Ett steg närmare körkortet...

Ett steg närmare körkortet...

2009-08-31 19:29:18

Åkte ju in till stan idag och gjorde lite ärenden, bland annat skrev in mig på trafikskolan. Ett steg närmare körkortet. Nu ska jag banne mig ta dedär körkortet så fort som möjligt.

BTW! Tips till er som bor i Hudiksvall eller nära Hudiksvall. Det finns en ny affär. Den kanske har funnits där ett tag, men jag har missat det totalt, tills nu vill säga... De säljer i alla fall billiga och snygga Cheap Monday jeans. De kostar runt 400 kr bara och fräsch butik var det också, tyckte i alla fall jag.








Dagens

Dagens

2009-08-31 19:22:30




Svart kavaj - Ginatricot
Vitt linne - Ginatricot
Jeans - Har ingen aning
Stövletter - Skopunkten
Väska - Farmors gamla
Solglasögon - H&M
Klocka - Köpte i Bulgarien

Jag är ingen morgonmänniska

Jag är ingen morgonmänniska

2009-08-31 12:56:26

Imorse ställde jag alarmet på tio, för att för en gångs skull komma upp en lämplig tid och inte sova bort hela dagen, men jag snoozade lite väl mycket. Jag är ingen morgonmänniska och kommer förmodligen aldrig att bli det heller.

Klockan 15.23 ska jag åka bussen in till stan och göra lite ärenden, samt träffa mamma och syrran. Båda två vill köpa lite nya kläder, så de har bett mig att vara smakråd. Får se om det blir en fika på Jambo efteråt. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning, så jag slipper stressa.

Filmkväll med familjen

Filmkväll med familjen

2009-08-31 12:52:26

Jag kände verkligen att jag ville hitta på någonting igårkväll och inte häcka framför datorn resten av kvällen, så jag slog slag i saken. Jag och mamma åkte till Gnarp och hyrde film, tre filmer närmare bestämt. Wallander - Kuriren, Wallander - Tjuven och Bröllopsduellen. Så det blev en filmkväll med familjen igårkväll. Och ett måste när det är filmkväll är; hjärtan chips och cheese balls. Vad är erat måste under en filmkväll?



En händelserik lördag

En händelserik lördag

2009-08-31 12:48:55

I lördagskväll var jag på teater i Mellanfjärden. Teatern hette "Mina damer och Herman" och den var riktigt bra och rolig. Olle Sarri var ju helt klart bäst! Efter teatern gick vi till Sjömärket och åt. Jag åt en räkmacka, gött! Denna tradition som jag och min familj har varje år, att åka på teater i Mellanfjärden och sen äta på Sjömärket, är väldigt trevligt.



Efter middagen åkte jag in till stan, det blev utgång med brudarna. På Stadt träffade jag jättemycket trevligt folk, så det kunde inte bli någonting annat än en trevlig kväll. Två backar läsk spelade och gryyyymmma var dom. Det blev även mycket dans den kvällen, det gillas! Summering: en mycket bra kväll och det tackar jag mina underbara vänner för! ♥

Jag får panik snart!

Jag får panik snart!

2009-08-29 16:12:05

Nu är det bäst att jag börjar göra mig i ordning. Ikväll ska jag först på teater och sen blir det utgång. Så jag måste fixa ombyte som jag ska ta med mig. Men den stora frågan är: VAD SKA JAG HA PÅ MIG IKVÄLL?! Och det typiska är att nu ska jag inte komma på bara en outfit, utan två (eftersom jag ska ha ombyte med mig). Jag får panik snart, craaaap! Ska hoppa in i duschen nu i alla fall. Efter detta inlägg, blir det tyvärr inga fler uppdateringar för idag. Kommer att ha fullt upp. Så imorgon får ni se om allting löste sig för mig eller inte. Wish me luck!

Gratisbio

Gratisbio

2009-08-29 15:40:04

Gratisbio är en hemsida där man enkelt kan samla poäng genom att delta i bland annat olika undersökningar och tävlingar, samt få varuprover och ta del av intressanta kampanjer.

Jag har varit medlem ett bra tag nu, men inte varit speciellt aktiv förrän nu. Genom att jag värvar fler medlemmar tjänar jag mer poäng, vilket resulterar i att jag får möjligheten att växla in mina poäng mot biobiljetter, presentkort till en valfri butikskedja eller en valfri tidningsprenumeration. Man kan även köpa filmer billigt, genom att samla poäng. Detta kan ni också göra om ni blir medlemmar. Bli medlemmar genom att klicka på den här länken, och på så sätt värvas ni av mig.

Come on, man kommer att tjäna på det! Och det är så himla kul och enkelt! :)

O.C

O.C

2009-08-29 15:38:27

Jag blev ensam hemma ikväll, men det gjorde ingenting. Det var skönt att bara ta det lugnt en kväll. Jag låg och kollade på en massa OC avsnitt och det väckte verkligen upp minnen för mig, både bra och dåliga. Men whatever.. bra serie är det i alla fall. Adam Brody, also known as Seth Cohen, är helt klart bäst i hela serien. Man bara älskar honom!

Vilken är din favorit i O.C?

Kycklingsallad

Kycklingsallad

2009-08-29 15:34:32



Jag och syrran tog moppen ner till pizzerian. Ja, ni läste rätt - vi åkte moppe. Och ja, jag var livrädd eftersom det var Bea som körde. Det beror nog på att jag hatar att inte ha kontroll. På pizzerian åt vi en varsin kycklingsallad, som var superb. Nu sitter jag här och är så mätt att jag nästan spricker. Vet fortfarande inte vad som händer ikväll, men det löser sig nog.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Om jag var tjej för en dag...

Om jag var tjej för en dag...

2009-08-28 20:03:11



Har letat den här låten i år och dagar, och har äntligen hittat den nu. Benta goes happyface. Detta är min och min vän kneppish (aka Jonas) låt, helt klart! Den är så klockren så det finns inte, haha!

"Det borde leda till åtal, för jag är trådsmal men tycker jag är fet som en blåval"
Jag är så ful, jag är så tjock, jag är en blekfis
Vad glor du på? Du är så jävla patetisk."




I can't give you anything, if you don't give me all you've got

I can't give you anything, if you don't give me all you've got

2009-08-28 16:38:28

Det var egentligen meningen att jag skulle åka in till stan idag, men jag kapade det. Jag kände mig alldeles groggy när jag vaknade, så jag gick och la mig igen. Tror jag börjar bli sjuk and it sucks!

Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll. Det enda jag vet är att jag och syrran ska åka och äta nu och att jag kommer att vara ensam hemma resten av kvällen. Syrran ska åka till en kompis, mamma är i gävle och pappa ska äta middag med några arbetskamrater. Så vi får väl se vad jag hittar på. Nu ska jag hoppa in i duschen.

8 mile

8 mile

2009-08-27 21:59:50



Nu sitter jag här och har filmen "8 mile" i min hand. Linnéa har varit snäll och lånat ut den till mig. Sist när jag såg den här filmen, satt jag och några till hemma hos Linnéa och spolade tillbaka filmen minst 10 ggr. Anledningen var för att vi ville se den sista battlen mellan B-Rabbit och Papa Doc. Älskar verkligen den låten! Får till och med gåshud när jag kollar på det.

Och sist när jag var hos Ida så satt hon och jag och kollade på den battlen på youtube. Det fick mig att vilja hitta någon som hade filmen direkt och se filmen så fort som möjligt. Och nu så har jag fått låna den av L. Nu ska jag bara göra i ordning lite varm oboy och sen ska jag lägga mig och kolla på den. Vad tycker du om filmen 8 mile?

Mary Kay produkterna har kommit!

Mary Kay produkterna har kommit!

2009-08-27 21:57:32



Igår åkte mamma och hämtade Mary Kay produkterna som äntligen har kommit! Har redan provat dem och jag kände direkt att min hud blev mycket lenare och mjukare. Mary Kay is the shit!

Mellanfjärdens teater: "Mina damer och Herman!"

Mellanfjärdens teater: "Mina damer och Herman!"

2009-08-27 18:27:37

Lördagen kommer att bli en händelserik dag. Jag har fått biljetter genom jobbet, så på lördag ska jag först på teater och sen ska jag äta middag på restaurangen Sjömärket. Det är tredje året i rad nu som jag ska dit och jag hoppas att det är lika roligt och trevligt som det har varit de senaste åren. Årets teater heter "Mina damer och Herman!" och jag ser verkligen fram emot den. HÄR kan ni läsa, se bilder och boka.


Nu ligger jag och kollar på tv med denna sötnos

Nu ligger jag och kollar på tv med denna sötnos

2009-08-27 14:55:22



Nu ligger jag och kollar på tv med denna sötnos. Hon älskar att kolla på tv och hon älskar även att hoppa in i tv:n. Stackarn tror att hon ska lyckas flyga på personerna i tv:n, haha! Hon är så söt, isn't she?

Biljard, Bockarna och "Vem är Bingo Rimér?"

Biljard, Bockarna och "Vem är Bingo Rimér?"

2009-08-27 14:51:39

Igår åkte jag 22.20 bussen in till stan, för andra gången igår. Det blev lite av en impulsgrej - jag skulle gå på bockarna med grabbarna; Anton, Erik, Haime, Hans och Alex.



Först så gick vi på Manis och jag kollade på när grabbarna spelade biljard. Senare gick vi vidare till Bockarna och där träffade jag även Linnéa och Sandra. Det var mycket känt folk ute, vilket var väldigt trevligt. Jag var praktiskt taget nykter och hade roligt i alla fall. (y) Anledningen till varför jag gick ut var för att träffa folk och bara umgås. :) Det roligast jag hörde under kvällen var helt klart: "Vem är Bingo Rimér?". Vem vet inte vem Bingo Rimér är liksom? (Personen i fråga som frågade detta hålls anonym).


Jag och Alex inne på Bockarna, fint sörrö!

När de stängde, kom Lundh och hämtade oss och skjutsade hem oss till L. Vi fikade och snackade lite skit, samt mobbade Lundh för att han spelade wow. Haime och Anton kom även och joinade oss en liten stund. Sen somnade vi till Sweet Home Alabama.

När vi vaknade imorse, åkte vi typ direkt. De skulle åka till Sundsvall på en mässa angående jobb i Vemdalen, så jag fick skjuts hem. Tack för det! De frågade om jag ville följa med, men jag kapade. Ska dona på här hemma istället.

"I fell in love, I fell in love last night"

"I fell in love, I fell in love last night"

2009-08-27 14:46:08



Nu har jag börjat gilla Miss Li. Har aldrig ALDRIG tyckt om henne, utan har inte lyssnat på hennes musik någonting just. Mina vänner har gjort det länge, men det är just nu jag har uppmärksammat hennes musik. Det började nog när jag såg henne på "Allsång på Skansen" när hon framförde denna låt, som även är min favoritlåt med henne. Hon är gryyyymmmm! Vad tycker ni om henne och hennes musik?

Shopping med Mr. Andersson

Shopping med Mr. Andersson

2009-08-27 14:42:55

Jag klev upp klockan 9 (tack vare att A ringde och väckte mig), gjorde mig i ordning och åkte 11.20 bussen in till stan. A gick på arbetsförmedlingen och jag gick på Gina Tricot. Där träffade jag på Cicci och hon henkade sedan med oss runt på stan. När jag hade handlat klart allt, och gick och kånkade på en jäkla massa kassar, träffade vi på Ida, Desse, Johanna, Frulle och Andreas. Då gick vi på Skutan och fikade; räksmörgås. Jag och A delade, men han åt upp det mesta. Jag var inte så hungrig. Sedan åkte vi 14.15 bussen hem.

Mina inköp:

Kalender - Bokia


Puder och foundationsvamp - H&M


Tjocktröja - Ginatricot


Svart kavaj - Ginatricot


Skärp - Ginatricot


Overknee-stövlar - Knapps

Allt gick på runt 1500 kr. Tänk vilken skillnad det är mellan tjej- och killkläder egentligen? Allt detta fick jag för 1500 kr. Om en kille skulle handla för så mycket, skulle han få kanske ett par jeans och kanske en t-shirt. Varför är det så?

Gårdagens

Gårdagens

2009-08-27 14:35:17



Jeansleggings - Hollywood
Vitt linne - Gina Tricot
Randig tröja - Gina Tricot
Klocka - Köpt i Bulgarien

Morgondagens planer

Morgondagens planer

2009-08-26 00:33:25

Imorgon ska jag åka in till stan med André. Han ska först på arbetsförmedlingen och sen ska vi gå runt på stan och kika lite, fika lite, shoppa lite. Who knows? Har fått min lön nu, så nu är jag glad. Det är så mycket jag vill ha nu och nu kan jag äntligen shoppa! Sen på kvällen kanske det blir bockarna som gäller. Någon mer som ska ut? Wellwell, nu är det bäst jag går och lägger mig, så jag inte sover över och missar bussen.



Musik är väldigt intressant

Musik är väldigt intressant

2009-08-25 15:41:30

Musik är väldigt intressant anser jag. Är det inte ganska fränt att man kan ha så många minnen till en viss låt? Att när man lyssnar på en låt så ploppar vissa stunder av ens liv eller vissa personer upp i ens huvud. Och att vissa låtar sätter sig fast så hårt att man kan texten utantill dessutom. Tycker att det är helt gaaaalet fränt egentligen. Håller ni inte med?

Jag kom och tänka på detta nu för att jag hittade denna låt och den fick mig att tänka på Kadir, en väldigt underbar vän till mig. He's my fuckin' sweet turk och jag är hans ögonsten. När jag hörde denna låt, fick det mig att tänka på tiden då jag umgicks med honom dagligen. Han bodde granne med mig och vi umgicks nästan varje dag ett tag. Vi spelade tv-spel, snackade lite skit och lyssnade på musik. Han spelade bland annat upp denna låt för mig och varje gång jag lyssnar på den nu så tänker jag på honom. Nu bor han i Stockholm, så jag träffar han inte alls nu längre, vilket jag anser är väldigt tråkigt. I miss you, dude!


Brother Ali - Forest Whitaker

Bartenderutbildning

Bartenderutbildning

2009-08-25 11:41:21

Inatt låg jag och pratade med min vän Thomas. Han berättade för mig att han skulle åka bort i fyra veckor och jag blev tilfrågad om jag ville följa med. En fyra veckors bartender utbildning i Göteborg, som är en av de bästa bartender utbildningarna i Europa. De kräver inga förkunskaper alls och man lär sig sjuuukt mycket på dedär fyra veckorna. Blev sjukt sugen på att följa med, men då måste jag hosta upp 15 tusen och det vet jag inte om jag har, så vi får se hur det blir. Men jag hoppas! Annars är detta ett tips till er som vill gå en bartenderutbildning. Ni kan läsa information om skolan HÄR, samt kolla på videon nedanför om skolan. Sjukt nice, eller vadå?


Soft söndag & måndag

Soft söndag & måndag

2009-08-25 11:32:48

Åkte som sagt till André igår och hade Harry Potter Maraton. Senare kom även Sören och joinade oss. Då åkte vi till Statoil och köpte chips och godis och sen fortsatte vårat maraton. Runt fyra tiden åkte Sören hemåt, eftersom han skulle åka tillbaka till Luleå kl. 08.00 imorse. Han börjar skolan igen, så man kommer inte få träffa han förrän vid jul, buhu. :( Vi fortsatte vårat maraton och somnade runt 05.00 tiden. Vaknade vid halv ett och då fortsatte vårat Harry Potter Maraton, eftersom vi inte hann se alla igår/inatt och tyvärr så kunde vi inte kolla på den nya för det var så dålig kvalite.

Istället började vi kolla på Californication och såklart har jag fastnat totalt för en serien nu. Blir väl att jag kommer att ligga och nöta det hela dagarna nu, eftersom jag fick hela säsongerna ett och två av André. (y) Någon mer som kollar på eller har sett Californication? Isf vad tyckte ni om serien?

Harry Potter-kväll

Harry Potter-kväll

2009-08-23 19:16:09

Nu sitter jag hos min bästa vän André och degar. Han är i duschen nu, så jag sitter här och nördar lite. Vi ska snart sätta oss och kolla på film; närmare bestämt Harry Potter. Vi ska ha en "Harry Potter-kväll" ikväll och kolla på alla filmer, till och med den nya. Det ser jag väldigt framåt emot, eftersom jag inte har sett den än. Är det bara jag eller tycker någon mer än jag att dom filmerna är så mysiga?





Dagen efter

Dagen efter

2009-08-23 19:06:20

Det är dagen efter och jag mår prima ballerina. Det är nog tack vare att jag lyssnade på mitt egna lilla bakis-råd. Inatt när jag kom hem tog jag ett glas mjölk och en alvedon och en iprem, vilket resulterade i att jag inte är nå bakis idag. I'm goooood!

Gårdagen bjöd på en massa roligheter. Det började med inflyttningsfesten hos Loffe. Vi hade lite problem att hitta dit först, men vi lyckades tillslut. När man kom in i hans nya lägenhet, möttes man av många kända ansikten. En väldigt trevlig förfest! Ringde sedan våran privata chafför, Patrik, och han var snäll och skjutsade oss till Stadt.

Inne på Stadt möttes man också av många kända ansikten, vissa bättre än andra. Det går ju tyvärr inte att komma undan vissa pack, men det gick ju bra ändå. Bara att undvika och ignorera! :) Det enda dåliga med gårdagen var att tiden gick alldeles på tok för fort. Men tiden går ju fort när man har roligt, right?

Men det helt klart bästa med hela kvällen var:
  • Den 60-åriga gubben som ville bråka med allt och alla oavsett. Han kastade ifrån sig sina glasögon och sen var det fit for fight. Haha, helt galen gubbe!
  • Sörens citat: "Det är bara att stoppa in den och njuuuuuut!"
Bilder kommer senare!

Kanske dags att göra sig i ordning?

Kanske dags att göra sig i ordning?

2009-08-22 15:56:42

Klockan är snart fyra, så det kanske är dags att göra sig i ordning? Är i alla fall nyduschad nu, så jag sitter här med en turban på huvudet och inkurad i min siden kimono, mys. Ska klä på mig nu, börja sminka mig och fixa håret.

Ikväll ska vi på inflyttningsfest hos min vän Loffe och senare drar vi vidare mot Stadt. Hoppas på en gryyymmm kväll och jag tror det kommer att bli det också! Sitter nu och taggar till David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch (Låten finner ni HÄR!). Man kan inte bli någonting annat än taggad när man lyssnar på den låten, eller vad tycker ni? Wellwell, det var dags att göra sig i ordning ja. Hoppas att ni får en bra kväll ikväll och så ses vi kanske i vimlet? In i dimman bah!

Fransk manikyr

Fransk manikyr

2009-08-22 15:40:12


Isadora Fransk Manikyr - Tip White och Creamy Nude

Min kära syster gjorde fransk manikyr på mig idag och så här blev resultatet. Tack syrran!

Vaknade på fel sida idag...

Vaknade på fel sida idag...

2009-08-22 11:03:15

Vad roligt det är när man vaknar och kollar ut genom fönstret och upptäcker att det verkligen spöregnar. Och när man går in på yr och läser där att det ska spöregna heeeeela dagen. Skitkul! Visst, det är ganska mysigt med regn, men det är förjäkla tråkigt också. Är hösten redan här? Får hoppas på att det blir strålande sol imorgon, annars deppar jag ihop totalt. Tiden går ju så himla fort, håller ni inte med? Wellwell, men tanke på att det regnar så får man i alla fall inte dåligt samvete för att man sitter inne och gör absolut ingenting. Vilket roligt liv man har, not. Usch, vaknade på fel sida idag känner jag...

Sexy Bitch

Sexy Bitch

2009-08-21 19:39:35


Denna låt går på repeat i mina högtalare just nu. En ny partylåt!

Bilder från Stinas sista utgång i Hudiksvall

Bilder från Stinas sista utgång i Hudiksvall

2009-08-21 18:05:52





Sova, äta, sova, äta, sova?

Sova, äta, sova, äta, sova?

2009-08-21 17:29:04

Idag kändes det verkligen som att jag var två år igen. Det enda jag gjorde när jag var liten var att äta, sova och skrek när jag inte fick som jag ville. Och det är precis vad jag har jag gjort idag, om man bortser ifrån skrikandet vill säga.

Jag har även varit ensam hemma hela dagen, så jag har inte haft någon som har sagt åt mig att jag måste kliva upp till exempel, så idag sov jag till klockan tre. Eller ja, först så vaknade jag vid klockan 08.00. Då klev jag upp och åt frukost, sen gick jag upp och la mig igen och sov till klockan 15.00 och då gick jag upp och åt någonting litet igen. Jag har ingen aning om hur jag lyckades med detta, att sova en sisådär 14 timmar. Jag gick inte och la mig senare än vanligt eller nått heller. Weird.. men nu är jag utvilad i alla fall.

Vad ska jag göra ikväll? Jag blir bara hemma ikväll. Jag ska föra över mina bilder från den gamla datorn till den nya och sen ska jag fortsätta med städningen och ommöbleringen, samt att syrran ska göra fransk manikyr på mig. Och såklart äta middag och sen sova. Detta fick mig att fundera; är det såhär mina dagar kommer att se ut nu när jag inte går i skolan? Sova, äta, sova, äta, sova? Nä, nu får det tamejfan bli ändring, vägrar ha det såhär! Imorgon blir det i alla fall en efterlängtad utgång. Någon mer som ska ut imorgon?

Chicken/Curry

Chicken/Curry

2009-08-21 00:10:21



Har varit hungrig i stort sätt hela dagen. Ni vet när man går och kollar i kylskåpet efter någonting gott att äta och det finns verkligen ingenting? Det har jag gjort idag. Det har inte funnits någonting hemma som har varit lockande. Men när mamma  kom hem ifrån jobbet hade hon med sig en jambo macka till mig; Chicken/Curry of course. Tack Mamma, you're the best! ♥ Jag struntar fullkomligt i om hela jag kommer att lukta curry, för det är det värt. Det är helt klart den godaste mackan, mm-hmm!

Var hittar man snygga over-knee stövlar?

Var hittar man snygga over-knee stövlar?

2009-08-20 15:24:18

Nu till hösten är det over-knee stövlar som gäller. Var lite skeptisk till det i början, men har nu insett hur snyggt det egentligen är. Vad tycker ni? Jag tänker i alla fall införskaffa mig ett par så fort som möjligt. Har ni några tips på var man hittar snygga over-knee stövlar?


Snart helg!

Snart helg!

2009-08-20 15:16:50

Idag är det torsdag, vilket betyder att det snart är helg. Dagarna går så fort nu för tiden. Men det är kanske för att jag sover bort hela dagarna. Får bli en ändring på det! Men i alla fall.. det är helg snart och jag är sjuuukt taggad på att gå ut. Jag som har en ny klänning och allt. Lägger upp en bild på den senare!

Nu sitter jag här framför datorn med en söt liten kattunge i mitt knä som sover, så söt! Funderar på vad jag ska göra härnäst. Om jag ska städa och möblera om eller om jag ska lägga över bilderna från min gamla dator till min gamla. Men hur skönt är det inte när man har städat klart och man ser hur fint resultatet blev och kan bara lägga sig i sängen och slappna av? Tror jag börjar med städningen faktiskt, ska bara hitta orken först.

Skolstart!

Skolstart!

2009-08-20 12:36:18

Det kändes riktigt konstigt imorse när syrran åkte iväg till skolan och inte jag. Jag förstår fortfarande inte att jag har slutat skolan och kommer förmodligen inte att förstå det förrän om några veckor heller. Ett tips, till er som börjar skolan nu, på hur man ska klara sig igenom skolåren. Ett tips som jag själv inte följde så bra, men önskade att jag följde: Gör läxorna direkt när ni får dom! Låt de inte ligga kvar till sista dagen, så att ni får stressa. Jag önskade att jag gjorde så, men istället gjorde jag det sistnämnda, vilket gjorde det till ett rent helvete. Men jag lyckades, som tur var. Men jag rekommenderar verkligen att göra läxorna direkt, så man kanske man till och med kan lämna in det innan sin deadline (det är ju alltid ett plus, om man har möjlighet att göra det!). Jag önskar er lycka till!

Onsdag

Onsdag

2009-08-19 20:12:15

Eftersom jag inte kunde somna om imorse, klev jag upp. Låter logiskt va? Wellwell... Jag åt frukost med pappa, som skulle åka iväg och spela golf, och sen satte jag mig och kollade på film - två filmer rättare sagt. Step up och Step up 2, riktigt gryyyymma filmer om ni frågar mig. De rekomenderas verkligen!

Efter middagen tyckte vi att det var dags för Alix och Lily att träffas face-to-face, och det gick förvånandsvärt bra. Alix var lugn, medans Lily reste ragg till en början (trodde det skulle vara tvärtom, om jag ska vara helt ärlig). Sen gosade dem och Alix pussade lite på henne. Det var så gulligt.

Just nu mår jag inge vidare, tyvärr. Kände mig febrig imorse och nu känner jag mig lite yr (OKEJ, yrare än vanligt!) och har en konstig känsla i magen - inte bra. Därför blir jag hemma ikväll och bara tar det lugnt. Får ta igen det jag missade ikväll, på lördag. Nu ska jag ta mig en alvedon och lite varm oboy och läsa min nya Cosmopolitan som kom i brevlådan idag. Ciao!

Bilder från utgången 090808

Bilder från utgången 090808

2009-08-19 09:52:02

Gick in på X-nöjet's hemsida och hittade dessa. Enjoy!




Ofrivillig väckning!

Ofrivillig väckning!

2009-08-19 07:21:05

Godmorgon alla kära läsare! Nu undrar ni säkert varför jag är vaken den här tiden och det ska jag tala om för er - det var inte frivilligt. Utan jag blev väckt av en viss liten kattunge klockan 06.30 och nu kan jag inte somna om. Buskatten själv har nu slocknat alldeles bredvid mig i sängen, nu när jag är klarvaken. Schysst brud! Det känns helt omöjligt att somna om nu, så det är lika bra att kliva upp nu och äta en rejäl frukost och sen sova en sväng mitt på dagen istället.


Hon väckte mig kl. 06.30, och sen gick hon och la sig och sov. Schysst brud!

Kattbebis!

Kattbebis!

2009-08-18 22:01:56

Nu har vi äntligen gjort det - vi har hämtat kattbebisen. Det gick jättebra att hämta henne, bättre än jag trodde. Just nu springer hon fram och tillbaka genom mitt rum och leker med sina nya leksaker, samt utforskar sin nya miljö. Hon leker för fullt och Alix, vår andra katt, sitter utanför min dörr och jalmar. Han är fruktansvärt nyfiken på vem det är som är här inne, men de får inte träffas förrän imorgon. Det kommer bli så spännande!




Är hon inte söt?

Säsongpremiärer för dina favorit serier

Säsongpremiärer för dina favorit serier

2009-08-18 15:50:59

  • One Tree Hill (Säsong 7) - 31 Augusti 2009
  • Gossip Girl (Säsong 3) - 31 Augusti 2009
  • LOST (Säsong 6) - Februari 2010
  • Ugly Betty (Säsong 4) - 25 September 2009
  • Heroes (Säsong 4) - September 2009
  • House (Säsong 6) - 21 September 2009
  • Grey's Anatomy (Säsong 6) - 24 September 2009
  • Desperate Housewives (Säsong 6) - 27 September 2009
  • 90210 (Säsong 2) - 25 Augusti 2009
  • Smallville (Säsong 9) - September 2009
OBS! Dessa datum är världspremiärer för säsongerna, som sker i USA. Så svensk tv sänder säsongspremiärerna en kort tid efter dessa datum.

Svar från frågestund

Svar från frågestund

2009-08-18 15:40:31

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Motivera varför.
Envis - Om jag vill ha någonting, så ser jag till att jag får det. Om jag vet att jag har rätt, så står jag fast vid det. Så ja, jag är väldigt envis av mig och det kan vara både bra och dåligt, det beror på.
Godhjärtad - Jag bryr mig väldigt mycket om mina nära och kära. Om någon vill ha mitt stöd, står jag bakom den personen. Om någon vill prata, så lyssnar jag. Om någon behöver gråta ut, så finns min axel där. Jag finns där för mina nära och kära oavsett! ♥
Utåtriktad - Jag är väldigt social av mig. Kan t.ex. inte sitta hemma och uggla, utan vill ut och hitta på (nya) saker hela tiden. Jag får även nya vänner väldigt lätt.

Varför började du blogga?
I början så skaffade jag en blogg, bara för att min kompis Malin hade en och för att jag tyckte det verkade kul. Dock använde jag den aldrig, utan det var inte förrän något år senare som jag började ta det på allvar. Det var nog i samband med att det skapades ett behov för mig av att skriva ut mina känslor och vardagsbetraktelser och utvecklade detta som en liten dagbok - min blogg.

Vilken är din favoritlåt just nu?
För nuvarande är det "Pitbull - I know you want me (Calle Ocho)", den är gryyyymmt bra!


Hur funkar en iPhone egentligen? Är dom bra? Jag funderar på att köpa en. :)
Jag tycker att min iPhone funkar helt fantastiskt utmärkt! Det är absolut värt pengarna.

Är du en romantiker som föredrar en mysig hemmakväll med pojkvännen eller partypingla som föredrar att vara ute med brudarna?
Som ni nog har märkt, om ni läst min blogg, så är jag både och (haha!). Jag uppskattar verkligen att kunna sitta hemma och ha en mysig hemmakväll med min pojkvän, men jag uppskattar också en utekväll med mina brudar. Jag kan inte riktigt välja mellan dessa.

Har du ett förhållande eller är du singel?
Jag är singel nu för nuvarande, men inte så länge till. ;)

Spelar du något instrument?
Nej, det gör jag tyvärr inte, men jag har gjort det. När jag gick i fyran så började jag spela piano och spelade i tre år, så ibland när jag sitter hemma så brukar jag spela på några låtar som jag lärde mig då. Och för några år sedan var jag med i ett band med tre av mina bästa tjejkompisar och då spelade jag elgitarr.

Hund eller katt?
Det kan jag inte riktigt välja mellan, jag älskar båda. Jag har redan en katt som är fem år och idag så ska vi åka och hämta en kattunge som är 12 veckor. Vill även skaffa en hund, men det går tyvärr inte mina föräldrar riktigt med på, så jag får väl ta och skaffa en när jag flyttar hemifrån antar jag.


Alix, 5 år och Lily, 12 veckor

Först vill jag säga GRATTIS till studenten! :) Sen vill jag fråga: vad gick du ut med för betyg?
Högstadiet: 265 poäng
Gymnasiet: 14,0

Vad använder du för smink? Och vad använder du för ansiktskrämer, kroppskrämer och hårprodukter? Skulle vara kul att veta! :)


Smink: Bronzing Powder, Compact Powder 12 Sandy, Define-A-Lash Mascara, FACE Stockholm Mascara, Isadora Eyeshadow Classic Brown, Isadora Eyeshadow Purple, Rouge, Isadora Hydralight 60 Blond Beige, Lipgloss Beige, Eyeliner Black, Oriflame Eyeshadow Bronze


Ansiktskräm: Programma Purificante Purifying Milk, Programma Purificante Purifying Lotion


Hårprodukter: Sunsilk schampo och balsam
Kroppskräm: LdB Duschkräm och LdB Bodylotion Strawberry

Jag läste i ett tidigare inlägg att du tänkte plugga och flytta. Det fick mig att vilja fråga:
1. Vad ska du plugga? Jag har alltid varit intresserad av att jobba med inredning och nu har jag hittat en utbildning som passar mig perfekt. Så jag kommer att plugga till Inredare.
2. Vart ska du flytta? Folkhögskolan ligger i Eskilstuna, så jag kommer förmodligen att flytta till Stockholm (som jag alltid har velat) och pendla däremellan. Därefter får vi se vart jag kommer att plugga vidare, på en högskola denna gång. Kommer att gå folkhögskola bara för att få arbetsprover som jag behöver ha med mig till högskolan.

Var brukar du oftast handla dina kläder? Tycker du jämt har så fina kläder. :)
Jag brukar oftast handla kläder på Gina Tricot, H&M, Hollywood och Nelly.com

Snygga laptop-skal

Snygga laptop-skal

2009-08-18 15:27:33

Med tanke på att jag fick en bärbar i födelsedagspresent av mina föräldrar, tack ännu en gång (!), så har jag börjat fundera. Är det bara jag som anser att bärbara datorers utsida ser väldigt tråkiga ut? Jag tycker i alla fall det och jag har hittat en sida där det finns snygga laptop-skal (eller vad man nu ska kalla dem?). Om man skaffar ett sådant laptop-skal, fräschar man upp hela laptopen liksom och det blir som en helt ny laptop. Funderar starkt på att skaffa en.

Här är några exempel:

Den första är min favorit! Och de finns även i olika färger. Här kan du hitta fler.

Artonde augusti

Artonde augusti

2009-08-18 15:22:45

Innan jag gick och la mig igår, så hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Det kändes som om jag hade en bomb i mitt huvud som kunde explodera vilken sekund som helst. När jag vaknade imorse hade huvudvärken inte försvunnit ännu, så det tog väääldigt lång tid innan jag klev upp. En rejäl sovmorgon blev det.

Har inte någonting planerat idag, förutom att.... (ÄNTLIGEN!) hämta min kattbebis! Vi får väl se hur allting går med det, med tanke på våran andra katt. Pappa har pratat med en kattsamarit och fått råd av henne. Hon sa bl.a. att man skulle låta den nya katten vara i ett rum första dagen, så den får våran lukt så att säga (så det inte blir alltför främmande för våran andra katt) och sen får väl vi, som sagt, se hur allting går. Uppdaterar er senare!

Min födelsedag

Min födelsedag

2009-08-18 15:08:42



Igår kom min syster in i mitt rum, sjungandes Ja må hon leva, ja må hon leva" och bärandes på en bricka. Hon kom med min present och frukost på säng som bestod av; varm oboy och rostade mackor med chorizo på. Jag tyckte det var sjuukt gulligt av henne! :)

Ett litet tag efter mitt uppvaknande kom Karolina på besök. Så min dag har spenderats med syrran och Karolina, trevligt trevligt! Senare kom mamma och pappa hem och då blev det middag; karree, potatissallad och rödvinsås (my favorite!).

Det var även ett flertal personer som gratulerade mig både på facebook, msn och sms idag och det tackar jag så himla mycket för. Det gjorde mig väldigt glad, ni är så söta! :)

My sweet 19

My sweet 19

2009-08-17 00:18:24


IDAG FYLLER JAG 19 ÅR!

Jag fick precis vad jag önskade mig!

Jag fick precis vad jag önskade mig!

2009-08-16 23:26:16

Dagen började med att släktingar och grannar hit för att gratulera mig, för att de inte har möjlighet att komma imorgon då jag egentligen fyller år. Det fikades och jag öppnades paket, det gillas! Imorgon kommer mina vänner och gratulerar mig. :)

Och eftersom både mamma och pappa jobbar imorgon, på min födelsedag (!), så fick jag deras present nu ikväll. Jag fick precis vad jag önskade mig - en bärbar dator!!! Vem har världens bästa föräldrar? JAG, JAG, JAG!


Acer Aspire 5536 Vista Premium

Lördagskvällen spenderades i Gnarp

Lördagskvällen spenderades i Gnarp

2009-08-16 23:21:43

Det blev ju ingen utgång för mig igår, för ovanlighetens skull, och jag kände verkligen att jag ville hitta på någonting, så... Jag fick skjuts av mina föräldrar, som var påväg till Sundsvall, till André i gnarp. Där umgicks jag med honom och Sören hela kvällen. Pizzasvull, Tekken 4, skata (de lärde mig åka skateboard, eller i alla fall "steg 1" och "steg 2") och så kollade vi på film. Vi kollade på "Wrong Turn 2" som vi sedan skämdes över att ha kollat på, eftersom det kan ha varit bland de äckligaste och sämsta filmerna vi någonsin sett. Det blev många goda skratt den kvällen och det behövdes verkligen. Tack grabbar för en kanon kväll, ni är bäst!

Goodmornin'

Goodmornin'

2009-08-14 11:50:14



Jag kliver upp tidigare och tidigare för varje dag som går. Idag klev jag upp tidigt och åt en ganska rejäl frukost; vaniljyoghurt med müsli, en hårdbrödmacka och ett glas mjölk. Nu är jag redo för att ta tag i dagens planer, vilket är städa och åter städa. Ikväll ska jag och familjen åka till min morfar och gratulera honom. Han fyller 76 år idag, grattis till honom! ♥ Wellwell, bäst att ta tag i städningen nu innan jag blir för trött för att ta hand om det. Uppdaterar er senare! 

Dagen efter

Dagen efter

2009-08-13 22:49:40

Idag har jag mått som jag brukar göra, dagen efter. Hade för vana förut att alltid dricka ett glas mjölk och ta en alvedon+ en iprem innan jag gick och la mig. Då mådde jag alltid kanon-bra när jag vaknade dagen efter, inge bakis överhuvudtaget. Vad hände med den vanan egentligen? Bra fråga... Har ni också ett bakis-knep?

Det var en riktigt rolig kväll igår. Anton, en av mina bästa killkompisar, fyllde 18 år igår, så jag och några grabbar gick ut för att fira honom. Först var vi hos Alexis på förkrök och gick till Bockarna vid elva tiden. När vi stod utanför i kön såg man verkligen att det var knökfullt där inne och kön gick väääldigt segt, men tillslut så lyckades vi komma in vi också (of course?!). Där inne träffade jag väldigt många kända ansikten, speciellt personer det var längesen man träffade - vilket alltid är trevligt att göra. Tyvärr så har jag inga bilder ifrån gårdagen, men jag hade väldigt roligt. Tack för en rolig kväll! :)

Nu ska jag återgå till min varma och mysiga säng, där jag praktiskt taget har spenderat hela dagen, och fortsätta kolla på SatC och läsa Cosmopolitan.

Värmeskyddande spray

Värmeskyddande spray

2009-08-12 15:32:08

Jag som använder plattång och hårfön dagligen, är i väldigt stort behov av att köpa en värmeskyddande spray. Jag har hittat några stycken nu på Eleven som jag tycker verkar kanon bra. Så nu har jag lite beslutsångest och tänkte rådfråga er läsare. Har du provat någon av dessa? Är den bra eller dålig? Vilken är/verkar bäst? Har ni några andra tips på värmeskyddande spray?


Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist  -  79 kr
Om du använder plattång för att få ditt hår rakare är det här produkten för dig. Denna mist innehåller antioxiderande grönt te-extrakt, som skyddar håret från plattångens värmeskador. Använd misten på hårets båda sidor innan du använder plattången.
  • Spraya i handdukstorrt hår och föna.
  • Spraya igen på varje sektion och sida innan du använder plattången.
  • Resultatet är ett rakt och skinande hår som ser underbart ut
  • Innehåll: 200ml






Scandinavian Formula Värme-Spray - 79 kr
Denna produkt hjälper till att skydda ditt hår mot värmeskador orsakade av sol, fön-, lock- eller plattång. Värme-Spray innehåller skyddande ämnen som aktiveras vid värme av olika slag. Du förkortar torktiden, skyddar håret mot slitage och får tillbaka glansen i ditt hår.
  • Spraya i handdukstorrt hår, föna/torka och styla håret. Spraya i torrt hår om du bara vill skydda håret mot solens värme.
  • Innehåll: 200 ml
  • Skyddar mot värmeskador



Get InStyle Heat Protection - 90 kr
Innehåller veteprotein som tillsammans med silikon formar ett skyddande skikt på hårfibrerna - upp till 300 graders värme. Berikat med antioxidanten lakrits som har fuktbevarande egenskaper för att bibehålla styrka och vitalitet.
  • Värmeskyddande spray som skyddar vid föning & användning av plattång.
  • Innehåll: 200 ml

Musik tips!

Musik tips!

2009-08-11 19:38:51


T-pain ft. Akon - Bartender


Akon - Beautiful

Jag fick en helt ny byrå för under 200 kr

Jag fick en helt ny byrå för under 200 kr

2009-08-11 19:25:51

Det är väldigt lätt att fräscha upp någonting gammalt. Denna byrå har vi haft i typ hundra år, eller ja... inte så länge, men ni förstår hur jag menar. Och den blev som ny, för bara några ynka kronor. Jag som verkligen hatar furu-trä, slipade den och målade om den vit. Tog bort benen och de fula knopparna och ersatte dem med nya fräscha. Jag fick en helt ny byrå för under 200 kr.

Vad tycks?


Före - tråkig furu färg


Efter - Fräsch vit färg, nya knoppar och nya ben

Kina med brudarna

Kina med brudarna

2009-08-11 01:02:43

Ikväll tog jag bussen in till staden för att gå och äta på Kina med mina brudar. The special occasion var att vi ville hitta på någonting speciellt just nu ikväll och för att kunna ta ett riktigt farväl till Stina, buhu. Hon och Marcus flyttar till Luleå imorgon och kommer att bo där i ungefär sex år, pga. studier. Alldeles på tok för länge, anser jag då, men jag är så glad för deras skull. :)

Maten bestod av förrätt (räkchips och vårrullar), varmrätt (middag för tre, emma ville inte dela mat med oss haha!) och efterrätt (friterad banan med glass, vad annars?). Mellan maträtterna och under själva middagen (of course) pratade vi som vanligt om allt mellan himmel och jord. Det jag tycker är så sjukt, men ändå så härligt, är att vi fyra hittat varandra och verkligen kan prata om allt tillsammans. Så synd att vi ska splittras bara, eller ja.. vi kommer ju inte att göra det på riktigt. Nu inom en snar framtid ska jag, Emma och Jenkan göra en roadtrip och åka upp och hälsa på dom. Vara där i några dagar; gå på stan, kika runt, umgås och festa. It will be awesome! Jag längtar redan, haha!

Efter att vi proppat i oss all god mat, strosade vi runt i staden. Var nästan så att man rullade ut därifrån, haha. Och vid halv tio tiden sa vi hejdå till varandra och åkte och varsitt håll. Nu är jag hemma och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Godnatt!





En påminnelse!

En påminnelse!

2009-08-11 00:25:38

Det är bara en vecka kvar tills jag fyller år nu! Eller om man räknas med att klockan är över tolv nu, så är det faktiskt bara sex dagar kvar. Wie, längtar som en tok. Jag blir som ett litet barn igen, älskar presenter!!!

Nu är det dags att göra sig i ordning!

Nu är det dags att göra sig i ordning!

2009-08-10 15:45:07

Jag kom hem för ungefär två timmar sedan och har suttit här sen dess och uppdaterat bloggen. Nu är det dags att göra sig i ordning! Ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka in till stan runt sex tiden. Jag ska nämligen gå och äta på Kina med brudarna; Stina, Jenkan och Emma (♥). Väldigt trevligt! Uppdaterar senare när jag har kommit hem.

Sommarstugan

Sommarstugan

2009-08-10 15:41:31

Igår åkte jag, familjen och Karolina upp till våran sommarstuga.
Här kommer en kort sammanfattning om vistelsen där, i bilder:




  • Läskig "bebis" på Ica
  • Poker-turnering
  • Grillat
  • Tre födelsedagar firades, jag fick 500 kr! (y)
  • Hemsökta hus
  • Godaste frukosten ever!

Utgång

Utgång

2009-08-10 15:11:01

I lördags blev det utgång (på't igen bah!). Först kom Ida hem hit och vi körde pyramiden, bara hon och jag, för att komma igång. Vid nio tiden åkte vi in till stora staden Hudiksvall. Vi åkte till Björn, also known as Lil Wayne, och fortsatte festandet där. Firade André för att han fyllde 21 år, grattis gubben! ♥ Vid elva tiden gick vi vidare till Stadt och det första vi gjorde när vi kom in var att köpa asgoda drinkar. Sedan dansade vi resten av kvällen. Tack för en rolig kväll!

Några bilder från kvällen:

Jag och födelsedagsbarnet + Jag och Ida när vi surplar i oss våra drinkar


Min och Idas übergoda drinkar, mmmmums!

Lördagens outfit

Lördagens outfit

2009-08-10 15:06:33


Jag har håret uppsatt på detta kort, i fall ni undrar om jag har klippt mig eller nått.

Svart body - Gina tricot
Vit kjol - Gina tricot
Skärp - Gina tricot
Sandaletter - Knapps

Fest i "stora" Bergsjö

Fest i "stora" Bergsjö

2009-08-10 15:06:17

Igårkväll fick jag och Ida nå ryck och bestämde oss för att åka på fest. Först så satt vi och för-förfestade hos Ida. Lyssnade på lite nostalgimusik och gjorde oss i ordning. Senare åkte vi vidare till Pontus och förfestade där. Ännu senare åkte vi till SGU och fortsatte festandet där med en massa folk. Var förvånad över att det ens var folk där, om jag ska vara helt ärlig (haha!). Runt ett tiden åkte vi tillbaka till Pontus på efterfest och vid halv fyra tiden åkte vi hemåt. Jag hade mycket roligare än jag trodde jag skulle ha. Tack för en rolig kväll allihopa!

Här bjuder jag på några bilder ifrån gårdagen:




Det blev en härlig dag på altanen istället

Det blev en härlig dag på altanen istället

2009-08-10 14:20:54

Det var meningen att jag skulle åka på stranden och sola idag, men det blev tyvärr inte av. Min vanliga tur... När vi kom till Sörfjärn, var det alldeles dimmigt där (man såg inte ens havet), så vi kapade och åkte hem.



Istället spenderades dagen hemma på altanen i den otroliga hettan, för här i Vattrång var det tamejfan strålande sol. Jag köpte även en korsordstidning som jag fördrev tiden med (vuxenpoäng?), samtidigt som jag lyssnade på musik på min iPhone. En väldigt härlig dag!

Sol, slipning och SatC

Sol, slipning och SatC

2009-08-06 23:55:43

Idag kunde jag verkligen inte ta mig upp ur sängen. Jag vaknade runt nio, halv tio tiden och klev inte upp ur sängen förrän vid halv tolv tiden. När jag väl tagit mig upp ur sängen, gick jag ut och åt frukost ute på altanen (så härligt!) och sen la jag mig en stund och solade, samt slipade på byrån. Snart får ni se före- och efter bilder! Efter det har jag inte gjort någonting speciellt, förutom att ligga och kolla på SatC med syrran.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och åka iväg till stranden i Sörfjärden med mamma, syrran och Carro. Första dagen på stranden i år, om man bortser ifrån Bulgarien vill säga. Helt sjukt! Hela förra sommaren spenderades praktiskt taget på stranden. Har dock läst att nu i augusti ska det verkligen bli kanon väder, så jag hoppas att man kan tillbringa fler dagar än morgondagen där åtminstone. Speciellt nu när jag är ledig fram till 12 september!

Jag längtar till hösten!

Jag längtar till hösten!

2009-08-06 23:44:12

Jag längtar så mycket till hösten. Inte för att jag inte vill ha sommar och sol (för det vill jag ju!), utan för att jag längtar tills man kan handla alla höstkläder. Tjocka stickade tröjor är en stor favorit hos mig, absolut (!), och jag har redan hittat några favoriter:


Från Gina tricot


Från Bikbok

Vilken gillar du mest?

Gulligt sagt

Gulligt sagt

2009-08-06 23:41:04




Detta skrev en läsare till mig (dock på msn) och jag blev genast på mycket bättre humör. Tänk att någonting så litet kan göra en så glad?! Dessutom var det väldigt gulligt sagt. Detta gör mig till en väldigt stolt och glad bloggerska!

En dag i Sundsvall

En dag i Sundsvall

2009-08-06 22:40:55

Min och Lindas morgonpromenad blev inte av. Vi försov oss och vaknade inte förrän mamma kom  in i mitt rum och sa att klockan var halv nio och att vi skulle åka om en halvtimme. När vi anlände till Sundsvall gick vi först på Birsta City och kikade. Jag fyndade en kjol på Gina tricot för 50 kr.



Har kollat på denna kjol ganska länge nu och äntligen har jag köpt den!

Efter det gick vi på IKEA. Först tog vi en fika på deras restaurang som de har på övervåningen och sen begav vi oss in i själva labyrinten. Jag köpte en ny lampskärm, tre ljusbehållare, byråben och knoppar (till byrån som jag håller på att göra om). Ni kommer att få se resultatet i ett senare inlägg.


Min fika på IKEA restaurangen, mmmums!

Runt tre tiden var vi klara och färdiga för att åka hemåt. Blev lite senare än vi hade tänkt oss, men det gjorde ingenting. Det blev ingen utgång sen på kvällen heller, utan det blev en lugn hemmakväll istället. Det behövdes verkligen efter att ha ränt på stan hela dagen.

Såhär kommer min morgondag att se ut

Såhär kommer min morgondag att se ut

2009-08-05 00:25:38


Kvälls"fika"

Kvälls"fika"

2009-08-05 00:14:08



Min kusin Linda henkade med oss hem, efter vårat besök i Bergsjö, och när vi kom hem så var vi sugna på någonting gott. Så vi ställde oss att laga mat en sisådär kl. 21.00 och det vi gjorde var Cocosmjölk-gryta. Det var hur gott som helst, så jag tänkte tipsa er om detta nu!

Ingredienser:
Kikärtor
Morötter
Squash
Champinjoner
Lök
Vitkål
Chili
Broccoli
Cocosmjölk
Tofu
Currykrydda
Paprika (läggs i på slutet)

Allt detta blandas ihop i en gryta och serveras med: Ris, sötsursås och soja

Bilfärden till torpet

Bilfärden till torpet

2009-08-05 00:09:55

Idag efter jobbet, så åkte jag med mamma till Bergsjö. Först åkte vi och gjorde lite ärenden, sen åkte hon, jag och min kusin Linda till ett torp. Vi åkte dit för att kolla om det fanns någon byrå där som jag kunde ta, men det fanns ju såklart inte. Men bilfärden dit var rolig.


Detta är min kusin Linda i bilen och nyckeln till bilen (en skruvmejsel, NICE!)

Jobb, jobb, jobb.

Jobb, jobb, jobb.

2009-08-04 13:27:18

Jobb, jobb, jobb. Det är vad mina senaste dagar har bestått utav. Det är ju bra, eftersom jag tjänar en jäkla massa cash, men ändå tråkigt. Ska bli skönt att vara ledig resten av månaden. Sen kommer jag att jobba hela nästa månad, i princip. Kaching! Just nu har jag inga kunder alls och det är inga som har bokat någonting efter 13.10 heller. Kul att sitta här inne i fem timmar och inte göra ett dugg? NOT. Även att det inte är soligt idag heller, så man kan inte gå ut och sola eller nått. DOH!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Om det blir Sigge Hill eller Bergsjö som gäller. Men imorgon blir det förmodligen Bockarna med Ida, de é nice. Någon mer som ska ut?

Oh Romeo, where do you have your Juliet?

Oh Romeo, where do you have your Juliet?

2009-08-03 12:15:58

Har sovit elva timmar inatt och är fortfarande lika slut i kroppen som jag var igår när jag kom hem ifrån jobbet. Hur kan det vara så? Nu sitter jag på jobbet igen och bara längtar tills jag slutar. Och så är det fint väder idag också, så typiskt! Det är det nästan alltid när jag jobbar... Menmen, när jag inte har några kunder så kan jag ju alltid gå ut och steka lite. Efter jobbet blir det raka vägen mot Bergsjö.

ÄVEN att det är precis två veckor kvar tills jag fyller år!

Om du vill ha mig nu, kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig nu, kan du få mig så lätt

2009-08-02 22:05:18

Precis som jag hade förutspått, så däckade jag i soffan direkt när jag kom hem. Var meningen att jag bara skulle sova en kvart, så jag skulle kunna sova inatt, men det blev istället att jag sov i tre timmar. Ni som känner mig vet att det brukar vanligtvis bli så, speciellt när jag ska ta mina "powernaps".

Har inte hänt så mycket ikväll, utan blev bara hemma ikväll. Ska jobba imorgon också, men 12-18 denna gång. Så jag får sovmorgon i alla fall och det är verkligen välbehövligt. Efter det blir det nog att jag åker till Bergsjö en sväng. :)

I know you want me

I know you want me

2009-08-02 21:57:12


Bergsjöparken

Bergsjöparken

2009-08-02 21:53:53

Direkt efter jobbet igår åkte vi raka vägen mot Bergsjö, Rickardo. Jag sov, Rickardo lagade mat och mamma & pappa yrade på som vanligt. När jag vaknade var det dags för middag. Jag åt den godaste maten jag någonsin ätit i hela mitt liv, helt seriöst. Man bara åt och åt, fastän man var proppmätt, bara för att det var så sjuuuuukt gott.

Lite senare kom Ida och Cissi och joinade oss. Ännu senare åkte vi till Bergsjöparken och träffade bara en massa bra'a folk. Folk man inte har träffat på väldigt länge, folk man har saknat och folk som bara får en att skratta. Tack till alla som gjorde min kväll extremt rolig och lyckad! :)

Bilder från kvällen:

Den godaste maten jag någonsin ätit, mmmmums!


Jag och personerna jag förkrökade med, bra folk!


Under kvällen

Dagen efter bergsjöparken

Dagen efter bergsjöparken

2009-08-02 09:58:44

Så som jag mår nu, dagen efter Bergsjöparkens bravader, kan beskrivas med tre ord: ta-mitt-liv. Förlåt nu, men fyfaaaan va dåligt jag mår just nu och självklart så måste jag ju jobba idag 8-15, kuuuuuul. Är huvudet dumt, får kroppen lida... så är det ju! Men det fula är att jag inte drack så värst mycket, eller? Inte vad jag kommer ihåg i alla fall - och "det man inte kommer ihåg, har aldrig hänt". Nä, gud vad jag sitter och yrar känner jag, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt "slitsamma" jobb. Jag skriver senare och berättar mer ingående om gårdagen, samt bjuder på en massa bilder. Roligt, roligt. :)

hard work work

hard work work

2009-08-01 08:32:35

Nu sitter jag här på jobbet och har tråkigt. Det borde vara förbjudet att börja såhär tidigt! Började jobba kl. 8 och ska jobba till kl. 15.00. Sen blir det raka vägen mot Bergsjö. Först ska vi äta lite god mat hos en vän till oss, samt förkröka där och sen blir det Bergsjöparken med bra'a folk.

Men det får tyvärr inte bli alltför festligt ikväll. Ska jobba 8-15 imorgon, samt 12-18 både måndag, tisdag och onsdag. Mycket jobb de kommande dagarna, kaching!

RSS 2.0