monday

2008-07-16 17:01:43

Imorse vaknade jag av att mamma skrek åt mig & Bea att vi skulle åka. Jag hade helt glömt bort att vi hade lovat att henka med henne till stan, vilket vi gjorde en timme senare.
Jag hann tyvärr inte käka någon frukost, så när vi kom in till hudik var vi alla tre sugna på någonting. Så vi åkte på skutan och köpte glass, göttans!
Efter det gick jag & Bea en sväng på stan, medans mamma for till banken och skulle fixa nått. Vväl där på stan träffade vi lite folk som vi kände. I alla fall jag, haha. :) Jag träffade bl.a marre, som jag stod och yra med ett tag. Trevligt trevligt! :)
Efter att vi hade sagt hejdå fortsatte vi att åka runt och göra en massa ärenden. Även att jag gjorde en ganska pinsam grej. När jag & Bea satt ute i bilen utanför banken lyckades jag (SÅKLART!) sätta igång bil larmet. Haha, lite pinsamt! (a)
Efter bankbesöket blev det donken - eftersom både bea & jag var så hungriga, så vi hade ont i huvve & mådde illa. Vi käka på donken i alla fall och sen åkte vi hem.
Sen på kvällen så kom min Ida till mig. <3 Vi kollade på film, like old times. Sen runt nio-tio tiden åkte vi till mitt jobb en snabbsväng, för att jag måsta fixa en grej. Och efter det åkte vi till Gnarp och köpte godis och sen bar det hemåt. Sedan var det filmkväll som gällde för hela slanten. 

Och imorgon är det pappas födelsedag, så då kommer det en massa folk och gratulerar han. Trevligt trevligt. Wellwell, nu är det läggdags. Goodnight! :*


i wish you were here...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0