O N S D A G .

O N S D A G .

2010-02-24 23:10:13

Idag var det tredje gången jag var inne i stan den här veckan, men idag åkte jag in för att träffa Stina (som äntligen har kommit hem ♥) och för att gå på möte. När jag var hos Stina kom även Erik på besök och då började vi spela Wii Mario Kart, så sjuuukt kul! Efter det gick jag på möte och sen när det var klart så mötte jag upp Stina igen och vi gick på stan och kikade, sen åkte jag hem. Nu säger jag tack och hej för idag, godnatt!


Bilder på både Stina och Erik när de är helt inne i wii mario kart, haha! :)

En väldigt trevlig dag i staden

En väldigt trevlig dag i staden

2010-02-22 15:30:10

Hade körlektion idag och det gick galant! Efter det så gjorde jag datatester för att dryga ut tiden lite tills det skulle gå någon buss hem. Men vad skulle jag hem och göra egentligen? Så istället åkte jag upp på öster till Cicci, som jag inte träffat på år och dagar kändes det som, och satt där och chitchattade. Ca en timme senare kom även Emma och joinade oss och vi pratade om allt mellan himmel och jord, samt fikade.

Har haft en väldigt trevlig dag i staden idag och det var så sjukt kul att träffa både Cicci och Emma! :)♥ Nu är det ingen idé att ta en powernap heller, för då kommer jag inte kunna sova inatt (mina powernaps brukar bli tre timmar långa, haha!), så jag sätter igång med pluggandet istället.

S U N D A Y

S U N D A Y

2010-02-21 23:27:10

... och så var det söndag igen. Jag har haft en väldigt lugn helg, vilket har varit skönt - har vilat upp mig inför den kommande veckan. Nu har jag precis kollat klart på Wallander och nu härnäst är det läggdags som gäller, ska ju upp tidigt imorgon.

CHILL-MODE ON? CHECK!

CHILL-MODE ON? CHECK!

2010-02-19 17:28:58

Idag klev jag upp tidigt och åkte med mamma och pappa in till staden. Medans pappa skulle på ett möte, så åkte jag och mamma och storhandlade (mat inga kläder tyvärr, haha!). Men jag köpte lite saker till mig själv; Cosmopolitan och cashew nötter, så gott!



När vi kom hem från staden så slog jag och pappa på oss chill-mode och satte oss och kollade på Smallville. Hade lite svårt för det förut, eftersom jag gillade de "riktiga" Lois & Clark, men nu när jag har tittat på det här ett tag så gillar jag det! Nu ropar de innifrån köket att maten är klar också, finally! Är vrålhungrig. See ya later! Om inte, så hoppas jag att ni får en bra fredagkväll! :)


Effektiva dagar

Effektiva dagar

2010-02-17 10:46:45

Jag hade faktiskt tänkt blogga mer än jag gjorde igår, men jag hann helt enkelt inte. Jag skrev ett litet inlägg, men det räknas ju knappt. Har haft lite att stå i de senaste dagarna.

IGÅR var jag ensam hemma mestadels av dagen och då passade jag på att dona på lite; hemmasysslor, plugga lite körkortsteori och förbereda mig inför morgondagen. Jag pratade även med Stina igår och vi pratade lite om allt möjligt, as usual. Om ca en vecka kommer hon hem och är hemma till den 7:e och då har vi planerat lite grejer som vi ska göra, samt lite grejer i sommar. Men de saker som vi har planerat tills denna gång hon kommer hem är; festa, bio och Boda Borg. Det jag, eller rättare sagt vi, ser fram emot mest är ju Boda Borg, så sjukt kul! Ett tjejlag på 5 pers och ett killag på 5 pers - och vi brudar kommer att spöa skiten ur dom!

IDAG
började jag dagen med att nästintill flyga upp ur sängen kl. 06.15 (det är det inte ofta jag gör!), men anledningen till det var nog pga mina nerver. Jag hade nämligen min första körlektion idag och jag var sjukt nervös, men det gick jättebra! Fick lära mig lite nya grejer och så. En väldigt givande lektion, måste jag säga. Efter det bokade jag in Risk 1 och fler körlektioner. Nu är jag hemma igen och jag vill redan köra mer, mer, mer. Det är ju hur kul som helst att köra bil! Men istället blir det nog en liten tupplur, så att jag orkar med dagen, och sen får jag väl se vad jag hittar på.

 


FETTISDAGEN

FETTISDAGEN

2010-02-16 22:24:30

Jag hade helt missat att det var (fet)tisdagen idag, men blev glatt överraskad när mamma kom hem med en semla till mig, gött!


Yesterday

Yesterday

2010-02-15 12:00:35

Min Alla Hjärtans Dag spenderade jag tillsammans med min familj och vi hade det riktigt trevligt. Först åt vi en otroligt god tre rätters middag och efter det kollade vi allihop på film; "Beck - I stormens öga". Jag tror nog att hela min familj håller med mig om jag säger att vi hade en riktigt bra och mysig Alla Hjärtans Dag. :) ♥

Till förrätt: Krustader med champinjonstuvning

Till varmrätt: fläskfilé och potatisgrattäng/kroketter med ädelostsås

Till efterrätt: Kladdkaka, glass och jordgubbar


Allt det tillsammans med lite mousserande vin, DELICIOUS!

ALLA HJÄRTANS DAG

ALLA HJÄRTANS DAG

2010-02-14 16:19:46

Idag är det Alla Hjärtans Dag och det är första gången på flera år som jag är singel. Jag har alltid tyckt att Alla Hjärtans Dag är en väldigt speciell dag, eftersom jag tycker om symboliska dagar som dessa, och jag tycker definitivt inte att det är överskattat som vissa andra tycker. Jag tycker att det är fint att den 14 februari är tillägnad att spendera med sin pojkvän/flickvän eller varför inte med sin familj eller med sina vänner? Jag tycker att huvudsaken är att man spenderar dagen tillsammans med någon man tycker om.

Min Alla Hjärtans Dag kommer jag att spendera tillsammans med min underbara familj och eftersom jag inte har någon att skämma bort på Alla Hjärtans Dag, så tänker jag göra det bästa av situationen - att unna mig själv.

Först ska jag ha en liten "ta hand om mig själv"-dag med ett långt härligt bad, ansiktsmask, hårinpackning, smörja in mig i en underbar lotion, måla naglarna osv. Senare ska jag äta en tre rätters middag med familjen.

Vad tycker ni själva om Alla Hjärtans Dag och vad har ni för planer?


JAG ÖNSKAR ER I ALLA FALL EN GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!


Movie night

Movie night

2010-02-13 23:55:54

Mätt och belåten? Ja, tack! Har ätit en superb kycklingwok, som påminner mycket om kinamaten "Kyckling med cashewnötter". Såå gott! Nu ska jag bege mig ner till mamma och pappa och umgås. Vi ska ha en liten movie night! Först "The Proposal", efter det Melodifestivalen och sedan "Dum Dummare".



Update: Inlägget skulle ha publicerats för fem timmar sedan, men det gick inte så jag publicerar det nu istället. Nu är det läggdags för min del, innan jag somnar sittandes. Godnatt!

Nya favoriter

Nya favoriter

2010-02-13 11:59:40


Dessa tre låtar går på repeat i mina högtalare just nu. Klicka på bilden för att lyssna!

LÖRDAG

LÖRDAG

2010-02-13 11:58:53

Godmorgon! Allt bra med er idag? Jag vaknade upp på ett väldigt bra humör. Tittade ut genom fönstret nu och blev bländad av den efterlängtade, varma och härliga solen. Det kanske blir en promenad i det härliga vädret idag? Men först frukost!


Slut som artist

Slut som artist

2010-02-12 23:00:46

Idag var jag definitivt uppe med tuppen, om inte tidigare? Haha! Klockan 06.15 klev jag upp och det var VÄLDIGT längesen sist jag var uppe så tidigt. Jag åkte in med mamma till stan och var med henne på hennes jobb ett tag. Efter det åkte jag på körskolan och efter det åkte vi och gjorde några ärenden och sedan raka vägen hem.

Nu under tiden jag har varit hemma fram tills nu så har jag; sovit, haft några vänner på besök, ätit riktigt god middag (vi provade på någonting nytt; chililax och potatis, sjukt gott!) och så har jag kollat på Let's Dance och Solsidan.

Jag orkar inte svara på kommentarer nu, utan jag gör det imorgon istället, för nu är jag slut som artist och tänker gå och lägga mig. Men jag hoppas att ni också har haft en bra dag idag! :) See ya tomorrow, goodnight!

Grey's Anatomy & fotbad

Grey's Anatomy & fotbad

2010-02-11 21:33:04

ÄNTLIGEN har jag fått hem Grey's Anatomy's fjärde säsong. Nu är det bara till att nöta! Grey's + fotbad, låter som ett väldigt bra slut på en torsdagkväll enligt mig.


DAGENS INKÖP

DAGENS INKÖP

2010-02-11 15:10:27

Det var längesen jag köpte någonting nu och det har bara kliat i mina fingrar, eftersom jag nästintill alltid köpte någonting förut varje dag efter skolan (tack vare studiebidraget). Men idag när jag hade möjlighet att köpa något så blev jag överlycklig, tack vare att jag hade presentkort. PUSS! Men snart så får jag pengar igen och det gillas skarpt! Detta köpte jag i alla fall idag:


Lackleggings Ginatricot Tröja Ginatricot Plånbok Ginatricot Ansiktsmask H&M

I'm not your toy

I'm not your toy

2010-02-11 15:02:23

Nu är jag hemma igen. När jag kom in till stan så gick jag först några ärenden och sedan på möte på Arbetsförmedligen, vilket gick jättebra! Nu ska jag lägga mig och läsa syrrans ELLE tidning. Visar mina inköp alldeles strax.


Dagens

Dagens

2010-02-11 14:57:19


Jeans Only Tröja Ginatricot Linne Ginatricot Ring Glitter
Stövlar Skopunkten (syns ej på bilden) Klocka Köpt i Bulgarien

T H U R S D A Y

T H U R S D A Y

2010-02-11 10:53:46

Godmorgon! Allt bra med er? Jag hoppas det. Med mig är det bara bra, lite småförkyld fortfarande, men om man bortser ifrån det mår jag super! Idag klev jag upp tidigt, nästan (observera: nästan!) uppe med tuppen. Åt frukost och gjorde mig i ordning och nu är jag klar. Ska åka in till stan om ett litet tag. Först ska jag på möte och sen efter det så ska jag gå några ärenden, så jag får väl se vad jag kommer hem med. Hinner inte visa er dagens outfit, så får göra det senare. CIAO! :*

Tips mot förkylning, tack!

Tips mot förkylning, tack!

2010-02-09 11:12:31

Eftersom min förkylning absolut VÄGRAR släppa, så tar jag gärna emot tips från er läsare på vad ni tror kan hjälpa. Jag fick nyss ett tips om att dricka rödvinbärssaft ofta, för att det innehåller jättemycket C-vitamin. Så om man ofta är sjuk och har dåligt immunförsvar precis som mig, så ska det funka tydligen. Det skadar ju inte att försöka, right?! Så det ska jag prova nu!


Bild tagen härifrån.


Monday morning

Monday morning

2010-02-08 11:43:44

Godmorgon! Allt bra mer er idag? Jag mår väldigt bra. Vaknade av att min lilla kattbebis hoppade upp i sängen och började gosa, sötnos. Då kan man inte göra någonting annat än vakna upp med ett leende på läpparna.


Här är min lilla kattbebis, Lily, som inte är så liten längre.

Söndagsmyyys

Söndagsmyyys

2010-02-07 19:54:38

Har inte blivit mycket gjort idag inte, har känt mig otroligt seg. Hur länge kan en förkylning sitta i egentligen?! I vilket fall så har mamma kommit hem nu iaf och det firades med lite god mat, samt dryck och sällskapsspel. Nu ska jag bege mig ner mot soffan och umgås med familjen och kolla på "The In Laws". Ha en trevlig söndagkväll, gott folk!


PARTY PLAYLIST

PARTY PLAYLIST

2010-02-07 19:19:33


Klicka på bilden för att få min nuvarande party playlist på spotify.

I want you to want me

I want you to want me

2010-02-07 00:42:41

... och så var denna dag slut. Hur har eran kväll varit? Min kväll har varit helt okej. Bortsett ifrån att jag förlorade nästan hela tiden på kortspel, så har det varit en rolig kväll! Nu sitter jag här och känner mig trött och pigg på samma gång, hur går det ihop egentligen? Wellwell, nu ska jag slå igång en film som jag kan somna till. Godnatt!

L Ö R D A G

L Ö R D A G

2010-02-06 19:44:43

Denna helg så är det bara jag, syrran och pappa hemma eftersom mamma har åkt till Gävle och kommer inte hem förrän på söndagkväll (alltså imorgon). Både dagen och gårdagen har bestått utav god mat, spel, film, godis och många skratt. Ikväll blir det ännu en hemmakväll för min del, pga pengabrist och pga att min förkylning håller fortfarande i sig.


I vilket fall så kommer större delen av kvällen att spenderas framför tv:n. Först så ska vi kolla på Melodifestivalen och efter det så får vi se om vi kollar på antingen "Shall we dance?" eller "Beck - Mannen utan ansikte". Det ska i alla fall vara skönt att vara hemma och få kurera mig till den kommande veckan så att jag är 100% frisk, för då händer det lite grejer. Menmen, ha en bra lördagkväll! :)

Det var bättre förr?

Det var bättre förr?

2010-02-04 09:56:20

Är väldigt skeptisk till den nya designen här på blogg.se. Den verkar så knepig?! När jag har sparat ett inlägg och sedan går in för att ändra på någon grej och sparar det igen, så visas det på "Senaste händelserna" så det blir två x av ett och samma inlägg (vilket jag tycker är lite irriterande och så var det inte förut). Är det bara så för mig eller är det så för flera? Jag vet inte, de kanske fortfarande håller på att fixa designen, men om det ska vara så här som det är nu så tycker jag att den var bättre förr!



I never stop surprising myself

I never stop surprising myself

2010-02-04 09:38:28

Jag slutar aldrig förvåna mig själv. Igår tyckte jag att jag klev upp tidigt, men idag klev jag upp ännu tidigare och jag har bildbevis på det också. Anledningen till varför jag gör en så stor grej utav dehär är för att jag har ALDRIG förut varit såhär. Jag är definitivt en nattmänniska, inte en morgonmänniska på långa vägar, eller? Jag klev i vilket fall upp kl. 08.48 (helt av mig själv! ja, jag är stolt!), vaknade upp på ett bra humör och har precis ätit frukost. Nu ska jag fylla i en massa "vuxen"-papper och sen så blir det plugg!


C U R L S

C U R L S

2010-02-03 14:18:34

Sov med en inbakad fläta inatt och resultatet blev detta (se bild nedan), jag gillare! Var även duktig och klev upp tidigt idag, istället för att sova bort hela dagen - duktig tjej! Det kliar i mina fingrar pga shoppingsug, men det får jag tyvärr vänta med ett litet tag till. Har lite grejer som måste göras nu, men först så ska jag plugga!


Paradise Hotel Final

Paradise Hotel Final

2010-02-02 21:59:27


Ikväll är det Paradise Hotel final, vem tror ni kommer vinna? Jag har alltid trott att Cimon eller Greta skulle vinna, men eftersom de har åkt ut, så har jag faktiskt ingen aning. Det är ju så som de säger; Allt kan hända i paradiset! Nu börjar det också, see ya later. Du vet att du vill kolla! ;)

Bilder från lördagens festligheter

Bilder från lördagens festligheter

2010-02-02 12:21:18






Usel uppdatering

Usel uppdatering

2010-02-02 12:15:44

Jag vet att det har varit dålig uppdatering, eller rättare sagt usel uppdatering, de senaste dagarna om man jämför med förut - men det ska bli ändring på det. Jag drar en lite snabb uppdatering om vad jag har gjort de senaste dagarna.

Torsdag: Snöstorm ute = jag gick inte ett steg utanför dörren på hela dagen
Fredag: Veterinären med våran katt Alix (han mådde inte så bra, stackarn ♥)
och Glysiscup med Emma, Sunkan och Jennifer :)
Lördag: Förkrök hos Sunkan och sedan utgång på Stadt,
sjuuukt rolig och urspårad kväll! ;)
Söndag: Dagen efter = deg, film och feeeber.
Måndag: Feber, grey's, pannkaka och paradise hotel

RSS 2.0