At my parents house

At my parents house

2011-02-20 19:22:10

Efter mitt besök hos Malin & Jennie igårkväll så orkade jag inte köra hem till mig mitt i natten, så jag åkte hem till mamma och pappa och sov istället. Är fortfarande kvar här, därav min uppdatering eftersom dom har internet och inte jag (he..he..). Idag har vi haft Greta, Ingegerd, Åke & Hanna, samt Johanna & Tora på besök, ätit supergod mat och nu så tänkte jag återgå till att vara social med familjen igen, närmare bestämt äga Bea & Jonny på Mario Tennis, haha. :)

En kväll med tjejerna

En kväll med tjejerna

2011-02-20 19:11:34

Igårkväll blev jag sjukt sugen på att hitta på någonting roligt, så då tog jag mig en tripp till Harmånger för att hälsa på Malin, Robert och lilla söta Dexter. Efter lite Melodifestival, Call of duty och lek med Dexter så gick vi vidare till Jennie och hälsade på i hennes nya lägenhet, som var väldigt fin. :) Där satt vi fram till klockan tre på natten och pratade i en massa minnen och fick oss många goda skratt. Tack för en super trevlig kväll! ♥ Hoppas på tjejmiddag nästa helg! :)
Bilder kommer senare!

Oh, crap!

Oh, crap!

2011-02-17 19:16:00

Jag hade tydligen inte fått internet till lägenheten i alla fall... Less? Ja, något...
Detta är jag snart...

Wednesday

Wednesday

2011-02-16 13:34:03

Efter mycket om och men så har jag nu äntligen fått internet till min lägenhet och lyckan är stor. Shiet vad jag har känt mig handikappad utan det, helt sjukt.

Just nu har jag min syster här på besök, hon har sovit här inatt och kommer förmodligen att göra det inatt också, vilket är väldigt kul! Även fast hon sitter och spelar sims och jag sitter här och nördar, så slipper man iaf känna sig ensam (haha!).

Det var egentligen meningen att vi skulle åka ner på stan och göra lite ärenden, men det är tydligen jättehalt ute så vill helst inte ge mig ut på vägen. Men jag måste i alla fall gå och handla, så att vi har frukost tills imorgonbitti. Wellwell, ciao så länge! :*

GIRLS NIGHT OUT

GIRLS NIGHT OUT

2011-02-12 15:33:30

Det har inte blivit mycket bloggande den senaste tiden, men det är för att jag inte har haft något internet. Det har jag iofs fortfarande inte, får det förhoppningsvis fixat till veckan, men tills dess har jag fått lånat mammas dongel så att jag kan ha musik ikväll (y) great!

Ikväll kommer Emma, Emma, Cicci och kanske Ullis hit och då ska vi äta och dricka lite gott och sen blir det utgång. Känner på mig att det kommer att bli en extremt rolig kväll! :)

En bild från sist vi var ut :)

Castle walls

Castle walls

2011-02-12 13:50:35


En ny låt som går på repeat i mina högtalare just nu. T.I. ft. Christina Aguilera - Castle Walls.

A summary of my weekend

A summary of my weekend

2011-02-06 13:27:58

Fredag: Åkte och hälsade på mamma & pappa, var chaufför till Bea, Linnéa & Sofia kom och hälsade på i lägenheten.
Lördag: Åkte på Ikea med mamma & Bea och köpte en massa grejer till lägenheten :)

Söndag: Nu ska jag åka hem och packa upp mina nyinköpta grejer, skruva och dona på, och kommer förmodligen att hålla på med det resten av dagen också. :)


SNOW

SNOW

2011-02-03 13:58:32

Nu sitter jag i lägenheten och bara chillar, samtidigt som jag tittar ut på den äckliga snön som faller ner. Om det inte märks så har jag tröttnat rätt så rejält på vintern, snön och den förbaskade kylan nu. GE MIG SOMMAR!


The last few days

The last few days

2011-02-03 13:46:15

Eftersom det inte har blivit mycket bloggande sen jag flyttade hit så tänkte jag försöka berätta lite kortfattat om vad jag har gjort de senaste dagarna.

Nästan hela tisdagen gick åt till att åka mellan Vattrång och stan med flyttlass. Det var sjukt jobbigt, måste jag säga, men vem har sagt att det ska vara lätt att flytta? Sen har ingen utav oss någon aning om hur så här mycket grejer har fått plats i mitt lilla rum förut, haha helt sjukt! Vi avslutade dagen med att äta thai-mat (åh, som jag har längtat!) och handlade lite mat. Sen stannade Bea & Jonny kvar och hjälpte mig att dona lite till, samt sova här.

På onsdagen vaknade vi allihopa väldigt tidigt. Bea & Jonny hade iaf en anledning att kliva upp så tidigt eftersom de skulle till skolan, men jag klev upp självmant halv åtta på morgonen (och det är inte ofta det händer!). Dock var det iskallt i hela lägenheten och då visade det sig att det var något knas med elementet i det stora rummet, så fastighetsskötarn (eller vad man nu ska säga) kom hit och kollade en sväng. Vid ett tiden kom Bea hem hit igen och vi satt och spelade lite spel fram tills klockan två då Cicci kom hit på ett snabbt besök innan hon skulle iväg och jobba. :)
Efter det började jag och Bea packa upp grejer och lite senare framåt kvällen blev vi båda medbjudna ut, på varsitt håll då, så Bea åkte till Karolina och jag åkte till Emma. Vi åkte sedan vidare till kusin Micke och sen vidare till Bockarna.
Där inne var det knappt någon man kände, vilket var sjukt tråkigt. Jag hade absolut inte betalat in mig om inte Jonas, som var här på besök från Sthlm, hade varit där inne. Hade inte träffat han på mer än ett halvår, så det var riktigt roligt att träffa honom. :) ♥ Sen vid halv två tiden åkte jag och Bea hemåt.

Oj, det blev visst inte så kortfattat ändå, men skitsamma. Slänger upp en bild från igår så kanske inlägget blir lite roligare än bara en massa text. :)

Här är en bild på brudarna från igår. :)

Idag flyttar jag!

Idag flyttar jag!

2011-02-01 09:28:00


Nu går flyttlasset. Hejdå Vattrång och hej Hudiksvall! ;)


RSS 2.0