Life's too short to make trouble out of small things

Life's too short to make trouble out of small things

2010-01-27 21:26:45

Snön har verkligen vräääkt ner idag, helt insane. Från att inte snöat på ett bra tag (som har varit hur skönt som helst!!!) till att det bara vräker ner. Är det något jag hatar just nu så är det snö och kyla. Varför inte ge mig sommar och värme, TACK?!

Som tur är så har jag suttit inkurad i mitt täcke nästintill hela dagen. Pappa försökte få med mig ut och skotta, men jag vägrade. Som jag sa tidigare; jag hatar kyla och + att jag är fortfarande förkyld, så jag ville inte direkt gå ut och bli iskall och riskera att vara förkyld ännu längre. Nej tack! Dagen har istället spenderats i sängen tillsammans med Grey's Anatomy's andra säsong och varm oboooy! Men har även varit duktig och pluggat lite körkortsteori. (:

Jag sitter även här och känner hur magen kurrar alldeles på tok för mycket, men insåg nu att det är ju inte så konstigt eftersom jag inte har ätit någon middag idag... Hur gick det till egentligen?! Ska gå ner nu och få i mig lite mat i magen och sen blir det nog Grey's igen som gäller, det är ju sååå bra!

Några av mina läsare som kanske tittar på Grey's?

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare

2010-01-27 11:15:28

Godmorgon! Det var ett tag sedan jag klev upp den här tiden (kl. 10.00). Vanligtvis så brukar jag kliva upp runt 11-12 tiden, det har jag i alla fall gjort de senaste dagarna, och tänk vad en timme eller två kan göra för skillnad?! Jag är som en levande död just nu och jag har drömt alldeles på tok för mycket knas inatt. Jag har hört eller läst någonstans om att vissa drömmar är saker, som man vill ska hända, i ens undermedvetna - ett uttryck för våra innersta önskningar. Tror ni på det?

HÄR har jag hittat en sida där ni kan läsa om drömmar, väldigt intressant tycker jag.

Ett bild på mig, som Emma (den jäveln, haha!) tog när jag låg och sov.

Allt kan hända i paradiset

Allt kan hända i paradiset

2010-01-26 21:59:35


Paradise Hotel nästa, du vet att du vill kolla. ;)

Cleaning out my closet

Cleaning out my closet

2010-01-25 22:00:37

Pueh, NU ÄR JAG TRÖTT! Har varit duktig och städat och rensat min garderob och lyckades fylla en stor kasse med kläder som jag inte använder längre.

Är det bara jag eller sparar ni också på kläder som ni TROR att ni kommer att använda något tag framöver och sparar det bara därför, men om man verkligen tänker efter så kommer man inte att använda det?

Jag brukar ta upp ett plagg och titta på det och tänka "Jo, men jag kommer nog att ha användning för den här någon dag" och sparar den, men sen när det är dags för garderobsrensning igen så har jag lik förbannat inte använt det plagget en enda gång mellan garderobsresningarna som jag kanske gör två gånger om året max. Är det bara jag eller känner ni kanske igen er? Jag bestämde mig i vilket fall för att kasta/ge bort alla sådana kläder som jag tänkt så om. Duktig tjej!


Detta är ju såklart inte hela min garderob utan jag har två fullproppade sidoskåp också + tre lådor.

C O M M E N T S

C O M M E N T S

2010-01-25 19:08:49

Tack för alla snälla och gulliga kommentarer, det betyder mycket! Och förlåt för att jag är så dålig på att svara på alla kommentarer, men jag lovar att bättra mig!


Hey Monday!

Hey Monday!

2010-01-25 12:47:37

Godmorgon, godmorgon! Mår mycket bättre idag i min förkylning, men känner dock fortfarande ingen smak. Har precis kommit ut ur duschen, så nu känner jag mig som en människa igen. Nu ska jag ta kontakt med arbetsförmedlingen och städa. Det är vad som står på min "things to do today"-lista, vad ska ni göra idag?


HAPPY BIRTHDAY!

HAPPY BIRTHDAY!

2010-01-24 23:51:22

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mammas födelsedag. Hurra, hurra, hurraaaa! Idag fyller min mamma 43 år, men i mina ögon ser hon inte ut som en dag över 30. ;) hihi.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Friday and saturday

Friday and saturday

2010-01-24 23:51:04

I fredags så lyckades jag skriva ett litet inlägg någon gång mitt på dagen, men efter det så har det inte blivit någon mer uppdatering den här helgen pga min förkylning. Och min förkylning i sin tur ledde till att jag blev hemma hela helgen och kurerade mig.

FREDAG
Jag hade en trevlig och mysig fredagkväll tillsammans med familjen (- syrran dock). Först åt vi tacosgrattäng (som är sååå gott!) och efter det satte vi oss ner och kollade på Let's Dance, samtidigt som vi svullade i oss en massa gotta så som cashewnötter och lite lösgodis.


Vem hejar ni på i Let's Dance förresten?
Jag hejar på Elin Kling!


Efter det blev det film och runt ett-tiden åkte jag och pappa och hämtade syrran och hennes vänner på en fest som hade spårat ur. Såhär ser jag på saken: Om man bestämmer sig för att ha en fest och uttrycker sig på ett sätt som "ALLA får komma!" och struntar fullkomligt i hur många eller vad det är för folk som kommer (och med det så menar jag bråkstakar som, inte ibland utan alltid, ställer till med bråk), anser jag faktiskt att man får skylla sig själv om festen spårar. Det är ju synd om personen/personerna som fixat festen ska få skit pga andra personers beteende. Om en person har fest, som man blir bjuden till, så respekterar man inte den personen om man kommer dit och förstör hela festen. I detta fall kom till och med farbror blå på besök och det förvånar mig faktiskt inte. Man får ju hoppas att de lär sig till nästa gång!

LÖRDAG
Jag vaknade upp och gick ner för att äta frukost, men upptäcker att jag inte har någon smak överhuvudtaget. Irriterad? JA! Helst med tanke på att jag kände mig bättre kvällen innan när jag gick och la mig, men så var tydligen inte fallet. Det blev bara värre och värre och tillslut så låg jag helt groggy nere i soffan med feber.

Plugg, plugg, plugg...

Plugg, plugg, plugg...

2010-01-22 13:24:47


Förkylningen håller i sig och blir bara värre och värre. Fastän jag egentligen inte orkar, så måste jag försöka hitta orken till att plugga åtminstone lite och efter det tar jag nog mig ett långt och härligt bad.

Är det inte det ena så är det det andra

Är det inte det ena så är det det andra

2010-01-21 12:37:28

Jag känner mig hängig och är täppt i näsan, härligt! Har åkt på en förkylning IGEN. Lessheten, säger jag bara. Är det inte det ena så är det det andra... Nu ska jag läsa syrrans ELLE, dricka lite varm oboy, slå in mammas presenter och sen lägga mig och kolla på en film och tycka synd om mig själv.

En lugn onsdag

En lugn onsdag

2010-01-20 20:21:44



Var sugen på någonting gott och detta var vad som fick följa med hem. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min nya Cosmopolitan och sen kolla på The Hills resten av kvällen. En lugn onsdag med andra ord.

Dagens

Dagens

2010-01-20 20:03:44



Jeans Only Linne Ginatricot 3/4-ärmadtröja H&M Overkneestövlar Knapps Ring Glitter

The City

The City

2010-01-20 19:28:45

Har precis kommit hem ifrån staden och nu är jag trött! När jag och pappa kom in till stan så mötte vi upp syrran och sen handlade vi presenter för fullt. Tyvärr så kan jag inte berätta vad vi köpte, för jag vet att mamma kommer att läsa detta (haha!). I vilket fall så är jag väldigt nöjd med denna dag och dagen avslutades med att jag var snäll och bjöd hela familjen på donken. :)

I woke up this morning with a big smile on my face

I woke up this morning with a big smile on my face

2010-01-20 11:38:00

Godmorgon! Känner mig på riktigt bra humör idag. Det beror kanske på alla skrattanfall jag fick, när jag pratade med A, innan jag gick och la mig? Anyway... Jag har precis ätit frukost och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Ska åka in till stan idag och köpa present(er) till mamma som fyller år på söndag. Så jag får väl se vad jag hittar för fint. Måste skynda mig nu, ciao! :*

Lite smått och gott

Lite smått och gott

2010-01-19 22:19:25

Jag började dagen med att äta en rejäl frukost som bestod utav mannagrynsgröt, mackor och mjölk. Är väldigt stolt över mig själv som ens orkade göra i ordning det, eftersom jag vanligtvis bara brukar äta nån macka.


Resten av dagen har gått åt till att dona på här hemma med lite smått och gott och pluggat lite körkortsteori såklart. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och bara koppla av, samt kolla på "Huset vid sjön" som går på TV3 nu (som för övrigt är en riktigt bra film!). Sen blir det läggdags eftersom jag ska åka in till stan imorgon.

Sad, but true

Sad, but true

2010-01-16 23:09:24

Jag kan inte ens komma ihåg senast jag hade en god natt sömn, men inatt så sov jag verkligen som en stock och lite väl länge för den delen. Jag vaknade runt ett tiden och åt frukost då (om man nu kan kalla det för frukost den tiden på dygnet?).

I vilket fall så har jag varit sängliggandes hela dagen pga. magont. Det känns som att man är mer sjuk än frisk nu för tiden, inte kul. Dagen har som sagt spenderats i sängen, samtidigt som jag och syrran har kollat på hela Grey's första säsong. Sad, but true. Men till mitt försvar så är det bara nio avsnitt i den första säsongen. Vi fick även besök av våra släktingar från Dalarna en sväng idag också, vilket var trevligt! Men nu så ska jag återgå till att kolla på "Ghost Ship" som går på kanal 5. Hoppas ni har en bra lördagkväll, gott folk!


Go'natt!

Go'natt!

2010-01-16 02:00:13

Har haft en mycket trevlig fredagkväll. C åkte hem för ett litet tag sedan, för att han ska upp och jobba imorgonbitti, och jag saknar honom redan. :( Wellwell, jag ska väl försöka sova nurå. Go'natt!

Fredagsmyyys

Fredagsmyyys

2010-01-15 16:28:36

Är det redan fredag? Tiden bara flyger iväg. Vissa anser inte fredag som en helgdag, men jag gör det. I alla fall nu efter klockan fyra. Fredagar betyder fredagsmys för mig och det i sin tur betyder mysbrallor på. Det enda som har stått på schemat idag har varit plugg, som jag i och för sig fortfarande håller på med (har bara tagit en liten paus nu). Ikväll är det film och godis som gäller.


Detta gjorde min dag!

Detta gjorde min dag!

2010-01-15 11:13:06



T H U R S D A Y

T H U R S D A Y

2010-01-14 19:52:54

Min huvudvärk, som jag fick igår någon gång under dagen, håller fortfarande i sig. Förjävligt? Ja! Tog en alvedon och en ipren någon gång mitt på dagen, men det har fortfarande inte hjälpt. Jag hoppas verkligen att den har försvunnit tills imorgon, helst ikväll, annars blir jag väääldigt less.

Det enda jag har gjort idag som är värt att nämnas är att jag har kollat på filmen "2012" med pappa. Har några av mina läsare kanske sett den tro? Mayafolket har ju förutspått att jorden ska gå under den 21 december 2012 och det tror jag faktiskt inte ett skit på. Visst, de har haft rätt om vissa andra saker tydligen, men varför just då liksom? Nä, jag säger så som jag sa till pappa; jag ska bli gammal och gråhårig och det blir jag inte om två år direkt, så... Wellwell, nu så ska jag lägga mig och vila en stund, i hopp om att min förbaskade huvudvärk försvinner snart. Sen blir det: pluggpluggplugg!


DEAD GIRL WALKING

DEAD GIRL WALKING

2010-01-13 13:08:41

Har sovit sjuuukt dåligt inatt, drömde bara knas och nu är jag som en zombie. Jag känner för att inte göra ett dugg idag, men det går ju inte för sig. Jag kanske ska ta min promenad, som inte blev av igår, nu för att rensa skallen lite? It sounds good to me!

Let's go to bed!

Let's go to bed!

2010-01-12 20:49:14

Här sitter jag med tjocksockar och en stor stickad tröja på. Det är inte så att jag fryser, utan bara för att  jag tycker att det är mysigt. Jag sitter även här med en inbakad fläta, som jag snart ska dra ur, så snart kommer jag att sitta här som en krulltott.



Lyckades även somna innan elva igår (hur nu det gick till har jag ingen aning om, men det var iaf väldigt längesen sist) och det resulterade i att jag klev upp tidigt idag, så förhoppningsvis så kommer jag att komma i säng tidigt ikväll också.

Idag har det tyvärr inte blivit mycket gjort. Jag tänkte ta en promenad i det fina vädret, men jag ändrade mig - det är faktiskt roligare med lite sällskap. Jag får se om jag kanske gör det imorgon istället. Nu sitter jag och gäspar för fullt, så jag ska väl återgå till att kolla på satc och somna till det. Får se vad morgondagen har att erbjuda. :)

I've got a lot on my mind right now

I've got a lot on my mind right now

2010-01-11 21:00:30

Idag har jag hunnit med att kolla på Armageddon (och jag grät floder som vanligt), ätit pannkakor som jag fortfarande är proppmätt efter, rengjort mina sminkredskap, fått min dvd att fungera igen och fått i ordning och planerat in en massa under de närmsta veckorna.

Nu sitter jag inkurad i en filt, as usual, och kollar på satc. Jag har en huvudvärk som bara blir värre och värre, men det beror nog på att I've got a lot on my mind right now. Det blir nog en tidig kväll för mig ikväll...


Tips! Det är väldigt viktigt att tvätta sina sminkredskap ofta, med antingen schampoo eller balsam i ljummet vatten, eftersom de bär på bakterier. Helst ska man tvätta sina borstar och svampar minst 1 ggr/v och de ska helst förvaras separat från själva sminket i sminkväskan.

I'm sick of being sick and tired

I'm sick of being sick and tired

2010-01-10 20:45:40

Det blev en lite lång sovmorgon idag, till klockan halv två närmare bestämt, men what the hell... det är ju söndag. Idag gjorde jag mig ett ryck och städade klart mitt rum, så nu är det finfint igen. Har även tänt mitt doftljus så nu luktar det även toskanska vingårdar här inne, det gillas! Jag hade egentligen tänkt att jag skulle ta ett långt och härligt bad nu, men det får jag göra en annan dag, för nu ska jag gå ner och joina familjen framför tv:n och kolla på denna snygging;


Hur kan man se förbannat bra ut?

When I get sad I stop being sad and be awesome again

When I get sad I stop being sad and be awesome again

2010-01-10 01:28:46

Här sitter jag inkurad i täcket och kollar på nå skit på tv:n. Min kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Är lite besviken förstås, men vad kan man göra åt saken? Det är bara att rycka på axlarna och gå vidare. Min lördagkväll blev bra ändå. :)



Först så åt vi god mat som bestod av bl.a. kyckling, cashewnötter, bambuskott, currysås och ja, det var allt möjligt blandat i den där grytan - och gott var det! Det åt vi tillsammans med ris såklart. Efter det satt vi och kollade på "Independence Day" och under tiden vi kollade på den så blev jag masserad, sweeeeet! Filmen var riktigt bra faktiskt. En skådespelare som är med i den är bl.a. Will Smith, som är en stor favorit hos mig, och hans kommentarer i filmen var klockrena, haha! "Welcome to earth!". Wellwell, nu är det läggdags för min del. Godnatt! :*

Lördag

Lördag

2010-01-09 17:35:05

Imorse vaknade jag av ett sjujäkla oväsen, så jag var inte så glad när jag vaknade. I vilket fall så begav jag mig ner för att äta frukost och direkt efter frukosten så fick vi besök ifrån Sundsvall, vilket var trevligt! Jag visade dem att min lilla kissemiss Lily kan göra apport. Det är faktiskt sant! Haha. Jag kastar en leksaksråtta åt henne, hon springer efter, tar den och så kommer hon tillbaka till mig och lägger ner den framför mig. Så otroligt sött! ^^ Ibland tror jag inte att hon vet om att hon är en katt, för hon beter sig inte som en, haha!

Nu sitter jag i alla fall och kollar på The Hills. Det är nått slags maraton på MTV, så jag har suttit och kollat på det mestadels av dagen. Ikväll får jag se vad som händer. Det känns inte så roligt att sitta hemma en lördagkväll, men vad gör man när man måste spara pengar? Jaja, man får se hur denna lördag slutar... Nu: mat!

Paranormal Activity

Paranormal Activity

2010-01-09 01:28:10

Mina planer som jag hade för dagen sprack ganska bigtime. Det var bl.a. meningen att jag skulle städat klart mitt rum idag och att jag skulle få besök senare på kvällen. Men blev det så? Nej, tyvärr.

Istället blev det så att jag joinade min syster och hennes vänner och vi kollade på Paranormal Activity. Jag har sett filmen en gång förut SJÄLV och ingenvet hur jag vågade det (eftersom jag är livrädd när det kommer till skräckfilmer), men det gjorde jag. I vilket fall så fick jag reda på i veckan av Emma att det finns flera slut på filmen och nu så såg jag ett helt annat slut än det jag såg först och den var inte rolig alltså. Jag blev sjuuukt rädd! (Det var samma slut som du såg, Emma!!!). Jag kommer att få svårt att somna inatt i alla fall...


Har du sett den?

En outfit från någon gång

En outfit från någon gång

2010-01-07 23:38:09



Stickad tröja Ginatricot Linne Ginatricot Leopardleggings H&M
Overkneestövlar Knapps Ring Ginatricot

Onsdag/Torsdag

Onsdag/Torsdag

2010-01-07 23:21:18

Gårdagen
En snabb sammanfattning av dagen: tvätta, sims,
måla naglarna, fotbad och "Sprängaren" på tv4


Idag
En snabb sammanfattning av dagen: städat lite, tv-spelsturnering
med pappa, bakat (dock en misslyckad) kladdkaka, The Break-Up


The Break-Up, är bra fast jag tycker inte om slutet. Vad tycker ni?

Bilder från nyår 09/10

Bilder från nyår 09/10

2010-01-06 19:12:20






Skenet kan bedra

Skenet kan bedra

2010-01-06 00:21:54

Efter bara några timmars sömn, så kommer mamma och försöker väcka mig klockan nio imorse. Svårväckt som jag är, så sov jag ytterligare en halvtimme. Nästa gång mamma kom för att väcka mig, så flög jag bara upp, eftersom jag trodde jag hade sovit över mycket längre. Då var det dags för att kliva upp och gå ner och duscha, äta frukost och göra sig i ordning.

Vid kvart över elva så åkte vi in mot staden, till mammas arbetskollega som bor på Maln. Jag har alltid haft för mig att det är väldigt fina hus på Maln, men när vi kom fram till hennes hus så tyckte jag att det bara såg "okej" ut. Men det är sant som dom säger, skenet kan bedra. För när jag kom innanför dörren, så möttes jag av färgen vit (vit som jag tycker är så fräscht och stilrent). När jag gick runt hörnet ut från hallen till vardagsrummet/köket så blev jag alldeles chockad. SÅ SNYGGT! Jag och mamma gick på en liten rundtur, eftersom det var första gången vi var där, och allt var så himla snyggt. Mitt drömhus? Ja, jag tror tamejfan det. Synd att jag inte har några bilder därifrån, så ni kunde ha fått sett.

Efter att alla mammas arbetskollegor hade anlänt, blev det fika och lite skitsnack. Härligt gäng dedär! Efter en väldigt trevlig början på dagen, så åkte jag vidare in mot staden till min Stina. Vi gick direkt ner mot staden och mötte upp Emma och strax därefter så gick vi på vårat älskade Jambo och åt. (Ja, jag åt en Chicken/Curry-macka och ja, jag stinker fortfarande curry efter ett x antal duschar). Efter jambobesöket gick vi på stan och kikade lite i affärer. När klockan började närma sig fyra, så var Marcus och Stina snäll och skjutsade hem mig. Då blev det kramkalas, eftersom de åker tillbaks till Luleå imorgon. Buhu. :( Men vi ska se till att åka upp och hälsa på dem så fort som möjligt. Även Linnéa flyttar till Stockholm idag för att plugga, också buhu. :( Två av mina bästa kompisar flyttar ifrån mig på samma dag, inte skoj, men jag är ändå glada för dom. ♥

Sen jag kom hem har jag kollat på Star Wars (ja, jag har blivit en star wars-nörd), sovit tre timmar och sen kollat på "Stolthet och fördom", så bra! Det blev ett lite långt inlägg, så cred till er som orkade läsa igenom allt (haha!). Nu väntar ännu en film och flera timmars sömn.

Andra/tredje januari

Andra/tredje januari

2010-01-03 00:41:50

Anledningen till varför det har varit dålig uppdatering nu de senaste dagarna, är för att jag har gått och dragit på mig en förkylning utan dess like. Dagarna innan nyår kände jag mig bara hängig, men på nyår bröt det verkligen ut. Så nu de senaste dagarna har jag haft feber och ja... rubbet!

Det kommer nog tyvärr att fortsättas med min dåliga uppdatering tills jag har kurerat och piggnat på mig ordentligt. Nu ska jag återgå till filmen jag precis börjat kolla på och med det säger jag godnatt. :*

Första januari 2010

Första januari 2010

2010-01-01 23:26:42

Gårdagen var ett riktigt bra avslut på året. Vi var lite överallt, kan man säga. Hos Emma Sund, i Slasta, Åhlénsparkeringen vid tolvslaget, kapade Stadt och drog på efterfest hos Petter, åkte till Enånger och kikade in festen (som vi var bjuden till, men inte gick på) och åkte sedan in till stan igen. Fastän det blev mycket åkande, så var det skoj! Men det jag var mest glad över var att jag fick tillbringa nyår tillsammans med mina brudar. ♥ puss på det!


Bjuder på den här sköna bilden, från festen i Slasta. Fler bilder kommer senare!

RSS 2.0