Oh boy, what a day

Oh boy, what a day

2011-06-30 23:42:00

Efter sex timmars vistelse i stan, med många ärenden uträttade och lite gosning med små söta kattungar, är jag nu helt slut. Min H&M beställning kom även idag, så jag kom hem med en ny bikini överdel, kofta & klänning, samt en bikini underdel, parfym & kajal som jag köpte på stan. Lite små saker en tjej behöver! ;) När jag kom hem blev det schtek & film. Nu är det läggdags som gäller, för imorgon väntar jobb & stan.

Min mobil krånglar fortfarande, men bilder kommer så fort som möjligt!

Personallunch, kubb & kattungar

Personallunch, kubb & kattungar

2011-06-29 21:30:00

Vilken varm dag det har varit idag alltså! Shiet... Min dag började med att jag åkte på en personal lunch och där var det väldigt trevliga människor och tsm åt vi både smörgåstårta & jordgubbar med glass, så gott!

När jag kom hem så spelade jag kubb med Bea, Jonny & Rebecka. Vi spelade syskon mot syskon och såklart så vann jag & syrran båda gångerna, hihi! ;)

På kvällen åkte jag, mamma & pappa till Pontus, Sandra & Fanny och hälsade på. Vi myste lite med Fanny & deras söta kattungar. Nu har vi precis kommit hem och nu så blir det lugnt resten av kvällen och mys framför teven typ.

Mobilen krånglade lite, så lägger upp bilder imorgon!

Nya favoriter!

Nya favoriter!

2011-06-28 16:17:34




Jobb & chill på altanen

Jobb & chill på altanen

2011-06-27 17:58:00


Efter jobbet idag så blev det chill med dessa tidningar & lite schtek på altanen. Ibland har man det bra! :)

BACK TO REALITY

BACK TO REALITY

2011-06-26 20:35:00

På lördag morgon åkte jag & Stina buss till Enånger och därifrån blev vi hämtade av Kjell & Helena och så åkte vi ut till deras sommarstuga ute på Sörön.

Där gick vi rundtur runt ön, åt god mat, bada kar, spela kubb, fiska, lekte bokstavsleken och läste böcker. Det var så skönt & mysigt att vara där, man blev så avslappnad och utvilad. Det kändes som att vi var där i flera dagar, men som sagt vi åkte dit igår och åkte hem idag.

Tack Stina och alla er andra som gjorde min helg toppen! :)

Bild lånad av Stina. :)

DAGEN INNAN & MIDSOMMARAFTON

DAGEN INNAN & MIDSOMMARAFTON

2011-06-25 02:55:00

DAGEN INNAN
Jag åkte till Stina någon gång på eftermiddagen & då åkte vi och handlade med brudarna till morgondagen. Efter det fick vi låna Jimmys livsfarliga skruttbil och åkte och lämnade cyklarna hos Maria, tack för lånet Jimmy! Resten av kvällen bestod av film & godis. :)


Så här såg det ut när jag & Stina skulle åka & lämna cyklarna.

Här ligger jag under täcket & myser under min & Stinas filmkväll.
Bilderna är lånade av Stina.


MIDSOMMARAFTON
Dagen började med att jag & Stina klev upp och det tog inte lång stund innan Lina, Hanna & Maria kom dit. Till en början tog vi det lugnt, men sen gjorde vi oss i ordning och redo för att åka till Maria. Där hos Maria började vi med att äta smörgåstårta & sen när resten av brudarna & grabbarna kom så blev det mat igen.

Senare på kvällen cyklade vi till Lintjärn (som för övrigt var den jobbigaste cykelturen i mitt liv, usch!). Väl där blev man typ attackerade av både mygg och knott. När kvällen började lida mot sitt slut så blev det mycket krångel med att försöka ta oss hem och det slutade med att världens bästa mamma kom och hämtade oss och skjutsade hem oss till Stina. :)





Födelsedagsfirande, arbetsintervju & sömn

Födelsedagsfirande, arbetsintervju & sömn

2011-06-21 22:25:00

Dagen började med att jag åkte och gratulera Jennie och det var riktigt roligt. Vi var några st där och vi snacka lite skit, åt tårta och hade det trevligt.

Sen åkte jag & mamma vidare till Bergsjö och först åkte vi och skrev ut mitt CV och sen åkte jag på en "arbetsintervju" eller vad man nu kan kalla det och det gick jättebra! Ska dit på måndag och vara med på intron och sen på onsdagen så ska jag vara med på någon personallunch och om allting går bra så börjar jag jobba den 6:e. Det känns jävligt bra, ska jag säga! :)

Efter det åkte vi till både min moster & morbror och hälsade på. Sen när vi kom hem så la jag mig och sov en stund, klev upp för att äta mat och sen gick jag och la mig och sov igen och sov till kl. 22.00. Som ni kanske förstår så har jag varit astrött hela kvällen och nu så tänker jag gå och lägga mig och sova igen. Ska upp tidigt imorgon och ha ett jobbcoach möte! :)

CONGRATULATIONS

CONGRATULATIONS

2011-06-21 11:15:23

Nu ska jag åka och gratulera en av mina bästa vänner Jennie som fyller år idag, grattis än en gång! :) Sen ska jag åka på ett möte, håll tummarna! :)

En bild på Jennie från studenten. :)

I think I'm in love...

I think I'm in love...

2011-06-20 22:46:00


Denna sötnos vill jag ha! :)

Min systers student & bal

Min systers student & bal

2011-06-20 22:11:35

Studenten

Min fina syster

Syrran & Jonny :)

Sötnosarna :)

BALEN


Syrran & hennes kavaljer/barndomsvän Jacob


Syrran & pojkvännen Jonny, så gulliga :)


Absolut finaste systern man kan ha! :) ♥

Karolina, syrran, Emelie & Maja. Några av mediabrudarna, så fina! :)

Mor & dotter-dag

Mor & dotter-dag

2011-06-20 22:10:43

Idag har jag & mamma haft en väldigt trevlig dag tillsammans. :) Dock började dagen med att jag åkte till tandläkarn och fick laga ett hål. :( Efter det åkte vi och fika med min kära moster och sen var det raka vägen mot Sundsvall/Birsta. Först gick vi lite i affärer innan vi gick till IKEA och åt där, sen gick vi på själva IKEA & strosa runt där. Fick med mig ganska så mycket hem, så nu har jag en massa att dona på med i lägenheten när jag kommer hem, kul kul! :) Visar bilder på alla nyinköpta grejer senare!

En bild på mig & mamma från systers bal.


I'm sick and tired

I'm sick and tired

2011-06-15 01:57:04

Idag kände jag verkligen att jag hade fått nog av min helvetes förkylning och ringde & boka tid på hälsocentralen. Jag fick en tid mitt på dagen och jag åkte dit. Där tog de en massa tester b.la. stick i fingret (som jag hatar!) och ett EKG test (vilket nästan skrämde skiten ur mig när de sa att de skulle göra det), men allt var okej där och det slutade med att jag fick cocillana etyfin mot min jäkla hosta. Nu hoppas jag att detta hjälper för nu har jag tröttnat! :(


~

~

2011-06-13 01:17:10


weheartit


SATURDAY

SATURDAY

2011-06-11 23:57:30

Piggelin, nässpray & film. Yes, så ser min lördag ut. Nu: "Dude, where's my car?" på TV3, kung film!


STUDENTEN

STUDENTEN

2011-06-10 10:04:33

Det känns som att det var igår man tog studenten, men det har gått hela två år och med det sagt så kan jag inte hjälpa att man känner sig lite gammal (haha!).


En bild på mig & Linnéa på våran studentdag, älskar bilden!


Men idag tar världens bästa syster, alltså min syster, studenten! ♥ Ett stort grattis till henne & till alla andra som tar studenten idag. Hoppas ni får en underbar dag! :)

It has already started

It has already started

2011-06-09 17:40:00

Har haft en väldigt trevlig dag idag. Lunchat & gått på stan och kikat med Cicci och sen gick vi till Linnéas jobb och satt där och umgicks med henne, Sunkan & Joel. :)
Nu har jag precis kommit hem och alldeles strax så kommer syrran hit. Vi ska fixa och dona med lite grejer inför imorgon och sen ska vi åka hem till mamma & pappa och fortsätta dona på där. Så det har redan satt igång och jag som trodde att jag skulle få stressigt imorgon, shiet...

Bra start på dagen

Bra start på dagen

2011-06-09 10:33:00

Klockan är halv elva och jag har redan hunnit med ett jobbcoach möte och varit på björkbergsplan med mamma (& hela östra skolan typ) och umgåtts lite. Nu väntar jag på att Cicci ska ringa och så ska vi åka och luncha & gå på stan och kika lite. :) En mycket bra start på dagen.

~

~

2011-06-09 01:00:14


Tuesday

Tuesday

2011-06-07 23:10:00

Vad har hänt med mig? När jag väl har möjligheten att få sova hur länge som helst, så kliver jag upp kl. 8 i alla fall. Vuxenpoäng?

Jag har även gått och blivit förkyld, igen. Blev dunderförkyld när jag var nere i Stockholm, men blev frisk tills jag kom hem, och när jag kom hem så berättade mamma att hon hade ont i halsen och dagen efter när jag vaknade så hade jag självklart också det. Så typiskt!

Idag så har jag & syrran varit duktig och städat huset inför syrrans student. Efter städningen låg jag och schtekte lite på altanen och sen avslutade jag dagen med att sy en klänning. Ska fortsätta med det imorgon, för nu är det godnatt för min del!

FARMOR

FARMOR

2011-06-06 09:00:00


Idag skulle du ha fyllt 71 år, farmor. Jag tänker på dig & saknar dig. ♥

SATURDAY & SUNDAY

SATURDAY & SUNDAY

2011-06-05 20:25:00

Igår blev min hals sämre under dagen och när jag skulle lägga mig och kolla på "The break-up" så fick jag plötsligt en huvudvärk utan dess like. Jag mådde typ illa, så ont hade jag. Så jag tog två alvedon och sen gick jag och la mig vid tio-halv elva. Kanske inte en så rolig lördagkväll, men vad skulle man göra?

Efter tolv timmars sömn så förväntade jag mig att huvudvärken skulle vara borta, men icke. Min huvudvärk höll i sig ett bra tag till under dagen, vilket gjorde mig sängliggandes. Men så fort den började släppa så fortsatte jag med min städning från igår.

Om ett litet tag så kommer mamma & hämtar mig och så ska vi åka och möta upp Bea & Jonny vid tåget. De kommer nämligen hem från Turkiet idag och jag har saknat båda två som en tok! Det kändes konstigt att komma hem från Stockholm och de inte var hemma.

Sen när jag kommer hem så ska jag bara bädda rent, ta en dusch och sen sova. Ska ju upp tidigt imorgon. Why? He-he... Det kan ni få klura på! ;)

MY ORDER

MY ORDER

2011-06-04 21:09:44



Gjorde en liten beställning nyss från H&M och Style by Tyra, längtar tills allt kommer! :)

The smile that's on my mouth is hiding the words that don't come out

The smile that's on my mouth is hiding the words that don't come out

2011-06-04 16:06:05

I tisdags när jag kom hem, så kom mamma & pappa och hämtade mig vid tåget. Vi åkte till min lägenhet och droppade min feta resväska där och sen åkte vi vidare hem till dom och där har jag varit tills igår och bara umgåtts med dom. ♥

Igår fick jag ett ryck och tvättade & städade min bil, så nu är den finfin! :) Jag fixade även lite ny musik till bilen, samt åkte till Wahlmans med mamma & köpte lite tyg.
Efter det åkte jag hem till Hudiksvall och fick snabbt ett samtal av Linnéa som sa att hon ville umgås, så vi åkte ner på skutan & där blev jag bjuden på mjukglass (thx babe! ♥) och sen åkte vi hem till mig och chillade här. Vi hade lite catching up to do och sen blev det film.

Idag har jag varit på stan en sväng, köpte lite grejer tills på måndag (hmm..?) och så åkte jag & storhandlade på maxi. Nu sitter jag och kliar mig för fullt, har ju lyckats fått ett myggbett mitt på handflatan (btw, hur fan lyckas man med det?). Wellwell, nu ska jag göra middag, cuz I'm starving!

BYE BYE STOCKHOLM & HELLO HUDIKSVALL

BYE BYE STOCKHOLM & HELLO HUDIKSVALL

2011-06-01 00:00:00


Nu tar jag farväl av Tjallamalla & Stockholm för ett tag efter att ha varit här i nästan en månad och beger mig hemåt till lilla Hudiksvall. :)

RSS 2.0