tillbaka till civilisationen!

tillbaka till civilisationen!

2009-06-30 18:43:31


En bild på utsikten från vår sommarstuga

Efter alla händelser som denna helg bjöd på, kände jag att jag behövde komma bort ett tag. Därför åkte jag till sommarstugan med familjen och har varit där i tre dagar nu. Dessa tre dagar har spenderats åt att sola, fiska, spela poker och äta extremt utsökt mat. Efter denna vistelse, kände jag att det var precis vad jag behövde - lite lugn och ro. Nu ska jag läsa några bloggar, så jag blir lite uppdaterad om vad som har hänt medans jag har varit borta.

cruising on a saturday night

cruising on a saturday night

2009-06-27 13:21:16

Igårkväll var det Gnarpscruising som gällde och likaså ikväll. Gårdagen bjöd på härligt väder och en massa blandade känslor. Det var lite som en berg-och-dalbana, ibland var det kul och ibland var det fett tråkigt. Som tur var hade jag bra människor omkring mig, som gjorde att kvällen min blev relativt bra i alla fall.

Om ett tag så kommer Kim och Magda och hämtar upp mig och E, och då ska vi ut och åka båt och ha det trevligt. Senare ikväll blir det som sagt Gnarpscruisingen som gäller också och jag har väldigt höga förhoppningar om denna kväll, jag hoppas den blir kanon!



The King of Pop is dead

The King of Pop is dead

2009-06-26 12:59:07

The King of Pop is dead. Ja, det är sant. Jag trodde inte mina ögon när jag läste det imorse, but it's true. Han var en av vår tids största artister. Även fast han har gått över till den andra sidan, så kommer hans musik att leva kvar här på jorden i all framtid - det är en sak som är säkert! Rest In Peace Michael Jackson.

Ni kan läsa artikeln om Michael Jacksons död HÄR!






"vi är lite finare, lite bättre"

"vi är lite finare, lite bättre"

2009-06-26 12:58:15

Min onsdagkväll började med att folket kom och hämtade upp mig och vi åkte till E (♥) och hade en liten förförfest. Vi spelade pyramiden för att komma igång och hade det trevligt. Senare drog jag och grabbarna vidare till Hanna på förfest, där hon, André och Alexis satt ute och myste i det härliga sommarvädret.

Innan vi begav oss till Bockarna, träffade vi Emma och Fredrik. Dom följde tyvärr inte med oss in på Bockarna, men det var trevligt att träffa dom. Vilket påminner mig om att jag måste prata med dig, Emma, angående ikväll. Call me?

Inne på Bockarna var det fullt med folk. Dock inte så mycket känt folk som jag trodde att det skulle vara, men trevligt hade jag i alla fall. Otroligt nog, så gjorde jag inte av med ett öre på krogen. Först blev jag bjuden på inträde av min älskling och sen blev jag bjuden på cider av mina vänner, ifrån Stockholm, Tom och David. "Vi är lite finare, lite bättre". Tack för en rolig kväll, grabbar!

LILL-LÖRDAG

LILL-LÖRDAG

2009-06-24 17:16:33

Nu...är...jag...trött! Jag är nyss hemkommen ifrån stan, har varit på möte på Arbetsförmedlingen. Satt där i en timme och lyssnade, samtidigt som jag satt som Kalle Anka på julafton (ni vet då han ska kliva upp ur sängen och knappt kan hålla sig vaken - that's me!).

Nu är jag som sagt hemma och inte kan jag ta lugnt heller. Ska till att göra mig i ordning nu, samt hjälpa mamma med maten, sen ska jag åka in till stan och gå på bockarna med mina kära vänner och E (♥) Det blir nog att jag tar det relativt lugnt ikväll, eftersom jag kommer att köra en två-dagars nu till helgen, menmen... den som lever får se. Ses i dimman!


Me and my girls

en tidig morgon

en tidig morgon

2009-06-24 09:56:47

Godmorgon! Sovit gott? Det har verkligen inte jag gjort. Jag gick och la mig runt tolv tiden och lyckades inte somna förrän vid två. Men jag gav mig fan på att jag skulle kliva upp tidigt idag och nu sitter jag här. Jag är som en zombie, det är full fart där nere (= vi har främmande) och jag ska gå ner och käka frukost nu. Efter det ska jag bege mig ut på altanen och steka i solen, ciao! :*



härliga tisdag

härliga tisdag

2009-06-23 23:23:40

Sorry för en dålig uppdatering, men jag har varit hos E (♥) sen i söndags. Denna dag började med att vi åkte och käkade lunch på pizzerian. Efter det åkte vi till E's sommarstuga. Anledningen till varför vi åkte dit var för att E skulle klippa gräsmattan, men det blev aldrig av. Istället spelade vi lite yatzy, låg och solade och spelade fotboll. När vi sen kom hem igen, slocknade E i soffan och jag spelade the sims 3.


E's sommarstuga

Nu är jag hemma igen. Jag har hållt Erik vaken nu två nätter i rad nu, pga min förkylning, så det var bäst att jag åkte hem och kurerade mig. Igårnatt somnade han inte förrän vid fem tiden och inatt sov han ingenting alls, stackarn. ♥

Ikväll blev det en hemmakväll med mamma. Pappa är på golfresa och syrran är hos en kompis, så det var bara hon och jag hemma. Vi kollade på "Allsång på Skansen" och på "Morden i Midsummer". Vi har även planerat morgondagen, så nu är det bäst att jag går och lägger mig så att jag kommer upp tidigt. Ciao! :*

bio i sundsvall

bio i sundsvall

2009-06-23 23:04:32

I söndagskväll åkte jag till Sundsvall med Erik. Först mötte vi upp Kim och Magda och så gick vi på Texas och käkade. Efter det gick vi på bio och såg "Baksmällan". Det var den roligaste och sjukaste filmen jag har sett på länge. Jag rekommenderar er verkligen att se den!

























MIDSOMMARAFTON

MIDSOMMARAFTON

2009-06-23 23:04:02

Denna midsommarafton började med att jag klev upp kvart över elva och kände direkt att det inte var någon idé för mig att cykla. Det var meningen att vi skulle börja cykla kl. 12.00 och eftersom att jag vaknade så sent, så skulle jag få det väldigt svårt att hinna käka frukost, duscha, klä på mig, packa i ordning, göra i ordning cykeln, samt ta mig till Jättendal på en trekvart. PLUS att jag var (är det fortfarande!) dunderförkyld, som var = jag kapa cyklingen i år.


Här sitter jag och picknickar med familj och vänner, mysigt.

Utan istället åkte jag dit med mamma, pappa och några vänner runt två tiden istället. Vi picknickade på gräsmattan där i Mellanfjärden och hade det jättemysigt. Jag blev dock avundsjuka på alla som hade midsommarkrans, eftersom jag inte hade någon. Wellwell... efter ett par mackor och några öl, gick jag och mötte cyklisterna. Vi kollade på stångfighten och efter det åkte jag till E (♥) och grillade, riktigt mysigt.

Senare på kvällen åkte vi tillbaka till Mellanfjärden och där var det full fart. Det var en riktigt rolig och lyckad midsommar. Lätt den bästa midsommaren på länge! Tror dock att det hade blivit roligare om jag hade cyklat också, men det är ingenting man kan göra någonting åt nu. Det får bli till nästa år isf.

Hur såg eran midsommar ut?

en snabb uppdatering

en snabb uppdatering

2009-06-21 18:05:19


Här jobbar jag

Idag jobbade jag mellan 8-15. Jag piggnade på mig under dagen, så det gick jättebra att jobba. Härligt att tjäna lite cash. Påvägen hem övningskörde jag. Dags att skriva in mig på trafikskolan kanske? Ja, det blir nog så till veckan. Alldeles nyss käkade jag middag och nu måste jag skynda mig att hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ska åka till Sundsvall och gå på bio med E (♥), Magda och Kim. Har inte bestämt vilken film vi ska se än, men det blir nog bra. :)

Hinner tyvärr inte berätta om min midsommarafton, utan det får jag göra imorgon. Men har lagt upp fler balbilder nu och dom finns HÄR!

dagens

dagens

2009-06-21 17:58:51


Svart linne - Gina tricot
Svart tröja - En kompis egen design
Leggings - Twilfit
Solglasögon - H&M

feber och jobb

feber och jobb

2009-06-21 08:46:49

Det blev ingen mer uppdatering igår, som jag lovade, och jag ska berätta varför. När jag kom hem ifrån jobbet igår, la jag mig i fåtöljen direkt och sov i tre timmar. Efter middagen la jag mig i soffan och då kom den - febern. Låg och skakade i flera timmar. Ibland frös jag, ibland svettades jag.

Runt tio tiden tog jag febertermometern och den visade att jag hade 39 graders feber. Då var jag inte kaxig inte. Det var längesen jag mådde så dåligt som jag mådde då. Jag tyckte faktiskt synd om mig själv då och det gjorde även min familj, som servade mig med allt jag ville ha. Haha, bäst ni är!

Senare på kvällen började jag piggna på mig, så jag kände att det blir jobb idag ändå. Men nu påvägen hit till jobbet började jag känna mig hängig igen och nu sitter jag här med feber, igen. Det blir till att bita ihop och jobba på ändå. Annars kunde syrran ha jobbat istället för mig, men då skulle jag ha fått jobba nästa helg istället och det vill jag inte. Vill kunna vara ledig EN helg åtminstone. Så det är bara till att bita ihop och jobba på. Vila kan jag göra sen ikväll och förhoppningsvis tillsammans med E. ♥

Nu: Back to work!

jag vill aldrig mer förtära alkohol

jag vill aldrig mer förtära alkohol

2009-06-20 11:28:00

Vill någon byta med mig just nu? Jag sitter här på jobbet nu och här har jag suttit sedan klockan åtta imorse. Är helt slut efter gårdagens bravader, samt att jag är förkyld. Jag skulle kunna göra vad som helst för att slippa sitta här just nu och istället åka hem och knarka alvedon och sova. Beroende på hur jag mår just nu så ska jag aldrig mer förtära alkohol, aldrig mer någonsin. Jag vet att det löftet kommer att kunna hållas så speciellt länge, eftersom jag har lovat stockholmarna Tom och David att gå ut med dom nu till veckan, men usch och fy för hur jag mår nu.


Varför lyssnade jag inte för? Nu förstår jag varför Daniel sa till mig att man kunde bli bakis som satan på skumpa. Jag drack det igår och jag drack den godaste av dom alla - Asti Cinzano, men nu ångrar jag det ganska stort. Jag avundas er som ligger hemma i sängen och sover just nu. Längtar tills klockan blir tre, så jag kan åka hem och sova. Men what a hell, jag ska egentligen inte klaga. Jag tjänar cash och jag får skylla mig själv pga att jag drack så pass mycket igår, fastän jag visste jag skulle jobba idag. Men midsommar är ju bara en gång om året, så jaja... Nu ska jag bara hålla ut i knappt fyra timmar till.

Jag berättar om min midsommarafton när jag har kommit hem och då lägger jag även ut fler balbilder. :) Ciao sålänge!

GLAD MIDSOMMAR

GLAD MIDSOMMAR

2009-06-20 11:26:00



Jag vill bara önska er en glad midsommar gott folk! Hoppas ni har en riktigt rolig kväll, för det ska jag ha. Kommer att vara i Mellanfjärden både på dagen och på kvällen, med ett litet undantag ifrån grillningen hos E. Men som sagt - GLAD MIDSOMMAR, GOTT FOLK!

VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET?

VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET?

2009-06-20 09:13:45

Jag ber om ursäkt för att jag har varit så seg på att lägga upp bilder ifrån balen, men nu gör jag det i alla fall. I lördags var det studentbal som stod på schemat och den kan man sammanfatta lite kort såhär:

stress . balfrisyr . sminkning . fotografering . limousine . borgarparken . mingel . champange . peter siepen . trerätters middag . vals . picknick på köpmanberget

Detta sammanfattar i stort sett hela dagen och kvällen, och jag måste faktiskt tillägga att alla var riktigt fina den kvällen. Det märktes verkligen att man var på bal, om jag säger så. Jag vill tacka Madde ännu en gång för all hjälp med balfrisyren och allt, jag blev riktigt nöjd, och så vill jag såklart tacka allihopa som gjorde min kväll helt underbar. TACK! ♥





Jag och Erik



Sebbe, Carro, Erik och jag


Sebbe, Carro, Erik, jag, Daniel och Johanna

idag lärde man sig någonting nytt!

idag lärde man sig någonting nytt!

2009-06-19 00:02:03

Nu sitter jag här helt nyduschad och redo för att bege mig mot sängen. Efter mitt senaste inlägg så återgick jag & E till att chilla och titta på tv. Vem var det som sa att man inte lär sig någonting av att titta på tv? Jag lärde mig någonting nytt idag i alla fall - äckligt, men sant. Vi tittade på något program, som jag inte kommer ihåg vad det heter, och visste ni att i en BH så bildas det 8000 bakterier på en dag? 8000 bakterier?! Helt sjukt. Direkt efter att jag fått veta det, ville jag bara slänga av mig bh:n. Men det sjukaste var i alla fall att bruden i programmet som det handlade om använde en BH som hon inte hade tvättat på... ja, jag vet inte hur länge. I hennes bh hade det bildats 80 miljoner bakterier. Det var det vidrigaste jag har hört!

Efter det satte sig E och spelade The Sims 3, nörd som han är, och jag somnade såklart. Dock så vaknade jag av att Pesik och Jäppä kommer inrusande i lägenheten och lyckades få E taggad på att gå ut. Jag var inte alls taggad, så jag åkte hem och nu sitter jag här helt ensam. Tråkigt, men det gör inte så mycket. Ska lägga mig nu, för att jag ska upp tidigt imorgonbitti. Jag ska åka till Mellanfjärden imorgon och jag vet inte om jag ska cykla dit eller inte. Det beror på om det är bra eller dåligt väder, så vi får se. Att cykla till mellanfjärden är som en tradition på midsommar och det är riktigt roligt, kan jag tala om för er. :)

Hur kommer din midsommarafton se ut?

Wellwell, nu är det läggdags för min del. BTW! Det krånglar fortfarande med blogg.se, så jag kan inte lägga in balbilderna. Jag lägger upp dom så fort det har fixats. :) Godnatt!

torsdag

torsdag

2009-06-18 16:08:37

Det har inte blivit någon uppdatering nu på ett tag, men det är faktiskt inte mitt fel. När jag skulle lägga in balbilderna i förrgår(?), som jag har lovat att göra nu ett antal dagar, så krånglade själva blogg.se.

Men nu när det funkar igen, så är jag såklart inte hemma. Så balbilderna får ni senare ikväll förhoppningsvis. Just nu sitter jag här hos E och nördar litegrann, medans han håller på att diska. Duktig han är, lillgubben min. ♥ haha! Åkte hit igårkväll och då började vi med att städa lägenheten, göra rent akvariumet osv. Efter allt det var gjort, så la vi oss i soffan och kolla på film och myste. Sen när muppen började spela The Sims 3 och jag fick inte vara med, så då somnade jag istället.

Nu idag har vi inte gjort så mycket, förutom att dega. Jo, vi var på donken nyss och käka. Fanns ju ingen mat här i lägenheten och vi kommer inte att vara här någonting i helgen heller, så det var onödigt att köpa en massa mat som vi inte skulle hinna käka upp, så det blev donken - och inte klagar jag för det, haha! Nu ropar E innifrån köket också, så det är bäst jag går dit och hjälper honom. Uppdaterar er någonting senare, CIAO!

uppe med tuppen?

uppe med tuppen?

2009-06-18 12:16:40

Fastän det blev rätt så sent igår, så var jag ändå uppe med tuppen imorse. Eller ja, i alla fall nästan... Okej! Jag misslyckades, men jag var faktiskt nära! Imorse hade jag ställt klockan på nio och lyckades nästan kliva upp då. Jag gjorde klassikern - jag la mig igen i sängen för att kunna "sträcka" på mig, men det enda jag lyckades med var att somna om. Istället klev jag upp klockan elva och det första jag började med var att göra en redigan frukost: mannagrynsgröt med socker & kanel, ett glas mjölk och en rostad macka. Som ni kanske förstår så är jag proppmätt just nu!


Dagens frukost

Nu är dags för städning i mitt rum. Det kommer inte bli något plock-plock, utan en riktig storstädning ska det bli. Plocka undan, damma, tvätta, dammsuga och tvätta fönster. Känn på den! Dock så är det jättefint väder ute, så det kommer förmodligen att bli några pauser ifrån städandet så att jag kan gå ut i solen och steka lite.

en god måltid

en god måltid

2009-06-16 20:19:34

Idag hade vi som vanligt det konstanta problemet om vad vi skulle äta till middag. Vi hade ingen som helst idé och kände att vi ville prova någonting nytt eller vad man ska säga. Så när vi stod där på Ica, mamma och jag, med våran beslutsångest, så hittade jag som tur var en liten katalog om några fräscha och delikata rätter till sommaren. Jag hittade denna riktigt goda måltid och tänkte även att jag skulle tipsa er om den nu.


Dijonpotatis med chorizo

Ingredienser för 4 portioner:
1 rödlök
2 msk kapris
1 dl majonäs
2 dl lätt crème fraiche
1 kg kall, kokt färskpotatis
salt och peppar
4 chorizo

Smaksätt med:
2 msk dijonsenap
3 msk färska eller frysta, hackade örter,
som gräslök, persilja, dragon eller basilika.

Tillagning:
1. Skala och hacka löken fint. Blanda lök, kapris,
majonäs, smaksättning och crème fraiche.

2. Skär potatisen i bitar eller skivor och blanda
ner i såsen, smaksätt med salt och peppar.

3. Grilla eller stek chorizon i panna i ca 5 minuter
på varje sida. Klar för servering!


arbetsförmedlingen och filmkväll

arbetsförmedlingen och filmkväll

2009-06-16 19:54:20

Nu är jag äntligen hemma och kan slappna av. De två senaste dagarna har jag varit inne i stan och snurrat. Har varit till arbetsförmedligen och skrivit in mig där. Fick prata med en jätte trevlig man som förklarade hur allting kommer att bli osv och så ska jag återkomma på onsdag, för då ska alla blivande studenter som är arbetslösa komma och få information. Dock så är inte jag arbetslös ännu, eftersom jag har två jobb i sommar, men till hösten blir jag det och då kan det vara bra att veta hur man ska gå till väga då. Insamling av vuxenpoäng? JARRÅÅÅ!

Efter det så bjöd jag mamma på mat och efteråt så bjöd hon mig på glass. Nu är jag som sagt hemma och nu är det dags för filmkväll med familjen. Idag när jag & mamma var på ica och handlade fick vi för oss att köpa några nya filmer. Så dessa två nya filmer införskaffade vi oss:


"Dumpad" och "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry"

Två relativt nya komedi filmer, så ikväll kommer vi förmodligen att få oss några goda skratt. Lite senare ikväll kommer förmodligen E (♥) hit och joinar oss, om det inte tar alldeles på tok för lång tid att sjösätta båten vill säga.

jeansjackan är kommen

jeansjackan är kommen

2009-06-16 19:25:31



Detta kallar jag service. Som ni vet (om ni läste min blogg igår) så beställde jag en jeansjacka igår och jag fick den idag på posten. Den satt som en smäck och jag är hel nöjd! Denna kommer att användas flitigt i sommar, mhm! Den finns att köpa HÄR!

härlig sommarlåt

härlig sommarlåt

2009-06-16 19:01:37



jeansjacka beställd!

jeansjacka beställd!

2009-06-16 01:04:53


Jeansjackan finns att köpa HÄR!

Så som jag har letat och letat efter en snygg jeansjacka och inte hittat någon. Men nu imorse så hittade jag en och jag beställde den på momangen. Jag ville inte riskera att den skulle ta slut. Leveranstiden skulle ta upp mot 2-3 arbetsdagar, så senast fredag är den min - and I can't wait!

dagens outfit

dagens outfit

2009-06-16 00:58:00






Jeansleggings - Hollywood
Linne - Gina tricot
Tunika - Indiska?
Tygskor - H&M
Skärp med guldspänne - Gina tricot

Happy Birthday!

Happy Birthday!

2009-06-15 23:39:20

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag. För idag är det
Emmas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!



Idag fyller denna underbara brud 19år.
Grattis babe!

STUDENTEN 12/6 2009

STUDENTEN 12/6 2009

2009-06-15 18:51:34



När personer har sagt att studenten har varit den bästa dagen i deras liv, så har jag inte riktigt förstått det. Men nu när jag själv har varit med om det, så måste jag faktiskt hålla med om att min student var den bästa dagen i mitt liv. Det är fortfarande lite overkligt för mig att jag, Benitha Hägglund, har tagit studenten. Jag trodde aldrig den dagen skulle komma. Ska försöka hålla mig så kortfattad som möjligt.


Klockan sju började våran Champangefrukost hos Klara. Det ser gott ut va? Jag kan berätta för er att det var det också! Efter all delikat mat började vi skriva i varandras studentmössar och senare begav vi oss upp på skolan.


Som ni kanske ser så kryllade skolan av studenter och detta är bara hälften av dem. Det hela började med att vi fick sitta inne i aulan en timme ungefär och lyssna, ta emot stipendium och sjunga sånger. Efter det begav vi oss till matsalen där vi fick fika och efter det upp till ett klassrum och ta emot betyg. Min lycka när jag fick mitt betyg var helt obeskrivlig. Jag var beredd på att få IG i en kurs, men när jag kollade igenom mitt betygspapper så fanns där inget IG. LYCKA!


Studenttåget, vad kan man säga? Känslan när man gick där genom Hudiksvalls gator var helt underbar. Om jag fick göra det igen, så skulle jag inte tveka för en sekund. Det absolut roligaste jag har gjort!




Efter studenttåget samlades vi alla i Borgarparken och min familj lyckades otroligt nog hitta mig ganska fort där inne i vimlet.




Bilen som vi (jag, Linnéa, Emma & Cicci) åkte ifrån Borgarparken ser man lite i bakgrunden, mellan mig & Linnéa. Vi gjorde ett litet stopp hos Linnéa och såhär glada var vi då. Lyckan var stor!


Studentmiddagen hölls hemma hos mig och här var det fullt hus. Tack för all uppvaktning och alla blommor och presenter!



Senare på kvällen begav jag mig in mot staden igen. Först på förkrök hos Stina och senare på Stadt. Tack till alla som gjorde denna dag så perfekt! Mamma, pappa, Bea, Erik, släkt & vänner, ni är bäst!

Imorgon är det dagen med stort D

Imorgon är det dagen med stort D

2009-06-11 23:33:25

MK06, helt klart den bästa klassen!

EN DAG KVAR. En dag kvar, sen smäller det! Imorgon tar jag studenten, gott folk. Imorgon är det dagen med stort D. Det är en väldigt STOR DAG imorgon. Har hållt på att dona hela dagen inför imorgon, så jag är helt slut. Tur är väl det?! Ska upp tidigt imorgonbitti, närmare bestämt kl. 05.00. Hur ska jag lyckas med det? Det ser vi imorgon.. Det kommer nog att gå, för jag är alldeles hybrisssss. Det är ett stort steg vi tar imorgon, alla blivande studenter. Ett stort steg från skolan in i vuxen världen. Och jag kan inte låta bli att fråga mig själv; är jag mogen för det?

Morgondagen kommer att bjuda på många blandade känslor. Allting känns så overkligt på något vis. Jag förstår det fortfarande inte... Dagen som man har väntat på sedan man började skolan har kommit - studenten. Det är så overkligt! Men jag kommer nog att förstå det imorgon kl. 07.00 när jag sitter där med min underbara klass hemma hos Klara på champangefrukost och när vi går tillsammans genom staden skrikandes "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEENTEEEEEN! FYFAAAAN VA VI ÄR BRAAAAAAA!"

Imorgon händer det grejer och jag är så glad för att det kommer att vara uppehåll imorgon. Det har stått i flera dagar att det skulle bli regn imorgon, men nu har det ändrats (tack&lov!). LYCKA!


Det kommer förmodligen inte att bli någon uppdatering imorgon, eftersom jag kommer att ha fullt upp hela dagen, likaså på lördagen. Men på söndagen (om jag mår bra, vill säga) kommer det bli en. :)

Grattis till alla blivande studenter!
Hoppas ni får en bra dag! :)

Bulgarien - Sunny Beach 2009

Bulgarien - Sunny Beach 2009

2009-06-11 14:43:26

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från Bulgarien-resan och dessa är bara några utav dom. Orkade inte lägga in alla 400 bilderna direkt, men jag hoppas att detta kan underhålla er lite i alla fall. Kommer säkert fler bilder lite då och då. :)










Bulgarien - Sunny Beach 2009


Jag & E ♥

högst upp på min önskelista nu

högst upp på min önskelista nu

2009-06-10 23:21:13

Högst upp på min önskelista just nu är en bärbar dator. Är så fruktansvärt less på min stationära av en massa olika anledningar, som t.ex. den krånglar hela tiden och den tar sån jäkla plats. Därför skulle det sitta fint med en bärbar som man kan ha var som helst och tar inte någon plats alls, i princip. Har sett ut en nu som jag sitter och funderar på.

Vad tycks? Den finns HÄR!

student bestyr

student bestyr

2009-06-10 23:08:34

De senaste två dagarna har jag inte varit så aktiv i bloggen pga. att jag har hållt på att donat inför studenten. Eftersom jag är den enda personen som är ledig och har tid i familjen, har jag åkt på att städa hela huset. Så dessa två dagar har mest gått åt till det. Nu sitter jag här och är helt slut. Det tar på krafterna att städa... men inte klagar jag för det. Det luktar så fruktansvärt gott nerifrån, eftersom mamma håller på att baka tårtor just nu. MMMMUMS! Nä, nu ska jag ta tummen ur arslet och lägga in bulgarien-bilderna på datorn, så kanske ni får se några lite senare. :)

Än sålänge är det bara marrängbottnar. But it looks good, right?

i'm back in black

i'm back in black

2009-06-10 22:47:27

Nu har jag äntligen färgat håret. När jag var i Bulgarien blev min utväxt bara värre och ljusare, så nu när jag kom hem så kände  jag verkligen att jag måste göra någonting åt saken, och nu är det gjort - I'm back in black again.

Jag vågade tyvärr inte färga håret rött till studenten och balen, eftersom jag tror att det skulle skära sig med min balklänning, fastän många har sagt att det skulle vara skitsnyggt om jag hade det. Men om jag nu skulle ha färga håret rött, så är det mycket slit som jag måste göra för att få den perfekta röd-färgen som jag vill ha. Vilket jag inte har tid med nu innan studenten, men efter så ska jag göra det!

Ayo for Yayo

Ayo for Yayo

2009-06-09 10:43:39


En skön låt som jag fastnade för i bilen påväg till Arlanda.

sandaletter

sandaletter

2009-06-08 21:36:00



Idag var jag på stan och kikade och det var jag ute efter var att köpa ett pärlhalsband till balen, en jeansjacka och ett par gladiatorsandaler. Tror ni jag hittade något utav det? Nej. Men istället hittade jag ett par sandaletter och inte är det fy skam inte?! Är så glad över att jag hittade ett par snygga för ett bra pris. Dessa kommer att användas flitigt i sommar!

presenter från USA

presenter från USA

2009-06-08 21:26:36

Idag fick jag en väldigt trevlig överaskning. Jag fick nämligen presenter från min moster som nyligen har kommit hem ifrån USA. Jag var inte alls beredd på att få det, så jag blev väldigt glad. Vem blir inte glad av att få presenter liksom? Det jag fick var ett halsband, ett par örhängen och en massa fina armband.




HEMMA EFTER EN GALEN VECKA

HEMMA EFTER EN GALEN VECKA

2009-06-07 22:55:18

Hej alla mina kära läsare! Nu är jag äntligen hemma från en vecka i Bulgarien - Sunny Beach. Bulgarien, vilken upplevelse. Det var en helt oförglömlig resa. Vi var sammanlagt ungefär 45 st som var i Bulgarien tillsammans och jag måste tacka alla underbara som gjorde denna vecka bäst!

Det är så mycket vi har varit med om, ojoj. Störda städerskor som snodde pengar, tequila shotar hit och dit, sjukhusbesök..  you name it. Och detta är bara lite som hände under våran resa. Jag har ungefär en miljon bilder och film-klipp ifrån denna vecka, så det kommer att komma upp en massa bilder och så nu framöver (så fort jag har fått alla bilder). Tur med vädret har vi också haft, sol varje dag. En riktig kanon vecka har det varit!

Nu är det läggdags för mig känner jag, om jag ska orka med morgondagen. Imorgon blir det i alla fall stan som gäller. Ska handla lite grejer och sen ska jag åka till Madde och testa balfrisyrer. Det närmar sig nu, bara fem dagar kvar till studenten!

En låt som kommer att påminna mig
om Bulgarien är i alla fall denna låt:

RSS 2.0