you're just like a dream

you're just like a dream

2009-07-31 20:31:21

Det blev inte att jag åkte till Ida ikväll. Krånglade lite med skjuts, eftersom mina föräldrar ville dricka lite vin till middagen, så det sket sig. Vore väldigt skönt med ett eget körkort i handen, men det skaffar jag inom kort! Och jag ska ju ändå vara med min Ida imorgon, så det var lugnt! ♥

Ikväll blir det en hemmakväll med mamma och pappa. Syrran åkte iväg till Vantjärn till Karolina och kommer vara där tills på söndag. Sen åker hon iväg igen på måndag till Göteborg och kommer hem på onsdag. Nästan en vecka kommer hon att vara borta, sur jag blir... Menmen, ikväll: En godmiddag, cheeseballs, godis, Coca Cola (ett måste!) och film väntar! Ciao! :*

Karma

Karma

2009-07-31 16:25:11



Jag kom och tänka på en sak nu. Jag låg och kollade på "My name is Earl" igår innan jag skulle till att somna, och ni som har kollat på det kommer att förstå varför jag ställer just denna fråga.

Tror ni på karma? Alltså att... allt man gör påverkar ens nuvarande eller nästkommande liv. Det finns ju både "god" karma och "dålig" karma. Om man gör någonting dumt, får man "dålig" karma, så straffas man. Om man gör någonting bra, får man "god" karma, så belönas man.

Jag tror att det kan stämma jäkligt bra faktiskt. Logiskt och rättvist.
Tror ni eller tror ni inte på karma?

Cykeltur

Cykeltur

2009-07-31 16:09:54

Godmorgon, gott folk! Allt bra med er? Jag hoppas det. Själv är jag lite utmattad. Imorse, efter att jag hade ätit frukost, fick jag ett ryck och bestämde mig för att åka ut och cykla en sväng. Tog en liten cykeltur runt lilla och stora rundan här i Vattrång (vilket är typ 4 km) och det tog en halvtimme ungefär.

När jag kom hem, så däckade jag på soffan direkt. Man kände verkligen hur otränad man var, pueh. Skärpning! Funderar på att göra detta dagligen, så man får lite träning i alla fall. Dagens träning avklarad, check! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åker jag nog till Ida och umgås lite. :)



Thursday

Thursday

2009-07-31 00:54:21

Idag har det inte blivit mycket gjort. Först så låg jag ute på altanen med syrran och solade i tre timmar. Efter det övningskörde jag till Bergsjö fram och tillbaka, köpte biljetter och så tills på lördagen. Sen har jag spelat The Sims 3 resten av kvällen. Det är helt sjukt hur man kan bli helt inne i ett spel så länge, i mitt fall är det alltid sims (haha!). Imorgon har jag bestämt mig för att det ska bli andra bullar, men först ska jag somna till CSI. Godnatt!

Skadeglädje

Skadeglädje

2009-07-31 00:21:11


(färgen var röd).

Detta förgyllde min dag, kan jag ju säga. Jag älskar verkligen skadeglädje! ♥ Skadeglädjen är den bästa och enda sanna glädjen. Håller ni inte med?

GRATTIS!

GRATTIS!

2009-07-31 00:18:39

Igår åkte vi till Bergsjö för att gratulera min mormor som fyllde 81 år. Grattis på födelsedagen! ♥ Där var även en släkting från USA och hälsade på, vilket var väldigt trevligt. Det bjöds på fika och jordgubbstårta (och det tackar väl ingen nej till?!). Efter besöket där, åkte vi vidare till min morbror och för att träffa flera släktingar, ifrån Köping denna gång. Trevligt, trevligt!


En söt bild på mormor & morfar, ni är bäst!

FACE Stockholm

FACE Stockholm

2009-07-29 17:08:01

Idag, när mamma kom hem, så hade hon ett kuvert till mig som var från Vecko Revyn. Jag fick mina prenumerations presenter; en mascara och rouge från FACE Stockholm. Jag hade till och med glömt bort att jag skulle få dom, så jag blev extra glad.


Längtan efter min kattbebis

Längtan efter min kattbebis

2009-07-29 17:07:52



Visst är hon söt? Om tre veckor får vi hämta hem henne, runt min födelsedag ungefär. Jag längtar sååå mycket! Och tack för alla namnförslag. Det var riktigt gulliga och roliga namn som ni föreslog allihopa, men nu har jag och familjen blivit eniga och kommit fram till ett namn. Hon kommer att heta Lily, men kallas för Lillan.

Ledig och ensam hemma

Ledig och ensam hemma

2009-07-29 12:57:41

Godmorgon allihopa! Allt bra med er? Jag hoppas det! Själv så är man ledig idag, så jag vaknade alldeles nyss och det var så skönt att äntligen få sova ut.

Är även ensam hemma idag, vilket jag inte tycker om så värst mycket. Men vad kan man göra? Alla andra jobbar ju... Det vore ju bra om jag kunde ta itu med min städning, som jag alltid skjuter upp. We'll see about that...

Sen ikväll vet jag inte hur det blir. Om vi åker och gratulerar mormor som fyller 81 år idag (grattis till världens sötaste, snällaste och underbaraste mormor! ♥) eller om det blir utgång. Det beror helt på hur resten av min familj mår efter de har kommit hem ifrån jobbet, om de är trötta eller inte.

Tio timmars jobb och Allsång på Skansen

Tio timmars jobb och Allsång på Skansen

2009-07-29 00:50:59

Idag var jag uppe med tuppen, halv sju klev jag upp. Jag kände mig verkligen som en zombie... Har jobbat idag från 8.00 till 18.00, det blir klirr i plånboken det. Var helt slut när jag kom hem, så jag slocknade nästan direkt när jag kom hem. Hann få i mig lite mat innan, sen sov jag i två timmar.

När jag sedan vaknade kollade jag på "Allsång på Skansen". Brukar kolla på det lite då och då, om det är några roliga artister som är med, som till exempel nu. Glada Hudik Teatern var med, eller Toralf och Teresia bara, och dom var så otroligt duktiga! Jag rös när både Pär Johansson pratade om dom och när både Toralf och Teresia sjöng. :) Nu ska jag slå igång en film och somna till den, godnatt!


Toralf, som Elvis, från Glada Hudik Teatern. Bild tagen från Google.

Dagens

Dagens

2009-07-29 00:43:29



Tygskor - H&M
T-shirt - (Syrrans)
Hoodtröja - H&M
Linne - Gina tricot
Jeansleggings - Hollywood

P.S. I LOVE YOU

P.S. I LOVE YOU

2009-07-29 00:35:17

Igår jobbade jag från 12.00 till 18.00. Dagen gick ovanligt rolig och ovanligt snabb. Jag var även snäll och bjöd pappa på mat den dagen. I have my moments (haha!) När jag kom hem, hade jag hur ont i kroppen som helst och var helt slut. Då var min syster väldigt, väldigt snäll och gav mig både rygg- och fotmassage - vilket var precis vad jag behövde. Jag har världens bästa syster!



Senare på kvällen kom även Karolina och hälsade på oss och hon, jag och syrran låg och kollade på "P.S I love you". En så underbar film. Jag älskar den, fast jag hatar den också. Den är så sorglig, men ändå så fin. Den är verkligen se-värd! Ni som inte har sett den - se den!

Bio-söndag

Bio-söndag

2009-07-29 00:31:58

Denna söndag spenderades med C, vilket var väldigt trevligt. :) Vi åkte till Sundsvall och gick på bio. Filmen vi såg var "Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser" (uppföljaren efter Noll Tolerans, Livvakterna och Tredje vågen) och den var riktigt jävla grym!


P-P-PARTEEEEEY!

P-P-PARTEEEEEY!

2009-07-29 00:25:31

I lördags jobbade jag först från 06.30 till 11.00. Jag och Maja jobbade och slet som galningar, eftersom det var en stor golf-tävling. Sen hann jag även äta en extremt delikat lunch ifrån Sjömärket innan jag åkte hemåt. När jag kom hem så hann jag sova en liten stund innan allt folk kom.

Mary Kay-partyt var riktigt roligt. Linnéa var riktigt duktig och alla produkterna var kanon. Vi fick en gratis ansiktsbehandling och man kände skillnad nästan direkt. Jag kunde inte låta bli att köpa någonting då, så jag köpte ett basic-set för 919 kr. Sedan var det egentligen meningen att jag skulle henka med Linnéa in till stan, men det blev inte så. Hade så mycket som skulle göras innan dess, som jag inte hunnit med, så jag åkte in senare istället med Ida. P-p-parteeeeey!

Hos Stina var det sjukt mycket folk och bra folk dessutom. Jag gav Stina min present, som jag har hållt på jobbat och slitit med de senaste dagarna, och det var ett fotoalbum med bilder från våran tid tillsammans. Det bästa med allt var att Stina blev så glad över min present att hon nästan började gråta. Då anser jag att man verkligen har lyckats! Sedan var det Stadt som gällde. Det var en väldigt rolig och lyckad kväll. Tack till alla som gjorde den bäst!

Bilder kommer senare!

I'm sorry!

I'm sorry!

2009-07-29 00:20:43

Sorry att det inte har blivit någon uppdatering på en sisådär fyra dagar, men jag ska bättra mig! Alldeles strax så kommer en väldigt stor och snabb uppdatering om vad jag har gjort under de senaste dagarna. :)

Stress, stress, stress

Stress, stress, stress

2009-07-24 23:24:01

Pueh... äntligen kan jag sitta ner och ta det lugnt en stund. Idag har det varit en vääääldigt körig dag. Först åkte jag till Hudiksvall, där jag hade lite ärenden, och sen åkte jag vidare till Bergsjö, där jag också hade lite ärenden. Så jag har åkt fram och tillbaka hela dagen. Samt alla förberedelser inför imorgon; min klänning, Mary Kay-partyt, hårfärgning. Stress, stress, stress. Allt detta ståhej för morgondagen, so it's better be good!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, för jag ska upp klockan halv sex imorgon. Ni läste inte fel - halv sex imorgonbitti ska jag kliva upp. Anledningen till varför jag ska kliva upp så tidigt är för att jag ska jobba imorgon från kl. 7-10. Det är en stor golftävling imorgon och Maja, som egentligen jobbar, behöver lite backup - så jag ställer upp! Wellwell, godnatt!

Måste rusa iväg!

Måste rusa iväg!

2009-07-24 12:27:04

Detta kommer att bli en vääääldigt körig dag. Hinner inte säga så mycket mer, utan måste rusa iväg. Uppdaterar er senare, ciao!

Mary Kay

Mary Kay

2009-07-23 00:50:12

I förrgår blev jag tillfrågad av min kära vän Linnéa om jag kunde ha en Mary Kay klass hos mig och självklart ställde jag upp. Så på lördag kommer det lite folk hit, som kommer få en gratis ansiktsbehandling och så får vi möjlighet att köpa lite Mary Kay produkter. Har hört så mycket bra om deras produkter, så det kommer bli väldigt kul. Vad tycker ni om Mary Kay produkterna?


Förberedelser

Förberedelser

2009-07-23 00:44:38

Denna dag har gått väldigt fort. Först var jag på Harmångersdagen med mamma, syrran ångrade sig och ville inte följa med. Till min förvåning var det ovanligt mycket folk i Harmånger, det var till och med ett band som spelade där.

Efter att vi hade kikat klart där, åkte vi och hämtade upp syrran, och for vidare till Gnarp. Där åkte vi till Wahlmans och köpte tyg. Tyg till en klänning som mamma ska göra till mig tills på lördag. Ganska behändigt att ha en mamma som är textillärare ibland, höhö. Så ikväll har jag hållt på att dona med klänningen och andra förberedelser inför lördagen. Är så sjukt taggad!


Någonting i denhär stilen kommer klänningen att se ut, fast en svart.


Har sovit som en stock

Har sovit som en stock

2009-07-22 11:31:55

Godmorgon! Sovit gott inatt? Det har i alla fall jag gjort. Inatt så åkte ju jag och hämtade Stina, som hade varit på Sigge Hill, och hon var i ett väldigt bra skick om jag säger så. Det blev en väldigt underhållande resa hem. Det tog en stund innan jag somnade efter det. Låg och kollade på Ally McBeal och sen runt tre tiden somnade jag, och har sovit som en stock hela natten. Nu är jag nyduschad och nu ska jag bara göra mig i ordning, för att sedan åka till Harmånger för att gå på Harmångersdagen med mamma och syrran. Cya later!


Harmångersdagen förra året. Får se om det är lika livfullt där nu som då (haha, känn ironin gott folk!)

ÄLG!

ÄLG!

2009-07-21 23:55:33

Jag kom alldeles nyss ifrån en väldigt händelsefull bilresa. Det var såhär att mamma ville ha sällskap när hon skulle åka och hämta syrran hos Carro, så jag henkade med. Jag övningskörde såklart och det var första gången jag körde när det var mörkt OCH regnade samtidigt. Jag trodde inte att det skulle vara en sån big deal, eftersom jag kan ju köra. Till en början gick det jättebra och allt var frid och fröjd. Men sen, bara några meter ifrån infarten till Stocka, vad tror ni händer? Jo, en älg kommer fram ifrån ingenstans. Kul om jag hade kört in i den, usch. Jag satt och skakade resten av bilresan, fyfan vad rädd jag blev.

Mysigt uppvaknande

Mysigt uppvaknande

2009-07-21 23:54:57

Imorse hade jag planer på att äntligen få sova ut riktigt, men tro på fan att så blev det ju inte - jag blev väckt av mamma som vanligt. Vanligtvis brukar hon springa runt i huset och yra, så man vaknar utav det, men inte denna gång. Denna gång gick hon lite väl långt. Hon hade gått ner till grannarna, hämtat deras hund Figo, tagit upp han hit och skickade honom på mig. Jag vaknade av att han hoppade upp i sängen och började slicka mig i ansiktet. Mysigt uppvaknande! Figo kunde jag inte bli sur på direkt, för han är ju så söt, men mamma däremot (haha!). Näerå, puss på henne! ♥ Men nästa gång är det min tur att jävlas.

Idag har jag spenderat dagen i Bergsjö tillsammans med mamma. Först var vi och fixade lite grejer i byn och efter det åkte vi till mormor & morfar och donade på lite där. Ikväll blir jag bara hemma och tar det lugnt, men runt två tiden ska jag åka in till stan och hämta Stina som är på Sigge Hill. Ska bli kul att se i vilket skick hon är i, haha!

Nyklippt!

Nyklippt!

2009-07-21 19:09:51

Igår var jag inne i stan till kl. 10.00. Jag åkte till Madde och klippte mig. Jag blev jättenöjd! Nu är det ganska kort, om man jämför med hur långt jag har haft, men jag är riktigt nöjd! Tack Madde! :) Det blev dock inte att jag färgade håret varken igår eller idag, utan det blir imorgon istället. Så imorgon visar jag resultatet, då allting är fixat och klart! Ha tålamod. :)


Men såhär såg det ut på golvet efter Madde hade klippt mig, haha!

Inte en vanlig söndag

Inte en vanlig söndag

2009-07-21 19:08:54

Hela söndagen spenderades tillsammans med C. Vi snackade lite skit, kollade på film, jag spöade skiten ur han på vänd-tia (måsta bara säga det, haha!) och senare åkte vi till restaurangen i Sörfjärden, där han var snäll och bjöd på mat. :) En riktigt rolig dag! Jag hoppas det kommer flera dagar som denna. :)

Utgång!

Utgång!

2009-07-21 18:42:46

Lördagkvällen började med en för-förfest hos Linnéa. Senare drog vi vidare till Joel på förfest och sedan till Stadt. Hade hur roligt som helst! Jag, Emma, Linnéa, Sunkan, Jennifer och Cicci. Det fattades bara att Stina, Jenkan och Ida också hade varit med, då hade kvällen blivit bäst! Man fick sig även några goda skratt innan man åkte hem också, haha! Oförglömligt...







Dalarna

Dalarna

2009-07-21 18:35:11

I fredags for jag och familjen till Dalarna. Kan ju börja med att säga att det varken tog två timmar dit eller hem, som vissa föräldrar sa hela tiden, utan det tog snarare tre och en halvtimme att åka. Innan vi åkte till våra släktingar, åkte vi på Lager 157 och kikade. Jag var helt 100 på att jag skulle hitta någonting där, men åkte därifrån helt tomhänt. Surt...

En timme senare åkte vi till Bjursås och hem till Helena, Tomas, Louise och Linnéa, där vi blev varmt välkomnade. I år och dagar har vi pratat om vi ska åka till Dalarna och nu kom vi äntligen iväg. Vi konstaterade att det var sju år sedan vi träffades sist, helt insane.

Till en början satt vi ute och pratade, samtidigt som vi åt jordgubbar, och senare hjälptes vi alla åt med maten och dukade. Vi åt kyckling och pasta, som var superb (!), och till efterrätt blev det kladdkaka, grädde och jordgubbar.

Efter maten satt vi ute och pratade, tills jag, syrran och Louise åkte och hämtade Linnéa på hennes jobb. Sedan tog vi en liten rundtur i Bjursås och kikade, vilket gick ganska snabbt eftersom det inte är så stort. När vi kom hem, satt vi ute och pratade en stund till och sedan gick vi och la oss.

När vi sedan vaknade dagen efter hade både Louise och Linnéa åkt och jobbat, så vi träffade inte dom något mer innan vi åkte hem. Efter frukosten åkte vi iväg till en strand och åkte sedan vidare i en båt ut till Tomas syster Viktorias husbåt, för att umgås med henne och hennes son Elias.

Där fikade vi, snackade lite skit och fick oss några goda skratt. Sedan vid 15.00 tiden tackade vi för oss och åkte hemåt. Det var väldigt roligt att få träffa dom igen. Ett stort tack ska ni ha och jag och resten av familjen hoppas att vi ses snart igen!

Här kommer några bilder ifrån resan

Påväg till Dalarna


Innan vi for till släktingarna åkte vi på Lager 157


Pappa och jag, framme hos släktingarna


Min fyrmänning Louise


Mammas tremänning Tomas


Tomas fru Helena


Jag, på bryggan, i väntan på att vi ska ta båten och åka till husbåten


Min fyrmänning Elias


Husbåten


Jag, när vi satt och fikade uppe på husbåten


Utsikten från husbåten


Pappa och Elias satte genast igång att fiska


Mammas tremänning Viktoria


Elias druttade i med kläderna på, haha!


Mamma, Elias, Helena, Pappa, Tomas, jag och Viktoria. Bea är fotografen.


Påväg ifrån husbåten; Mamma, Tomas (som är bakom mamma), Helena och Pappa


Påväg ifrån husbåten; Bea och jag

I'm home!

I'm home!

2009-07-20 00:53:25

Nu är jag hemma igen. Har haft lite fullt upp de senaste dagarna, så det har inte blivit någon uppdatering som ni kanske har sett. Men imorgon kommer en sjuhelsikes uppdatering, men innan dess så ska jag åka och klippa mig och färga håret. Surprise, surprise! Så ha tålamod, gott folk! Godnatt.

Packat och klart!

Packat och klart!

2009-07-17 12:05:25

Nu är allting packat och klart, som ni kan se. Om en halvtimme åker vi, så vid halv tre ungefär är vi framme i Dalarna. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, utan det får jag se när jag kommer dit. Blir ingen uppdatering under själva vistelsen där, utan den får ni på lördag eftermiddag då jag kommer hem. Wellwell, nu drar jag. Ring mig om ni vill någonting! PUSS!


Pretty woman

Pretty woman

2009-07-16 23:42:01


Bild tagen ifrån Google

Nu ikväll var det meningen att jag skulle kolla på Design: Simon & Tomas, men så blev inte fallet. De visade gamla avsnitt och det avsnittet som visades ikväll hade jag redan sett. Så istället kollade jag, mamma och syrran på film, nämligen "Pretty Woman". Finns det någon bättre film? Ja, det kanske det finns. Men "Pretty Woman" är en av de bästa helt klart! Den är så underbar hela filmen igenom och det är bäst när han kommer till hennes lägenhet åkandes i sin vita limousine med rosor i handen. Åååh, varför finns det inte fler killar som honom? Pay attention, guys!

Nu är det i alla fall läggdags för mig, för att jag ska upp tidigt imorgon. Hinner nog med en till uppdatering imorgon innan jag åker. Wellwell, godnatt! :)

Torsdag

Torsdag

2009-07-16 19:14:14

Tidigare idag började det åska, så då satte jag mig och spelade kort med mamma och sis. Ett litet tag senare så kom Madde och Hanna på besök. De stannade på fika och vi snacka lite skit. Det var väldigt trevligt att de kikade förbi. :) Det blev ingen klippning idag, utan det blir på söndag eller på måndag istället. Ska även färga håret då och det får bli en liten surprise!

Nu ska jag äta middag och efter det blir det packa som gäller, samtidigt som jag ska kolla på Design: Simon & Tomas på TV3 kl. 21.00. Love it! Nä, nu måste jag skynda mig, för nu började det åska igen. Ciao! :*

HAPPY BIRTHDAY!

HAPPY BIRTHDAY!

2009-07-16 11:57:38



Idag fyller en av mina bästaste killkompisar år,
nämligen Thomas Tollstedt. GRATTIS GUBBEN! ♥

Shakira's nya!

Shakira's nya!

2009-07-16 11:50:00


I'm better off without you

I'm better off without you

2009-07-16 11:46:57

Det var längesen jag gick upp såhär tidigt frivilligt. Eller ja, nu är det ju inte så tidigt, men det var det när jag klev upp. I vilket fall... vad händer idag nu då? Ja, jag är ledig så jag kan praktiskt taget göra vad jag vill.

En sak som jag kanske ska göra idag är att klippa mig och färga håret. Känns som att det är dags för lite nytt och fräscht. Har ingen riktig frisyr och min utväxt är fruktansvärd, så jag hoppas verkligen Madde har tid ikväll.

Och en sak som måste göras idag är att packa, för att jag åker nämligen till Dalarna imorgon. Hinner uppdatera er en sväng innan dess, men sen under själva vistelsen där blir det ingenting. Det blir dock bara en kort visit; jag kommer hem igen på lördag eftermiddag och då är det P-p-partey som gäller!

Favoriter just nu!

Favoriter just nu!

2009-07-16 10:12:52

Milow - Ayo Technology
Nitty - Nasty Girl
Promoe - Svennebanan
Florida- Right Round
Black eyed peas - Boom Boom Pow
Eminem - We Made You
Cidinho & Doca - Rap das armas
Kid Cudi - Day N Nite (Crookers remix)
Beyoncé - Single Ladies
Chamillionaire - Won't let you down
Sean Paul - Temperature
Eve ft. Sean Paul - Give it to you
Drew Sidora - 'til the dawn

Grattis Pappa!

Grattis Pappa!

2009-07-15 17:08:29

Klockan halv tre kom jag hemifrån jobbet och då var det fullt hus, samt att det var fullt med mumsigheter framdukat på köksbordet. Pappa fick äntligen min present, som han har längtat efter hela dagen. Det han fick var en t-shirt där det stod "DIE BRAT DIE" på och han blev superdupernöjd!


Klicka på bilderna för att se dom större!

Världens bästa pappa! Han ser vanligtvis inte såhär knas ut, men han är bäst! We're a team. ♥ Love you

Onsdag

Onsdag

2009-07-15 11:15:53

Nu sitter jag här och jobbar. Som tur är så ska jag bara jobba till kl. 14.00, sen kommer syrran och byter av mig. Dock fick jag det jobbigaste passet. Det är golf-tävling idag, så det kommer att vara ett himla ståhej här i shopen.

Jag längtar tills jag kommer hem, så jag får äta lite jordgubbstårta. Haha, litet svull. Även att pappa kommer att älska min present, haha! Ni kommer att få se vad han fick senare. :) Sen ikväll kommer förmodligen Ida och Carro till oss och då ska vi ha en liten filmkväll, mysigt.

Får be om ursäkt för förseningen på svaren från frågestunden. Anledningen till det är för att jag fick ett par frågor som var lite kluriga. Roliga frågor, men var lite svåra att svara på. Men jag hoppas att jag kommer hinna svara på alla tills ikväll, eller så får det bli imorgon.

Another heart calls

Another heart calls

2009-07-14 22:24:03


Baka en liten kaka

Baka en liten kaka

2009-07-14 22:18:38



Nu har jag bakat en liten kaka, nämligen sockerkaka (jag är faktiskt gryyyymm på att göra det!). Pappa fyller ju år imorgon, så man måste ju ha lite gott fika man kan bjuda allt främmande på. Men först så ska jag jobba från 10-14, sen blir det till att åka hem och äta jordgubbstårta, MMMUMS!

Lite nostalgi

Lite nostalgi

2009-07-14 20:06:59


Dagens

Dagens

2009-07-14 19:30:11




Tygskor - H&M
Linne - Gina Tricot
Cardigan - Gina Tricot
Baggyjeans - Hollywood

Lukten av nybakta bullar på morgonen

Lukten av nybakta bullar på morgonen

2009-07-14 12:29:42



Lukten av nybakta bullar på morgonen, finns det någonting bättre? När jag kom nedanför trappen imorse, såg jag mamma baka för fullt. Det är inför pappas födelsedag imorgon. Så dagens frukost bestod av nybakta bullar och ett glas mjölk, klå det om ni kan! Nu ska jag iväg och jobba från kl. 12.00 till 18.00, wish me luck!

En hektisk dag

En hektisk dag

2009-07-13 20:12:31

Imorse vaknade jag av mammas yrande nere i köket. När jag väl lyckats tagit mig ur sängen berättar hon om sina planer för dagen, rättare sagt VÅRA planer för dagen.

Det var bara att hoppa in i duschen, göra sig i ordning och sen åka in mot Hudiksvall. Väl där inne så köpte jag en present till pappa, som jag kommer dona med ikväll, och ett par örhängen. Har kollat in dessa örhängen i evigheter och nu har jag äntligen köpt dom!



Efter det åkte vi till Gnarp och Bergsjö och gjorde lite ärenden, och nu är jag äntligen hemma! Ikväll blir det en lugn kväll. Ska dona med presenter, samt kolla på "Beck - Enslingen" och efter det blir det läggdags. Ska jobba imorgon.

Dagens

Dagens

2009-07-13 19:45:17



Tunika - Gina Tricot
Gladiatorsandaler - Skopunkten
Solglasögon - H&M

Frågestunden

Frågestunden

2009-07-13 00:00:27

Från och med nu är frågestunden avslutad! Har fått lite frågor, som sagt, vilket jag tycker är väldigt roligt! Ni får era svar imorgon. :)

S-s-söndag

S-s-söndag

2009-07-12 23:56:52

Dagens frisyr: I en toffs mitt på huvve
Dagens smink: Ingenting
Dagens klädsel: Mysbrallor & långt linne
Dagens händelse: Övningskörde
Dagens planer: Städa, baka etc.
Dagens vill ha: Det är en massa saker det! Är otroligt shoppingsugen nu, det bara kliar i mina fingrar!
Dagens saknad: Mina kära vänner ♥
Dagens drog: Min musik!
Dagens tråkigaste: Städa..
Dagens dricka: Zingo
Dagens köp: En glass, mmmums!
Dagens mat: Grillat och potatissallad, kan äta hur mycket som helst av det.
Dagens kärlek: Min familj ♥ ni är bäst!
Dagens mående: Bra, fast uttråkad.

värt att titta på!

värt att titta på!

2009-07-12 15:50:44


Jag ryser varje gång jag tittar på det, så jävla fränt!

åh, vilken härlig dag!

åh, vilken härlig dag!

2009-07-11 20:31:06

Imorse när jag klev upp, eller ja.. imorse och imorse, klockan tolv klev jag upp, då gick jag ut i solen och stekte direkt. Äntligen sol, hörreni! Man kände verkligen att man behövde lite sol efter de deprimerande vädret vi har haft de senaste dagarna. Det var så härligt att ligga där ute på altanen idag och sola, samtidigt som jag kunde lyssna på musik på min iphone. Hörlurarna är de bästa inköpet jag har gjort på länge! I fyra timmar låg jag ute idag och ååååh, så härligt det var!

Till middag blev det kebabrulle, smaskens! Efter första tuggan kände jag hur den påminde om kycklingkebaben i Bulgarien och efter det vräkte jag bara i mig. Har fortfarande lite kvar, som jag tänkte äta lite senare.

Denna lördag blev en hemmakväll, kors i taket! Var inte ett dugg sugen på att dra ut, eftersom det krånglade både hit och dit. Så istället blir det utgång de nästkommande helgerna istället och det längtar jag till!

filmkväll

filmkväll

2009-07-11 20:23:49

Igår hade jag och syrran filmkväll med Ida, Hanna och Carro. Först åt vi god mat, som bestod av; grillat kött, potatissallad, klyftpotatis, sallad, ädelostsås och bea-sås, mmmumsfillibabba! Senare kollade vi på Sex and the City i väntan på att Carro och Hanna skulle dyka upp. När de väl kom hit, la vi oss och kollade på skräckfilm - "Shutter". Jag kan ju säga att vi var livrädda, i alla fall jag. Usch...



För fyra år sedan såg jag den här filmen "Shutter" på en filmkväll på Kulturstjärnan i Gnarp och jag kommer ihåg den än idag. Jag var livrädd när jag såg den då och jag var livrädd när jag såg den nu. Även fast denna film är en av de läskigaste filmerna jag har sett, så har jag letat den enda sen jag såg den på Kulturstjärnan för fem år sen. Sjukt? Kanske. Men jag kan säga er detta, vill ni bli rädd? Se den här filmen!

Jag förstår inte detta. Varför sätter jag mig och kollar på skräckfilmer, när jag blir lika livrädd varje gång? När någon frågar mig om jag vill så på en skräckfilm, så bangar jag inte för att jag tycker det är roligt. Hur kommer det sig? Vad är det som är så roligt med skräckfilmer egentligen?

nu är det bestämt!

nu är det bestämt!

2009-07-11 20:15:14

Under denna fredag gjorde jag praktiskt taget ingenting, i alla fall inte på dagen. Närmare kvällen åkte vi och kolla på våran kissemiss, ja jag kan säga så nu! Pappa hade ännu inte träffat våran sötnos, utan ville se henne först innan han kunde bestämma sig. Direkt när vi kom dit blev han helt såld, så nu är det bestämt och klart! Fast det blir inte förrän i mitten/i slutet av augusti som vi får hämta hem henne. Jag längtar!


I mitten/i slutet av augusti får vi hämta hem henne.

Bloggkrångel

Bloggkrångel

2009-07-10 23:08:50

Min blogg krånglar, så en uppdatering får ni imorgon!

det tog mycket längre tid än vi trodde

det tog mycket längre tid än vi trodde

2009-07-10 00:53:20

Imorse när jag kollade ut genom fönstret och såg att det regnade, kände jag att jag inte kunde sitta inne och uggla en hel dag. Då kom jag på en idé - varför inte åka till IKEA? Och det gjorde vi, i alla fall jag och mamma. Det roliga var att vi sa, innan vi åkte, att vi skulle göra detta snabbt - åka dit, köpa min tv-bänk, och sen åka hem. Blev det så? Nej. Vi var kanske framme runt 13.30 och vi åkte inte ifrån IKEA parkeringen förrän kl. 17.00.

Först köpte vi min tv-bänk, efter det gick vi på Birsta City en sväng och kikade. Senare fikade vi med Anita och Evert och sen åkte vi hemåt. På vägen hem var det världens längsta bilkö, kändes det som. Det hade förmodligen skett en olycka, eftersom vi mötte 3 ambulanser, 2 polisbildar och en brandbil. Så hela resan tog mycket längre tid än vi trodde den skulle göra.

Jag kom i alla fall hem med: En tv-bänk, hörlurar till min iPhone (ÄNTLIGEN!) och lite annat smått och gott. Jag tappade bort mina hörlurar någon gång i våras och inte haft några sedan dess, vilket har varit ganska störande. Allt mitt handlande idag har gjort att jag är i ganska stort behov av att jobba till veckan. Om jag har tur, så får jag jobba tisdag och onsdag. Wellwell, nu ska jag lägga mig och kolla på OC. Godnatt!

Mina inköp:

LACK tvbänk 499 kr - IKEA


iPhone Stereo Headset 379 kr - Telia

Hej alla nya läsare!

Hej alla nya läsare!

2009-07-09 19:03:24

Hej alla nya läsare! Nu på den senaste tiden har det blivit fler och fler som läser min blogg, vilket jag tycker är väldigt roligt. Så för er som är nya här, samt för er som har följt min blogg ett tag - jag tänkte köra en liten frågestund. Den pågår fram tills på söndag, då får ni era svar. Så pass på! Vad vill du veta om mig? Fråga på bara. :)

Kommentera eller maila frågor/frågorna till mig: [email protected]
och märk det med "Frågestund".


Langos och OC

Langos och OC

2009-07-09 19:01:01

Tidigare idag var jag sjukt sugen på att gå ut, men närmare kvällen så var jag inte alls lika sugen. Istället har jag varit duktig och städat och gjort det fint. Har planer på att åka till IKEA imorgon och införskaffa mig lite nya grejer.

Ikväll har vi även käkat langos, familjen + Stina. Alla älskar det, förutom jag. Jag försökte att äta, men det gick verkligen inte. Är det någon mer än jag som är anti-langos?

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med - kolla på OC. Har hela första säsongen nu som jag ska titta på. Var helt besatt av det förut, för ca fyra år sedan. Kunde sitta i timmar och kolla på det, helt utan problem. Det är fortfarande bra, tycker ni inte?

Michael Jacksons fans tar livet av sig

Michael Jacksons fans tar livet av sig

2009-07-08 16:49:34



Vad tycker ni om detta?

Ni kan läsa hela artikeln HÄR!

Partyklänningar under 500 kr

Partyklänningar under 500 kr

2009-07-08 15:56:38



1. Blommig klänning från Asos.com, 410 kr
2. Cremevit klänning från Asos.com, 440 kr
3. Röd klänning från Nelly.com, 499 kr
4. Rosa klänning från Stylebystars.com, 499 kr
5. Ljusrosa klänning från Stylebystars.com, 499 kr
6. Cremevit klänning från Nelly.com, 349 kr

Ny design!

Ny design!

2009-07-08 14:05:39

Som ni kanske ser så har jag en ny design. Jag kände att det var dags att uppdatera bloggen lite, nytt och fräscht ska det vara! Som vanligt så är det syrran som har hjälpt mig med den nya designen, visst är hon duktig? Tack sis! ♥ Ni hittar hennes blogg HÄR!



Vad tycker ni om den nya designen?

Linslusen 2k

Linslusen 2k

2009-07-08 13:47:44

Idag vaknade jag runt halv ett tiden, inte bra. Nu den senaste tiden har jag sovit bort dagarna totalt. I vilket fall så gick jag in och väckte syrran, som fortfarande låg och sov, och gick ner och käkade frukost med henne. Efter det blev det lite sims-spelande och Sex and the City.

Senare bestämde vi oss för att gå ut och fota.
Syrran ville prova att ta några bilder med sin nya systemkamera och jag ställde självklart upp som modell. Linslusen 2k, you know.






Fotograf: Beatrice Hägglund

vad är detta?!

vad är detta?!

2009-07-07 00:06:38



Vad är egentligen detta? Jo, det ska jag tala om för er... Detta är det kommande vädret denna vecka. Bara moln och regn. Vad hände med "denna sommar kommer bli varm och torr"? Skitsnack, säger jag då. Som ni kan se på bilden ovan, så kommer det varken bli varmt eller torrt utan bara grå-väder och regn. På lördagen får vi alla fall se en glimt av lite sol, men det hinner nog ändras. Vad ska man göra då man inte kan ligga ute och sola om dagarna?

en ny vecka!

en ny vecka!

2009-07-06 22:38:07

Idag är det måndag och en ny vecka. Eftersom det blev ju inte av igår, eftersom vi åkte och kikade på en kissemiss, och det har varit dåligt väder idag så passade jag på att städa hela dagen. Det har väl gått sådär... Har inte alls varit på städ-humör. Brukar få nå städ-ryck ibland, oftast på nätterna, och då är det bäst att passa på! Någon som känner igen sig? Man kan ju hoppas att det blir så inatt, annars får jag hoppas på morgondagen. Nu ska lägga mig i sängen igen och fortsätta kolla på Sex and the City med sis.

namnförslag?

namnförslag?

2009-07-05 23:11:01



Någon som har något förslag på något fint namn till denna söta brud?

iPhone

iPhone

2009-07-05 22:57:10



Idag har jag uppdaterat min iPhone. Det ploppade upp någonting på iTunes, när jag skulle lägga in bilder, om att jag kunde uppdatera min iPhone - vilket jag gjorde. Här är de största nyheterna: A2DP, GPS-navigering, klipp och klistra, skaka för att ångra, MMS, liggande tangentbord och modem (kan använda mobilen som ett Turbo 3G-modem till datorn).

kattbebis!

kattbebis!

2009-07-05 21:43:48


Min sötnos kommer om tre veckor

Förra helgen, på förfesten innan Gnarpscruisingen, frågade en vän till mig om någon ville ha en kattunge. Jag skrek , innan jag knappt hann tänka, att jag ville ha en. I år och dagar har jag tjatat på mina föräldrar om en hundvalp, men de har vägrat ge med sig, likaså när jag har tjatat om en kattunge, eller kattbebis som jag säger (haha!). När vi var i sommarstugan, så berättade jag för hela familjen om mitt erbjudande och nu har mina föräldrar äntligen övervägt saken.

Nu har jag precis kommit hem ifrån Johanna, där vi har kikat på kattungar, och jag har hittat the one. Det blev att vi åkte och kikade ikväll i alla fall. Hon blir fem veckor på tisdag, så om tre veckor så får hon komma hem hit. Jag är så lycklig så jag nästan tuppar av! Jag vet ännu inte vad hon ska heta, utan det måste jag fundera över.


Är hon inte söt?

söndag

söndag

2009-07-05 21:17:26

Mår förvånandsvärt bra idag, med tanke på att det är dagen efter - och inte klagar jag på det! Är precis hemkommen ifrån mormor & morfar. Åkte och hälsade på och fikade litegrann. På vägen hem var det egentligen meningen att vi skulle åka och kolla på en kattunge till mig, eller kattbebis som jag säger (haha!), men det blev tyvärr inte av. Får bli imorgon istället!



Nu är det storstädning på G. Mitt rum ser ut som.. jaa, jag vet inte vad, ett helvete? Kläder och grejer överallt! Någon som vill leka inte-nudda-golv? Nä, städa var det ja. Ciao!

Gatufesten 2009

Gatufesten 2009

2009-07-05 15:10:07

GATUFESTEN DAG 1
Vi åkte mot den stora staden Sundsvall och det första vi gjorde var att åka mot våran lägenhet för helgen. Packade upp och fixade lite, innan vi åkte vidare till våra vänner. Där blev vi bjuden på superdupergod mat och lite alkoholhaltiga drycker.

Det första vi gjorde när vi kom till själva gatufesten var att gå in i öltältet Dalton's. Vi satt där och drack lite öl och hade det trevligt. Senare dök även mina vänner, i min egen ålder, upp och jag gick vidare med dem. Vi hade riktigt roligt den kvällen. Vi träffade först på tre riktigt roliga killar "wikipedia!" och bajamajorna, haha! (Lite för internt kanske, men det skiter jag i! Ida & Nattan förstår i alla fall, haha!) Jag tappade även rösten senare in på kvällen, men det var struntsamma då. Jag hade kul ändå! :)




GATUFESTEN DAG 2
Kvällen började med förkrök hos Mattias. Senare tog vi en taxi ner till staden och vi fick plats alla 10. När vi väl kom in till stan, försvann vi alla åt olika håll. Jag och Ida åt ett, alla andra åt ett annat. Direkt när vi kom in på själva gatufesten, drog vi till Dalton's. Dalton's var vår favorit! Senare gick vi runt lite och kikade på folk, sedan var det dags att åka hem! Lite för tidigt för min smak, men annars hade jag inte kommit hem. Wellwell, två riktigt roliga kvällar har jag haft och det tackar jag Ida för. You're the best!




gatufesten

gatufesten

2009-07-03 15:13:20

Nu måste jag skynda mig att skriva detta inlägg lite fort, för jag måste nämligen packa. Jag ska åka iväg till Sundsvall och vara där hela helgen, Gatufesten you know. Har inte alls haft några planer på att åka dit, men så helt plötsligt berättar pappa att vi går in gratis både fredag och lördag (helt klart de bästa dagarna!).

Ikväll kommer jag att stå med på Ulf Lundells gästlista och på lördagen har jag en gratis biljett. Har även boende i Sundsvall, mitt i staden. Kan det bli bättre? I don't think so. Jag känner att livet leker!


Någon mer som ska på gatufesten?

idag har jag fyndat!

idag har jag fyndat!

2009-07-03 15:07:42


Tunika - Gina tricot


Bronzing Powder - H&M
Define-a-lash - H&M
LIPGLOSS - H&M

IDAG STARTAR MITT NYA LIV!

IDAG STARTAR MITT NYA LIV!

2009-07-03 02:33:33

Det sägs att det är omöjligt att hata en person man en gång har älskat. Jag har gjort det omöjliga möjligt. Detta är verkligen sista gången. Den här gången är det på riktigt - jag kommer aldrig mer tillbaka till dig. Du har sumpat alla oändliga chanser jag har gett dig och du har bara dig själv att skylla. Det är din förlust, inte min. Jag vet att jag kan få så mycket bättre än dig och jag har bara inte insett det förrän nu.

Allt du sa till mig. Du kollade in i mina ögon och sa att jag är den enda personen du älskar och någonsin kommer att älska - och jag trodde verkligen på dig. Du sa även att du var villig att kämpa för vårat förhållandet och du går och gör sådär... Det finns inga ord som kan beskriva hur lågt du sjönk i mina ögon då.

Alla våra framtida planer. Planerna på att vi skulle flytta ihop, planerna på att vi skulle skaffa hund, planerna på att vi skulle leva resten av våra liv tillsammans. Allt det var du villig att förlora. Relationen mellan dig och min familj, men framförallt relationen mellan dig och mig. Allt det var du villig att förlora. Jag hoppas du mår bra nu, för du har förlorat precis allt!

Allt tjat jag har fått höra genom åren; "han är inte bra för dig", "hur orkar du ta emot all skit, "hur kan du stanna kvar hos honom", "gör slut med idioten!". Jag har fått höra dessa ord hit och dit under de senaste fem åren, men ändå stannat kvar hos dig. Så illa som du har behandlat mig, både fysiskt och psykiskt, men framför allt psykiskt. Du har förändrats, du är inte den personen jag blev förälskad i. Du har förändrats och det till det negativa hållet. Från att vara den mest underbaraste personen på denna jord, till att bli den mest egoistiska och idiotiska. Det värsta är att du fortfarande inte förstår hur illa du har behandlat mig, när du behandlar mig som skit ändå gång på gång på gång. Du är fortfarande en liten pojke, som inte förstår bättre. Jag har sagt till dig flera, flera gånger att om du behandlar mig som skit en gång till, så går jag och kommer aldrig mer tillbaka. Den här gången menar jag det verkligen. Nu har jag gått och jag kommer verkligen inte tillbaka!

När jag verkligen älskar någon, så ger jag den personen hela mitt hjärta. Jag gav dig mitt hjärta och du trampa på det om och om igen. Jag kanske inte var världens bästa flickvän, jag vet att jag har gjort mina misstag, men I CAN SURE AS HELL säga att du kommer ALDRIG hitta någon som kommer att älska dig, bry sig om dig, förlåta dig, ta emot så mycket skit, finnas där för dig OCH ställa upp för dig så mycket som jag har gjort. Du har, som sagt, sumpat alla dina chanser och du har bara dig själv att skylla. Du har gjort ditt livs misstag och nu finns det ingen återvändo.
- THIS IS THE END!


Denna låt passar perfekt till detta inlägg!



Jag skiter fullständigt i vad vissa personer tycker om att jag skriver detta här. Detta är min blogg, detta är som min dagbok. Om jag mår bra, så skriver jag det. Om jag mår dåligt, så skriver jag det. Och det är skönt att få skriva av sig.

Jag förväntar mig inte någon sympati eller någonting sådant, utan jag gör detta för endast min skull, ingen annans. Jag vill inte sitta inne med dessa känslor, utan man måste faktiskt få prata av sig ibland och det gör jag genom att skriva detta här på bloggen. Det är skönt att få skriva av sig och ni väljer själva om ni vill läsa det eller inte. Men jag kan säga er detta att nu framöver kommer ni att få se en ny Benitha. Idag startar mitt nya liv - jag är snygg, sexig och SINGEL!

idag har jag hunnit med mycket!

idag har jag hunnit med mycket!

2009-07-03 02:30:15

Dagen började med att jag försov mig, så jag hade bara en kvart på mig att äta frukost, göra mig i ordning och ta mig till Bergsjö - men jag lyckades!

Tandläkarbesök - 11.30
Jag åkte till Bergsjö för ett tandläkarbesök och det gick väl bra, antar jag. Jag hade inga hål, utan det som var värst var när de skulle ta bilder på tänderna och man får ha den där vassa fyrkantiga saken i munnen, usch... Jag som vanligtvis hatar tandläkare, hade en väldigt snäll tjej som var väldigt bra och trevlig dessutom. Dock så ska jag tillbaka i december för en extra koll, innan jag fyller 20 och måste betala, inte kul...

Möte på komvux - 12.30
Efter det åkte jag på ett möte på komvux. Jag fick väldigt bra information om hur jag ska gå till väga för att få det yrke jag vill ha. Om det blir som jag vill, så blir det nog så att jag flyttar till hösten när allt jobb här är klart.

Övningskörning - 13.30
På vägen hem så övningskörde jag och det gick väldigt bra. Körkort nästa!


Sjöarna

Sjöarna - 15.00
Jag åkte till sjöarna och bada med syrran, Carro och Madde. Till min förvåning så badade jag faktiskt, eller ja.. halva mig åtminstone (haha!)

Filmkväll - 18.00
Jag och syrran påbörjade våran filmkväll. Vi gjorde i ordning baugetter med ishavssallad och godis, sedan satt vi och kollade på åtminstone fyra filmer. Detta förklarar varför jag är uppe denhär tiden. En riktigt bra dag har det varit och nu säger jag tack och hej för mig. Godnatt!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

2009-07-03 01:26:58



Bröllopsdag

Bröllopsdag

2009-07-03 01:22:37


Kanske inte världens bästa bild, men världens bästa föräldrar

I onsdags var det mamma och pappas bröllopsdag. De har varit gifta i 20 år, tänk er 20 år?! Detta firades såklart med hela familjen och det började med en fin middag på Kina inne i Hudiksvall. Förrätt, varmrätt och efterrätt - och proppmätt blev jag. Kina-mat kan vara det godaste man kan äta, men håller ni inte med om att man blir proppmätt nästan direkt? Det känns som att man måste fasta i flera dagar innan man ska äta där, så man kan äta upp allt. Eller är jag den enda som känner så?

Men jag måste säga att jag är väldigt glada för mina föräldrars skull. Ni är världens bästa föräldrar. Man kan inte få bättre föräldrar än er, ni är de bästa av de bästa! Ni finns alltid där, ni bryr er, ni stöttar en i vått och torrt. Ni gör allt och lite till. Jag är lyckligt lottad som har er, och syrran också såklart. ;) Grattis ännu en gång på bröllopsdagen, I LOVE YOU! ♥

gårdagens shopping

gårdagens shopping

2009-07-01 16:47:23


Cerise tunika/ klänning & Svart body - Gina Tricot


Bruna & Svarta gladiatorsandaler - Skopunkten

RSS 2.0