009-09-17 12:26:30

Jag som tänkte vara duktig och äta en rejäl frukost imorse, i form av mannagrynsgröt, mackor och apelsinjuice, men misslyckades. Vi hade ingen mannagrynsgröt hemma, så det blev bara mackor med ishavsröra och apelsinjuice. Som tur var blev jag mätt i alla fall.

Det ser inte heller ut som att det blir någon shopping-runda i Sundsvall för mig idag. Tråkigt, eftersom jag verkligen sett fram emot det. Får se om vi åker imorgon istället, annars blir det någon gång till veckan. Nu tänkte jag istället rensa min garderob, för det behövs verkligen.

Längtar tills imorgon

Längtar tills imorgon

2009-09-16 19:56:15

Det har inte blivit så mycket bloggande idag, som ni kanske har märkt. Ingenting alls, rättare sagt, och det ber jag om ursäkt för. Har tyvärr inte mått nå vidare idag, så har bara varit hemma. Mår fortfarande inte så bra, så det blir ingen utgång för mig ikväll heller. Jag och syrran sitter nu nere i tv-rummet och väntar på att Idol ska börja, samt längtar tills imorgon. Imorgon är det Sundsvall som gäller, som i sin tur är = shopping! Vilket påminner mig att jag måste kolla hur mycket pengar jag har först kanske?


Enligt mig gjorde idoljuryn ett STORT misstag

Enligt mig gjorde idoljuryn ett STORT misstag

2009-09-15 19:43:42

Idag har jag städat och donat på här hemma (som ni kanske läste att jag skulle göra i mitt tidigare inlägg), som gick väldigt bra. Nu känner jag tyvärr att en huvudvärk kommr och smyger sig på. Om en kvart börjar Idol som jag ska titta på.http://publishme.se/1995/entries/article/50655193/

Ikväll intar idol Gävle och jag hoppas att jag kommer att få se min vän Emma Sund på tv. Det vore väldigt kul att se. Hon var på audition där i april, men kom tyvärr inte vidare. Enligt mig gjorde idoljuryn ett STORT misstag, för hon är fruktansvärt grymm på att sjunga! HÄR kan ni lyssna på henne!

Min vän Emma Sund på Idolaudition i Gävle.


Såhär kommer min vecka att se ut

Såhär kommer min vecka att se ut

2009-09-15 11:12:46


Jag klarade det!

Jag klarade det!

2009-09-15 10:55:10

Nu är jag faktiskt stolt över mig själv. Jag har försökt kliva upp en lämplig tid ett bra tag nu, men alltid lyckats snooza i sömnen och sovit bort hela dagen istället. Men idag så klarade jag det! Jag vaknade halv tio av mig själv och klev upp. Nu har jag ätit en rejäl frukost; vaniljyoghurt med crunchy müsli (jordgubb) och två rostade mackor och ett glas mjölk. Nu är jag redo att möta dagen med vad den nu har att erbjuda.

Detta är en sak som jag tycker om med hösten

Detta är en sak som jag tycker om med hösten

2009-09-14 20:33:46

Det kommer att vara väldigt bra tv-kvällar på måndagar nu ett tag framöver. Program som har seriestart ikväll på Tv3 är bland annat;

20.00 - Sveriges fulaste hem, med Simon och Tomas
21.00 - Svenska hollywoodfruar

Två program som jag har sett reklam för och har sett fram emot att titta på. Detta är en sak som jag verkligen tycker om med hösten; serier som har haft ett break under sommaren, börjar igen till hösten. Dessa två serier är dock nya serier, men ändå. Men en serie som jag verkligen ser fram emot att den ska börja är Gossip Girl.

Har ni läsare någon serie som ni längtar tills den ska börja igen?

Det kliar i fingrarna på mig

Det kliar i fingrarna på mig

2009-09-14 19:26:19

Inte så mycket bloggande har det blivit idag, men jag har haft fullt upp med att kika runt på kläder och skor som jag vill ha. Nu kliar det bara i fingrarna på mig, jag vill shoppa och det NU. Detta är några av sakerna som jag ska köpa inom en snar framtid. Vad tycks?




I wanna see how you lose control

I wanna see how you lose control

2009-09-14 16:19:30


Jay Sean ft. Lil Wayne - Down

Godmorgon eller goddag?

Godmorgon eller goddag?

2009-09-14 13:19:56

Godmorgon eller goddag rättare sagt? Nu är jag verkligen utvilad och på superduperbra humör. Jag skulle ju kolla på "Notting Hill" inatt, men slumrade till efter knappt halva filmen. Så nu tänkte jag kolla klart på den. Vad ska jag göra mer idag? Jag har ingenting planerat för en gångs skull (annars är det jag som är planerarN), så vi får se vad som händer.

Mycket negativitet, förlåt!

Mycket negativitet, förlåt!

2009-09-14 00:04:32

Nu tänkte jag lägga mig och somna till "Notting Hill". Det blev en massa tjaffs och krångel, så jag har fixat filmen på ett annat vis nu istället. Även att jag börjar bli förkyld. Vilket förklarar varför jag har frysit som en idiot de två senaste dagarna. Dessa två dagar har jag haft stickade tröjor på mig och halsduk, idag hade jag till och med sockar på mig - och frös fortfarande, fastän det var strålande sol. Samt att jag även ligger och stör mig på vissa personer som jag träffat nyligen. Vad människor det finns alltså! Vissa är sura, vissa är tydligen schizofrena och vissa är falska. Usch... Nu blev det mycket negativitet, förlåt! Imorgon får jag en efterlängtad sovmorgon, så jag hoppas jag vaknar upp som en positiv människa igen. Godnatt!

~

~

2009-09-13 21:24:10


I find it hard to trust, not only me but everyone around me
Because of you, I am afraid

Varför händer detta alltid mig?

Varför händer detta alltid mig?

2009-09-13 20:37:24

Jag har varit trött hela dagen och bara längtat hem till min varma och sköna säng. Men när jag väl kommer hem så kan jag inte sova. Varför? Jag har ingen aning. Har blivit så två dagar i rad nu. Asknepigt..

Nu ska jag i alla fall titta på tv och måste tyvärr sitta och zappa mellan två olika kanaler. På tv3 är det "Notting Hill" (som jag har velat sett huuur länge som helst nu) och på tv4 är det "Kommissarien och havet" (som verkar väldigt bra).


Båda filmerna börjar kl. 21.00, såklart! Varför händer detta alltid mig? När det väl är någonting bra på tv:n. När det är två bra'a program eller två bra'a filmer som ska visas på tv, som jag vill se, så är det alltid på samma dag och samma tid. Varför är det så, huh? Det är bara så fucking typiskt (ursäkta ordvalet, men blir fruktansvärt irriterad på sån't här). Är det så här för er också?

Skottland i oktober?

Skottland i oktober?

2009-09-13 19:44:09

Idag kom även Jim och Mhiara på besök, våra vänner ifrån Skottland. För ett tag sedan var pappa och hälsade på dem och nu vill de att hela familjen ska komma och hälsa på.


Detta är Jim och Mhiara's hus i Skottland, sött va?

Nu så sitter vi och pratar om att vi ska åka dit och vara där i några dagar. Vet inte riktigt än hur eller när det blir än, men vi är väldigt sugna i alla fall. Vi ska försöka sikta in oss på oktober, vilket är snart (!) och det kostar bara en sisådär 500:- tur och retur bara! Medans grabbarna spelar golf, ska vi brudar åka och shoppa. "Shop until we drop" som Mhiara uttryckte sig. I like it!

Har någon av er läsare varit i Skottland?

En rolig jobb-dag!

En rolig jobb-dag!

2009-09-13 19:11:09

Dagen har gått både snabbt och segt, lite av en berg-och-dal-bana faktiskt. Tiden gick väldigt fort när jag hade kunder, men började bli riktigt trött i slutet av dagen. Mitt på dagen kom även mamma och pappa och hälsade på en sväng innan de skulle gå en runda. Och när de kom så hade jag inga kunder heller, så då fördrev jag tiden med detta.


Såhär kommer ni aldrig att få se mig igen, haha!

Sist jag gjorde detta fick jag en golfklubba i magen...

Jag trodde aldrig att jag skulle göra detta igen och detta var bara en engångsföreteelse. Sist jag gjorde detta fick jag en golfklubba i magen. Jag var dock inte lika bra som förut, om jag nu kan säga att jag var bra förut, haha! Menmen...

Sen kom även C och gjorde mig sällskap, vilket gjorde mig väldigt glad. :) När jag inte hade några kunder längre, så gick vi iväg till Sonny i kiosken och spelade kort med honom. Vi spelade poker och jag var tydligen för bra för dom, eftersom de behövde fuska (med senap, haha! don't ask...) för att vinna. En väldigt rolig jobb-dag, så att säga. Nu är jag ledig i fem dagar, sen så är det work igen som gäller.

Har ni läsare också haft en bra söndag? :)

Sun(ny)day

Sun(ny)day

2009-09-13 08:46:12

Nu sitter jag här på jobbet, tröttare än jag var igår. Jag skulle kunna somna vilken sekund som helst i nu läget. Som tur är så är det fler folk som har bokat in sig idag, så förhoppningsvis blir det mer fart på stället än igår. Just nu är det helt dött på golfbanan, vilket jag tycker är ganska knepigt eftersom det är strålande sol utanför. Men folk kanske inte är lika duktiga som jag och kliver upp kl. 07.00 idag, haha! Men jag får försöka se det positivt med det hela, jag tjänar ju i alla fall cash. ;)


Hemma en lördagkväll

Hemma en lördagkväll

2009-09-12 22:59:19



Jag har inte mått nå vidare sen jag kom hem ifrån jobbet, så jag bestämde mig för att det blev en hemma kväll för mig. Jag, hemma en lördagkväll, var längesen sist. Kollade på "Män som hatar kvinnor" och den var riktigt bra! Nu längtar jag tills "Flickan som lekte med elden" kommer på film. Någon mer än jag som gör det?

Dagens

Dagens

2009-09-12 15:35:57



Stickad tröja - Gina tricot
Vitt linne - Gina tricot
Jeans - Jag vet inte
Tygskor - H&M
Halsduk - Mamma har gjort den

Vilket anstängande jobb jag har

Vilket anstängande jobb jag har

2009-09-12 15:33:45

Imorse, inte en lång stund efter att jag hade börjat jobba, fick jag en trevlig överraskning av Sonny. Helt plötsligt så kom han med två hamburgare. En till mig och en till pappa, bara sådär. Det roliga var att jag precis tänkte gå och köpa någonting ätbart, men det behövde jag inte göra då, när jag fick en hamburgare helt gratis.



Runt elva tiden hade jag två timmars hål, så jag gick och joinade Sonny i kiosken. Vi satt och spelade kort och drack cola. Väldigt ansträngande jobb jag har, haha! Får betalt för att spela kort liksom. Men varken han eller jag hade ju någonting att göra när vi inte hade kunder, so what the hell... Fick tiden att gå fortare i alla fall.

Nu är jag hemma och är otroligt trött, samt har ont i ryggen. Ska lägga mig och kolla på Satc-filmen och vila en stund nu tänkte jag. Sen får vi se vad som händer ikväll.

Hard work work

Hard work work

2009-09-12 08:36:39

Nu sitter jag på jobbet och är faktiskt förvånandsvärt pigg. Jag hann nog inte hamna i djupsömn innan det var dags att kliva upp igen. Känner att jag kommer att vara gaaaanska så trött när jag kommer hem.

Nu är det tävling på g här på golfbanan, så lite folk kommer det ju att springa omkring här i alla fall. Annars så brukar det inte vara så många som spelar nu i september. Efter att de tävlande har gått ut, så är det ungefär 10 personer bara som ska gå ut. Det är i och för sig bara de som har bokat. Man kan ju hoppas på att det är fler som droppar in under dagen, annars så kommer det att gå väääldigt segt.


Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen

Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen

2009-09-12 08:16:44

Jag har nyss klivit upp och nu ska jag gå ner och äta frukost. Direkt när jag vaknar så är jag hungrig, vilket är väldigt bra - eftersom frukosten är det viktigaste målet på hela dagen. En bra frukost kan rädda hela din dag. Om du börjar dagen med en bra frukost får både din kropp och hjärna bränsle och energi. Du orkar koncentrera dig mer och presterar därmed bättre.

Vissa kan tyvärr inte äta frukost på morgonen, utan väntar fram till lunchen för att få i sig sitt första mål för dagen, vilket i sin tur kan straffa sig i längden. Att vänta långt in på dagen innan man ger kroppen föda försämrar inte bara dina arbetspresentationer och koncentrationsförmåga, utan kan också leda till mer småätande under dagen.

Om man går upp en kvart tidigare och äter frukost, kommer man att må mycket bättre och presentera mycket bättre under dagen. Några fördelar med att äta frukost är alltså:
  • Mindre risk för övervikt
  • Mindre småätande under dagen
  • Bättre koncentrationsförmåga
Om du inte kan få i dig någon mat på morgonen, så får du lära dig! Börja med en mindre frukost och du kommer snart att se att du kan få ner mer mat. Försök att alltid äta frukost!

Några exempel på en bra frukost:
  • En tallrik fil med flingor, en eller två smörgåsar med olika pålägg och en frukt
  • En tallrik gröt med mjölk och en frukt, en smörgås med lite grönt (paprika eller tomat t.ex).
En lättlagad frukost klassiker:
  • Havregrynsgröt - Välj havregryn, fiberhavregryn eller rågflingor
  • Bröd - Välj något av alla fullkornsbröd som finns tillgängliga
  • Pålägg - Välj något proteinrikt som skinka eller ost
  • Frukt

Ska kliva upp om sex timmar

Ska kliva upp om sex timmar

2009-09-12 00:49:43

Det blev att vi kollade på "Pirates of the Caribbean - Vid världens ände", fastän hela familjen har sett den ett x antal ggr och jag ville se på "Man of the house", men ibland så måste man ge med sig. Har haft en riktigt mysig hemmakväll med min familj. ♥

Nu är det bäst jag går och lägger mig. Jag ska ju trots allt kliva upp om sex timmar, suck... Får se OM och HUR jag nu ska kunna lyckas med det. Goodnight sweethearts! :)


Familje-kväll

Familje-kväll

2009-09-11 20:10:53



Efter att jag ätit en väldigt efterlängtad mat; fläskfilé och kroketter med gräddädelost-sås, så satte sig hela familjen och spelade olika kortspel.

Nu så sitter vi och kollar på Idol. Sen kl. 21.00 kommer vi nog att ha olika åsikter om vad vi ska se på för film. Det står mellan "Pirates of the Caribbean - Vid världens ände" eller "Man of the house".

Fick ett paket idag!

Fick ett paket idag!

2009-09-11 15:44:10

Som ni kanske har läst i några tidigare inlägg, så krånglade det vääääldigt mycket när jag skulle föra över filmer, musik och bilder från min gamla dator till den nya. Tillslut så tröttnade jag och bestämde mig för att bränna allt på skivor istället. Men såklart så gick det inte att bränna Sex and the City filmen, för det var i något knasigt format så det inte gick att bränna den. Det var den enda filmen som jag verkligen ville ha på DVD, så då blev jag jäkligt irriterad. Då gick jag istället in på Elgigantens hemsida och köpte den där istället för 79 kr. Idag kom den med posten i ett paket, så nu är jag glad.:)



Åka utomlands nästa sommar?

Åka utomlands nästa sommar?

2009-09-11 15:26:15

Nu har jag hjälpt mamma med att städa huset. Har dammsugit och grejer, så nu är det finfint i huset. Under tiden pratade jag även med mamma om att åka utomlands till sommar. Hon blev riktigt sugen, så jag håller tummarna! Jag har varit utomlands tre ggr, men aldrig med familjen. Nu jävlar är det dags, eller vad säger ni?


Ska familjen Hägglund åka utomlands nästa sommar? Bilden är ifrån min Turkiet-resa m. Stina ♥

Nu kom även syrran hem och snart så kommer även pappa hem, vilket betyder = MAAAAT! Är ashungrig. Ikväll blir det en hemmakväll med familjen, myyyys. ♥ Grillat, film och svull, det var längesen sist.

Vad ska ni läsare göra i helgen?

Ännu en ofrivillig väckning kl. 05.00

Ännu en ofrivillig väckning kl. 05.00

2009-09-11 12:03:07

Någon i det här huser tyckte visst inte att jag skulle få en god natts sömn inatt och öppnade min dörr, som var = lily och alix (mina katter) väckte mig ännu en natt. Det sjukaste är att de alltid väcker mig kl. 05.00. Varför just den tiden liksom? Det börjar fan bli läskigt snart.

Jag klev upp för ca. 1,5 timme sen och nu sitter jag bara och tänker en sak; Hur fan ska jag lyckas kliva upp kl. 06.30 imorgon? Jag ska nämligen jobba imorgon, 8-15, och hur jag ska kunna klara av det får vi se imorgon.

Harry Potter, Alex Schulman och Disney

Harry Potter, Alex Schulman och Disney

2009-09-11 01:11:55

Efter att jag lagat min egna mat; sprödpanerade torskfiléer och potatis (ja, jag är stolt!), så gjorde jag mig i ordning. Vid sju tiden åkte jag och Ida till André. Vi kollade på den nya Harry Potter filmen och fyyyyfaaaan vad arg jag blev! Ursäkta ordvalet, men jag blev faktiskt riktigt förbannad. Jag säger ingenting mer, eftersom vissa av mina läsare kanske inte har sett filmen (?) men ni som har sett den kanske förstår?

Efter det låg jag och Ida och läste Alex Schulmans blogg och fick världens skrattanfall. Jag skrattade så mycket att magen vek sig dubbelt och jag grinade (!). Det sägs att man förlänger livet med ett riktigt gott skratt och jag tror jag förlängde mitt liv med minst 5 år.

Och efter det så skärpte vi till oss litegrann och kollade/lyssnade istället på youtube på en massa gamla godingar.  Eller ja, "skärpte till oss"... vi lyssnade på bl.a. vengaboys, cartoons, samt en massa disney låtar. Haha, det var roligt! Tack för en rolig kväll, älsklingarna mina! :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Inatt har jag stängt min dörr, så jag slipper bli väckt ännu en natt. Då kanske jag inte sover bort hela dagen som jag gjorde idag. Wellwell, godnatt!

Blev väckt kl. 05.00, igen...

Blev väckt kl. 05.00, igen...

2009-09-10 15:56:26

Ännu en natt väcks jag av en liten kissemiss som är rastlös. Hon har väckt mig nu två dagar i rad precis kl. 05.00 och inatt hade jag väldigt svårt att somna om, vilket resulterade i att jag inte klev upp så speciellt tidigt idag.

Nu har jag varit en duktigt brud och diskat åt min kära mor. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sen ska jag åka iväg till André och kolla på film med han och Ida. Jag ska äntligen få se den nya Harry Potter filmen (!) Benta goes happyface! :D

Ännu en kväll med Idol

Ännu en kväll med Idol

2009-09-09 20:40:15

Om tjugo minuter börjar Idol och det ser jag verkligen fram emot, med tanke på vad de hade att erbjuda igår. Får se om det finns någon mer i nivå med Jon Sindenius.


Någon mer än jag som ska titta på Idol ikväll?

Söta Charlie Schulman

Söta Charlie Schulman

2009-09-09 20:29:19

Jag har börjat läsa Alex Schulmans blogg, som är väldigt bra och rolig. I hans blogg kan man läsa om hur det är att vara Charlie Schulmans pappa och självklart se bilder på söta Charlie och lite annat. Idag läste jag detta inlägg och höll på att dö av skratt. "Charlie ondskefull" och "Charlie skeptisk" är mina favoriter. Vilka är dina?


Bilder tagen från:
Alex Schulmans blogg

My room

My room

2009-09-09 20:08:04

Ni får inte se hur det såg ut i mitt rum innan denna omöblering. Visst, det skulle vara kul att jämföra, men lovar er - det var alldeles på tok för stökigt för att kunna visas för någon överhuvudtaget förutom mig. Nu får ni istället se resultatet av min omöblering. Vad tycks? Nu ska jag lägga mig i min stora sköna säng och kolla på Satc.


Sängen


Nattduksbordet (NY!)


Tvbänken


Garderoben


Byrå (NY!) och spegel (NY!)

090909

090909

2009-09-09 12:03:48

Jag vaknade för bara några minuter sedan och tittade ut genom fönstret och upptäckte att det var ett väldigt knepigt väder ute, vilket det i och för sig är fortfarande. Det blåser så inåt helvete + att molnen rör sig jättesnabbt. Ena sekunden är det soligt, andra sekunden är det molnigt. Mitt rum skiftar mellan ljust och mörkt hela tiden. Det är lite läskigt faktiskt.

Nu ska jag gå ner och äta frukost. Sen ska jag fortsätta små plocka i mitt rum. Blev inte klar med det igår, men alla möbler är på plats, så det kommer inte att ta så lång tid innan jag visar resultatet.

Han kommer vinna Idol!

Han kommer vinna Idol!

2009-09-08 23:37:37



Jag kollade på Idol tidigare ikväll och såg den här killen - Jon Sindenius. Så fruktansärt skön stil, personlighet  och framför allt; han är otroligt bra! Han kommer att gå långt. Jag tror till och med att han kan vinna denhär skiten. Vad tror ni?


Sweet Home Alabama

Sweet Home Alabama

2009-09-08 22:15:33

Pueh... Nu.är.jag.trött! Jäklar vad jag har donat på idag. Jag har fört över alla bilder och låtar från min gamla dator till den nya. Tagit ut min gamla dator från mitt rum, samt städat och möblerat om. Jag är snart klar med det, så om ett litet tag får ni se resultatet.

Jag tog en liten paus nu och såg att det var "Sweet Home Alabama" på Kanal 5. Så det kanske blir en lite längre paus än vad jag hade tänkt mig.

Nu är det bäst jag sätter igång!

Nu är det bäst jag sätter igång!

2009-09-08 11:59:52

Godmorgon gott folk! Jag klev upp för ca två timmar sedan, duktig tjej! (y) Nu är det bäst jag sätter igång, så jag får lite ordning här någon gång. Men med min vanliga tur, så kommer någonting att börja krångla. Det är jag helt säker på... Wellwell, wish me luck!

Jag tröttnade!

Jag tröttnade!

2009-09-07 21:42:59

Efter allt jävla krångel jag har haft med att föra över mina bilder, filmer, serier och musik från den gamla datorn till den nya, så tröttnade jag. Det kändes helt omöjligt att fortsätta försöka om min datornörd till vän inte ens kunde fixa det. Så nu har jag bränt (nästan) allting på skivor istället.

Jag var väldigt nära på att göra såhär efter allt krångel jag haft med min gamla dator

Imorgon blir det till att fortsätta bränna bilder och musik. Sen ska jag ta ut min gamla dator och mitt sminkbord och möblera om totalt. Jag längtar tills allting är klart. Har haft detta hängandes över mina axlar hur länge som helst nu och det ska bli så skönt när allting är klart och jag kan slappna av.

Ens sovrum ska vara ett fridfullt ställe där man verkligen kan slappna av och känna sig som hemma. Det har inte jag kunnat gjort på länge nu, eftersom mitt rum har mestadels sett ut som ett kaos, så jag känner verkligen att jag kommer att kunna slappna av och lugna ner mig så fort allting är klart! Nu: lite varm oboy och twilight.

"Vad är Kamasutra?"

"Vad är Kamasutra?"

2009-09-07 14:27:21

Detta kan vara en av de roligaste reklamerna jag har sett. Jag skrattar alltid lika mycket varje gång jag tittar på denna. Hur kommer man på nå dyligt? Haha, ingenvet.


Från gammal och tråkig till ny och fräsch!

Från gammal och tråkig till ny och fräsch!

2009-09-07 14:27:02

Jag berättade ju förra veckan att jag hade några små projekt going on, right? Detta är mina småprojekt och detta är vad jag har hållt på med.

Jag har slipat och målat om en spegel och ett litet bord. Spegeln kommer ifrån min farmor och bordet kommer ifrån mormor och morfar. Som ni kanske förstår så är de ganska gamla, men nu så ser dom helt nya ut, tack vare mig. Som ni kanske har märkt så är jag inte så himla förtjust i träfärgat och att jag istället älskar vitt. Vit färg känns så himla fräscht. Så både spegeln och det lilla bordet ser både nytt och fräscht ut, det gillar jag! Detta kommer att passa perfekt i mitt lilla rum-makeover. Ska kasta ut gamla möbler och ersätta dem. Jag har mycket fritid, okej? Här är i alla fall före- och efter bilder. Enjoy!

SPEGELN

Före

Efter

DET LILLA BORDET

Före

Efter

Våldgästning

Våldgästning

2009-09-07 14:24:06

Imorse fick jag en ganska sjuk väckning. Jag låg och sov och så helt plötsligt så bankar det på dörren. Jag gå ner och öppnar dörren - ingen där. När jag är på väg upp för trappen igen, så ser jag en stege utanför vardagsrumsfönstret and I was like: "HUH?! What the fuck?!". Stegen var placerad så att den nådde upp till mitt sovrumsfönster. Jag blev livrädd, men bestämde mig för att gå ut i alla fall. När jag precis är på väg att gå runt hörnet till vardagsrumsfönstret, där stegen stod mot, så möts jag av André med våran stege i händerna. Haha, jävla galning!

Han hade varit i stan och när han var på väg hem, så bestämde han sig för att åka och hälsa på mig, eftersom jag har tjatat på han så länge. Vi lekte lite med Lily och sen gick vi upp till mitt rum, där han försökte hjälpa mig med mina datorer som krånglar. Det gick åt helvete. Sen kom även Daniel och försökte hjälpa oss, men det gick åt helvete det med. Sen så åkte dom hem och nu sitter jag här och krånglar med mina datorer alldeles själv. Men det var trevligt att de kom på besök i alla fall. :)


Här ligger André i min säng och försöker fixa min dator.

Fullmoon

Fullmoon

2009-09-07 14:05:19



Jag hade väldigt svårt för att sova inatt. Det kanske berodde på att jag sovit praktiskt taget hela gårdagen eller så kanske det berodde på att det var fullmåne inatt.

Min vän Malin berättade för mig för längesen att varken hon eller hennes mamma kunde sova när det var fullmåne. Efter det så har inte jag heller kunnat sova då. Varje gång det är fullmåne, så tänker jag på vad Malin berättade och så kan jag inte sova. Det är ganska knepigt egentligen.

Kan du eller kan du inte sova när det är fullmåne?

Kräftskiva hos familjen Hägglunds

Kräftskiva hos familjen Hägglunds

2009-09-07 14:01:22

På vägen hem ifrån marknaden igår funderade jag och mamma över vad vi skulle äta för middag. Det var då vi kom på att vi köpte kräftor förra veckan, så igår hade familjen Hägglunds en liten kräftskiva.

Det var ett rent helvete att skala dem, huga ligen. "Mycket jobb för lite mat", som pappa uttryckte sig och det var tamejfan sant också, men gott var det!

Tycker du om kräftor?



Kräftor + Västerbottenpaj = MMMUMS!

Hudiksvalls marknaden

Hudiksvalls marknaden

2009-09-06 23:52:09

Det blev en slags dubbelbokning för mig idag. Jag hade sagt att jag skulle gå med både Ida, Per och C och mamma. Men jag hade ju lovat mamma först, så då åkte jag in med henne. Där inne träffade vi även på Anki, så hon gick tillsammans med oss en stund och kikade.

Det kändes verkligen att man var ut igår, usch. Jag var som en levande zombie på marknaden, helt seriöst. Tyvärr så fyndade jag ingenting. Jag, mamma och Anki konstaterade att det var mycket roligare när man var liten. Man hittade alltid någonting att köpa då och så älskade man att åka karuseller. Visserligen gör jag det fortfarande, men det är inte samma sak längre.

Det var mycket folk på marknaden i alla fall, alldeles för mycket folk ansåg jag. Det gick knappt att ta sig framåt vissa gånger. Dessutom kände jag alldeles för några av dem, så det var inte så kul. Men jag träffade åtminstone några folk jag kände, vilket var trevligt.


Jag, Linnéa och Ida på marknan för två år sedan. :)


Tack för en underbar kväll!

Tack för en underbar kväll!

2009-09-06 23:29:52

Gårdagen började med att jag åkte till Emelie och förkrökade med min babe Ida (♥). Vi körde pyramiden, men kände ganska snabbt att det inte var någon grej för oss. Hatar att hets dricka!

Vid halv elva tiden åkte vi in mot staden och gick på Stadt (ofcourse?!). Hade gryyyymmmt kul och blev superduper glad när C dök upp. Dock blev det ingen dans för mig ikväll, men det får jag ta igen nästa gång. Tack för en underbar kväll! (Ni vet vilka ni är, PUSS!).


Bilder kommer senare!


I know you want me, you know I want cha

I know you want me, you know I want cha

2009-09-05 15:04:40

Klockan är kvart i tre och jag sitter här nyduschad och insmörjd med Ldb Bodylotion (har det som ett måste; att smörja in mig med det direkt efter jag har duschat, huden blir silkeslen då. TIPS!). För en gångs skull är jag ute i god tid med att göra mig i ordning och slipper den där förbaskade stressen jag alltid har annars.

Ikväll blir det utgång med brudarna, det gillas! Den ständiga frågan som jag ställer mig själv praktiskt taget varje lördagkväll är: VAD SKA JAG HA PÅ MIG IKVÄLL?! Jag vet att jag har en garderob proppfull med kläder, men ändå känns det som att jag inte har några kläder att ha på mig. Känner ni igen er? Wellwell, det är väl bäst att jag sätter igång med att leta kläder.

Vad ska ni göra ikväll? :)

Det blev en hemmakväll

Det blev en hemmakväll

2009-09-05 01:49:30

Det blev en hemmakväll för mig. Var egentligen meningen att jag skulle vara med C, men kände mig för hängig för det. Har känt mig alldeles groggy hela dagen, så jag skulle nog inte vara något bra sällskap.

Ska försöka piggna på mig tills imorgon, för då blir det förmodligen utgång med brudarna. Men jag kommer nog att gå ut oavsett hur jag mår, för resten av helgerna i september jobbar jag. Måste ju ha lite kul, innan allvaret börjar igen. På söndag blir det förmodligen att gå på marknan med föräldrarna och kika, man kanske fyndar någonting, who knows?

Menmen... min blogg krånglar fortfarande dock, så jag kan fortfarande inte lägga upp bilder på mina små-projekt än. Men de kommer snart, i promise! :) Nu är det läggdags för mig. Goodnight!

Storm och regnrusk

Storm och regnrusk

2009-09-04 14:03:58

Inatt kunde jag verkligen inte sova. Det spöregnade och verkligen stormade utanför fönstret, vilket det fortfarande gör. Hösten närmar sig verkligen med stormsteg. Visst, det är mysigt på hösten när man bara kan sitta inne och kolla på film eller läsa en bra bok, men jag föredrar nog hellre sommar med strålande sol och värme. Vad föredrar ni - sommar eller höst?

Även att jag börjar känna mig hängig. Syrran är hemma från skolan idag, för att hon är dunderförkyld. Hon har säkert smittat mig, den jäveln. Så fort någon säger "förkyld", blir jag praktiskt taget förkyld. Har så fruktansvärt dåligt immunförsvar. Jag har dock klarat mig från förkylning bra länge nu (peppar, peppar!), men såklart så ska jag ju bli det nu till just den här helgen. Suck...

Nu är jag hemma igen

Nu är jag hemma igen

2009-09-03 22:09:31

Nu är jag hemma igen, eller ja.. har ju i och för sig varit det i några timmar nu. Men jag har hållt på att dona med lite grejer och kollat på "Ghost Rider" med pappa osv. Nu sitter jag här i sängen och nördar lite, medan syrran sitter bredvid och löser korsord ur min VeckoRevyn. Jag kunde inte klura ut några fler svar, så jag överlät det till min korsordsfantast till syster. Snäll jag är, jag vet! :)

Jag kan tyvärr inte visa bilder på mina småprojekt än, för min blogg krånglar och jag kan inte lägga upp bilder. Är det bara så för mig? Vad håller blogg.se på med egentligen? Det ser bara knas ut för tillfället, några uppdateringar kanske? Wellwell, jag får försöka igen imorgonbitti. Ska försöka komma upp lämplig tid imorgon och som backup, om jag nu råkar stänga av mitt alarm i sömnen igen, så ska mamma ringa och väcka mig. Nu: film!

Nu är jag klar!

Nu är jag klar!

2009-09-03 16:44:51

Nu är jag äntligen klar med mina små-projekt, men jag hinner tyvärr inte visa bilderna nu, utan får göra det senare. Jag ska nämligen åka iväg till min kusin nu och gratulera han, han fyller 16 år idag (grattis till han!). Och självklart så ska jag övningsköra dit, så se upp! ;) Näerå, jag har faktiskt blivit riktigt gryyyymmm på att köra nu, så jag har nog körkortet i min hand inom kort. Wellwell, smell ya later! (som Hank Moody i Californication hade sagt!)

Att kliva upp tidigt, funkar bara inte för mig

Att kliva upp tidigt, funkar bara inte för mig

2009-09-03 14:22:04

Jag kommer nog aldrig kunna kliva upp tidigt, någonsin. Det funkar bara inte för mig! Jag ställde klockan på tio imorse och vad händer? Jo, jag slår av alarmet i sömnen (as usual) och sover till klockan ett. Det blir så oavsett vilken tid jag går och lägger mig. Ingenvet. Wellwell... nu ska jag fortsätta dona på med mina småprojekt, som jag påbörjade igår. Om en sisådär 4 timmar är det kanske klart och då ska jag visa er! Ha tålamod! :)

Frukt är underskattat?

Frukt är underskattat?

2009-09-02 19:19:33

Frukt. Det är väldigt underskattat, don't you think? Tänk er när man är lite småhungrig eller när man sitter hemma och är lite småsugen på någonting - varför inte ta en frukt? Det brukar jag göra. Framförallt när jag sitter här framför datorn på kvällarna och känner att jag blir sugen på någonting att äta, så brukar jag alltid ta mig en frukt. På så sätt mår jag mycket bättre och känner mig mycket nyttigare, än om jag skulle sitta och mula i mig en massa kakor, godis eller annat shiet. Nejnej! Mer frukt åt folket eller vad tycker ni?

Förut var min favorit frukt äpple, tills jag åt ett äckligt mjukt äpple på skolan, så nu har det blivit bananer och vindruvor istället, göttans!

Vilken är din favoritfrukt?



Svar till läsare

Svar till läsare

2009-09-02 19:18:18



Hej Malin!

Rädslan för att ens pojkvän ska vara otrogen, har nog alla upplevt. Men han är tillsammans med dig av en anledning, han älskar dig, och han vore inte tillsammans med dig om han inte älskade dig. Du älskar honom och han älskar dig, det är därför ni är tillsammans. Om man går och tänker att ens pojkvän kommer att vara otrogen hela tiden, så blir ingenting bra. Tänk positivt, istället för negativt. "Det är vad man gör det till!"

Det som gör ett förhållande bra, anser jag då, är ärlighet och kommunikation. Man ska kunna prata med varandra om allt, oavsett hur löjligt det än är. Om man känner sig obekväm i en viss situation, prata om det. Om ni har bråkat eller nått, är det bäst att ni pratar ut om det direkt. För om ni struntar i att prata ut om det direkt, så kommer det att läggas på mer och mer och mer och tillslut så kommer allt att explodera som en bomb. Många relationer brister pga av dålig kommunikation. Så mitt tips till dig är; prata med varandra!

Man ska inte heller isolera sig och bara vara med pojkvännen hela tiden. På så sätt kan man lessna på varandra och man kan förlora sina vänner. Och om förhållandet nu mot förmodan skulle ta slut, vem har du då? Om förhållandet ska fungera bra, ge varandra utrymme. Du ska ha dina vänner och han ska ha sina, och man ska inte bli sur eller ledsen för att den andre vill umgås med sina kompisar en dag eller två. Det gör bara erat förhållande starkare, för då kan ni få längta efter varandra också.

Några tips på hur man håller ett förhållande "levande", så man inte tappar intresset för varandra är att; inte göra samma visa hela tiden, både socialt och sexuellt, utan hitta på nya grejer. Fler tips om hur man får ett förhållande att funka hittar du HÄR!

Jag hoppas du anser dina frågor besvarade och så önskar jag dig lycka till Malin! :)

De har börjat inspelningen av SatC 2

De har börjat inspelningen av SatC 2

2009-09-02 00:33:01

Jag vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig tidigt, men jag blev så glad när jag läste detta och kände att jag måsta dela med mig. Imorse började de inspelningen av den nya Sex and the City filmen och nedanför ser man Sarah Jessica Parker, also known as Carrie Bradshaw, lika snygg som alltid. Enligt hemsidan jag hittade denna information på, så kommer filmen på bio den 28 maj 2010. Jag längtar så jag så mycket att jag tuppar av snart! Någon mer än jag som längtar så mycket?


Källa: JustJared

På din grinn

På din grinn

2009-09-01 23:28:06



Jag lyssnade på den här låten för länge, länge sedan och hittade den nu på youtube. Sådana låtar brukar inte vara bra, men denna är riktigt skön att lyssna på. Vad tycker du?

Goodnight sweethearts

Goodnight sweethearts

2009-09-01 22:13:36

Min huvudvärk som jag vaknade med imorse, höll i sig praktiskt taget hela dagen. Den har gått över nu, tack och lov. Har tagit en alvedon och en ipren och druckit mycket vatten. Har hört att det ska hjälpa och det gjorde det, efter mycket om och men..

Wellwell.. har bestämt mig för att kliva upp tidigt imorgon och göra lite nytta. Har några små projekt going on, så jag antar att ni får se det imorgon. Men om jag nu ska lyckas kliva upp tidigt imorgon, är det nog bäst att jag går och lägger mig nu. Problemet är att jag inte är ett dugg trött, så jag slår väl igång en film och somnar till den. Vilken film det blir återstår att se, har nog kollat på varenda film som finns i dehär huset. Wellwell, goodnight sweethearts! :)

Kladdkaka

Kladdkaka

2009-09-01 18:23:20



Jag kände att jag var sugen på någonting smarrigt, så jag bestämde mig för att göra en kladdkaka. Vad tycks? Inte så nyttigt kanske, men whatever.. man måste få vara lite onyttig ibland. Kladdkaka kan även vara en av de godaste efterrätterna någonsin; kladdkaka med grädde och jordgubbar, mmmums!

Vaknade med en sjujäkla huvudvärk

Vaknade med en sjujäkla huvudvärk

2009-09-01 12:55:30

Godmorgon eller goddag? Vaknade för ca en timme sen med en sjujäkla huvudvärk, inte kul. Har tagit en ipren nu och jag hoppas att den verkligen hjälper. Orkar inte vara sängliggandes hela dagen, eller rättare sagt jag vill inte vara sängliggandes hela dagen. Tänkte slå igång OC nu och ligga och kolla på det, kanske till och med sova en liten stund (i hopp om att huvudvärken ska gå över).Har inte så mycket mer att skriva just nu, utan uppdaterar er senare.

RSS 2.0