Så skönt med helg!

Så skönt med helg!

2012-08-24 17:52:00

Idag jobbade jag 8-16 istället för 10-18 som det var meningen att jag skulle jobba denna vecka. Men jag klagar inte, jag fick helg fortare (haha!). Det gick väldigt bra att jobba, men det var förvånansvärt lugnt med tanke på att det var löning idag. Menmen... efter jobbet så sprang jag in på H&M och fyndade lite. Jag köpte allt som är på bilden för bara 77kr, det är nice!
 
Nu är jag hemma och har precis smällt i mig en McFeast & nu så sitter jag och dricker en kopp kaffe och tänkte kolla på lite Khloé & Lamar avsnitt. Sen får vi se vad vi hittar på, så skönt med helg!
 

Just chillin'

Just chillin'

2012-08-15 21:35:00

Åter en lugn dag på jobbet idag, dock blev det så att jag jobbade över två timmar, men det gjorde mig ingenting. Förhoppningsvis så kan jag sluta två timmar tidigare på fredag, då jag fyller år, hihi. :) Jag blir som ett litet barn igen då & alla jäklas med mig för det och gör mig ännu mer nyfiken på presenterna än vad jag redan är.
 
Sen jag kom hem så har det inte blivit så mycket gjort, har bara kollat på "Khloé & Lamar" avsnitt, vilket jag faktiskt tänkte återgå till nu och sen blir det läggdags för mig.
 

Oh, what a day!

Oh, what a day!

2012-08-14 20:08:33

I söndags så firade jag & min Johan att vi hade varit tillsammans i ett år. Jag är lyckligare än jag någonsin varit & jag hoppas att vi får många fler fina år tillsammans. ♥
 
Idag har det varit en väldigt lugn dag på jobbet & jag har varit på otroligt bra humör hela dagen, kanske det beror på att jag vaknade imorse av att världens bästa pojkvän kom med frukost på sängen. ♥ Efter jobbet så hann jag träffa mina brudar, Emma & Cicci en sväng, mycket trevligt! :) Sen åkte jag hem till min syster som satt och väntade på mig. Jag bjöd henne på lite mat och sen åkte hon vidare på en provdag på ett nytt jobb, håller verkligen alla tummar & tår för henne! Efter att hon hade åkt så passade jag på att åka ner på stan igen och kika lite och jag lyckades hitta ett par örhängen, en stickad tröja & ett linne. Sen mötte jag upp mamma och vi gick och strosade omkring lite i affärerna innan dom stängde. 
 
Nu är jag hemma igen och tänkte diska undan lite, förbereda lite inför imorgon & sen ska jag kolla på lite serier och vänta på att min älskling ska komma hem!

Händelserik tisdag

Händelserik tisdag

2012-08-07 21:45:18

Det blev lite fart på jobbet idag, i alla fall i jämförelse med igår. Hade fullt upp från början till slut, så var lite mör i kroppen efter allt springande & jäktande. Men efter jobbet så mötte jag upp min fina vän Cicci och vi gick och strosade runt lite på stan en sväng innan vi gick på Wayne's och fikade, riktigt trevligt! :)
 
Senare åkte jag & Johan till hans mamma Lotta, där vi blev bjuden på jättegod middag & efterrätt. :) Nu har vi precis kommit hem och jag är ovanligt pigg för att ha jobbat & varit vaken så länge, så jag funderar på om jag ska passa på att göra lite nytta.
 
Imorgon så är jag ledig & då tänkte jag passa på att åka och hälsa på mormor & morfar, var så längesen sist. Senare på dagen så kommer mamma & pappa hit och vi ska bjuda dom på mat. :) Ingen lugn stund här inte, haha! Wellwell, bäst att sätta igång innan min energi försvinner.

Update

Update

2012-08-06 21:45:33

Ohmy, såg precis att sist jag bloggade var den femte maj. Det har hänt lite grejer sen dess kan man ju säga, men jag orkar inte direkt rabbla upp allt direkt, men det absolut viktigaste som har hänt är att jag & min älskade sambo har fått två nya familjemedlemmar; Siri & Saga. ♥
 
 
Sen har jag nästan precis kommit tillbaka till jobbet från en otroligt skön semester. Vi gjorde ingenting speciellt utan tog det mest bara lugnt & vilade upp oss. Min & Johans ett-årsdag börjar även att närma sig (på söndag är den), men vi har inte bestämt oss riktigt för vad vi ska göra än. Några roliga tips?
 
Nu ska jag tvätta bort sminket & mysa ner mig i sängen och kolla på SATC och sova. Imorgon efter jobbet så ska jag fika med min fina vän Cicci. :) ♥

RSS 2.0