utmaning

utmaning

2009-02-28 13:51:14

REGLER:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar. Utmana dina vänner. Radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som hon/han gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du? Benitha
2. Ett ord på fyra bokstäver: Boll
3. Flicknamn: Bea
4. Pojknamn: Bertil
5. Yrke: Bilmekaniker
6. Färg: Blå
7. Klädesplagg: Body
8. Mat: Blodpudding
9. Sak i badrummet: Balsam
10. Plats/stad: Borås
11. En orsak att vara sen: Bilolycka
12. Något man skriker: BYE!
13. Film: Brokeback Mountain
14. Något man dricker: BÄÄÄRS!
15. Band: Backyard Babies
16. Djur: BläckfiskJag blev utmanad av:
Karolina.
Jag utmanar: Emma, Linnéa, Stina & Jenkan
(DO IT!)

värdelösa fredag!

värdelösa fredag!

2009-02-28 02:58:48

DAGENS OUTFIT


Dagens outfit:
Tröja & Jeansleggings @ Ginatricot
Halsduk @ Indiska

Denna fredag har inte varit allt annat än värdelös. Jag hade bara två lektioner idag och dom lektionerna bestod sammanlagt av 10min tillsammans. Värt att åka till skolan? ÖH, NEJ! Det enda bra'a med här dagen är att jag hade min sista engelska c lektion. NO MORE ENGELSKA C = LYCKAAAA!

Efter skolan så gick jag på stan med mamma, sis och Cicci. Vi gick och hjälpte sis med sin shopping, hon ville såklart ha mitt smakråd, hihihi. Efter all shopping åkte vi hemåt med en sjujäkla fart. Jag hade nämligen inte ätit någonting, förutom frukost då. Så vi köpte pizza på vägen hem, som jag kastade i mig så fort vi kom hem typ.

Efter middagen, så såg jag fram emot en lugn och stillsam fredagkväll - men icke! Tro på fan (!) att jag hade fått hem ett brev av min engelska c lärare. I det brevet stod det att jag hade fått en IG-varning i kursen. Ursäkta ordvalet, men hur i heeela helvete kan man skicka ett brev hem om en IG-varning, samma dag som kursen slutar? Jag tror inte att man kan bli mer förbannad än vad jag är nu alltså. Och jag som hatade henne långt innan jag fick dedär förbaskade brevet hemskickat, vad gör jag inte nu dårå? ........

Efter den nyheten la jag mig i sängen en stund, för att lugna ner mig, vilket resulterade i att jag somnade (ovanligt? njae). Men jag vaknade ungefär kl. 21.30, med världens värsta huvudvärk. Det kändes som att mitt huvud skulle explodera vilken sekund som helst, inte kul. Jag har fortfarande den kvar, så ingen förstår egentligen varför jag sitter här vid datorn då - det blir ju inte bättre av det precis. Så nu är det läggdags för min del. Godnatt!


i can cut you into pieces, when my heart is... broken

taggad!

taggad!

2009-02-26 23:25:27

Jadu, det blev inte så jäkla mycket pluggande för mig ikväll inte. Efter att jag skrev mitt förra inlägg så la jag mig i sängen och kolla på "Vänner" och som vanligt så slocknade jag direkt. Jag sov inte lite heller, utan jag sov kanske en sisådär 4 timmar. Men jag vet nog anledningen till det. Inatt fick jag bara 3-4 timmars sömn dels, pga. nervositeten inför PA-redovisningen och dels pga. andra saker, så jag antar att jag tog igen det nu då.

Nu är jag pigg som en nötkärna och som tur är så har jag sovmorgon till kl. 12.00 imorgon, så jag behöver inte oroa mig för att jag får för lite sömn direkt. Imorgon har jag även min sista psykologi-lektion, men framförallt - MIN SISTA ENGELSKA C LEKTION!!! Förstår ni min lycka?


Det är värt att firas och det ska jag tamejfan göra också, på lördag med brudarna (♥) Det var längesen vi gick ut tillsammans nu. Haha, eller ja... två helger sedan, men i alla fall. Jag är huuuur taggad som helst! Inget/ingen ska få förstöra den kvällen för mig, då kan jag lova att det blir synd om den personen. Utan istället - hakuna matata, inga bekymmer den kvällen, vi ska bara sviiiina! Eller hur brudar? ;)

"SURPRISE!"

"SURPRISE!"

2009-02-26 23:20:55

När jag gick på stan ett tag idag, så fick jag gå själv en stund efter att L & C hade åkt hem. Och jag måste säga att det blev lite deprimerande efter ett tag. Att gå runt,runt där i affärerna och inte ha möjligheten att kunna köpa någonting - hur kul låter det på en skala då?


Mitt i min shopping-depression, så ringer mamma mig och jag typ beklagar mig över detta. Vilket gjorde att hon tyckte så synd om mig, att när hon kom hem från jobbet idag så hade hon en liten överraskning åt mig - hon hade köpt ett par jeansleggings till mig, som jag har velat ha hur länge som helst. Inte liiite glad man blev då alltså, hihihi. Jag har världens bästa mamma! (♥)

PA-redovisningar

PA-redovisningar

2009-02-26 22:48:18

Idag har jag och min klass gjort våra PA-redovisningar och det gick jättebra!

Vi kom till skolan kl. 8.00 och då gick vi direkt till aulan och övade, för första gången (ingen bra framförhållning där direkt, jag vet), men det gick bra! Jag var dock fortfarande jättenervös, eftersom jag och prata inför folk har aldrig gått så bra ihop. Men när klockan var 10.00, så var det våran tur att: gå upp på scenen - ta en microfon - prata om vårat projektarbete. Som tur var så släppte min nervositet efter ett tag och nu känns det bara underbart att äntligen få ha det gjort!

Efter alla redovisningar åkte vi ner på stan, för att vi hade ett möte bokat med en snubbe på kommunen, som ska trycka våra klassböcker. HAHAHAHAHA! Jag vet inte om vi gav ett så bra första intryck direkt... Vi gjorde bort oss litegrann, men whatever... kul vare i alla fall!

Den fantastiska serien "Vänner", finns det någonting bättre?

Mötet tog kortare tid än förväntat, så efter att L & C hade åkt hem, så gick jag på stan själv ett tag tills bussen kom. Men nu så är jag hemma och jag tänkte faktiskt lägga mig och kolla på "Vänner" nu en stund, och bara ta det lugnt ett tag, innan jag sätter igång med allt plugg. Det låter som en bra idé, right?

~

~

2009-02-26 17:23:55


how could you be so, cold as the winter wind when it breeze yo
you're bringing out a side of you, that I don't know, and that scares me.don't take me for granted!

don't take me for granted!

2009-02-25 13:56:58

Dagen började med ett möte ang. studenten/balen möte i hörsalen. Fick lite info och så där, bra det! Mötet slutade kl. 9.30, så våran nästa lekion började inte förrän kl. 11.00. Under tiden satt vi och skrev klart vårt manus och förberedde oss inför PA-redovisningen imorgon. Det känns riktigt bra just nu, men jag vet att jag kommer bli hur nervös som helst imorgon. En fördel med våran PA-redovisningen är att vi kommer att hålla på med det hela dagen, så vi slipper alla andra lektioner (SCORE!)

Efter allt PA-förberedande började text-lektionen och den började inte så bra. Vi fick reda på att vi måste börja om alldeles från scratch med våra notiser, eftersom alla hade skrivit fel = surt som fan! Så jag, L & C gick på lunchkonsert istället och kollade på när Sunkan sjöng, gryymt bra!


Just nu håller jag på att redigera min artikeln om min morfar, i väntan på att syrran ska sluta, så vi kan åka hem. Jag känner att en förjävla huvudvärk kommer smygande, usch. Pallar inte ha det resten av dagen, jag har alldeles för mycket att göra.


Du skrämmer mig, verkligen. Du är som två olika personer.
Du låtsas som om ingenting har hänt, tror du verkligen att allting blir bra då?

what's happening?

what's happening?

2009-02-24 23:27:39

Morgondagen kommer inte vara rolig, usch och fy. Först ska jag gå på studenten/balen-möte (vilket är det enda roliga som kommer hända under hela dagen). Efter det måste jag skriva klart notiserna på texten, åka hem och förbereda mig inför PA-redovisningen på torsdag och skriva klart min förbaskade essay (vilket jag förmodligen kommer att göra resten av kvällen). Låter som en rolig dag, inte sant? ehee... nooooot. Jag vill bara att den här veckan ska vara över, så jag får mitt efterlängtade lov!

Någon mer som kollar på "Samantha"?

Nu ska jag kolla på "Samantha" på TV4 och sen somna antingen till "Vänner" eller någon film. Godnatt, gott folk!

I don't want to tell you what to do
I want you to realize it on your own
Is that to much to ask for?

jag och tålamod

jag och tålamod

2009-02-24 20:20:20


Haha, det där med tålamod och jag går inte riktigt bra ihop. Jag kunde verkligen inte hålla mig. Semlor är ju bara sååå goda, förutom dendär jäkla mandelmassan, uäk. Vad tycker ni om semlor?(fet)tisdag

(fet)tisdag

2009-02-24 18:17:52

Idag har det varit en väldigt effektiv dag för mig, eftersom jag har i stort sett pluggat hela dagen. Jag har skrivit klart min theme essay och jag är snart klar med min essay. Det svåra med att skriva en essay, förutom att skriva 3000-4000 ord, är att begränsa sig. Jag har läst ett flertal böcker nu och har hittat hur mycket som helst som jag vill skriva med, men som jag inte kan eftersom jag måste hålla mig till min frågeställning och inte babbla på om annat. Det är lite svårt, men just nu känner jag verkligen att jag kommer att hinna bli klar tills på fredag, om inte innan.


Eftersom det är (fet)tisdag idag, så kom min kära mamma nyss hem med semlor, mmmums! De är i kylskåpet nu och väntar bara på att få ätas upp (haha!). Men vi har bestämt oss för att vänta med att äta dom, tills "House" börjar kl. 21.00, men jag får se om jag har tålamod med att vänta tills dess.

love is hard?

love is hard?

2009-02-23 23:34:44

"Skillnaden mellan njutning och smärta i ett förhållande är liten. Vissa anser att förhållanden utan smärta är meningslösa, men för andra innebär smärta utveckling. Men när upphör den utvecklande smärtan och ersätts av smärtsam smärta? Är vi machonister eller optimister om vi fortsätter gå längs skiljelinjen? När det gäller förhållanden, hur vet man när man har nått gränsen?"


He kissed my lips, I taste your mouth.

He kissed my lips, I taste your mouth.

2009-02-23 23:03:39

På bussen in till stan imorse, var jag helt inne i min egna lilla värld att jag inte ens upptäckte att Linnéa satt på bussen också. Det var inte förrän det var dags att kliva av bussen, som vi såg varandra. Jag hade ingen tanke ens på att hon skulle åka med samma buss som mig, förrän vi klev av bussen. Det var då jag kom på att hon skulle ju vara långhårsmodell idag åt en kompis, i Sundsvall, så hon var väldigt fin i håret idag.

Lite balfrisyr-aktigt, don't you think?
Men fint var det, fick mig att längta ännu mer till balen.

Skolan var dock en liten berg-och-dalbana, om du frågar mig. Den första lektionen började med att hela klassen applåderade åt att inlämnningsuppgiftsdatumet blev framflyttat. På den andra lektionen satt vi och kollade på en film om människokroppen som liknade mer ett "Stargate"-avsnitt än immunförsvaret. Och den tredje, sista lektionen bestod av att alla försökte hålla sig vaken.

Skoldagen slutade kl. 16.00 och när jag kom hem, så kastade jag verkligen i mig maten, eftersom det enda jag hade ätit innan var frukost kl. 10.00. Resten av kvällen bestod utav plugg, "Design: Simon & Tomas" och CSI NY. Just nu mår jag dock inte så bra. Jag tror det beror på allt jag har att göra denna vecka;
- göra ändringarna i min "theme essay"
- skriva klart the big essay på 3000 ord
- förbereda mig inför PA-redovisningen på torsdag


Det låter inte som att det är mycket att hetsa upp sig för, men det är det. Jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt. Det är ju inga småa grejer direkt. Wellwell, nu ska jag försöka lugna ner mig, lägga mig och kolla på "Vänner" och sova.

creepy

creepy

2009-02-23 10:07:46

Darth Vader?                                      Benitha Hägglund?

Jag hade faktiskt planer på att åka till skolan tidigare idag och redigera klart en artikel, men det blev dock inte så. Anledningen till det var för att jag inte kunde sova någonting inatt, på grund av min jäkla hosta. Helt seriöst, jag lät som Darth Vader när jag andades in och ut, creepy. Som tur är har det gått över nu.

Så, det blev att jag tog min vanliga sovmorgon till kl. 12.00 och det är jag väldigt glad över. Just nu sitter jag här i morgonrock, med en turban på huvudet, eftersom jag är nyduschad. Nu ska jag smörja in mig med LdB's Bodylotion (helt klart den bästa!), klä på mig, sminka mig och bestämma kläder (det kommer definitivt ta mest tid). Jag kommer förmodligen att bli klar strax innan bussen går.

Det kommer nog inte vara en så rolig dag idag, med tanke på de lektioner vi kommer att ha. Men man får försöka tänka positivt, right? Wellwell, jag uppdaterar er senare.

KLICKA HÄR!

~

~

2009-02-22 23:56:59

I know it's easy to say but it's harder to feel, this way
I miss you more than I should, than I thought I could
can't get my mind off of you

en väldigt effektiv dag

en väldigt effektiv dag

2009-02-22 22:30:15

Jag gick och la mig väldigt sent igår, vilket resulterade i att jag klev upp väldigt sent idag, eller ja... först så klev jag upp vid tio, men jag kände att jag var för trött, så jag gick och la mig igen. Pappa blev skapligt förvirrad av att jag först gick ner för trappen och sen gick upp direkt igen. Jag hade även mummlat i något, berättade pappa sen, vilket jag inte kommer ihåg (haha!). Jag gick i alla fall upp och la mig igen och sov till kl. 13.00.

Dagen började med att jag satt och kollade på roliga youtube-klipp med sis och vi lyckades hitta allt från roliga babyskratt till Scrubs. Alltså Scrubs är ju bara sååå bra! JD är så jäkla ful-rolig. Kolla på dehär klippet till exempel, jag höll på att dö av skratt när jag såg dehär. Fast man tycker kanske att det är mycket roligare om man har sett hela avsnittet. Men jag tycker fortfarande att man definitivt borde kolla på dehär om man vill ha sig ett gott skratt (haha!).Efter alla youtube-klipp, började jag sätta igång med att plugga och det är vad jag har gjort resten av dagen. Det är så skönt att göra undan en massa. Nu har jag bara min stora essay som ska bli klar, suck... Det känns som att jag aldrig kommer att bli klar med den, men det känns väldigt skönt att jag bara kan fokusera på den nu den kommande veckan och ingenting annat. Eller ja, PA-redovisningen på torsdag då, men annars ingenting. Jag längtar verkligen tills denhär kommande veckan är över och vi får sportlov (!)


Det har varit en väldigt effektiv dag för mig, men även en väldigt tröttsam dag. Så nu tänkte jag ta det lugnt, fortsätta kolla på "Beck - Advokaten" och sen tänkte jag lägga mig och kolla på "Vänner" och somna till det. Vänner kan ju helt klart vara en av de bästa serierna som har gjorts, vad tycker du?


I`mma do the damn thing
watch me do the damn thing

kyssar tillhör det förflutna

kyssar tillhör det förflutna

2009-02-22 01:37:45

... jag vill se kärleken och älska hett.

Pluggandet idag har väl gått sådär. Inte så bra som jag hade hoppats, men lite på vägen i alla fall. Blir ännu en plugg-dag imorgon, jippie... Vilket kul liv man har.

Melodifestivalen och "Hot chick".

Det blev ännu en hemmakväll för mig, sköönt. Har spelat spel, kollat på Melodifestivalen och "Hot chick", med familjen (♥). Vi satt även och diskuterade att detta är första lördagen, sen jag fyllde år, som jag var hemma. Helt insane (!)


I don't know why I'm putting myself into this position, again.
So week and vulnerable. My self-confidence is vanished.
I see a side of you, that nobody else can see.
That's why I'm staying. But sometimes it gets to much . . .

i fake a smile for you

i fake a smile for you

2009-02-21 12:20:50

Godmorgon allihopa! Sovit gott inatt? Det har i alla fall jag gjort. Klockan är tolv nu och jag sitter här nyvaken. Det är så skönt med helg, då man inte behöver ha något alarm ställt, utan man kan sova hur länge man vill. Och tänk nästa fredag får vi sportlov, det gillas!

Dagens planer är att plugga. Det låter inte så kul direkt, men det måste göras. Jag har bestämt mig för att hinna ikapp allt skolarbete jag har segat efter med, alltså 5 uppgifter och det ska jag tamejfan klara av! Jag längtar verkligen tills jag ligger i fas med allt skolarbete. Det är mitt mål med idag.

Man säger ju alltid innan man börjar skolan att man ska göra läxorna så fort man får dom, så att man inte ligger efter? Men på ett eller annat vis så blir det ju aldrig så. Man tänker "Nä, men jag kan göra den imorgon istället" och så degar man hela dagen. Vilket resulterar att man skjuter fram allting och tillslut så har man hur mycket som helst att göra. Ni känner förmodligen igen er?
Jag minns när jag slutade tvåan, då jag hade ungefär 11 saker att göra under de sista två-tre veckorna. Det var lite stressigt, om jag säger så. Och efter det lovade jag mig själv att jag aldrig skulle sätta mig i den positionen igen. Well, det sket ju sig. Så idag ska jag verkligen ta tag i detta och jobba järnet.

det var bara så fel!

det var bara så fel!

2009-02-21 01:57:20

Min fredagkväll har varit ganska tråkig, men helt okej faktiskt. Började med att jag kollade på Let's Dance och jag tyckte det var riktigt dåligt att George åkte ut (!) Det var bara så fel! Den stora frågan är: Vad gör Elisabeth  & Carl-Jan kvar egentligen? Dom borde ju definitivt ha röstats ut före George, i alla fall enligt mig. Vad tycker ni?


Geroge Scott fick lämna Let's Dance ikväll. Bild tagen från TV4:s hemsida.

Efter Let's Dance spelade jag kort med mamma och jag vann ju, såklart - vilket ledde till att mamma tröttnatde ganska fort. Då var jag duktig och gick upp och satte mig vid datorn och pluggade. Är dock inte klar med min essay än, men snart så. :)

Och nu sitter jag här och är inte ett dugg trött, kanske för att jag var dum nog att sova några timmar när jag kom hem idag.
Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske kolla på film med sis & carro och somna till den, maybe? Wellwell, vi får se. Jag säger i alla fall godnatt nu.


"mår du inte dåligt av att jag försvinner
så har du ändå aldrig älskat mig"

fredag

fredag

2009-02-20 19:17:56

Min fredag som började väldigt bra med sovmorgon, slutade inte lika bra. Hade bara två lektioner idag och det ska man väl inte klaga på? Men idag var det verkligen drygt, speciellt på engelskan då vi fick skriva en uppsats. Det gick inte alls nå bra, nä fy. Det var inte min dag idag, helt enkelt.

Nu är jag hemma och jag käkade nyss en väldigt god middag, som bestod utav: vitlöksmarinerat kött, kroketter, ädelostsås och sallad (mmmmums!). Så nu är jag väldigt mätt och belåten.

Detta kommer bli ännu en lugn helg för mig, skööönt. Jag vet ännu inte hur morgondagen ser ut, men min kväll ikväll kommer förmodligen att se ut såhär: Let's dance, svulla massa godis, film & plugg. Ja, jag vet! Tråkigt, men sant. Kul att plugga på en fredagkväll liksom, men det måste tyvärr göras. Jag måste bli klar med min essay någon jäkla gång. Blä, för engelska c. Tur att det bara är två lektioner kvar nu, sen ska det firas!


Hur ser eran helg ut?

tänk att något så litet, kan göra en så glad?

tänk att något så litet, kan göra en så glad?

2009-02-19 22:24:18

Min dag/kväll har bestått utav: sova, mat, plugg, tv. Jag vet - booooring, men vad finns det annars att göra en vardagskväll i denhär byhålan? Haha. Wellwell, just nu håller jag på att rensa datorn lite och hittade denna. En kommentar från en vän till mig, om mig, från den tiden då alla hade lunar (haha!).

"hon är som alla andra, fast mycket bättre, smartare och snyggare :)"

Jag blev så glad när jag läste den. Lite smörig kanske, men whatahell... man blir fortfarande glad av att läsa den. Tänk att något så litet, kan göra en så glad?

Nu ska jag fixa och dona lite, innan jag jag går och lägger mig och kollar på SatC (nej, jag tröttnar aldrig på det) och somna till det. Imorgon är det äntligen fredag och helg. Så som jag har längtat efter helg, ohmy. Fredagen börjar som vanligt med en sovmorgon till kl. 12.15, vilket är en väldigt bra början.

you could be happy

you could be happy

2009-02-19 17:55:02

Jag hittade just denna låt på en blogg och kände bara att jag måste dela med mig av den. Det kan faktiskt vara bland en av de sorgligaste, MEN sötaste videos jag har sett. Lyssna vettja!


skadeglädjen är den enda sanna glädjen

skadeglädjen är den enda sanna glädjen

2009-02-19 12:45:35

Dagen började med att vi hade samhälle och då blev det dock inte så mycket jobb gjort. Jag gjorde typ allt för att slippa skriva på undersökningen. Vi har haft flera veckor på oss att skriva den, men jag har prioriterat annat som ska lämnas in tidigare. Så nu sitter jag här med en oskriven "samhällsvetenskaplig undersökning" som ska in om 1½ vecka och jag har inte skrivit så mycket som en rad typ. Bra jobbat! not. Jag får ta och göra en ryck på lovet istället, för nu har jag verkligen inte tid att skriva den.

Det värsta av allt! Jag lämnade även in min romananalys idag. Det var så att när jag mailade in den för fleeera veckor sedan till min lärare, så fick inte han den av någon konstig anledning, inte förrän nu då. Men när jag lämnade in den, så sa han att jag hade rester kvar att göra, vilket jag visste att jag inte hade. Förra året hade vi ett prov i språkhistoria, som jag fick IG på, men som jag fick kompletera upp senare - det hade han glömt bort helt och hållet. Han dumförklarade mig typ och jag blev irriterad. Sen visade det sig att jag hade rätt (!) och han sa nått i stilen med "men då är det ju jättebra!". Vilket var bra, tills... han la till "eller ja, bra och bra..." när jag var påväg ut. Hur kan en lärare få trycka ner en på det viset? Gaaah! Hata.
Det resulterade att jag var på dåligt humör hela svenska lektionen (som vi har med honom), usch... Drygaste lektionen på länge. Vi alla ville bara sluta så vi fick gå och käka lunch, men han skulle såklart sitta och dryga på i sitt tills vi slutade PRICK 11.25.


Som tur var så fick vi sluta tidigt idag, pga. att våra lärare hade någon friskvårdsdag - och det klagar man ju inte på direkt? Torsdagar som vanligtvis brukar vara den drygaste dagen på hela veckan. E (♥) kom och hämtade upp mig på skolan och vi åkte hemåt. Det var det roligaste av allt! Förgyllde min dag, helt klart! Hahahaha! Skadeglädjen är den enda sanna glädjen.


Nu är jag hemma och jag tänkte göra i ordning lite varmoboy, för att värma upp kroppen lite. Är svinkallt ute ju! Så lite varm oboy får det allt bli och sen tänkte jag kura in mig under täcket och kolla på det nya 90210-avsnittet. Det låter väl som en bra idé, inte sant?

goodnight sweethearts!

goodnight sweethearts!

2009-02-18 23:17:25

Guuuud, så skönt att ha färgat utväxten igen. Nu innan jag färgade hade jag mörkbrunt typ, men en förjäkla utväxt (usch!). Men nu: I'm back in black, people!


Det blev ytterst lite pluggande idag, men jag har verkligen ingen ork. Hur hittar man motivation till att plugga när man är så skolless som jag är nu? Ge mig gärna tips, för det behövs verkligen nu.

Patrick Dempsey, grrr...

Nä, nu får jag väl ta och säga godnatt för mig, men först måste jag vara säga: I just loooooove Grey's Anatomy. Någon mer som kollade på säsongspremiären på femman ikväll? Vad tycker ni om serien och behöver jag ens fråga er vad ni tycker om Mr. Patrick Dempsey?

Wellwell... läggdags, gott folk.

onsdag

onsdag

2009-02-18 18:32:01

Idag har det varit en vanlig skoldag i alla fall och det tackar jag för! Igår hade jag bara engelska, som började kl. 8.00 och slutade kl. 9.00. Sen var ledarskapen inställd. Jag fick gå och dryga på skolan i tre timmar, i väntan på bussen hem. Som tur var hade jag bra sällskap; Stina, Jenkan, Manne & Feraz.

Idag på naturkunskapen fick vi reda på provresultaten från i måndags och jag fick 7p ifrån VG, surt. Menmen, jag är glad över att jag fick G i alla fall. Sen på texten fick vi skriva notiser, men jag och C stack lite tidigare för att hinna göra våra ärenden på stan innan vi skulle åka hem.

Dagens inköp

När vi gick på stan idag började jag må dåligt, speciellt inne på Gina tricot. Det har kommit vår/sommar kläder nu och det finns sååå mycket som jag vill ha. Dock är jag pank, eller ja... inte än. Men efter att jag har betalat min teliaräkning och lagt undan pengar till bulgarien, så är jag det. Crap! Jag mår riktigt, riktigt dåligt. Jag vill köpa nya kläder och det NU! Men jag lyckades i alla fall komma hem med; hårfärg, puder & kajal.

När jag kom hem idag så började jag och sis att kolla på film; Mr & Mrs Smith och efter det gick vi ner till grannen och firade henne för att hon fyller 50 år idag. Grattis till henne! Fika, vara social och gose med lillhunden.

Nu är jag hemma igen och jag ska nu (ÄNTLIGEN!) färga min utväxt. Jag är överlycklig, haha! Det går ju typ inte att göra någonting med håret, utan att utväxten syns. Fult, fult, fuuuult. Men om en timme så är jag som en ny människa.

Missa inte Grey's Anatomy kl. 21.00 på Kanal 5!!!

Efter hårfärgningen blir det plugg resten av kvällen. Kul? Nja. Men bara till kl. 21.00 för då ska jag kolla på säsongsstarten på Grey's Anatomy. Inget kan stoppa mig ifrån att se det, hell no!

vad händer efter studenten, egentligen?

vad händer efter studenten, egentligen?

2009-02-17 09:41:02


Förra veckan slog det mig - vad kommer hända efter studenten egentligen?

Det som verkligen fick mig att tänka till, var när en nära vän till mig berättade om henne och hennes pojkväns problem. Det är så att hon har länge varit inställd på att plugga vidare i Sundsvall och nu har hennes pojkvän (som tog studenten förra året) fattat stort intresse för en utbildning i Luleå, vilket betyder att de kommer att få plugga på varsitt håll, långt ifrån varandra. Och eftersom de kommer att vara studenter kommer de att ha dålig inkomst och kommer därför inte kunna pendla fram och tillbaka och träffa varandra lika mycket som de gör nu, vilket i sin tur kommer att bli väldigt jobbigt. Jag förstår vilken svår situation de sitter i, I've been there, men det hann dock inte gå så långt.

Om knappt fyra månader tar vi studenten och jag tror inte riktigt att vi har förstått vad detta egentligen innebär? Vi har gått i skolan i 11 år och snart är det ett avslutat kapitel, i alla fall för vissa. Men vad händer efter studenten? Vissa kommer att börja plugga vidare och vissa kommer att flytta osv. Vilket gör att man lätt förlorar kontakter med både vänner och bekanta.

________________________
It's a end of an era, my friends.
It's a end of an era.
________________________

Jag har kanske fått ett dussin olika kataloger angående högskoleutbildningar och jag har inte läst någon förrän jag fick två st till med posten förra veckan. Eftersom jag går Media betyder det att jag måste plugga vidare om jag ska kunna bli någonting, eller rättare sagt om jag ska kunna få ett bra jobb.

Jag har länge varit bestämt mig för att ta ett sabbatsår och jobba lite. Prova på lite saker, för att se vad det är jag vill jobba med i framtiden, innan jag bestämmer mig för att plugga vidare, och det står jag fortfarande fast för. Jag har länge varit inställd på att bli journalist och det var därför jag valde att gå Media, men nu är jag inte så säker längre. (Kul att komma på det nu efter tre år liksom?) Men jag ångrar verkligen inte att jag valde Media, inte för en sekund heller. Det kan vara en utav de bästa valen jag har gjort här i livet och jag kommer definitivt att sakna klassen efter studenten. MK06 är absolut den bästa och underbaraste klassen, någonsin!

Förstår ni vad jag menar? Om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte själv riktigt vad detta innebär och jag kommer förmodligen inte att göra det heller förrän vi tar studenten.

Vad tycker du?
Och vad har ni tänkt göra efter studenten?

108 dagar kvar

108 dagar kvar

2009-02-17 09:38:28

Hej allihopa! Allt bra med er idag? Jag hoppas verkligen det. Med mig är det dock sådär, pga. all stress. Några kurser som jag har avslutas nästa vecka, så det är ganska mycket som ska vara klart innan dess - helst i mitt "favoritämne" engelska c. Inlämningsuppgifter: essay och theme essay. Lektionstid: booktalk och essay. Och detta är bara i engelska c.Nu kanske ni förstår varför jag är liiite stressad?

Nu när jag kommer hem så ska jag kolla på det nya gossipgirl-avsnittet (om det ens kommer ut något idag, någon som vet?) och sen blir det plugg för hela slanten. Jag är verkligen skolless just nu, uäk. Men jag får försöka tänka positivt - det är knappt fyra månader kvar till studenten, som är = 108 dagar kvar. Kämpa, kämpa, kämpa!

kladdkaka med vaniljglass

kladdkaka med vaniljglass

2009-02-16 22:44:46


Ikväll var sis duktig och gjorde kladdkaka, som hon bjöd mig & mami på. Kladdkaka med vaniljglass (mmmums!) Finns det någonting godare man kan äta på en måndagkväll? I don't think so. Det satt vi och mulade i oss, samtidigt som vi kollade på Design: Simon och Tomas och CSI NY. Bra där!

Det blev inget pluggande för mig idag, får ta tag i det imorgon istället. Skönt att få ta det lugnt ett tag. Nu är det läggdags som gäller för mig, om jag ska orka kliva upp 06.15 imorgonbitti, usch. I hate tuesdays!

måndag

måndag

2009-02-16 15:31:51

Eftersom vi hade en projektarbets-dag idag, så bestämde vi oss för att ta en liten sovmorgon och börja kl. 10.00. Vi jobbade lite med projektarbetet och förberedde våran redovisning som är nästa vecka.

Vid ett tiden gick jag iväg och gjorde naturkunskapsprovet, som gick sådär. Jag kommer att få G i alla fall och det är huvudsaken.

Efter provet var det egentligen meningen att vi skulle prova på att redovisa i aulan, men vi bestämde oss för att göra det någon annan dag istället, vilket resulterade att jag fick springa till bussen.


Nu är jag hemma och eftersom jag kom hem tidigt, så kände jag för att passa på att läsa lite i min nya cosmopolitan, dricka lite varm oboy och kolla på SatC. Kanske till och med sova en liten stund? Känns som att jag behöver det just nu.

you and me are like one heartbeat

you and me are like one heartbeat

2009-02-15 22:39:59

Jag har haft en riktigt bra och mysig helg och det hoppas jag att ni också har haft.

Kvällen började med att E kom och hämtade mig och sen skjutsade vi in grabbarna in till stan. Efter att vi hade släppt av dom, åkte vi hem och kollade på film & myste, väldigt trevligt. (♥) Vid 02.30 ringde grabbarna och ville ha skjuts hem. Det var en väldigt underhållande bilresa hem, måste jag säga (haha!).

Även denna dag har bestått av film & mys. Men nu är jag hemma och sitter och kollar på "Beck - Gamen" samtidigt som jag försöker plugga lite naturkunskap (har prov imorgon). Artärer, kapillärer, vener och allt vad det nu heter. Well, bäst jag fortsätter med det nu, så jag kan det tills imorgon. Wish me luck!


You make me shine brighter than the sun.

Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag

2009-02-14 13:44:07


Idag är det Alla Hjärtans Dag och detta är en väldigt speciell dag, enligt mig. Jag tycker om symboliska dagar som dessa och jag tycker definitivt inte att det är överskattat som vissa andra tycker. Jag tycker att det är fint att den 14 februari är tillägnad att spendera med sin partner/ sin pojkvän/ flickvännen/ sin sambo eller varför inte sina vänner? Jag tycker att huvudsaken är att man spenderar dagen tillsammans med någon man tycker om.

Min Alla Hjärtans Dag kommer jag att spendera tillsammans med E (♥) och det är jag väldigt glad över. Det är över 5 år sedan vi fattade tycke för varandra och fjärilarna i magen består fortfarande, vilket känns riktigt bra!

Vad tycker ni själva om Alla Hjärtans Dag och vad har ni för planer?

ohmy ,

ohmy ,

2009-02-14 13:33:15

Bild tagen från TV4:s hemsida.

Min fredagkväll började med att kolla på "Let's dance" med mina päron. Någon mer som kollade på det? Riktigt underhållande faktiskt. Carl-Jans moves och hans juckabrallor (wtf?! haha!) Men George Scotts kommentar om Tony Irvingar var helt klart roligast, dock inte så smart och diskret gjort utav honom.

För er som inte kollade på "Let's dance" igår eller vet vad jag pratar om, så var det såhär att George kallade Tony för en fjolla, mer eller mindre, och det var kanske inte ett så smart drag utav George? Och jag läste nu på TV4:s hemsida att Tony påpekar själv att han är en fjolla, men är inte mindre man för det, och han tycker även att George utryckte sig som en neandertalare och George är ledsen. Well, vi får väl se hur det går för George nästa fredag.

Efter "Let's Dance" henkade jag med papi och hämtade sis, som hade varit på bio inne i stan. Sedan när vi kom hem började jag & sis att kolla på film och snacka om allt från himmel till jord, mycket trevligt. Det var i stort sett hur min fredagkväll såg ut. :)

fredagen den 13:e

fredagen den 13:e

2009-02-13 18:53:54

Dagens outfit
Svart långärmad tröja @ Gina tricot
Svart skärp med guldspänne @ Gina tricot
Gråa leggins @ Åhléns
Skor @ Skokompaniet (syns dock inte på bilden)
Ring & armband = presenter

Jag åkte som sagt till skolan tidigare idag, närmare bestämt två timmar innan jag egentligen börja, så jag fördrev tiden med att umgås med mina brudar (<3) och sen gick vi på modeshow tillsammans. Modeshowen var riktigt, riktigt bra. (Ida, Sara, Frida & Silje - bra jobbat brudar!)

Några bilder från modeshowenPsykologi provet och powerpoint presentationen är nu avklarad, duktig tjej! Känns så fruktansvärt skönt att ha det gjort. Men psykologi provet var verkligen weird. VI skulle bara ha prov på våra instuderingsfrågor och det var vad HALVA provet handlade om. Den andra delen handlade om stress (WTF?!). EN fråga hade vi om stress i våra instuderingsfrågor, ingenting mer. Jag undrar hur det gick för mig på provet ja, usch. Fick improvisera. Håll tummarna för mig, please?

Min kväll kommer i alla fall att spenderas hemma, för ovanlighetens skull. Jag orkar verkligen inte hitta på någonting, så det kommer bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Jag käkade nyss pizza och kollade på "National Treasure". Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Antingen så ska jag börja fixa med min nya garderob som ännu inte är ihopsatt eller så ska jag vara extremt duktig och skriva klart min essay. Hmmm... Kul att plugga på en fredagkväll då? Njaaaeee... skulle inte tro det va. Just nu känner jag bara för att gå ner och kura ner mig under filten i soffan och mysa till en film med massa godis (mmmums!) och det är precis vad jag tänker göra det!
Jag får se om E (♥) även kikar förbi en sväng. Han ska vara chafför ikväll och ska skjutsa nå folk till en fest här i vattrång där jag bor, så han kommer förmodligen att kika förbi här en sväng innan han måste åka iväg igen. Bättre än inte alls? (haha!) Men jag kommer i och för sig att träffa honom imorgon. :) Wellwell, nu är det film och godis som gäller!

Ha en bra kväll!

goodnight

goodnight

2009-02-12 23:22:42

Nu har jag pluggat psykologi och jag kan det relativt bra och min powerpoint presentationen kommer gå galant, med tanke på att jag har haft ungefär tre månader på mig att förbereda mig, hehe...


Imorgon har jag sovmorgon till kl. 12.00 (as usual), men jag ska åka tidigare till skolan för att kolla på en modeshow som mina klasskompisar har arrangerat (det är deras projektarbete!). De hade även en visning ikväll, men jag kände att morgondagen passar mig mycket bättre. Så för er som går på bromangymnasiet, kom och kolla ni också vettja! Det är i aulan kl. 11.00 och 12.00. I think it will be fabulous!

must have

must have

2009-02-12 22:19:12

 Vilken tycker ni är snyggast?

sleepyhead

sleepyhead

2009-02-12 16:53:48

Efter jag hade skrivit mitt inlägg igår, så la jag mig i sängen för att plugga lite. Men så blev det inte, utan jag somnade istället och sov 14 timmar. 14 TIMMAR, gott folk och jag skämtar inte heller. Jag somnade runt fem tiden och klev upp vid sju för att käka, sen gick jag upp och la mig igen och sov hela natten. Det är helt sjukt. Jag kände mig inte så speciellt trött heller igår, men det var jag tydligen (haha!). Det sjuka var att jag knappt höll på att ta mig upp ur sängen imorse, för att jag var så trött. Vilket är ganska konstigt, med tanke på att jag hade sovit gaaaanska så mycket.


Wellwell, idag har det varit en väldigt lång och dryg dag. Torsdagar är verkligen den värsta dagen på hela veckan. Vi har fyra lektioner (vi har vanligtvis bara två) och vi har bara tråkiga ämnen, så som: samhälle, svenska, naturkunskap och religion.

Som tur var så slutade vi tidigt, eller ja.. jag fick för mig att jag skulle sluta kl. 16.00, men i själva verket så slutade jag 14.00, vilket var bra så att jag kunde åka hem tidigt. Nu i och för sig var det ju ett tag sen jag kom hem, men i alla fall. Jag har bestämt mig för att INTE sova, utan sätta igång med pluggandet direkt. Imorgon ska jag ha psykologiprov och vi ska äntligen få göra våran engensla powerpointpresentation (som vi egentligen skulle få göra i november någongång, tre månader senare liksom). Wellwell, det är väl bäst att jag sätter igång då, men först ska jag få i mig lite mat.

en väldigt bra dag!

en väldigt bra dag!

2009-02-11 16:04:49

Denna dag har varit en väldigt bra dag. Naturkunskapsprovet blev framflyttat tills på måndag och hemtentan som skulle vara klar nästa fredag blev framflyttad till veckan efter lovet. Bra där! Detta gjorde mig på väldigt bra humör.


Nu är jag hemma och jag tänkte lägga mig och kolla på SatC, samtidigt som jag tänkte plugga lite till psykologiprovet jag ska ha på fredag. Som ni kanske förstår så har vi gaaaanska så mycket i skolan just nu, men som tur var blev lite av det framflyttat. Uppdaterar er senare! :*

BILD-BOMB

BILD-BOMB

2009-02-11 15:58:00

Några bilder från i fredags och i lördags.

Fredagen

Jag & Stina hade kramkalas (♥)


Vi hade askul, haha!


Vi nördade lite vid datorn, innan...


Vi kurade ner oss under täckena och kollade på "Dawn of the dead"


Lördagen

Godmorgon!


Manne kom på besök, innan...


Vi började göra oss i ordning (snygga brudar på bilden!)


... och göra mat (även en snygg brud på bilden här)


Maten var klar runt fem tiden


och det var även vi (♥)


Runt 6-7 tiden började lite folk komma


Jenkan, alltid lika festlig (haha!)


Foooolk


Smågrabbarna var där också (och crycke ser pretty creepy ut)


Helt insaaaane!


Denna gruppbild får avsluta en riktigt grym helg!
Tack pojkar & flickor! :)


tisdag

tisdag

2009-02-10 15:37:45

Dagen började med att jag klev upp kl. halv sju - duschade och åt en rejäl frukost, sen åka med min mamma in till stan. Första lektionen var mitt "favoritämne" engelska c och vi satt och kollade på film i två timmar, eller ja.. rättare sagt: jag kollade en timme och sov en timme. Vi får kolla på såna värdelösa och tråkiga filmer, ibland undrar jag om dom gör det med flit (man vet ju aldrig...). "In my Country" hette den, någon annan som har sett den?


Efter det hade jag ledarskap och det var egentligen meningen att jag bara skulle prata med läraren ang. att jag missade provet förra veckan, men det visade sig att jag fick göra provet istället. Det gick väl sådär. Inte så kul att sitta och hosta som en idiot inne i ett bibliotek där det är knäpp tyst och man ska försöka koncentrera sig på att göra prov samtidigt. Nej, fy. Som tur var så har man bästa läraren, så han lovade mig att jag skulle få fortsätta göra andra delen av provet (som jag inte hann göra) nästa tisdag. (y)

Ledarskapen slutade kl. 12.00, alltså JAG slutade kl. 12.00. Men eftersom vi hade bokat in ett möte med en gammal mediaelev kl. 13.00 (det hör till vårat projektarbete, för er som inte vet) så måsta jag stanna. Men vad tror ni händer? Jo, hon dyker inte upp. Jag stannade kvar på skolan i två timmar i onödan. Skapligt less jag var då. Nu är jag hemma i alla fall och nu ska jag fika, sen sova en stund innan jag börjar plugga (har prov imorgon, igen).

måndag

måndag

2009-02-09 23:11:53

När jag vaknade imorse mådde jag inte så bra. Ont i hela kroppen, hostade som en idiot (har typ tappat rösten) och kände mig hur hängig som helst. Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen, för att jag hade så ont = det blev ingen skola för mig.

Jag har mestadels av dagen bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv, typ. Hostar så fruktansvärt mycket att jag typ tappar andan, helt sjukt. Jag tror att det kan bero på att jag valde att gå till skolan för tidigt. Att jag inte hann bli riktigt frisk innan, så det har gått och hållt i sig liksom. Vilket inte är bra, eftersom jag missar så fruktansvärt mycket i skolan. Idag skulle jag till exempel ha prov, men det har jag fixat så att jag får göra provet på onsdag istället.

Jag vet inte om det blir någon skola för mig imorgon heller, eftersom jag fortfarande mår lika dåligt som jag gjorde imorse, men jag ska försöka. Imorgon måste jag prata med min engelska lärare ang. min essay, prata med ledarskapsläraren ang. att jag missade provet förra veckan och så har vi (jag, Cicci & Linnéa) ett möte ang. vårat projektarbete. Nu när jag lägger upp det såhär, så känner jag att det blir ett helvete om jag inte går till skolan imorgon. Wellwell, nu måste jag lägga mig innan jag slocknar här på tangentbordet. Goodnight!

min händelsefulla helg

min händelsefulla helg

2009-02-09 22:54:01

Sorry för en väääääldigt dålig uppdatering, men jag har som sagt haft fullt upp hela helgen så jag har inte haft tid att uppdatera helt enkelt. Nu tänkte jag sammanfatta min händelsefulla helg för er.

FREDAG
Min fredagkväll började med att jag åkte till Stina på en tjej/myskväll med brudarna.
En liten sammanfattning av den kvällen:
- Vi chillade lite, snackade lite, dampade lite (haha!)
- Vi kollade på "Dawn of the dead" (snuskfilm! usch...)
- Vi skrämde upp varandra rätt så rejält och jag tror Stina blev mest rädd, stackarn (haha!)
- Promenerade lite på stan och kika, men där var det stendött och iskallt var det ute, usch.
- Kom hem, kurade ner oss under täckena och kikade på Vänner och somnade till det.

(Bilderna från fredagen kommer jag lägga in så fort Stina har lagt in dom).


LÖRDAG
Jag sov som en gud den natten, vilket resulterade att jag såklart vaknade sist. Dagen började med att vi:
- Städade undan madrasserna på golvet, samtidigt som vi kollade på Vänner (älskar dom!)
- Vi duschade och gjorde oss i ordning för kvällen
- Vi gjorde mat (fläskfilé, potatisgrattäng, klyftpotatis och sås = gott, godare, godast!)

Vi blev klara tidigare än vi hade tänkt oss, så vi satt ett tag och smuttade på vårat dricka i väntan på att folket skulle komma. Vi hade räknat på att ungefär 25-30 pers skulle komma, men det blev inte direkt så många, eller? Jag kommer inte riktigt ihåg, men det kom dock ganska mycket folk på slutet precis innan vi skulle gå vidare typ.

Vid tio tiden drog vi mot folkan, där vi betalade in oss, tog stämpel och sen sprang vi vidare på Stadt för att lämna jackorna där och ta en stämpel. Gled runt lite där inne, innan vi drog vidare på Folkan för att kolla på Björn. Björn var gryyym, men det hela var lite väl överskattat i mina ögon. När man stod där inne i folkmassan, det var helt insane (!) Jag flög som en jäkla vante över dansgolvet och jag har miljoner blåmärken på mina fötter (AAAAJ!)
Efter Björn, gick vi vidare till Stadt. Gled runt lite, hämtade jackan och sen drog vi hem till E. (♥)

En riktigt klockren bild från förfesten.


SÖNDAG
På söndagen då jag vaknade mådde jag inte alltför bra, usch och fy. Jag tror aldrig att jag har varit så bakis förut. Jag vaknade runt 13.00, men jag låg kvar i sängen fram till kl. 16.00. Hade ont i hela kroppen och hade även en sprängande huvudvärk. E (♥) och Daniel skrattade åt mig, dumingar! (Inge medlidande där inte).
När jag väl lyckats ta mig upp ur sängen och förflyttat mig till soffan, var E (♥) snäll och gjorde mat åt mig. Efter det låg vi bara och degade och kollade på tv. E (♥) var även snäll och skjutsade hem mig, så att jag slapp åka buss.


Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i soffan och kolla på "24" med familjen. Efter det var det dags för mig att plugga och det är ju inte så kul at plugga när man är bakis inte. Men jag gjorde det och sen var det läggdags för mig. Fastän jag hade sovit i stort sett hela dagen, så slocknade jag direkt när jag la mig i sängen. Jag kan lova att det blir lugnt för mig nu ett tag framöver!

humor!

humor!

2009-02-06 00:04:38


HAHAHAHA! Detta är verkligen humor.

Nej, nu är jag trött. Min essay kan ta sig någonstans, blä. Godnatt!

if you don't want me to leave, then don't push me away

if you don't want me to leave, then don't push me away

2009-02-05 23:45:58

Inatt har jag verkligen sovit ut. Jag sov ungefär 10-11 timmar och det behövde jag verkligen, eftersom jag har haft sömnproblem nu i flera veckor. Så dagen började riktigt bra. Jag åt en rejäl frukost, för att kunna orka med dagens arbete. Efter det satte jag direkt igång med dagens "things-to-do", vilket var två st.

Göra telefonintervjuer - det gick inte så bra, faktum är att det inte gick bra alls. De fyra sista jag har kvar att ringa, varken svarar eller ringer upp, och då finns det inte så mycket mer jag kan göra. Det är ganska respektlöst i mina ögon. Visst, det kan ju vara så att de helt enkelt inte vill vara med också? Men då tycker jag åtminstone att man kan svara i tfn och säga det istället för att ignorera en (om det nu är det dom gör?) För jag måste faktiskt erkänna att det känns väldigt dumt att sitta och ringa som en idiot, om de nu inte vill vara med. För det känns som att man ringer och terrar dom. Så jag börjar faktiskt bli less och tappa tålamodet nu, eftersom jag har försökt få kontakt med dom i flera månaders tid. Wellwell, jag tänker ge det en chans till imorgon. Jag ska ringa de igen och om jag inte får något svar, så ger jag upp.

Skriva min essay - det går inte alls nå bra och den ska in imorgon. Jag känner mig riktigt körd. Eftersom våran engelska lärare inte har haft något betyg-snack med oss än, så känns det som att hon kommer att sätta mycket tyngd på våran essay. Om jag ska kunna ha en möjlighet att kunna bli klar imorgon, så får jag nog kapa våran tjej-kväll imorgon. Skolarbete går faktiskt före nöje. Jag som verkligen hade sett fram emot våran tjej-kväll som vi planerat i flera veckor, crap... Men jag får se det från den ljusa sidan - det kommer fler tillfällen och jag får i alla fall vara med mina brudar på lördagen, vilket jag verkligen ser fram emot.

Jag kommer förmodligen att sitta uppe ett bra tag till, för att kunna ha en chans att skriva klart min essay, men jag säger ändå godnatt till er nu. Ciao! :*

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

2009-02-04 23:40:52Bästa låten!
http://youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c

james morrison är guden

james morrison är guden

2009-02-04 23:25:41

James Morrison - If you don't wanna love me


James Morrison - Love is hard


James Morrison - The last goodbye

så sjukt taggad!

så sjukt taggad!

2009-02-04 23:07:18

Nu har jag magknip igen, inte bra. Jag hoppas verkligen det går över tills på lördag, annars tar jag livet av mig. Nä, det gör jag inte, men nästan så. Är så sjuuuukt taggad! Någon mer som ska på folkan på lördag och kolla på BJÖRN ROSENSTRÖM?!

Jag har dock inte pallat plugga någonting idag/ikväll, pga min magknip. Kommer att få skriva som en idiot nu i två dagar, inte kul. Ångrar BIGTIME att jag valde engelska c. Jag längtar verkligen till slutet på v.9, för då slipper jag ha min engelska lärare nå mer. Bara 6 lektioner kvar med henne nu (JA, jag räknar ner dagarna!). Det är stort, riktigt stort! Jag längtar verkligen! Ska vi fira då media-brudar eller? ;)

Nu ska jag städa undan lite, fixa lite grejer, sen ska jag lägga mig och somna till en film. Och jag ska sova sååååå länge, eftersom jag är LEDIIIIG imorgon! Benta goes happyface!

utgång?

utgång?

2009-02-04 16:46:22Eftersom jag är ledig imorgon, så är jag väldigt sugen på en utgång ikväll.
Någon mer som är det?
Men det skulle vara jäkligt skönt att inte gå ut också, för då kommer man inte
sova bort hela dagen imorgon (som är = hela dagen blir förstörd).
Wellwell, jag får väl se hur det blir.
Kanske bäst att stanna hemma och tagga tills på lördag istället?
BJÖRN ROSENSTRÖM PÅ FOLKAN!!!!

projektarbete dag 3

projektarbete dag 3

2009-02-04 16:37:39

Jag mådde mycket bättre när jag vaknade imorse, så det blev skola för mig idag. Eftersom det nu är projektvecka, så bestämmer ju vi själva vilken tid vi ska börja (erkänn att ni är avundsjuk, haha!), så idag bestämde vi oss för att börja kl. 10.00. En liten sovmorgon fick vi allt, det gillas!

Direkt när vi kom till skolan började vi redigera klassboken. Den kommer bli riktigt, riktigt snygg! Här får se en liten glimt på vårat projektarbete.

Såhär såg det ut när vi satt och redigerade klassboken i InDesign idag.


När vi hade jobbat tillräckligt med designen till klassboken, kom vi på att vi behövde bilder på oss också eftersom det är vi som har gjort boken. Så vi sprang iväg till studion och knäppte lite porträttbilder på oss.

Här ser vi normala ut

Här ser vi mongo ut

Vi passade även på att ta en gruppbild på oss (♥)

Efter vi knäppt bilderna var det dags att sluta, men innan dess bestämde vi även att vi ska vara lediga imorgon, eller ja... Vi ska jobba hemma var för sig, alltså ringa telefonintervjuer och sån't. Men jag får fortfarande en sjujäkla sovmorgon, woho!
Nu är jag hemma och är helt slut i kroppen. Jag funderar på att sova en stund och jag har bestämt mig för att inte sova bort hela dagen, som jag brukar göra annars, utan jag ska ställa alarm (!) Sen blir det essay-skrivning, suck...

~

~

2009-02-04 00:22:14


för dig är det du ger en gren
för mig är det en skog

~

magknip

magknip

2009-02-04 00:00:32

Hej allihopa! Allt bra med er? Jag hoppas det. Själv har man varit hemma idag, för att jag hade svinont i magen när jag vaknade imorse. Och eftersom det går magsjuka nu (ILLA!) så ville jag inte direkt åka till skolan och riskera att någonting skulle hända eller smitta ner någon annan (om det vore magsjuka, så att säga).


Idag har jag kollat på "Face off" & det nya gossip girl avsnittet.

Efter att jag bestämt mig för att stanna hemma, la jag mig i soffan nere och sov 5 timmar. När jag vaknade mådde jag fortfarande likadant, inte bra. Så jag har bara legat mestadels av dagen och kollat tv (Face off & det nya gossip girl avsnittet). Har dessutom inte haft någon matlust heller. Jag fick tvinga i mig en tallrik fil både till frukost och lunch och några pommes till middag, sen ingenting mer. Har varit för rädd för att äta någonting, utifall det vore magsjuka...

Får se om jag åker på skolan imorgon eller inte, beroende på hur jag mår. Men eftersom det inte har varit någonting mer än magknip så känns det onödigt att vara hemma. Vi måste ju som sagt bli klar med vårat projektarbete denna vecka. Wellwell, vi får väl se hur det blir imorgon. Nu ska jag lägga mig och somna till SatC, godnatt!

projektvecka dag 1

projektvecka dag 1

2009-02-02 21:41:59

Igårkväll innan jag gick och la mig kollade jag på termometern och den var på -12 grader. Jag trodde definitivt inte att det skulle bli kallare idag, eftersom det oftast är kallare på nätterna - men icke! När jag klev upp imorse var det -14 grader ute, helt galet! Såhär kallt var det inte ens i december (?!) och nu är det februari liksom. Man tycker ju att det borde vara varmare nu eftersom det snart är vår, eller snart och snart... ni förstår hur jag menar.
Vanligtvis så brukar jag ha sovmorgon till tolv på måndagar, men eftersom vi har "projektvecka" denna vecka (då fokuserarar vi bara på projektarbetet), så bestämmer vi tiderna själva. Vi bestämde oss för att börja tidigt och sluta tidigare och vi valde även att jobba hemma hos Linnéa idag.

När vi kom hem till Linnéa, satte vi genast igång med arbetet. Vi renskrev ungefär 8-9 intervjuer idag på tre timmar och det tycker jag är jäkligt bra, eftersom förra gången så renskrev vi 4 på ungefär 5-6 timmar, fast då kollade vi på film också emellanåt.


Efter allt jobb och slit, la vi oss alla tre i sängen och kollade på 'Step Brothers'. Det är verkligen en sjuk film, haha! Galna jävlar. "It's blood everywheereeeee!" (ni som har sett den förstår vad jag menar). Vilka har sett filmen och vad tyckte ni om den?

Vid två tiden åkte jag och Cicci hem och sen jag kom hem så har jag inte gjort någonting typ. Jag har kollat på film, sovit, kollat på 'Design: Simon & Thomas", fastän jag egentligen borde ha pluggat. Så jag får ta och sätta igång med det nu istället. Skriva loggbok över dagen och plugga ledarskap, eftersom jag har prov imorgon, crap... Wish me luck! :)

min helg

min helg

2009-02-01 23:27:53

Hej gott folk! Sorry för en dålig uppdatering. Jag har inte suttit vid en dator på hela helgen, eftersom jag har haft en fullspäckad helg.

Fredag
På fredagkväll gick jag på glysis-cup med Emma & Stina. Fredagskvällen kan sammanfattas med: fotboll, donken, fälla krokben (haha!), Oscar & Thomas sjuka konversationer, iskallt (!), tröttheten, glida runt på stan och övernattning hos Emma. En mycket rolig kväll!

jag & stina, innan vi drog på glysis

Lördag
Jag & Emma vaknade tidigt, för ovanlighetensskull och gjorde oss i ordning ganska snabbt för att sedan gå ner på stan och kika lite. Efter att vi hade gjort våra ärenden, drog vi vidare till glysis och kika på fotboll.

Vid fem tiden drog vi hem till Stina, där vi gjorde oss i ordning och käkade, innan folket började strömma in. Dock så kommer jag inte ihåg så jäkla mycket av förfesten - det är en enda stor dimma. (och jag vet anledningen till det, jäkla crycke!). Men jag kommer  ihåg att jag lackade ur en sväng och jag ber om ursäkt om det gick ut över någon. Det var en mycket galen förfest, med en jäkla massa folk, som spårade ur ganska rejält i slutet, so I've heard.

jag & emma i vårat bästa skick?

Vi gick mot Stadt ganska sent och det var bara jag och Stina som gick dit, eftersom Emma olyckligtvis tappade bort sina skor. När jag kom in på Stadt så lyckades jag såklart tappa bort Stina, så jag umgicks med Jonas hela kvällen. När klockan var två gick vi mot Zapata för att vänta på att E (♥) skulle komma och hämta mig, vilket han också gjorde med fullpackad bil.
Vi gled runt lite på stan, åkte till Iggesund en sväng och släppte av Pesik & Carro och åkte sedan in till stan igen. Sedan fick Jens för sig att åka tillbaka till Iggesund, men jag måsta åka hem och sova, så de släppte av mig och då var kl. 03.30. Jag slocknade såklart direkt när jag kom hem och vaknade till kl. 05.00 av att E (♥) kröp ner i sängen bredvid mig.


Söndag, även kallad som "dagen efter".
Inatt klev jag upp en sväng och tog en alvedon (och tur var väl det!), för det resulterade att jag mådde relativt bra hela dagen idag. Min frukost bestod av: Vezuvio med bea, som E (♥) varit så snäll och åkt och köpt. Resten av dagen bestod av tv och mys, det gillas!  Vid halv sju tiden åkte vi hemåt och efter att jag kom hem så har jag bara degat och kollat på film med familjen.


Det var i stort sätt hur min helg har sett ut.
Jag hoppas ni har haft en bra helg!

RSS 2.0