Byebye Östanbräck & Hello Solbågen!

Byebye Östanbräck & Hello Solbågen!

2012-02-29 18:23:04

I fredags så satte flytten igång på allvar och vi började packa för fullt. På lördagen så hade vi en vilodag med lite nöje i Sundsvall tillsammans med Hanning, Filippa & Micke. På söndagen fortsatte packningen & likaså på måndagen. Igår åkte alla möbler ut & idag var det städning som gällde, så nu är våran gamla lägenhet helt tom.

Jag vill tacka alla som har hjälpt till med flytten, är så oerhört tacksam! Imorgon får jag & min Johan ♥ flytta in i våran nya & fina lägenhet. :)

2012-02-12 19:16:25


Idag har jag & min älskling varit tillsammans i sex månader och många fler ska det bli! I love you


Just because it’s raining doesn’t mean that we can’t have fun!

Just because it’s raining doesn’t mean that we can’t have fun!

2012-02-06 19:17:52

Det har varit en bra arbetsdag idag men den avslutades rent ut sagt uselt! I'm going to miss you, F. ♥ Efter jobbet blev det en välbehövd fika på Wayne's och sen åkte jag, Johan & Kim och handlade på Maxi. Vi skjutsade sedan hem Kim och nu sitter vi vid varsin dator och bara slappar.

Det känns även som att jag börjar bli förkyld. :( Inte så bra tajming kanske, men vad kan man göra? Jag håller tummarna för att det kommer att gå över i alla fall. Nu ska jag hänga upp tvätten och sen ska jag kura in mig i filten och kolla på en film. :)

Tröjan du hatar

Tröjan du hatar

2012-02-01 20:58:17


LEDIG

LEDIG

2012-02-01 20:28:00

När jag vaknade imorse var jag så otroligt utvilad, så skönt att vara ledig. Dagen började med att jag åt frukost tillsammans med min älskling (vilket inte händer så ofta, eftersom Johan vanligtvis inte brukar äta direkt på morgonen) & sen drack vi lite kaffe efteråt, mys.

Ett tag senare gjorde vi oss i ordning för att åka in mot stan. Vi gick och strosade runt lite & sen gick vi och fikade, på Café 24 Carat såklart! ;) En väldigt lugn och bra dag helt enkelt. Idag är det även ett år sedan jag flyttade in i min lilla lägenhet. Helt sjukt vad tiden går fort! Men om precis en månad så flyttar jag & min Johan in i en ny lägenhet tillsammans och det ser jag fram emot så himla mycket! ♥


Jag & min älskling


REDHEAD FOR REAL

REDHEAD FOR REAL

2012-02-01 20:04:00

Gårdagen var en händelserik dag. Det jag har längtat efter i tre års tid har äntligen inträffat! Från att ha varit blond (som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle vara i hela mitt liv) till att bli en riktig redhead, finally! Är så otroligt nöjd och allt är tack vare Frida. :) Imorgon ska vi fixa med mitt hår igen, men klippa det denna gång, I can't wait!


En bild tagen med min digital kamera...

... och en bild tagen med min iphone.

RSS 2.0