Ingen snåljåp här inte

Ingen snåljåp här inte

2012-03-13 19:47:10

Här spenderar man bara. Nu i veckan så kommer våran nya soffa, förhoppningsvis på torsdag (håller tummarna för det!) och om en vecka drygt så kommer min nya vita iphone 4s. Min nuvarande iphone har ju ballat ur totalt så kände att det var dags att köpa en ny.
Men efter det här så får det vara lugnt ett tag! Dock undrar jag hur länge det kommer att hålla med tanke på att jag håller på att bli galen pga vi inte har någon tv i sovrummet. Haha...

Är ledig imorgon, skönt! Känns som att det kommer att behövas med tanke på hur intensiv torsdagen kommer att bli på jobbet - en riktigt stor beställning & två praktikanter på det. Det kan ju gå hur som helst... Men nu så funderar jag starkt på att ta ett långt & varmt bad, men först lite mat i magen.

"Finns det hjärterum så finns det stjärterum"

"Finns det hjärterum så finns det stjärterum"

2012-03-06 18:17:23

Det är snart en vecka sen vi flyttade, jag & Johan, till en jättefin tvåa. Jag kan fortfarande inte fatta det, men jag är så otroligt glad! Längtar till helgen då jag får sova ut och fixa & dona i lägenheten. Kanske det blir en tripp till IKEA? Man kan ju hoppas. Var i alla fall in på EM Möbler idag och köpte en soffa, så om en vecka ungefär får vi den. Det kommer att bli sååå bra! Men så fort vi har fått i ordning någorlunda i lägenheten så kommer jag att lägga upp bilder! :)
Så här kommer våran nya soffa att se ut.

RSS 2.0