marley & jag

marley & jag

2009-03-31 22:23:40


Pluggandet har gått förvånandsvärt bra idag och nu tänker jag lägga mig och kolla på "Marley & jag" och somna till den. Jag har velat se den så fort jag såg reklamen om den på tv och jag har även kollat på trailern tidigare idag och jag skrattade som en tok, så jag tror nog att den kan vara jäkligt bra.

Har du sett den - isf vad tyckte du?

muntliga delen avklarad!

muntliga delen avklarad!

2009-03-31 13:27:21

Nu är den muntliga delen av nationella provet avklarat! Mitt tal gick jättebra och det känns hur skönt som helst att ha det gjort! Nu är jag hemma och ska till att mysa ner mig i sängen och kolla på det nya gossip girl-avsnittet. Efter det blir det plugg, as usual. Jag har ju den skriftliga delen av nationella provet imorgon, som är = skriva en uppsats. Så jag ska titta igenom häftet och försöka komma på några tänkbara ämnen som jag kan skriva om. Sen ska jag även plugga naturkunskap, eftersom jag har prov på torsdag. Roligt vecka? Ja, mycket. (känn ironin, gott folk!) Men som tur är så blir det lugnt nästa vecka.

BTW! Så är jag så fruktansvärt glad över att snön äntligen håller på att
smälta bort och det håller på att bli vår. HÄRLIGT, eller vad säger ni?

dagens

dagens

2009-03-31 13:24:58


Jeansleggings - Gina tricot
Vit oversize tröja - MONKi
Halsduk - vet ej
Skinnjacka - Vero Moda
Väska - H&M

nervös

nervös

2009-03-31 09:05:39

Hej allihopa! Är alla glada och pigga idag? Själv var man uppe med tuppen, jarrå! Alarmet stod på kl. 7.00 imorse och då var det bara att kliva upp. Nu sitter jag på skolan och väntar på att jag ska få göra mitt tal (nationella). Igår kände jag inte av någonting, men nu börjar jag faktiskt känna mig rätt så nervös. Som tur är så är det inte många som ska redovisa idag, utan kanske 5-6 st bara, vilket känns bra! Nu ska jag öva lite till innan jag ska dra iväg. Uppdaterar någonting senare!

håll en tumme för mig!

håll en tumme för mig!

2009-03-30 23:20:40

Nu har jag pluggat klart för dagen, äntligen! Den stora delen av kvällen har gått åt till att öva på mitt tal inför imorgon. Jag som vanligtvis brukar vara ledig på tisdagar, ska åka in till skolan imorgon till kl. 9.00 och göra mitt muntliga nationella. Jag ska prata om familjens betydelse för ett bra liv och jag är väldigt nöjd med mitt tal. Det känns väldigt bra och jag hoppas att det även kommer att gå bra imorgon (håll en tumme för mig, snälla?).


Efter att det är klart blir det nog till att luncha med brudarna, innan jag åker ner på stan och göra några ärenden för att sedan åka hem och plugga åter igen. Men nu - läggdags!

single ladies

single ladies

2009-03-30 18:33:24



I got gloss on my lips, a man on my hips - hold me tighter than my Dereon jeans
acting up, drink in my cup - I could care less what you think

If you liked it then you shoulda put a ring on it.


helt okej dag.

helt okej dag.

2009-03-30 17:57:38

Denna dag har varit helt okej. På samhällen fick vi titta på en film med Felix Herngren. Filmen hette "Jobbkoll" och där gjorde Felix en undersökning - han var arbetsgivare till några ungdomar som sökte jobb hos honom. Han jävlades sönder med dom, bara för att visa att såhär kan det gå till när man söker jobb (han överdrev dock gaaanska så mycket). Hahaha, det var sjukt roligt att titta på i alla fall.

Felix Herngren är grymmmmm!

På naturkunskapen var det en genomgång inför provet på torsdag och på religionen pratade vi lite om Hinduismen och skrev några frågor om det - vilket vi gjorde klart jäkligt fort. Så vi fick sluta tidigare och då var det bara att ruscha till bussen. Det var riktigt skönt att komma hem en timme tidigare i alla fall. Nu blir det plugg resten av dagen/kvällen. Busy week, kul!

dagens outfit

dagens outfit

2009-03-30 17:44:48


Jeansleggings - Gina tricot
Vitt linne - Gina tricot
Vit långärmad - H&M

sjukt opepp

sjukt opepp

2009-03-30 10:01:37

Måndag = dags för skola igen och jag längtar redan till helgen! Har sovit hur dåligt som helst inatt och det med att ställa om till sommartid har inte gjort saken så mycet bättre heller, eftersom man får sova en timme mindre, blä!

Denna vecka kommer bli en väldigt jobbig sådan.
tisdag - muntliga nationella (pm + tal)
onsdag - skriftliga nationella (uppsats)
torsdag - naturkunskapsprov


Jag längtar verkligen till påsklovet nu och som tur är så är det inte långt kvar tills dess. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att sedan åka till skolan. Sjukt opepp, men vad kan man göra? Det är bara att bita ihop och köra!

fiesta!

fiesta!

2009-03-30 00:13:09

Gårdagen bjöd på mycket blandade känslor, men för det mesta så var jag på topp-humör.
Det blev lite krångel hit och dit, men det lyckades ordna sig i alla fall.


En bild på mig och Linnéa från gårdagen, haha!
Ingenvet varför vi håller i en tomte, men vi är snygga ändå.

Kvällen började med att Amanda kom hit innan vi åkte in till stan, på förfest hos E (♥) Där satt vi och spelade ölspelet tills Emma, Linnéa & Jennifer kom och joinade oss. Sedan blev det Stadt som gällde och där träffade jag både Kadde & Jonas, vilket gjorde mig väldigt glad.

Idag har jag mått som jag har förtjänat. Är huvvet dumt, så får kroppen lida. Jag har även blivit klack-stämplad på foten, så jag kan knappt röra den. (y) Dagen har spenderats för det mesta i sängen och i soffan, har inte orkat gjort någonting annat. Jo, jag gick och köpte pizza (bästa bakismaten, helt klart!) och jag var snäll och bjöd E (♥).

Nu är jag hemma och sitter och tittar på "Hemsökta hus". Jag är ganska dum som gör det egentligen, eftersom jag är väldigt lätt skrämd, men jag tycker det är kul att titta på också. Wellwell, jag får väl skylla mig själv då antar jag om jag inte kommer kunna sova inatt. Som tur är har jag sovmorgon imorgon, det gillas!

Jag hoppas ni har haft en bra helg, allihopa!

Lookie Lookie

Lookie Lookie

2009-03-28 15:28:06



Nu sitter jag här och försöker få mig lite taggad inför kvällens utgång med Emma & Amanda, genom musik, och vad passar inte bättre till det om inte denna grymma låt?



Vi ses i dimman, gott folk!
Lömskt.


MIN NYA GARDEROB!

MIN NYA GARDEROB!

2009-03-28 15:17:00

Igår tog äntligen jag och pappa tummen ur arslet och började bygga ihop min nya garderob, som har legat och skräpat under sängen i några veckor. Nu kommer lite bilder från gårdagen.

Här håller vi på att ta isär min (lilla) gamla garderob.

Och innan det fick jag ta ut alla mina kläder och det var inte lite.
Det sjuka är att detta är bara en del av mina kläder, hälften ligger nere i tvätten.

Här var vi färdiga med att ta isär den gamla garderoben
och det var dags att börja bygga ihop den nya.

Jag var bra på att hammra, höhö!

Här har vi fått ihop det mesta av den nya garderoben.
Nu är det bara dörrarna och lådorna som fattas.

Resultatet!

Vad tycker ni?

hey ya

hey ya

2009-03-28 13:28:41


älskar denhär låten!

Liar

Liar

2009-03-28 00:56:22

En grymt skön låt jag hittade alldeles nyss.

You’re the first thing I would choose, but the last thing I need.
You’re a liar. Liar.

utgång?

utgång?

2009-03-27 23:27:38

Sist jag var ut var för en månad sedan (kors i taket, jag vet!). Denna helg är det löningshelg och jag har varit inställd på att gå ut denna helg i två veckor nu. Det är även en massa folk som vill ha med mig ut, men är lite osäker. Känner mig inte så peppad på att gå ut längre - vad har hänt med mig? (haha!). Så jag vet inte riktigt hur det blir.

Frågan är - utgång imorgon eller inte?

Bjuder på en gammal bild på mig och brudarna.

Vilka är det som ska ut imorgon?

gad däääämn

gad däääämn

2009-03-27 23:11:46

Äntligen är det fredag och helg! Veckan har gått så fruktansvärt fort, håller ni inte med? Det har gått extra fort för mig, eftersom jag mina enda skoldagar är måndagar, onsdagar och torsdagar - de é nice.


Idag var det egentligen planerat att jag och mamma skulle åka till Sundsvall, men det blev tyvärr inte så. Istället blev det garderobs-byggning och herregud som jag & pappa har jobbat och slitit. Det var inte lika lätt som jag trodde det skulle vara, men vi lyckades! Nu är det bara dörrar och lådor som är kvar att göras, men det tänker vi fixa imorgon. Så imorgon kommer bilder! Nu ska jag lägga mig och kolla på en film.

unstoppable

unstoppable

2009-03-26 23:03:46

I’ll be rockin’ like a rockstar
I’m unstoppable, unstoppable, unstoppable, unstoppable

dokumentär

dokumentär

2009-03-26 22:48:19

Ikväll har jag tittat på dokumentären om "Monstret Josef Fritzl". Detta är bland det sjukaste jag någonsin har hört talas om, usch. Det är så fruktansvärt hemskt. Vilka sjuka människor det finns!

"I april 2008 vändes världens blickar mot staden Amstetten i Österrike då Josef Fritzl, en respekterad, affärsman, greps och anklagades för att under 24 år ha utnyttjat sin dotter sexuellt. Han höll henne fånge i familjens källare (i 8516 dagar) och under åren födde dottern, Elisabeth, sju barn varav ett dog."


Var det någon mer som kollade på dokumentären?

it happens all over again

it happens all over again

2009-03-26 19:55:37

Efter att jag hade tittat på Grey's Anatomy igår, så tog det inte lång stund innan jag somnade. Det var första gången på väldigt länge som jag somnade innan kl. 23.00 och bara därför så trodde jag att jag skulle vara piggare idag än jag har varit alla de andra dagarna denna vecka, men icke! Idag var jag tröttare än jag har varit på väldigt, väldigt länge. Det var till och med jobbigt att hålla upp ögonen imorse, helt sjukt. Varför är det så - ju tidigare man somnar på kvällarna, desto tröttare är man när man vaknar på mornarna. Borde det inte vara tvärtom?

Wellwell... Denna torsdag har inte varit som alla andra torsdagar. Har knappt haft några riktiga lektioner, vilket har varit riktigt skönt! Annars så brukar ju torsdagarna vara de värsta skoldagarna. Jag kom hem runt tre tiden och efter att jag hade fikat, så satte jag mig och kolla på tv en stund med pappa. Kände att jag behövde ta det lugnt ett tag innan jag skulle sätta igång med pluggandet. Efter ett tag hörde jag att pappa snarkade, Alix låg på min mage och sov och jag tänkte "what a hell..." och så blunda jag också. Jag vaknade för ca en timme sedan och fick höra en väldigt tråkig nyhet. Kommer att gå jättebra för mig att somna inatt (y) som tur är så är jag ledig. Imorgon blir det kanske Sundsvall med mami som gäller. Shopping, det gillas! Men nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska gå ner och titta på tv.


Det var inte helt oväntat,
men det är ändå jobbigt.
Vila i frid. 

denna onsdagkväll

denna onsdagkväll

2009-03-25 21:02:18

Nu sitter jag här, mätt och belåten efter en übergod marrängtårta och annat smått och gott som jag fick smaka på (MMUMS!). Var ju ner till grannen och gratulera honom för att han fyller 50år och när vi kom dit var det en massa folk där fortfarande. Jag fick även en väldigt trevlig överraskning när jag kom innanför dörren - Johanna var hemma! Jag minns inte sist jag träffade henne, så det var väldigt kul att hon hade kommit hem från Växjö och hälsat på.  Blev lite uppdaterad och så fick man själv uppdatera henne litegrann, mycket trevligt! Härnäst blir det plugg och Grey's som gäller. Ciao! :*



ny bloggdesign

ny bloggdesign

2009-03-25 17:38:22

Som ni kanske redan har märkt nu, så har jag en ny bloggdesign. Jag började lessna på min förra och kände att det var dags för en liten förändring. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och det kan jag tacka min kära syster för! ♥

Jag har även tagit bort musiken som startar när ni kommer in på min blogg,
så för er som har stört sig på det förut kan vara glada nu!


Vad tycker ni om den?

nya msn

nya msn

2009-03-25 17:38:15

Alldeles nyss installerade jag den nya versionen av msn. Jag var lite skeptisk till det innan, eftersom jag var så van vid den gamla, men nu har jag tagit ett steg i rätt riktning - att prova på nya saker - och installerat det nya (haha!). Och jag tycker det är helt okej, om inte bättre faktiskt. Det kommer i och för sig att ta lite tid innan jag vänjer mig vid det, men det ska nog funka.

Har du nya msn, isf vad tycker du?

onsdag

onsdag

2009-03-25 17:26:07

Idag var jag duktig och stannade kvar på skolan och skrev, fastän alla andra drog hem. Beröm till mig! Jag berättade förut att vi hade vi uppgift att skriva 5 notiser och när vi hade lämnat in dem så berättade våran lärare att vi måste göra om allihopa, för enligt honom hade vi inte gjort några notiser. Så nu har jag börjat om från scratch och jag har lyckats skriva klart 2,5 notiser av 5. Det tar sån tid, eftersom man är mer nogrann med det man skriver nu än förut, med tanke på att man vill inte göra om dem ännu en gång.


Jaja, nu ska jag göra mig i ordning för att senare gå ner till min granne och gratulera honom, eftersom han fyller 50år idag. Grattis grattis! Då blir det till att träffa lite trevliga människor, vara lite allmänt social och kanske om man har tur så blir man bjuden på en tårta. (a) Jag kände att jag var lite sugen på något, så varför inte satsa på stort? Haha, litet svull. Men man får, ibland så... Uppdaterar er senare :*

blir inte mycket roligare än såhär

blir inte mycket roligare än såhär

2009-03-25 11:12:32

Nu sitter jag på skolan och har skit tråkigt. Lektionen har ännu inte börjat, men ändå sitter jag här för det finns ingenting annat att göra på skolan.


Imorse försov jag mig, men det var faktiskt inte mitt fel, utan pappas. Eftersom jag stänger av mitt alarm i sömnen, så bad jag pappa att väcka mig. Men tror ni inte att han glömde bort det och väckte mig en halvtimme senare än jag hade sagt till honom. Det resulterade i att jag fick stressa sönder; duscha, klä på mig, sminka mig och käka frukost på mindre än en halvtimme (y) och det som förvånar mig är att jag hann. ;o

Första lektionen var naturkunskap och då fick vi labba. Vi fick ha på oss en vit rock, i en alldeles på tok för stor storlek (så vi var väldigt snygga!) samtidigt som vi fick kolla i ett mikroskop på en massa kromosomer från lökrötter. Det var inte så kul direkt, men roligare än en vanlig lektion i alla fall. Och nu har jag text, som är = att skriva klart våra notiser. Suck... det går inte bra, vilket gör mig väldigt opepp på att sitta här.

just like heaven

just like heaven

2009-03-24 22:48:58

Dagens pluggande har väl gått sisådär. Har kommit en bit på vägen i alla fall, men är inte riktigt klar med allt. Jag längtar verkligen tills jag ligger i fas med allt skolarbete och inte ligger efter lika mycket som jag gör nu. Känner ni igen er?


Nu tänkte jag i alla fall lägga mig i sängen och kolla på "Just like heaven", som förövrigt är en skitbra film, och somna till den. Det är trots allt skola som gäller för mig imorgon igen och jag känner på mig att det inte kommer att bli en så bra dag, med tanke på att vi kommer att ha text i tre timmar. Att sitta framför en dator i tre timmar kommer inte att göra min huvudvärk (som vägrar ge med sig) mycket bättre om jag säger så, men man får väl hoppas på det bästa!

ballar av stål

ballar av stål

2009-03-24 13:23:32

Jag måste verkligen rekommendera er att titta på "Ballar av Stål" som går på Kanal 5, kl. 21.55 på måndagar. Om man vill få sig ett väldigt gott skratt, så ska man definitivt kolla på det, haha! Soneby CitySport är min favorit! Han är helt galen!

Detta är bland det sjukaste och roligaste jag har sett på länge.

you're just like a dream

you're just like a dream

2009-03-24 13:19:00


tisdag

tisdag

2009-03-24 12:55:16

Idag är jag ledig och tanken var att jag skulle kliva upp tidigt och få lite saker gjorda. Hade ställt alarmet på 9, men lyckats trycka av det i sömnen (y) så nu sitter jag här alldeles nyvaken kl. 12.55. Även att jag vaknade ungefär 10.000 ggr inatt av att jag frös, fastän jag hade både täcke och filt på mig. Så om du har smittat mig med din dunderförkylning nu sis, då jävlar! Jag varken orkar eller hinner vara sjuk just nu, har så mycket som måste göras. Nästa sak på schemat är plugg och sen lite senare ska jag kolla på det nya gossip girl-avsnittet och dricka lite varm oboy.


måndag

måndag

2009-03-23 23:39:03

Negativt med denna dag:
♦ Jag höll knappt på att ta mig upp ur sängen imorse
♦ Höll på att missa bussen
♦ Det har snöat hela natten och hela dagen, blä!
♦ Min huvudvärk som började igår, har ännu inte gått över
♦ Religionkunskapsprovet gick åt helvete


Religionsprovet handlade om Islam och innan jag gick och la mig igårkväll, så tyckte jag att jag kunde det mesta - men så var inte fallet. När jag kom till skolan fick jag veta att man skulle plugga en massa jämförelser också mellan Islam och Kristendomen, vilket jag knappt hade pluggat på. Såklart så var det vad hela provet gick ut på i stort sett - att man skulle jämföra en massa mellan dessa två religioner. Jag skrev i alla fall 7 sidor (helt insane, I know), men ändå... det kändes inte bra. Det kändes som att jag bara satt och flumma på om allt mellan himmel och jord. Nej, fy. Inte bra. Men jag får tänka positivt och hoppas på det bästa. Håll en tumme för mig, okej?

Positivt med denna dag:
♦ Jag fick träffa min Emma, som jag inte har träffat på
evigheter kändes det som - då blev jag glad. :) ♥
♦ Jag träffade även Madde, en barndomsvän till mig,
på bussen hem och vi satt och pratade om allt möjligt.
Vi pratade bland annat om att hon kanske ska fixa
min frisyr till balen! Äntligen någonting positivt i jämförelse
med alla motgångar jag har haft ang. min student/bal.

söndag

söndag

2009-03-22 18:10:16

Söndag, suck... Ja, man kan inte annat än sucka åt denna dag. Sista dagen på helgen, innan man ska tillbaka till skolan igen. It's depressing. Men jag måste faktiskt ge mig själv lite beröm eftersom jag känner mig oerhört duktig som har stannat hemma ännu en helg ifrån krogen/fester - där ni annars brukar se mig på helgerna. Haha, nu lät jag som en alkis också, men whatever. Ni förstår hur jag menar.

HAHA! Jag måste bara berätta detta. Jag kom nyss hem ifrån en liten roadtrip, haha! Mamma ville ha sällskap till friggesund, för att hon skulle hämta sis där, så jag var snäll och henkade på. När vi började närma oss, ringde vi för en vägbeskrivning. Vi fick världens sämsta vägbeskrivning av sis, vilket gjorde så att vi gjorde en liten sightseeing i den lilla byn. Vi var helt lost och visste varken hur vi skulle hitta dit vi egentligen skulle eller hur vi skulle hitta ut därifrån. Tillslut så lyckades vi hitta både och kunde bege oss hemåt. Det tog oss nästan 3 timmar att åka tur och retur, men vi fick oss många goda skratt i alla fall, ojoj... Men nu ska jag hoppa in i duschen, för att sedan bege mig till E's place. See ya tomorrow! :*

Detta är ett av bland de första korten som togs på oss ♥

vi måste tillbaka in i gunget man

vi måste tillbaka in i gunget man

2009-03-22 14:23:43


won't let you down

won't let you down

2009-03-22 01:31:59


jag vill bli rödtott igen!

jag vill bli rödtott igen!

2009-03-22 01:16:37

Jag har sedan länge funderat över vad jag ska göra med mitt hår och jag har bestämt mig för att göra någonting radikalt med det. Detta kommer dock inte att ske förrän efter balen. En tanke jag har haft och som har blivit väldigt frestande är att jag ska färga tillbaka till min orginal hårfärg - rött.

Tro det eller ej, men jag vill bli rödtott igen!

Anledningen till varför jag inte är det nu, är för att när jag var mindre hade jag tröttnat på att alltid vara det och tyckte det var dags för en förändring. Jag tyckte även att det var fult, så jag började färga mitt hår vid 10års ålder. Men nu när jag har blivit lite äldre, så har jag insett hur snyggt det egentligen är. Jag är hur taggad som helst inför detta att jag vill göra det nu! Jag hade tänkt mig nått i denhär stilen;

Vad tycker ni om min idé?

robinsson 2009

robinsson 2009

2009-03-22 01:08:46

Ikväll har jag kollat på premiären av Robinson 2009, here it goes again. Robinson börjades sändas år 1997 och då var det verkligen någonting nytt och spännande, riktig underhållning. Sedan dess har det bara gått utför, i mina ögon. Fastän det inte har sänts på flera år, så känns programmet ändå uttjatat och tråkigt. Na-ah, detta är inte ett program jag kommer att följa framöver i alla fall.

Vad tycker du?

lördag

lördag

2009-03-22 01:08:03

Jag råkade sova lite för länge idag, till halv två närmare bestämt. Det kändes som att hela dagen försvann och inte har det blivit mycket gjort av dagen heller. Jag har dock städat och donat hela dagen, så att mitt rum kan bli riktigt klart någon jäkla gång, men det har inte gått så bra... Det blir så att jag påbörjar en massa saker, sen tröttnar jag och går över till nästa - jag avslutar aldrig det jag en gång har påbörjat. Känner ni igen er? Wellwell , nu tänkte jag slå igång en film och försöka somna till den. Imorgon har jag bestämt mig för att kliva upp tidigt och få lite saker gjorda.

outfit

outfit

2009-03-21 17:00:25

Solen skiner, fåglarna kvittrar, snön håller på att smälta bort - det håller på att bli vår, gott folk! Detta gör mig på väldigt bra humör och jag har även fixat ihop en liten önske-outfit inför våren/sommaren. Detta kommer jag att köpa så fort jag får pengar! Ohmy, så snükkt!


skönheten vs. odjuret

skönheten vs. odjuret

2009-03-21 16:55:12

Denna fredag blev en lugn hemmakväll för min del. Sis drog iväg på g-festen, vilket innebar att det bara var tre av fyra familjemedlemmar kvar i huset. Vi lagade en riktigt god middag tillsammans och efter det gick vi in till vardagsrummet och kollade på Let's Dance. Det var riktigt spännande att kolla denna gång, eftersom det bara var de tre bästa dansparen kvar.

Bilden är tagen från TV4:s hemsida.

Morgan var den som fick åka ut denna gång och jag tyckte så synd om honom, för han ville verkligen komma till final. Alla ville väl komma till final, men någon måsta ju åka ut - denna gång blev det Morgans tur. Den som ger sig in i leken, får leken tåla. Nu är det Laila och Magnus kvar, med respektive dansparner, och jag undrar hur det kommer att gå jag..

Skönheten vs. Odjuret
Vem tror du kommer vinna?

Lessheten

Lessheten

2009-03-20 16:23:44

Det går inte att beskriva hur less jag är nu alltså.
Jag ska ta allting från början, så att alla hänger med - REWIND!


Min balkänning?

För ca ett år sedan hittade jag en klänning och sa redan då att "dedär ska bli min balklänning". Jag visade mamma den och frågade om det var möjligt att hon kunde sy denna klänning åt mig och det kunde hon såklart. Så, för ett år sedan hade jag redan fixat en klännings-modell till min blivande balklänning, men tyget då? Ja, vi kommer till det. Så ungefär i ett år har jag försökt att hitta ett tyg till min klänning, men inte hittat något. Det har varit helt omöjligt! Men nu med tanke på att det bara är 12 veckor kvar till studenten, så börjar jag få lite panik.

Jag berättade i ett lite tidigare inlägg att jag var på Wahlmans i Gnarp i helgen och försökte leta tyg. Jag blev så glad, för att jag hittade äntligen ett tyg som jag ville ha och modellen hade jag redan, så det vore bara att sätta igång. Problemet var att de inte hade tillräckligt med tyg till min klänning och de var inte säkra på om de kunde beställa hem någonting mer, men de sa att de skulle höra av sig på måndagen ang. om de kunde eller inte kunde. Jag fick världens klump i magen, för jag tänkte att med min vanliga tur så kommer allting att skita sig - och vad händer? Jo, för det första så hörde dom inte av sig förrän på idag och för det andra så berättade dem att det inte fanns någonting mer utav de tyget som jag ville ha.

Kul va? Jätte kul att börja om från scratch nu, liksom. Jag har två val, antingen:

Samma klänning - Annat tyg / Annan klänning - Samma tyg

Jag med min beslutsångest och allt, kul... Förstår ni vilken situation jag sitter i? Usch, füfan va jag är less nu. Varför ska det alltid krångla för? Just nu känner jag bara för att åka på Florist och köpa en klänning, så jag slipper dehär. Det är inte kul längre...

dålig uppdatering, i know

dålig uppdatering, i know

2009-03-20 10:31:38

Sorry för en dålig uppdatering, men de tre senaste dagarna har varit rent ut sagt - förjävliga. Allting började i tisdagskväll då jag hade en förjävla huvudvärk och en weird känsla i magen (mådde typ illa). Jag trodde att det skulle bli kortvarigt och att det skulle bli bättre efter en natts sömn, men det blev dock inte som jag hade tänkt mig. Jag vaknade upp på onsdagsmorgonen och då hade det hela gått ett snäpp värre, men jag tog en alvedon i hopp om att det skulle gå över, och åkte iväg till skolan.
   Det hela slutade med att jag åkte hem efter bara en lektion. Jag hade dock bara två lektioner den dagen och på den andra lektionen skulle vi skriva på våra notiser, som jag ändå hade glömt hemma, så då kände jag att det inte spelade en så stor roll att jag åkte hem. När jag kom hem så tog jag en till alvedon och sov 5 timmar, bara sådär rakt upp och ner, och när jag vaknade mådde jag varken bättre eller sämre. Under hela kvällen mådde jag exakt likadant.
   Igår när jag vaknade var det inte ens någon idé att kliva upp ur sängen. Onsdagens illamående var ingenting jämfört med gårdagens. Det hela hade gått ännu ett snäpp värre genom en väldigt otrevlig syn, om jag säger så. Migrän, jippie... Vilket resulterade i att jag stannade hemma även idag. Jag vill ju inte direkt åka till skolan när jag out of nowhere kan må riktigt illa, så som jag gjorde igår. Na-ah. Nu ska jag gå ner och försöka pina i mig en tallrik fil och sen blir det nog sängen som gäller, resten av dagen. Ciao!


I miss my girls

tiden går så jäkla fort!

tiden går så jäkla fort!

2009-03-17 18:26:03


Är jag den enda eller är det fler än jag som tycker att tiden går så jäkla fort? Det är helt insane! Emma berättade för mig nyss att det bara är 30 skoldagar kvar (alla helger och lovdagar är borträknade). 30 dagar?!! Det är ju ingenting. Tänk hur mycket man ska hinna med innan dess?

Jag upptäckte även idag, när jag gick in på min och Emmas bokning, att den 21 april ska resten av pengarna till bulgarien-resan betalas in. Det är ju snart! Hur ska man hinna få ihop alla pengar till den OCH fickpengar? Det är helt sjukt alltihop. Nu gäller det till att snåla... och det som jag är så bra på, menar jag, not good.

Det är 87 dagar kvar till studenten.
Vart tog all tid vägen?

en bra/dålig dag

en bra/dålig dag

2009-03-17 18:16:14

Idag har det varit både en bra och dålig dag.

Bra'a saker som har hänt idag:
♦ Jag var ledig idag, eller hade en jobba-hemma-dag
♦ Jag sov inte bort hela dagen, utan klev upp tidigt. Sov ändå 10 timmar (y)
♦ Har fixat min playlist på min iphone, brabrabra!
♦ Har bakat både kladdkaka & sockerkaka, sååå gott!



Dåliga saker som har hänt idag:
♦ Mitt pluggande har inte gått så bra
♦ Har en förjävla huvudväk och en förjävla konstig känsla i magen, mår typ illa
♦ Det nya Gossip Girl-avsnittet har inte kommit ut än, crap!


Gossip girl is back!!!

Gossip girl is back!!!

2009-03-16 23:29:50

Jag är nog inte den enda som har suttit nu, varje tisdag i flera veckors tid, och funderat på varför det inte har kommit ut något nytt Gossip Girl avsnitt ännu. Ni vet hur det blir när man har följt en serie så pass länge, att man har riktigt kommit in i det och man vill bara se vad som kommer hända härnäst? Så har det blivit för mig och man blir lite irriterad när det inte kommer ut några nya avsnitt på en sisådär fyra veckor, helt utan orsak? Men nu idag så fick jag den glada nyheten att jag inte behöver vänta längre. Imorgon, eller rättare sagt inatt, kommer det nya Gossip Girl avsnittet ut och det ska jag banne mig titta på så fort jag vaknar imorgon. Jag är nämligen ledig imorgon (sug på den!) Min källa till denna nyhet, kommer från en annan bruds blogg jag hittade sådär lite random. Men hon hade i alla fall lagt upp detta youtube-klipp - och jag hoppas verkligen att det är sant. Jag längtar verkligen! Kolla bara på detta...


Någon mer än jag som gillar Gossip Girl?

monday

monday

2009-03-16 18:09:07

Gårdagen spenderade jag hos E (♥). Vi kikade på film och hade det mysigt bara. Fastän jag hade sovmorgon till tolv idag, så råkade vi sova lite för länge. Vilket ledde till att jag nästan kom försent till min första lektion, men jag hann precis.


Jag & E råkade sova över lite.

Jag har bara haft dryga lektioner idag. Blev lätt irriterad på saker och min huvudvärk blev bara värre och värre under dagen. Det berodde kanske på att min frukost och lunch bestod endast av en skink/ost baguette och en banan. Men jag hade världens tur när jag stod och väntade på bussen. Syrrans kompis hade köpt en hamburgare på Frasses till Carro, som hon inte ville ha, så jag fick den. MMMMUMS!
Nu sitter jag här hemma, mätt och belåten, och ska sätta igång med pluggandet. Har så sjukt mycket i skolan just nu, så jag spyr snart. BLÄ! Men som tur är så är det inte långt kvar nu, bara 88 dagar kvar till studenten, wiho!

Dagens outfit

Svart cardigan @ VeroModa
Vitt linne @ Gina tricot
Svarta jeansleggings @ Hollywood

inbakad fläta

inbakad fläta

2009-03-16 17:34:57

Gjorde en inbakad fläta på mig själv inatt (och jag klarade det, för första gången!), alldeles precis innan jag gick och la mig. Såhär blev flätan och resultatet, I like it!


Det var egentligen meningen att jag skulle kliva upp tidigt idag, men så blev inte fallet. Jag blev väckt av att en söt fyllskalle ringde och väckte mig kl. 5.00 inatt, och ville prata. Det gjorde ingenting :) ♥ men det resulterade i att jag klev upp kl. 13.00 i alla fall.
Jag måste faktiskt erkänna att jag är väldigt stolt över mig själv, för att jag stannade hemma hela helgen och pluggade - och nu är jag klar med det mesta! Nu ska jag åka iväg och spendera resten av dagen och kvällen tillsammans med E (♥)

SKÄRPNING SVENSKA FOLKET!

SKÄRPNING SVENSKA FOLKET!

2009-03-15 02:00:00

Jag och familjen tittade även på Melodifestivalen ikväll och jag blev verkligen chockad. WTF?! Svenska folket, vad håller ni på med? Caroline af Ugglas låt "Snälla, snälla" - förlåt mig nu, men hur i helvete kan någon tycka att den låten är bra? Jag förstår verkligen inte hur den kunde komma bland de tre bästa, kan ni förklara det för mig? Skärpning svenska folket, skärpning! Jag menar, E.M.D:s låt "Baby goodbye!" var ju sjuuuukt mycket bättre än alla låtarna tillsammans och jag tror faktiskt att vi skulle kunna ha en chans i Eurovision om deras låt gick vidare. När de höll på att dela ut folkets poäng (och delade ut höga poäng till Ugglas låt), blev jag så nervös att jag måsta gå ifrån tv:n. Som tur var så vann Malena Ernman med låten "La Voix", fastän man inte hörde vad hon sjöng, men jag är glad för det i alla fall. Huvudsaken är att inte Ugglas låt "Snälla, snälla" vann. Men jag anser dock att Sverige fortfarande är körd i Eurovision.

E.M.D skulle ha vunnit! Vad tycker du?

med andra ord

med andra ord

2009-03-15 01:58:18

Denna lördagkväll blev en riktig familjekväll. Det började med att vi satt och åt en härlig middag tillsammans, som bestod utav kyckligfilé, ris & currysås. Efter middagen bestämde vi oss för att spela spel. Vi spelade både kort, yatzy och ett spel jag verkligen kan rekommendera - "Med andra ord". Om man verkligen vill ha sig ett gott skratt, då är det det spelet man ska spela. Spelet går ut på att man får ett ord, som man sedan ska beskriva med andra ord, och ska försöka få den andra medspelaren att förstå vilket ord det är, på tid. Man är indelar in sig i lag, i vårat fall två och två, och tävlar om den som får flest rätt. Vi fick oss många, många skratt under de många spelomgångarna. "Ett gott skratt, förlänger livet" - om det är sant, så antar jag att vi förlängde våra liv med minst 50 år. Så som vi skrattade, ojojoj...


krångel, krångel, krångel

krångel, krångel, krångel

2009-03-14 15:38:20

Dagen började med att jag & mamma bestämde oss för att åka till Gnarp och kolla på balklänningstyg och förhoppningsvis köpa ett också. Nu när jag är hemma igen, insåg både jag & mamma att vi inte blev ett dugg klokare av denna resa. Grejen är den att jag har klänningsmodellen och jag har hittat tyget (!), men tygen räckte inte till klänningen jag hade sett ut och de var inte säker på om det gick att beställa hem mer heller (får besked på måndag).
Så... jag fick sätta mig och kika igenom ett antal kataloger efter andra klänningar som tyget räckte till, som utifall liksom, och det fanns sååå många fina klänningar. Nu känns det som att jag är tillbaks på noll igen och det är bara 3 månader kvar, crap! Krångel, krångel, krångel - varför ska det alltid krångla?! Suck . . . Jag får som sagt besked på måndag, så jag får väl se hur det blir då. Håll tummarna för mig, please?


Några fina balklänningsmönster jag tittade på.
Den längst till vänster liknar min modell som jag sett ut från början,
så den och den längst till höger gillar jag mest.

Vilken tror du skulle passa mig bäst?

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, kuuul. Jag är inte direkt peppad på det, men jag har så sjuuukt mycket att göra nu, så jag läre väl. Rolig lördag. Johanna försöker även få med mig ut ikväll och jag blev jäkligt sugen, damn. Jag som skulle köra en vit-helg. Jaja, vi får väl se hur det blir också. Men nu - plugg.

fredagen den 13:e, igen

fredagen den 13:e, igen

2009-03-14 01:36:29

Äntligen fredag och äntligen helg! Idag är det inte vilken fredag som helst, utan det är fredagen den 13:e, igen. Två gånger på samma år kan bara betyda en sak - 2009 kommer bli ett riktigt sjujäkla otursår, eller har jag fel? Jag hoppas verkligen att jag har fel! Det får verkligen inte inträffa någonting otursaktigt på de kommande dagarna jag verkligen ser fram emot, så som; bulgarien, studenten, balen etc. Som tur är har ingenting otursaktig hänt mig idag.

Har ni haft någon otur idag?

Idag har jag varit ledig, men ändå klev jag upp kl. 10.00. Vem kliver upp tidigt när man är ledig liksom? Till mitt försvar så gjorde jag bara det för att jag inte kunde somna om. Gick ner, tog en dusch, käkade lite frukost och satte mig sedan vid datorn, där jag i stort sett har suttit hela dagen. Nu kan jag stryka både religionsuppgiften och hemtentan - good work!

Dreams

Dreams

2009-03-13 14:15:30

Drömmar. Ibland älskar jag dom och ibland hatar jag dom! Inatt hade jag en riktigt obehaglig dröm. Ni vet, när man drömmer om någonting man är riktigt rädd för ska inträffa och när man vaknar tror man att det verkligen HAR hänt irl. Jag drömde en sådan dröm inatt, vilket gjorde så att när jag vaknade hade jag verkligen gråten i halsen samtidigt som jag var förbannad så jag skakade. Men jag insåg sen att det bara hade varit en dröm, but still...


Har ni någonsin haft en sådan dröm?

Min dag började med att jag försov mig och fick stressa hur mycket som helst, för att hinna med bussen. Skola från 9-14 och det har varit en väldigt tråkig och dryg skoldag. Torsdagar är värst, helt klart. Samhälle, svenska, naturkunskap och religion på en och samma dag, bläääää! Nu är jag hemma och ska plugga religion resten av dagen/kvällen, kanske till och med börja på hemtentan som ska in imorgon? Bra framförhållning Benitha, väldigt bra... Tur att jag är ledig imorgon!

if loving you is so wrong, i don't wanna be right

if loving you is so wrong, i don't wanna be right

2009-03-11 22:47:50

Det blev en kort skoldag för mig idag, skööönt. Hade naturkunskap och sen text (som jag åkte hem och jobbade på). Men innan jag åkte hem, gick jag på stan och kikade en sväng med Cicci och Sunkan. Hittade lite mer kläder som jag vill köpa. Det är farligt att gå in på gina tricot!

Sen jag kom hem så har jag gjort kladdkaka (mmums! jag har blivit beroende), kollat på Vänner & Grey's Anatomy och pluggat lite religion. Har en inlämningsuppgift som ska in imorgon och jag har knappt skrivit en hel sida ännu, not good. Ska skriva lite till på den, innan jag tänkte gå och lägga mig. Som tur är så kan jag skriva imorgon också när jag kommer hem. Imorgon är torsdag och det kommer bli en väldigt, väldigt lång dag..


En gammal bild jag hittade på mig idag.

Prenumerera på min blogg vettja!
Klicka HÄR!

sunglasses

sunglasses

2009-03-10 20:53:20

Jag längtar verkligen tills det blir vår nu, helst sommar, så man slipper dehär deprimerande vädret vi har nu. Ena dagen är det sol och man kan se asfalten tina fram, den andra dagen är det snöstorm och man fryser ihjäl så fort man sätter sin fot utanför dörren. Nej, usch och fy! Ge mig vår och sommar istället - och direkt när jag tänker på det, så börjar jag fundera över att köpa nya solglasögon. Har ju mina snygga solglasögon från H&M som jag köpte förra året (som jag absolut älskar!) men lite nytt är aldrig fel!


Vilka kommer att passa mig bäst?

ge mig?

ge mig?

2009-03-10 20:36:13

Det finns så sjukt mycket som jag vill köpa nu.
Ge mig lite cash nu, så jag kan köpa dessa:

Bikini

En bikiniöverdel och en bikini, så snygga!


Gladiatorsandaler

Jag har velat ha gladiatorsandaler hur länge som helst
och nu har jag hittat två par som jag verkligen vill ha.



Hippieband

Hippieband tyckte jag inte var någon hit från början,
men nu på senaste tiden har jag ändrat åsikt ganska rejält.
Nu tycker jag verkligen att det är hur snyggt som helst!



Plånbok

Jag köpte en plånbok då jag var i Turkiet förra året,
men nu känner jag att jag vill ha en ny - som denna t.ex.



Vad tycker du?


if you liked it, then you shoulda put a ring on it

if you liked it, then you shoulda put a ring on it

2009-03-10 18:08:37

Jag har fastnat totalt för den här låten, så bra!
http://www.youtube.com/watch?v=8mVEGfH4s5g



En ny kurs

En ny kurs

2009-03-10 11:24:13

Dedär med att kliva upp tidigt funkar inte för mig, så är det bara! Jag har haft världens värsta natt. Först kunde jag knappt somna (jag lyckades somna kl. 2.00), sen vaknade jag jag kl. 3, 4, 5 och sen kl. 6.00 klev jag upp.

Den första och enda lektionen jag hade idag var Text C, en ny kurs som började idag. Den kursen går ut på att vi ska göra en egen tidning; skriva artiklar, fota bilder, redigera etc.
Jag tycker sån't där är jättekul, men grejen är att det är en 100p kurs och vi har så lite tid på oss. Jag menar, det är ca. 3 månader kvar tills jag tar studenten och tänk hur mycket annat, föruom texten, som jag måste hinna med innan dess? Det är helt insane! Men det är bra'a är att när vi har kommit igång med denhär kursen, kan jag i stort sett vara ledig varje tisdag och fredag, eftersom jag bara har text c lektioner dom dagarna. Eller ledig och ledig, jag kan vara hemma och jobba, eftersom kursen går ut på att vi kommer att få jobba självständigt och visa vad vi kan. Det kommer bli riktigt kul.
Dagens lektion var att vi satt och pratade med vår lärare om vad vi skulle skriva om och sen fick vi sluta typ. Så nu sitter jag här hemma inkurad i täcket och fryser häcken av mig. Det är svinkallt ute! Vart försvann våren? Nä, nu ska jag sova en stund eftersom jag fick så lite sömn inatt, sen blir det plugg.

måååndag

måååndag

2009-03-09 23:36:32

Var det någon mer än jag som såg säsongspremiären av "Spårlöst" ikväll? Jag tycker det är ett så bra program, men framförallt så fruktansvärt rörande. Spänningen och alla känslor, ojoj... Kvällens avsnitt gjorde så att både jag och mamma grinade floder (haha, vilken trevlig syn). För er som missade kvällens avsnitt, kan titta på reprisen på söndag kl. 14.15 och för er som vill följa programmet så går det varje måndag kl. 21.00 på TV4.

"Spårlöst", bilden är från kvällens avsnitt och tagen ifrån TV4:s hemsida.

Nu kanske det är läggdags för mig? Jag som tyckte det var jobbigt att kliva upp kl. 10 imorse, ska försöka kliva upp kl. 06.00 imorgonbitti. Jag undrar hur det kommer att gå ja... Det är en förjävla mix dedär - ena dagen har jag sovmorgon till kl. 12.00 och den andra dagen börjar jag den sjukligt tidiga tiden kl. 8.00. Jag börjar nämligen en ny kurs imorgon, Text C, så jag får väl se hur det går. Berättar mer om det imorgonbitti, när jag sitter på lektion. Godnatt!

hejdå sportlov, hej skola!

hejdå sportlov, hej skola!

2009-03-09 17:48:29

Jag trodde gårdagen skulle bli ännu en tråkig söndag, som man spenderade hemma i ångest om att morgondagen skulle innebära skola - men icke. E (♥) kom och hämtade mig runt halv fem och vi åkte hem till honom i Gnarp, där jag spenderade resten av dagen och imorse.
Det var lite tugnt att kliva upp kl. 10 imorse, eftersom jag inte har klivit upp tidigt en enda dag på hela lovet, men det gick bra det också! E (♥) var även snäll och skjutsade in mig till stan, fastän han var ledig, puss på han! :*


Mitt nya schema

Första skoldagen efter lovet har varit ganska dryg. Först ett litet mentorsamtal, sen naturkunskap och religion. Ni hör hur det låter - BOOOORING! Men jag är fortfarande nöjd med mitt nya schema. I just love it, om man bortser från torsdagarna då (dom kan vi skippa!). Men annars så är mitt schema pretty damn good!


Det märks verkligen att skolan har börjat igen, för nu ska jag sätta igång med pluggandet, suck... Men ett litet plus är att jag ska samtidigt titta på filmen "Patrik 1,5" som E (♥) fixade åt mig igår. Har du sett filmen, isf - vad tyckte du?

saturday night

saturday night

2009-03-08 01:36:08

Det var väldigt längesen jag var hemma en lördagkväll, måste jag säga. Visst, jag körde några vithelger för några helger sedan, men då var jag inte hemma hela helgen, utan gjorde annat på kvällarna. Men idag har jag faktiskt varit ensam hemma hela dagen, lagat mat & gjort eld i pannan och grejer. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag räknade faktiskt med att få vara ensam hela natten också, men då kom mamma & pappa hem och det blev jag väldigt glad över. De har nämligen varit på 80års fest hela dagen, så när de kom hem så hade de med sig en bit smörgåstårta till mig. Jag käkade upp den i ett naffs, mmmmums!

En trevlig överraskning jag fick av mamma & pappa

Lördagar brukar vanligtvis betyda utgång för mig, men inte ikväll. Anledningen till varför jag inte just nu vid detta tillfälle är på Stadt och shakar ass är för att Backyard Babies är där. Visst, det hade varit roligt att gå ut, men för min del var det lite väl mycket pengar att lägga ut på ett band som jag inte är ett så stort fan av.

På tal om stora fan. Jag tror inte någon kan vara större fans av Backyard Babies än min lillasyster & Carro i alla fall. Jag har ingen aning om hur många konserter de har varit på och hur många Backyard Babies låtar jag får höra dagligen dunkandes inne från min systers rum.
Min syster och Carro skriver även artiklar till HT:s ungdomsspalt lite då och då, och när de fick höra talas om att Backyard Babies skulle till Hudiksvall så frågade de HT om de kunde fixa så att de kunde få intervjua dom - och de lyckades, fast denna artikel skulle då placeras på nöjesidan. Så nu idag intervjuade de Backyard Babies, när de satt och signerade skivor inne på Carlings i Hudiksvall och just nu vid detta tillfälle är de på Stadt för att se deras uppträdande också - GRATIS! Lite fuskigt sisådär, eftersom de inte ens har fyllt 18 än. Men de kommer att få ha krögarn på Stadt som barnvakt, så SÅ lindrigt undan kommer dom inte. De kommer att få stå i DJ-båset under hela uppträdandet och sen efteråt får de gå ut direkt. Men det är ganska nice det också..


Bloggvärde

Bloggvärde

2009-03-07 20:14:58

Det finns inte så mycket att göra på en lördagkväll som denna, så jag satt och kollade runt lite och lyckades hitta en sida där man kan kolla hur mycket sin blogg är värd. Man ska dock inte ta sidan så seriöst, för det är ju omöjligt att kunna värdera ens blogg på ett sådant snabbt sett. Men man kan istället göra det för kul och jämföra bloggar med sina vänner liksom.


Enligt sidan är min blogg värd 2555 kr.
Hur mycket är din blogg värd?
Kolla ditt bloggvärde HÄR!

undersökning - vem är du?

undersökning - vem är du?

2009-03-07 16:53:29


Är du kille eller tjej?
(Gå in på länken och svara)

lil john - get low

lil john - get low

2009-03-07 16:21:37

Denna låt blir man riktigt partysugen av, eller hur S?
Den är gryyym. Nya partylåten, helt klart!



all alone

all alone

2009-03-07 16:14:29

Här sitter jag alldeles nyvaken och alldeles ensam. Idag är det lördag och jag kommer att vara ensam hemma heeeeela dagen. Mamma & pappa har åkt iväg till sommarstugan och sis har åkt in till stan med Carro för att intervjua Backyard Babies, vilket betyder att ingen utav dom kommer att komma hem på hela dagen. KUUUL!

För er som inte vet det, så hatar jag att vara ensam hemma. Jag verkligen hatar det! För det första - det är tråkigt, det finns ingenting att göra. För det andra - jag bor i ett skitläskigt hus, som det har hänt mycket saker i. Så om jag kommer höra/se någonting idag, speciellt nu när jag är själv, så kommer jag att flytta härifrån direkt! För det tredje - om ni har något förslag på vad jag kan göra, så säg bara till! Och den som känner för det, så är det fritt fram att komma hit och hälsa på. :)

all we need is love . . . and food?

all we need is love . . . and food?

2009-03-07 15:38:16

Outfit for today
Svart cardigan @ Vero Moda
Svart linne @ Gina tricot
Jeansleggings @ Gina tricot

Klockan 11 vaknade jag imorse av att min kusin ringde och sa att han skulle åka och hämta upp mig och sis om ett litet tag, så det var bara att ta på sig kläderna, käka lite frukost, för att sedan åka iväg till Bergsjö.

Min moster fyller nämligen 50 år idag (grattis till henne!), så när vi kom dit så var det redan fullt hus där - släktingar, arbetskamrater, vänner etc. Och det bjöds på både de ena och det andra; smörgåstårta, marrängtårta, kakor av alla sorter osv - och det tackar man ju inte nej till direkt? hehe... Medans vi satt och fikade, så satt vi alla kusiner samlade och snackade allt från veganer, till melodifestivalen, till våra framtida liv, till johan glans och ja, allt möjligt helt enkelt. (haha!). Våra konversationer är ganska varierade.

Vid fem tiden var vi hemma och middagen började göras i ordning nästan direkt. Jag hade ingen aning om hur jag skulle få plats med middag i min lilla mage, efter all jäkla tårta, men det gick ner det också (haha!). Som tur var så bestod middagen bara av kycklingsallad och vitlöksbaguetter.
Min kväll blev en hemmakväll och jag gjorde inte så speciellt mycket, förutom att bara ta det lugnt och snacka en massa skit med sis & Carro. Våran kvällsfika var väldigt god och underhållande (haha!). Den bestod av kladdkaka med glass och riktigt kassa skämt, men jag lyckades ändå förlänga mitt liv med ett antal år.
HAHA! Nu när jag har skrivit klart dehär inlägget och läste igenom det, märkte jag att jag har ätit i stort sett hela dagen. Det är ett under att jag inte rullar fram snart, ohmy.. All we need is love . . . and food?


detta måste få ett slut!

detta måste få ett slut!

2009-03-07 03:28:46

Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Jag känner mig så tom. Du har fått mig att känna mig så fruktansvärt liten och obetydlig. Varför gör du såhär mot både mig och mot dig själv? Du kan definitivt inte må bra av att göra så här - det kan ingen normal människa göra. Jag som vanligtvis inte har något tålamod, har haft ett så otroligt stort tålamod när det gäller dig. Varifrån får jag min styrka? Jag förstår det verkligen inte och ingen aning för den delen. Men nu känner jag att mitt tålamod har tagit slut. Jag har gett dig en miljon chanser i hopp om en förbättring, men denna gång är det min sista - och jag hoppas att du tar den chansen. Om inte, så går jag och jag kommer aldrig mer tillbaka. Detta måste få ett slut.

I miss Turkey!

I miss Turkey!

2009-03-06 01:29:00



Guuuud, vad jag saknar Turkiet. Det kan ha varit den mest roligaste och härligaste veckan jag någonsin upplevt. Där var allting underbart, man tog dagen som den kom, inga bekymmer och vi levde bara livet. Balle-myset på våran balkong, båtturen, strandbesöken, rundturerna på staden, Panderosa, nattklubbarna - jag saknar allt!
Vi var 34 personer som åkte tillsammans till Turkiet och jag åkte dit tillsammans med Stinas familj, eftersom de var de enda jag kände. Men påvägen hem hade jag lärt känna i stort sett hela gänget och fått många, många nya vänner. Om jag skulle få chansen att åka dit igen med samma gäng, så skulle jag inte tveka för en sekund.


Ta mig tillbaka till Alanya!


Dagen efter

Dagen efter

2009-03-05 22:10:55

Så dagen efter nurå, hur mår jag? Jag mådde väldigt bra när jag vaknade och det har jag även gjort hela dagen också. Det som chockade mig mest var att jag vaknade förvånansvärt tidigt, med tanke på att jag inte somnade förrän vid kl. 4. Vid kl. 11.00 satt jag nere vid frukostbordet och redo för att åka till Sundsvall. Min farfar fyller nämligen 67 år idag (grattis till han!), så tanken var att vi skulle åka dit och gratulera honom. Men då blev Sundsvallsresan inställd, pga att min farfars fru inte mådde så bra, så det fick bli en annan dag istället.

Så istället la jag mig nere i soffan och kollade på SatC. När jag väl hade bestämt mig för att göra ett ryck i mitt rum, så kom min kusin Linda på besök. Vi slog in presenter (very entertaining, haha!), spela lite kort, flumma på och snackade lite skit, mycket trevligt!

En bild på mig och min kusin Linda från i somras, gud va stiliga vi var... (haha!)

Sist jag träffade henne var på julafton, och som tur är så kommer det inte dröja så länge tills vi ses nästa gång, för att imorgon fyller min moster 50 år, så då ska vi dit och gratulera henne. Massa folk, tårta och flumm - great! Massa folk är dock = en massa random folk jag knappt pratar med, så som tur är så har jag Linda & sis där också, så vi kan underhålla varandra. Nä, det kanske är dags att ta och göra ett ryck i mitt rum nu? Jag uppdaterar någonting senare. Ciao! :*

ju-ju-ju-just dance

ju-ju-ju-just dance

2009-03-05 22:10:04


Gårdagen blev det en väldigt lyckad utgång! Först åkte jag till Stina och sen åkte vi vidare till Linnéa. Där blev det chillade vi och snackade lite skit, innan vi drog vidare på förkrök hos Malte, och sen runt halv elva tiden åkte vi ner mot Bockarna.
En riktigt lyckad utgång, måste jag säga att det blev! Ett stort plus var ju att jag träffade en massa trevligt folk, som det var jättelängesedan jag träffade sist. Tack gott folk, för en mycket lyckad kväll. :)

just dance, gonna be okay
ju-ju-ju-just dance

LILL-LÖRDAG

LILL-LÖRDAG

2009-03-05 18:07:42

En ny dag = nya tag, eller hur? Well... idag är det onsdag, also known as lill-lördag, och det innebär att ikväll blir det utgång med mina brudar. (♥) Så ungefär runt kl. 23.00 kommer ni att kunna se oss inne på Bockarnas dansgolv och shaka ass.

Jag är riktigt, riktigt taggad för detta alltså. Jag tror inte att man kan bli mer taggad än såhär? Wellwell, vi ses i dimman gott folk!

like you'll never see me again

like you'll never see me again

2009-03-04 12:54:34


every time you hold me, hold me like this is the last time
every time you kiss me, kiss me like you'll never see me again
every time you touch me, touch me like this is the last time
promise that you'll love me, love me like you'll never see me again

schack-matt

schack-matt

2009-03-03 17:19:47

Allting är bara upp och ner. När allting blir bra, slår du om helt och hållet och blir en helt annan person. En person så egoistisk, nonchalant och känslokall. Av någon anledning vägrar du prata med mig, vägrar lyssna på vad jag har att säga och vägrar ge mig en förklaring till ditt beteende.

Allt jag har gett dig är kärlek och åter kärlek, men vad får jag tillbaka nu? Bara en massa skit som jag inte ens förtjänar. Jag förstår verkligen inte hur man kan behandla en annan människa på dehär viset - att sparka på den som redan ligger - och sen inte bry sig ett smack om det.

Du har fått mig dit du har velat. Jag kan inte göra någonting mer än det jag redan har gjort, och jag har verkligen gjort allt. Så jag antar att bollen ligger hos dig, men du verkar redan ha gjort ditt val. I'm finished, schack-matt. Jag har nått botten.  Jag förstår verkligen inte vilken lek du håller på med, men jag hoppas du är nöjd nu - för du har vunnit.

dead and gone

dead and gone

2009-03-03 12:29:16


Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone

I turn my head to the east I dont see nobody by my side
I turn my head to the west still nobody in sight
So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride
The old me is dead and gone, but thatnew me will be alright


update

update

2009-03-03 12:12:28

Sorry för en dålig uppdatering, gott folk. Men jag har inte varit på humör för att skriva. Men nu får ni en liten uppdatering över vad jag har gjort de senaste dagarna

Söndagen - även kallad bakis-dagen
*  Jag vaknade förvånansvärt tidigt, brukar vanligtvis sova bort hela dagen.
*  Mådde relativt bra hela dagen. Ingen huvudvärk, utan var lite seg bara.
*  Spelade sims med syrran hela dagen, eftersom jag äntligen har fått
    det att fungera igen. Riktigt roligt spel, vad tycker ni?
*  På kvällen satt jag nere i vardagsrummet, käkade godis & kollade på
    Beck - den japanska shungamålningen

Måndag
*  Jag vaknade kl. 14.30, som är = jag sov bort hela dagen
*  Spela lite spel och började på dagens städning

Idag
Dagens planer är att städa hela mitt rum, som för övrigt ser ut som ett bombnedslag. Någon som vill leka inte-nudda-golv? Det går att göra det ganska lätt i mitt rum just nu, om jag säger så. Sen ska jag fixa och trixa lite med min nya garderob.

Imorgon
Dagen med stort D (haha!) Då blir det utgång med brudarna, jarrååå!
Någon mer som ska ut då?

äntligen utgång!

äntligen utgång!

2009-03-01 21:43:50

Idag är det lördag och det betyder - äntligen utgång! Jag har hållt mig lugn nu i två helger, men eftersom vi nu har fått SPORTLOV (!) så var det värt att fira.

Förfesten
När jag kom in till stan så var vi först hos Stina en sväng, innan vi åkte vidare till Linnéa. Där hade vi en liten förförfest. Smutta på vårat dricka, dunkade musik & snackade lite skit sisådär. Senare gick vi vidare till Jimmyboy, på den riktiga förfesten, som var helt galen (HAHA!). Vi brudar stod för det mesta i köket; prata lite snusk, flumma sönt och sket i alla andra.

Emma, Linnéa, Jenkan & Stina (♥)

Stadt
Sedan runt 22.00 tiden var Patrik & Thomas snäll och skjutsade ner oss på stan, och resan ner på stan var riktigt, riktigt galen. Vi sjöng och skrek och hade oss. Ojojoj...
Där inne på Stadt träffade jag en jäääkla massa folk, dansade och mingla runt sådär. Jag såg verkligen fram emot en utgång med brudarna och den blev verkligen lyckad, tills jag tappade bort dom och min kväll slutade i ett enda stort kaos. Drama, drama, drama... Som tur var så kunde min kära kusin skjutsa hem mig (tusen tack för det!)

RSS 2.0