situationen är så sjuk

situationen är så sjuk

2008-09-30 13:51:46


Ännu en dålig natt... Jag sov knappt någonting inatt heller. Så när jag klev upp halv sju imorse, så var jag inte glad. Men vem är glad, efter att bara ha sovit 4 timmar då? Ingen jag känner i alla fall.

På skolan var jag faktiskt på ganska bra humör. Första lektionen jag hade var engelska och då blev vi indelade i grupper - där vi ska framföra en "broadcasting" från BBC. Först när vi fick höra om uppgiften, så tyckte vi att den verka så värdelös. Men sen efter ett tag, så gick jag, carro & anna verkligen in för det här och tänker vara seriösa som fan. Lite överseriösa kanske? Men vi har i alla fall börjat skriva manus och grejer nu - jag ska vara reportern, anna ska vara 'the newspresenter' och carro ska vara en indisk hiv smittad kvinna. Jag tror det kommer bli riktigt kul.
Efter det så hade vi ledarskap, där vi fick i uppgift att gå runt i skolan och analysera, eller vad man ska säga, alla program på bromangymnasiet, alltså hur är elever i ett visst program, klassrum osv. Först skulle vi skriva hur vi trodde det skulle vara och sen gå och se om vi hade rätt eller fel. Och det var ganska roligt när man jämförde, men vi lyckades i alla fall komma fram till en sak och det var att folk har sjukt mycket fördomar. Det var en riktigt rolig lektion, faktiskt.

Men under dagen så fick jag helt plötsligt så ont i magen. Jag trodde det var för att jag var så hungrig, men efter vi hade käkat lunch så hade jag fortfarande ont i magen. Jag har det även fortfarande, typ som kramper. Jag har ju haft så förut, men det var längesen sist. Jag vet inte vad det kan vara heller, helt sjukt. Jag har även en huvudvärk, som jag känner bara blir värre och värre. Tänkte ta en alvedon och lägga mig och sova en stund nu. Jag uppdaterar er nått senare..



i've never felt this way before, everything that i do reminds me of you
now when you're gone, the pieces of my heart are missing you
i miss you!

frågestunden är igång

frågestunden är igång

2008-09-29 19:24:40

Som ni ser, så har bloggen fått en liten makeover. Enligt mig, en riktigt snygg sådan - i alla fall om man jämnför med den innan. Lite höst-inspiration sisådär. Vad tycker ni? Good or bad?



BTW!
Jag har blivit tillfrågad om jag inte skulle kunna ha en liten "frågestund", då ni läsare får fråga mig frågor. Så jag tänkte - ja, varför inte liksom?

Jag vet inte riktigt när "frågestunden" ska sluta, så jag måste försöka komma på ett slutdatum av något slag, hmm... Om en vecka eller två? Eller? Jag har inte direkt haft någon frågestund förut, så jag vet inte riktigt vad som är lämpligt. Vi kan väl säga att slutdatumet är den 14 oktober.


Frågestunden börjar i sånna fall nu och håller på i två veckor. Ni kan fråga vad som helst, som ni känner att ni vill fråga. Ni kan väl skicka era frågor till: [email protected] eller skriva en kommentar bara.
Men om ni väljer att skicka ett mail, kan ni då vara så snälla och märka erat mail med "frågestund" eller något, så jag inte råkar ta bort det eller nått? Det vore jättesnällt. Så, jaa.. fråga på bara! :)














i hate mondays

i hate mondays

2008-09-29 15:36:48

Dagens outfit
Vit tröja - H&M
Svart linne - Gina Tricot
Svarta leggings - Twilfit
Svart stickad sjal - (den har mami gjort)


Just nu är jag inte på mitt bästa humör, men jag ska försöka rycka upp mig. Som tur var hade jag sovmorgon till tolv idag. Jag sov verkligen inte bra inatt. Jag kunde knappt somna, och när jag väl lyckades så sov jag så fruktansvärt dåligt. Det kändes som om jag hade sovit 5min. Så min dag började inte så bra direkt.
allting känns så hopplöst.


På skolan då. Första lektionen vi hade var samhällskunskap och då redovisa vi våra arbeten, som gick helt okej faktiskt. Efter det hade vi naturkunskap och då började vi på någonting nytt, bleeh. Och på onsdag så kommer vi att få reda på vad vi fick på provet. Jag vill inte. Det gick dåliiiigt.
Vi slutade klockan två, så jag åkte kvart över två bussen hem. Jag åkte hemifrån sist och kom hem först, det känns bra.


Men vad ska jag då göra resten av dagen? Jo, jag hade tänkt greja lite med mina nyinköpte grejer från IKEA, samt städa mitt rum (det ser nämligen ut som ett bombnedslag, kläder överallt - efter i lördags då jag var så stressad när jag kom hem från sundsvall, då jag inte hittade mina grejer, så jag vände mitt rum upp och ner, typ). Så ja, det har jag tänkt göra idag alltså. Jag måste även plugga, and that sucks! GE MIG LOV, nu tack? Wellwell, det är väl dags att sätta igång då, så man får någonting gjort. Ciao!


Please, tell me - what am i supposed to do?

what have i got to do to make you love me
what have i got to do to make you care
what do i do to make you want me
what have i got to do to be heard


vad gör man egentligen när allt är upp och ned?

vad gör man egentligen när allt är upp och ned?

2008-09-28 18:13:49

Igår vart det utgång med min Emma (♥).  Vi förkrökade hos Björn, alldeles bredvid folkan (som är = 50m från Stadt typ), vilket var asnice. En helt okej förfest, men som slutade med att det spårade ur en aning. Men det gjorde ingenting. Vi drog som sagt vidare till Stadt, där det var galet kul. Synd bara att kvällen skulle sluta som den gjorde bara.



Idag mår jag, ehm... inte så bra, kan jag ju säga. Jag mår riktigt riktigt dåligt. Det blev lite för mycket av allt igår, tror jag. Just nu känns det som om mitt huvud kommer att sprängas vilken sekund som helst, uäk. Även minnesluckorna, som grädden på moset liksom? Yes. Men jag mår som jag förtjänar, eller hur brukar man säga? Äh, skitsamma. Jag hade stora förhoppningar på gårdagen i alla fall, kanske för stora? Och nu vet jag absolut inte vad jag ska ta mig till längre. Jag hoppades på att få träffa dig igår, men det gjorde jag inte. Och det känns verkligen som om jag har gjort allt jag kan. Jag vet inte vad mer jag kan göra...
 






i guess it was to late after all...



confessions

confessions

2008-09-20 20:24:35

Jag är inte alls ute efter att få uppmärksamhet nu och jag vet att jag egentligen inte borde skriva dehär här, av alla ställen. Men jag vet inte annars hur jag ska kunna få tag på dig nu, men jag känner att jag måste få lätta på mitt hjärta.

Jag vet inte vad det var för omogen "lek" vi har hållit på med nu den senaste tiden. Vi borde ha pratat med varandra direkt, istället för att ignorera varandra totalt tills det tillslut exploderar som en bomb. Vi har ju hållit ihop i sååå många år och jag vet att det har varit lite av en berg-och-dal-bana, men vi har ändå inte kunnat hålla oss ifrån varandra. Och det måste väl betyda någonting?

Men nu vet jag verkligen inte om jag klarar det här nå mer. Jag trodde att efter det som hände senast, skulle kunna få mig att kunna gå vidare. Jag trodde jag skulle kunna klara det, men jag kan verkligen inte det. Och nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Du har nu tagit avstånd från mig, rejält. Och såhär rädd har jag aldrig varit förr.

De senaste veckorna har varit så fruktansvärt svåra, allt som har hänt och allt som jag har fått höra osv. Jag borde ha tagit upp det direkt med dig, men du har inte varit så samarbetsvänlig på den punkten. Det har ingen utav oss varit. Men nu... jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Vad ska jag göra?
Det enda jag känner är att jag vill vara med dig, för du får mig att må bra. Även om jag har varit osäker på vart jag har haft dig, så har jag ändå vetat innerst inne vart jag har dig någonstans.

Du anar inte hur svårt det här var för mig att skriva och det här var definitivt inte rätt ställe att göra det på, och det vet jag. Men det är ju här jag skriver om mitt liv och du är en del av det. Nu är det upp till dig vad du vill göra; take it och leave it, så att säga. Jag vill i alla fall vara med dig.

Is it to late...?



fredag & lördag

fredag & lördag

2008-09-20 14:32:47


Fredagskvällen började med att jag åkte till Sunkan till klockan sju
och där var såklart en massa underbara & roliga folk.
Vi började med att käka tacos, gött vare! Det var typ evigheter sen jag käka det sist. ;o
Sedan gick vi vidare till ölspelet, riktigt kul, men blev ganska boring tillslut.
Och vad är en fest utan lite kaos? Jo, såklart blev det lite kaos, men det ordnade upp sig någorlunda iaf.
En grym förfest iaf.

Vid elva tiden någon gång gick vi in på Stadt och där hade jag fruktansvärt kul.
Vart riktigt besviken dock. Maskinen & Snook-Oscar var gryyyma (ofc!),
men det tog en jäkla tid för dem att börja och när dom väl började så spelade de i ungefär i 20min typ.
Det kändes som så i alla fall. Det var helt fucked up, blev så sur.

Jag & Nisse inne på Stadt.


Kvällen kan sammanfattas som grym, fast samtidigt helt fucked up.

ett svar på det som har hänt det är allt jag vill ha.


idag är det en bakis/depp-dag, and i hate it!
Jag hade funderingar på att gå ut ikväll igen, men jag tror fan inte det blir så.
Det blir nog en hemmakväll. Tänkte kolla på några filmer; "Wanted" och "Hancock".
Har velat sett dem rätt så länge nu, har hört att dom är jättebra. Har ni sett någon av dem?
Nä, nu pallar jag inte sitta här längre. Hoppas ni får en bra kväll. Jag uppdaterar er senare.




jag kan inte få det ogjort,
men jag antar att man alltid sårar den man älskar.





 


goodmornin'

goodmornin'

2008-09-19 09:56:48

Godmorgon allihopa! En nyvaken Benitha här. Idag har jag sovmorgon till tolv, vilket är jäkligt skönt. Men då går jag dock till klockan fyra, så då kommer det bli lite stressigt. Jag hoppas verkligen att vi får sluta tidigare! Så jag hinner göra mina ärenden på stan, sen åka hem och sen åka in till stan igen. Wellwell, det löser sig. Det gör det alltid.

Just nu dunkar jag en massa snook låtar i mina högtalare,
så nu är jag taggad till tusen inför ikväll! Ikväll ska vi ha roligt, brudar!


Grattis ännu en gång, Sunkisch! <3 Ikväll skare firas!









so sick.

so sick.

2008-09-18 19:15:12

Hej allihopa! Jag tänkte skriva blogg igår, men jag hade ingen ork till det, så jag tänkte uppdatera er nu istället.
Jag blev dunderförkyld i tisdagskväll, så nu har jag varit hemma i två dagar. Jag hade feber hela dagen igår, så igår låg jag i sängen och var helt död typ. Men nu så mår jag mycket bättre (tack&lov!).
Det enda bra'a med igår var att jag fick min lön, och jag fick mer än vad jag trodde jag skulle få, så då blev jag glad. Jag tänker inte berätta hur mycket, det enda jag tänker säga är att jag även kommer att få mer lön om ett litet tag + att studiebidraget kommer snart. Yes, Benta goes happy happy happy.
Imorgon ska jag i alla fall gå till skolan, sen efter skolan så ska jag gå på stan en snabb sväng och sen blir det bråttom hem och göra mig i ordning, för att sedan åka in till stan till kl. 19.00 igen.
Då blir det middag & förkrök hos Sunkan & sen är det Stadt som gäller (som är = SNOOK!). Jag längtar, kan jag ju lova. Är det någon mer som ska ut imorgon? :) Wellwell, nu ska jag fortsätta och plugga och sen är det idol & heroes som gäller.




jag saknar inte den du är,

jag saknar den du var.





have you ever been apart of something, that you thought would never end?

have you ever been apart of something, that you thought would never end?

2008-09-16 19:50:08

Idag har det varit en väldigt seeeeg dag. Det gick segt att kliva upp och det gick segt på skolan. Usch, ingen bra idag inte. Det enda bra'a som har hänt idag är att när jag kom hem så kollade på jag på de två nya gossip girl avsnitten, så bra! Någon mer som har sett dem?
Uäk, jag har blivit förkyld, inte bra. Jag känner mig helt groggy och har ont i hela kroppen. Kom hit och underhåll mig, någon? Det skulle uppskattas. Ta gärna med er godis. ;>
Nä, jag ska gå ner och kolla på tv nuja. Uppdaterar er kanske nått senare.




i'm leaving you for the last time baby...
you think you're loving but you don't love me.
i've been confused outta' my mind lately...
baby, you've hurt me.



i'm moving on...

i'm moving on...

2008-09-15 22:39:29

Hello. Sorry att jag har varit så seg på att uppdatera er, så jag tänkte göra det lite snabbt nu innan jag går och lägger mig.

Jag & Jenkan <3


I lördags (på dagen) så åkte jag, mamma och min syster till mormor & morfar. Och jag övningskörde (y) Väl där hos mormor & morfar så fikade vi. Mormor hade precis gjort äppelkaka och vaniljsås, så det svullade vi i oss, göttans.
När jag kom hem sen gjorde jag mig i ordning och sedan (på kvällen) åkte jag vidare till iggesund (av alla jäkla ställen säg, haha! ;>). Jag åkte till Thompa & Marre på förkrök, där Jenkan redan hade satt igång. Det var riktigt kul. Jag & Jenkan hittade även Martins kamera, som ni kanske ser. Vi hade jäkligt roligt iaf.


Bästaste Jenkan! <3

Sedan drog jag & min brud på Stadt, där det var galet kul. Jag drog även på August en sväng, med Loffe & Dahlén, där jag också hade kul. Jag träffade även min söt-Lisa där, det gillades!
En riktigt kul kväll faktiskt, så nu längtar jag bara till nästa helg, då vi ska fira Sunkish! <3



Söndagen var däremot en riktig depp-dag, usch. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det är helt ofattbart. Men jag hoppas du har det bra där du är nu.



Vila i frid, Robin Berg. (F)


http://www.123minsida.se/riprobinberg/


Idag blev jag hemma från skolan. Jag palla inte gå till skolan och ha en "lektion", eller vad man nu ska kalla det, en timme ungefär och sen åka hem. Jag stannade hellre hemma och gjorde någonting vettigt istället. Vilket jag har gjort. Idag har jag städat mitt rum (ja, jag har varit duktig!) och jag har även möblerat om lite. Det blev asnice. Jag har även kollat lite på ikeas hemsida och hittat lite grejer som jag ska köpa till rummet. :) + att jag även har varit duktig och pluggat. Men imorgon ska jag till skolan i alla fall, börjar kl. 8.05 och slutar 11.55 (y)
Btw, så tror jag att jag börjar bli förkyld (DAMN!). Jag har fruktansvärt ont i halsen, men jag hoppas det blir bättre under natten. Jag orkar inte bli sjuk nu. :< Nä, nu ska jag lägga mig och somna till gossip girl. Godnatt, xoxo.



you had your fucking chance and you blew it. now it's to late... 
you don't deserve me anyway :) have a great life, looser.




i'm so sick.

i'm so sick.

2008-09-13 02:09:43

Hej allihopa.  Hur är det med er idag? Jag hoppas det är bra i alla fall. Med mig var det dock inte så bra med imorse.
Imorse vaknade jag med världens huvudvärk imorse, men jag tänkte att det skulle gå över - men icke. Det slutade med att jag fick gå ut och spy. Mysigt, ehee... not. Så jag blev hemma idag. Jag tog två alvedon och sen la jag mig och sov, vilket jag gjorde till kl. 16.00 ungefär.
Då kom mi familia hem och när mamma såg mig så tyckte hon jäkligt synd om mig. Hon sa att jag såg alldeles likblek ut - och bra mådde jag då inte. Jag kände mig riktigt svag och liten, hade ont i hela kroppen och ja, usch... Lite läskigt faktiskt. Men hon pigga upp mig med att hon hade köpt VeckoRevyn åt mig, det gillades! 

Så, det blev en hemmakväll för min del ikväll och jag kände att jag verkligen behövde det. En chill-kväll, liksom. Vi åt en riktigt god middag och snackade lite skit. Resten av kvällen spenderades dock framför datorn, men jag kollade på en massa GossipGirl avsnitt , don't you just love it?! Sedan kollade jag & sis på de nya Top Model-avsnitten, eftersom vi har missat dem när de gick på tv:n. Min favorit just nu, är Fatima. Vilken är din favorit?



Min huvudvärk har blivit sååå mycket bättre nu (tack&lov). Så imorgon blir det utgång, med Jenkan. You and me, babe! Någon mer som ska ut imorgon? (: Wellwell, nu är det läggdags. Goodnight! Sweet dreams..



as we were so perfect, so happy...
your love was a lie!






two can play that game, baby

two can play that game, baby

2008-09-11 19:40:02

Hellooo allihopa!
Ohmy, vad jag sov skönt inatt. Det är så skönt att sova när man är nyduschad och har nybäddad säng, mmmm. haha! :') Men det var jäkligt jobbigt att kliva upp imorse alltså. Jag tröck på snooze-knappen hur länge som helst.

Outfit for today


När jag satt på bussen imorse kändes det som om detta skulle bli en fruktansvärt dryg dag, men det blev det inte. Den hade sina stunder, som till exempel på svenskan. Haha, helt klart DAGENS! Jag kommer inte ihåg riktigt vad de sa innan, men någonting liknande var det iaf.
Lasse (läraren): "Columbus var nyfiken helt enkelt."
Linn: "Ja, men inte bara nyfiken. Han var även i stort behov av att få uppmärksamhet!"
Lasse (läraren): "Men Linn! Columbus var ingen mediahora han eh."
- hahahaha! jag trodde verkligen jag skulle dö av skratt.

Efter det hade vi ingen naturkunskap, så jag & Linnéa började jobba med mediakunskapen och fyfaaaan (ursäkta ordvalet), men fyfaaan va vi jobba. Så för att vi hade varit så duktiga, så fick vi sluta tidigare (närmare bestämt 2 timmar tidigare). De é nice.
Men när jag kom hem så hade jag så fruktansvärt ont i huvudet & frös som en tok, så jag tog en alvedon och gick och la mig och sov en stund.
Nu är jag nyvaken, men har fortfarande ont i huvudet och fryser. Bleeh. :<

Jag längtar verkligen till helgen. På lördag blir det utgång i alla fall, men vad händer imorgon? Hmm... Vad ska ni hitta på i helgen då? :)
Wellwell, jag hoppas ni får en bra kväll. Nu tänkte jag försöka plugga litegrann, innan jag ska kolla på tv. Jag ska zappa lite mellan Idol & Top Model, efter det är det Heroes och till sist är det SatC. Det ser ut att bli en bra kväll för min del i alla fall, hehe. Uppdaterar er kanske senare ikväll.



aldrig, aldrig, aldrig mer...
you're pathetic.





måndag - onsdag

måndag - onsdag

2008-09-10 20:00:42

Hej allihopa! Förlåt för att jag inte har uppdaterat min blogg så mycket nu de senaste dagarna, men det beror på att jag har sovit hos Emma från i måndags och hennes internet är helt fucked up. Men nu så är jag hemma igen och här funkar internet kanon, hähä. Så nu tänkte jag uppdatera er lite om lite funny stuff som har hänt i veckan.

I måndags så hade jag sovmorgon till kl. 12.00 (ja, jag vet att ni är avundsjuka) och sen slutade jag kl. 13.00. Lite ovärt att gå till skolan, men what a fuck. Jag är duktig! (haha!). Men i alla fall... Efter skolan så åkte jag ner på stan med Cicci, Emma & Jimmy, där vi gick och kikade bara. Och jag kommer aldrig att glömma Jimmys kommentarer, eller hur emma?! Haha, men det är inget jag tänker skriva här, mjähä.
Innan jag gick till bussen fick jag lite beslutsångest, om jag skulle gå på Jambo och köpa en Chicken/Curry macka eller inte. Men tillslut så kunde jag inte så emot frestelsen så jag & Jimmy gick dit och köpte en, lite gött!
En sjuk grej, när jag kom hem och tog av mig skon så var mina tår alldeles blodiga. Lite panik jag fick! Jag skyndade mig och tvättade av mig, och det visade sig vara ett litet litet sår på tån. Ingen vet hur jag hade fått det och hur dedär lilla lilla såret kunde bloda ner mina tår. Disgusting och framförallt weird. oO
Sedan la jag mig och sov ett litet tag, men sen när jag vaknade var det bara en kvart kvar tills bussen gick som jag skulle åka in till Emma med. Men det löste sig, det gick en till buss en timme senare (kors i taket! = bussarna går jättedåligt egentligen, därför "kors i taket").
När jag kom till Emma så la vi oss och kikade på film och hade det mysigt. Och när vi la oss för att sova, låg vi och pratade hur länge som helst. Men när vi väl bestämde oss för att sova, så vågade vi inte kolla hur mycket klockan var, haha. :') Utifall det skulle vara FÖRsent, liksom. Men jag sov gött i alla fall.


you're the best! :* <3

I tisdags var det verkligen inte min dag. Det började med att när jag klev upp var jag tröttast i världen och ville bara ligga kvar i sängen och sova. Jag hade inte sovit så många timmar, pga mitt och Emmas prat, haha. Sen alldeles precis innan jag skulle gå till bussen, började det spöregna och jag hade inget paraply. Men som tur var så var mami precis påväg in till hudik, så hon var snäll och skjutsade mig till skolan.
Den första, och enda, lektionen jag hade var Engelska C och vi kollade på en sjuk jäkla film; "This is England". Och jag blev så fruktansvärt förbannad av det som hände i filmen, så jag tyckte inte alls om filmen. Jag blev bara äcklad och förbannad, uscha.
Sedan slutade jag kl. 10.00 och jag gick och käka innan jag åkte ner på stan med Jänni & Cicci. Och då! Vi trodde att det gick en buss kvart i elva, vilket det inte gjorde. Så vi fick stå där ute i spöregnet och frysa i ungefär 25 minuter. (y)
Sen när jag kom hem till Emma var jag alldeles dyngsur, så jag bytte om till mjukisbrallor och kröp ner i sängen och läste Solo. Jag var ju som sagt ensam hemma och Emma slutade inte förrän kl. 16.00 (alltså 6 timmar senare än mig).
(Sedan hände inga fler dåliga grejer, tack och lov!).
Efter att jag hade legat där i sängen och myst en timme eller två, så ringde Jygge och frågade om jag ville gå på stan med han ett tag, vilket jag gjorde. Vi gick och letade efter ett par chinos till honom och han köpte ett par skitsnygga på Carlings. Och när vi gick där och letade så hittade även jag flera snygga chinos, så nu vill jag också ha ett par.


Efter ett tag så ringde Emma och berättade att hon hade slutat tidigare, så hon kom och joinade oss. Vi träffade även Emmas mami & syrra på stan, så vi gick och fikade med dom på cafét inne på Guldsmeden, myspys.
Efter fikade fick vi skjuts hem av dem och när vi kom hem så chillade vi bara, gjorde mat osv. Sedan kom även Linnéa <3 och joinade oss. Vi kollade på film; "What happens in Vegas" - så bra! Sedan vare läggdags.


Snygg-Linnéa <3


Idag har det varit en riktig flummdag, ohmygod. Jag vet inte riktigt varför, men det nog för att jag & Emma var så trötta, så vi skrattade mest åt allting. En riktigt rolig dag i alla fall!Efter skolan så åkte jag ner på stan med Jänni och vi gick och fika på Cafét inne på Guldsmeden, igen. Jag vet inte riktigt vad cafét heter där, så därför säger jag "cafét inne på Guldsmeden" istället. Om det är någon som vet, so tell me. ;>

Emma, sötmongot, knäppt kort på mig när jag låg och sov. (haha!)


Efter fikat drog jag hem till Emma, där jag slocknade i sängen nästan direkt efter att jag hade kommit innanför dörren. Sedan vaknade jag och då berättade Emma att det hade blivit lite ändrade planer. Det blev tyvärr ingen utgång ikväll, det blir till helgen istället. Då ska i alla fall jag & Jenkan ut, hoppas bara att Emma också kan det då också. Men i alla fall, då så åkte jag hem. Det kommer kännas fel nu att sova i min egna säng, men ändå skönt. Min säng <3 haha. Men jag ska sova hos Emma till veckan igen, brare!

Ikväll är det Idol & Heroes som gäller. Jag hoppas bara inte att det blir åska. Jag såg några åskmoln nyss lite längre bort, så jag hoppas verkligen inte att de kommer hit, då blir jag arg. Även att jag sitter här och fryser nu, jag håller på att bli sjuk tror jag. Uäk, tyck synd om mig. :c Nä, nu ska jag gå ner och kolla på Idol. PUSSSS




three days grace - i hate everything about you





goodnight

goodnight

2008-09-07 23:47:13

Hello! Jag tänkte bara uppdatera er om min kväll, innan jag går och lägger mig.
Ikväll så har jag färgat mitt hår (äntligen!) och jag blev jättenöjd. Jag använde samma hårfärg, som jag använde förra gången, eftersom jag tyckte att den var så bra. Garnier Nutrisse Cream, den är riktigt bra! Tips!


Ett plus är att det luktar så gott, efter man har färgat håret. Så inatt kommer jag ligga och lukta på mitt hår, hela natten. (haha!).

Även att jag nyss kollade på "Hitch", på trean. Den är ju bara så gryyym, eller rättare sagt - Will Smith är så gryyym. Var det någon mer som kollade på den ikväll?

Sis skickade även en låt till mig idag, Shwayze ft. Cisco - Buzzin.
Har blivit lite av en favorit nu, jag vet inte riktigt varför, men den är riktigt skön att lyssna på.

Imorgon har jag sovmorgon till kl. 12.00, då ska jag ha Samhällskunskap och efter det slutar jag (alltså kl. 13.00). Känns lite ovärt att åka till skolan då faktiskt. Skulle helst bara vilja ligga hemma och sova, men vi har genomgång på en grej och jag kan verkligen inte vara borta från skolan. Det slutar bara med att jag fortsätter göra så, vilket resulterar att jag kommer få lika hög frånvaro som förra året och så ska det inte bli i år, igen. Hell no. Well, nu är det läggdags. Goodnight.




i'm sorry, but i don't know what to do anymore.
but i guess you always hurt the people that you love, huh?






min helg

min helg

2008-09-07 16:18:27

Fredag:

Min emma ♥

Efter skolan så stannade ju jag som sagt i stan och det var ganska stressigt, kan jag ju lova.
Först åkte jag ner på stan, gick och mötte Emma, gick och köpte snus, gick och tog ut pengar, gick på amandas och käka (GÖTTANS!), gick till stina och hämta dricka och gick sedan hem till Emma. (Fan, va jag gick då. ;o haha!). Men i alla fall...
Väl där hemma hos Emma gjorde vi oss i ordning och så. Sedan fick vi panik! Det började regna och då ville vi inte direkt gå först till Linnéa på öster, för att sedan gå till Thomas (ungefär vid gymnasiet). + att vi hade pumps. Så att gå runt halva stan var inte direkt lockande. Så tillslut så lyckades jag fixa skjuts, tack kusin. <3
När vi kom till Linnéa var resten av brudarna klara, så vi åkte vidare till Thomas. Där hos Thomas var det galet, en kort liten sammanfattning av det kanske. Mycket folk, krossat glas, sönderklippt bh, shotar, studsmatta, packat & blött.
Sedan vare g-festen som gällde och vi gick in gratis, mjähä ;> Väl där inne dansade vi som aldrig förr och träffade en massa roligt folk. Sedan blev det såklart drama, drama, drama. Det är alltid någonting. Seriöst, mitt liv består bara av drama, helt sjukt. Vad vore mitt liv utan drama egentligen? Hmm..
Men jag tkr ändå att det var en riktig kungkväll, om man bortser från all drama då. Tack alla pojkar & flickor! :)


 

jag lovar dig, rör du, dör du.

Lördag:

Idag mådde jag mycket bättre, än jag trodde jag skulle göra - vilket var bra! Att vara bakis suger, uäk.

På kvällen så åkte jag in till stan igen, till min emma. <3 Där vi gjorde oss i ordning, chillade och kollade på South Park (vilka sjuka jävlar, alltså!). Sedan blev det såklart krångel och åter krångel, men det ordnade sig tillslut. Vi förfestade i en nice lägenhet, mitt inne i stan. Efter det drog vi på bockarna, och jag hade jäkligt kul. Men sen blev jag & Emma helt plötsligt ashungriga, så vi gick till Zapata för att käka med Jens och Osci. (: Även kusinvitamin kom dit, som hade fått åkt bil med farbror blå.
Sedan gick vi mot Stadt, där vi träffade på thomas & patrik som var ute och körde. Så vi åkte en sväng med dom. Sedan bestämde vi oss för att gå in på Stadt och kika, däääär vi kom in gratis (!) och där vare gryyyymt. En väldigt lyckad kväll, måste jag säga!


Tack för en gryyym helg
pojkar & flickor!


it is you i have loved all along...

Söndag:

Det var lite segt att kliva upp imorse, uscha. Jag hann käka frukost i alla fall, innan mamma började tjata på mig att jag skulle följa med till Bergsjö. Vilket jag tillslut gjorde. Vi åkte till mormor & morfar och hälsade på. Sedan ville jag & mormor vara lite busiga och åka och palla äpplen, så det gjorde vi. Det var kul, haha! :') Vi tog även med oss några äpplen till oss själva.

Sedan åkte vi hemåt, och påvägen hem så åkte vi och köpte hårfärg (äntligen!). Så ikväll ska jag göra äppelkaka (MUMS!) och sen ska mami färga håret på mig.
Sedan kommer jag att sitta fast vid tv:n resten av kvällen. Först är det Hitch (älskar den filmen! - någon mer som gör det?) och efter det är det My name is Earl.
Nu sitter jag här och är aphungrig. :c Hoppas maten blir klar snart! Wellwell, jag uppdaterar er kanske nått senare.





i guess some people never change...





where the good times gone?

where the good times gone?

2008-09-05 10:35:30


Godmorgon allihopa! Idag hade jag sovmorgon till tolv, men såklart så vaknar jag ju halv nio och är hur pigg som helst, och kunde inte somna om. Min vanliga tur liksom, men utvilad är jag i alla fall.
Men jag börjar som sagt kl. 12.00 och slutar 16.00. Skapligt drygt att sluta fyra på fredagar, bleeh. Men vi kommer att ha roliga ämnen idag i alla fall = Psykologi och Engelska C. Engelskan kanske inte är så rolig, men psykologin tror jag kommer va askul. Det är alltså de två ämnena jag ska ha idag, sen slutar jag.

Ohmy, va jag längtar tills ikväll, jag är taggad till tusen!
Party med mina brudar och grabbar, kan det bli bättre? NEJ.
See ya later! :*




sorry, seems to be the hardest word..





word.

word.

2008-09-04 23:08:10


nickelback - far away

this time, this place. misused, mistakes.
too long, too late. who was I to make you wait
just one chance, just one breath. just in case there's just one left
'cause you know, you know, you know


that I love you, I have loved you all along
and I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
stop breathing if I don't see you anymore


on my knees, I'll ask. last chance for one last dance
'cause with you, I'd withstand. all of hell to hold your hand
I'd give it all, I'd give for us. give anything but I won't give up
'cause you know, you know, you know


that I love you, I have loved you all along
and I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
stop breathing if I don't see you anymore


so far away, been far away for far too long
so far away, been far away for far too long
but you know, you know, you know


I wanted, I wanted you to stay.
'cause I needed, I need to hear you say
that I love you, I have loved you all along
and I forgive you, for being away for far too long
so keep breathing, 'cause I'm not leaving you anymore
believe it, hold on to me and, never let me go
keep breathing, 'cause I'm not leaving you anymore
believe it, hold on to me and, never let me go
keep breathing, hold on to me and, never let me go
keep breathing, hold on to me and, never let me go



vilken jäkla tur!

vilken jäkla tur!

2008-09-04 19:20:09

Vi hade en jäääkla tur idag i alla fall. Vi fick sluta 2 timmar tidigare idag, så jag & cicci hann med 14.15 bussen hem. Då blev jag skapligt glad. Palla gå till kl. 16.00 då,? not. Så det var asnice.
När jag kom hem så blev det inte mycket gjort direkt, jag la mig och kollade på tv och råka slockna i soffan (ofcourse?). Jag förstår verkligen inte hur jag alltid lyckas göra det, JÄMT efter skolan. Och det händer ju inte bara en gång, utan varje dag, haha! Helt sjukt, men det är skönt att sova. ;>
Nu tänkte jag packa, eftersom imorgon efter skolan så ska jag åka till min emma (♥) dirr och så ska vi göra oss i ordning och så, för att sedan dra vidare till thomas på förkrök. Sedan blire g-fest. Någon mer som ska dit?

Sedan ikväll lär det nog bli en lugn & mysig kväll framför teven, med familjen. Först så är det Idol och efter det är det Heroes (!). Lite paff jag blev då dom sa på tv:n att det var det ikväll också. Jag som hade för mig igår att de sa att nästa avsnitt skulle vara nästa onsdag, but i guess i was wrong. :) Så kolla på Heroes ikväll kl. 21.00 på fyran, DO IT.



lyckan kommer och lyckan går...
ena stunden är det bra, den andra stunden inte
wtf, make up your fucking mind!




torsdag

torsdag

2008-09-04 12:17:29

Igår så somnade jag tidigt, för en gångs skull. Jag såg ett halvt avsnitt Sex and the City och sen slockna jag. Vilket resulterade att jag är nu tröttast i världen. Seriöst, ju mer jag sover - ju tröttare är jag när jag vaknar. Men ju mindre jag sover, ju piggare är jag när jag vaknar. Det är ganska sjukt, det borde ju vara tvärtom, eller? Äh, whatever.
Jag sitter i skolan nu i alla fall och har naturkunskap egentligen, men vi har fått eget ansvar för att jobba, men jag orkar inte göra det just nu. Jag är trött! Och idag går vi till kl. 16.00, bleeh.
Men idag har jag hämtat band iaf, till g-festen imorgon. Det kommer bli brare. Förmodligen så blire förkrök hos Thomas iaf, de é nice.

Nä, nu måste jag försöka få någonting gjort. Uppdaterar er senare, när jag kommer hem.




hmpff....





heroes

heroes

2008-09-03 22:25:39

Milo Ventimiglia

För er som inte vet så är jag ett huge fan av serien Heroes. Och ikväll var det ju säsongsstart, ohmy. Heroes avsnittet ikväll alltså - det var sååå bra. Och att snyggingen Milo Ventimiglia kom tillbaka kan ju ha varit det bästa, graaauwr. Jag längtar verkligen till nästa vecka, ett nytt avsnitt. Var det någon mer som kollade på avsnittet ikväll? För er som kanske vill börja kolla så är nästa avsnitt kl. 21.00 nästa onsdag på fyran.
Well, nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sedan lägga mig & kolla på Sex and the City och somna till det, like I always do. Goodnight everyone! :*








jag vill ha dig, som jag hade dig förut

jag vill ha dig, som jag hade dig förut

2008-09-03 19:10:30

Dagen började väldigt seeeeegt. Först hade vi Naturkunskap och vi fick "lite" instuderingsfrågor vi skulle göra. Och efter det hade jag Text B, då vi fick en fett stor läxa iaf. Vi ska läsa tre kapitel ur "Berättande Journalistik", läsa flera artiklar och sedan svara på frågor om dem, typ. Tur att vi har tre veckor på oss. Jag köpte även kollegieblock idag, en jävla bunt, så nu har jag så det räcker och blir över i alla fall.
Vi fick som sagt sluta tidigare idag, så efter skolan gick jag, Linnéa & Cicci på stan och jag gjorde lite ärenden. Jag köpte även ett linne och la undan ett par jeans med hög midja (me like!). Fast jag är lite osäker på om jag ska köpa dom eller inte, vad tycker du?



När jag kom hem, så gjorde jag inte så värst mycket. Jag läste sis Frida-tidning som hon fick idag och så kikade jag lite på tv. Och nu måste jag städa, som jag har lovat mami att göra. Sen hade jag tänkt plugga, både naturkunskap & text + att försöka komma på ett repotage. Denhär gången ska jag tamejfan inte ligga efter.
Sen ikväll så ska jag kolla på tv, det är en sak som är säker! För ikväll är det säsongsstart på Heroes.



OCH helgen kommer bli kanon! Gfest på fredag och utgång på lördag. Vet dock inte vart det blir på lördag, men det löser väl sig. Vad ska ni hitta på i helgen då? :>




Allting känns så fruktansvärt hopplöst.




Goodmornin' everyone!

Goodmornin' everyone!

2008-09-03 07:28:58

Idag var det segt att kliva upp i alla fall. Jag som tyckte att jag somnade tidigt igår, well... that didn't help. Men jag går ju som sagt inte långdag idag (tack&lov). Jag börjar kl. 9.00 och slutar 14.00, men förhoppningsvis slutar jag tidigare och då ska jag gå på stan och göra mina ärrenden. (y) Nä, nu ska jag gå ner och käka frukost och göra mig i ordning. Uppdaterar er senare.








it can only get better

it can only get better

2008-09-02 23:06:21

Senare på eftermiddagen åkte jag & mi familia till Bergsjö för att gratulera min kusinvitamin. Grattis till han, som fyller 15år idag. :> Där blev det fika, tårta och en massa snack om både det ena och det andra. Det är ingen idé att gå in på detaljer, men kul var det i alla fall. Efter besöket hos kusinvitamin, åkte vi även en sväng till mormor & morfar och hälsade på. They really are the best! <3


När jag kom hem så var det Ugly Betty som gällde och efter det kollade jag på en film på trean, "The perfect man". Ganska bra faktiskt!
Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till två Sex and the City-avsnitt, as usual. Goodnight! :*




what am i supposed to do?







i remember every word you said

i remember every word you said

2008-09-02 13:34:14

Idag började jag kl. 8 och det var inte kul, kan jag ju säga. Men jag var ganska pigg när jag klev upp, men direkt när jag kom till skolan så blev jag typ tröttast i världen.
Men dagen började i alla fall med att jag skulle ha Engelska C. Läraren började med att skriva upp allt på tavlan, som vi skulle göra idag, bland annat intervjuer. Vi skulle få intervjua någon vi inte kände och sedan berätta om den personen man intervjuade för hela klassen, för att på så sätt skulle vi lära känna den klassen lite bättre. I hated it! Man kan inte direkt tro att jag är så blyg, men det är jag. I alla fall när det kommer till att stå inför folk och prata, det tycker jag inte är någon höjdare direkt. Men nu när jag har gjort det, så känns det bra. Det är en grej jag måste öva mer på i alla fall och läraren verkar jättebra.
Efter engelskan hade jag ledarskap, som alltid är lika kul när man har Micke som lärare. Han gjorde några test på oss, lite tankeläsning och sådär. Riktigt kul faktiskt!

Vi fick även sluta lite tidigare, så jag skyndade mig till stadsbussen för att åka ner på stan. Och på vägen träffade jag Kadde, som även henkade. Väl på stan så gick jag, cicci, jänni & kadde och kikade, trevligt trevligt. En trevlig överraskning var att träffa mumpiz på stan i alla fall, det gillades! :> I've missed you. <3
En rolig grej på stan i alla fall:
Mumpiz: "Vart ifrån känner jag igen honom?"
Jänni: "Från en pizzeria kanske?"
Mumpiz: "Ja, alla turkar gör väl det..."
Jag: "Mm.."
Sedan kollade både jag & mumpiz bakåt på kadde, in slowmotion (typ!) och han gav oss en evil-eye. Haha, inget dumt menat, men ingen av oss tänkte på att han är turk, så det var lite kul faktiskt.

Jag orkade dock inte gå och göra mina ärrenden på stan idag, jag ville bara hem så fort som möjligt, eftersom jag var så trött. Så jag tog 12.15 bussen hem och nu så sitter jag här. Ensam hemma och det regnar ute, yeeeey! (känn ironin).
Nä, nu ska jag gå ner och fika och göra lite nytta. Kanske uppdaterar er senare, ciao! :*








lev dagen, som om den vore den sista

lev dagen, som om den vore den sista

2008-09-01 23:40:21

Dagen började med att vi hade samhälle, då vi fick sätta igång med att jobba direkt. -.- Lite drygt faktiskt. Och sen hade våran klass ett litet snack angående fredagen, hähä! ;>
Efter vårat möte drog vi vidare till naturkunskapslektionen, där vi även har fått en ny lärare. Typ det enda vi gjorde på den lektionen var att slå in en bok, som var helt omöjligt att få till bra. Men jag lyckades till slut (haha!). Sedan fick vi sluta lite tidigare, så vi hann precis med 14.15 bussen. Jag hann dock inte göra mina ärrenden, som jag hade tänkt göra idag, men det är en dag imorgon också, aight? Imorgon börjar jag kl. 8.05 och slutar 11.55, det gillas!
Ikväll har jag bara kollat på tv; vänner och pirates of the caribbean (både 2:an & 3:an). Och nu så hade jag tänkt gå och krypa ner i sängen och somna till ett Sex and the City avsnitt. Goodnight! :*







sovmorgon

sovmorgon

2008-09-01 09:28:42


Helloooooo!

Ohmy, vad skönt det är med sovmorgon! Det kommer jag att ha hela året, SCORE! ;> Jag som vanligtvis hatar måndagar, känner att det kommer nog att fungera bra i år, hähä! Idag börjar jag kl. 12.10 och slutar kl 14.20, som är = 2tim och 10min i skolan.  Det är ganska nice, om jag får säga det själv. :>
Nä, nu ska jag gå ner och käka lite frukost. Jag uppdaterar er senare, när jag har kommit hem. PUSSSS!






why you confuse my mind?





RSS 2.0