I've got a lot going right now

I've got a lot going right now

2010-07-29 22:18:00

Sänggaveln är på plats, har bara resten kvar nu. Många projekt på g nu, ojojoj... Men det kommer att bli bra! Har även varit och gratulerat min söta mormor idag, som fyller 82 år - grattis till henne! Nu ska jag titta på "Kourtney & Khloe Take Miami" och sen är det läggdags.

I'm done for the day

I'm done for the day

2010-07-28 20:32:48

Jag kunde inte bli klar med mitt rum idag. Det saknades två skruvar, så vi kunde inte sätta upp sänggaveln, men det ska vi fixa tills imorgon. SÅ ingen resultat-bild idag...
Dock har jag två hyllor som jag ska fixa till också (som ska vara över sängen), så det är kanske roligare att se resultatet när ALLT är färdigt? Det tycker i alla fall jag, så då säger vi så istället. Men om jag är tillräckligt envis, som jag vet att jag är, så fixar jag nog det imorgon också.

Men nu är jag klar för dagen i alla fall och nu är det en kall öl, ölkorv och film som gäller. Kunde jag låta mer som en man? Ha-ha...

Städning/möblering-dag

Städning/möblering-dag

2010-07-28 17:04:36

Direkt efter frukosten satte jag igång med min städning/möblering i mitt rum och höll på någon timme. Efter det blev det en fikapaus med mamma, Anna och Carina och sen satte jag igång igen. Nu har jag precis ätit middag ifrån pizzerian; kycklingrulle med massor av vitlökssås, MMMUMS! Absolut min nya favorit! Nu ska jag återgå till min städning/möblering, så att jag kan ta det lugnt ikväll. Ni får se resultatet senare! :)

BIRSTA

BIRSTA

2010-07-27 17:21:39

Imorse åkte jag och mamma iväg tidigt till Sundsvall och shoppade lite. Det blev många skratt i alla fall, lite för interna för att ni ska förstå, men jag säger bara McFeast Deluxe och resan hem. Jag köpte en sänggavel, fast det var meningen från början att jag inte skulle göra det, men jag kunde inte låta bli. När vi kom fram till bilen så såg förpackningen, eller vad man nu ska kalla det, större ut än bilen och vi höll knappt på att få in den i mammas lilla ford focus - men vi lyckades och vi tog oss hem! :)

Denna fick följa med mig hem och den ska jag försöka montera senare ikväll, wish me luck!


UTGÅÅÅÅNG

UTGÅÅÅÅNG

2010-07-24 17:46:39

Har precis kommit hem efter att ha varit ute och bjudit mamma på middag, gött vare! Nu ska jag återgå till att göra mig i ordning inför kvällens festligheter. Taggar till denna låt, vi ses i dimman! ;)

I could really use a wish right now

I could really use a wish right now

2010-07-24 12:12:23


B.O.B ft. Hayley Williams - Airplanes. Klicka på bilden för att lyssna!

NAMNSDAG!

NAMNSDAG!

2010-07-23 20:01:28

OJ! Jag såg alldeles nyss att jag har namnsdag idag. Emma har namnsdag idag och det heter jag i andra namn; Emma Benitha Elisabeth Hägglund. Så grattis till mig och mina vänner Emma Sjölin och Emma Sund! :)

Emma Sjölinaaa, Emma Suuund och jag :)

FRIDAY

FRIDAY

2010-07-23 19:55:48

Nu har jag gjort mitt för idag i alla fall och nu har jag helg! Idag har jag varit duktig och målat lekstugan, träoljat altanen där + några stolar. Har precis ätit grillat med en massa gott tillbehör, så nu är jag alldeles proppmätt. Har inga planer för kvällen, men det kan ju hinna ändras. :) Hoppas ni får en bra fredagkväll!

Titta va fint det blev när jag målat :)

THURSDAY

THURSDAY

2010-07-22 23:45:35

Vilket tråkigt och deprimerande väder det har varit idag. Regn och storm, usch & fy! Vart tog solen vägen? Har även varit ensam hemma hela dagen och inte har jag orkat göra någon nytta heller, får bli imorgon istället.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, har två st att välja emellan... En skräckfilm eller romantisk komedi? Även fast det kanske inte är det bästa att göra innan man ska gå och lägga sig, alltså titta på en skräckfilm, men ändå så dras jag mer åt det hållet. Kommer jag att ångra mig efteråt? Probably... but that's a risk I'm willing to take. ;) Godnatt!


URSPÅRAD KVÄLL

URSPÅRAD KVÄLL

2010-07-22 20:44:11

Gårdagens festligheter började med att vi drog på förfest tillsammans med Thomas arbetskollegor, mycket trevligt. Innan vi knappt börjat sätta igång, så åkte en av grabbarna iväg på skateboard och hämtade pizzorna vi beställt. Inom några minuter så får en av grabbarna som är kvar på förfesten ett sms där det stod någonting i liknande med "jag har lyckats slå upp skallen, ni måste komma och hämta pizzorna". Det skönaste var ju att han bad ambulansförarna stanna tills vi hämtat pizzorna och att han sen hinner han lägga upp en uppdatering på facebook innan han kom till sjukhuset. Galen, men skön kille! Han följde även med ut sen och var tydligen sist ut från bockarna. Det var bara EN grej som hände, sen hände det mycket mer under kvällen, men som vi inte ska gå in på här. Ett ord som beskriver gårdagens händelser är definitivit URSPÅRAT!



Bockarnana nanaaa

Bockarnana nanaaa

2010-07-21 19:23:51

För ungefär en timme sedan bestämdes det att det blev utgång med bästaste Linnéa och Thomas. Vi hade ingenting annat för oss, så vad gör vi? NU KÖR VI! Bockarnana nanaaa, here we come!

Harmångersdagen

Harmångersdagen

2010-07-21 13:16:58

Idag har jag och mamma varit på Harmångersdagen och där är det lika mycket och se som varje år, alltså ingenting. Träffade lite folk och så, men inte mer. Nu sitter vi och funderar på vad vi ska göra härnäst. Det går inte att göra någonting ute, för att det blåser nå fruktansvärt och småregnar. Snart blir det väl åska också, blä! Undrar vad vi ska hitta på...


DAGENS INKÖP

DAGENS INKÖP

2010-07-20 19:50:47


En helt fabulous tunika från H&M

A close up! Fin va?

Två vanliga baslinnen från H&M

Heldag med mamma på stan

Heldag med mamma på stan

2010-07-20 19:47:27

Idag blev det en heldag med mamma på stan. Först fikade vi med Karin och sen gick vi på stan och shoppade lite. Efter det kollade vi på tapeter till mamma och pappas sovrum och hälsade på pappa på jobbet. Till sist, men inte minst, åkte vi hemåt och jag gjorde mat åt familjen. Nu väntar jag på att Ugly Betty ska börja och sen ska jag kolla på "En förtrollad romans". Visar mina inköp alldeles strax!


I love the way you lie

I love the way you lie

2010-07-19 19:54:40


Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie. Klicka på låten för att lyssna!

Borta bra, men hemma bäst!

Borta bra, men hemma bäst!

2010-07-19 19:52:55

Min helg spenderade jag med min familj i sommarstugan. Det kändes konstigt att syrran inte var där, men vi hade åtminstone Anita, Evert och farfar som kompenserade upp det litegrann. :)

På fredagen orkade vi inte göra nått speciellt, utan det blev mer att vi drack och åt lite gott och chillade. På lördagen åkte vi ut med båten och fiskade. Ingen gädda blev det (haha!), men minst 15 abborrar fick jag (och inga små heller!). Jag hann knappt kasta i, förrän det nappade igen. SJUKT KUL! Jag fick flest och störst fiskar. Alla kallade det tur, men jag kallar det skicklighet! ;) På kvällen blev det våran traditionella pokerturnering och god mat. På söndagen blev det en till fisketur och även denna gång fick jag flest och störst fiskar, hihi! Dock var det inte lika många som på lördagen, men några stycken i alla fall. Kulkul! :)

Denna helg har varit en välbehövlig semester som vi inte ville åka ifrån, men sen när vi kom hem så förstod vi verkligen innebörden av ordspråket "borta bra, men hemma bäst!".

Bilder från sommarstugan



Bryggan

Utsikten från sommarstugan

I'm back!

I'm back!

2010-07-18 23:12:02

Nu har jag precis kommit hem efter en superhärlig helg i sommarstugan.
Är alldeles slut i kroppen, så jag går och lägger mig nu. Uppdaterar mer imorgon!


Sommarstugan

Sommarstugan

2010-07-16 10:27:34

Nu tar jag mitt pick och pack och åker iväg till sommarstugan över helgen. Det ska bli skönt att komma iväg ett tag och ta det lugnt. Var väldigt längesen jag var där nu, så det ska bli kul också. :)

Jag kan nås på mobilen, fast jag kommer ju att ha med mig datorn och dongeln också, så jag kommer inte att vara HELT borta ifrån civilisationen (haha!). Men för det mesta så... I'LL SEE YOU WHEN I GET HOME!

PAPPAS FÖDELSEDAG

PAPPAS FÖDELSEDAG

2010-07-15 22:33:32

Nu så är pappas födelsedag över eller rättare sagt snart över. Först så jobbade han, så jag och mamma hade all tid i världens på oss att baka, göra tårta och slå in presenter. När han kom hem så blev det presentöppning och sen droppade folket in en efter en. Efter att alla släktingar hade åkt, så var det bara vattrångsborna kvar förutom Jimmy, Sebbe och sötaste Tora förstås. Ett roligt avslut på denna speciella dag. :)

Världens sötaste Tora :)

CONGRATULATIONS!

CONGRATULATIONS!

2010-07-15 12:57:11

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det pappas födelsedag.
Hurra, hurra, hurraaaa! :) GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!


VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

2010-07-15 12:57:04


En låt som kommer att påminna mig om gårdagen är ju denna, haha! Linnéa spelade den här för mig igår och nu har jag fastnat för den totalt! XD

Get crazy, get wild, let's party, get loud!

Get crazy, get wild, let's party, get loud!

2010-07-15 12:54:10

Det blev en impulsutgång igår med Thomas, Emma & Linnéa. :) Det började med att vi satt hos Thomas och chilla och drack mojitos. Lite senare åkte vi till Micke & Johan där det verkligen var fääääst. Senare drog vi in på bockarna, där jag träffade på massa trevliga personer. Personer som berömde min blogg, personer som jag har minnen tillsammans med, personer som gav mig komplimanger, personer who had a little too much to drink, personer som jag inte träffat på år och dagar och personer som bara är bäst!

Thomas bjöd oss på lite goda mojitos, mmmmums!

Linnéa satt och gungade och såg söt ut, hihi :)

Bästaste Thooomaaaaas

Sedan åkte vi till Micke & Johan och där hittade vi Emma. Bästa b-rudarna

Söta Emma hittade Johans festliga brillor

Vi brudar innan min mobil dog och vi åkte ner på bockarna

TISDAG

TISDAG

2010-07-13 23:56:12

Det var inte så bra väder imorse, så det blev ingenting av med beachen idag utan det blir imorgon istället. Lite senare blev det strålande sol och värme så det räckte och blev över. Då blev det schteek på altanen och sen åkte jag och mamma och åt supergod mjukglass på Roadside Grill & Café, mysigt! :) Nu har jag precis tittat klart på "Beck - Levande Begravd", som förövrigt var riktigt bra, tillsammans med pappa och nu så känner jag att det är läggdags.

Mjukglass med noisettesås kan ju vara det godaste!

WHY SO SERIOUS?!

WHY SO SERIOUS?!

2010-07-13 00:05:52

Nu är årets första dopp avklarat också! Efter ett tag så gick det väl an... efter att hela kroppen domnat bort. Imorgon blir det beachen med mamma som gäller, dock bara schteeek på stranden. Vilket påminner mig om att jag måste införskaffa mig några tidningar som jag kan underhålla mig själv med då.

Ikväll blev det hemmamys för hela slanten. Vi tittade på Batman - The dark knight och jag bara älskar Heath Ledger i den filmen. WHY SO SERIOUS?! Tillsammans med filmen hade vi lite gott tilltugg att smaska på. Härlig måndagkväll, må jag säga. Nu är det bäst att jag går och lägger mig om vi ska komma iväg tidigt till stranden.

MONDAY

MONDAY

2010-07-12 19:24:42

Inatt somnade jag inte förrän vid fyra tiden och mamma väckte mig vid nio, var lite trött då. Vid elva tiden åkte jag på möte och efter det bjöd jag mamma på lunch på Jambo. Sedan gick vi på stan och köpte presenter till både pappa och farfar. När vi kom hem så la vi oss på altanen och schtekte.



Bikini

Bikini

2010-07-12 18:57:20


Igår lyckades jag fynda en bikiniöverdel på Åhléns, fin va? :)

BYEBYE!

BYEBYE!

2010-07-12 18:54:10

Nu är Bea och Karolina på väg till England på utlandspraktik och kommer att vara borta en månad. Har världens klump i magen och kommer förmodligen att ha det en månad framöver också. Så här länge har jag aldrig varit borta från min lillasyster, så det kommer att bli jobbigt. Men jag hoppas att det blir kul för dem och att det går bra att driva vandrarhemmet. Jag kommer sakna dem båda! ♥

Bea såg fram emot resan, Simon såg lite oroad ut och Karolina var lite nervös, hihi!

Gatufesten 2010

Gatufesten 2010

2010-07-12 18:46:35

Våran resa från oss till lägenheten i Sundsvall tog tre timmar, haha ingenvet! Här kommer fredagen i sammanfattning och bilder:


På vägen dit handlade vi frukost och middag, hämtade nyckeln och krånglade med bussbiljetter (som ni kan se på bilden, haha!). Receptionen var stängd, så vi fick lösa det alldeles själva, vilket gick bra tillslut! Efter det åkte vi till lägenheten och förkröka.


Vid tio tiden åkte vi ner på gatufesten och satte oss inne på Dalton's och hade det trevligt!

Det hade även Bea och Kim :)

Utsikten över Stora Scenen från Dalton's öltält, awesome!

Vi träffade på några killar som vi joinade vid ett bord. Här är en utav dem, Anders, Bea & Malin

Här är de andra två, kommer dock inte på vad den första killen heter, och så är det jag & Nisse

Här har vi Nisse igen, när han skulle till att köpa öl och bjuda hela bordet runt.

Sen spårade det totalt, fråga inte vad vi gör (hahaha!). "Flexa med plex", eller hur Malin? XD

Detta var en av de roligaste kvällarna jag haft på länge! Dock räckte det med en dag bara, men inte klaga jag... Vi åkte hem och sen hade jag hela gräsmattan full med fotbollsspelare istället! ;)

Gatufesten, here we come!

Gatufesten, here we come!

2010-07-09 13:21:28

Just nu håller jag på att packa inför denna helg, vi ska sova i en lägenhet i Sundsvall och gå på Gatufesten. Kommer bli awesome! Ikväll är det självklart att jag ska gå, men är osäker på om jag ska gå imorgon? Det visar väl sig ikväll om det är värt att gå en till dag. Vi ses på gatufesten, gott folk!

Ida och jag på gatufesten förra året. :) Hoppas på en repris i år, haha! ;)

Thoughts

Thoughts

2010-07-09 13:12:21

GAAAAAH! Jag har inte kunnat sova riktigt flera nätter i rad, dels pga. hostan och dels pga. miljoner tankar som far omkring i huvudet på mig.

Det känns som att jag ger upp nu. If it was meant to be it will happen. Allting är bara så frustrerande, vad ska jag göra? Det finns ingenting jag kan göra, förutom att vänta och se.

Man vet inte vad man har, förrän man förlorat det. So true.

Utlandspraktik

Utlandspraktik

2010-07-09 13:09:10

Det har varit mycket fram och tillbaka med min systers utlandspraktik nu i sommar. Först var det tänkt att de skulle åka till Skottland, sen Italien och nu för någon dag sen ändrades det slutligen till England. Det var ju helt okej för dem och det var ju ett tag tills de skulle åka. Men så ringde killen, som har hand om det hela, i onsdags och sa att de skulle åka redan på söndag.

Liten panik vi alla fick då, helst min stackars lillasyster som håller på att packar för fullt nu. Jag förstår inte hur hon ska få plats med allt bara. Om jag ska vara borta bara i några dagar får jag ha flera väskor typ, men kläder för en månad kommer att vara ett helvete att få plats med. Det kanske jag inte har sagt? Hon ska vara borta EN MÅNAD!!! Jag kommer sakna henne so en tok! My best friend. ♥

CONGRATULATIONS!

CONGRATULATIONS!

2010-07-08 17:16:36


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER TILL KÖRKORTET!


GOODNIGHT

GOODNIGHT

2010-07-08 01:26:30


Här ligger jag och syrran och har det trevligt nu, i vardagsrummet. Det är alldeles för varmt i våra rum nu, vilket det brukar bli på somrarna, så då bestämde vi oss för att sova nere inatt. Visst ser det mysigt ut? Det är det också, hihi! :) Goodnight!

ICE CREAM

ICE CREAM

2010-07-07 23:24:45

Idag hade jag ingenting speciellt för mig, så jag åkte in till stan med mamma och syrran. Jag satt och åt glass medan de fokuserade på att övningsköra. Efter ett tag så fick jag världens magkramp och vi åkte hem, sen så har jag legat med det resten av dagen, bläää! Nu ska jag återgå till att titta på SatC med syrran, sen sova. Ska tydligen upp tidigt imorgon?

TWILIGHT ECLIPSE

TWILIGHT ECLIPSE

2010-07-07 19:49:40

Under tiden Bea hade körlektion i måndags, så åkte jag till Stina och umgicks. (: Mötte sedan upp mamma och pappa, som hade varit och spelat golf, och åt en riktig familje-middag med dem. Efter det blev det bio-taaaajm med syrran och Karolina! Twilight Eclipse, så sjukt bra! Dock hände det inte lika mycket som jag trodde det skulle göra, men det får mig bara att längta ännu mer till nästa film!

CINEMA

CINEMA

2010-07-05 14:06:20

Om en liten stund så ska jag åka in till stan med syrran. Hon ska på körlektion och jag vet inte alls vad jag ska göra under tiden. Hon ska på körlektion och jag vet inte alls vad jag ska göra under tiden. Efter det blir det förmodligen så att vi åker och får i oss en matbit och sen blir det Twilight Eclipse som gäller, så som jag har längtat!

Cruising on a saturday night

Cruising on a saturday night

2010-07-05 14:03:13

I lördags började kvällen med en liten förfest här hemma och vid halv tio tiden åkte vi till Gnarp på en annan förfest hos Tommy & Anders. Senare på kvällen så drog vi in på området och träffade lite roligt folk och efter det blev det efterfest, eller vad nu man kan kalla det, hos Tommy & Anders.

En väldigt rolig kväll! Dock så har jag myggbett fulla kroppen, men får skylla mig själv när jag valde att vara barbent, och ett uppskrapat knä pga en utmaning som spårade lite. Men bortsett från allt de tråkiga så hade jag riktigt roligt!


Bild tagen härifrån.

FRIDAY

FRIDAY

2010-07-03 12:49:15

Min fredagkväll spenderades med min vän Jonas. Efter att jag hade gjort mig i ordning var jag snäll och hämtade Jonas i Iggesund och efter det åkte vi till Gnarp och kikade på Gnarpscruisingen. Det var lite dött till en början, men sen när vi väl kom in på området så träffade vi jättemycket folk vi kände, vissa roligare än andra ;) men så är det väl alltid? I vilket fall så hade jag riktigt kul och det var riktigt skönt att vara där nykter faktiskt, men ikväll blir det lite annorlunda.

BILDER KOMMER SENARE!

Björn Axén Volume Master

Björn Axén Volume Master

2010-07-02 17:17:06

Jag köpte ju en Volume Master igår, men det var inte förrän idag jag provade den och ... den kommer att bli min bästa vän nu framöver, haha! Den är sjukt liten, vilket är bra om man vill ta med sig den någonstans, och den ger sjukt med volym som håller hela kvällen. Jag kan inte ha blivit nöjdare!

MAMMA & PAPPAS BRÖLLOPSDAG

MAMMA & PAPPAS BRÖLLOPSDAG

2010-07-01 22:54:55

Idag har mamma och pappa varit gifta i 21 år. CONGRATULATIONS!
Är så tacksam för att ni är mina föräldrar, ni är absolut bäst!


THURSDAY

THURSDAY

2010-07-01 22:36:58

Någon gång på eftermiddagen åkte jag in till stan med mamma och syrran. Fick lite ärenden gjorda och det blev även lite shopping, ovanligt va? ;) Jag kom hem med en foundation, en mascara och (äntligen!) en Volume Master. Ska prova den alldeles strax och återkommer med mitt betyg. Dagens inköp;

Foundation och mascara H&M

Björn Axén Volume Master Elgiganten

RSS 2.0