Jobb & slit

Jobb & slit

2012-01-30 19:28:25

Måndagmornar är det alltid lika svårt att ta sig upp ur sängen, men efter mycket om och men så tog jag mig iväg på jobbet. Efter jobbet så gick jag & Johan på Wayne's och fikade med Johans kompisar, mycket trevligt! :)

Efter det så åkte vi iväg och införskaffade oss lite smågrejer, bland annat en våg. Känner att det är dags att ta tag i träningen nu, inför Beach 2012 och allt, he-he... Men innan jag tar tag i det så ska jag ta tag i bombnedslaget här i lägenheten. Det är inte så långt kvar tills vi flyttar nu, om en månad, pirrigt! Sen ikväll ska jag & Johan (äntligen!) se Twilight Breaking Dawn Part 1, som jag har längtat! :D Det händer mycket nu!

Är det fest så är det

Är det fest så är det

2012-01-29 14:46:59

Vid halv sju tiden åkte jag till Cicci & det började med att vi åt tacos. Efter det spelade vi lite ölspel, snackade lite skit, jag fick agera frisör & sen dansade vi hejvilt i Ciccis vardagsrum.

Vid elva tiden gick vi till Gossip & där inne var det fullproppat med folk, inte så konstigt med tanke på att Dead by April skulle spela där. Dock så slutade inte kvällen så bra... Det slutade med att någon random brud (hög som ett hus) tog stryptag på Cicci, min pojkvän Johan blev (förmodligen) drogad vid Black Jack bordet & jag såg inte skymten av Dead by April.

Om man bortser ifrån hur kvällen slutade, så hade jag riktigt trevligt med mina tjejer! ♥
Cicci, Malin, jag & Emma på förfesten. Förfesten var grym!

Filmkväll

Filmkväll

2012-01-28 11:44:00

Fredagen började som vanligt med jobb, men efter jobbet så gick jag & Frida på Wayne's och fikade. Efter ett tag så kom min Johan & Hanning dit och joinade oss. Sen gick alla åt varsitt håll och jag & Johan åkte hemåt. Lite senare åkte vi och hämtade upp Holten & åkte på hemmakväll och hyrde film och sen åkte vi hem till Hanning & Filippa och hade filmkväll där. Vi kollade på två filmer; Colombiana som var riktigt riktigt bra & sen kommer jag inte ens ihåg vad den andra filmen hette men det skulle tydligen vara en rysare & den sög totalt! Efter filmerna satt vi och pratade om lite allt möjligt & vid halv fyra tiden var vi hemma. Tack Hanning, Filippa & Holten för en mycket trevlig kväll! :)

"Fan va du är dålig på att blogga!"

"Fan va du är dålig på att blogga!"

2012-01-22 10:05:00

Jag har fått höra på sistone av ett x antal personer att jag har blivit dålig på att blogga & jag har tröttnat på att höra det så nu tänkte jag göra ett försök till att skärpa till mig & börja igen. Detta har hänt i helgen...
Fredag: Jobb, fika på Wayne's med Frida, hem & åt middag med min älskling och sen åkte jag iväg till Cicci där vi hade filmkväll med Björn & Jimmy. Vi gick och hyrde filmen "Source Code" och den var riktigt bra! En av de bästa filmerna jag har sett på länge faktiskt, så den rekommenderar jag. :)
Lördag: Jobb, hem & fixa lite, Cicci kom och hämtade mig och vi åkte till Malin på filmkväll. Vi kollade på Paranormal Activity 3 & satt och snackade lite skit & spelade Uno. En underbar kväll med mina tjejer! ♥

Andra januari

Andra januari

2012-01-02 19:12:00

Arbetsdagen har gått så sjukt fort idag, helt plötsligt var klockan ett & nästa gång jag tittade på klockan så var det dags att städa ihop & stänga köket.
Efter jobbet träffade jag Emma en sväng, alltid lika kul! :) Sen gick jag några ärenden, fick med mig en parfym & en kaffeburk hem. Sen blev det fika med Frida & Johan ♥ på Wayne's. Nu är jag hemma och nu så tänkte jag lägga mig och kika på "Keeping up with the Kardashians" och bara dega.

Första januari

Första januari

2012-01-01 21:07:00

Den första dagen på året spenderades mest hemma med min älskling ♥ Serier & mys, helt okej tycker jag! Gårdagen var dock inte så mycket att hurra för tyvärr, men det resulterade ju i att jag mådde bra dagen efter om man bortser ifrån att jag var lite trött & seg. Nu ska vi titta på "Abduction".

RSS 2.0