You should've known better than to mess around with my love

You should've known better than to mess around with my love

2011-03-31 19:18:16

Har varit på stan och kikat idag, samt handlat mat med mamma och sen jag kom hem så har jag städat och gjort middag. Nu ska jag städa lite till och sen tänker jag lägga mig i soffan och läsa lite i nya cosmo i väntan på Stina. ♥ Vi ska ha tjejkväll ikväll här hemma med lite godsaker, (förhoppningsvis) bra'a filmer som jag har fixat, pyjamas och lite skitsnack, myyys. :)

Kvällsunderhållning på högnivå

Kvällsunderhållning på högnivå

2011-03-29 23:07:00


Jag kan titta på det här klippet om och om igen, hahaha! Barney Stinson in my ♥!


Kvällsfika

Kvällsfika

2011-03-29 20:47:11

Åh, va skönt det var med ett bad. Känner mig helt lugn & avslappnad nu när jag sitter här i soffan. Har gjort i ordning lite gott kvällsfika som jag ska äta nu till DH & Cougartown, gött!


Matbord & stolar

Matbord & stolar

2011-03-29 18:22:55

Förut så skrev jag att jag höll på att fixa med gamla möbler som jag skulle göra om, men jag glömde visa bilder. Det jag gjorde var att jag slipade min farmors gamla matbord & stolar och målade dom och här kommer före & efter bilder. Vad tycker ni?


Stolarna var träfärgade innan. Dock glömde jag att ta en bild innan jag hade börjat slipa dom men man ser någorlunda hur dom såg ut innan.


Matbordet var en färgmix av beige grön & blå. Helt knasigt och fult med andra ord.



Efter lite svart färg och vitt klisterpapper så ser det nu ut såhär, väldigt stilrent & snyggt enligt mig.

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye

2011-03-29 17:52:27

Kom precis hem från stan, har varit och shoppat och fikat på Jambo med Stina. :) Jag var borta ett bra tag så jag trodde att jag skulle slippa träffa gubbarna som skulle fixa min fönsterrenovering, känner mig så obekväm med att ha okända personer i min lägenhet (hur ska man bete sig liksom?) men tro på fan att dom var här i min lägenhet precis då jag kom hem. SÅKLART liksom! Men nu så har dom precis åkt och nu tänker jag faktiskt ta mig ett bad och kolla på Ghost Whisperer.

Köpte lite smågrejer idag bara, lite saker som är bra att ha! :)

Leather jacket

Leather jacket

2011-03-29 13:57:17

Har ju glömt att visa er vad jag köpte i fredags. Jag köpte bara en jacka, men den har jag velat ha hur länge som helst nu men den har varken funnits i butiken och så har jag inte haft pengar. Men när jag gick på stan i fredags och såg att den fanns där så måsta jag bara prova den och den satt perfekt, så nu är den äntligen min, hihi. :)

H&M 399:-

HAIRCUT

HAIRCUT

2011-03-29 13:47:46


Kom precis hem från min frisör Madde, så såhär ser mitt hår ut nu. :)

It's your loss, not mine

It's your loss, not mine

2011-03-28 22:43:00

Det har varit to much going on de senaste dagarna, men nu är jag tillbaka.

Fredag: Gick på stan med Malin & Cicci. Köpte en ursnygg jacka på H&M, har spanat in den rätt länge och nu är den äntligen min! ;) Efter stan åkte jag hem till familjen och umgicks och senare på kvällen åkte jag till Malin och umgicks lite mer med henne. :) ♥

Lördag: Snabbmat, taxi, spårad förfest, för starka groggar, grottan, gossip, august, gossip igen, goda drinkar, dans, shots, skratt, bitchslaps, stupade ett x antal ggr, polisbilar, en borttappad emma, klackar som gick sönder, stalkers etc. Detta var bara en del av allt som hände den kvällen och man kan sammanfatta allt i ett ord; galet. Det var en helt galen kväll, vilket jag förstod att det skulle bli, men jag hade fruktansvärt kul! :)

Söndag: Hade ont i hela kroppen när jag vaknade, inte kul. Jag & Emma gick och köpte mat och sen efter hon hade åkt gick jag och la mig i soffan och låg där resten av dagen. Hatar att vara bakis... Somnade även väldigt tidigt den kvällen, typ runt sju-åtta tiden.

Måndag: Vaknade runt elva och min huvudvärk sen gårdagen hade inte försvunnit. Har mått konstigt hela dagen och framåtkvällen gick det över till både magont och hjärtklappningar, weird. Mamma, syrran & Jonny kom även hit en sväng idag och hjälpte mig förbereda inför fönsterrenoveringen som börjar imorgon. Är ganska less över det, för när jag väl har börjat fått i ordning i lägenheten så ska allting plockas ner och möbleras om, blä! Menmen, det är sån't man får ta.

A crazy night out is coming up!

A crazy night out is coming up!

2011-03-26 14:14:13


Ikväll känner jag på mig att det kommer att bli en helt galen kväll, för jag ska nämligen ut med denna brud! En av världens bästa personer; Emma Sjölin.

CITY

CITY

2011-03-25 11:37:55


Nu åker jag ner på stan och umgås med dessa två brudar ♥ och shoppar lite!

Bottoms Up!

Bottoms Up!

2011-03-24 23:19:44


Trey Songz ft. Nicki Minaj - Bottoms Up. Asskön låt! Klicka på bilden för att lyssna!

Busy day

Busy day

2011-03-21 18:43:07

Efter en dag med allt ifrån möten & ärenden på stan till dansuppvisning, krångel med bilen och städning, så tänker jag nu lägga mig i soffan och bara ta det lugnt & kolla på tv resten av kvällen. På kvällens tv-schema står bl.a. 2 ½ män & Big Brother. Men först på listan står ju självklart Top Model!


De två finalisterna, Ann & Chelsey.
Vem tror du kommer att vinna?


Under hela denna säsong har Ann varit favoriten, så självklart så hoppas jag att hon vinner!


MY WEEKEND

MY WEEKEND

2011-03-20 13:58:36

Det blev en lugn helg för min del. I fredags så var jag på bio med Cicci, Björn & Adam. Trevligt sällskap & en mycket bra film! :) Igår åkte jag hem och hälsade på mamma & pappa och umgicks med dem. På kvällen åkte jag vidare till Malin och umgicks med henne, Robert & lilla Dexter, vilket var väldigt kul! :) Sen på natten så orkade jag inte köra ända hem till mig, så jag åkte hem till mamma & pappa och sov istället. Idag har jag varit ute och skruvat på snöslungan tillsammans med pappa, då jag fick mig några goda skratt. "HÅLL TYST!", haha! Nu hade jag tänkt gå ut och hjälpa till och skruva på min bil och sen blir det förmodligen en skotertur. Kul att vara hemma! :)


Hur många lingon finns det i världen

Hur många lingon finns det i världen

2011-03-18 18:14:34


Ikväll ska jag på bio och se denna film. Jag tror att den kommer att vara riktigt bra! Uppdaterar er senare! :*

Should've known you were trouble from the first kiss

Should've known you were trouble from the first kiss

2011-03-17 23:00:03


Bruno Mars - Grenade. Älskar låten! Klicka på bilden för att lyssna!

Thursday

Thursday

2011-03-17 17:54:26

Just nu har jag syrran & Jonny här på besök, vilket är väldigt trevligt! :) Vi har varit och handlat, ätit god mat, spelat kort och nu spelar vi wii. Vi håller på att försöka klara en massa banor på Mario Kart och det är inte det lättaste ska jag få be att tala om, men vi får oss många skratt under tiden iaf. :)


Jag är alltid Toad när jag spelar, bara för att han är sötast! Haha! :)


Tuesday

Tuesday

2011-03-15 21:02:41

Har lugnat ner mig lite nu efter dagens händelse. Efter ett långt och härligt bad så tänker jag nu sätta mig i soffan och kolla på Desperate Housewives som äntligen börjar igen & Cougartown förstås! :)


Någon har brytit sig in i min bil...

Någon har brytit sig in i min bil...

2011-03-15 13:32:11

Jag brukar ha världens tvångstanke när det kommer till att låsa dörrar. När jag låser min lägenhetsdörr så måste jag alltid dra i handtaget 2-3 ggr och känna att det är låst innan jag kan gå och samma sak gäller när jag ska låsa min bil. Fastän jag precis har låst den, så måste jag ändå kolla och dra i handtaget 2-3 ggr. Så jag vet med säkerhet att jag alltid låser.

När jag kom ut till min bil idag så ser jag att den är öppen, jag vet inte hur det hade gått till men den var iaf öppen och jag VET att jag låste den efter att jag hade kört sist. Så någon jävel har brytit sig in i min bil... Jag sätter mig i bilen och ser att flera fack i bilen är öppen (dom brukar jag aldrig röra), så jag fick en rejäl chock.

Vi tror dock inte att dom hade tagit någonting av värde, förutom min gamla radio vilket inte gjorde så mycket, men ändå... Vad finns det för jävla idioter?! Jag skulle aldrig ens gå fram till en okänd bil så och definitivt aldrig bryta sig in i en och börja rota i den. Jag skulle aldrig ens tänka tanken! Vad har människor för problem?! Usch, va förbannad jag är just nu... Idioter!

Don't hate the player, hate the game

Don't hate the player, hate the game

2011-03-14 23:57:00

Lördag: Kvällen började med att syrran, Karolina och släktingarna Sofia & Lotta kom hit. Vi gjorde oss i ordning, förkrökade och sen drog vi vidare på Gossip, där det var helt galet! ;) Tack för en väldigt rolig kväll! :)

Söndag: Jag var bakis så inåt helvete och var sängliggandes hela dagen typ, inte kul.

Måndag: Min dag började med att jag tog tag i en massa papper och skrev klart det. Efter det kom min snälla syster hit och överraskade med att ge mig lite bröd som hon och mamma hade bakat. De hade bakat både tekakor & havrekex, som var otroligt goda, så det ska jag definitivt göra här hemma någon dag! Jag såg även filmen Burlesque ikväll och jag tyckte den var riktigt bra! Så den rekommenderar jag verkligen! :)

Låten som går på repeat just nu

Låten som går på repeat just nu

2011-03-12 18:45:41


Enrique Iglesias - Tonight (I'm fuckin' you). Klicka på bilden för att lyssna!

friday & saturday

friday & saturday

2011-03-12 18:29:36

Min fredag började med att jag hade mina släktingar från Stockholm här på besök, vilket var mycket trevligt! Alldeles strax efter att dom hade åkt, kom J hit och vi spelade lite wii. Efter det åkte vi och köpte thai-mat och åkte hem och kollade på Big Brother och hade det mysigt. :)

Efter att J hade åkt idag så skyndade jag mig iväg på systemet och nu är jag äntligen hemma igen och tänker hoppa in i duschen direkt. Så sjukt varmt i min lägenhet just nu och så måste jag ju hinna göra mig i ordning tills ikväll. Ikväll blir det utgång med Karolina, syrran & våra släktingar från Stockholm, Sofia & Lotta, vilket jag tror kommer att bli askul! :)) Nu: dusch!

I never stop being surprised

I never stop being surprised

2011-03-11 01:03:48

Denna kväll fick en oväntad avslutning, men vad gör man inte för släkten liksom? :) Skönt att få lite frisk luft också innan man går och lägger sig. Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sen sova! :*

Mr. Sunshine

Mr. Sunshine

2011-03-10 21:31:11

Ikväll har Matthew Perry's nya serie Mr. Sunshine säsongspremiär på TV3 kl. 22.00. Jag tror att den serien kommer att vara jäkligt bra, så jag kommer definitivt att sitta bänkad framför tv:n. Ska ni titta? :)

Updt: Var det bara jag eller är det fler som tyckte att serien var lite sisådär? I och för sig så var det ju första avsnittet, så jag tänker ju kolla igen nästa vecka, but still... Vad tyckte ni om serien?


Thursday

Thursday

2011-03-10 18:27:00

Min huvudvärk börjar sakta men säkert att avta, tack & lov! Trodde där ett tag att jag skulle dö eller nått, det kändes som så iaf. Nu ska jag göra i ordning lite middag, vet dock inte vad än. Är så sjukt tråkigt att laga mat åt sig själv! Håller ni inte med? Åh, jag kom nu på att jag har pizza rester kvar sen igår, awesooome! Efter det får jag se vad jag hittar på, om jag ska ta tag i min städning som jag egentligen skulle ha gjort idag eller om jag väntar med det tills imorgon. We'll see. Nu blir det maaat! :)

It's time to lose your mind and let the crazy out

It's time to lose your mind and let the crazy out

2011-03-10 17:10:29


Ke$ha - Blow. Klicka på bilden för att lyssna!

HEADACHE

HEADACHE

2011-03-10 14:09:00

Jag.är.helt.förstörd! Som straff för att jag glömde köpa alvedon igår så fick jag en helvetes huvudvärk igårkväll som fortfarande håller i sig. Den höll mig t.o.m. vaken till klockan fem imorse (true story!). Lyckades somna då ungefär och när jag vaknade kände jag ingenting, lyckan var stor! Dock höll inte lyckan i sig länge för att när jag klev upp ur sängen och tog ett steg så *PANG* - jag hörde varje fotsteg jag tog i mitt huvud hur högt som helst. Nu ligger jag i soffan och min huvudvärk växlar mellan helvete och skit, suck... Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Blä! :(

Busy day

Busy day

2011-03-09 23:37:52

Jag har fått mycket saker gjorda idag. Familjen kom hit idag och vi hjälptes åt att fixa till i lägenheten och nu känns det som att det börjar bli ett hem. Förutom att dona på här i lägenheten så har jag även hunnit handla och ett ärende på stan, mycket kul! Det tål verkligen att tänkas på i alla fall, hmm...

Nu är jag helt slut i kroppen och tänker bara ta det lugnt resten av kvällen. Det tycker jag att jag förtjänar efter en dag som denna! Imorgon blir det storstädning och så ska jag ta mig an mitt nuvarande förråd/framtida walk-in-closet. Nu: film!

Vardagslyx

Vardagslyx

2011-03-08 20:34:00

Har gjort lite nytta idag faktiskt, har både målat och städat undan lite. :) Nu sitter jag här med ansiktsmask och tänker nu unna mig lite vardagslyx med lite grönsaker, chips & dip, samt ligga framför teven resten av kvällen. Snart börjar ju House & Cougartown!


Bilden är lånad härifrån, min kamera har slut på batteri :(


En utekväll med Jenkan

En utekväll med Jenkan

2011-03-08 01:49:26


I lördags så kom Jenkan hit och då blev det full fart!

Vi började kvällen med att förförfesta här hemma hos mig och hade det väldigt trevligt! Innan vi visste ordet av så var klockan alldeles på tok för mycket och vi var alldeles på tok för fulla (haha!). Gurk kom hit och umgick med oss ett tag innan vi alla drog vidare på förfest med grabbarna. Vi var där ett tag och sen drog vi vidare på Gossip.

Jag hann knappt komma innanför dörren på Gossip innan jag blev bjuden på en massa drinkar, så det var lite nice! ;) Kvällen fortsatte med att jag träffade en massa trevligt folk, både gamla vänner & nytt folk, samt dansade som aldrig förr, puh! Tack för en toppenkväll, Jenkan! ♥

Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

2011-03-08 00:54:00


Veronica Maggio - Jag kommer. Klicka på bilden för att lyssna!

For real this time!

For real this time!

2011-03-07 20:17:00

Efter jävligt mycket krångel både hit och dit under en månads tid så har jag äntligen fått internet till lägenheten och lyckan den är stor!


RSS 2.0