Har bokat biljetter...

Har bokat biljetter...

2010-06-29 16:47:26

Åååh, nu har jag äntligen bokat bio biljetter till Twilight Eclipse. Det var meningen att vi skulle gå på premiären, men så blev det missförstånd mellan mig och syrran, så det blev att vi går på måndagen istället. Men jag är int' bitter för det!

Jag hoppas bara inte att folk som har sett den på premiären eller andra som har sett den innan avslöjar vad som händer i filmen, det brukar ju oftast bli så. Har väldigt höga förväntningar på denna film med tanke på hur New Moon slutade och alla trailers jag har sett, samt att jag läste nyss att författaren har sagt att denna är det bästa av Twilight filmerna.

Jag längtar så fruktansvärt mycket! Någon mer än jag som gör det?

Är ni Team Edward eller Team Jacob? Jag är självklart Team Edward, forever and ever! ;)

TUESDAY

TUESDAY

2010-06-29 16:14:41


Denna dag började extremt bra. Jag gjorde i ordning en extremt superb frukost som bestod av denna baguette, som jag nu kallar för min och Stinas special. Vi åt den i fredags när vi var på hagmyren och den är så god!

Sen tänkte jag bara berätta att min dator fungerar igen. Pappa höll på att dona med den ett tag och sen funkade den igen och ALLA grejer var kvar. Han är bäst!

Sen så tänkte jag bara be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men jag hoppas att jag är förlåten nu med tanke på min big update som jag har gjort idag. Som ni kan se så har jag haft det sjukt hektiskt denna vecka som har gått, men helt underbar har den varit! Jag hoppas att ni har haft en bra midsommarhelg ni också! :) Nu så ska jag återgå till att schteeeeka på altanen.

Lugn, men rolig söndagkväll

Lugn, men rolig söndagkväll

2010-06-29 16:08:15

I söndags hann jag knappt vakna och äta frukost innan familjen drog igång en kubb-turnering. Det var jag och Bea mot mamma och pappa. Mamma och pappa var hur självsäkra som helst och trodde att de skulle vinna, men icke! Solklar seger från min och Beas sida! ;) Resten av dagen låg jag och schtekte på altanen, härligt! :)

På kvällen åkte jag till Jättendal för att träffa stockholmarna Tom och David, mycket trevligt! Vi hamnade nere hos Ida och Per, där vi tittade på film. Först "Undisputed" och sen "Blood and Bone", riktigt bra filmer faktiskt!

En riktigt lugn men rolig söndagkväll. Kul att träffa Ida ♥, som jag inte träffat på hur länge som helst (Per också då, får väl vara med på ett hörn han också, haha!), och så säga hejdå till Tom och David som åkte tillbaka till Stockholm igår.

Sammanfattning: Riktigt trevlig söndagkväll! :)

Lyckades få en fin bild på Ida och Per, fastän de inte ville vara med på kort. Puss på er! ;)

Tom hade inga problem med att vara med på kort :)

David fulade sig på alla kort så att de blev suddiga, så denna var den enda som såg normalast ut och då sitter han helt inne i fotbollsmatchen, haha! :)

BILLIONAIRE

BILLIONAIRE

2010-06-29 15:53:06

En låt som kommer påminna mig om midsommar är denna;

Klicka på bilden för att lyssna på låten, SÅ GRYMMMM!

MIDSOMMAR

MIDSOMMAR

2010-06-29 15:52:53

Fredagen började med att jag och Stina gjorde i ordning våra godsaker som vi skulle äta på dagen och sen kom Lotta och Julia och hämtade oss i Julias finbil och så åkte vi mot Hagmyren.

Det var första gången jag var där på Midsommar och det var helt galet mycket folk där. Vi la ut våra filtar och sen satte vi oss och spelade på hästar, drack lite skumpa och åt jordgubbar. Tyvärr så vann jag ingenting, men det var kul ändå! :) Tills det började spöregna...

Vi åkte hemåt och gjorde oss i ordning för att sedan gå till Lina och dona på med maten, som var riktigt god! Under kvällens gång så cyklade jag och Stina i regn, spelade kubb, ölspelet, åkte iväg på olika fester och mycket mycket mer. Kvällen avslutades med efterfest hos Stina.

TACK ALLA UNDERBARA PERSONER SOM GJORDE DENNA MIDSOMMAR RIKTIGT LYCKAD!

På dagen:

B-rudarna sitter och spelar på hästar

Jag & Stina var fina och glada :)

Jag och Stina sitter och dricker skumpa och mår gott! ;)

Järvsöfax föl skulle döpas och namnet blev Hälsingestickan

Jag och Stina under filten medans det spöregnar, haha!

På kvällen:

När gänget sitter och äter den extremt goda midsommarmiddagen

Jag och Lotta :)

Bålen tidigt på kvällen, trodde aldrig att den skulle ta slut, men...

Detta är bålen senare på kvällen, nästan slut. Trodde jag aldrig, haha!

Några grabbar kom på besök, trevligt trevligt!

Jag och Peer

Julia och Lotta var så fina och glada så :)

Marcus kom även och joinade oss senare på kvällen. Här sitter han, Lina och Stina. :) ♥

Vi lekte en giss-lek och den gick ut på att vi skulle gissa vilken rumpa som var vems, om det var en tjej eller en kille. Det var sjukt svårt! Jag fick bara 8 rätt av 20, fail!

Kattjakt!

Kattjakt!

2010-06-29 13:32:04

I torsdags så åkte jag till Stina någon gång på kvällen, där vi åkte och handlade inför fredagen, spelade Wii och hade det roligt. Helt plötsligt så insåg vi att deras kattunge Sortti hade försvunnit, så då fick vi gå på kattjakt! Vi var osäker på om hon var ute eller inne, hon är ju en innekatt, så vi fick lite panik. Vi gick ut och kikade, men utan lycka, men vi kände att vi måsta gå ut en sista gång innan vi gick och la oss och efter mycket om och men så hittade vi henne tillslut UTE. Helt otroligt att vi ens hittade henne där inne i stan, hon kunde ju ha försvunnit hur lätt som helst. Men Sortti var funnen och vi kunde sova gott om natten.

Buskatten Sortti. Bilden är tagen av Stina. ♥

EMMA 20 ÅR!

EMMA 20 ÅR!

2010-06-29 13:24:40

I onsdags så hämtade Cicci mig vid halv sex tiden och vi for mot Hassela där det var kalas för Emma Sjölinaaa! :) Partytältet var uppe och grillningen kunde sättas igång. Efter det droppade folket in och det blev full fart. Vid halv elva tiden åkte vi in mot staden och jag tror att vi sjöng hela vägen in, stackars Cicci "vår fyllechafföööör!". Det blev raka vägen mot Bockarna där jag var hela kvällen. GRATTIS ÄN EN GÅNG, EMMA! ♥ och tack alla underbara människor för en kung kväll!

Jennifer, jag, Emma & Linnéa

Jag & Emmaaaa

Galna b-rudaar!

På väg in mot staden

~

~

2010-06-28 01:54:57


My computer

My computer

2010-06-24 15:14:40

Gud vad jag är på dåligt humör just nu. Sitter här och skriver på min mammas dator nu, för att min dator har tydligen bestämt sig för att fucka ur totalt.

Jag startade upp den som vanligt och efter ett litet tag så blev det blue screen och sen la den bara av. Nu startar den inte längre. KUL! Alla grejer borta... Tur att jag hann föra över de viktigaste bilderna på vår externa hårdisk, but still!

Jag hoppas att pappa kan fixa det när han kommer hem, håller tummarna för det! :( Gör det ni också, är ni snäll!


KALAAAS

KALAAAS

2010-06-23 16:59:34

Nu drar jag iväg till Emma Sjölina på kalas och senare vidare till Bockarna/Manis. TIME TO PARTEEEY! Have a good evening, I know I will. ;)


KVÄLLENS OUTFIT

KVÄLLENS OUTFIT

2010-06-23 16:58:28

Jeansshorts Only Skjorta, Väska, Ring Ginatricot Armband H&M Skor DNA

DENIM

DENIM

2010-06-22 23:28:19

Varför köpa ett par när man kan göra om ett par gamla? Det är vad jag har gjort. Hade ett par gamla jeans som jag inte använde och kände skulle passa perfekt som jeansshorts, så jag klippte lite och så... TADA! :) Billigt, bra och så det går snabbt att göra, kan det bli bättre? Jag blev i alla fall riktigt nöjd med resultatet!

BILDER FRÅN MASKERADEN

BILDER FRÅN MASKERADEN

2010-06-22 21:37:52




LATTE 2 GO

LATTE 2 GO

2010-06-22 19:36:09


Har precis målat naglarna med mitt nya nagellack "Latte 2 Go" från H&M, fint va? :)

CLEANING-TIME?

CLEANING-TIME?

2010-06-22 18:56:39


Det kanske är dags för mig att städa?

DAGENS INKÖP

DAGENS INKÖP

2010-06-22 18:42:53


Väska Ginatricot Puder, Nagellack och armband H&M
Sandaletter DNA


Mor & dotter-dag

Mor & dotter-dag

2010-06-22 18:37:29

Har haft en riktig mor & dotter-dag idag, det gillas! :) Hade planer på att åka till stan först, men sen när jag blev tillfrågad av mamma att följa med till Sundsvall istället så hakade jag ju självklart på det. Sundsvall två tisdagar i rad, inte illa. Har uträttat en massa ärenden och shoppat lite. Jag visar dagens inköp lite senare! :)

Mitt i all shopping så gick jag och mamma på IKEA och åt lite lunch, så gott! :)

"Tack för din insats!"

"Tack för din insats!"

2010-06-21 18:04:02

Jag fick ett brev hemskickat till mig idag som jag inte alls var beredd på, vilket gjorde det ännu roligare. I brevet stod det "tack för din insats!" undertecknat min föredetta chef och så ett litet mindre kuvert, där det låg två biobiljetter. Så otroligt gullig gest och det är så kul när man blir så uppskattad för sitt jobb. :)


Painting and schteking

Painting and schteking

2010-06-21 18:03:04

Idag har jag varit duktig och hjälpt mamma och målat medans andra bara har legat och latat sig. Säger inga namn *host*, men personen börjar på B och slutar på EATRICE Latmasken HÄGGLUND. ;) Efter allt jobb och slit så la jag mig ute på gräsmattan tillsammans med henne och schtekte lite. Luktar fortfarande cocos pga att jag smörjde då in mig med min Hawaiian tropic oil, som förövrigt luktar gudomligt! Men nu så tänkte jag hoppa in i duschen och skölja av mig det (+ att jag såg nu att jag har vit färg i håret, snüggt!), för att sedan kunna kura in mig i en filt och bara mysa framför tv:n.


Oh, no! I've got a cold!

Oh, no! I've got a cold!

2010-06-20 18:11:24

Både igår och idag har det inte blivit mycket gjort. Efter fredagens bravader så blev min förkylning ännu värre, så igår så kände jag att jag behövde en lugn hemmakväll och så blev det. Dock så kom några vänner på besök och vi satt och snackade lite skit och så, men det var bara trevligt. :)

Idag blev det som sagt inte mycket gjort heller. Har precis ätit middag och nu så tänker jag ta mig en alvedon och lite nässpray och sen lägga mig i soffan och kolla om det är någonting bra på teven, vilket jag dock tvivlar på att det kommer vara.


CLOSE UP!

CLOSE UP!

2010-06-19 19:19:05


Här får ni lite av en närbild på min maskeradfrisyr, blev så nöjd! :) Tack än en gång Madde! :)

MASKERAD

MASKERAD

2010-06-19 19:17:43

Efter att ha åkt till Hassela fram och tillbaka till Emma, så åkte jag och fick mitt hår fixat av Madde. När håret var fixat åkte jag till Stina och sedan gick vi vidare till hennes kusin Lina. Där förkrökade vi tills vi gick på Stadt och fick välkomstdrinkar. Vi gick sedan tillbaka till Lina och fortsatte förkröka och hämta lite grejer. Vid elva tiden gick vi tillbaka till Stadt och hade det trevligt! :)

En sak som oroade oss var att alla inte skulle vara utklädda och kanske lika extrema som vi var, men alla var verkligen utklädda vilket var hur kul som helst! Jag träffade mycket folk jag kände, vissa kände man inte igen först pga utklädnad, men det var riktigt trevligt i vilket fall! :) Kvällen avslutades på Manis!

TACK till alla underbara personer som gjorde denna kväll riktigt lyckad! Även tack till Emma för lånet av maskeradaccessoarerna och tack till Madde som gjorde min maskeradfrisyr, blev riktigt nöjd!

Jag, Julia, Malin, Hanna, Stina och Lina. Vi hade alla riktigt snygga outfits, om jag får säga det själv!

PARTY TIME!

PARTY TIME!

2010-06-18 16:09:04

Nu är dagen kommen då det är maskeradfest på Stadt. Det verkar vara mycket folk som ska dit, vilket är kul! Jag ska gå dit med Stina och några fler brudar. (: Men först så ska jag åka och få håret fixat. Kan ni gissa vad jag ska vara? Here's a hint!


Alors on danse

Alors on danse

2010-06-17 19:55:38


Stromae - Alors on danse, så galet bra! Klicka på låten för att lyssna!

I don't feel very well

I don't feel very well

2010-06-17 16:17:21

Jag har gått och blivit förkyld. Eftersom jag är ensam hemma och har varit det hela dagen har jag äntligen fått sova ut. Dock när jag vaknade så mådde jag inte så bra, så jag gick och la mig igen och när jag vaknade så mår jag fortfarande likadant.

Tidigare så trodde jag att jag hade ont i halsen pga att jag var ute på i helgen och skrek och hade mig lite, men så var inte fallet. Nu har jag gått och blivit täppt i näsan och hängig också, CRAAAP!!! Jag hoppas bara inte att jag blir värre till morgondagen, då blir jag inte glad.


NOT tired

NOT tired

2010-06-17 00:42:53

Medans resten är på bockarna eller manis och roar sig, åkte jag på att vara chafför ikväll. Jag kom precis hem och är inte ett dugg trött. Det kan man ju bara inte vara efter att ha åkt i bilen med en onykter syster och en kacklande David (hoppas du läser detta David OCH att du förstår att jag bara jävlas med dig, hihi!). Nu ska jag slå igång en film och kolla på den, godnatt! :*

Cupid Shuffle

Cupid Shuffle

2010-06-16 22:34:07


Cupid - Cupid Shuffle, riktigt skön låt. Klicka på bilden för att höra låten!

PAINTING

PAINTING

2010-06-16 19:42:55


En av mammas projekt i sommar är att måla huset, så idag så satte vi igång. Jag målade samtidigt som jag sjöng "jag ska måla hela världen lilla mammaaaa!", fint va? ;) Nu är min lilla paus över, back to painting!

DAGENS SHOPPING

DAGENS SHOPPING

2010-06-16 15:36:34


Playsuit och hårblomma från H&M


DAGENS

DAGENS

2010-06-16 15:32:51


NY! Kavaj H&M Linne Ginatricot Halsband Köpt i USA Lackleggins Ginatricot Converse

Thing to do today!

Thing to do today!

2010-06-16 08:56:00


SUNDSVALL

SUNDSVALL

2010-06-15 22:38:11

Idag har jag och syrran varit i Sundsvall och resan dit var lite spännande. Det gick jättebra att köra, var lite nervös bara, men det gick som sagt bra. I Birsta var det lagomt med folk, inte för lite och inte för mycket. Det var skönt att gå omkring där, shoppa lite och äta lunch och så. Kul dag med syrran! :) Här är dagens inköp:


Två skjortor, jeansleggings och trosor Ginatricot Kavaj och klänning H&M


Det ska bli spännande

Det ska bli spännande

2010-06-15 10:20:56

Godmorgon på er allesammans! Allt bra med er? I hope so! Själv är jag alldeles nyvaken och har fruktansvärt ont i halsen. Flera av mina vänner lider av samma sak, så det är nog någonting som går nu. Crap, pallar inte gå och bli sjuk!

Nu är det dags för frukost och sen ska jag åka iväg till Sundsvall med syrran. Första gången jag kör dit själv, alltså utan mamma och pappa, så det ska bli lite spännande. Jag hoppas att jag kommer hem med en massa fina saker! :) Wish me luck!

MOOONDAY

MOOONDAY

2010-06-14 21:55:48

Hur underbart är det inte att lägga sig nyduschad och fräsch och sova i en nybäddad säng? Det ska jag alldeles strax göra. Men först så tänkte jag berätta lite om hur min eftermiddag har sett ut.

Tidigare idag så skjutsade jag in syrran till stan för att hon skulle på körlektion och under tiden hon var där så åkte jag till Stina och umgicks, mycket trevligt! (:

När jag kom hem så hade jag en liten "ta hand om mig själv"-kväll då jag badade, måla naglarna, hade ansiktsmask och hårinpackning. Jag bäddade även rent och donade på lite. Efter det kollade jag på Top Model finalen och det var så sjukt bra att Nicole vann. Nu ska jag fortsätta kolla på Norska Hollywoodfruar och sen lägga mig och sova, för att orka med morgondagen! ;)




FOOD

FOOD

2010-06-14 15:57:03

Nu är jag och syrran hemma en snabb sväng innan vi ska åka igen, denna gång in till staden. Vi blev lite sugen på mat, och vi hade ingenting som vi var sugen på hemma, så vi for och köpte det. Gott var det! :)

DRIVER

DRIVER

2010-06-14 09:40:45

Trött, tröttare, tröttast! Jag vill ingenting hellre än att lägga mig och sova igen, men det går inte. Utan jag måste vara chafför åt min lillasyster hela dagen istället. Först ska jag skjutsa henne till tandläkaren och sen ska jag skjutsa in henne till stan där hon ska på körlektion, sen måste jag även vänta på att hon blir klar  där så att hon kan åka med hem. De planer jag hade för dagen sprack direkt! Wellwell, det är bara att bita ihop och gilla läget. Är man värlens bästa storasyster så är man. Måste fortsätta gå och göra mig i ordning nu, CIAO! :*

BILDER FRÅN FREDAGEN

BILDER FRÅN FREDAGEN

2010-06-13 17:13:31




MOVIE NIGHT

MOVIE NIGHT

2010-06-13 00:16:07

Det blev lite, bara lite, för mycket av det goda igår, så det blev en hemmakväll för min del ikväll. Jag skyller på champagnen! Men inte är jag bitter för det.. Jag hade en riktig kanon kväll igår och jag festade så det räckte och blev över. Istället för en utgång ikväll så blev det en riktig filmkväll här hemma med föräldrarna och det kan jag inte klaga på. Först tittade vi på "Terminator - Salvation" och efter det blev det "Den utvalde". Nu så tänkte jag slå igång filmen "Gamer" med snyggingen Gerard Butler i huvudrollen, i väntan på att jag ska åka och hämta syrran i Sågtäkten, sen blir det nog att jag somnar till den också. Hoppas ni andra haft en bra lördagkväll ni också! :)



Dagen efter gårdagens studentfirande

Dagen efter gårdagens studentfirande

2010-06-12 15:51:54

Dagen efter gårdagens studentfirande, det ska vi inte ens prata om... Får se om jag piggnar på mig till kvällen och går ut, men jag får som sagt se hur det blir med den saken. Som det känns nu så vill jag bara lägga mig under täcket och sova.

Storm och spöregn, japp.. det är dagens väder här idag. Jag trodde att det var en skämt när jag kikade ut genom fönstret och såg att det spöregnade och att det blåste så mycket att hela huset skakade. Det är deprimerande! Roligt för studenterna som ska gå på balen idag. Ville åka in och kika, men jag orkade verkligen inte och hur kul är det egentligen att stå där i spöregn liksom? Inte så kul, nej. Tycker synd om studenterna! Vi hade i alla fall jättetur med vädret både på studenten och balen. Här bjuder jag på en bild därifrån! :)

En balbild på Cicci, mig och Emma.

Studentfirande

Studentfirande

2010-06-12 15:23:20

Efter ett studentfirande, åkte jag iväg på ett annat. Emma Sund hade fixat och donat med ett partytält och allt och det strömmade bara in fler och fler personer och tillslut var det alldeles knökfullt där inne. En låt som kommer påminna mig om denna kväll är den här låten, så galet! Senare begav vi oss allihop till Stadt och där kryllade det av nyblivna studenter och deras vita mössor. Så härlig stämning hela kvällen! :)



Studenttåg!

Studenttåg!

2010-06-12 15:18:13

Igår så for jag, syrran, Emma och Cicci in till staden för att kika på studenttåget. Var skapligt avis på dom som tog studenten. Skulle göra allt för att få ta studenten igen och få gå studenttåget en gång till! Men jag får gratulera alla studenter! :) GRATTIS!

Cicci, Emma och jag i väntan på studenterna.

Skönaste studentbilden ever på bästa Emma Sund som tog studenten igår! :)

STRIKE!

STRIKE!

2010-06-12 15:17:21

I torsdags var det min sista arbetsdag och den avslutades med bowling. Vi sa att den som förlorade skulle bjuda den andre på donken, så eftersom jag vann blev jag bjuden på mat. Hihi! En väldigt rolig sista dag! :)

BILDER KOMMER SENARE!

Roadside Grill & Café

Roadside Grill & Café

2010-06-08 19:28:51

Dagen började med lite jobb, men slutade tidigt så jag hann med lite grejer så som åka och tanka bilen och handla lite. Jag har precis kommit hem efter att ha varit och ätit med familjen. Vi åt på Roadside Grill & Café och riktigt god mat hade de där också. Kan verkligen rekommenderas! :)

HEKTISK DAG

HEKTISK DAG

2010-06-07 21:10:03

Varför är man så trött på måndagar för? Jag är lika trött varje måndag, oavsett vad jag har gjort i helgen. Förutom att jag har jobbat idag, så har jag varit på möten större delen av dagen. Först möte, sen jobb, möte och så möte igen.

Kände mig helt slut när jag kom hem, så det blev en liten powernap och sen var jag på top igen. Har kollat på Top Model ikväll och det var sjukt bra att Nicole gick till final. Jag har hejjat på Nicole enda från början, jag hoppas verkligen hon vinner! Nu ska jag fortsätta kolla på Norska Hollywoodfruar och sen blir det soooovdaaags.


Tittar ni på Top Model? Nicole är min favorit, vilken är din favorit?


LÖRDAGENS BRAVADER

LÖRDAGENS BRAVADER

2010-06-07 14:25:07


Lördagen började med en väldigt trevlig förfest hos Stina. Senare drog vi först på Manis och sen på Stadt. Träffade mycket roligt folk på båda ställena, till och med Eric Saade var på plats vilket var kul! :)

FREEEDAG

FREEEDAG

2010-06-04 20:05:01

Jobb både igår och idag. Kaching! Är fortfarande proppmätt efter middagen, så det blir nog inte så mycket godisätande för mig ikväll. Men konstigt nog så finns det alltid plats för godis? Haha. I vilket fall så har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat Bea till Karolina. Själv blir jag hemma och chillar med föräldrarna ikväll. Måste vila upp mig inför morgondagen. Det ser ut som att det blir utgång med Stina och lite mer folk, det gillas! :)

MASKERAD

MASKERAD

2010-06-02 19:07:14

Den 18 juni har jag blivit bjuden på en maskeradfest på Stadt och det slog mig nu att jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Och beroende på vad jag ska klä ut mig till, så måste jag vara ute tidigt och inte fixa allt i sista sekund (vilket jag hatar!). Så jag tänkte fråga er söta läsare om ni har några tips? :)


Kanske maskerad à la Gossip Girl?


Lite smått och gott

Lite smått och gott

2010-06-02 19:05:22


Kalender Bokia 139:-Stråväska/strandväska H&M 179:-


It's been a looooong day

It's been a looooong day

2010-06-02 18:59:58

Vilken lång dag det har varit! Dagen började med att jag klev upp halv sju, för att göra mig i ordning och sen åka iväg till tandläkaren. Allting såg fint ut, så det tog inte så lång tid innan jag var på väg därifrån. Efter det åkte jag iväg och jobbade och efter jobbet blev det en sväng på stan, där det blev lite shopping. Hann även äta en bit mat innan jag åkte och hämtade min iphone som har varit på lagning. Måste dock åka tillbaka dit imorgon, för det har blivit nå knas med knappen. :( På vägen hem svängde jag förbi ICA och köpte med mig lite tidningar som jag kunde läsa medan jag låg på altanen och schteeekte. Såå härligt med sol! Nu tänker jag inte göra någonting ansträngade, utan bara ligga och kika på tv. Lägger in bilder på mina inköp om ett litet tag!

Check Me Out

Check Me Out

2010-06-01 19:49:24

Är nyduschad och har nymålade naglar. Nu väntar jag bara på att min tv-kväll ska börja! Vet ni om att det är säsongsavslut på Desperate Housewives ikväll? Det får man ju bara inte missa!

Detta är nagellacket jag köpte idag på H&M och det heter Check Me Out

L´OREAL TRUE MATCH FOUNDATION

L´OREAL TRUE MATCH FOUNDATION

2010-06-01 17:04:41

Jag tänkte bara tipsa om en riktigt bra foundation, som jag självklart använder. Jag har alltid tyckt att det varit svårt att hitta en bra foundation. När man testar den i butiken så ser den perfekt ut, men sen när man kommer hem är den antingen för ljus eller för mörk. Men äntligen så har jag hittat the oneL´oreal True Match Foundation. Ett tips bara! :)


Busy busy busy and work work work

Busy busy busy and work work work

2010-06-01 16:55:50

Idag är det första juni och det är helt sjukt vad tiden går fort. Snart så kan man ligga på stranden och bara schteeeka och ta det chill, men idag har det varit busy busy busy and work work work.

Jobb - Det gick jättebra att jobba idag. Fick lite saker gjort och det känns så skönt när man kan stryka saker från sin "to do"-list.

Shoppat - Gick på stan en sväng och hittade både det ena och det andra, men jag kom bara hem med en parfym och ett korallfärgat nagellack. Schnyyyggt!

Fick mitt bankomatkort beslagtagit - Jag skulle ta ut pengar och så står jag där och kollar på skärmen och så helt plötsligt så står det "ditt bankomatkort har blivit beslagtagit". Miljoner tanker snurrar runt i mitt huvud och det var inte lite panik jag fick heller. Men det visade sig att det hade gått ut och att de skulle skicka ett nytt. Puuueh!

Telefon på lagning - Till sist, men inte minst, åkte jag och lämnade in min iphone på lagning. För ett litet tag sedan så lyckades jag spräcka glaset på den, så den måsta åka in på lagning. Så nu har jag ingen tfn på ett litet tag och jag saknar den redan (haha!). Jag känner mig så handikappad på nått vis. Under den här korta tiden har jag kollat efter min tfn minst 10 ggr och det känns som att jag har glömt någonting hela tiden, bara för att jag har allting uppskrivit på den. Förhoppningsvis så får jag tillbaka den imorgon!


RSS 2.0