hjälp?

hjälp?

2008-06-27 15:55:45

Okej, nu måste ni hjälpa mig litegrann. Jag har lite beslutsångest över vad jag ska ha för kläder ikväll. Vill ni vara snäll och hjälpa mig?

Jag har redan bestämt att jag ska ha min nya top, men vad jag ska ha på benen - det vet jag inte.
Antingen blir det vita jeans eller svarta leggings - vad tycker ni?


musiktips!

musiktips!

2008-06-27 12:31:04

Artic Monkeys - Flourescent Adolescent

friday

friday

2008-06-27 12:28:15

Hello mina kära läsare! Idag är jag inte speciellt pigg, om jag säger så. Jag somnade inatt vid två tiden och vaknade av att jag hade världens kramper, så jag fick gå ner och dricka vatten och ta en alvedon till. Låg där på badrumsgolvet i fosterställning, ffs. Usch, det tyckte jag inte alls om! Efter ett tag gick jag upp och la mig igen och kollade på klockan och såg att klockan var bara halv sex på morgonen. Och efter det kunde jag inte somna om, förrän två timmar senare.
Jag vet inte riktigt varför jag har kramper, men jag har haft det ända sen jag kom hem från Turkiet. :/ Är jätterädd att det ska va nå skit. Men jag måste ta och kolla upp det någon dag, men det får bli efter helgen.

Nu ska jag gå ner och käka lite frukost och efter det tänkte jag gå ut och steka lite, eftersom det är så härligt väder ute. Efter det blir det att hoppa in i duschen och sedan tänkte jag be er om hjälp. Har lite beslutsångest över vad jag ska ha för kläder ikväll. :P Uppdaterar er senare!

xoxo
/ B


ett stort minus

ett stort minus

2008-06-27 12:15:14

Ja, idag har det inte hänt mycket. Har bara varit hemma och degat. Legat ute i solen och stekt lite och läst lite ur min gossipgirl bok. Det har varit otroligt skönt att bara ta det lugnt, men ett stort minus är ju att det känns fortfarande inte som att det är sommarlov. I alla fall inte för min del. Till exempel; jag har inte kunnat sitta ute och käka frukost än och det brukar jag alltid göra på sommarloven. Det har ju varit väldigt knepigt väder de senaste dagarna/veckan; molnigt, blåst, regn, åska & lite då och då har solen tittat fram.

Nu sitter jag här och har huvudvärk och är jättetrött, så jag tror jag tänkte ta mig en alvedon och gå och lägga mig snart - så att jag är på topp imorgon! Eftersom det är fredag imorgon, som är = Gnarpscrousing. :) Hoppas bara att det kommer vara bra väder! Btw, någon mer som ska dit? :)

Wellwell... läggdags, gott folk. PUSSSSS!

fall on your knees.

fall on your knees.

2008-06-26 13:26:10

Jag vaknade för drygt en timme sen och jag blev inte lite förvånad heller, när jag såg att min kusin låg bredvid mig i sängen och läste veckorevyn. haha! Så jag låg och snackade lite med henne, innan vi gick ner och käkade frukost tsm.
Min kusin är bäst! <3

Just nu sitter jag här & dunkar lite musik, bl.a.
Chris Brown - Forever
Flo-rida ft Will.i.am and Fergie - In the ayer
Akon ft. Kardinal Offishall - Dangerous
Colby O'donis ft. Akon - What you got
Wyclef Jean ft.  Paul Simon - Fast car
Alicia Keys ft. Ludacris - Like you'll never see me again
Michael Jackson ft. Akon & Will.i.am - Wanna be starting something
Jordin Sparks ft. Chris Brown - No air
- bra musik det! så här ger jag er lite musiktips.

Vad händer idag? Jadu, jag har ingen aning än faktiskt, men det visar väl sig. Jag sitter bara och längtar så fruktansvärt till morgondagen! Är så otroligt partsugen, så jag vet inte vart jag ska ta vägen  snart, haha! :') Men nu ska jag gå ut & gå med min kära kusinvitamin. :) Update you later! :*


löften som faller, som löven från träden
du har gjort mig väldigt besviken...


xoxo
/ B

Vilken kanon dag!

Vilken kanon dag!

2008-06-25 23:52:12


DAGENS OUTFIT
(bilden till vänster)

Vilken kanon dag, det har varit idag!

Visst, det var lite svårt att kliva upp tidigt imorse. Jag erkänner, MEN det var helt okej faktiskt. Åkte iväg och jobbade lite snabbat och tjänade lite money - det kändes bra! Ska jobba igen, nästa onsdag. Känns väldigt bra, måste jag säga.

När jag kom hem tog jag mig en liten tupplur och sen runt halv fem tiden åkte vi in till stan. Först stannade vi till på donken, för att käka. Tro det eller ej, haha. Men gott var det.
Efter det gick vi en sväng på stan, i väntan på att biografen skulle öppna. Och såklart (!) hittade jag en sjukt snygg top, som jag bara måsta köpa. :) Plus att den bara kostade 99kr (det kallar jag kap!)


Visst är den snygg?!


Och efter det blev det raka vägen mot biografen. Vi kollade ju som sagt på SATC-filmen och den var grym! Den var så otroligt bra. Det måste ha varit en av de bästa filmerna jag har sett, helt seriöst. Jag var nära på att grina flera ggr. Helt klart bäst! Så jag rekommenderar er som inte har sett den, SE DEN!

När filmen var slut, åkte vi 21.10 bussen hem. Och jag köpte äntligen (!) mitt fritidskort, det gillas!  Men bussresan hem var inge vidare. Jag började må dåligt efter ett tag. Jag fick jätteont i magen och började må illa, vilket inte var så bra. Usch... Men nu mår jag kanon, igen! :)

Även att my darling L ringde mig. Hon är på Peace and Love, den jäveln. Är så grymt avundsjuk. :c I miss you, honey! :*

Snälla, ge mig helg nu! Jag är så sjukt festsugen. ÄVEN att idag fick jag reda på att jag kommer vara hemma hela nästa helg. Från början hade mamma bestämt att jag & familjen skulle åka och hälsa på lite släktingar i Dalarna, som vi inte har träffat på... ja, jag vet inte hur länge. Men jag ville helst vara hemma då, eftersom det är gatufesten, så... det blev lite ändrade planer. I'm gonna be home! :D Det var ju såklart synd att vi inte kunde åka och hälsa på dom nästa helg, eftersom jag har saknat dom grymt mycket, men vi ska bestämma ett nytt datum för det. Så det kommer att bli av trots allt! :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på film med sis och efter det är det läggdags.

du är luft.

xoxo
/ B


-

-

2008-06-25 15:36:36

do you know  what it feels like
loving someone that doesn't care?


.....

:'(

i wanna wake up where you are.

i wanna wake up where you are.

2008-06-24 23:15:44

Jag ville egentligen på bio idag, men det blev nedröstat av sis & karro. :c Så det blir bio imorgon istället. Jag pratade även en sväng med Emma idag. Hon ska nog med på bio hon också imorgon. :) DAMN, i miss you girl. 

Och Erik är i Borlänge (av alla jäkla ställen, liksom). Hoppas han kommer hem imorgon. <3

Imorgon ska jag jobba, börjar kl. 9.00. Så det blir till att kliva upp tidigt imorgon, och hur fan jag ska klara av det - det vette katten. Det visar väl sig imorgon, haha!
Sen på kvällen blir det som sagt bio, som gäller. Med sis, karro & emma. KANSKE ida. <3 Det gillas! Vi ska (såklart!) se Sex and the City-filmen. Åååh, jag längtar!

Även att mamma ska börja sy min klänning imorgon. Den prickiga. Åååh, jag bara längtar tills den blir klar. Wellwell, nu måste jag lägga mig och försöka sova, så jag orkar kliva upp imorgonbitti. See ya! :*

xoxo
/ B

it was so sweet

it was so sweet

2008-06-24 13:28:08

Inatt var jag & sis uppe ganska länge, vi satt & nörda lite sims & fika & snacka lite skit - det gillas! You're the best. <3

Sen när vi gick och la oss ungefär kl. 03.30 så fick jag sms av Erik att jag skulle ringa han direkt. Så jag ringde och vi låg och pratade ett tag, tills han sa åt mig att titta ut genom fönstret. Och där stod han. :) It was so sweet. <3
Så jag sprang ner & stod där och pratade lite med honom, tills han skulle åka in till hudik. Han stannade tyvärr inte. :/ Men det gjorde ingenting, för jag sov gott i alla fall. :)

Nu är klockan halv två och jag klev upp för en halvtimme sen. Jag som skulle kliva upp tidigt idag och göra lite nytta, yeah right. Haha, det sket sig. Men det är bara att göra det bästa av saken.
Nu ska jag gå ner och äta frukost, jag uppdaterar er senare. :)


xoxo
/ B

hmpff

hmpff

2008-06-23 23:31:56

where am I supposed to hide now?
what am I supposed to do?
did you really think I wouldn't see this through?

tell me I should stick around for you.
tell me I can have it all.
i'm still too tired to care and I got to go.


måndag

måndag

2008-06-23 21:53:30

Jag sov länge idag, skööönt. Sovit ungefär 10timmar, de é nice. Men det är också dåligt, för då har jag sovit bort hela dagen istället, vilket inte är bra. Nu har jag bestämt mig för att kliva upp tidigt imorgon och göra lite nytta!

Men detta har hänt idag i alla fall:
Jag fick mina betyg idag. De såg väldigt bra ut, om jag får säga det själv. hihi. :)

Engelska B  VG
Foto A  VG
Grafiskt  VG
Historia  VG
Ledarskap  VG
Matematik B G
Samhällskunskap A VG
Text  VG
Trafik  G

Jag åkte även in en sväng till hudik, med mamma & sis, och köpte tyg. Så mamma har gjort nya gardiner till mig och imorgon blir det två nya klänningar. Det är ganska bra att ha en mamma som syslöjdslärare. ;>

Mina nya gardiner


Tygerna vi köpte, som ska bli mina nya klänningar.

- Vad tycker ni?


Just nu håller papa på att måla om våra köksstolar, så det luktar färg i hela huset. ^^ Men snyggt blir det. :)


Före & efter


Nu tänkte jag ta ett långt & skönt bad och efter det blir det nog film, som gäller. Imorgon får jag se vad jag hittar på. Just nu längtar jag till helgen, för då är det Gnarpscrousing. Det gillas! Någon mer som ska dit? (:


you know i can and you know i will

you know i can and you know i will

2008-06-23 00:38:52

Idag har jag varit i Bergsjö med mi familia och hälsat på mormor & morfar (<3). Där vi fikade & satt och snacka en massa skit - alltid lika kul. :)
Vi åkte även och hälsade på min morbror och hans kattungar, som är typ sötast i världen.


Visst är dom söta? Ville bara ta med mig alla tre hem.

Vi hämtade även min moppe, där hos min morbror. Där har den stått i ett år nu - funny story btw. Förra året ungefär vid den här tiden, så pratade vi om att vi skulle ha min moppe kvar över sommaren, utifall jag behövde ta mig någonstans - om jag inte hade någon skjuts vill säga. Jamenvisst, dagen efter paja den och har stått över ett år där hos min morbror, framtills idag då.

Road trip?
När vi kom hem så åkte jag & sis på en liten roadtrip med mopparna våra, ganska kul faktiskt (haha!). Vi åkte en sväng till ström och träffade (SEG)karro & eva en snabbsväng. Men efter några minuter måsta vi åka hem & käka. Men kul var det i alla fall. :)

Filmtajm
Efter vi hade ätit, blev det filmtajm. Vi kollade på;

Brokeback mountain - a huge disappointment, tyckte inte alls om den.

Alla hans ex - Den är brabra, har sett den förut.

Det var i stort sätt allt jag har gjort idag. Även att jag har övningskört hela dagen, börjar faktiskt bli riktigt bra nu. (y)
Just nu håller jag på att dona lite med allt möjligt och funderar på morgondagen.

Lite planer inför imorgon;
- köpa fritidskort
- hudik en snabb sväng
- bio med sis & ida?

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film eller nått. PUSSSSSS!

så sant.

så sant.

2008-06-22 02:06:35

när en tjej..


är tyst 
så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud


bråkar med dig
tänker hon väldigt djupt


tittar på dig med ögonen fulla av frågor
så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida


svarar 'jag mår bra' efter några sekunder
mår hon inte alls bra


tittar sorgset på dig
undrar hon varför du ljuger


lägger sitt huvud på din axel
så önskar hon att du är hennes förevigt


försöker få kontakt med dig varje dag
då söker hon din uppmärksamhet


smsar ofta
vill hon att du svarar åtminstonde en gång


säger jag älskar dig
menar hon det


säger att hon inte kan leva utan dig
då har hon tänkt klart att du är hennes framtid


säger att hon saknar dig
så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör


hung over

hung over

2008-06-22 02:05:04

Har varit trött & bakis hela dagen. Det har känts som om mitt huvud skulle ha exploderat när som helst, uäk. Det gillas icke!







GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE JÄNNI
som fyller 18 år idag

hurra hurra hurra! :*

skit.

skit.

2008-06-22 02:02:19

Midsommarafton - Dagen var kanon (!) medan kvällen var skit, rent ut sagt.

Jag tänker inte skriva som om allt vore bra, för det är det inte! Oavsett vad jag än gör, så blir det fel. Och nu har jag förstört allt, allt är åt helvete. Just nu vill jag bara bort från alltihop. Långt, långt bort...

Midsommarafton

Midsommarafton

2008-06-20 10:01:02

Ha en trevlig midsommar, allihopa! :D



PUSSSSSSS!

en händelsefull dag.

en händelsefull dag.

2008-06-20 02:32:37

Dagens outfit for today
(
bilden till vänster)


Idag har det varit en ganska händelsfull dag, i alla fall enligt mig - om man jämför med de senaste dagarna.

Jag klev upp och sega på som vanligt, men när mamma ringde blev det fart. Hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning lite snabbt och vid fyra tiden kom mamma hem & då åkte vi in till stan direkt. Fick käka ett äpple på vägen in, eftersom jag knappt åt någon frukost (dumt nog).

Well, i stan blev det shopping. Mer shopping än jag hade tänkt mig. Jag köpte en sak på min s.k. inköpslista, EN. Haha, lite fult. Men glad är jag för det. Idag gott folk, har jag fyndat.



En grön & en orange tunika/klänning Gina tricot
Vita jeans H&M
En kuvertväska på Åhléns
-
allt gick på under 300:-



Jag fick även min gossipbok idag, som jag beställde i förrgår OCH mina doftljus, hihi. Benitha goes happy, ja absolut. :>

Efter shoppingen åkte vi till Bergsjö för att häma sis, så jag träffade Kadir - alltid lika kul. :) My fuckin' sweet turk <3
När vi kom hem blev det god mat och filmmys med familjen, me like.

Nu håller jag på att fixa de sista grejerna inför imorgon, så jag ger er en snabb liten update innan morgondagen. Btw, sorry för att jag har segat på med turkiet bilderna, men jag fixar jag i helgen, i promise. :> Nu är det läggdags, godnatt.

nu ska det bli ändringar!

nu ska det bli ändringar!

2008-06-19 02:06:02

Ännu en dag har gått och jag har bara varit hemma. Usch, va less jag blir på mig själv. Men jag har verkligen inte haft någon ork att hitta på någonting heller. Det har ju varit så sjukt tråkigt vädet, de senaste dagarna - så jag har inte varit direkt peppad till att göra någonting. Men nu får jag tamejfan rycka upp mig, nu ska det bli ändringar.
Imorgon ska jag inte sitta hemma i alla fall, jag kanske drar in till stan och shoppar lite, who knows? Är ganska sugen på att köpa dessa i alla fall:






Kuvertväska från Åhléns
Übersöt top från Gina Tricot
Senapsgul klänning från H&M
Svarta pumps från Din Sko (finns även i blå & rosa)
- dom blåa är också rätt sugen på faktiskt.



Sex and the City damerna.

Ikväll har jag kollat på "Sex and the City Maraton", me like. Jag längtar tills filmen kommer! Jag & sis har bestämt oss för att gå på bio någon dag och se den, längtar längtar längtar.
Men jag fick höra ett rykte om att någon kommer att dö, i filmen. Det gillas inte! Är det sant eller falskt, tro? Hm. Det återstår att se....

Nu tänkte jag gå ner & ta en dusch, innan jag går & lägger mig. Goodnight! :*


i will never be good enough for you, am i?



xoxo
/ B

längtar tills på fredag!

längtar tills på fredag!

2008-06-18 00:08:35

Helloooo!

Idag har jag inte varit nån jäkla slacker i alla fall, som jag har varit de senaste dagarna, utan idag har jag städat mitt rum. Sug på den nI! Haha. Det är jämt jobbigt i början, men sen när det är klart så känns det ju så otroligt skönt.

Just nu sitter jag och längtar till fredagen. Midsommaraftonen kommer att firas i Mellanfjärden, med många vänner. Det gillas! :D Som det ser ut nu, så kommer fredagen att se ut ungefär såhär:
   Först så kommer jag att åka till Ida och göra mig i ordning och ungefär vid tolv kommer vi, m.fl. att cykla till mellanfjärden. Vi kommer vara ganska många som cyklar, så det kommer bli askul. :) Vi kommer förmodligen att stanna till vid en strand och dricka lite där och sedan cykla vidare mot mellanfjärden.
På dagen i Mellanfjärn brukar vi alla bl.a. kolla på stångfighten och träffa en massa folk som är där. Och på kvällen är det fest. Det kommer bli nice! Åk dit vettja! För er som inte åker dit, kommer att ångra er big time!


En bild från förra året.


Wellwell, nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film och försöka somna till den. Men jag kommer förmodligen att somna innan filmen är slut, för jag är ganska trött efter storstädningen idag (haha!). Goodnight! :*

xoxo
/ B

Önskelista

Önskelista

2008-06-16 16:20:37

Detta måste införskaffas snarast:


- Gossip Girl böckerna 64:- / st  Bokia
- Fritidskort 420:-
- Senapsgul klänning 98:- H&M
- Brun skinnväska 399:- Wedins
- Ipod Touch 2690:-  Elgiganten

Ipod Touch'en måste jag vänta med, tills jag har jobbat lite. Men en sak är säkert och det är att jag SKA köpa den. :) Ni kommer vara fett avis på mig  ;) haha! :D


det är tydligen inte ett fritt land längre?

det är tydligen inte ett fritt land längre?

2008-06-16 13:21:36

Det är tydligen inte ett fritt land längre, utan nu är det inte tillåtet att sminka sig hur man vill heller.

En av mina "bästa" killkompisar kommentera en bild på mig på bdb - där han skrev att jag skulle ta det lugnt med sminket. Jag förstod inte vad han menade med det, eller vad han ville få sagt, så jag frågade honom. Och det han menade var att om jag inte sminkade mig så mycket, så skulle mina fräknar synas mer och jag skulle se mer "normal" ut.
- Ja, visst. så långt är jag med. Men han kommentera dock en väldigt photoshopad bild, såklart inte mina fräknar syndes lika mycket där, så som dom gör irl.
Men som sagt, jag svarade att jag sminkar mig hur jag vill, men tacka för hans åsikt iaf. Och det som gjorde mig lack var det jag fick till svar: "visst, visst. vill du se ut som en crack-hora så ;p"

Tack för den, liksom? Haha, helt sjukt! Visst kan man ha åsikter, men inte behöver man vara taskig för det? Menmen, nu orkar jag inte slösa mer tid på dig. I don't give a shit about you anymore. Jag bryr mig hellre om mina riktiga vänner. :)

För er som vill veta, var det den här bilden han kommentera:


TAJMING

TAJMING

2008-06-16 12:02:08

Godmorgon allihopa!

Jag känner på mig att detta kommer att bli en ganska tråkig dag. Jajaja, ni får tycka att jag är en glädjedödare då ;o men jag tror faktiskt att det kommer bli det - i alla fall för min del.

Just nu är jag ensam hemma och det kan vara ett bland de tråkigaste som finns (håller ni inte med?!) Kom och underhåll mig någon? ^^ men som sagt, jag har ingenting att göra. Jag kanske borde ta och städa mitt bombnedslag till rum? Som mami har tjatat om i några dagar nu. Vi får se om jag orkar, haha!

Sen om några timmar så ska jag till tandläkaren! :| Jag som HATAR tandläkare. :c Får se hur det kommer gå då... :/

Även att jag måste göra en budget (så som jag & Stina gjorde innan vi skulle åka till Turkiet. haha! kung). Men seriöst, så måste jag göra det. Jag har inte så mycket pengar och det finns så mycket jag måste köpa. :') Bland annat:
- Jag är shoppingsugen, så det bara kliar i mina fingrar.
- Jag måste köpa ett fritidskort
- Jag måste klippa mig.

OJ! Jag fick ett sms nyss av Maja & Linda, och dom frågade om jag ville jobba någonting i veckan. TAJMING! Jag kanske borde göra det och tjäna lite pengar. Hm? Fast det beror på vilken/vilka dagar isf. Vi får se, vi får se.

Uppdaterar er senare!

xoxo
/ B





SÖNDAG

SÖNDAG

2008-06-16 00:53:10

Hello! Idag mår jag mycket bättre, tack och lov. Jag hoppas även att ni mår bra! :)

Imorse när jag frågade Erik vad klockan var så sa han att klockan var halv fem, and I was like WHAT?! Men det visade sig att klockan var "bara" halv tre. Vi hade både sovit bort hela dagen, suck...

Idag har jag & Erik bara tagit det lugnt. Spelat lite tv-spel och bara degat, mys. <3


Jag har haft en underbar helg med dig. <3

Jag blev hämtade runt åtta tiden, av mami, sis & mormor. Dom hade varit i Jämtland och hälsat på några släktingar. Så vägen hem blev ganska lång, eftersom vi måsta skjutsa hem mormor också. Men det gjorde ingenting. :)
Nu är jag hemma, men jag är dock inte ett dugg trött - fastän jag vill vara det. Alla ligger och sover, medan jag sitter här och har ingenting att göra. KUUUUUUL då! :(


BTW!
Det är ingen vanlig dag idag, för idag är det Emmas födelsedag! Hurra hurra hurra!


GRATTIS DARLING!

SOM FYLLER 18 ÅR IDAG <3


Nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film och FÖRSÖKA sova, om det går.
See ya later!


xoxo
/ B


dagen efter...

dagen efter...

2008-06-16 00:42:06

Hej hej, allihopa! Jag hoppas nå mår bättre än mig idag i alla fall. Både jag & Erik mådde inte så bra idag, när vi vaknade. Usch... Huvudvärken var inte att leka med. :c

Erik var fortfarande full när han vaknade, så han har yrat på hela dagen. Speciellt när han skulle laga mat, det var tamejfan roligast, haha! :')
Han stod och lagade mat och så helt plötsligt kollar han på mig, gnuggar sig i ögonen och bara stirrar på mig. ;o Så jag frågade han vad han höll på med och han säger "Jag vet inte. Vad håller jag på med? Justia, jag lagar mat". Jag trodde jag skulle dö av skratt då. Haha, bli inte sur på mig nu, gubben ;)

Men mot kvällen piggnade vi på oss. Då kom Sebbe och hälsade på, och han hade även med sig sitt xbox - som vi satt och spela på efter fotbollen. Det var fett kul! :) Sedan kom även Linnéa & Adus och hälsade på. Då nötte jag & Linnéa Super Mario, men vi var ganska sämst på det så vi gav upp ganska snabbt. Efter det började vi alla kolla på en film; "the eye", tills vi fick ett ryck och bestämde oss för att gå till Roberto's och käka pizza. Ingen vet hur vi kom på att göra det? ;o Men det gjorde vi i alla fall. :)

När vi kom hem sen igen, fortsatte vi att spela tv-spel, men efter ett tag så slocknade jag i soffan. Vid tre, halv fyra vaknade jag av att Erik & Sebbe sitter och asgarvar och det dröjde inte länge till innan André och hans co kom upp och hälsade på. Men de var bara där ett tag, efter att alla hade dragit, gick jag & Erik och la oss vid halv fem, fem ungefär. Skapligt trötta var vi då i alla fall. :P Men tack för en rolig kväll, allesammans! :)


fredagen den 13:e

fredagen den 13:e

2008-06-16 00:23:14

Studenttåget



Borgarparken (på dagen)
erik norderjag & jannina. <3

Student middag (hos micke)

vi hjälpte till att göra i ordning, innan micke kom.mickes papa, som är = min k00la morbror.mami & min morbrorjag, mami & sis. <3  den bjuder vi på. :å


Vi åkte hem runt fyra tiden, för att vi skulle slippa stressa - eftersom både jag & sis skulle på ferre. När vi kom hem gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag till Jänni, på en liten "förfest".


Jag, redo för ferre!


Förfest



Vi begav oss senare ner till Borgarparken




Tack för en rolig dag OCH kväll! <3


syrrans skolavslutning

syrrans skolavslutning

2008-06-15 23:36:50

Jag som trodde att jag inte skulle behöva kliva upp tidigt på ett tag nu, eftersom jag har sommarlov - men ICKE!

Jag måsta kliva upp klockan åtta, äta frukost fort som satan och göra mig iordning. Sedan var det bara att åka ner på byn och kolla på syrrans skolavslutning.

Direkt när vi kom dit kommer min syrra & hennes klass åkandes i en traktorvagn skrikandes "hata hata hata AE1!". Det fick en att tänka tillbaks på den gamla goda tiden, då man själv gick på Backens. Haha! :')


Syrran och hennes klass.

Där på avslutningen, umgicks jag med mami, papi, linda, carro & jänni. Det var fett kul. <3
Det roligaste var ju då lärarna delade ut betygen till niorna i matsalen. Då jag, papa & carro hade lite tråkigt - så för att underhålla oss själva, skämde vi ut syrran & carros brorsa. Bland annat så tröck Carro upp sin näsa mot fönstret och efter det fick vi tre ett skrattanfall bakom ett glasfönster (vi var inte diskreta, nej). Så vi skämde ut våra syskon ganska mycket, men what a fuck - vi skulle ju ha dött av uttråkning annars. Vi livade bara upp stämningen lite. Även när det var dags för syrrans klass att gå upp på scen gjorde jag & Carro vågen. Haha, det var fett kul. :)

När vi kom hem sen var det dags för smörgåstårta. Även Stina & Figo kom och hälsade på. :)


Min snygga smörgåstårta-garnering, haha!


Efter detta var det sov-tajm, men efter några timmars sömn var det dags för mig att hjälpa sis att göra sig i ordning till hennes bal. Hon blev jätte fin!


Sis <3

När syrran hade åkt iväg på sin bal, hade jag inte så värst mycket att göra hemma. Jag tog det bara lugnt och kollade på "design: simon & tomas" , som äntligen har det börjat igen, yeey. Efter det kollade jag på en film, som jag dock inte kommer ihåg namnet på. :P


Är sjukt taggad inför imorgon alltså!
Först ska jag kolla på studenttåget.
Efter det studentmiddag hos min kusin, som tar studenten imorgon (GRATTIS!)
Och efter det FERRE!
det kommer bli as nice!


NU HAR JAG SOMMARLOV!

NU HAR JAG SOMMARLOV!

2008-06-11 18:24:21

Helloooo!

Shit, vilket tråkigt väder det har varit idag. Just nu sitter jag med mjukisbrallor, långärmad & sockar - även inlindad i en filt, för att jag håller på att frysa ihjäl (i alla fall nästan). Helt sjukt. oO

Nu är allt i skolan klart! Projektredovisningen gick jättebra, alla fotouppgifter blev också klara (har VG i foto) och ja, allt är klart! Jag kan bara inte fatta det. Så nu, gott folk, NU har jag sommarlov! :D


Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men jag ska nog bara vara hemma & ta det lugnt. Ta ett varmt bad och kolla på film bara. Det låter bra, eller hur? Eller har ni något annat förslag? ^^

Imorgon ska jag kolla på syrrans skolavslutning, hon går nämligen ut nian. Det ska bli kul. :) Även att hon ska gå Media på gymnasiet sen, som mig. Mhaha! Får se hur det blir, men det ska bli fett kul på nollningen iaf. ;)
Men nu ska jag hitta på nått vettigare än att sitta här och nörda, uppdaterar er senare! :* Hej svejs!


 
xoxo
/ B


jag är trött på dina bortförklaringar...

ett sista ryck

ett sista ryck

2008-06-10 19:31:03

Hej allihopa! Allt bra med er idag? Det är bara kanon med mig.

Jag gjorde historiaprovet imorse, både jag & Angelica var jättenervösa - eftersom ingen av oss hade pluggat direkt. Men vi gjorde provet muntligt tsm och det gick jättebra! :)
Jag har även haft en av projektredovisningarna idag och det gick jättebra det också! Dock gick det inte så bra att skriva ut broschyrerna, eller någonting annat för den delen. Allting krånglade, så någonting hade kraschat. Surt som fan...
Efter det skulle vi egentligen ha idrott, men den blev inställd pga vädret. (y) wiho.

Sedan träffade jag på Gurra och han skulle åka ner på stan precis, så jag & Carro fick skjuts ner på stan av honom, tacktack! :)

Jag kom hem ganska tidigt och då var jag så utmattad av allt som jag hade gjort idag, så jag somnade (as usual) i soffan och sov ett par timmar.

Btw, jag har glömt att berätta någonting. JAG KLARADE TRAFIKKUNSKAPSPROVET IGÅR! Då firade jag & mamma det med mjukglass - hon bjöd, för hon tyckte att jag hade förtjänat det. ;> haha! :D Lite glad jag var då. :)

Nu blir det dock plugg som gäller - ett sista ryck liksom. Sedan imorgon får jag sommarlov! Det ska bli så fruktansvärt skönt.


jag hatar verkligen åska!

jag hatar verkligen åska!

2008-06-09 08:40:58

Usch, füfan va det åskade inatt, helt galet. Jag trodde allvarligt att jag skulle dö. Ni kan inte ana hur mycket jag hatar åska. Åska är en av de saker jag hatar mest, så jag fick världens panik inatt då det åska & regna. I hate it...
Så jag kunde inte sova inatt och det är förstås anledningen till att jag är hur trött som helst nu. Jag vet inte alls hur länge jag kommer att få vara kvar på skolan idag, för jag & L måste bli klar med broschyren tills imorgon + att jag har trafikkunskapsprov senare idag kl. 14.30 - så jag får se om jag måste åka tillbaks till skolan efter det. Suck... Ge mig onsdag nu va?!
Men nu är svenskaprovet avklarat i alla fall! Så otroligt skönt.

Wellwell, see ya later!

xoxo
/ B



i'm crazy about you.

i'm crazy about you.

2008-06-08 23:43:29

Vilken jäkla dag det har varit idag alltså. Det har ju varit hur varmt som helst. Tillslut fick jag lägga mig i skuggan, för jag kunde inte koncentrera mig i solen. Men härligt väder har det varit i alla fall.
Även att jag har pluggat svenska & trafikkunskap hela dagen, så imorgon ska jag tamejfan fixa det här - en gång för alla.

Imorgon är det skola, and it really sucks! Jag vill verkligen inte mer, jag har ingen motivation alls. De här tre dagarna som jag har kvar kommer vara de körigaste på hela året.
För det första så börjar jag kl. 8.00 imorgon och det har jag inte gjort på hela året, men det är bara för att jag ska göra mitt svenskaomprov då. Efter det ska jag göra klart alla fotogrejer - försöka i alla fall. Och tillsist så har jag trafikkunskapsprov på trafikskolan kl. 14.30. Sen är det bara hem och plugga igen, för på tisdag har jag historiaprov. Låter lockande eller hur? ehee, NOT.

Jag längtar verkligen tills på onsdag (som är = sista skoldagen). För på torsdag ska jag åka och kolla på när min syster tar examen - hon går nämligen ut nian. Det kommer bli kul.

Nej, nu ska jag lägga mig och kolla igenom det sista i trafikkunskapen, sen är det läggdags. Goodnight sweethearts! :*


xoxo
/ B


Goodmornin'

Goodmornin'

2008-06-08 11:18:03

Jag klev upp alldeles nyss, så jag är inte direkt pigg om jag säger så. Har knappt sovit någonting inatt. :/ Jag ville sova, men jag kunde bara inte. Weird...

Sååå, vad händer idag? Det ser faktiskt ut att vara bra väder idag. Så jag får se om jag & familjen drar till Beachen idag, eller inte.




HAHAHAHAHA! Ni måste bara se den här. Det måste vara en av de bästa reklamerna jag har sett på länge, i alla fall en av de roligaste. Jag trodde jag skulle dö av skratt, när jag såg den första gången.
http://youtube.com/watch?v=5OLDj2aR9Oc


Nä, nu är jag hungrig, så jag ska gå ner och käka frukost med sis. Ha en bra dag, allihopa! :)

xoxo
/ B


Sundsvall

Sundsvall

2008-06-07 20:16:28

Jag var skapligt trött när jag vaknade imorse, men jag måsta kliva upp och ta 11.15 bussen hem. När jag kom hem käka jag frukost och sen gjorde jag mig iordning. Efter det drog jag & familjen till Sundsvall.



Vi åkte till Birsta City och där gick vi på stan (som är = shopping). Jag köpte:


Short från Gina tricot för 249:-


Klänning från Gina tricot för 129:-


Puder & puderpuff från H&M för 59.90:-

Även att jag hittade en jättefin bikini, som jag ville köpa. It really was to die for. Jag tyckte om den jättemycket. Men när jag skulle prova den, var alla provrum fulla och jag hade egentligen inte tid - för vi skulle åka vidare. Så det blev tyvärr inget bikini-köp. Jag vågade inte köpa den, för man får ju som sagt inte byta badkläder - om det blir fel storlek eller nått. Men jag ångrar mig nu att jag inte köpte den. :c Så jag ska beställa den istället.



Var den inte fin?


Wellwell. Efter det åkte vi till Ljustorp (eller vad det nu hette?) och kollade på farmors minneslund. Det var jättefint där.


farmor, jag saknar dig. <3


På vägen hem köpte vi mjukglass, mmmmums. Efter att jag hade svullat upp glassen, lyssnade jag på mp3:n och sov hela vägen hem.
Ikväll blir det plugg (tyvärr!), städning och film. Får se om Erik kommer sen, eller inte. Det visar väl sig.
Uppdaterar er senare!


 

xoxo
/ B


friday

friday

2008-06-07 19:45:26

Idag drog jag & familjen till Beachen i Sörfjärn. Det var fett nice.



Efter det åkte vi till familjen Andersson & hälsade på. Dit kom även Jon & Carro sen, det var trevligt. :>

Sen vid fem tiden bar det hemåt och då käkade vi grillat, mmmmums! Och efter det var det bara att göra sig iordning och åka till stan. Där umgicks jag med Julia, Marcus & Pezo. Riktigt trevligt.

Sen drog jag till Erik & sov där. :>


Chris Brown - Forever

Chris Brown - Forever

2008-06-06 00:58:07














Chris Brown


Låt: Chris Brown - Forever
Jag har fastnat totalt för låten
Den går konstant i mina högtalare nu.


it's like i waited my whole life, for this one night
it's gon be me you and the dance floor

we can be two rebels, breakin the rules
me and you, you and i 
all you gotta do is watch me
look what i can do with my feet, baby 
feel the beat inside

Ipod Touch

Ipod Touch

2008-06-06 00:39:05

OHMYGOD, nu har jag verkligen hittat något som jag vill ha!



Ipod Touch


Jag är helt såld. Den SKA bara bli min!
Den är ju ruggigt fräsch.

Åååååååh, ge mig NU!


kramper i magen

kramper i magen

2008-06-05 23:52:37

Det blev ingen klassfest för mig, tyvärr. Pga mina kramper i magen - som jag inte vet vad det är? Jag har haft det sen jag kom hem från Turkiet. Jag måste ta & kolla upp det någon dag. :/


mi familia <3 ni är bäst.

Så... det blev en hemmakväll för mig. Vara med familjen & bara ta det lugnt - det gillas.
Vi käka pizza & kollade på film; ice age 2 (kung film!) haha. :')


Ice Age - the meltdown

Nu håller jag på att ladda ner: what happens in vegas, juno, på smällen & 27 dresses. Jag har velat sett alla dom här filmerna, hur länge som helst - så jag hoppas dom är bra! Är det någon som har sett någon utav dom eller alla, som kan berätta om filmen/filmerna är bra eller dålig?


Wellwell... imorgon är det beachen som gäller. Jag & familjen, blir det som åker. Matsäck och grejer ska vi ha med oss också. Det blir nice det! Någon som har lust att henka?
Även att syrran berätta för mig att imorgon kommer det vara årets varmaste dag. Jag vet inte riktigt hur hon har fått reda på det, men det har väl stått någonstans. Men om det är sant eller inte, märks ju imorgon? :P


Btw,  papi kom in i mitt rum nyss och sa att han skulle visa mig en sak. Då visa det sig att han är med i en liten kortfilm om Mellanfjärden, som Johan Svangren (Anders, från 'Skilda Världar') har gjort. Papi är dock bara med en snabb sväng, men lite kul är det ju. :) Haha.



mellanfjarden.se


3 dagar kvar!

3 dagar kvar!

2008-06-05 20:51:32

Dagen började med att jag försov mig litegrann, vilket jag har gjort nu den senaste veckan. Men det var helt okej, eftersom jag skulle få skjuts av mami in till stan.

När jag kom till skolan så hjälpte Emilia mig (tacktack!) med filmerna i det lilla rummet (där man ska klippa & krångla och häva filmerna på en annan rulle och i en burk, som är = übersvårt - eftersom det finns inga fönster där inne, det är alldeles kolsvart!) Så idag har jag framkallat fönsterbild, repotage, rörelsebild & skugga - jag känner mig väldigt duktig faktiskt! hihi.
Jag trodde det skulle gå ganska snabbt, men det visade sig att det gjorde det absolut inte. Och det var det enda jag har gjort idag, i 5 timmar. Men det var bara därför jag åkte till skolan också, för att framkalla bilderna. Annars hade jag varit ledig idag, men då skulle jag legat efter sen. Men jag blev i alla fall klar med fönsterbilden och lämnade in den, så nu har jag bara resten kvar som jag ska fixa på måndag. En otrolig lättnad, måste jag säga. 
Jag blev klar 14.00 (alltså 5timmar senare) och då gick jag ner på Frasses och träffa André & Gustav. Käka lite av Andrés pommes och sen fick jag skjuts hem av dom. :)

Nu har jag bytt om till bikini och är redo att gå ut & steka lite i det härliga vädret, gör det ni också! Uppdaterar er senare.
Btw, jag har bara 3 skoldagar kvar nu. YEEY!

xoxo
/ B

less . . .

less . . .

2008-06-05 20:46:38

Allt bra med er idag?

Nu sitter jag på skolan och har text, men har ingenting att göra. Därför tänkte jag att jag skulle uppdatera er!

Imorse hade jag matteprov och det gick väl sådär. Jag hoppas verkligen att jag får G, för jag pallar verkligen inte göra omprov eller några kompliterade uppgifter. Jag vill aldrig aldrig ALDRIG MER öppna en mattebok i hela mitt liv. Usch...
Jag ska prata med Kjell nu om betyg och efter det plugga trafik. Jag ska ju göra om trafikkunskapsprovet idag, pga att jag kugga mig i måndags.

Håll tummarna för mig!
Jag uppdaterar er senare, Ciao! :*



Uppdatering:

Det är tamejfan helt sjukt. Denna gång fick jag 32p (som är = INTE GODKÄNT, eftersom då måste man ha 35p). Alltså jag fattar inte vad jag gör för fel. Allt sitter ju när jag läser boken och allting, för allting är så logiskt liksom. Men proven, alltså jag fattar verkligen inte. Suck... Det är bara till att göra om det på måndag nästa vecka, IGEN då. i hate it.

LOST ikväll då! Säsongsavslut.
MÅSTE SE!



Ett litet kollage från syrrans teater & en bild på syrran:

"Farväl Peter Pan", som teatern hette.
Riktigt bra, faktiskt. :)

Restaurang 49 vill använda sig av våran broschyr

Restaurang 49 vill använda sig av våran broschyr

2008-06-05 15:26:55

Denna dag har varit lite av en berg-och-dal-bana.

På ledarskapen gick vi igenom provet och jag fick veta att jag kommer att få VG i betyg (y)
Efter det hade jag ingenting att göra från kl. 10.00-14.00 = boooooring.
Sedan halv ett åkte jag ner på stan och gick till Restaurang 49 för att jag hade ett möte med Maria där. Mötet gick väldigt bra och väldigt fort. Jag tog de sista bilderna och visade henne broschyren, som jag & L har gjort. Det var väldigt roligt, för att de tyckte att den var jättebra och vill använda sig av våran broschyr. CREDS TO US, FFS!

Tur var, som sagt, att jag fick börja mötet tidigare, för då hann jag med 14.15 bussen hem. Nu är det matte- och trafikkunskaps plugg som gäller, fram till kl. 18.30. För då ska jag & familjen åka till Mellanfjärn och kolla på Bea, mfl, spelar upp hennes skolas teater (som börjar kl. 19.00, för er som vill se!) Inträde 80:-
Efter det blir det hem och plugga igen, tyvärr. Jag kommer inte vara direkt social de senaste dagarna, eftersom jag har så mycket plugg att göra.

Denna vecka:
Trafikkunskapsprov
Matteprov
Foto - fönsterbild, repotage, rörelsebild
Reklamfabriken

Nästa vecka:
Svenska  - omprov i språkhistoria
Historia prov (muntligt) - fick papper av Kiffe idag, som ska hjälpa mig att klara provet (thx!)
Mdk - projekt redovisning
Samhällskunskap - projekt redovisning


tyck synd om mig.
._.


det gick åt pipsvängen

det gick åt pipsvängen

2008-06-05 15:24:56

Outfit for today:


dålig kvalité, jag vet.

Vitt linne                    @ ginatricot
Grön kjol                   @ ginatricot
Vit jacka                    @ ginatricot
Svarta leggings         @ twilfit
Sjal                            @ (från turkiet)
Solglasgöon              @ H&M


Idag lämnade jag in bokrecension och engelska böckerna, woho! Ingen mer engelska? I hope not.
På foto idag hade jag ingenting att göra, så jag började på en annons för Restaurang 49 istället, men jag är långt ifrån klar. På matten & mdk lika så, där gjorde jag ingenting heller. Och på engelskan skulle de som inte hade gjort bokrecension göra den, så resten fick sluta.

Så jag åkte ner på stan med Cicci & Emma och där gick vi och strosade runt på stan i värmen. Tillslut så blev vi så utmattade att vi köpte dricka och glass och satte oss inne på guldsmeden för att svalka av oss.
Efter det drog jag upp på trafikskolan, där jag gjorde trafikkunskapsprovet. Men det gick tyvärr åt pipsvängen! Jag fick 30p och 35p var godkänt, suck... Jag som pluggade hela dagen igår och till vilken nytta liksom? Det känns uppkäftigt på nått sätt. 5p ifrån liksom. Menmen, så då ska jag göra om det på onsdag - då jag även har matteprov.


Ni får hålla tummarna för mig på ondag, okej? Måste dra nu, ciao! :*


Sunday

Sunday

2008-06-05 15:23:50

Det har varit kanon väder hela helgen, men den här dagen slog verkligen allt. Det var så otroligt varmt och skönt, nästan för varmt enligt mig.



Mami hämtade mig hos Erik runt ett tiden, så jag skulle hinna hem och plugga. Jag hade helst bara velat ligga kvar där i sängen och myst, men det kunde jag tyvärr inte. :(
Påvägen hem svängde vi in i Harmånger, för att släppa av Anton (som också sov hos Erik) och då passade vi på att köpa glass på Maria's. Glass till frukost är inte dåligt. ;)

När jag kom hem pluggade jag trafikkunskap hela dagen, UTE i solen. Det var nice! Men det gick tyvärr inte att ligga ute länge, eftersom det blev så varmt och jag kunde inte koncentrera mig. Men det var jag det. ^^ Jag hoppas att ni har haft en underbar dag ute i det härligt vädret. Måste dra nu, ciao! :*

BERGSJÖCRUISING

BERGSJÖCRUISING

2008-06-03 15:41:29

Här kommer lite bilder från förfesten
vissa spelade volleyboll.jag & linn.jannina är snygg (!) OCH dyng?ullis.alla ville ha ullis skor på sig, här är till exempel viktor i ullis skor (haha!).mikan & johan.jon, ullis & viktor.josse, jannina & ullis - klockren bild!viktor, josse, emil & mami.




Josses citat "jag skiter väl i han, kolla in resultatet SLIIIIIIM!"
Det var tamejfan det roligaste som hände på hela kvällen.


Där nere på cruisingen var det trevligt trevligt. Träffade massa roligt folk och hade fett kul hela kvällen.
Vi drog oss hemåt vid två, halv tre, tre tiden? Är inte riktigt säker, men jag tror det var runt den tiden i alla fall. Pga att det var så fruktansvärt kallt där, brrr..
Bilresan hem med erik, jannina, anton, loffe, kim & persson - var fett kul. Det var ganska trångt i baksätet, om jag säger så. Och Jannina hade lyckats krångla in sina ben i Eriks och mina ben, så hennes ben låg som nån zickzack mellan våra. Och så fort någon utav oss rörde oss så skrev alla. Haha! :') Ni kanske inte tkr att det lät så roligt, men det var det. I promise you! :')

När vi kom hem så däckade Erik & Kim i tv-rummet, medans jag & Anton satt och diskuterade och svullade i oss negerbollar inne i köket. Det var trevligt! :)

Och när klockan började närma sig fyra (?) fick jag äntligen upp Erik ur fåtöljen och fick honom i sängen. Precis när vi håller på att somna allihop, så kommer en viss Linus Idén och Per Fors inrusandes i sovrummet och säger att det är fest! Det var ingen höjdare precis, eftersom jag var tröttast i världen och då kan jag bli lite tjurig (ni som känner mig, vet det). Men efter en halvtimme så hade dom åkt igen.


En mycket bra kväll, måste jag säga!


i promise

i promise

2008-06-03 11:10:41

Allting har krånglat för mig de senaste dagarna, även min blogg. Därför har jag inte skrivit någonting här på länge. Men jag ska fixa det så fort som möjligt, i promise.

RSS 2.0