I'm gonna dream about you tonight

I'm gonna dream about you tonight

2010-08-31 23:10:26

Jobb, jobb och jobb… Det känns som att det enda jag gör nu är att jobba och det är väl bra antar jag, eftersom jag får cash och så, men det kanske inte är så roligt att läsa om varje dag. Men det hör ju till min vardag nu, så det är antingen take it or leave it!

I vilket fall så började jag jobba riktigt tidigt idag och det var knappt så att jag orkade kliva upp ur sängen imorse, var som en jäkla zombie. Men jag lyckades och jag åkte iväg och jobba och efter det så for jag hem och har sedan dess bara tagit det lugnt, mest pratat i tfn. :) Nu måste jag lägga mig och sova, så att jag inte blir som en zombie igen imorgon. Godnatt! :*

OBS! Det är något knas med mitt Internet så jag kan inte lägga upp bilder, tänkte i fall ni tyckte att det var tråkigt utan bilder. Men nu vet ni iaf! :)


GOODNIGHT!

GOODNIGHT!

2010-08-30 22:28:50

Nu är jag mätt! Har precis ätit lite kvällsfika med Bea & Karolina. Nu måste jag förbereda lite inför imorgon, så att jag slipper fara omkring som en yr höna imorgonbitti och istället kunna sova så länge som möjligt innan jag måste iväg fara iväg och jobba kl. 7.15. Det resulterar i att jag måste kliva upp 6.15, senast 6.30, vilket leder till frågan: Hur i helvete ska jag orka kliva upp den tiden? Det borde vara förbjudet att börja jobba så tidigt! Jaja... vad kan man göra? Det är bara att gilla läget. Goodnight! :*

MONDAY

MONDAY

2010-08-30 17:55:20

Dagen började med jobb och jag slutade lite tidigare än tänkt, vilket var skönt eftersom jag hade en väldigt jobbig huvudvärk som vägrade ge med sig. När jag kom hem blev jag glatt överraskad av syrran som hade gjort en kladdkaka, som var utomordentligt god!

Den förbaskade huvudvärken vägrar fortfarande ge med sig och jag tänkte lägga mig och vila en stund nu, men det kanske inte är så smart? Sov riktigt dåligt inatt och det berodde nog på att jag sov några timmar igår just vid den här tiden, så det kanske inte är så smart att göra det med tanke på att jag ska upp jätte tidigt imorgon och jobba.

Jag får komma på någonting att göra och fördriva tiden med och istället gå och lägga mig tidigt. Hmm... Kanske rensa min mail? Har ungefär 100 olästa mail, not funny. Äsch, jag slår igång en film istället! :)

ONSDAG-SÖNDAG

ONSDAG-SÖNDAG

2010-08-29 22:15:50

Oj, jag är visst lite dålig på att uppdatera. Men till mitt försvar så har jag haft mycket att göra och inte haft tid att blogga. Här kommer en sammanfattning av de dagar jag inte haft möjlighet att blogga om tidigare.

Onsdag

Först blev det frukost/brunch på Jambo och efter det blev det jobb. När jag hade jobbat klart fick jag åka och hämta syrran hos Karolina och därefter åka hem och vila en stund. Vid sex tiden åkte jag till min frisör Madde och fixade och trixade med håret. Det blev båda klippning & toning.
Jag blev jättenöjd med klippningen, men toningen blev jag lite besviken på faktiskt. Inte själva arbetet, utan själva toningen. Varför tar inte toningen som den ska på mitt hår?! Jag trodde det skulle bli mycket mer färg än vad det blev. Men då vet vi det till nästa gång! :) Tack så jätte mycket Madde för denna gång i alla fall! :)

BeforeDålig kvalitet, i know... Men som ni kanske ser så var det riktigt långt innan.

AfterMen nu är det en dm kortare i alla fall och rödare och jag har framförallt en frisyr igen! Det ser mycket rödare ut än vad det egentligen är. Får ta en mer realistisk bild senare.

Torsdag
Denna dag började med jobb och slit. ;) Sen var det meningen att jag skulle hitta på någonting efteråt, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig utan det får bli en annan gång istället!

Fredag
Mycket att göra på lite tid. Så fort syrran kommit hem ifrån skolan åkte jag ner och hämtade mina H&M-grejer på ICA som hade kommit. Sen åkte vi iväg och gratulerade vår kusin Linnéa som fyllde 15 år! :) Efter det var det bara till att åka hem, packa lite snabbt och sen åka iväg till sommarstugan i Stöde.

Dessa är dem grejer jag fått nu, de andra två grejerna kommer i nästa leverans. Är sjukt nöjd än så länge!

Lördag
Efter en extremt god frukost begav jag, syrran, pappa, Evert och farfar oss ut på en fisketur. Jag citerar Melker ifrån Vi på Saltkråkan: ”Denna dagen, inte ett liv.” Inte ett enda napp fick vi heller, vilket var lite tråkigt, menmen… När vi kom tillbaks till stugan så blev det först lite vila och sen en otroligt superb middag, as usual, och till sist men inte minst den traditionella pokerturneringen.

Våran härliga sommarstuga :)

Söndag
Vi hann inte så mycket mer än att äta frukost och packa ner allt, innan vi måsta åka från stugan till Birsta. Där blev det lite shopping och pappa åkte iväg på spelning. När vi kom hem så orkade vi inte ställa oss och göra i ordning någon middag, så det fick bli kycklingrulle från pizzerian (och jag klagade inte! haha). Efter att ha fått sovit lite middag, så ska jag nu förbereda inför morgondagen och kolla på Bridget Jones Dagbok. :)

Dagens inköp: Tights H&M Stickad tröja Ginatricot Jeansleggings Cubus


GODMORGON!

GODMORGON!

2010-08-25 09:29:22

Jag fick en liten sovmorgon i alla fall. Kapar frukosten idag och äter brunch på Jambo istället. Sounds nice, huh? Sen blir det jobb och efter det ska jag åka iväg till min frisör Madde, där vi får se vad vi hittar på. ;)


GOOD FOOD & BAD WEATHER

GOOD FOOD & BAD WEATHER

2010-08-24 17:45:27

Det var en lite segstartad dag idag, men sen var det bara full fart. Det gick riktigt bra att jobba idag! Eftersom allt inte har startat riktigt än, så har vi saker vi kan göra från förra terminen. Som hemkunskap till exempel, så idag var det bakning som gällde och det blev chokladmuffins. SÅÅ goda! Kunde ha ätit hur många som helst. :)

Visst ser dom goda ut? :)

Förövrig så är det ett riktigt pissigt väder ute idag och jag tror ingen kan ha missat det? Usch, vad deprimerande det är. Har blivit dyngsur flera ggr om idag, så jag är alldeles frussen av mig. Sitter här i stickad tjocktröja och har sockar på mig och försöker värma mig så gott det går. Men nu så måste jag gå ner och hjälpa till och göra middag, kyckling fajitas står på menyn.

MISS U

MISS U

2010-08-24 00:07:25


Saknar mina brudar som är i Stockholm och härjar!
Antingen så kommer ni hem eller så kommer jag till er!!! ♥


Första arbetsdagen – CHECK!

Första arbetsdagen – CHECK!

2010-08-23 18:06:15

Första arbetsdagenCHECK! Fick dock ingen bra början på dagen, men det blev successivt bättre och bättre under dagens gång. Dock när jag kom hem så började min dator pela ur IGEN. Känns som att allting vill bara jävlas för mig, suck… Det gick väl okej att jobba idag, men det var en knepig första dag, så jag hoppas att morgondagen blir bättre! Har fått pratat med min Stina en sväng nu, så nu är jag på bättre humör :) Nu tänkte jag lägga mig och kolla på ”How I Met Your Mother” och bara ta det lugnt. Det förtjänar jag efter en dag som denna!


PLUS & MINUS

PLUS & MINUS

2010-08-22 20:31:57

+
jag har fått jobb! börjar jobba imorgon och har anställning till obestämd tid (y)
har bokat tid hos min frisör Madde, så vi får se vad jag hittar på ;)

-
jag har en fruktansvärt irriterande hosta, som absolut vägrar ge med sig!
det är det enda negativa just nu...

MY ORDER

MY ORDER

2010-08-22 17:47:32


Jag beställde nyss lite grejer från H&M och jag längtar tills jag får hem det! :)

SATURDAY

SATURDAY

2010-08-21 22:24:32

Denna dag har det inte blivit mycket gjort och inte ångrar jag det heller. Man behöver chilla ibland och ikväll blev jag till och med hemma. Dels pga att jag måste kurera mig och dels pga att annars hade mamma blivit ensam hemma, eftersom pappa är på spelning och syrran är på 18års fest.

Vi har ätit gott, kollat på youtube-klipp och skrattat åt roliga america's funniest home videos-klipp. Nu kollar vi på Sagan om de två tornen på TV3 och har det mysigt. Vad gör ni denna lördagkväll?



BIRTHDAY PARTY

BIRTHDAY PARTY

2010-08-21 12:55:03

Jag har glömt att berätta för er om mitt födelsedagskalas förra lördagen!

Dagen började med att jag åkte iväg och gratulerade min morfar, som fyllde år den dagen, men vi stannade inte så länge eftersom jag hade ett eget födelsedagskalas planerat. När jag kom hem var det dags att städa och fixa i ordning och efter ett tag så kom Stina och hjälpte till. :) Jag blåste ballonger som aldrig förr!
Folket kom vid fyra tiden och då blev det mat, snacks, tårta och bål. Under kvällens gång blev det även många lekar, confessions och mycket, mycket skratt! Senare blev det utgång och då fick jag användning av Thomas spelkort som jag fick i present. Riktigt nice att få supergoda drinkar och få betala med hjärter sex eller spader två etc. ;)

Tack till alla underbara vänner som var med och firade mig och gjorde min dag/kväll lyckad! Även tack för alla fina presenter. :) Och ett stort tack till Stina, som hjälpte mig att fixa inför festen och alla roliga lekar! :) ♥

Bilder från födelsedagskalaset:



Alla bilder kommer att läggas upp på facebook! :)

RONJA RÖVARDOTTER

RONJA RÖVARDOTTER

2010-08-19 23:32:03

Ohmy, jag kom precis hem. Teatern var inte kort, som ni kanske förstår. Teatern som vi kollade på ikväll var Ronja Rövardotter och den var faktiskt bra. Jag rekommenderar er att se den!
Det roligaste på hela teatern var när Mattisrövarna skulle duscha. Ni vet i filmen när de springer ut i snön helt näck? Här sprang de in på scenen i kalsonger och jag tänkte att det skulle vara logiskt om de hade censurerat lite - men icke! Helt plötsligt så tar de av sig allt, så att de står helt spritt språngande näck, och springer mot en vägg där Lovis (Ronjas mamma) står och duschar dom med högtryckstvätt. Jag skrattade så jag tårarna rann, haha! Jag kan som sagt rekommendera er att se den! :)

Bild tagen härifrån.

TEATER

TEATER

2010-08-19 16:44:39

Dagen efter och ingen lugn stund. Mamma hade skrivit en lista till mig och syrran om vad som skulle städas och göras innan dom kom hem, jippi... Men nu är det klart i alla fall, en liten del av det, och nu väntar jag på att mamma kommer hem så att jag kan få mat.

Har en bad hair-day, så jag åker iväg i min sovfrilla. Men det skiter man väl i. ;) Nu blir det till att äta och sen åka iväg och titta på teater med L. See ya later!


All the crazy shit WE did tonight, those will be the best memories!

All the crazy shit WE did tonight, those will be the best memories!

2010-08-19 15:16:21

Det blev utgång igår, otippat va? Jag och Cicci åkte in till stan, för andra gången (haha, you know what I mean C!) och då for vi till Matilda. Där hade vi en liten förfest, där vi kollade på youtube-klipp, sjöng, dansade, shotade etc. Senare blev det bockarna, där jag hade det riktigt trevligt och mysigt! :)

Låten som kommer att påminna mig om den här kvällen är den HÄR!
All the crazy shit WE did tonight, those will be the best memories!
Bilden är tagen härifrån.

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

2010-08-17 10:42:14


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Hurra, hurra, hurraaaa!
IDAG FYLLER JAG 20 ÅR! :D


Snart kommer syrran hem!

Snart kommer syrran hem!

2010-08-13 20:10:08

Efter ett möte, en tripp till staden och en storhandling inför morgondagen är jag helt slut. Men bara om några timmar så ska jag hämta syrran på tågstationen och innan dess så ska det vara städat och klart inför imorgon. Hur ska detta gå? Det skiter man väl i, jag är bara glad att syrran kommer hem! ♥

En bild på syrran från dagen hon åkte till England, det är över en månad sen.

MY WEEK

MY WEEK

2010-08-12 23:05:02

Imorgon kommer syrran hem, yeeey!
På lördag är det födelsedagskalas!!!
På söndag blir jag firad av släktingarna
På måndag ska jag på möte
På tisdag fyller jag 20ÅR!!!
På onsdag blir det bockarna med Thomas
På torsdag ska jag på teater med L :)

Mycket att se fram emot! Nu ska jag lägga mig och sova, så att det blir helg fortare, haha! :)

Wednesday

Wednesday

2010-08-11 19:32:27

Har varit på ett möte idag, vilket gick great! Gick på stan efteråt och hittade en snygg maxi-klänning, som jag nu ångrar att jag inte köpte. :( Nu ska jag fortsätta fixa och trixa inför lördagen, CIAAAO!




Something New

Something New

2010-08-10 23:09:38

Har legat under täcket hela dagen, med feber. Ingen höjdare direkt! Har ingen aning om varifrån det kom, men jag mår bättre nu i alla fall och det är ju huvudsaken. Är dock fortfarande lite krasslig i halsen, men det går förhoppningsvis snart över.

Jag har precis kollat klart på en film, "Something New", som gick på trean och den var riktigt bra faktiskt! Han ifrån The Mentalist var med och jag kan verkligen rekommendera er att se den för er som inte såg den ikväll. :) Nu är det nog bäst att jag går och lägger mig. Har ett möte imorgon på förmiddagen och sen går jag nog på stan och kikar lite. Goodnight!

MONDAY

MONDAY

2010-08-09 13:49:40

Jag hade tänkt ta en sovmorgon, men sovmorgon till klockan ett?! Har ingen aning om hur det hände, men utvilad är jag i alla fall. Nu ska jag spendera hela dagen åt att göra min läxa, jippi.

BOOOORING!

BOOOORING!

2010-08-07 22:16:18

Vad tiden går sakta när man har tråkigt?! Jag vet inte hur många ggr jag har tittat på klockan under den senaste timmen. Ingenvet vad jag gör hemma heller, men det blev så i alla fall, och ont i huvet har jag och är på dåligt humör. Funderade på om jag skulle ta en sväng med bilen men... För det första, hur kul är det att åka själv? Och för det andra, vart ska jag åka? GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Kan man dö av tråkighet? Om inte, så blir jag snart den första.

Heaven's in New York

Heaven's in New York

2010-08-07 20:50:41


Wyclef Jean - Heaven's in New York, en skön låt jag hittade nyss. Klicka på bilden för att lyssna!

If it was my last day on earth
I'd treat it like my first
go out the way I came in
so innocent so pure with no thoughts of insecurity
Live life to the fullest be what I want to be

It feels good!

It feels good!

2010-08-07 14:51:15

Vaknade imorse och var alldeles utvilad. Konstigt efter nästan tolv timmars sömn? Nja, inte direkt. I en månad har jag sovit hur dåligt som helst, men inatt när jag sov i min säng för första gången på ca en månad sov jag som en gud. Har inga som helst planer för dagen, utan jag tar dagen som den kommer, and it feels good!

RESULTS

RESULTS

2010-08-07 14:48:32


Så här blev resultatet med den nya sänggaveln och de vitmålade hyllorna, fint va? :)

FRIDAY NIGHT

FRIDAY NIGHT

2010-08-06 21:58:08

Min dag började med att vara med Stina i någon timme. Vi planerade min födelsedagsmiddag och bara umgicks, kulkul! Efter att hon hade åkt skickade jag iväg födelsedagskalas-inbjudan, hoppas att alla kommer nu bara! :)

Ikväll blev det en hemmakväll för mig och nu sitter jag och njuter med ett fotbad, ölkorv och en film. Men jag börjar redan bli trött, så jag går nog och lägger mig så fort filmen är slut. Skönt det ska bli att lägga sig i en nybäddad säng.

Bra början på denna fredag

Bra början på denna fredag

2010-08-06 11:39:25

Nu sitter jag och väntar på Stina som kommer hit om några minuter. Vi ska umgås lite och så ska vi planera min födelsedagsmiddag, funfunfun! :)

MJUKGLASS

MJUKGLASS

2010-08-05 21:29:51

Fastän jag var så mätt efter middagen, så kände både jag och mamma oss sugen på nått. Då bestämde vi oss för att åka på Roadside Grill & Café och äta mjukglass med noisettesås, SÅ GOTT!

Och jag som hade så många saker jag skulle göra när jag kom hem, men orkar inte göra någonting utav det. Istället tänker jag bara slappa och kolla på tv, man får det ibland!

Absolut godaste glassen! Vilken är din favorit?

FYND!

FYND!

2010-08-05 21:23:49


Idag lyckades jag fynda en svart klänning med puffärmar, so f-a-bulous!

THURSDAY

THURSDAY

2010-08-05 11:17:37

Precis när jag tänkte skriva "Åh, vilket härligt väder vi har idag!" och att jag tänkte gå ut och lägga mig och schteka ett tag, då kommer världens fetaste moln... Aja, det kanske var bra också, för att jag måste ändå göra mig i ordning för att åka in till stan med mamma. Vi ska göra lite ärenden, jag vill gå lite på stan och kika och så ska vi äta middag med pappa.

Sen när jag kommer hem så har jag en massa grejer jag måste göra; fixa i mitt rum, göra miroi-läxan och planera min födelsedagsmiddag. Men först blir det stan, CIAO! :*

PLUS & MINUS

PLUS & MINUS

2010-08-04 23:31:19

+
tre av mina gamla och kära vänner är tillbaka i mitt liv igen ♥ j.a.m
världens bästa syster kommer hem nästa vecka, saknar henne! :(
jag börjar äntligen få ordning i mitt rum igen
även ett stort grattis till min underbara vän Stina som fick körkort idag! :)

-
jag glömde bort mitt miroi-möte idag
personer försvinner ur mitt liv...

Piece by Piece

Piece by Piece

2010-08-03 20:20:28


Katie Melua - Piece by piece. Klicka på bilden för att lyssna!

First of all must go, your scent upon my pillow
And then I'll say goodbye to your whispers in my dreams
And then our lips will part, in my mind and in my heart
Cos your kiss went deeper than my skin.

Piece by piece, is how I'll let go of you
Kiss by kiss, will leave my mind one at a time
One at a time

First of all must fly, my dreams of you and I
There's no point of holding on to those
And then our ties will break, for your and my own sake
Just remember, this is what you chose.

GOOD GIRLS GO BAD

GOOD GIRLS GO BAD

2010-08-02 17:35:39


Skönaste partylåten just nu! Klicka på bilden för att lyssna!

I'm waiting...

I'm waiting...

2010-08-02 14:15:04

Idag bestämde jag mig för att fortsätta fixa till mitt rum. Efter att ha jobbat och slitit med att slipa och måla hyllor, så sitter jag nu och väntar på att de ska torka... Tror att det kommer att bli riktigt bra faktiskt!

HUDIKKALASET

HUDIKKALASET

2010-08-02 14:09:46

Fredagkvällen började med en cykeltur med Stina från henne till Krukan. Efter en mycket trevlig förfest, tog vi en taxti till Hudikklaset. Där träffade jag mycket roligt folk, det blev mycket dans, men även skratt och glädjetårar. Och tur med vädret hade vi också! :) TACK FÖR EN VÄLDIGT LYCKAD KVÄLL!

Två backar läsk spelade...

... och jag hoppade & dansade för fullt!

RSS 2.0