HUDIKKALASET

HUDIKKALASET

2011-07-31 23:54:00

Fredagen började med att jag & brudarna åt mat på Texas, sååå gott! Efter det drog vi på förkrök hos Nisse och sen vidare på Hudikkalaset och kollade på September.


Emma, Linnéa, jag & CicciFLER BILDER KOMMER SNART!

Efter mycket om och men på lördagen, med både bilkrångel och skjuts hit och dit, så tog vi oss till Cicci. Därifrån gick vi vidare till Robertos och åt, satt inte helt fel med en kebabrulle då kan jag lova! Efter det vidare till Matilda på förkrök och till sist, men inte minst, på Hudikkalaset. Där kollade vi på Engmans och åkte karuseller, hihi.

söndagen mådde man inge vidare, men lite senare när vi hade piggnat på oss gick vi ner på stan. Åt mat på Amandas och sen gick jag, J, Cicci & Björn på bio och såg "Green Lantern".



You make me shine brighter than the sun

You make me shine brighter than the sun

2011-07-26 18:28:57

Det tog hårt att kliva upp imorse, hade helst bara velat ligga kvar i sängen och sovit & myst med J, men det var bara att rycka upp sig och åka iväg och jobba. Så idag har jag jobbat och sen så har jag varit snäll och hjälpt mormor & morfar att städa och göra lite ärenden åt dom.

Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa och har precis käkat middag. I fall ni undrar varför jag äter här hela tiden, så är det för att mitt kylskåp är paj så att min mat blir bara förstörd. Men det var dit en kille idag och kika på det och som det ser ut nu så blir det en köksrenovering. Nya grejer, me like! ;) Ska åka hem till lägenheten nu, ta en dusch och lägga mig och kolla på en film i väntan på att J slutar från jobbet.


En dag i Sundsvall

En dag i Sundsvall

2011-07-25 20:43:51

Åkte till Birsta för att shoppa idag, men det var inte min dag idag. Hittade inte mycket, men jag hittade i alla fall något och det är jag glad för och såklart för det trevliga sällskapet. :)

Kom hem med ett par tygskor, en fotoram och en klänning.

BLONDIE

BLONDIE

2011-07-18 23:51:42

Åkte till Jennie tidigare ikväll och fick håret klippt och slingat. Trodde att jag bara skulle få lite fler slingor, men det slutade med att jag blev blond, haha! Vi fick oss några goda skratt, men jag blev asnöjd ändå! Tack bästaste Jennie! :) ♥

Från "rödtott" till blond.

MIN VECKA

MIN VECKA

2011-07-18 19:10:00

Efter en veckas jobb så åkte jag & familjen till sommarstugan i Stöde. Där firade vi pappa som fyllde år i fredags, åt god mat & drack lite gott. Vi tog även båten ut och fiska några gånger och jag var nära på att få min första gädda. Dock släppte den precis bredvid båten, men vilken känsla! På vägen hem så åkte vi och hälsade på några släktingar, vilket var trevligt. En väldigt bra helg, måste jag säga! :)

FOUR

FOUR

2011-07-12 18:47:47

Beyoncés nya album 4 är verkligen helt underbar. Lyssnar igenom låtarna nu och de har verkligen blivit favoriter allihop.


Klicka på bilden för att komma till albumet på Spotify

PARTY ROCK

PARTY ROCK

2011-07-11 23:15:45


Blir så gryyyymt partysugen av den här låten & man kan inte annat än att älska videon, så skön!


CHILL HELG

CHILL HELG

2011-07-10 17:50:24

Känner att jag har haft en väldigt chill helg. Har varit i stan och gjort lite ärenden, målat, ätit god mat och haft två filmkvällar i rad. Kom hem från A för ett litet tag sen och sitter nu i fåtöljen hemma hos mamma & pappa och har huvudvärk. Är nog pga åskan som har härjat runt lite till och från idag. Nu ska jag äta middag!


Filmerna som jag har sett under helgen som jag starkt kan rekommendera:
Beastly, Unknown, Red Riding Hood, Arthur
Klicka på någon utav länkarna för att kolla på dess trailern

Jobb, schtek & ljusparty

Jobb, schtek & ljusparty

2011-07-07 22:43:00

Idag var det min sista arbetsdag för veckan, så nu har jag helg. Sköööönt! När jag kom hem så blev det schteek på altanen & sen på kvällen så hade syrran ljusparty. Kvällen kan sammanfattas såhär: underbara doftljus, superdupergod äppelkaka & väldigt trevliga människor. :) Nu så ska jag titta klart på filmen, ta en dusch & sen är det läggdags.

I don't care if the whole club is dead, 'cuz the party's in my head

I don't care if the whole club is dead, 'cuz the party's in my head

2011-07-06 23:39:17


EGO WOMAN

EGO WOMAN

2011-07-05 23:41:12

Efter två dagars ledighet känner jag mig utvilad och redo för en ny arbetsdag imorgon. Nu ska jag lägga mig och läsa lite EGO WOMAN och sen sova.


HELGEN

HELGEN

2011-07-03 20:20:06

FREDAG
Idag var det min första dag på mitt nya jobb och det gick galant! När jag kom hem till mamma & pappa så åkte jag & syrran och köpte mat på pizzerian, kycklingrulle. ♥ Efter det så var jag chaufför åt mamma & pappa på kvällen. Det var deras bröllopsdag och de skulle ut och äta, så jag skjutsade in dom till stan och sen åkte jag vidare hem till mig. Där kollade jag på film & svulla lite godis innan de ringde och bad om skjuts till Gnarpscruisingen. Vi åkte dit och jag väntade i bilen medans de gick en sväng och kikade och sen var det hem och sova.

LÖRDAG
Dagen började med jobb och när jag kom hem till mamma & pappa igen så tog jag en liten taktikvila inför kvällen. Sen gjorde jag mig i ordning, åkte och hämta Malin och sen åkte vi till Gnarp. Det var meningen att vi bara skulle dit och kika en sväng, men det slutade med att vi var där till typ halv ett på natten. Vi träffade sjukt roliga människor, skrattade så vi fick ont i magen och fick typ tusen myggbett. Fick bara några få timmar sömn den natten, men det var det värt! :)

SÖNDAG
Det var svårt att kliva upp imorse, men jag lyckades och jag åkte iväg på jobbet. Efter jobbet åkte jag hem och åt middag hemma hos mamma & pappa och sen packa jag ihop alla mina grejer och åkte hem till mig. Nu är jag hemma och trött som satan, så förmodligen så kommer resten av kvällen att gå åt till att bara titta på tv och sen lägga mig och sova tidigt. Imorgon har jag bestämt mig för att storstäda lägenheten, jag ser inte direkt fram emot det men det måste göras!

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen

2011-07-01 06:45:00

Uppe med tuppen är jag idag minsann. Har haft en dålig natt med många konstiga drömmar, vilket har resulterat i att jag vaknat lite titt som tätt. Det bestämdes i onsdags att jag skulle jobba hela helgen och inte är jag bitter för det. KACHING! Nu så ska jag åka iväg och jobba 7-16 själv för första gången. Wish me luck! :)


RSS 2.0