JAG FICK JOBBET!

JAG FICK JOBBET!

2011-10-31 21:08:00

Som ni kanske läste i ett tidigare inlägg så var jag på en arbetsintervju i fredags, på Café 24 Carat, och idag fick jag beskedet; JAG FICK JOBBET!!! :D Känner mig gladast i världen just nu och det roliga är att jag börjar redan imorgon, sååå taggad! Wish me luck!


The first meeting

The first meeting

2011-10-30 16:23:02

Idag var det meningen att jag skulle städa undan det sista som jag rev fram & skulle rensa igår, men jag hade ingen ork. Framåt kvällen så åkte vi & fika hos Johans pappa & Carola, fick träffa dom för första gången. Vi fick se deras nya hus & vi pratade om allt mellan himmel & jord medans vi käkade tårta. Riktigt trevligt! :) Nu väntar en superduper kvällsfika & mys framför tv:n med älsklingen ♥

Treat others the way you want to be treated

Treat others the way you want to be treated

2011-10-29 14:21:00

Det blev en lite oväntad avslutning på gårdagen. Fick ett samtal mitt i natten av Holten som undrade om vi kunde åka och hämta han i Forsa och skjutsa hem han. Självklart ställde vi upp & vi fick även ta en tur till Idenor med lite annat folk. Tjänade lite pengar iaf. :) Sen när vi kom hem så somnade vi ganska så fort både jag & Johan.

Denna morgon började med lite kortspel. Nu väntar en lugn dag, först chill och sen kanske diska & städa undan lite lätt & senare blir det Vampire Diaries, HIMYM-avsnitt & Harry Potter filmerna. :)

Pizza & Harry Potter

Pizza & Harry Potter

2011-10-28 22:13:09

Fredagkvällen började med att jag & Johan åkte iväg och hämtade upp Matte och vi for vidare till Amandas och käka pizza, var längesen sist nu. Efter det svängde vi även förbi Hemköp och köpte med oss lite godsaker, skjutsade hem Matte och nu så ska vi titta på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 och 2, mys! ♥


Arbetsintervju? Check!

Arbetsintervju? Check!

2011-10-28 14:02:00

Nu är min första arbetsintervju gjord och det gick mycket bättre än förväntat. Oavsett om jag får jobbet eller inte så är jag fortfarande stolt över mig själv, för nu är den första gjord och jag klarade det! Nu gäller det bara att hålla tummarna! Hoppas hoppas hoppas!


Nervositeten börjar kicka in

Nervositeten börjar kicka in

2011-10-27 22:01:00

På förmiddagen var jag på Björkbergsskolan och nästan hela eftermiddagen gick åt till att fixa till cv & pb och förberedelser inför min arbetsintervju imorgon. Tack världens bästa syster för all hjälp! ♥ Dock känner jag att nervositeten börjat kicka in rätt så rejält nu, inte kul.

Kom alldeles nyligen hem ifrån Söderhamn. Det blev inga nya köksstolar tyvärr. De såg inte alls ut som på bilden, de var asfula! Blev riktigt besviken, så det blev lite tröstmat på donken innan vi åkte hem.

Nu ska jag öva på lite intervju frågor innan jag går och lägger mig. Ska även upp tidigt imorgonbitti och öva, pirrigt. Lova att hålla tummarna för mig! Skulle betyda väldigt mycket.

Regn & rusk

Regn & rusk

2011-10-27 07:27:00

Vilket tråkigt väder det är ute, regn & rusk. Blä! Ska alldeles strax iväg på Björkbergsskolan, tur att jag inte har så långt att gå. Sen blir det hem och förbereda inför morgondagen!

Igår kom Hanning, Filippa & Micke hit, vilket var väldigt trevligt! Vi bjöd på nybakta kladdkakemuffins & spelade lite kort, vilket ledde till lite nostalgi från Stockholm och ett x antal skrattanfall. Tack för igår, mina vänner! :)

Nä, nu ska jag börja röra mig mot Björkbergsskolan. Wish me luck!

Så mycket bättre än gårdagen

Så mycket bättre än gårdagen

2011-10-26 19:54:08

Denna dag har varit så mycket bättre än gårdagen!

Har städat lägenheten
- så nu är det fint i lägenheten igen, dock gick dammsugarn sönder...

Följt med mamma och kikat på ett matbordsset
- det var assnyggt och hon ska köpa det!

Fick ett samtal tidigare idag
- ska på arbetsintervju på fredag. Håll tummarna för mig!

Kladdkakemuffins står i ugnen
, mmmums!
- ska bjuda Hanning & Filippa på fika om ett litet tag

Det har varit en riktigt bra dag idag! Är så glad! :) Imorgon ska jag först iväg och vikariera på en skola & sen iväg och köpa nya köksstolar. Nu ska jag gå och titta till mina muffins. :)

För att kunna vinna, måste man våga satsa.

För att kunna vinna, måste man våga satsa.

2011-10-26 09:47:43

Har börjat komma in i det här nu, att kliva upp tidigt. Känns så mycket bättre än att sova bort halva dagen, varför gjorde jag ens det förut? Dumt. Idag så ska jag storstäda lägenheten, följa med mamma på jysk och kolla på ett matbordsset, baka muffins och lite till. Hoppas på att denna dag blir mycket bättre än gårdagen! ♥

Dexter

Dexter

2011-10-25 20:35:11

Mina tankar går till Malin, Robert & Dexter. ♥ Jag hoppas av hela mitt hjärta att allting löser sig och att lilla Dexter blir bättre!

Inte min dag

Inte min dag

2011-10-25 20:30:01

Har haft den värsta dagen på länge. Ingenting har gått som jag har velat. Allt från att en liten skitunge smällde upp sin bildörr på min bil till att mjölktetran for i golv och gick sönder. Näe, det har definitivt inte varit min dag idag.

Det enda positiva med idag var att jag fick träffa Malin & Dexter imorse och Hanning, Filippa & Dubbel på eftermiddagen. :) Men sen har tamejfan allting gått utför...  Nu blir det lite sims för att skingra tankarna lite och sen serie-tittning med älsklingen ♥

En bra början på denna vecka

En bra början på denna vecka

2011-10-24 21:00:00

Dagen började med att jag gick på stan och gjorde lite ärenden med Johan. Ett litet tag senare så mötte jag upp födelsedagsbarnet Stina och vi gick & lunchade på Jambo. Sen gick vi på stan och jag fick agera personlig assistent åt kryck-hoppande Stina (haha!). Efter det gick vi hem till henne, där vi fikade & hon fick sina presenter. Sen så satt vi mest och snackade lite strunt och kikade på tv och bara umgicks. :) I've missed you, S. ♥ När jag kom hem så tog jag en liten tupplur och när jag vaknade hade Johan gjort middag & tänt ljus. Han har sina stunder, min älskling. ♥ Nu blir det serier och mys.

Släktmiddag

Släktmiddag

2011-10-23 22:15:00

Tidigare på dagen så åkte jag & Johan till mina föräldrar och bytte vinterdäck på min PYL och sen åkte vi vidare till Bergsjö. När vi kom dit så hämtade vi upp min kusin Linda & skjutsade henne till bussen i Gnarp och sen tillbaka till Bergsjö.

Vi åkte till mormor & morfar och hade släktmiddag där. Allt från släktingar från Iggesund till Amerika, väldigt trevligt. Vi åt jättegod mad & efterrätt och sen skjutsade vi hem syrran & Jonny och sen åkte vi hem till stan.

Är helt utmattad nu. Tror jag gäspade 10 ggr bara från bilen upp till lägenheten. Sitter fortfarande här och halvsover typ, så jag får se om det blir någon film nu eller om jag lägger mig och sover. En trevlig dag iaf! :)

En tur till Harmånger, Sims & Toffifee

En tur till Harmånger, Sims & Toffifee

2011-10-21 11:54:22

Idag så var min älskade pojkvän snäll och åkte ner på stan och köpte det nya sims spelet "The Sims 3 Husdjur" till mig. Han hämtade även ut min dator som har varit på lagning (de kunde inte rädda någonting, so that sucks!) och så köpte han en kylplatta till min bärbara, så nu kan jag spela sims på den istället.
Det blev även en tur till Harmånger, då vi var snäll och skjutsade hem Malin & Dexter som hade varit hos veterinären. Sen när vi kom hem så installerade jag det nya spelet & satt och nördade resten av kvällen. Johans mamma kikade även förbi en sväng och då hade hon med sig en varsin toffifee till oss, gulligt! :) Det har varit en bra dag, helt enkelt!

Boy, you're amazing just the way you are

Boy, you're amazing just the way you are

2011-10-19 10:30:59


Oh his eyes, his eyes make the stars look like they're not shining
His hair, his hair falls perfectly without him trying
He's so wonderful and I tell him everyday

Yeah I know, I know when I compliment him, he won't believe me 
And it's so, its so sad to think he don't see what I see
But every time I ask him do I look okay, I say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing, just the way you are

Oh you know, you know, you know Id never ask you to change
If perfect is what you're searchin for then just stay the same
So don't even bother asking if you look okay, you know I say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Because you're amazing just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Cause boy you're amazing, just the way you are

The way you are, the way you are
Boy, you're amazing just the way you are

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing, just the way you are

The last few days

The last few days

2011-10-19 10:08:00

De senaste dagarna har varit, rent ut sagt, ett helvete, med ett akuten-besök, feber, ont i hela kroppen etc. Men idag så känner jag mig faktiskt piggare. Men jag vågar inte ha för höga förhoppningar, för då kommer väl det onda tillbaka och jag blir sängliggandes igen. Känner att det räcker nu, jag har lidit tillräckligt. Jag har nog aldrig känt mig så här kraftlös & jobbig förut, men som tur är så har man den bästa pojkvännen som ställer upp & servar mig. Du är bäst! ♥

FRIDAAAY

FRIDAAAY

2011-10-14 19:38:41

Har gjort allt jag hade planerat att göra idag, i alla fall det mesta. Jag har hunnit färga håret på Johan, handlat & skjutsat hem mamma, postat brev och tittar på ett DH-avsnitt. Det enda jag inte har gjort är att jag har bakat muffins eller städat som jag också hade velat gjort, men det får bli imorgon istället. Har precis skjutsat iväg pojkvännen till grabbarna där de skulle ha en tvspels-kväll, ska kanske joina dom lite senare. Men först så blir det Grey's & Vampire Diaries avsnitten jag har missat. :)

Monday to friday

Monday to friday

2011-10-14 10:43:07

Måndagen började med jobb 8.30-15.30 på Östra Skolan. Efter jobbet hämtade jag upp älsklingen och vi åkte ner på stan och köpte lite nödvändigheter. När vi kom hem blev det pannkakor & powernap. Vi åkte även och lånade Johans mammas bil tills vi ska åka till Sundsvall i veckan någon dag.

Tisdagen gick åt till att städa lägenheten, titta på serier & tvätta en jäkla massa kläder.

Onsdagen spenderade jag & älsklingen ♥ i Sundsvall. Vi åkte till IKEA och köpte lite grejer & åt på Max, såklart. På vägen hem så åkte vi förbi mamma & pappa och hämtade mitt gamla databord, som Johan nu ska få använda till sin dator och jag får (äntligen!) tillbaka mitt matbord. När vi kom hem så donade jag på med de nya grejerna och efter det var jag helt slut och somnade.

Torsdagen började med att jag följde med älskligen ♥ till frisören och tittade på när han blev klippt, det blev så fint! :) Efter det så mötte vi upp Hanning på stan. Vi åkte och hämtade mamma på jobbet och åkte och hämtade ut mina glasögon. Efter det så gick jag & fikade med Johan, Hanning och lite fler grabbar. Senare åkte vi åkte lämnade tillbaka Johans mammas bil och när jag kom hem så tog jag ett långt & härligt bad.

Fredagen började med ett jobbcoachmöte, det sista. Kommer faktiskt att sakna dom mötena, för jag hade bästa jobbcoachen ever! Nu sitter jag här vid Johans dator och väntar på att han ska kliva upp. Planerna för resten av dagen är att jag ska: färga håret på Johan, skjutsa hem mamma från jobbet eftersom hon inte har någon bil, baka muffins om jag hinner och serie-tittning; Vampire Diaries, Desperate Housewives & Grey's Anatomy. Tror jag börjar med serierna faktiskt! ;)

It's cold outside

It's cold outside

2011-10-14 10:19:38

Imorse när jag kom ut så såg min bil ut så här. Det var inte så kul att ställa sig och skrapa bilrutor när man redan var lite försenad till mötet och hade glömt vantarna hemma, brrr...


Stockholm

Stockholm

2011-10-09 23:54:00

På fredagen så klev jag & Johan upp tidigt och packade. Vi åkte sedan vidare till Hanning, där vi drack lite kaffe innan vi gav oss iväg. På väg till Stockholm så svängde vi in i Uppsala för att hämta upp Filippa & få i oss lite mat. Vi åkte vidare till Stockholm och Barkaby Centrum för att fördriva tiden lite tills Micke slutade jobba. Vi åkte hem till Micke och tog det lite lugnt & snackade lite strunt innan vi åkte på lite sightseeing. Senare åkte vi till Kista Gallerian och åt middag där och sen tillbaka till lägenheten och drack lite öl & spelade lite kort och fick ett x antal skratt attacker, haha! ;)

På lördagen så klev vi upp tidigt igen och åkte iväg till Barkaby Centrum igen och gick på Stockholm Quality Outlet. Där hittade jag ett par skor som fick följa med mig hem och sen åkte vi vidare till Kista Gallerian igen och hittade lite saker där också som fick följa med hem.
Efter några timmars shopping så var vi trötta & hungriga så vi åkte hem till lägenheten och åt tacos. Efter maten så gjorde vi oss i ordning och åkte iväg på bilträffen. Till en början var det inte så kul, för det var iskallt ute, men sen när racet satte igång så blev det genast mycket roligare. När det tog slut så åkte vi in till Stockholm City och käka och åkte runt och kikade.

På söndagen
så tog vi en liten sovmorgon, vi kom ju hem ganska så sent inatt eller tidigt imorse beroende på hur man ser det så vi tyckte att vi förtjänade en liten sovmorgon. Denna dag åkte vi in till Stockholm City igen, för shoppingens skull denna gång. Men vi hittade ingenting! :o Blev ganska så besviken då faktiskt. Efter någon timme så åkte vi hem, käka, packa ihop det sista & åkte hemåt. 2½ timme senare var vi hemma och då packade jag & Johan upp våra grejer och sen blev det te, mackor & Vampire Diaries. Mys! ♥

Tack
för en riktigt grym helg, till alla er som var med! Det måste definitivt göras om. :)

Otrivin Menthol blev min räddning!

Otrivin Menthol blev min räddning!

2011-10-06 22:12:36

Otrivin Menthol kan vara den bästa uppfinningen mot förkylning. Jag känner mig som en helt ny människa. Stockholm, here we come! ;)


Ingenting ska hindra mig från att åka till Stockholm

Ingenting ska hindra mig från att åka till Stockholm

2011-10-06 21:29:00

Någon gång mitt på dagen idag så åkte jag & Johan till mina föräldrar, där vi fick låna deras tvättmaskin för att tvätta lite kläder inför helgen. Vi har inte tvätt-tid förrän på tisdag och det bestämdes typ igår att jag & Johan ska följa med Hanning & Filippa till Stockholm.

Vi ska dit & hälsa på Micke, gå på ikea, gå på stan, åka på bilträff etc. Jag tror att det kommer att bli en riktigt rolig helg, så jag ser verkligen fram emot det! Men så klart så har man ju åkt på en jäkla förkylning, så jag är alldeles hängig & har varit det hela dagen idag och igårkväll. Men ingenting, jag upprepar, INGENTING ska hindra mig från att åka till Stockholm, så är det bara! Nu ska jag packa & sen tänker jag titta på Grey's, Gossip Girl & HIMYM. :)


Americas Next Top Model & Desperate Housewives

Americas Next Top Model & Desperate Housewives

2011-10-04 18:48:40

Idag har jag sökt lite utbildningar, fixat med jobb och lämnat in min bärbara dator på lagning. Förhoppningsvis så kan de fixa problemet utan att alla bilder osv försvinner. Har precis ätit middag och nu så tänkte jag diska undan diskberget innan jag kommer sitta fastklistrad framför tv:n. Det är ju säsongspremiär på både Top Model & Desperate Housewives ikväll och det måste ses! Så som jag har längtat.

 


Glasögon beställd!

Glasögon beställd!

2011-10-03 22:12:33

För två veckor sedan gjorde jag en synundersökning och det visade sig att jag behövde glasögon, men bara när jag tittar på tv, sitter vid datorn eller läser etc. Efter mycket om och men så bestämde jag mig äntligen för ett par glasögon och åkte iväg och beställde dom idag. De sa att det skulle ta upp till 10 dagar ungefär tills jag får dom, men så fort jag får dom så lägger jag ju självklart upp en bild. :)


Någonting i den här stilen kommer mina glasögon att se ut. :)


Myskväll, Texas, Girls Night Out & Chill

Myskväll, Texas, Girls Night Out & Chill

2011-10-02 23:49:00

Min fredag bestod av en riktig myskväll med pojkvännen med både filmer & serier. Vampire Diaries & äntligen har jag fått sett Transformers 3!!!

Min lördag blev ganska så hektisk framåt kvällen. Det började med stress, vilket det nästan alltid blir för mig innan utgång, sen vidare till Hanning & Filippa på förförkrök. Efter att vi hade blivit lite smålulliga av pyramid-ölspelet så drog vi vidare till Texas och åt middag, mmmmums! Sedan vidare till Cicci på förkrök där brudarna satt och väntade på mig. Vi fortsatte dricka lite innan vi gick vidare till Hogges. Full fart hela kvällen!

Söndagen gick mest åt till att chilla. Var inte ett dugg bakis utan mest bara seg, tack & lov! Framåt kvällen så gick vi och hämtade bilen på stan och åkte på donken och köpte mat. När vi kom hem så spelade vi lite tv-spel & kollade på How I Met Your Mother. :)


RSS 2.0