nyårsafton

nyårsafton

2008-12-31 18:04:23

Detta år börjar lida mot sitt slut och detta år har varit blandat av många olika känslor. 2008 har varit lite av en berg-och-dalbana för mig, så jag hoppas att 2009 blir ett mycket bättre år.
Detta kommer även bli det första nyårsfirandet utan E (♥) på flera år. Jag kommer inte få någon nyårs-kyss vid tolvslaget, som jag har fått alla andra år. Det kommer bli tungt. Men jag ska i alla fall försöka ha kul ikväll - ha kul på en nyårsfest i stan, tillsammans med 140 andra personer. It will be great!


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
och jag hoppas ni har världens bästa nyårsafton!

tisdag

tisdag

2008-12-31 14:15:13

Idag klev jag upp tidigt, eller ja... runt halv elva tiden. Det är tidigt för mig, eftersom jag har vänt på dygnet totalt pga att jag ligger och hostar hela nätterna. Min hosta vägrar försvinna.


Vid tolv tiden åkte jag & familjen in till stan, för att gratulera en av mammas kompisar som fyllde 50. Gosade lite med hennes fyra hundar, käkade smörgåstårta och lite annat smått och gott . Riktigt trevligt, men blev lite rastlös efter en stund. Efter det åkte vi väldigt mycket fram och tillbaka, för att göra lite ärenden båda lite här och där, men vid sex tiden var jag äntligen hemma.
Kvällen spenderades åt att kolla på Sex and the City. Jag var helt slut i kroppen och råkade somna en "liten" stund, typ 4 timmar, som är = inte bra. Och som ni förstår så kunde jag inte sova inatt både pga. det och min förbaskade hosta. Jag låg och vred mig i sängen, tills klockan var åtminstonde 06.00 - bra jobbat! not.

nyår kommer bli perfekt!

nyår kommer bli perfekt!

2008-12-30 00:50:12


Jag fick alldeles nyss höra den bästa nyheten på länge. Linnéa berättade att jag kommer att få fira nyår med henne och Emma! Dom hade planer på att åka till Vemdalen och då blev jag lite besviken - men det blev inte så, utan nu har dom bestämt sig för att åka på samma nyårsfest som mig. Nyårsfesten med 100 personer bjudna, kan det bli bättre? I DON'T THINK SO!!!

Vad ska ni göra på nyår?

love is hard

love is hard

2008-12-30 00:43:27

Jag måste säga att jag är väldigt förvånad över mig själv, eftersom jag har hunnit med så mycket idag. Efter frukosten gick jag ut till vårat förråd och hittade ett mindre databord, eftersom det jag har haft nu i två år (?) tog för mycket plats, enligt mig. Så det var det som fick mig att börja dona lite i mitt rum, vilket resulterade att jag nu har ett omöblerat rum. Jag tänkte att när jag ändå var igång, so what a hell..
Johanna kom även hit en sväng idag för att umgås och bli lite uppdaterad. Hon färgade även håret på mig, så - hejdå utväxt (finally!).

I'm back in black
Sorry för att det är så dålig kvalité, men min kamera fucka ur sig. Men jag lägger upp denhär bilden i alla fall, för jag tänkte att det är bättre än ingenting. Så av det ni kan se, vad tycker ni?

Min nyårsklänning, som min mami håller på att sy, är så gott som klar nu. Ska göra den sista finishen imorgon, sen är den klar! Den blev precis som jag hade tänkt mig, om inte bättre? Ni får se den på onsdag. Nu - läggdags. Godnatt!

doften av nybakat bröd

doften av nybakat bröd

2008-12-29 17:38:29


Finns det någonting bättre än att vakna upp och känna doften av nybakat bröd? Well, det kanske det finns, men det passade perfekt för en dag som denna. Min frukost bestod av det alldeles nybakade brödet och lite varm oboy, mmmums! Efter det började jag sätta igång med:

Dagens "things-to-do"-lista
- dona lite i mitt rum (fortsätta med det jag höll på med igår).
- hitta ett mindre databord (eftersom det jag har nu, tar för mycket plats).
- färga håret
- fixa min nyårsklänning

Jag får se hur mycket jag hinner göra idag. Uppdaterar er senare!

söndag

söndag

2008-12-29 02:36:43

Idag har jag bara lyckats göra en sak av dagens "things-to-do"-lista. Jag har donat lite i mitt rum och rensat ut lite gamla grejer, men det finns dock mycket kvar som jag vill göra. Jag kommer förmodligen att fortsätta dona lite i mitt rum imorgon, men just nu är jag helt slut och jag känner att det skulle vara ganska skönt att ta ett långt och härligt bad just nu. Jag är sjuk och jag behöver faktiskt bli lite ompysslad. Ge mig kuckelimuck-medicin och lite fotmassage, tack?!

Nu tänker jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på Sex and the City, medans jag äter mina sista extremt goda skumtomtar. Nattinatti :*

ny bloggdesign

ny bloggdesign

2008-12-28 22:12:15

Som ni kanske kan se så har jag uppdaterat min blogg-design. Det var min lillasyster som hjälpte mig att göra den så fin, som jag tycker att den är nu. Om ni behöver hjälp med er blogg-design, så är det bara att prata med henne. Hon är great! Här kan ni läsa hennes blogg. Så, vad tycker ni om min nya blogg-design?

sömnproblem

sömnproblem

2008-12-28 15:26:18

Jag hade lite sömnproblem inatt. Jag låg och hostade hela natten, vilket resulterade att jag inte somnade förrän klockan stod på 07.18 (det var då jag kollade på mobilen senast).

När sis kom in och försökte väcka mig imorse var jag inte alls på bra humör. Jag berättade det jag just berättade för er och då fick jag fortsätta sova och behövde inte följa med till mormor & morfar. När jag sedan vaknade tre timmar senare gick jag ner och käkade min frukost som bestod av: varm oboy & macka med pickles och skinka på, mmmums!


Nu sitter jag här i min nya mysiga siden morgonrock (som ser ut som på bilden ovanför) och funderar på mina planer för idag, vilket är: färga håret & ögonbrynen, formatera om datorn och dona lite i mitt rum. Vi får se hur mycket jag hinner med. See ya later!

min lördagkväll

min lördagkväll

2008-12-28 00:12:59

Det var väldigt längesen jag var hemma en lördagkväll, måste jag säga. När jag berättade för familjen att jag skulle vara hemma, så fick jag höra ett "kors i taket". Hur ska man tolka det? Haha, wellwell...

Min lördagkväll har sett ut såhär i alla fall:
Först käkade jag en väldigt god middag med familjen, som bestod utav: porterstek, potatisgratäng med portersås och sallad. Det kan vara bland det godaste jag har ätit på länge, mumsfillibabba!
Efter det kollade jag på några Sex and the City-säsonger med sis (), tillsammans med coca cola, cheeseballs och min belgiska choklad. Det är väldigt skönt ibland att bara vara hemma och ta det lugnt. Godnatt gott folk!



Do you have to play games to make a relationship work?


nyårsklänningen

nyårsklänningen

2008-12-27 17:16:34

Oops, I forgot to tell you! Idag har jag även köpt ett jättefint tyg till Nyårsklänningen, som min mami ska sy åt mig. It will be fabulous! Såhär kommer den att se ut när den är klar. Vad tycker ni?


mellandagsrean

mellandagsrean

2008-12-27 15:04:56

När sis kom in och väckte mig imorse var jag inte på mitt bästa humör. Jag kanske vaknade på fel sida? I vilket fall som helst så har jag sovit kanske fyra timmar inatt. Men jag lyckades i alla fall ta mig upp ur sängen, käka en rejäl frukost, göra mig i ordning och åka in till stan med sis & mami. ()

Det var en massa folk på stan, men det var inte så speciellt oväntat. Man träffade lite folk man kände, vilket var trevligt. Men ett stort minus var att man kunde vara i affärerna, speciellt inte inne på Gina Tricot. Där inne var det smockat med folk, man kunde knappt stå eller se några kläder + att det blev fruktansvärt varmt.

Detta var vad jag lyckades komma hem med:
GARNIER Nutrisse Cream (hårfärg)
Rosa jacka med svart spets @ Gina Tricot
Grå kofta @ Gina Tricot

Svarta boots @ Skopunkten

en fredagkväll

en fredagkväll

2008-12-27 03:09:40

Här sitter jag en fredagkväll och kollar på Sex and the City. Det känns verkligen inte som att det är fredag, utan jag & L kom fram till att det känns mer som en söndag. Det beror nog på att det var utgång igår och det brukar det vanligtvis vara på lördagar.


Åååh, jag bäddade nyss rent i sängen med mina nya vita siden sängkläder, så nu har jag en nybäddad, fräsch och mysig säng som väntar. Dock så saknar jag min E, känns lite tomt att sova utan honom. Wellwell...

Eftersom jag inte hann gå på stan idag, så ska jag åka in med sis & mami imorgon istället och fynda lite på mellandagsrean. Jag hoppas jag hittar någonting, en nyårsklänning maybe? Jag har en idé i huvudet på en skitsnygg klänning, men jag är lite osäker på om mamma hinner sy den till nyår. Wellwell, vi får se hur det blir. Nu är det läggdags som gäller.

JULDAGEN

JULDAGEN

2008-12-27 02:22:49

Dagen hade kommit som jag längtat efter länge, nämligen Juldagen. Vid sextiden kom E och hämtade mig och vi åkte in till stan. Vi fixade först lite i lägenheten och sen började folket komma. Förfesten var riktigt trevlig och rolig, tyckte jag.

Bilder från förfesten

Vid tio tiden började vi gå mot Stadt, för att slippa stå i en jäkla kö (eftersom det var mycket folk som skulle ut). Där inne på Stadt var det helt insane. Folk överallt och man kunde knappt ta sig från ett ställe till ett annat. Visst, det var väldigt roligt att träffa folk som man inte har sett på väldigt länge, men med tanke på omständigheterna - nej, jag tycker bättre om de vanliga utgångs-kvällarna. (Är jag den enda som tycker det?).

Det tog en timme att hämta ut jackan sin och det var väldigt frustrerande. Men efter en sjukt rolig kväll var jag helt slut i hela kroppen. Jag hade fått mer ont i halsen, så jag ville bara gå hem och sova. Men då hade E bestämt sig för att ha en efterfest, och det var jag inte alltför glad över. När vi kom hem tog jag en alvedon och sen gick jag och la mig, medans E och resten av grabbarna fortsatte festa.

Vid tio-tiden vaknade jag till av att någon buttade till mig - det var E som låg bredvid mig i sängen med kläderna på (haha! så söt). Jag lyckades somna om igen och vaknade igen runt ett-tiden, och då var även E vaken. När vi lyckats tagit oss upp ur sängen så ringde Markus och sa att vi kunde få skjuts hem av honom, så då var det bara att skynda sig att packa ihop allting och åka iväg.

Hur har jag mått idag nu då? Jo, det har varit lite till och från, men det har varit relativt bra i alla fall. Har dock lite minnesluckor lite här och där, men sån't är livet. Jag kommer förmodligen inte att festa någonting förrän på nyår och det är ju bara fyra dagar kvar dit.

25 december

25 december

2008-12-26 23:50:05


Det är precis ett år sedan det hände nu och jag kan fortfarande inte fatta det. Det känns riktigt tungt. Jag minns det som om det vore igår det hände. Det känns så overkligt eftersom du alltid har funnits där. Jag ångrar att jag inte ringde dig oftare och skrev något brev som du sa att du så gärna ville att jag skulle göra. Jag kan fortfarande inte fatta det, att du är borta. Du var bäst på alla vis och det är just därför detta kommer bli en tung dag, utan dig farmor. Vila i frid.

JULAFTON

JULAFTON

2008-12-26 23:46:01

Min julafton började med att kliva upp väldigt tidigt och kolla på julkalendern, medans vi åt en mycket god frukost. Vid tio tiden åkte vi vidare till mormor & morfar och åt den traditionella julmaten. Efter det var det julklapps-öppning sm gällde och efterrätt, som bestod av glass och hallon (mmmums!).

Vid halv tre tiden åkte vi hem för att kolla på Kalle Anka, som vi gör varje år. Efter det spelade jag och mamma yatzy och kort, medans resten av familjen kollade på "Kan du vissla Johanna". När klockan var 18.00 började julklapps-öppningen och halv sju var allting i stort sett klart.


Julklappar:
siden sängkläder
smycken
leggings
bh & trosor
hemma-spa grejer
dusch grejer
sjal
pengar
sex and the city- miniskolådan med alla säsonger

Jag fick i stort sett allting jag hade önskat mig, men jag kommer dock inte ihåg riktigt allt, men detta är några utav julklapparna i alla fall. Efter julklappsöppningen kollade vi på "Karl-Bertil Jonssons julafton", som vi också gör varje år. Och vi kollade även på "Tomten är far till alla barnen" (haha, en klassiker). Senare på kvällen kom även Stina upp och hälsade på och umgicks lite.

Detta var i stort sett hur min julafton har sett ut. Jag hoppas att alla har haft världens bästa julafton och att ni alla har fått fina julklappar!

GOD JUL

GOD JUL

2008-12-24 00:05:57

Jag önskar er alla en riktigt bra jul
och jag hoppas alla får världens bästa julafton!




dan före dopparedagen

dan före dopparedagen

2008-12-23 23:16:08

Dan före dopparedagen. Jag förstår det bara inte, tiden går så himla fort.
Imorgon är det julafton! Kan ni fatta det?

Hela dagen har gått åt att klä julgranen, julstäda och slå in de sista julklapparna. Hela huset har varit fullt av julmusik och man har verkligen känt av julstämningen. Hela familjen har druckit glögg, förutom jag eftersom jag inte tycker om glögg – men jag drack julmust istället. Och jag har tjatat på mamma i flera dagar nu och äntligen har jag fått min efterlängtade julskink-macka. Så som jag har längtat efter den där jäkla julskinkan! Men det är som man säger, den som väntar på någonting gott…

På kvällen så spelade hela familjen Yatzy och jag vann, i alla fall en gång, och efter det myste vi alla ner i soffan och kollade på film.

Jag har med andra ord haft fullt upp hela dagen. Det blir nog att jag går och lägger mig tidigt ikväll, så att det blir julafton snabbare (haha!) - men jag vette katten om jag kommer kunna sova inatt. Varenda jul blir jag som ett litet barn, igen. Så nyfiken, så ivrig. Det är trots allt bara en trekvart kvar tills det är julafton.


mirakel?

mirakel?

2008-12-23 02:13:28


Jag tänkte nu dela med mig av en superduperbra nyhet, som jag fick reda på nyligen. Eller nyligen och nyligen, jag fick reda på det för några dagar sedan, men jag kom och tänka på det just nu.

En vän till familjen har försökt att få barn nu i ett antal år, men har tyvärr misslyckats, men nu helt plötsligt så är hon med barn. Hon kom till oss för någon vecka sedan, med en sån där söt tröja där det står "bebis" på (som på bilden), såå sött. Men det är inte det bästa av allt!
Hon var på ultraljud för några dagar sedan och gissa? Hon ska få tvillingar! Isn't that great?! Jag är såååå glad för hennes och hennes man skull.

Detta berör nog inte er på något sätt, men det jag tänkte påpeka med detta är att mirakel kan faktiskt ske! Detta är kanske ett julmirakel, vad vet jag?

tjugoandra december

tjugoandra december

2008-12-23 02:06:10

Vilken jäkla natt, säger jag bara. Jag kunde verkligen inte sova inatt. Låg och kollade på dokumentären om 13-åriga Taylor, som är en av världens minsta människor, och är 84 cm lång och väger ca 8 kilor. Det var både intressant och hemskt på samma gång, så jag kunde inte sluta titta på det, vilket i sin tur resulterade att jag kunde inte somna förrän klockan var fem på morgonen.

Jag vaknade klockan halv ett idag, av att pappa kommen in och tjoar som vanligt. Har spelat lite kort idag, med sis och jag har även fått The Sims 2 - Apartment life installerat på min dator nu, så jag har suttit och spelat det nästan hela dagen.


Senare på kvällen så kom Stina hit och då gick jag och syrran ut och åkte bob med henne. Karro var tråkig och stod och kollade på istället, men hon tog även kort på oss med Stinas kamera. Jag vet inte hur länge vi var ute och åkte, men kul var det!

Bea, Stina och Jag i full fart (haha!)

När vi kom in sen igen var man blöt och frussen, så jag gjorde i ordning lite varm oboy och mackor. Det kändes som när jag & sis var små, för då brukade vi alltid få det efter vi hade varit ute i snön och lekt (haha!).
Det var i stort sett vad jag har gjort hela dagen idag. Har varit för lat för att julstäda och slå in julklappar, men jag gör det imorgon istället. Nu tänkte jag fortsätta kolla på "The Hills" och somna till det, eftersom sims vägrar fungera. Godnatt! :*

fjärde advent

fjärde advent

2008-12-22 00:23:22

Denna helg kan ha varit bland de galnaste helgen på länge.
Här får ni en liten sammanfattning av min helg:

Fredag
Fredagkväll började med att vi förfestade hos Stina med en massa folk, vilket var mycket trevligt. Senare drog vi på g-festen och där hade vi askul. Efter det var det Zapata som gällde och sedan gick vi hem till Emma för att sova.





Några bilder från förfesten


Några bilder från g-festen

Lördag
Det var väldigt tungt att kliva upp tidigt, måste jag säga. Det kändes som om jag hade sovit en timme den natten, usch. Dumt val att bestämma att jobba med projektarbetet dagen efter. Men vi lyckades åka till skolan och ta ett klassfoto med de första mediaeleverna och även göra några intervjuer. Bra jobbat och kul var det också.

Efter det gick jag vidare till E och när jag kom dit så slocknade jag i princip direkt. Det konstiga var att jag inte kände mig ett dugg bakis alls under hela morgonen och när vi var på skolan och gjorde vårat projektarbete, men så fort jag vaknade så slog det till. E mådde inte heller direkt bra, så vi låg mest hela dagen och kvällen och slappade. Fika, kolla på film, prata, myste och sov.

Söndag
Vi vaknade ganska sent idag och vid halv två kom E's mamma och hämtade oss. När jag kom hem så satte jag mig i soffan för att kolla på 'Svensson Svensson' med familjen. Efter det käkade vi god mat och kollade på 'Grinchen'. Senare på kvällen blev det pepparkakshus-bygg och såklart så började det med att vi blev osams (som vanligt), men efter mycket om och men så lyckades vi få det fint i alla fall, aight?


Efter det kom Stina och hälsade på, vilket var roligt eftersom jag inte har träffat henne på ett bra tag nu. Vi kollade på 'Heartbreak Hotel' tillsammans, medan vi bestämde planer för imorgon. Då ska jag, sis och Stina nämligen åka bob, eftersom det har snöat så himla mycket ikväll (haha!). Eftersom jag nu inte är så trött, så tänkte jag spela lite sims och sen blir det läggdags.



you make me smile, please stay for a while.

GALEN KVÄLL

GALEN KVÄLL

2008-12-20 21:11:39



Kvällen igår kan inte beskrivas med något annat ord än galen.
Sitter hos E nu och kollar på 'Die Hard'.
Kommer hem imorgon. :*

TAGGAAA!

TAGGAAA!

2008-12-19 13:26:24

Jag är så fruktansvärt taggad inför ikväll, ingenvet (haha!).
Men då ska vi tamejfan fira att vi har fått jullov, eller hur brudar? Bara gliiida. ;>




I will always love you

I will always love you

2008-12-19 00:34:53


if I should stay
I would only be in your way.
so I go, but i know
i'll think of you every step of the way

and I will always love you
I will always love you
you, my darling, you



media-dag

media-dag

2008-12-18 14:55:36

Var otroligt trött imorse och visste inte om jag skulle orka vara med på Media-dagen. Tillslut så bestämde jag mig för att åka dit ändå och jag ångrar mig inte ett dugg.

Sammanfattning av dagen:
- Lekar
- Skummtomte tävling
- Göra en snygg tröja
- Frågestund
- Kramkalas med tomteluva på
- Springa runt i skolan och ragga folk till en långdans

Allt var en enda stor tävling och mitt lag kom tvåa, great! I slutet så satt vi alla på media och kollade på Sunes Jul och vi fick även besök av tomten Eddie (haha!).

Bilder från media-dagen:



En riktigt rolig dag och även den sista skoldagen på dethär året, för nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade jullov!

onsdag

onsdag

2008-12-17 22:29:26

På skolan idag så kollade jag och mina brudar på teater. Jag kommer dock inte ihåg vad den hette, men det var en "julshow" i alla fall och den var faktiskt bra.
Efter teatern gick jag upp för att skriva klart artikeln, men lyckades inte få den riktigt klar, så jag ska fortsätta skriva den nu. Som tur var, så behövdes den inte redigeras klart innan jul, utan bara skriva klart den. Det vore skönt att ha det gjort innan, men nu blir det som det blir.


Efter skolan så åkte jag & familjen till Sundsvall för att julklapps-sökning. Jag kände mig inte så speciellt trött när vi åkte hemifrån, men jag lyckades somna i bilen innan vi knappt åkt från gården och sov hela vägen till Sundsvall (haha!). Det behövdes verkligen, för då försvann min huvudvärk som jag hade hela förmiddagen.
När vi kom in till Sundsvall så träffade vi först Anita & Evert och bytte julklappar med dom och sen åkte vi vidare till Birsta City. Efter mycket om och men, så har jag nu lyckats köpa alla julklappar.
Det har tyngt mig i flera veckor nu och jag har mått riktigt dåligt, bara för att jag inte har köpt en enda julklapp förrän nu. Jag har aldrig varit såhär sent ute med att köpa julklappar, så det känns väldigt bra att jag har gjort det nu. Och tiden går ju så himla fort, det är julafton om bara en vecka! I just love Christmas!


Nu ska jag skriva klart artikeln och kolla på 'Pregnant Man' på Kanal 5. Jag blev galet nyfiken på vad det var för något, när jag såg förhandsvisningen för några dagar sedan. Det kommer bli väldigt intressant.



I can't believe it...



I wish you could feel as bad as I do

I wish you could feel as bad as I do

2008-12-16 23:09:52

Nu har mami sytt klart min klänning och jag är jättenöjd! Det är ganska behändigt att ha en mamma som är textillärare lite då och då (haha!). Ni kommer att få se bild på den på fredag.


Jag har jobbat med artikeln hela kväll och jag är fortfarande inte klar med den. Har skrivit ungefär 4000 tecken och den ska vara på 6000 tecken, och den ska vara klar tills imorgon. Detta ser inte bra ut, tyvärr. Men jag ska försöka skriva klart den imorgon på text lektionen, innan jag åker till Sundsvall.
Nu tänkte jag lägga mig och somna till filmen som är på Kanal 5, "The Bodyguard" heter den. En riktigt bra film med Kevin Costner och Whitney Houston. Låten som man förknippar med den filmen är så bra och det fick mig att tänka på dig. Wellwell, måste gå och lägga mig nu, så jag orkar kliva upp imorgon. Godnatt!

Jag vill få dig att känna så som jag känner.
Få dig att må, så som jag mår.
Få dig att gråta, så som jag har gråtit.
Få dig att kämpa, så som jag har kämpat.
Jag vill bara att du ska förstå!

skolless

skolless

2008-12-16 17:24:08

Det gick ganska bra att kliva upp kl. 6 imorse ändå, mycket bättre än jag trodde i alla fall. Det kanske berodde på att jag knappt sovit någonting inatt, så jag hann kanske aldrig komma in i en djupsömn? Kan vara en förklaring, wellwell...

Skolan idag har varit väldigt dryg. På engelskan idag så ifrågasatte jag & L varför läraren inte kom igår, när vi skulle ha redovisning. Då fick vi höra några bortförklaringar och sen fick vi tillbaka våra uppsatser som vi skrev innan höstlovet (tror jag? whatever...). Jag fick i alla fall IG på den med den sämsta motiveringen varför, blä. Nu hatar jag min engelska lärare mycket mer än jag gjorde innan. Efter det hade vi ledarskap och då jobbade vi bara på.

Efter det slutade jag så jag åkte hem. När jag kom hem var jag på väldigt dåligt humör, tack vare en viss lärare. Så jag la mig i sängen och kollade på gossip girl och sov en stund. Nu har jag vaknat och har nyligen käkat middag, så nu är jag mätt och belåten. Nu måste jag skriva klart artikeln, den ska vara redigerad och klar imorgon (och jag har ingen blekaste aning om hur jag ska hinna).


Resten av veckan:

Onsdag ~ den enda riktiga skoldagen kvar, sundsvall & handla julklappar.
Torsdag ~ MK-dag, som är = vi på media leker lekar, pysslar & myser
Fredag ~ ledig, g-festen med mina brudar ()



jag vill bara få dig att förstå.

my words go trough you, I am talking to a wall

my words go trough you, I am talking to a wall

2008-12-15 23:18:36



I guess some people never change.





James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings

2008-12-15 22:49:36

En av de finaste låtarna jag har hört på länge.


en händelsefull måndag

en händelsefull måndag

2008-12-15 22:45:48

Måndagar tycker jag är värst, för att det är dagen efter helgen och då är man alltid så jäkla trött. Men som tur är så har jag alltid sovmorgon på måndagar, men idag hjälpte det fan inte. Jag somnade sent igår, eftersom jag väntade på att en viss person skulle ringa. Vissa sover visst gott om natten, fastän allt är skit. Jag skakar bara på huvudet åt dig.

Idag fick jag min juldagen-biljett till Stadt av Stina. Åååh, jag längtar!

Vanligtvis på måndagar brukar jag ha sovmorgon till tolv, ha två lektioner och sen slutar jag klockan två. Men idag stannade jag & Linnéa kvar för att vi hade bestämt ett möte med våran engelska lärare, så vi kunde få våra jäkla powerpoint presentationer.
Medans vi väntade på att läraren skulle komma, så lekte jag lite med systemkameran jag fick låna.

stina.linnéa.emma.
Mina brudar

Vi stod och väntade på henne en halvtimme, men dök engelska läraren upp? Nej. Vi ringde både till arbetsrummet hennes och hennes mobil, men fick inget svar. Då blev Linnéa såhär sur, haha!


Så efter att engelska läraren dissat oss ännu en gång, så bestämde vi oss för att åka ner på stan. Vi gick och kikade på både julklappar och nyårsklänningar och vi hittade många fina grejer.

Mami

Efter det åkte jag stadsbuss upp till mammas jobb, för att åka med henne hem. Men innan vi åkte hem så gjorde vi lite ärenden: bl.a. så köpte vi ett rött fint tyg till en klänning, som mamma ska sy åt mig, som jag ska ha både på g-festen på fredag och på julafton. It will be fabulous!

Design: Simon & Tomas

När jag kom hem så hann jag inte mer än käka och byta om, innan vi åkte vidare till mormor & morfar () Vi åkte dit för att jag skulle få ta lite bilder, till min artikel. När jag kom hem så var jag så trött, så jag orkade inte börja plugga direkt. Så jag la mig i soffan och kollade på Design: Simon & Tomas istället.

Ursäkta för ett überlångt inlägg och bildbomben, men det har hänt mycket idag. Nu ska jag skriva klart artikeln, sen är det läggdags för mig. Godnatt!

sanningen kommer alltid fram

sanningen kommer alltid fram

2008-12-15 00:41:09

Dagens fråga. Vad är det med er killar ibland? Jag säger inte att ALLA killar är så, men vissa är ju det. Ni tror att om ni gör ett misstag, som kan påverka erat förhållande med någon, så ljuger ni om det och låtsas som om det aldrig har hänt. "Hon kommer aldrig få veta något. Det kommer aldrig komma fram". Vi är tjejer, vi pratar med varandra om praktiskt taget allt. Det är bara att inse att sanningen kommer alltid fram.

En av de saker jag hatar mest är falskhet. Falska människor som inte vågar stå för varken det de säger eller gör och människor som inte har någon respekt för andra människor. Jag förstår bara inte hur människor kan ljuga en rakt upp i ansiktet och må bra av det sen. Hur kan man inte bry sig om det? Man ljuger inte för dom man älskar, det gör man bara inte! Också en sak jag hatar är att få höra saker av andra och inte av den personen man borde få höra det utav.

Du tror att jag är förbannad för en helt annan grej än vad det egentligen är. Det är jag är förbannad på dig för är att du ljög mig rakt upp i ansiktet. Jag har nog aldrig känt mig så arg, ledsen, besviken, förtvivlad och så förödmjukad på en och samma gång, någonsin! Du kanske inte tycker att det var en så stor grej att bli sur över, men det tycker jag. Det är brist på tillit och respekt det handlar om. Jag trodde verkligen att jag kunde lita på dig, men jag kan tydligen inte göra det - inte förrän du bevisar det för mig.

Make up your mind, cause it's now or never.
Om inte - då går jag och jag kommer aldrig mer tillbaka!


- Det är så skönt att få skriva av sig ibland.
Bli av med lite aggreationer, så man kan må lite bättre i alla fall.

tredje advent

tredje advent

2008-12-14 20:44:37

När jag kom hem inatt så trodde jag att jag skulle somna direkt, så trött som jag var då, men tyvärr så kunde jag inte det. I had a lot going up in my mind for that moment. Så jag la mig och kollade på en film och lyckades somna till den.
Jag har ingen aning om vad klockan var när jag somnade, men en sak är säkert och det var att det var väldigt sent, vilket resulterade att jag var inte så pigg när en viss familjemedlem kom och väckte mig.
Dock så har jag mått relativt bra idag, tack och lov. Jag blir inte så speciellt bakis, utan jag blir mer trött och seg och vill ligga och slappa hela dagen. Men det gick inte för sig.
Utan vid ett-tiden så åkte vi först till gnarp och hämtade bilen, som ännu en gång har varit på lagning. Efter det så åkte jag och mami till mormor & morfar () och hälsade på. Vi fikade och jag gjorde en intervju med morfar till min artikel (som jag har deadline på, på onsdag). Efter att det var gjort, så åkte vi hemåt.
Det var egentligen menat att jag och familjen skulle ha byggt ett pepparkakshus ikväll, men när vi öppnade förpackningen så såg vi att det hade gått sönder - fail. Mamma som hade varit så noga med att inte riskera att göra sönder det. Men så kan det gå... Jag som var helt inställd på att få göra det ikväll, för att få lite mer julkänsla. Men jag antar att det får bli till veckan istället.

utgååång

utgååång

2008-12-14 20:17:38

Lördagkvällen började ju som sagt med att A och gänget kom och hämtade mig och sen for vi vidare till stan. Rättare sagt till Lil Wayne på förkrök. Förfesten var gryyym och det blev den tack vare en massa trevligt folk. Och jag fick komplimanger för både det ena och det andra, så det var riktigt kul att höra (haha!).

Vid halv tolv tiden drog vi mot Stadt och A var snäll och bjöd mig. Jag har tyvärr inga bilder från kvällen, men det kommer kanske senare.


Det roligaste på kvällen var när dom började spela denna låt. Det är helt klart min och Erik Norders låt nu framöver, haha! Ignorera musikvideon (!) men det var den enda jag hittade som det inte var "censur" på.
Det blev en väldigt lyckad kväll, måste jag säga.

Förutom att detta var en väldigt lyckad kväll, så vill jag bara tillägga att det var verkligen igår man börja inse vilka som är ens riktiga vänner och inte. Och jag har hellre få bästa vänner än flera falska vänner - och du är absolut en av dom falska. Du är inte min vän längre och jag säger bara att det är din förlust, bara din.

oplanerad utgång

oplanerad utgång

2008-12-13 18:57:18

Jag trodde jag skulle kunna ha en vit-helg fram till juldagen, men det sket ju sig. André ringde mig nyss och berättade att han skulle ut och lyckades tjata med mig.
Jag hade egentligen andra planer för ikväll, men det visade sig att den personen jag hade tänkt vara med hade också andra planer för sig. Så varför ska jag sitta hemma och ha tråkigt? Det går inte för sig, så det blir utgång för mig. Du är faktiskt inte den enda som ska ha kul ikväll. :)


i'm gonna show you tonight; i'm alright, i'm just fine
i got my rock moves and i don't want you tonight

-

-

2008-12-13 14:39:11



when you lose the one you wanted
cause he's taken you for granted
and everything you had got destroyed




LUCIA

LUCIA

2008-12-13 14:38:31

Sanktaaaaaaaa Luciaaaaaaaaa

Även fast jag klev upp för 2 timmar sedan ungefär, så känner jag mig fortfarande nyvaken och trött. Vad har jag planerat för idag då? Hmm..
Mamma vill ha med mig på Lucia på Vattrångsgården, men jag har inte sån stor lust att gå, men vi får väl se hur jag gör. Sen måste jag i alla fall plugga lite och ringa runt till gamla mediaelever, eftersom jag inte fick tag på en enda igår heller. Börjar bli riktigt less på det nu. Senare ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, det får vi se senare.







fredag

fredag

2008-12-13 01:38:54

Ikväll blev det en hemmakväll med sis (). Vi har kollat på både 'The Hills' och Idol-finalen - och det var helt klart rätt person som vann! Kevin kommer att bli riktigt stor pga av sin potential att kunna sjunga alla typer av genrer. YOU GO, KEVIN!



Ikväll, mest tidigare ikväll, hade jag en konstig känsla i kroppen. Jag blev riktigt förvirrad av att jag mådde så. Helt plötsligt kände jag mig så tom, utan anledning (?) Allting är så bra nu, men allting känns så konstigt på något sätt. Vad är det som händer egentligen? Varför mådde jag sådär och varför mår jag fortfarande så? I'm confused.

LEDIG

LEDIG

2008-12-12 11:33:09

Igår efter jag hade pratat med E () så tog det inte lång tid innan jag slocknade i sängen. Jag vaknade klockan fem imorse och märkte då att jag hade somnat med lamporna tända och både datorn och tv:n igång. Efter det vaknade jag ett antal ggr till, typ vid klockan sju, åtta och nio, vilket var ganska störande. Men jag kunde ju sova hur länge jag ville idag, eftersom jag är ledig.

Dagens planer:
- plugga
- städa mitt rum (eftersom det ser ut som ett bombnedslag, igen)
- ringa telefon-intervjuer (till vårat projektarbete)
- ringa Lars (ang. intevju till min artikel)


Men innan jag sätter igång med dagens planer,
så ska jag först gå ner och få i mig lite frukost.

unusual you

unusual you

2008-12-11 22:56:07

baby you’re so unusual
didn’t anyone tell you, you’re supposed to, break my heart?
i expect you to, so why haven’t you?
maybe you’re not even human cause
only an angel can be so unusual
sweet surprise, i could get used to
unusual you


nyårsfest kirrad!

nyårsfest kirrad!

2008-12-11 18:56:40


Jag har länge funderat över vad jag ska göra på nyår. Jag har inte heller hört någonting som har varit intressant, förrän idag. Idag blev jag bjuden på nyårsfest, som mina klasskompisar har arrangerat. 100 personer är bjudna och jag är en utav dom. Självklart ska jag dit! :) Jag längtar redan. Nu är den stora frågan, vad ska jag ha på mig?

nu har jag helg!

nu har jag helg!

2008-12-11 17:40:36

Denna dag har gått väldigt segt tycker jag och det kanske beror på att detta är den längsta skoldagen på hela veckan. Alla andra dagar denna vecka har vi slutat klockan tolv och nu idag så slutade vi klockan tre. Jag vet, jag borde inte klaga. Men samhällen och svenskan idag var hur tråkig som helst, lasagnen smakade konstigt, på naturkunskapen fick vi jobba själv och på mediakunskapen gjorde vi våra redovisningar (nu är det klart också, skööönt!).

Är nyss hemkommen från skolan och nu har jag helg! Psykologi lektionen imorgon är inställd och engelska lektionen lika så, eller i alla fall så gott som. Vi fick en uppgift i tisdags som vi jobbade med, som vi även skulle jobba med imorgon, men vi blev klar med den i tisdags. Alltså jag har inga lektioner imorgon, som är = jag är ledig!!!


Nu ska jag kolla på julkalendern (den är så dålig, men jag vill ändå titta på den, haha!). Efter det ska jag fortsätta kolla på 'The Hills', käka mat och sen blir det plugg.




all I want for Christmas is you

all I want for Christmas is you

2008-12-10 23:21:04

Efteratt jag hade skrivit mitt förra inlägg, så kura jag ner mig i sängen och kollade på en film. Jag tänkte att jag skulle somna till den, men jag tittade knappt. Istället så slocknade jag så fort jag la mig i sängen och sov ungefär 3-4 timmar.
Pluggande har gått riktigt bra idag faktiskt. Jag har även ringt runt och försökt fått tag på några mediaelever ang. vårat projektarbete, men fail. Vi hade en jäkla tur när vi först började ringa runt, men nu går det bara neråt. Jag har inte fått tag på en enda nu, suck... Jag får försöka få tag på dem imorgon istället, rättare sagt; jag måste få tag på dem imorgon, eftersom vi ska göra ett klassfoto på dem nästa lördag.


Jag har lite julklapps-panik! Jag har nog aldrig, och då menar jag ALDRIG, varit såhär sent ute med att köpa julklappar. Men det beror nog på att jag inte har så mycket pengar att röra mg med, eftersom jag nyligen har betalat min studentresa och min teliaräkning. Inte bra, inte bra. Men det löser sig, det gör det alltid! Men jag har ändå lite panik..



Nu ska jag lägga mig och somna till 'The Hils', godnatt! :*

onsdag

onsdag

2008-12-10 13:05:58

Imorse klev jag upp klockan sju och gjorde mig klar på en halvtimme, så jag åkte med mami & sis in till stan. Eftersom jag kom ungefär en trekvart till skolan innan min lektion började, så gjorde jag lite skolarbete under den tiden. Duktigt sörru!


På naturkunskapen håller vi nu på att jobba om människokroppen och idag fick vi kolla på en film om hur magsäcken och andra organ i kroppen fungerar. Det var ganska äckligt att kolla på, uäk. Man ville inte direkt gå och käka lunch efter det precis.
Så jag & Cicci var duktiga och gjorde klart powerpointpresentationen inför mediakunskapsredovisningen imorgon. Så det gjorde vi istället för att sitta i caféterian och dega, som vi annars brukar göra (haha!). Vi ringde även några gamla mediaelever ang. vårat projektarbete, duktigt duktigt!
Våran klass gjorde även den traditionella julpysslingen på media och satte upp lite glitter här och där och klädde julgran och grejer. Så nu är det väldigt mysigt uppe på Media. Har tyvärr ingen bild på det, men det kommer..

Efter skolan åkte jag & C ner på stan och gick där och kikade. Jag hittade jättemycket som jag vill ha, men som jag inte kan köpa. Jag hittade även inga julklappar som jag kunde köpa. Det tyckte jag inte alls om! Nu är jag hemma och jag tänkte sova en stund, as usual. Sen blir det tyvärr plugg resten av kvällen. Jag känner mig så tråkig.


you and me
me and you

only hope

only hope

2008-12-09 22:47:25

Tidigare idag kollade jag på det nya gossip girl avsnittet och det kan ha varit det sorgligaste, men även det bästa avsnittet jag har sett, ohmy! Och pluggandet idag, det har väl gått.. ehm, sådär. Jag skrev på tills jag fick hjärnsläpp igen, crap! Hur ska jag kunna skriva klart både samhällskunskapen och 'the big essay' om jag bara får skrivkramp hela tiden? Blä.
Men en bra grej som har hänt idag är att jag har fått skolkatalogen, yeey! Jag tycker det är jättekul att sitta och titta i den. Det finns så många som man aldrig har sett förut, men som går på samma skola som en. Det är sjukt!
Nu ska jag ringa E (♥) och sen ska jag kolla klart på Sex and the City, goodnight! :*



schizophrenia

schizophrenia

2008-12-09 13:14:14

Alarmet var ställd på 06.15, men jag snoozade ett litet tag till. Det var verkligen pest och pina att kliva upp imorse, men jag lyckades och hann bli klar tills vi skulle åka.

På engelskan idag fick vi läsa några texter och sen har vi i uppgift att leka domstol, typ. Min grupp ska vara prosecutors och vi kommer att vinna, sååå lätt! (haha!). Jag pratade även med läraren om min "outline" till "the big essay" som ska vara på 4000 ord (alltså ca. 10 A4). Och i min "outline" berättade jag om vad jag skulle skriva om och hon tyckte det lät jättebra, så då kände jag mig riktigt duktig. :)
Efter det hade vi ledarskap och då fick vi tillbaka proven. Jag tycker det är hemskt att sitta och vänta på sånt, när man själv inte tycker att det har gått så bra. Men till min förvåning så fick jag VG, det var verkligen en chock. Jag tyckte det gick jättedåligt och jag skrev jätteflummigt (eftersom det var ett flummigt prov), men tydligen så räkte det för att få ett VG, wiho! :D

Sen blev det lunch och chill i cafeterian med Linnéa & Emma. Man kan tamejfan aldrig ha tråkigt med er, ni är bäst! Efter det åkte jag & Linnéa ner på stan och gick där och strosa lite, innan vi båda skulle gå till bussen. Jag börjar få sådan ångest, för att jag inte har köpt några julklappar än. Men som jag skrev i söndags, så ska det bli ändring på det nu i veckan. Nu ska jag kolla på det nya gossip girl avsnittet och sen blir det plugg. :) Tjarrå!

pluggpluggplugg

pluggpluggplugg

2008-12-08 22:24:14

Nu har pluggat och jag har pluggat, men jag har fortfarande mycket kvar att göra. Det känns som om läxorna aldrig tar slut. Men jag tog en liten paus från pluggandet ikväll och kollade på Design: Simon & Tomas, så braa!

Simon: "We have to put some extra colour on the busk"

Imorgon börjar jag klockan åtta (inte så kul), men vi slutar klockan tolv, så det är lugnt. Man ska ju inte klaga precis! Då blir det till att åka hem och plugga direkt. Detta kommer verkligen att bli en plugg-vecka, och sånna tycker vi inte alls om. Men man kommer att vara glad och känna sig duktig när man har gjort klart allt.

Nu är jag riktigt, riktigt trött och tänkte faktiskt gå och lägga mig. Men först så måste jag gå ner och utforska mitt kylskåp litegrann, känner jag. Magen kurrar så fruktansvärt. Wellwell, goodnight!

två timmars skoldag

två timmars skoldag

2008-12-08 15:54:31

Imorse när jag skulle gå till bussen var det tamejfan snöstorm. Snön bara vräkte ner och självklart glömde jag mina varma vantar, så mina fingrar blev typ till is, brrr..

Skolan har varit ganska seg idag, även fast jag bara var där i två timmar. Först hade vi samhällskunskap då läraren bara satt och prata och vi lyssna på musik. Efter det hade vi naturkunskap och då var det mest bara prat som vanligt, som inte är så speciellt roligt. Det jag inte förstår är varför det är så fruktansvärt kallt i klassrummen? Oavsett om det är sommar eller vinter, så är det svinkallt i våra klassrum. Vill dom att eleverna ska frysa ihjäl eller någonting?

Nu är jag äntligen hemma och jag har som vanligt bytt om till mjukisbrallor och tagit på mig mina varma tofflor, skööönt! Tänkte gå ner och göra lite varm oboy nu och sen tänkte jag vara tråkig, men duktig på samma gång, och plugga.



you're the sweetest drug.

måndag

måndag

2008-12-08 11:07:34

Ännu en ny vecka har börjat, vilket betyder att det är en vecka närmare jullovet! Veckorna går så fruktansvärt fort nu för tiden, man hänger ju inte med.

Jag känner mig fortfarande nyvaken och trött, även fast jag klev upp för en timme sedan. Jag låg och pratade med E till ett inatt och efter det kunde jag inte somna. Låg och kollade på olika skit-programm, tills jag tillslut lyckades somna och då var klockan tre ungefär. Bra jobbat! (Y)
Det jag älskar med måndagar är att jag har sovmorgon till tolv och har bara två lektioner och sen slutar jag klockan två. De é nice! Efter skolan blir det hem och plugga, som gäller. Kul liv? Njae. Men det måste ju göras. Skriver någonting senare, ha en bra dag! Ciao! :*



E) you make me smile. <3



andra advent

andra advent

2008-12-07 23:26:35

Idag är det andra advent och man känner verkligen att julafton närmar sig med stormsteg, mysmys. Dock har jag inte köpt en enda julklapp än, men det tänkte jag göra ändring på nu till veckan. :)


Jag och E vaknade ganska tidigt idag, men vi var båda helt slut i kroppen så vi somnade lite till och från. Det har verkligen varit en slapp-dag idag - film och mys, det gillas! Vi kollade på SAW 5, men vi hann bara se litegrann innan E's mamma kom och hämtade oss. Vi åkte hem till henne och käkade och kollade klart på SAW (äckelfilm, usch!).

Nu är jag hemma och har precis kollat klart på Wallander - Jokern. Jag som hade tänkt plugga idag, men det sket ju sig bigtime. Det får bli imorgon istället. Uäk, skola imorgon. Man kan inte vara mer otaggad för det just nu, känner jag. Som ni kanske har märkt är jag fruktansvärt skolless och vill bara ha lov just nu. Nu är det läggdags som gäller, goodnight!



E, jag mår som bäst när jag är med dig. <3

18årsfest

18årsfest

2008-12-07 23:10:38

Kvällen började med att jag satt här hemma och förfestade helt själv. Det var inte så speciellt kul, men det funka det också. :) Vid halv tio tiden kom brudarna och hämtade mig och vi åkte vidare till Hedestugan. När vi kom dit så tror jag att vi alla fick en chock. Det var så mycket folk där, mer än vi trodde i alla fall. Det var en riktigt rolig kväll med massa trevligt folk!


Tack till alla som var där, för en grym kväll, och tack Carro för att jag fick komma. :)

lördag

lördag

2008-12-06 15:18:40

Det blev ganska sent igår. Jag var vaken till halv fyra ungefär och det resulterade att jag är nyvaken just nu. Jag funderar på att gå ner och käka frukost, men jag är inte så hungrig. Jag som alltid brukar vara det på mornarna. Wellwell, jag får väl försöka tvinga i mig lite åtminstone.

Målet idag är att jag ska skriva klart samhällskunskapsuppsatsen. Egentligen så var deadlinen igår, men jag kunde verkligen inte skriva någonting. Jag skrev en liten 'inledning' eller vad man ska säga, sen skrev jag några rader och sen fick jag hjärnsläpp. Så nu ska jag skriva klart uppsatsen och sen blir det 18årsfest som gäller. Om jag hinner, så skriver jag någonting senare. Ciao, sålänge!



pokerface.



-

-

2008-12-06 02:30:25


why am I not surprised?

"I could be fake, I could be stupid
you know I could be just like you
I could be cold, I could be ruthless
you know I could be just like you
"

you know I can and you know I will



friday night

friday night

2008-12-05 23:17:50

Denna fredag blev det en hemmakväll för mig. Först så käkade vi god mat, medans vi kollade på Sunes Jul - klockren! Efter det så drog sis iväg, så det blev bara jag & pappa kvar hemma, eftersom mamma var på personalfest.


Ikväll har vi kollat på Idol och detta är vad jag har att säga om det: FEL FEL FEL! Vad kan en idolfinal vara utan Robin egentligen? Just det... världelös. Det var helt rätt att Kevin gick vidare - det spelar ingen roll vilken genre han sjunger, han är alltid grym. Men Alice, fail fail fail. Visst, hon kan väl sjunga, men enligt mig är hon bara en random. Jag tycker inte alls om henne. Det skulle ha varit Kevin och Robin som skulle gått vidare till finalen i globen, så det så!

Eftersom jag fortfarande är ganska pigg, så tänkte jag vara duktig och plugga och städa lite i mitt rum. Jag har en sådär lite konstig vana att få lust att städa mitt i natten, haha! Sen blir det nog läggdags för mig och sen imorgon blir det bakning, plugg och partaj som gäller! :)



icecold.

ta aldrig någon för givet.

ta aldrig någon för givet.

2008-12-05 19:17:11

Allting känns så meningslöst just nu. Jag kämpar och jag kämpar - men det känns som att vad jag än gör, så gör jag fel. Du har mig inlindat runt ditt lillfinger och jag är fast.  Fan vad jag önskar att man bara kunde stänga av alla känslor. Men om man önskar att ens drömmar ska gå i uppfyllelse, är det bäst att vakna först. Det har jag gjort nu - jag har vaknat och nu ska det bli ändring.



Det är så skönt att få skriva av sig lite då och då.



I close my ears when words come flying out

I close my ears when words come flying out

2008-12-05 16:44:31

I've heard them all before...

Jag snoozade i en timme imorse, så sköönt! När jag väl lyckades ta mig upp ur sängen, kollade jag ut genom fönstret och såg att det såg ut såhär som på bilden. Lite snö? Njaaae. Jag är inte ett big fan av snö, men hellre det än regn.
Efter frukosten blev det till att hoppa in i duschen, göra mig iordning och sen gå till bussen.


Jag hade ju som sagt sovmorgon till tolv idag och när jag kom till skolan, för att ha psykologi. Vad händer? Jo, psykologiläraren är inte där, för tredje gången i rad. Varför finns det inga personer som kan meddela oss om sånt? Då blev det till att gå runt två timmar i skolan och inte göra ett skit, med en huvudvärk som kan döda. Värt? Nej, så jag åkte hem.
Även att den nya skolkatalogen har kommit idag och det var riktigt kul att kolla i den. Vi snodde den från Kjells arbetsrum och satt och kikade i den. Årets skolkatalog är även i färg och jag vill ha den NUUUU!

Vad händer ikväll? Jadu, det var en väldigt bra fråga. Antingen blir jag hemma eller så hittar jag på någonting, helt enkelt. Men vad, det vet jag inte än. Imorgon har Carro, min klasskompis, 18årsfest och det är black-and-white-tema. Jag vill jättegärna gå, men jag får se om jag lyckas fixa skjuts. Nu blir det mat, är ashungrig. See ya! :*

make me number one on your playlist.

make me number one on your playlist.

2008-12-04 22:36:44

Omöjligt, helt omöjligt. Jag har en samhällskunskapsuppsats (på 1½-2 sidor) och en essay (på 2000 ord) som ska vara inlämnad imorgon. Jag har inte skrivit så mycket på samhällskunskapsuppsatsen, utan jag har mest bara fakta. Och jag har skrivit typ 400 ord på min essay. Hur ska jag kunna skriva 1600 ord tills imorgon OCH skriva klart samhällskunskapen? Det känns helt omöjligt. Med den här inställningen kommer jag inte långt, jag vet. Men förstår ni min situation? Varför ska allt komma på en och samma gång för? Jag orkar verkligen inte, I hate this!

Imorgon har jag i alla fall sovmorgon och det tackar jag för. Har bara psykologi och engelska imorgon, sköönt. Sen är det helg! Vad ska ni hitta på i helgen? :)


Nu måste jag fortsätta med pluggandet, suck...
Godnatt, sweet dreams!




4 december

4 december

2008-12-04 20:36:38

Jag trodde detta skulle bli en väldigt lugn & soft dag, men istället blev det en av de drygaste dagarna på länge. Jag försov mig lite grann imorse och såklart så glömde jag mitt fika, som jag skulle ha när vi skulle kolla på film, hemma pga all stress.

Klassen, innan vi började kolla på filmen. MK06 kan vara den bästa klassen!

På skolan idag kollade vi på filmen "Apocalypse Now" från kl. 9 - 13.00 och filmen var ju inte direkt en 10poängare, om jag säger så. Och inne i aulan var det hur kallt som helst, så vi satt där med filtar och jackorna på oss. Efter filmen var alla trötta och helt slut och var typ beredd på att få åka hem - men icke! Vi hade fortfarande en lektion kvar att gå på och då fick vi lyssna på redovisningar av mediakunskapslagarna - jippi! (känn ironin, folket. känn ironin...).

Som tur var det bara två grupper som redovisade, så vi slutade ungefär klockan två i alla fall. När jag kom hem åkte jag & mamma på banken och fixade lite grejer och sen när vi kom hem satte vi oss hela familjen och kollade på 'Sunes Jul'.

Efter det så sov jag någon timme och det hade jag definitivt inte räknat med, så nu får jag stressplugga innan det är dags för att sova. Men jag har dock ingen jäkla aning om hur jag ska hinna bli klar med alla uppgifter tills imorgon, crap...






godnatt

godnatt

2008-12-03 23:10:34

Jag & mami <3 Ge mig sommar nu!

Jag var ensam hemma en stund ikväll och jag orkade verkligen inte börja plugga på en gång, efter en dag som denna. Så jag gick ner och kolla på tv och ni kan ju gissa hur det sluta. Såklart så slocknade jag och sov till klockan nio. När jag vaknade då, kände jag att jag lätt kunde gå och lägga mig och sova hela natten. Men jag kunde tyvärr inte göra det, eftersom jag måsta få lite skolarbete gjort först.
Nu har jag pluggat klart, är mer skolless än någonsin och har en huvudvärk som vägrar försvinna. Skolan tar verkligen kål på mig! Jag har två stora skolarbeten som ska vara klar tills på fredag och just nu, eh... ser det inte så ljust ut. Jag är körd. :< Godnatt, nu är det läggdags som gäller.


you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

pretty classy, B

pretty classy, B

2008-12-03 18:52:41

Helt seriöst... det har inte hänt EN ENDA bra sak idag, ingen alls! Jag tycker inte alls om denhär dagen, i hate it! Jag hade ju prov i aulan idag vid tre, och det gick åt helvete. Jag fick blackout typ (min vanliga tur), så det resulterade att jag gissade på typ hälften av de frågor, som jag svarat på. Nej, usch... inte bra alls. Man får ju hoppas att mina svar räcker för ett G i alla fall.

Efter det åkte jag ner på stan och träffade mamma. Tillsammans gjorde vi lite ärenden och sen kom vi hem precis till middagen. Jag trodde att min huvudvärk berodde på att jag knappt hade ätit någonting idag, men min huvudvärk sitter fortfarande i. En alvedon nu tack? Nu måste jag plugga, har mycket som ska vara klart denna vecka.


Imorgon ska jag & min klass kolla på film hela dagen i aulan, va skönt det ska bli. Jag köpte även lite godsaker, som jag ska sitta och äta på medans vi kollar på "Apocalypse now". Filmen är baserade på helvetesboken som jag läste förra veckan, "Mörkrets Hjärta". Wellwell, vi får se hur allting går. (:


MUSIKTIPS! Detta är en av mina favoritlåtar.
Alicia keys ft. Ludacris - Like you'll never see me again



Löften som faller, som löven från träden..

allting kommer gå åt pipsvängen?

allting kommer gå åt pipsvängen?

2008-12-03 13:51:22

Naturkunskapen imorse vad gansk booring, as usual. Och på text lektionen var vi på konsert i dramasalen, den var väl okej. Nu sitter jag här och är nervös som fan innan naturkunskapsprovet jag ska göra om ungefär en timme. Det känns inte så bra dehär, det som om allting kommer gå åt pipsvängen. Håll en tumme för mig, okej? Jag har även en sprängande huvudvärk och ingen huvudvärkstablett. Ingenting är bra just nu, ingenting.. See ya later!





wish me luck!

wish me luck!

2008-12-03 08:17:39

Inatt, precis när jag höll på att somna, så vaknar jag till av att det lät någon som gick i trappen. Alla hade ju gått och lagt sig och sovit för längesen, så jag blev helt förstenad typ. Jag tände lampan och ringde sis, som var snäll och kom in och sov inne hos mig.
Ibland kan jag överreagera, men jag står för att jag är rädd. Enda sedan pappas fasters man, evert, berättade att han hade mött någon (ej mänsklig varelse) i hallen, så har jag varit livrädd för mitt hus, usch..

Jag klev upp klockan sju imorse och blev klar väldigt snabbt, så jag åkte in till stan med pappa. Nu sitter jag på skolan själv i en datasal och har tråkigt. Sis har gått på lektion och jag börjar inte förrän om en trekvart. Det kommer bli en lång dag idag, eftersom jag ska göra naturkunskapsprovet i aulan/matsalen klockan tre. Wish me luck!




i love you,


life ain't fair sometimes.

life ain't fair sometimes.

2008-12-02 22:07:25

Efter att jag hade kollat på det nya gossip girl avsnittet, så sov jag någon timme. Det var riktigt skönt, eftersom jag har inte kunnat sovit riktigt de senaste dagarna. Har sovit ungefär 4-5 timmar två nätter i rad nu, så det kändes som att jag behövde det. Jag vaknade dock upp med en huvudvärk, mindre skönt. Men den har gått över nu, tack och lov.


Ikväll har jag pluggat naturkunskap, eftersom jag har prov imorgon. Så imorgon får ni hålla tummarna för mig! (: Jag tog i alla fall en liten paus ifrån pluggandet och kollade på Ugly Betty & Desperate Housewives, så bra! Nu ska jag plugga lite till och sen blir det läggdags.
Jag vill även gratulera min kusin Linda, som fyller 23 år idag och gratulera sis som har namnsdag idag. :) Grattis grattis! Wellwell, goodnight! :*



i'm sorry...

-

-

2008-12-02 14:45:20


håll min hand & säg att allt blir bra.




du ska veta att jag saknar en bit, och det är du.

"i don't believe you"

"i don't believe you"

2008-12-02 13:32:10

Igår kollade jag ju som sagt på filmen "Alfie" och försökte somna till den, men det gick tamejfan inte. Man blev helt inne i filmen och ville se hur det skulle sluta. Jag tycker att alla killar borde se denhär filmen, för att se vad era handlingar kan få för konsekvenser. I och för sig så finns det visserligen tjejer som gör så också, men i detta sammanhang så är det oftast killar.

Anyway! Idag började jag klockan åtta och jag kan ju säga att det var ett helvete att kliva upp klockan sex. Snooze-knappar är farliga! Jag kan ligga och trycka på den i sömnen hur länge som helst, utan att ens veta om det. Och då kan det bli väldigt stressigt sen, kan jag lova.

Ledarskapsprovet idag gick väl sådär. Vad det bara jag eller tyckte ni andra också att det var svårt? Jag trodde det skulle vara enkelt, eftersom läraren sa att vi inte behövde pluggat ill det. Det var helknas, så jag vet inte ens om jag svarade på frågan riktigt. Det är bara att hålla tummarna!

Utanför mitt fönster nu är det snöstorm. Jag är glad att jag inte behöver gå ut nå mer på hela dagen, eftersom jag fryser så mycket. Jag har på mig: tjocktröjor, mjukisbrallor, tofflor - jag ser ut som en michelingubbe. (Y)
Jag tänkte gå ner och göra lite varm oboy nu, och sen ska jag (äntligen!) kolla på det nya gossip girl avsnittet, som kom ut idag. Efter det blir det plugg som gäller, BLÄ! Det känns som om man inte gör någonting annat på dagarna/kvällarna än att plugga. Va tragisk jag känner mig! Men vill man ha bra betyg, så får man kämpa. Dock har jag ingen motivation längre. Ge mig lov, nu tack?




i wish i could make you understand..

-

-

2008-12-01 23:08:40

you're just a boy, you don't understand...
antingen så finner vi en väg, eller så gör vi en - så är det bara!

i love you, E.

visa ditt intresse eller förlora mitt.

visa ditt intresse eller förlora mitt.

2008-12-01 18:10:39

Det är måndag idag, alltså = ny dag och nya tag, eller vad säger man? Whatever. Det har varit en mycket tung dag idag. När jag stod och väntade på bussen, så kände jag att jag lika gärna kunde ha gått hem igen. Jag var inte alls taggad på att gå till skolan idag, av en massa anledningar. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att denna vecka ska jag kämpa; jag ska kämpa som jag aldrig har gjort förut.


Veckan började i alla fall bra, för jag hade sovmorgon till tolv idag, det gillas! Först samhällskunskap och sen naturkunskap. Eftersom jag missade naturkunskapsprovet förra veckan, så måste jag göra det på onsdag, på en onsdagsskrivning - that sucks!
Vi slutade klockan två, så jag och cicci hann med kvart över två bussen hem. På bussen satt vi och kollade på filmen "Alfie" på Ciccis bärbara, det var nice. Även fast jag inte hann se så mycket av den, så verkade den bra, så jag håller på att ladda hem den nu. Någon som har sett den filmen?

Jag har ingen matlust längre. Min frukost bestod av en liten hårdbrödmacka och ett glas mjölk, jag käkade ingen lunch på skolan för jag var "mätt". När jag kom hem försökte jag äta lite på min belgiska choklad, men käkade en bit. Jag käka nyss middag och då käkade jag knappt en pannkaka.

Vad är det som händer egentligen? Allting är ju bara upp och ner...
Nu är det plugg som gäller, wish me luck!

Dagens fråga till er läsare:
Om man är i ett förhållande - är det inte meningen att man ska kunna prata med varandra om saker, hur löjliga de än är, och reda ut dom tillsammans då? Det är i alla fall vad jag har fått lära mig och det är ju det som är mest logiskt. Men vad kan man göra om det inte fungerar? Det vill jag gärna ha ett svar på.




jag antar att det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns.

the world slows down, but my heart beats fast right now

the world slows down, but my heart beats fast right now

2008-12-01 00:29:44


i conjure up the thought of being gone, but i'd probably even do that wrong
i try to think about which way, would i be able to and would i be afraid
cause, oh i'm bleeding out inside, oh i don't even mind

it's all your fault, you called me beautiful
you turned me out and now i can't turn back
i hold my breath, because you were perfect
but I'm running out of air and it's not fair

da da dada da dada da
da dadadadadada da dadadadadada

i'm trying to figure out what else to say, to make you turn around and come back this way
i feel like we could be really awesome together, so make up your mind cause it's now or never

it's all your fault, you called me beautiful
you turned me out, and now i can't turn back
i hold my breath, because you were perfect
but I'm running out of air and it's not fair

i would never pull the trigger, but i've cried wolf a thousand times
i wish you could feel as bad as I do, i have lost my mind

it's all your fault, you called me beautiful
you turned me out, and now i can't turn back
i hold my breath, because you were perfect
but I'm running out of air and it's not fair

(oh yeah, it's all your fault)

i hold my breath, because you were perfect
but i'm running out of air and it's not fair

RSS 2.0