Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton

2010-04-30 18:40:32


Att vara sjuk på valborgsmässoafton är ingen höjdare direkt. Har åkt på en helvetes förkylning och kommer troligen att vara sängliggandes hela kvällen... Menmen, så kan det gå. Jag hoppas att ni andra har så kul ikväll i alla fall. :)

It's getting better and better

It's getting better and better

2010-04-28 23:32:09

Imorse fick jag en rejäl sovmorgon, vilket var välbehövligt. Efter frukosten var jag snäll och skjutsade in syrran till skolan, samt handlade lite nödvändigheter. När jag kom hem ifrån stan var jag inte alls på bra humör, eftersom vissa personer verkar ha fått sina körkort från flingpaketen?! På kvällen begav vi oss ner till grannen på ljusparty, där vi köpte lite härliga doftljus, åt god tårta och så gosade vi med hennes hundvalpar som var sååå söta! Ska ner dit en sväng igen imorgon, kanske en hundvalp följer med hem om man har tur? :)


Mamma med en söt liten hundvalp.

DAGENS

DAGENS

2010-04-27 18:07:44


Trenchcoat Hollywood Jeans Vila Converse

SÖNDAG

SÖNDAG

2010-04-25 20:29:29

Vanligtvis så brukar jag ligga helt död i antingen soffan eller sängen och vara bakis på söndagar, men eftersom det inte blev någon utgång igår så kunde jag kliva upp relativt tidigt och göra lite nytta.

Jag har städat lite, eller städat och städat... gått och plockat lite rättare sagt, åkt och handlat osv. Jag har även bakat muffins, både citron- och blåbärsmuffins och de var SJUKT goda om jag får säga det själv, haha! :)

Det var skönt att få lite saker gjorda i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag kolla på Da Vinci-koden, som går på TV3 ikväll om ni undrar. Men jag hoppas ni får en trevlig söndagkväll allihopa! :)


PREMIÄRGRILLNING!

PREMIÄRGRILLNING!

2010-04-25 20:05:02

Det blev ännu en hemmakväll på lördagen för min del, vad har hänt? Haha! Nä, men konstigt nog så hade jag inte fått mina pengar och därför kunde jag inte henka med brudarna tråkigt nog. Men inte mådde jag dåligt för det utan jag hade en riktigt mysig kväll med familjen. Vi åt jättegod mat (PREMIÄRGRILLNING!♥), spelade kort och så kikade vi på film. :)


Ser gott ut va? Bilden är tagen av syrran.

Shut up and drive!

Shut up and drive!

2010-04-25 20:02:51

Fredagkvällen började med att jag skjutsade in syrran och Carro till stan. Efter det kikade jag förbi Österlund och där var det fullt pådrag, "grill invigning typ". Kändes dock lite surt att sitta där nykter, när alla andra drack, men det var riktigt härligt folk där och jag fick mig många skratt. :') Vid nio tiden var jag även snäll och skjutsade Linnéa till bussen och sen åkte jag hemåt. När jag kom hem så kollade jag och pappa på film, "The Bounty Hunter" (som var riktigt rolig!), och sen sov jag en liten stund. Sen åkte jag in till stan igen och hämtade syrran och hennes kompisar och när vi kom hem blev det fika. En lugn, men rolig fredagkväll! :)



DAGENS

DAGENS

2010-04-23 13:07:52


Skinnjacka Goldstein Väska VÄSKAN Tröja Ginatricot Leggings Twilfit Converse

FRIIIDAY

FRIIIDAY

2010-04-23 12:58:57

Har precis kommit hem ifrån staden, där jag har gjort lite ärenden. Bland annat så tog jag kort till körkortet och så åkte jag och hämtade upp mamma på jobbet och åkte sedan iväg och lunchade med henne på donken, riktigt trevligt! Efter det så kramade jag henne hejdå, eftersom hon ska åka till Gävle efter jobbet och ska sova där tills imorgon, och sen åkte jag hem. Nu ska jag byta om till mjukisbrallor och lägga mig och kolla på det nya gossip girl avsnittet.


THE DRESS

THE DRESS

2010-04-21 17:49:37

Idag fick jag min klänning som jag beställde i fredags och den var SÅÅÅ mycket snyggare i verkligheten, är supernöjd! Jag kanske ska beställa ett till exemplar? Fast i en annan färg såklart! Såg att den fanns även i svart nu, tål att tänkas på...



WOOOOORK

WOOOOORK

2010-04-21 17:46:40

Det gick jättebra att jobba igår och förhoppningsvis så kommer jag att få jobba lite mer där. :) Dock när jag kom hem så mådde jag inge vidare, kände mig hängig och det visade sig att jag hade feber. Har gått och blivit sjuk, igen... Så resten av kvällen blev jag sängliggandes, men om man bortser ifrån att jag blev sjuk så var det en väldigt rolig dag. (:

TUUUESDAY

TUUUESDAY

2010-04-20 08:02:47

Godmorgon! Är allt bra med er idag? Med mig är det riktigt bra, lite trött bara men med lite kaffe i kroppen ska väl förhoppningsvis göra ändring på det. Jag ska alldeles strax åka iväg och jobba mellan 9 och 16.30 och jag hoppas att det kommer gå bra. Bäst att jag fortsätter göra mig klar, så att jag inte kommer försent. See ya later! :*

Everything's gonna be okay

Everything's gonna be okay

2010-04-19 21:36:38



Hur kan man inte bli på bra humör när man vaknar av detta? Klarblå himmel och en otroligt varm och härlig sol. En riktigt bra början på dagen och under dagens gång så blev det bara bättre och bättre. Jag har blivit frisk från min förkylning och sen fick jag ett samtal av Lena och hon undrade om jag kunde jobba imorgon. :) Jag känner verkligen hur allting börjar ordna upp sig nu. Nu ska jag titta klart på Svenska Hollywoodfruar och sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen.

Heat-Protect-Styling-Spray

Heat-Protect-Styling-Spray

2010-04-18 19:54:33

Det var en läsare som frågade om denna Heat-Protect-Styling-Spray var bra och jag tänkte meddela henne och resten av er läsare att den är RIKTIGT bra, i alla fall enligt mig! Den finns att köpa på H&M och den kostar bara 60 kr.


Myskväll med mamma och syrran

Myskväll med mamma och syrran

2010-04-17 18:51:42

Jag mår mycket bättre än vad jag gjorde i torsdags kväll, men är fortfarande lite krasslig så det blir en hemmakväll för min del ikväll. Pappa har åkt iväg på spelning, så det är bara jag, mamma och syrran hemma. Vi har tänkt ha en riktig myskväll ikväll med god mat, gott tilltugg och film såklart! Vi tänkte också ha en liten "ta hand om oss själva"-kväll med lite fotbad, ansiktsmask osvosv. Oj, vad klockan var mycket då.. nu är det bäst att jag beger mig ner till brudarna. Ha en bra lördagkväll! :)


Min kväll kommer att spenderas med min underbara mamma och min fina syster. ♥

ELISE RYAN LACE DRESS

ELISE RYAN LACE DRESS

2010-04-17 17:36:55


Så länge som jag har tittat på denna klänning så kunde jag inte hålla mig längre. Förut fanns den bara i rosa och det ville jag inte ha, men nu när den fanns i beige så beställde jag den direkt! Vad tycks?

HÄRLIGT!

HÄRLIGT!

2010-04-15 23:02:55

HÄRLIGT att jag sitter och toksvettas samtidigt som jag fryser nå fruktansvärt mycket. HÄRLIGT att jag har feber och varit sängliggandes hela dagen. HÄRLIGT att jag har varit vaken sen klockan åtta imorse men är ändå inte ett dugg trött nu. Härligt, säger jag bara, HÄRLIGT!


ÖVERLYCKLIG!

ÖVERLYCKLIG!

2010-04-13 17:17:56

Idag är det ingen vanlig dag för idag har jag skaffat KÖRKORT. Fan va glad jag är! Nu ska jag ut och köra lite bil ENSAM. Hejdå! :*


TEVE

TEVE

2010-04-12 21:01:34


Så här ser mitt "tv-schema" ut och jag följer det varje vecka. Någon som har ett likadant "tv-schema" som mig?

H&M HOME

H&M HOME

2010-04-12 18:23:02

Förra veckan beställde jag nya sängkläder. Har tittat på dessa bra länge nu och äntligen beställde jag dem från H&M HOME. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och jag känner att jag kommer att sova som en prinsessa inatt, hihi. :)


SEX AND THE CITY 2 TRAILER

SEX AND THE CITY 2 TRAILER

2010-04-12 10:38:11


Någon som längtar tills denna film kommer på bio? JAG, JAG, JAG!!!

SUN(NY)DAY

SUN(NY)DAY

2010-04-11 10:56:29

Godmorgon! Vilket fint väder det är ute idag! Det var längesen jag vaknade av att solen lyste i ansiktet på mig och denna gång klagade jag inte på det. Värmande sol och klarblå himmel, vad finns det att klaga på? Jag ska snart bege mig ut och njuta av det härliga vädret, men först ska jag äta frukost!

Syster, kom hem!

Syster, kom hem!

2010-04-10 23:59:42

Även att jag alldeles nyss fick veta av mamma och pappa att en 17-årig flicka har hittats död på Lidingö. Vart är min syster nu någonstans? Jo, på Lidingö. Hur gammal är hon? Jo, hon är 17 år. Som tur var så var det min syster som ringde och berättade det för dom, men den korta stunden innan jag fick reda på det... fyfan vad rädd jag var. Nu vill jag att min syster kommer hem!

THE HILLS SEASON 6 TRAILER

THE HILLS SEASON 6 TRAILER

2010-04-10 21:26:47


Ohmy, drama drama drama. Jag är ett stort The Hills-fan och jag längtar verkligen som en tok tills de nya avsnitten kommer ut. Någon mer som längtar lika mycket som jag?

IF WE EVER MEET AGAIN

IF WE EVER MEET AGAIN

2010-04-09 18:59:50


Klicka på bilden för att lyssna!


Fridaaay!

Fridaaay!

2010-04-09 17:49:43

Konstig nog så känns det inte som fredag idag, det känns mer som en måndag eller nått. Min dag började i alla fall med att jag klev upp tidigt och åkte in till staden. Där hade jag först körlektion, som gick jättebra, och sen gick jag på stan och köpte lite nödvändigheter.

Nu är jag hemma och sitter och umgås med Madde och Hanna som är på besök. :) De har haft en liten sykurs med mamma idag, kulkul! Nu är det dags för middag och sen får vi se vad jag hittar på. Syrran har ju åkt iväg till Stockholm och kommer vara borta hela helgen, så jag kanske ringer kusin min och frågar om hon har lust att komma hit och umgås. We'll see... nu är det matdags!



TRE BOCKAR

TRE BOCKAR

2010-04-08 13:07:26

Kvällen började med chill hos Emma Sund med henne, Emma Sjölin och Jygge. Vi drog sedan på bockarna, tog stämpel och drog sedan vidare på Manis en sväng och sen vidare till Joseph. Vid elva tiden gick vi mot bockarna igen och det var inte lite nice att kunna gå direkt in och slippa stå i den där förbaskat långa kön. Inne där träffade jag en massa folk, vissa trevligare än andra, och det blev mycket dans och shotar hit och dit. En riktigt bra kväll! :)






GE MIG SOMMAR OCH SOL!

GE MIG SOMMAR OCH SOL!

2010-04-07 11:15:18


Nu har jag verkligen tröttnat på detta tråkiga grå väder som vi har, GE MIG SOMMAR OCH SOL NU!

Stereo Love

Stereo Love

2010-04-06 18:03:47


Riktigt skön låt! Känns som att denna kommer att spelas mycket i sommar, m-m! (Klicka på bilden!)

I'M SORRY!

I'M SORRY!

2010-04-06 17:56:42

Jag får börja med att be om ursäkt! Det är nämligen några som har kommenterat/påpekat att jag är dålig på att uppdatera min blogg och jag måste faktiskt hålla med om det. Jag har bara haft lite fullt upp med både det ena och det andra den senaste tiden och har inte haft varken lust eller ork att blogga, men jag lovar att bättra mig nu! :)

En tripp till Stöde

En tripp till Stöde

2010-04-05 18:19:01

Igår var det ingen lugn och ro inte. Jag klev upp tidigt, packade och åkte iväg mot sommarstugan med familjen. När vi kom dit blev det fika direkt och efter det så gick vi ut på isen och angla (och ja, jag har bildbevis, haha!). Resten av dagen gick åt till att spela poker, såklart! Våran traditionella pokerturnering när vi åker till Stöde och jag vann åtminstone en gång i alla fall.

Nu är vi hemma igen och jag känner för att bara ligga i sängen resten av dagen. Jag körde hela vägen hem, så jag är hur trött som helst nu. Uppdaterar mer senare och lägger upp alla bilder då! :)


BILDER KOMMER SENARE!

I'm a free bitch, baby!

I'm a free bitch, baby!

2010-04-05 17:58:08

Lördagen blev väldigt lyckad! Det börjades med förkrök hos Stina, där det var riktigt trevligt. Efter det lyckades vi hamna på ett hotellrum på Stadt, där det bjöds på champange och grejer. Och till sist, men inte minst, hamnade vi på Stadt där jag träffade jättemycket folk och dansade som aldrig förr (därav min träningsvärk i benen, ajaj!). En väldigt lyckad lördag, som sagt!


Jag och brudarna på hotellrummet på Stadt ;)

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!

2010-04-03 10:55:32


Jag, som påskkärring, när jag var 7 månader. :)

RSS 2.0