Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton

2011-04-30 17:18:32

Först blir det grillning med brudarna & sen får vi se vart vi tar vägen.
Ha en trevlig kväll mina kära vänner! :*

YOU AGAIN

YOU AGAIN

2011-04-30 01:02:45

Ikväll har jag haft en skön hemmakväll för mig själv, vilket var väldigt välbehövligt! Efter ett långt och härligt bad så la jag mig i soffan och kollade ikapp alla Big Brother avsnitt jag missat nu i veckan  HÄR och sen kollade jag på filmen "You Again", som faktiskt var rätt så bra & rolig.

Jag har ännu inte bestämt vad jag ska göra imorgon, men det visar väl sig. Det första jag ska göra imorgon efter frukosten är att ringa brudarna och sen får vi väl se vad vi hittar på. Anyway, nu så ska jag lägga mig och somna till Vänner. Goodnight! :*

Filmen "You Again"

Some new stuff to the apartment

Some new stuff to the apartment

2011-04-29 15:04:46

Efter Stöde åkte vi förbi Birsta, där jag fick med mig lite grejer hem som jag håller på att fixa med och sätta upp/montera ihop i lägenheten nu och än så länge går det bra. :)

Detta är lite av vad jag köpte i onsdags när jag var på IKEA.

I need a little vacation

I need a little vacation

2011-04-25 13:15:00

Nu tar jag mitt pick och pack och åker till mamma & pappa, för imorgon åker vi till sommarstugan i Stöde. Hör av mig när jag kommer hem! :))

~

~

2011-04-25 12:02:00


weheartit


GÅRDAGENS BRAVADER

GÅRDAGENS BRAVADER

2011-04-24 12:30:00

Är huvudet dumt får kroppen lida, yes indeed. Har jätteont i hela kroppen, mest i magen, kan typ inte röra mig utan att det känns som att jag ska spy. Blä!

Gårdagen började med att jag hämtade Emma på busstationen och vi åkte hem hit för att göra oss i ordning. Sen åkte jag & hämtade Cicci, Malin, Andreas & Adam och det slutade med att det blev förfest här hemma. Vid elva tiden åkte vi till Gossip och där kryllade det av folk. Det blev ett x antal shotar och mycket dans. Efter Gossip följde jag & Adam med folket till busstationen och sen gick vi vidare på Hoppes och köpte med oss mat hem till mig. Här hemma satt jag & Adam och svulla mat, medan Johan spelade Wii och klådde alla mina rekord typ. :( Sen däckade vi runt fem tiden och vaknade runt halv tio.

Grabbarna drog vid elva och nu ligger jag helt förstörd i soffan typ. Så dåligt som jag mår nu var det längesen jag mådde dagen efter. Känner att nu blir det lugnt för mig ett tag i alla fall. Men tack för en rolig kväll, flickor & pojkar! :)

PARTYYYYYYYY

PARTYYYYYYYY

2011-04-23 15:08:48


Ikväll är det ALL IN som gäller! Ses på Gossip! :*

Fredagsmys

Fredagsmys

2011-04-23 02:03:00

Vi satt ute på Jennies balkong till elva på kvällen med en massa ljus & lite vin och hade det mysigt. Sen gick vi in och då spårade det totalt. Om jag säger såhär, att nu finns det en 20min-video på oss där vi dansar runt och fjantar oss som vi aldrig kommer att visa för någon, haha! Man kan aldrig ha tråkigt med dom där brudarna. Tack för en otroligt rolig kväll! ♥

Jag & Malin har lite fredagsmys på balkongen med ett gott glas vin. :))

Långfredagen

Långfredagen

2011-04-22 18:55:00

Åkte hem till mamma & pappa redan igår och nu idag har jag varit ute hela dagen och schtekt på altanen, så härligt! Efter all den goda påskmaten så tog vi det lugnt ett tag, men nu har jag precis gjort mig i ordning för att åka till Jennie och ha lite fredagsmys med henne & Malin. :)

Förköpsbiljetter

Förköpsbiljetter

2011-04-21 20:38:00


Nu har man köpt förköpsbiljetter till lördagen, SWEET!

Not a good day

Not a good day

2011-04-20 21:29:40

Har haft den värsta dagen på länge, fyfan. Nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre morgondag, godnatt!

TUESDAY

TUESDAY

2011-04-19 23:03:45

Efter frukosten/lunchen så fick jag för mig att åka hem och hälsa på och precis i samma veva så ringde min syster, så då åkte jag och hämtade upp henne på Broman och sen åkte vi hem.

Väl där hemma så kikade vi på lite utbildningar, fixade med deklarationen och räkningar och bytte däck. Jag gick även och hälsade på grannen som hade hundvalpar. Alla var tyvärr tingade, annars hade jag lätt kunnat tagit med mig en hem eller två. SÅ SÖTA!

Men nu så är jag hemma och funderar på vad jag ska göra i väntan på att Big Brother börjar, hmm... kanske ta mig an disken som jag inte har orkat tidigare? Ja, det får nog bli så.

Hundvalparna tyckte det var väldigt roligt att bita & dra i mammas tygkasse, haha!

Denna sötnos ville jag ta med mig hem, så söt!

You have only yourself to blame

You have only yourself to blame

2011-04-18 00:44:00

Efter ungefär tretton timmars sömn så tycker jag att man borde vara utvilad, men är fortfarande trött? Har varit trött och seg hela dagen, men ändå lyckats gjort lite nytta. Nu ska jag lägga mig och somna till en film!


Björn Rosenström & Möljen

Björn Rosenström & Möljen

2011-04-17 19:32:00

Gårdagen var lite av en berg-och-dalbana. Efter flera motgångar under dagen, så som lite förfest-strul och avgasrör som gått sönder, så ordnade det upp sig framåt kvällen. Det blev nämligen förfest här hemma, en väldigt rolig dessutom. :) Vid elva tiden drog vi in på August och där inne fick vi oss måååånga skratt under kvällens gång, samt att Björn Rosenström sjöng en födelsedagssång på scenen till min vän Adam som fyllde år igår. Helt galet!!!


Efter krogen och ett besök på Hoppes drog vi vidare hem till mig och här blev det lite efterfest. Tråkigt nog så slutade inte kvällen riktigt så som jag trodde den skulle göra. Missförstånd och snefylla är ingen bra kombination, vilket resulterade i att det blev världens drama. Kvällen avslutades med att vi var fyra st som däcka i min säng och bara efter fyra timmars sömn klev vi upp.

Grabbarna åkte någon gång mitt på dagen och jag & Emma gick och köpte ett varsitt Kebab skrovmål på Amore (lätt godaste dagen efter maten jag har ätit!). Lite senare drog vi på Möljen med Cicci och där träffade vi på grabbarna igen. Sedan drog alla åt varsitt håll förutom jag & Adam som fortsatte chilla på stan. Jimmy kom även och joinade oss efter ett tag och sen åkte vi hem till mig och dega. De åkte för en liten stund sedan och nu tänker jag ta ett långt och härligt bad och efter det titta på en bra film. Det känns som att jag kommer att somna rätt så tidigt ikväll?

Tack alla brudar & grabbar för en otroligt bra dag & gårdag! :)

PLUS & MINUS

PLUS & MINUS

2011-04-16 10:47:00

... med denna vecka

+
Har fått ett frysskåp till lägenheten, tack mamma & pappa! ♥
I onsdags hade jag haft mitt körkort i ett år! :)
Har sökt en utbildning, det ni!
Mitt humör är på topp!
You make me smile :)
Emma kommer hem idag!

-
Inget har varit dåligt med denna vecka :)

TULPANER

TULPANER

2011-04-15 13:46:37


Igår så köpte jag tulpaner. Det känns så somrigt och fräscht, I like it!

Lunch med Cicci

Lunch med Cicci

2011-04-15 13:39:01

Är precis hemkommen ifrån stan. Har varit där och lunchat samt gått och kikat lite i affärer med Cicci, mycket trevligt! ♥ Nu ska jag storstäda lägenheten, jippi...

SATURDAY

SATURDAY

2011-04-09 17:12:17

Imorse efter frukosten så åkte jag och brudarna in till stan för att handla lite inför kvällen. Efter det åkte vi hem till mig en sväng där jag donade på lite och sen hem till mamma & pappa och umgicks lite.

Nu sitter jag här och kikar på facebook och lyssnar på musik medans Jennie städar, haha! Ikväll ska vi vara här hemma hos Jennie och äta god mat & dricka lite rosé, sen får vi se vad som händer. :) Men först så blir det klippning, det kommer att bli spännande..



Vi bestämde oss för att prova någonting nytt, så vi valde denna.
Vet någon om den är god?


Dagen efter

Dagen efter

2011-04-07 12:00:00

Vaknade för en liten stund sedan. Jag trodde att jag skulle sova längre med tanke på hur länge jag var vaken och pratade i tfn inatt/imorse, men icke.. här är man duktig! :)

Mår väl lite sisådär idag, men det är inget lite alvedon, vatten & en pizza kan råda bot på. Gårdagen kan summeras med ett enda ord: spårat! Ohmy... Just nu känns det inte som att det blir någon utgång igen på lördag, men jag tror att det kommer att sluta med det iaf, om ingen ger mig ett bättre förslag?!

Justja! Nu kom jag ju på att pappa & syrran kommer hit lite senare och jag måste städa innan dess, crap! Måste verkligen ta och göra ett ryck nu så att jag bara kan ligga och chilla  resten av dagen sen, men först så ska jag kolla på Big Brother avsnittet jag missade igår, kan inte låta bli! (haha!)


Bockarna na na...

Bockarna na na...

2011-04-06 18:31:03

Det tog sin lilla tid att fixa håret idag, men nu är det lockigt och fint! :) Nu väntar jag på att syrran & Jonny kommer och hämtar mig, dom är snälla och skjutsar mig till förfesten. Ska förkröka hos Chrille och sen blir det bockarna. Ses i dimman! ;)

DAGENS

DAGENS

2011-04-06 15:36:41

Det var längesen jag la upp en outfit bild, så jag kände att det var dags nu.


Jacka, tröja & solglasögon H&M Jeansleggings Cubus Väska Lindex


A sunny day in town

A sunny day in town

2011-04-06 15:32:44

Har precis kommit hem efter att ha gått på stan med Thomas & Svedman. Det var otroligt fint väder idag, så det var väldigt härligt att gå på stan. Ångrar lite att vi inte gick på möljen eller nått och åt glass, it would have been awesome! Nu ska jag hoppa in i duschen och börjar fixa och göra mig i ordning inför ikväll.

Lessheten..

Lessheten..

2011-04-04 10:15:00

Kul att man klev upp astidigt för att åka på ett möte och så dyker inte personen jag skulle träffa ens upp?!! Oerhört bra början på denna dag/vecka, NOT!

The Uninvited

The Uninvited

2011-04-03 23:01:16

Har precis kollat klart på filmen "The Uninvited". Jag började titta på den igår, men jag vågade inte se klart den förrän nu. Sjukt bra film måste jag säga! :) Nu är det läggdags för min del, ska upp tidigt imorgonbitti.

Fredag-Söndag

Fredag-Söndag

2011-04-03 15:03:40

Fredag: Besikta bilen, tacograttäng till middag, film & Big Brother.
Lördag: Städa lägenheten, "ta hand om mig själv"-kväll, vin & film.
Söndag: The Hills-maraton & forsättning på städningen igår.

Har haft en väldigt lugn helg och det behövdes verkligen. Nu ska jag göra mig redo för att åka hem till mamma & pappa och äta söndagsmiddag, trevligt trevligt! Hoppas ni haft en bra helg allihopa! :*

Sungha Jung

Sungha Jung

2011-04-03 13:22:26

Helt sick! Jag vill också kunna spela gitarr sådär!

Movie night

Movie night

2011-04-01 14:39:14

Igår hade jag och Stina en filmkväll. Vi smaskade i oss godis & ostkrokar, snackade lite skit och så kollade vi på två filmer; 127 hours & The Ghost Writer. Båda två var bra! Tack för en riktigt rolig och mysig kväll! :) ♥


RSS 2.0