Stöde

Stöde

2008-10-31 16:55:00

Efter fyra timmars sömn måsta jag kliva upp och åka hem. Egentligen hade jag bara velat ligga kvar i sängen och myst, men tyvärr så måsta jag ju som sagt åka hem. Jag kom hem, käkade frukost, packade och åkte iväg igen - till Stöde denna gång.

Våran fina sommarstuga i Stöde.

En liten sammanfattning av vistelsen:
- God mat, såklart! Anita, pappas faster, är bäst på att laga mat.
- En tupplur, eftersom jag bara sov fyra timmar inatt.
- Massa svull = godis, cheeseballs och äppelpaj med vaniljsås.
- Pokertunering, en tradition när vi är i Stöde. Jag lyckades få fyrtal i ess & en färgstege, haha!

Efter det var det läggdags. När jag vaknade och kollade ut genom fönstret fick jag en chock - SNÖ! Det hade jag inte alls
räknat med, usch... Efter vi hade vaknat och käkat frukost, åkte vi till Sundsvall och gjorde lite ärenden och efter det åkte vi hem. Jag sov hela vägen hem och när vi väl var hemma och jag vaknade, fick jag en chock till. Det var även SNÖ här och inte lite heller. Usch, jag sitter här och fryser nu som en tok. Ge mig sol och värme nu, tack?!

Nä, nu ska mami färga håret på mig. Jag uppdaterar er senare! :)





you got what I want boy, and I want it!

hårklippning & utgång

hårklippning & utgång

2008-10-31 15:29:23

Idag klippte jag äntligen håret och det blev hur bra som helst, enligt mig. Jag blev så otroligt nöjd! Även mami fick en ny haircut. Tack Cicci! :) Det var egentligen meningen att jag skulle färga håret också, men jag hann tyvärr inte. Så ni kommer att få se en bild på mitt hår, så fort jag har färgat det.
Vid fem tiden åkte jag in till stan, till Stina, och satt där och smådrack och kollade på Vänner, medans hon gjorde sig i ordning. När Stina blev klar, så gick vi och mötte Jenny & Kajsa, och gick sedan vidare till Nisse på förkrök.
En riktigt trevlig förfest, måste jag säga, även fast vi var så några. Bara trevligt folk var det där och vi gjorde en massa lekar tillsammans. Vi spelade bland annat ölspelet och lekte "Jag har aldrig...", medans vi lyssnade på gamla godingar, haha!



Vid halv elva tiden gick vi vidare till Stadt för att kolla läget, men där var det så tråkigt, så vi gick nästan direkt vidare till Bockarna istället - där det var gryyymt! Mycket dans och trevligt folk, kan det bli bättre?
Efter bockarna gick vi och käkade på Zapata och efter det blev det efterfest, såklart! Jag har ingen aning om hur länge vi efterfestade, men länge var det i alla fall. Tack till alla som gjorde min kväll lyckad! :*


merci beacoup

merci beacoup

2008-10-27 22:19:44


En bild på linnéa, mig & sunkan, som jag hittade alldeles nyss.


Jag & sis åkte ju som sagt till stan idag och vi fick en liten trevlig överaskning på bussen - Cicci var även också påväg in, så hon joinade oss när vi gick på stan.
På stan träffade vi även på Jonas & Linnéa, mycket trevligt! Efter det gick vi alla åt varsitt håll. Jag & sis gjorde några ärenden och sen gick vi till jambo och köpte en varsin Chicken/Curry macka, så sjuuukt gott! Efter det slutade mami, så vi åkte med henne hem.

Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, förutom att kolla på Design: Simon & Tomas och film med sis. Jag tänkte i alla fall börja på storstädningen i mitt rum nu och se om jag hinner klart ikväll, annars så får jag väl fortsätta imorgon då.

Things to do tomorrow:
- Fortsätta storstädningen, maybe..
- Ringa Cicci angående klippning
- Färga håret, ögonbryn & ögonfransar




ärlighet varar längst.


måndag

måndag

2008-10-27 13:57:47


Ny dag, ny vecka, nya möjligheter, nya bekymmer?

Idag är det den första dagen på lovet, om man bortser från helgen. Ohmygod, vad jag älskar lov. Jag klev upp vid tolv ungefär och det var så skönt att få sova ut. Dock är jag helt slut i hela kroppen, så jag knappt orkar sitta här. Och fryser gör jag också, brrr... Just nu sitter jag här med en stickad långärmadtröja, mjukisbrallor och tofflor - väldig stiligt, haha!

Things to do today:
- Åka in till stan med sis.
- Storstädning i mitt rum, när jag kommer hem.









utgång + dagen efter

utgång + dagen efter

2008-10-26 23:52:33

När jag kom hem från Sundsvall igår, så var jag väldigt stressad. Allting bara krånglade, men som tur var så löste sig allt. Runt halv åtta tiden åkte jag in till stan med grabbarna och fick skjuts till Stina.
Där hos Stina var det jäkligt mycket folk, trevligt trevligt! Förfesten var gryyym, jag hade hur roligt som helst. :)


Jag & Jonas.
Jag blev så glad när jag träffade honom där inne på Stadt,
för jag trodde han hade åkt hem till Stockholm, men det hade han inte. :) 


Jenkan, Jag, Sara-Lena, Vonkan och nån brud, inne på Stadt.

Inne på Stadt var det helt galet. Jag hade så fruktansvärt kul. Efter Stadt drog vi på Zapata och käka pizza, göttans.
Efter det gick vi till Stina och hämtade mina grejer och tillslut gick vi hem och sov.


Dagen efter:

Jag har mått riktigt bra hela dagen idag faktiskt.
Är så glad att jag inte har varit så jäkla bakis som jag brukar vara.

Jag fick det mysigaste uppvaknandet i alla fall :)
Mys & tv-spel hela dagen, så underbart.
Jag mår så bra när jag är med dig.

Nu är jag som sagt hemma och har suttit här sen... ja, jag vet inte hur länge. Ikväll så har jag inte gjort så speciellt mycket, förutom att kolla på det nya Gossip Girl avsnittet och KungFu Panda, haha! Helt galen film. Sköldpaddan i filmen måste ha varit hög eller nått, höll på att dö av skratt! :') Nu ska jag lägga mig och kolla på Vänner och somna till det. Goodnight! :*


I can't stop thinking about you
and I can't stop smiling.



sundsvall

sundsvall

2008-10-26 23:42:49

Igår var jag ju som sagt i Sundsvall och shoppade, med mami & sis.


 Mami & sis <3

Påvägen in så fick jag ett sms av Amanda där hon skrev att hon också var påväg till Birsta. Lite glad jag blev då?! Så jag träffade henne på Birsta City, vilket var mycket trevligt. Som jag har saknat henne, ohmy! :) Efter det började shoppingen och detta köpte jag:




1. Body @ Gina Tricot
2. Kjol @ Gina Tricot
3. Tunika @ Monki
4. Foundation @ H&M
5. Stövlar @ Skopunkten

the winner takes it all!

the winner takes it all!

2008-10-25 00:23:22

Ikväll har jag, sis & mami haft lite av en girls-night, eftersom papi har åkt iväg på en golfresa och kommer inte hem förrän på måndag eftermiddag. Så ikväll så käkade vi först god mat, som var kött, kroketter, sallad & bea, mmmmums. (och NEJ, jag lessnar aldrig på det! haha). Efter det fick jag & sis tråkigt, så vi lekte lite med kameran.

That's me



and that's my little sis.

Efter det blev det Idol & godis som gällde. Dock så dissade Bea oss efter det, så det blev bara jag & mami som kollade på Mamma Mia - vilket är en helt underbar film, om ni frågar mig. Jag kan kolla på den flera ggr om, för att den är så bra. Men vad tycker ni andra, som har sett den alltså? Good or bad?


Schemat inför morgondagen ser ut såhär:
Först blir det Sundsvall = shopping för hela slanten!
Och sen på kvällen blir det utgång, som är = TAGGGGAAAAA!

Nu ska jag gå och lägga mig, så jag orkar kliva upp imorgon. Vi har tänkt vara i Sundsvall vid kl. 12, så... Jag uppdaterar er imorgon, när jag kommer hem. Godnatt babes! :*


you weren't there, you never were
you want it all, but thats not fair
I gave you love, I gave my all
you weren't there, you let me fall

LOV!

LOV!

2008-10-24 17:55:26

Jag har varit så duktig idag! Åkte till skolan till kl. 9, fastän jag började kl. 12. Jag skulle redigera klart det sista på reportaget, eftersom det måsta vara färdigt idag - vilket det också blev! Otroligt nog... Jag har nu gjort klart mitt reportage OCH skrivit klart utvecklingspsykologin, bra där! Såhär ser mitt reportage ut i alla fall:


Mitt reportage


Jag har dock de psykologiska perspektiven kvar att motivera, som jag ska göra nu - vilket jag kommer bli klar med ganska snabbt. Men efter det, då jävlar... då har jag LOV! Inte lite efterlängtat heller, ojoj.
Ikväll ska jag & sis leka lite, jag måste även rensa datorn på en massa skit och sen ska jag, mami & sis ha en myskväll. Godmiddag, bra'a filmer & belgisk choklad - det kan inte bli bättre, eller?
Jag kommer nog bli hemma ikväll som sagt, och taggar inför utgång imorgon istället. Har hört rykten om att BYZ ska på stadt, är det sant tro? Om det är det, så äre great! Jag har alltid varit ett big fan av Byz. Här får ni en liten klassiker att lyssna på.





BTW! Ett stort grattis till Stina, som fyller 18 år idag! <3

Grattis, grattis, grattis!



Det är inget nytt att människor förändras. Men när de förändras till någon de inte är, bara för att de tror att alla andra vill att man ska vara så - då blir jag bara less, usch. Skärp dig för fan!


bara en dag kvar..

bara en dag kvar..

2008-10-23 15:43:33

En jäkligt dryg dag har det varit idag, med en massa dryga & tråkiga ämnen. På sista lektionen så tog vi äntligen tag i vårat projektarbete och började skriva en projektplan. Veckan efter lovet så har vi projektvecka och då ska vi sätta igång på riktigt. Men det känns skönt att ha kommit igång i alla fall. :)

Things-to-do today:
- Skriva klart artiklarna
- Ta bilder
- Motivera de psykologiska perspektiven

Imorgon får jag tyvärr ingen sovmorgon för att jag måste åka till skolan tidigare och redigera klart mitt reportage, buhu. Men hellre det, än att jag inte blir klar med det och får ha det liggandes över lovet typ. Så det är väl bäst att sätta igång då... Uppdaterar er senare! (:



there are no holes in her shoes
but a big hole in her world
and it's because of you.


musiktips!

musiktips!

2008-10-23 15:26:45

Två av de bästa låtarna jag har hört på länge:

The Script - The man who can't be moved


Beyoncé - If I were a boy
 

onsdag

onsdag

2008-10-22 21:29:14

Jag mådde mycket bättre idag, så jag åkte på skolan. Det var inte så kul att kliva upp kvart över sex på morgonen, när man har sovit till halv ett de två andra dagarna nu i veckan. Men det gick det också.
Imorse på naturkunskapen så hade vi labb och inte med vad som helst, utan med lever - it was disgusting! Jag höll seriöst på att spy av lukten. Usch, det tyckte vi inte om.

Snodde bilden ifrån Sara, jag hoppades det var okej. :)
Men som sagt, en bild säger mer än tusen ord.

Men såhär fina var vi i våra labbrockar
& skyddsglasögon i alla fall, haha!

Efter det vare lunchdags och efter maten gick jag och strosade runt på skolan med Emma. Och helt plötsligt så kommer söta Stina och min efterlängtade Jenkan springade mot mig! Gissa om jag blev glad då alltså. Och Stina gjorde i alla fall DAGENS! Hahaha, jag trodde jag skulle dö av skratt.
Stina: Vet ni vad jag ska käka på min födelsedag?"
Jag, Emma & Jenkan: Näe?
Stina: DOPP I GRYTAN! :D:D:D
Haha, helt seriöst. Ni vet hur man kan få bestämma maträtt när man fyller år, aight? Stina önskade sig dopp i grytan. Haha! Du är är fan knas du, Stina. <3 but i love you anyway. ;)

Jag redigerade även mitt reportage idag, fastän jag inte är klar med någon av artiklarna än. Men jag höll på att redigera, så som jag VILL att den ska se ut. Såhär ser första sidan ut i alla fall. Vad tycker ni?


Haha, dendär bruden är jag speciellt stolt över, eftesom jag har gjort den alldeles själv i illustrator. Visst är jag duktig? Ni kommer självklart att få se hela reportaget när det är klart. Men efter ett tag så tröttnade jag på att redigera, så jag satte mig och plugga till psykologiprovet istället. Sis & Haldor gjorde mig sällskap i mitt pluggande.

Haha, jag när jag håller på att plugga.

Provet gick i alla fall kanon, i alla fall så som det känns nu. När jag hade slutat åkte jag ner på stan & köpte puder. Det var så skönt att mamma slutade samtidigt, så jag kunde åka med henne hem.
Nu ska jag fortsätta skriva på artiklarna, så dom blir klara någon gång, så jag kan skicka iväg dem till Kjell för rättning. Knäppa bilder får jag nog ta och göra imorgon OCH motivera klart de psykologiska perspektiven. Är dock inte så pepp på det, men det måste ju göras innan fredag så... Sorry, om ni tycker att det blev lite för mycket text & bilder, men jag hade mycket att berätta, haha! See ya later! :*



make up you're mind, come to your decision.

ett meddelande till mina kära läsare.

ett meddelande till mina kära läsare.

2008-10-21 14:06:55

Detta går ut till er kära läsare och framförallt till er som återkommer då och då. Jag skulle vilja lära känna er litegrann. Här sitter ju jag och babblar på om mig hela dagarna, så det skulle vara lite kul med lite omväxling. Så jag undrar om ni inte kan skriva en kort liten presentation om vilka ni är och om ni har en blogg, länka den isf? Bara några rader, så är ni snälla. :) Jag är nämligen så nyfiken att jag nästan spricker! Vill ni inte är det ju helt okej, men det vore som sagt kul att lära känna er litegrann. Det skulle vara jättekul om ni även kunde berätta varför ni kommer tillbaks - vad ni gillar/ogillar med bloggen och vad ni vill se mer/mindre avCome on people, do it! :) Ni kan vara anonyma om ni vill också, var bara ärliga.






not broke, just brokenhearted

not broke, just brokenhearted

2008-10-21 11:21:36

Hello everyone! Allt bra med er idag? Jag hoppas det. Med mig är det dock inte så bra. Jag har varit hemma från skolan nu i två dagar, pga min migrän. Igår när jag vaknade hade jag så ont i huvudet och mådde så fruktansvärt illa, så jag blev hemma. Jag låg i sängen typ hela dagen och tyckte synd om mig själv, inte kul. Bleeh.
Jag gick även och la mig tidigt igår, för ovanlighetens skull, närmare besämt halv elva. Men jag kunde dock inte somna direkt, pga. min migrän då OCH pga. att det blåste så fruktansvärt mycket. Det lät som om det var en tornado utanför, helt sjukt. Jag låg där och tänkte hela tiden "snart går fönstret sönder, jag kommer dö", "snart kommer ett träd falla rakt på huset, jag kommer dö". Haha! Sjuka tankar, jag vet. Men jag tänkte seriöst så.  Jag lyckades inte somnade förrän klockan var ungefär halv tre.
Jag mådde även lika dåligt idag, så jag blev hemma idag också. Men det gör mig ännu mer stressad.
Jag kan inte vara sjuk nu, jag hinner inte. Jag har psykologiprov imorgon och mitt reportage måste ju vara klar denhär veckan också. Jag hinner verkligen inte med mig. Jag har varit lite av en tidsoptimist, när det gäller reportaget. Men när jag väl tänker sätta igång, så blir jag sjuk. Det är bara så typiskt! Just nu känns det som om jag aldrig kommer bli klar med den. Jag måste ju skriva minst tre artiklar, ur olika perspektiv, och jag skriver om "Mode genom åren" - hur gammalt mode blir nytt, osv. Fast det känns lite bättre nu i alla fall, eftersom jag intervjuade Amanda igår, så nu har jag kommit igång i alla fall, tack & lov.

Nu ska jag ta en alvedon och lägga mig i sängen och sova en liten stund. Hoppas verkligen att jag mår bättre sen när jag vaknar. See ya later! :*




DO SOMETHING!


söndag

söndag

2008-10-19 23:15:22

Idag har jag dock inte mått lika bra, så som jag gjorde igår kväll. But it was all worth it! När jag vaknade så var jag så sjukt glad över att jag var hemma och låg i min egna säng. Det enda jag har gjort idag har varit och slappat och kollat på serier/filmer: Cold Case & Vänner, Mamma Mia & Camp Rock, medans jag käkade min belgiska choklad, mmmums.

Det är så skönt att jag har sovmorgon imorgon, fast jag ska nog lägga mig nu snart ändå. Är jäkligt trött efter gårdagen. 
Det blev dock inge plugg idag heller, som jag hade planerat. Men jag pallade verkligen inte. Jag behövde verkligen en chill-dag. Imorgon blir det dock inte det. Den här veckan ska jag göra psykologiprovet + motivera några psykologiska perspektiv OCH reportaget ska vara rättad, redigerad & klar. Efter jag har gjort allt detta, så får jag mitt efterlängtade lov.

Även att min efterlängtade Jenkan kom hem idag, yeey! Så som jag har saknat henne, ohmy. <3 I helgen som kommer ska vi ta igen alla helger du har missat här hemma, babe! Och Stina fyller äntligen 18 på fredag (24 oktober). Så nästa helg går vi ut hårt, kan jag lova.




du är den sista pusselbiten, som gör mig hel.



singing that melody

singing that melody

2008-10-19 22:56:09

Gårdagen var en riktigt lyckad kväll, måste jag säga. Jag tänkte ju först köra en vit helg, men jag blev så sugen på att gå ut, så det slutade med att det blev utgång i alla fall. (oväntat? nja).
Förkröket hos Sunkan var riktigt kul. Det gick lite segt i början, men sen när alla började komma igång så blev det askalas. Lite senare kom det även lite mer folk, vilket var mycket trevligt. Vi hade väldigt sjuka diskussioner, måste jag säga. Haha! Kanske bäst att inte gå in på det.


Swingfly - singing that melody


Senare gick vi till Stadt och där var det helt crazy, haha.
Swingfly, dans, champange och mycket skratt.
Det var en mycket lyckad kväll, den bästa kvällen på länge.
Tack till alla som gjorde min kväll underbar! <3



 

incu - you're my sun

incu - you're my sun

2008-10-18 01:13:26




i'll do anything to prove i love you.

i'll do anything to prove i love you.

2008-10-17 21:16:42

Skolan idag har varit jäkligt slapp. Både på psykologin och engelskan fick vi jobba själva, vllket var väldigt skönt. Det är så drygt när man annars får sitta helt stilla inne i ett klassrum och bara lyssna - på det viset somnar man ju! Jag fick även sluta tidigare, så jag hann åka med mami hem.
Sen jag kom hem från skolan har jag bara chillat framför tv:n, svarat på frågorna från min lilla frågestund (som finns i mitt förra inlägg) och ätit middag:


 Fläskfilé och klyftpotatis, med gräddädelsås och sallad


Nu ska jag svulla min vita choklad (mmmums!) och kolla på film. Jag skriver förmodligen någonting senare.




i want you and nobody else.


svaren från frågestunden

svaren från frågestunden

2008-10-17 20:35:40

Jag har fått ett antal mail till min lilla frågestund som jag hade, och det tackar jag för. Haha, jag blev så fruktansvärt generad när jag läste alla mail. Jag visste verkligen inte att det ens var så många som läste min blogg och att det var så många som verkligen tyckte om att läsa den. Tack så hemskt mycket i alla fall och jag har även fått tips på hur min blogg kan bli bättre, så det tackar jag också för.


Här kommer i alla fall alla frågor som jag har
fått och svar på dem, så att ni alla kan se.


Hur lång är du?

Jaadu, det är väldigt olika. Sist jag mätte mig så var jag 162cm, men min lillasyrra är dock längre än mig (ja, jag vet. lite pinsamt!) men hon är 160cm, så jag har ingen aning. Men däromkring är jag nog.


Hur mycket väger du?

Jag väger bara ynka 50kg och det har jag gjort ända sen jag gick i 7:an typ. Jag har ingen aning om hur jag kan ha gjort det, för jag äter typ jämt, men så mycket väger jag i alla fall.


Vad går du för linje på gymnasiet?

Jag går Media- och kommunikation, tredje året, på Bromangymnasiet. Vi håller på med journalistik, foto, radio, tv och sen är det de gamla vanliga, samhälle och svenska osv. Det är riktigt kul faktiskt, jag känner verkligen att jag valde rätt.


Hur kom du på att du skulle börja skriva blogg?

Det var ganska längesen jag skaffade en blogg, men det blev bara inte av att jag skrev någonting då. Sedan skaffade en av mina bästa vänner en blogg och jag tyckte att det verkade vara som en kul grej och sedan dess har jag bara skrivit på.

Jag tycker ju väldigt mycket om att skriva och jag går ju som sagt Media- och kommunikation (en journalistlinje), så det är nog också en anledning tror jag.


Har du några speciella affärer du gillar?

Jag är väldigt förtjust i Gina Tricot, där handlar jag nästan jämt. Men det är inte så kul, för här i Hudiksvall så handlar nästan ALLA där och då går alla runt med likadana kläder och det är ju inte direkt så kul. Men jag tycker om deras kläder i alla fall. Och jag är även väldigt förtjust i Vero Moda, MONKi, Carlings, H&M och Hollywood.


Vad är din favoritmat?

Ohmy, jag har många favoriter jag, fast Kina-mat & grillat är nog mina största favoriter.


Vilka ställen brukar du festa på när du är ute?

Jag har ju inte varit 18 så speciellt länge, så jag har bara gått ut på krogarna här i Hudiksvall. Och här finns det inte så mycket att välja på. Vi har:

Bockarna - där man bara är på onsdagarna, annars är det rätt så tråkigt där.

August - där det bara är 40+ och sliskiga gubbar typ. Har varit där en gång och aldrig mer, säger jag bara.

Och min favorit Stadt - där alla ungdomar är, bra musik & trevligt folk.


Vad använder du för sminkprodukter? tycker du brukar vara så fint sminkad :)

Puder - Compact powder från H&M

Rouge - Jag vet faktiskt inte vart jag har köpt denna och det står ingenting på den heller.

Foundation - Isadora Hydralift från H&M

Ögonskugga - Giordani Gold Starlight Eye Shadow från Oriflame

Kajal - Eyeliner black från H&M

Mascara - Define-a-lash Volume Mascara från H&M

Läppglans - Den jag använder nu, fick jag ifrån VeckoRevyn eller Cosmopolitan (kommer inte ihåg riktigt). Men den heter i alla fall "Glossy".


Är du nöjd med ditt utseende?

Nöjd och nöjd. Ja, det kan man väl säga att jag är. Jag har ganska bra självförtroende eller vad man ska säga. Jag är ganska självsäker av mig, i lagom form. Alla ser annorlunda ut, alla är unika. Så jag tycker att man ska vara nöjd med sitt utseende!


Vad lyssnar du på för musik?

Det är väldigt olika. Det beror helt på vad jag är på för humör. Men för det mesta lyssnar jag på r&b och hiphop. I just love it! Ja, jag vet. Det kan man inte tro att jag gör och det har jag fått mycket kommentarer för, tro mig.


Snusar eller röker du?

Jag snusar. Mitt nyårslöfte två år i rad nu har varit att jag SKA sluta och jag har verkligen försökt att sluta. Jag var väldigt nära på att lyckas, men så dog min farmor och då gick det verkligen inte att snusa. Så nu är jag tillbaks till att vara beroende, tyvärr. Så jag råder er som inte är beroende av nikotin av något slag, börja inte!


Vad är din naturliga hårfärg?

Haha! Ehm, ja. Jag är egentligen a red-head, tro det eller ej. Jag är inte så förtjust i det själv, men flera har sagt att jag borde färga tillbaks till min naturliga hårfärg, eftersom den är så fin. But I don't think so, kanske om några år.


Vad använder du för värmeskyddande kräm innan du fönar/plattar/lockar?

Inget *skäms*. Men jag kollade senast idag efter det, men hittade tyvärr ingenting. Så jag tar gärna emot tips!


Tränar du ofta?

Haha, förlåt för att jag skrattar. Men faktum är att jag aldrig tränar och då menar jag aldrig. Sist jag tränade (om man bortser från idrotten i skolan) var då jag var 6-7 år och det var när jag spelade fotboll. Men jag funderar dock på att börja träna igen, fast på ett gym. Jag ska bara hitta orken.


Nämn 2 saker du ser fram emot just nu?

Jag ser fram emot nästa helg, för då vi ska fira en bästa kompis till mig, som fyller 18 och så ser jag verkligen fram emot höstlovet.


Vad är din favoritfärg?

Jag har så många favoritfärger, men några av mina favoritfärger just nu är: rött, grått, lila, vitt, svart osv.


Vad har du för kläd storlek?

Jag är ganska liten, så jag har mest storlek XS och ibland S. Och 34/36.


Vad har du för sko storlek?

Haha, som sagt. Jag är ganska liten, så min sko storlek är varierar mellan 35, 36, 37.


Hur ofta brukar du shoppa och för hur mycket?

Det varierar. Jag är lite av en shopoholic - så fort jag går in i en affär, så kommer jag jämt ut med någonting. Jag kan ibland inte hålla mig ifrån att köpa någonting. Men nu har jag faktiskt inte shoppat på ett bra tag. Men funderar på att åka och stor-shoppa någon dag och då kommer ni absolut att få se det i bloggen. Det varierar även på hur mycket jag shoppar för.


Vad vill du bli när du blir stor? Vad är ditt drömyrke?

Jag vet inte riktigt vad jag vill bli faktiskt. Ända sen jag valde Media, så har jag varit helt inställd på att jag vill bli en journalist, men nu så är jag inte så säker längre. Jag tycker även om att inreda också, så jag funderar på att jobba någonting inom homestyling. Men jag får se hur det blir. :)


Favorit godis?

Mitt favoritgodis, hmm... Det är mycket jag tycker är gott, men om jag måste välja så väljer jag vit choklad. Det är så sjuuuukt gott!


Är du en morgon- eller nattmänniska?

Jag är en nattmänniska, helt klart. En morgonmänniska är jag definitivt inte, haha!


Vilken är din favorit film?

Det finns ju många som är så bra, men min favorit just nu är Sex and the City filmen, helt klart. Ni som inte har sett den, måste bara se den!


Vilken är din favorit bok?

Hmm... Det är nog Gossip Girl böckerna, i alla fall just nu.


Hur många syskon har du?

Jag har bara ett syskon, en lillasyster.


Har du något husdjur?

Ja, jag har en helt galen liten katt, men som är världens sötaste. Men jag håller även på att tjata lite på mina föräldrar just nu om en hundvalp, haha! :) Så jag får se hur det blir med det.


Om du måste välja ett av dessa alternativ, vad skulle du då helst välja och varför? Att jämt ha på dig ett halsband med levande fiskar eller att jämt ha på dig ett par längdåkningsskidor?
Haha, jag vet faktiskt inte vad jag skulle välja.

Vad skulle du välja: En utekväll eller en romantisk hemmakväll?

En utekväll är ju jävligt kul och en romantisk hemmakväll sitter ju absolut inte helt fel. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle välja. Det beror ju helt på med vem, tycker jag då.




Jag hoppas ni är nöjda med svaren. :)


Love is colder than death

Love is colder than death

2008-10-17 10:57:22

Godmorgon allihopa. Sovit gott inatt? Det har i alla fall jag gjort. Det var så otroligt skönt med sovmorgon idag. Min buss går om 20 min, så jag hinner uppdatera er lite snabbt. Idag har jag bara psykologi och engelska och förhoppningsvis så slutar jag tidigare, eftersom vi ska få jobba själv på sista lektionen. När jag kommer hem så ska jag lägga ut svaren från frågestunden. :)
Men vad ska jag göra ikväll egentligen? Hmm.. Jag är öppen för förslag!


Dagens outfit
Vit tröja H&M
Gråa leggings H&M
Grå kofta Gina tricot
Overknee strumpor Gina tricot (som inte syns på bilden)
Stövlar Din sko (som inte syns på bilden)

Jag har fastnat för den här låten, sen jag kollade på gossip girl igår.
Den är skön på nått sätt. Vad tycker ni? :)







why don't you do somethin'?

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!

2008-10-16 20:48:14

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN!
Äntligen är jag klar med engelskahelvetet.
Och ett stort tack till min kära far, som hjälpte mig. <3
Du kan va ganska bra du också, ibland.. haha! ;) Just kidding!

Vad händer i helgen, gott folk? Jag funderar nästan på att köra en vit helg. Ja, jag vet. "KORS I TAKET!". Men jag är faktiskt inte så sugen på att gå ut, otroligt nog, och jag vet nästan ingen som ska ut i helgen. Så jag väntar hellre till nästa helg, då det är lönings-helg, för då kommer det vara mycket folk ute. + att vi ska fira min Stina, som fyller 18 år då. Så då kommer det bli kalas! Men vi får väl se hur det blir denhär helgen. :)



Nu ska jag bara ta det lugnt och lägga mig och kolla på Gossip Girl resten av kvällen.




jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.
om du vill ha mig, så kan du få mig så lätt.


Torsdag

Torsdag

2008-10-16 16:01:56

Things to do:

Skola 9.00-13.30
Köpa Ben & Jerry's
Kolla på de nya heroes-avsnitten
Svara på frågor, från min "frågestund"
Skriva klart engelska uppsatsen



Nu är det snart helg, hörreni - ännu bättre, snart är det lov! Det är skapligt efterlängtat.
På min s.k. things-to-do-lista idag, så har jag hunnit med de två översta grejerna.
Efter skolan stressade jag & Cicci till stadsbussen, som vi hann med, med nöd och näppe.
Sen gick vi på hemmakväll & köpte Ben & Jerry's. Det kan vara den absolut godaste glassen!
Senare ikväll så ska jag skriva klart engelska uppsatsen och svara på de sista frågorna, från min "frågestund".
Men nu så tänkte jag att jag ska fortsätta äta på min goda Ben & Jerry's glass och lägga mig och kolla på dom nya Heroes-avsnitten. Plugga orkar jag seriöst inte göra nu. Är så less på att plugga, så jag spyr snart. Uppdaterar er senare. :) PUSSSS!



onsdag

onsdag

2008-10-15 18:03:27

Hej allihopa! Allt bra med er idag? I hope so. Såklart råkade jag sova över idag också, jag tryckte på snooze-knappen lite för länge. Men som tur var så hann jag med bussen i alla fall, vilket var tur.
Men snubben som stod och väntade på bussen, herregud! När han kom gåendes till busshållsplatsen så vinglade han, så jag märkte ju direkt att någonting var på tok. Jag konstaterade att han var full som en kastrull, men efter det så kollade jag inte nå mer på han. Efter jag hade klivit av bussen så fick jag reda på av Silje att han hade ställt sig och pissat vid post-brevlådan och att i bussen hade gett 500 spänn till någon random kille han satt bredvid, bara sådär ändå. Han hade tydligen sagt: "Här får du. Dehär kan du gå och köpa godis för", helt galet! Vem är full på en onsdag morgon klockan åtta, liksom? Ja, jag säger då det jag. HELT GALET!


Idag hade jag som vanligt bara två lektioner och den ena var Naturkunskap och den andra Text B. På texten så gick vi igenom läxan, fast bara halva. Vi gick bara igenom kapitlena i boken och artiklarna skulle vi ta till nästa gång. Kul att jag satt uppe till ungefär två, för att läsa klart allihopa då. Men som tur var så slutade vi tidigare, så jag hann med 12.15 bussen hem.
Nu sitter jag här lite halvt nyvaken och sjukt mätt. Dagens middag blev hamburgare & strips. Men så brukar det bli när det bara är pappa hemma, haha! Det är ju inte så speciellt nyttigt, jag vet, men gott vare.
Jag blev lite sugen på att gå ut på bockarna ikväll, men jag måste tyvärr kapa. Jag måste göra klart engelskahelvetet. Så det får bli en annan gång, kanske nästa onsdag? Det återstår att se.
Nu ska jag försöka fixa mitt uTorrent, så jag kan se det nya gossip girl avsnittet och sen blir det plugg resten av kvällen. Uppdaterar er senare, PUSSS!




all i want is you.

stressad? JA!

stressad? JA!

2008-10-14 22:57:38

Jag är så fruktansvärt stressad nu alltså. Känner på mig att jag kommer få ett migrän anfall när som helst, bara pga stressen. Jag är nästan klar med den ena av engelska läxorna, men jag har dock den andra som jag inte ens har börjat på än, som ska vara klar tills på fredag. Jag har även en fet jävla (ursäkta språket!) läxa tills imorgon, som jag inte har hunnit plugga på än och som jag ska plugga på nu. Jag ska läsa två kapitel ur boken "Berättande Journalistik", läsa 5 ariklar OCH hitta en bra/dålig artikel som jag ska lämna in till min lärare imorgon.

Detta kan vara den tråkigaste boken, ever!


Jag fick även veta nyss att jag egentligen skulle ha psykologi prov imorgon, bara för att jag var så klantig och råkade skriva upp mig på skrivningen imorgon istället för på onsdag nästa vecka. Men jag mailade läraren nu och berättade att det hade blivit ett missförstånd, så jag hoppas verkligen att jag slipper göra det.

Nu blir det plugg som gäller, kul liv. Höstlovet är verkligen efterlängtat just nu, kan jag lova. BTW! Nu är frågestunden avslutad. Jag kommer att läsa alla mail, svara på dem & lägga upp dem här på min blogg så fort som möjligt, så alla kan läsa. Även min önskelista, som jag lovade att lägga upp idag, kommer jag nog att lägga upp imorgon. Men som sagt, nu är det plugg som gäller. Goodnight! :*




vi har ingenting att förlora
och jag vet att det lönar sig att kämpa.
i love you, i always have and i always will.


i fake a smile for you

i fake a smile for you

2008-10-14 17:46:55

Idag stod mitt alarm på 06.15, eftersom jag började klockan åtta. Och om ni frågar mig, så är det alldeles på tok för tidigt! Alltså jag funkar inte om jag måste kliva upp sådär tidigt. Gör det verkligen det för någon?
Första lektionen jag hade var Engelska C och tror ni inte på fan att vi fick fler läxor. Detta ska vi göra nu under 5 veckor; läsa en bok & skriva en bokrecension, läsa en text & svara på frågor, skriva den ENA "uppsatsen" på 300-400 ord och den ANDRA på 4000 ord, göra en powerpoint-presentation om ett engelskt språkigt lands religion, osv. Seriöst, min engelska lärare är helt dum i huvve! Varför valde jag Engelska C egentligen? Det kan ju vara ett av mina största misstag i alla fall.
Efter engelskan så hade jag Ledarskap, vilket alltid är kul. Där har vi Micke och han kan vara den bästa läraren jag någonsin har haft, helt seriöst. Jag skulle lätt kunna ha han i alla mina ämnen, om jag bara fick. Man lär sig så sjukt mycket på hans lektioner. Det märks att han lär ut hur en bra lärare/ledare är, eftersom han är en själv. 2830890345893904583 ggr bättre än min engelska lärare i alla fall (BLÄ PÅ HENNE!) Jaja, slut på allt gnäll. Men i alla fall, på ledarskapen så kollade vi på två föreläsningar av Fredrik Härén, och han hade riktigt bra'a saker att säga. Det märktes verkligen att han har blivit vald till Årets Talare.


Fredrik Häréns föreläsningar finns att kolla på, på youtube.

Men i alla fall, efter ledarskapen slutade jag och då åkte jag hem så fort jag kunde, la mig i sängen och sov i fyra timmar. Det gillades! Nyss så käkade jag middag;  chorizo med sås & pasta - så sjukt gott! Det kan jag äta hur mycket som helst utav. Nä, nu så måste jag plugga, även fast det inte direkt är speciellt lockande. Men det måste göras. Denhär veckan och nästa, kommer bli hur stressiga som helst. Jag har jättemycket grejer som ska vara inlämnade, vissa som jag inte ens har börjat på än - inte bra. Men jag uppdaterar er någonting senare. Ciao! :*

Min nya favorit låt: Akon - Clap again




det var inte problemen som förstörde
utan problemet var då vi slutade lösa dem tillsammans.




'cause two can keep a secret, if one of them is dead

'cause two can keep a secret, if one of them is dead

2008-10-13 22:48:59

Idag har det inte hänt något speciellt. Det har varit en helt vanlig måndag - tråkigt, men sant.
Först så var jag i skolan och då hade jag bara tråkiga ämnen - samhällskunskap & naturkunskap. Enligt mig så är dom jävligt tråkiga ämnen, eller så har jag bara tråkiga lärare helt enkelt.
När jag kom hem fikade jag lite snabbt & sen la jag mig i soffan för att sova en sväng. Men lyckades inte, pga att min galna familj + Karro kom hem, som är = ingen lugn och ro överhuvudtaget. Och mamma började med maten direkt, tack & lov. Det blev pannkakor. Pannkakor, jordgubbssylt & keso, mmmums! Jag har inte ätit det på evigheter, så det var verkligen übergott.
Efter maten så fick jag äntligen (!) sova en stund. Jag vaknade alldeles precis innan Design: Simon & Tomas började. Jag älskar verkligen det programmet, eftersom jag själv älskar inredning. Och Simon & Tomas är ju så sjukt roliga! Jag älskar när Simon pratar svensk-engelska - "Stop being such a fegis!", haha klockrent!

Nu sitter jag här helt nyduschad, bara för att jag inte kommer orka duscha imorgonbitti, eftersom jag börjar kl. 8 och åker hemifrån 07.15. Så nu ska jag smörja in mig med min LdB Lotion Vitalizing Silk - en helt fantastisk lotion, om du frågar mig. Huden blir mjuk & len som en babystjärt (haha!). Men ni förstår vad jag menar! :) + att den luktar jättegott, typ jordgubb eller nått. yummie!


Lite smyg-reklam, sisådär. Men smörja in mig ska jag i alla fall göra och sen tänkte jag lägga mig och somna till en film, as usual. Imorgon tänkte jag visa er lite grejer som står på min önskelista just nu. Jag tänkte även påminna er om att frågestunden avslutas imorgon, så om ni har någon fråga till mig och om ni inte har skrivit något mail än, så är det bäst att ni skyndar er. Maila era frågor till: [email protected]. Wellwell, goodnight! :*



jag tror att om vi bara gav det en till chans
så skulle vi kunna få det hur underbart som helst
jag tror bara inte, utan jag vet!

goodmornin'

goodmornin'

2008-10-13 10:38:02

Godmorgon allihopa. Allt bra med er? Har ni sovit gott inatt? Det har jag. Jag gick och la mig ganska tidigt, så jag är pigg - men inte så jäkla glad kanske. Min hals har blivit ännu värre och nu har jag börjat hosta också. Bleeh.
Även att idag har jag a-bad-hair-day, igen. Samma sak hände förra måndagen. Måndagar är = bad-hair-days, helt enkelt. I hate mondays! Fast ändå inte. Jag har ju som sagt sovmorgon till tolv och slutar två, så de é ganska nice.
Nä, nu ska jag gå ner och käka frukost. See ya later! :*


myskväll

myskväll

2008-10-12 23:46:14

Det blev inte så mycket pluggande för min del ikväll. Jag får ta och göra det imorgon när jag kommer hem från skolan istället. Har ju sovmorgon till tolv och slutar två, så det är nog lugnt ska ni se.


Men ikväll så har jag & familjen haft lite av en myskväll. Vi kollade på Se upp för dårarna , vilket var en riktigt bra film, och käkade morötter & gurka med dipp, göttans. Efter filmen bytte jag snabbt till kanal 5, och lyckades hinna se slutet av Pretty Woman. Jag kände direkt att jag blev tårögd, när jag såg Richard Gere kommer tutandes i sin limo utanför Julia Roberts lägenhet. I love it! Tänk om det kunde hända en själv. Inte att bli prostituerad and that shit, utan jag syftade på kärleken. Det är så logiskt, alla fattar utom du. Jaja, nu ska jag slå på en film och somna till den. See ya later! :*




min helg

min helg

2008-10-12 20:17:45

Hej allihopa! Hur mår ni idag? Jag mår definitivt som jag förtjänar. Men jag tänkte ändå försöka berätta för er om min helg.

I fredags så hade jag & Cicci lite beslutsångest, typ heeela dagen. Vi, eller i alla fall jag, var stressad hela dagen och därför var jag inte ett dugg pepp heller. Jag kom hem runt fyra tiden och då var det fullt hus här hemma. Syrran hade en massa kompisar här, som gjorde sig i ordning tillsammans. Jag blev klar snabbare än jag trodde med sminket, så då var det bara att vänta på att locktången skulle bli ledig - vilket den inte blev på ett bra tag, eftersom alla andra skulle ha lockigt hår. Jag blev klar i sista minuten typ och då var det bara att springa till bussen.
Jag var som sagt inte ett dugg pepp efter all stress, men eftersom vi hann med bussen så åkte vi på nollningen/insparken för våra media-ettor i forsa.




Nollningen var inte så planerad och genomtänkt direkt. Men den blev lyckad i alla fall, eller?
Sen på bussen in var tamejfan roligast. "En busschafför, en busschafför... det är en man med glatt humör"
Haha, alla måste ha trott att vi var dum i huvve. :') Whatever, kul var det i alla fall.


När vi kom in till stan så gick jag & Cicci vidare till Matilda, där hon, Sara & Emma var. Sedan gick vi tillsammans till Stadt. Ja, vad kan man säga om g-festen? Njaaa.... jag hade inte direkt så kul. Den var helt okej, men inte så rolig som jag trodde den skulle vara. Lite besviken blev jag faktiskt.


När jag vaknade upp på lördagen var jag fortfarande full, tror jag. Det kändes som om jag inte hade sovit någonting, max en halvtimme eller nått. Usch, det var hemskt!
Jag funderade om jag verkligen skulle palla gå ut den kvällen också, eller om jag skulle bli hemma. Jag var inte direkt  sugen på att gå ut, men jag tänkte att om det var Ladies Night på Stadt, så måste man ju dit! Så det blev utgång igårkväll också.

När jag hade gjort mig i ordning och var klar, så kom grabbarna och hämta mig. Vi åkte vidare in till stan, till Lil' Wayne. På förfesten så var jag den enda bruden, vilket resulterade att jag aldrig fick bestämma musik och jag fick ha de minsta gäst tofflorna osv. haha! Men kul hade jag.

Även att jag träffade en kille, som jag har förfestat med förut hos Lil' Wayne, men vi har aldrig presenterat oss för varandra eller pratat överhuvudtaget. Vi började i alla fall prata och jag frågade han vart han bodde någonstans och då sa han att han bodde i Strömsbruk, men sen sa han att han hade växt upp i i samma by som mig - then I was like "WHAAAAT?!". När folk frågar mig vart jag bor någonstans, så vet knappt hälften av dem vart det ligger någonstans. Det var riktigt kul i alla fall.
Vid elva tiden gick vi mot Stadt och där hade jag riktigt roligt. Massa dans och goda drinkar, det gillas!
Tack till alla som gjorde min kväll lyckad! (:

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Idag är det söndag och jag mår riktigt dåligt, men jag mår som jag förtjänar. Jag hann knappt vara nå bakis igår, så nu är jag istället bakis för två kvällar. Och min hals dessutom, det säger jag bara. Jag låter som en kråka! Jag kan inte prata, utan jag kraxxar fram orden typ. Jag hatar att vara förkyld.
Idag har jag varit ensam hemma i stort sett hela dagen, och det har inte varit ett dugg kul. Jag hatar att vara själv.. Och inte har jag fått någon nytta gjord heller, men det ska det bli ändring på.

Just nu så sitter jag här och dricker min übergoda varma oboy (mmmmums!), medans jag kollar på Gossip Girl. Men så fort jag har sett klart dehär avsnittet, så ska jag plugga engelska. Jag har två läxor som ska vara klara till veckan, som kommer nu, och jag vill verkligen bli klar med dom ikväll, så jag slipper göra dem i sista minuten, as usual. Jag vill bara inte utan jag SKA bli klar med dem ikväll, så det så! Men jag uppdaterar er någonting imorgon. BTW! Glöm inte bort frågestunden, det är bara två dagar kvar nu tills den avslutas - so, hurry up! (: Ciao! 






Är detta ännu ett trick eller är det verkligen slut på lekarna? Jag hoppas verkligen det. Men vad ska jag tro egentligen? Why you confuse my mind? Jag är bara så jävla förvirrad just nu.

thank god it's friday

thank god it's friday

2008-10-10 10:01:38


Godmorgon allihopa! En mycket utvilad Benitha sitter här nu. Jag somnade tidigt igårkväll (för en gångs skull) och så vaknade jag typ halv nio imorse och kunde inte somna om.
Så nu sitter jag här alldeles nyduschad och ska snart göra mig i ordning i lugn och ro, det är det inte ofta man får göra. Som igår till exempel, då jag sov över en timme så jag bara hade max 20min på mig att göra mig iordning (= käka frukost, duscha, klä på mig & sminka mig), innan bussen gick. Även att jag hann! ;o Det var verkligen kors i taket.

Nu går min buss 11.20 i alla fall och idag har jag bara två lektioner, as usual. Först ska jag ha psykologi och göra dedär provet jag missade förra veckan och sen efter det har jag engelska. Så jag slutar ungefär kl. 16.00, vilket suger!
Så det blir till att skynda sig att åka hem. Jag kommer hem ungefär kl. 17.00, så jag kommer få stressa som fan och sen åka in till hudik igen till halv sju. Hur fan ska jag hinna?

Det är i alla fall g-festen som gäller ikväll och jag är taggad till tusen!!!!!
Och ikväll kan g-festen ha det bästa temat ever; GREASE! Det kan bara inte bli bättre!
Jag kanske hinner lägga upp en bild på min outfit, innan jag åker till stan igen ikväll, annars så får ni se det imorgon, hähä! Nä, nu ska jag börja göra mig i ordning. PUSSSS!





om du vill ha mej, så kan du få mig så lätt

om du vill ha mej, så kan du få mig så lätt

2008-10-09 19:10:42


Idag har det varit den flummigaste dagen på länge. Ingen lugn och ro alls - men det är det i och för sig aldrig med oss på media, haha! That's what i love about MK06, yes indeed. Vi har yrat på hela dagen, med våra möten hit & dit, dunkat GREASE låtar på högsta volym över hela media och taggat inför imorgon.
Jag hade ju även samhällskunskapsprov idag också och det gick väl sådär. Det var ju bara ett G-prov - antingen klarar man det eller så gör man det inte liksom. Så håll tummarna för att jag blir godkänd! :)

Nu har jag en huvudvärk som bara blir värre och värre och jag som måste plugga psykologi - har ju prov imorgon, jippi! (känn ironin, folket!). Näe, nu vill jag verkligen ha helg eller ännu bättre - ge mig lov. Menmen, måste plugga nu. Antingen så uppdaterar jag er senare ikväll eller så gör jag det imorgon, om jag hinner så att säga. Kommer bli ganska stressigt imorgon. Får se hur det blir, ska försöka iaf. (: ciao! :*




my head is saying; fool, forget him!
but my heart is saying; don't let go!

onsdag

onsdag

2008-10-08 16:24:59

Idag började jag klockan åtta, igen. Den första och enda lektionen var naturkunskap och då fick vi labba. Vi fick hålla på med syror och alkoholer, and shit. Och sen alla lukter, usch.. jag blev alldeles yr efter det.
Efter det fick vi sitta och inte göra någonting i en timme, bara för att våran lärare ville ha klassråd med oss. Efter klassrådet gick vi och käka, & sen var pappa så snäll och kom och hämta mig på skolan. Vi åkte och gjorde lite ärenden och sen åkte vi hem.
Jag hade så fruktansvärt ont i huvudet sen naturkunskapen, så jag tog en alvedon & la mig och sov en stund, vilket råkade bli 4 timmar igen. Men tack vare dendär alvedonen & fyra timmars sömnen, så mår jag mycket bättre.
Det kommer ta ett tag innan det blir middag ikväll, så nu ska jag äta min Risifrutti hallon (mmmums!) och plugga samhällskunskap, har ju prov imorgon. Vi hörs senare!


inte bra

inte bra

2008-10-07 22:53:50

Detta är verkligen inte bra, inte bra alls. När jag kom hem från skolan så skulle jag bara sova en liten stund, jo tjena! Det slutade med att jag sov 4 timmar bara sådär. Good luck med att jag kommer att kunna sova inatt då. + att jag börjar kl. 8 imorgon, jippi!
Ikväll bestämde jag mig för att ikväll skulle tv:n vara min (!) och att jag skulle äntligen få kolla på Desperate Housewifes, men det sket sig bigtime. Det blev nedröstat direkt av min kära, söta familj.. Så vi kollade på Maria Wern - Främmande fågel istället, som gick på fyran. En riktigt bra serie, måste jag säga. Någon mer som kollade på det? (:
Inget pluggande blev det idag heller, damn... Jag ligger så jäkla efter. Ja, jag får väl försöka plugga nu istället då, jag kommer ju ändå inte kunna sova på ett tag i alla fall. Wellwell, jag uppdaterar er någonting mer imorgon. Godnatt!



"det är inte problemen som förstör, utan problemet är då man sluta lösa dem tillsammans."


tisdag

tisdag

2008-10-07 15:25:57

Min dag började inte alls nå bra, i alla fall inte enligt mig. Det började med att jag fick kliva upp kvart över sex, eftersom jag började klockan 8. Jag vet, whinewhine. Men jag är inte van vid att börja kl. 8 och jag kommer nog aldrig att bli det. Under alla mina tre år på Broman, så har jag aldrig behövt börja kl. 8, aldrig. Även att jag börjar kl. 8 imorgon också, BLÄ! Hur ska det här gå?
Idag slutade jag i alla fall kl. 12, vilket var superbra! Men jag måsta stanna kvar en stund på skolan så jag missa min buss, vilket sög. Jag måsta ju gå och prova studentmössa, eftersom jag missade då min klass hade tid (lite typiskt, ja jag vet). Och jag kan ju säga att fixa studentmössa är inte det lättaste, huga ligen. Alla grejer man ska fylla i, usch... jag blev fan yr.
Justia, jag hade ju min engelska redovisning idag och den gick jättebra! Var dock skitnervös innan, men det gick över så fort jag började prata. Men tror ni inte på fan att jag fick två läxor till, båda i engelska. Gaaah, jag hatar min engelska lärare. Jag har redan läxor så det räcker och blir över!
Nu tänkte jag sova en stund och sen blir det plugg som gäller. Seriöst... GE MIG LOV! Aja, jag uppdaterar er någonting senare! Och glöm inte bort frågestunden, okej? (: PUSSSS!



jag önskar bara att allting kunde bli som förut.
nu är allting bara upp och ner...

a beautiful disaster

a beautiful disaster

2008-10-06 16:05:54


Outfit for today:
Jeans, vitt linne, vit tröja över, tennisskor, min nya jacka (från Hollywood) och min nya mössa (från Indiska).

Jag hade ju som sagt a bad-hair-day idag, så jag bara drog på mig en mössa imorse. Men det slutade med att jag satte upp håret i en toffs mitt på huvet istället, whatever liksom.

På skolan så hade vi först samhällskunskap, då vi hade genomgång (som är = boooring!!!). Och det visade sig att det han gick igenom ska vi ha prov på, på torsdag - inte kul.
Efter samhällskunskapen hade vi naturkunskap och då fick vi instuderingsfrågor som vi gå igenom nästa torsdag, och det ska väl gå.
Efter naturkunskapen hade vi klassråd lite snabbt, angående fredagen. Det kan jag dock inte berätta om, än.
Och efter det gick jag, Anna och Carro till en datasal och gjorde klart engelskan (som vi ska ha redovisning på imorgon, suck...). Börjar bli riktigt nervös nu.

Alltså jag har sjukt mycket att göra i skolan, fram till lovet.
Detta är läxorna jag vet hittills:

* Engelska - BBC redovisning + Essay
* Projektarbete
* Psykologi - prov i behov & försvar
* Mediakunskap - lagar
* Naturkunskap - instuderingsfrågor
* Samhällskunskap - prov i statsskick
* Text B - repotaget + läxa (= läsa en massa artiklar, läsa två kapitel ur boken "berättande journalistik" och lämna in en bra eller dålig artikel)


Så ikväll och resten av veckan är det plugg som gäller, tamittliv...


Alltså jag vill klippa mig och färga håret NU. Jag lova ju er att lägga upp några exempel som jag funderar på till min "nya" frisyr. Just nu har jag ingen frisyr alls, antingen har jag det utsläppt hejvilt eller uppsatt i en toffs mitt på huvvet. Men om min frisyr ska lika någon av de tre nedanför, så säger jag nog att jag har lika frisyr som hon i mitten. Det var i alla fall så jag klippte mig senast och det var ett tag sen. Så klippning och färgning ska det bli, och det kan ju knappast bli värre än vad jag har nu, om jag säger så. Såå... hur tycker ni att jag ska klippa mig?



1. hellugg?
2. uppklippt med snelugg?
3. eller göra en total makeover och permanenta det lockigt?





monday

monday

2008-10-06 10:45:11

Hejdå helg, hej måndag. Godmorgon allihopa! Var det någon mer än jag som hade svårt att kliva upp imorse? Jag hade lätt kunnat legat kvar i sängen hela dagen, om jag fick. Idag har jag sovmorgon till tolv, vilket är ganska härligt, och har bara två lektioner (som vanligt). Dock är det bara tråkiga lektioner, som Samhällskunskap och Naturkunskap. Bleeh. :/ Det tycker vi inte om, nejnej.
Ge mig helg nu istället! Jag är så sjukt taggad tills på fredag, då det är g-fest med temat: GREASE! Kan det bli bättre? I don't think so. Jag tror även att det blir utgång på lördagen också, hmm.. tvådagars? Det får vi se.

Min buss går om typ 45min, så vad ska jag göra för att dryga ut tiden lite? Jo, jag kan ju påminna er om frågestunden som jag har. Det har kommit in några mail redan, vilket är jäkligt kul måste jag säga. För er som inte har skickat något, så har ni fortfarande chansen i 8 dagar till. Den 14 oktober avslutas frågestunden, så passa på att maila mig om du har några frågor, vettja! :) [email protected]

Idag var det verkligen a bad hair day, usch. Jag vill verkligen klippa mig och det NU. Men jag vet inte riktigt hur jag vill klippa mig. Jag ska försöka hitta några exempel inför nästa inlägg, så får ni säga vad ni tycker. :) Nu ska jag försöka hitta mitt busskort i denhär röran (also known as mitt rum). Jag uppdaterar er senare. Ciao!




all I need is half a chance, a second thought,
a second glance to prove, I got whatever it takes.


i fly like paper, get high like planes

i fly like paper, get high like planes

2008-10-05 17:55:02


Jag & Emma bestämde oss för att gå ut i alla fall, även Maria hängde med. Först var vi hemma hos Emma, där vi chilla, kolla på vänner, drack lite, hade lite tjej-snack och (såklart!) dunka paper planes!
Senare drog vi på stadt och där var det heeelt galet. En liten sammanfattning av kvällen på stadt; chill, mr. lonelyboy, dans, catfight, brats, skratt & tårar.
En helt galen kväll.

emma & maria
Emma & Maria, ni är verkligen guld värda.
<3



Söndagar kan ju vara den tråkigaste dagen på hela veckan. Idag har det varit en grå och tråkig höstdag, inte kul. Det är verkligen deprimerande. En helt vanlig söndag, helt enkelt.
Jag kom hem från Emma runt halv två tiden och sedan dess har jag inte gjort ett dugg. Jag har ingen ork alls. Det är knappt så jag har ork att kunna skriva här. Och så måste jag plugga också, damn... Alltså jag har varken ork eller motivation kvar. Varför kan inte allt bara bli bra någon gång? Suck...
Nä, nu känner jag att jag måste hoppa in i duschen, då kanske jag piggnar på mig. Uppdaterar kanske er senare, okej? PUSSS!






Förut trodde jag att jag hade gjort allt för att du skulle förstå, men nu har jag verkligen gjort ALLT. Jag kollade dig rakt in i ögonen, med tårar i mina egna, och sa att jag älskar dig. Men du vägrade att tro mig. Varför skulle jag ljuga om mina känslor egentligen? Varför? Nu finns det inget mer jag kan göra...

@ emmas place

@ emmas place

2008-10-04 16:00:51

När jag kom in till stan, så mötte jag upp Emma vid bion. Sen gick vi på stan och kika lite och efter det så gick vi på Amandas och käka, göttans.
Nu sitter vi båda hos Emma och är dyngsura, pga regnäckelfanskapet. Blä, jag htar det här vädret. Det skulle faktiskt vara bättre om det snöa, anser jag då, menmen...
Myskväll eller utgång ikväll? Det är frågan. Vad ska folket göra ikväll egentligen? :)
Wellwell, nu ska jag och Emma fortsätta dega. Kanske uppdaterar er senare eller imorgon. PUSSS!




jag ger dig en chans till.
om du inte tar den, så ger jag upp.




lördag

lördag

2008-10-04 12:42:30


Godmorgon! Idag så blev jag väckt av att min telefon ringde. Det visade sig vara Emma som ringde och tjata på mig att jag skulle åka in till stan någon gång. Och jag som trodde klockan var nio eller nått, men visade sig vara tolv. Ojojoj... Så nu sitter en helt nyvaken Benta här. (y)

Idag ska jag ju som sagt vara med Emma, och om det blir myskväll eller utgång vet jag inte riktigt än. Är ganska taggad på att gå ut, men det beror på om det är mycket folk som ska ut eller inte. Så jag får se hur det blir.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Jag kanske uppdaterar er senare, eller så blir det imorgon. PUSSS!






fredag

fredag

2008-10-04 01:20:03

Blev hemma från skolan idag. Jag mådde inte alls nå bra när jag vaknade imorse, men jag gjorde mig i ordning i alla fall i hopp om att det skulle bli bättre, vilket det dock inte blev. Men nu så mår jag mycket bättre i alla fall, tack och lov. Jag tror jag måste ta och kolla upp det här. Har haft ont i huvet heeela veckan, så då är det ju någonting som är galet, aight? Wellwell..

Även ikväll blev jag hemma, vilket var ganska skönt. Vart tillfrågad av Jänni om jag ville henka med henne & mumpiz ut, men kapa. Det skulle säkert ha varit jätte trevligt att följa med och umgåtts med dem, men jag kände verkligen att jag inte pallade gå ut, inte efter i onsdags...
Så ikväll har jag bara umgåtts med familjen. Käkat god middag, kollat på det nya gossip girl asnittet, idol osv. Sen kollade jag och pappa på 'The Bourne - Ultimatum", riktigt bra film! Men nu så är det läggdags känner jag.
Imorgon åker jag förmodligen in till stan och umgås med min Emma. Myskväll eller utgång? Hmm, det återstår att se. Just nu är jag inte direkt peppad till att gå ut, men vem vet? Det hinner kanske ändras. Men nu är det läggdags som gäller. Uppdaterar er imorgon! Goodnight. :*




 

torsdag

torsdag

2008-10-02 19:50:49

du ska veta att jag saknar en bit, och det är du.

Ja, vad kan man säga om gårdagen egentligen? Det började i alla fall med att jag åkte in till stan, till Linnéa. Där hos Linnéa, var även Haldor & Emma. Och medans på att Emma & Linnéa skulle bli klara, så satt jag & haldor och spela ett helt sjukt spel, haha!
Senare gick vi vidare till Bobo på förkrök, där det var riktigt trevligt. Efter vi hade varit där ett tag, så gick jag & emma med våra grejer hem till henne. Lite dyngsura vi blev då, jävlaregnäckelsfanskap! och sedan vidare till bockarna. Där var det gryyymt med folk. Jag hade riktigt kul, tills det spårade ur lite på slutet. Det blev lite för mycket, av allt... Så jag gick hem till Emma och sov.

Tack Jonas & Norder
ni är guld värd. <3



Dagen efter... ehm, jaa. Det var lite tungt att kliva upp imorse, kan jag ju säga. Jag vet inte hur länge jag låg och tröck på snooze-knappen. Jag ville verkligen inte kliva upp och gå till skolan, uäk. Just nu känns det som att jag aldrig mer ska gå ut. Men jag vet hur det kommer sluta i alla fall..
Direkt när jag kom hem från skolan, så la jag mig och sov och jag klev upp ungefär nyss. Så 4 timmar borta bara sådär. Och jag som skulle ha pluggat inför psykologi-provet jag ska ha imorgon. YES! Så jag måste verkligen börja plugga nu. Men det sjuka är att jag vet inte riktigt VAD vi ska plugga på egentligen, för läraren har varit eller ÄR rättare sagt jävligt flummig av sig. Jag undrar hur dehär ska gå ja... wish me luck!
Det kommer bli ett litet uppehåll ifrån pluggandet iaf, för jag ska kolla på Heroes. Sen blire nog plugg resten av kvällen/natten. Ohmy, va skönt att vi har sovmorgon i alla fall.

Vad händer i helgen, folket?
Utgång? Hm...

BTW! Jag vill ge er ett litet musik-tips. Jag har nämligen en ny favorit låt, som jag dunkar i mina högtalare just nu på högsta volym. Den är bara såå grym!

Pink - So What



i gave you life, i gave my all
you weren't there, you let me fall


onsdag

onsdag

2008-10-01 15:39:52

Hello everyone!

Denna dag har varit lite som en berg-och-dal-bana.
Första lektionen vi hade var naturkunskap och då fick vi reda på vad vi fick på provet, och jag fick VG (!) Omg, det trodde jag verkligen inte! Jag trodde jag knappt skulle få G, för att jag tyckte det gick så dåligt. Jag chansade ju bara för det mesta, wellwell. VG, de é nice. Glad blev jag iaf.
Sen hade vi text och där har vi eget arbete, så jag gick bara dit och tog närvaron, sen gick jag. Jag har ju ändå mitt arbete hemma, så jag kunde ändå inte göra någonting där. Så jag och Emma gick runt lite på skolan och kikade lite, sedan tog vi stadsbussen ner på stan. Och på stan gick vi och letade efter en jacka till mig, vilket vi också hittade. Så idag har jag köpt en svart jacka (hollywood) & en svart mössa (indiska).

Såhär ser jackan ut i alla fall.


Efter det gick vi och fikade och sen åkte jag hem. Så nu sitter jag här, med en jävla huvudvärk. Har haft ont i huvudet heeela dagen och den sitter fortfarande i. Vad är det för fel egentligen? -.- Uäk.
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa, osv. Sen ska jag åka in till stan igen. Det kommer bli najs. Uppdaterar er imorgon!









RSS 2.0